Affiliate Formule Review van Sebastien Debaenst + Ervaringen (2021)

Affiliate Formule is een videocursus die je gaat leren hoe je moet geld verdienen met Affiliate Marketing. Mijn nummer 1 businessmodel die ik al enige jaren toepas. Hierbij mijn review en ervaringen over Sebastien Debaenst.

In deze review deel ik ook mijn resultaten die vast voor veel motivatie kunnen zorgen om er ook een succes van te maken!

Ben je iemand die een passie heeft over een bepaald onderwerp, dan kan je via Affiliate Marketing bezoeker en verkoper bij elkaar brengen. Sebastien heeft geen eigen product website, dus je kan zijn cursus kopen via zijn webinair.

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Sebastien Debaenst?

Sebastien Debaenst is het levende bewijs dat een jonge leeftijd echt geen inbreuk doet op de kwaliteit van een product of cursus.

Sebastien komt namelijk uit 1999 en is op moment van schrijven nog maar 21 jaar maar met een leermeester als Eelco de Boer laat hij zien hoe succesvol je al kan zijn op zo’n leeftijd.

Hij mag zich naar mijn mening zich dan ook zeker meten met een Madelon Vos over Crypto of Joshua Kaats over dropshipping.

Sebastien is geboren in België en is sinds 2017 naar Amsterdam verhuist.

Op deze foto zien we Sebastien Debaenst, oprichter van de Affiliate Formule
Sebastien Debaenst

Sinds 2013 is hij al bezig met het maken van video’s op YouTube en dankzij Eelco de Boer is de wereld van Affiliate Marketing voor hem open gegaan.

Uiteindelijk heeft hij besloten om al zijn kennis te delen en daar is zijn cursus Affiliate Formule uitgekomen.


Wat houd de Affiliate Formule precies in?

In de cursus Affiliate Formule ga je alles leren over hoe jij geld kan verdienen met Affiliate Marketing. Deze affiliate marketing cursus bestaat uit een duidelijke online omgeving waarin jij alles lessen in eigen tempo kunt volgen.

Deze omgeving bevat allemaal video’s en regelmatig ook bijlages als extra informatie.

Deze cursus bestaat uit maar liefst 13 modules en ongeveer 84 lessen. Daarna zitten er ook heel veel bonussen bij die ik zeker ook ga bespreken.

Dat Sebastien er veel verstand van heeft wordt snel duidelijk, van een vraag beantwoorden wat affiliate marketing precies is naar affiliate funnels tot e-mail marketing, alles wordt uitgebreid besproken.

Daarnaast zijn de video’s erg duidelijke sheets of kijken we mee met zijn beeldscherm zodat je ook gelijk actie kan ondernemen.

Hieronder zie je een stukje van de online omgeving en gelijk de reden dat ik ooit ben begonnen met Affiliate Marketing. Vrijheid. Uiteindelijk kan je met dit mooie verdienmodel alleen maar opschalen.

Op deze foto zien we de Affiliate Formule online omgeving
Affiliate Formule omgeving

Affiliate Formule Review [VIDEO]

In onderstaande video laat ik kort de inhoud zien van deze cursus en ga ik iets dieper op wat affiliate marketing precies is.

Omdat ik nogal veel weet over dit onderwerp is de video iets langer geworden dan gepland. Sorry.


Wat is Affiliate Marketing?

Ik zal nog even kort bespreken wat Affiliate Marketing precies is mocht je hier nog niet bekend mee zijn.

Affiliate Marketing is eigenlijk heel simpel het promoten van producten van iemand anders, naar mijn mening breng je dus verkoper en klant samen en dit doe je door het geven van zoveel mogelijk waardevolle informatie zodat de klant het product wellicht wel of niet koopt.

De blogger krijgt hier dan vaak een kleine commissie voor, verkopers hoeven op deze manier niet zelf te adverteren en hoeven feitelijk alleen een commissie af te staan als er ook een verkoop is gedaan.

Affiliate Marketing is daarnaast op alles van toepassing, houd jij erg van reizen? Ga dan schrijven over stedentrips en waar ze dit kunnen boeken bijvoorbeeld.

Heb jij enorm veel verstand van laptops? Schrijf dan laptop reviews en waar ze deze kunnen kopen en ga zo maar door.

Je zet dus je passie op papier en je geeft je bezoekers waardevolle informatie en je moet de commissie echt als bonus zien voor je harde werk. De commissie moet niet je doel zijn want dan ga je het gewoon niet volhouden.

Het kan maanden duren voordat je de eerste bezoekers krijgt en zelfs tot 1 jaar totdat je de eerste commissie krijgt.

Op deze foto zie je hoe Affiliate Marketing werkt

Voor wie is de Affiliate Formule geschikt?

De Affiliate Formule is geschikt voor iedereen die een start wil maken met Affiliate Marketing. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een bepaalde niche website tot het bouwen van een website.

Daarnaast ga je ook echt leren om van je bezoekers klanten te maken en dus te zorgen dat ze op je product klikken, dit kan uiteraard een reis, laptop of ander product zijn. Elk product is te promoten.

Ook ga je stap voor stap leren wat goede producten zijn om te promoten en wat de affiliate programma’s zijn waar jij je kunt inschrijven zoals Paypro bijvoorbeeld.

Sebastien Debaenst legt je elke stap heel duidelijk uit en bij het opzetten van een website kijk je ook mee op zijn beeldscherm en ga je dus alles stap voor stap doen.


Wat is de inhoud van de Affiliate Formule?

Mocht je de Affiliate Formule kopen dan kan je inloggen op een online omgeving. In deze omgeving kan jij alle lessen volledig in eigen tempo volgen.

Dit zijn momenteel 13 modules en ongeveer 84 lessen. Daarnaast ontvang je ook meerdere bonussen zoals 2-weekse coaching sessies met Sebastien en deze worden ook opgenomen.

Ik ga de modules kort bespreken:

Module 1: Snelstart

Tijdens module 1 krijg je een video van ongeveer 1 uur die een goede samenvatting geeft over deze gehele cursus. Ook krijg je al handelingen die je alvast moet gaan doen voordat je gaat beginnen met module 2.

Ook kan het bijvoorbeeld zijn dat je al enige ervaring hebt met Affiliate Marketing, onder deze module staan allemaal onderwerpen waar je dan direct heen kan gaan mocht je daar meer informatie over willen.

Deze module geeft ook gelijk een stukje mindset wat affiliate marketing allemaal voor je kan gaan doen zoals de vrijheid om te doen en laten wat je wilt.


Module 2: Introductie

Zoals de naam al doet vermoeden ga je in module 2 kennis maken wat Affiliate Marketing precies is en vooral wat je je nodig hebt om hiermee te beginnen.

Daarnaast ook het waarom affliliate marketing zo’n mooi verdienmodel is.

Op deze foto zien we module 2 Introductie van de Affiliate Formule
Affiliate Marketing is echt heel simpel

Module 2 bevat de volgende 4 lessen:

 • Introductie
 • Wat Is Affiliate Marketing?
 • Wat Heb Je Nodig?
 • Definities

Module 3: Winning Affiliate Mindset

Deze module is naar mijn mening erg belangrijk, namelijk het creëren van een winning mindset. Ook vind ik dat Sebastien deze module goed heeft neergezet want het is naar mijn mening echt de belangrijkste module voordat je gaat beginnen.

Ik denk dat er geen verdienmodel is zoals Affiliate Marketing waar je in de beginperiode zo hard moet werken. Ongeveer 70 a 80% geeft het na 3 maanden namelijk al op.

Hier heeft hij bij mijn 1e website zo’n 7 maanden geduurd voordat ik mijn eerste commissie binnen kreeg en dit was €47,00. 7 maanden lang dus bloggen en er niks voor terug krijgen. Ook heeft het maanden geduurd voordat mijn eerste bezoekers kwamen.

Je moet dus sterk in je schoenen staan en echt met jezelf afspreken om 1 jaar door te bloggen. Elke week een waardevol artikel online zetten en commissies en bezoekers compleet los te laten. Die beloning komt echt wel.

Daarnaast raad ik je eerste website echt te beginnen waar je heel veel van weet, begin geen “geld verdienen niche” omdat het veel geld kan opleveren. Dit geeft alleen maar als resultaat dat jij na 3 maanden geen kennis meer hebt en dus niks meer te schrijven weet.

Ín deze module ga je ook leren hoe “Big Picture Thinking” werkt.

Je gaat dus bijvoorbeeld heel vaak herhalen wat je wilt gaan bereiken, dit gaat zorgen voor een goede discipline en dat is precies wat jij nodig hebt.

Ook gaan we succesregels maken, je gaat dus meetbaar maken wat succes voor jou is.

Deze module bevat de volgende 6 lessen:

 • Introductie
 • Winning Mindset
 • Big Picture Thinking
 • Falen bestaat niet
 • The Secret
 • Je succesregels

Module 4: Affiliate Programma’s

De wereld van Affiliate Marketing is echt ontzettend groot, denk aan fysieke producten of software of Producten uit Nederland of uit Amerika.

Je kan elk product promoten wat je zelf wilt en dat gaat Sebastien in deze module bespreken, ook gaat hij verschillende nationale en internationale affiliate netwerken delen.

Wat ik ook waardevol vond aan deze module is dat hij zijn top 4 affiliate netwerken deelt en waarom hij hiervoor heeft gekozen.

Daarnaast geeft hij ook het waardevolle advies op niet alles op 1 paard te zetten. Ik zie genoeg Affiliate Marketing collega’s die 1 product promoten en zelfs dat product in hun domeinnaam hebben staan.

Stel je voor dat die verkoper stopt met zijn product of met affiliates. Dan is in 1 klap je website nutteloos en is al je werk voor niets geweest. Schrijf dus breed en promoot meerdere producten.

Op deze foto zien we module 4: Affiliate Programma's van de Affiliate Formule
Beter meerdere inkomstenbronnen dan slecht 1

Deze module bevat maar liefst 12 lessen:

 • Introductie
 • Hoe Affiliate Marketing Werkt
 • Affiliate Programma Opties
 • Direct Affiliate Programs
 • Kies Een Affiliate Programma
 • Wordt Geaccepteerd Als Affiliate
 • Als Je Niet Bent Geaccepteerd Als Affiliate
 • Nationaal vs Internationaal
 • Mijn #4 Nationale Affiliate Programma’s
 • Mijn #4 Internationale Affiliate Programma’s
 • Vergelijk Affiliate Programma’s
 • Wed Niet Op 1 Paard

Module 5: Meld Je Aan Voor Een Affiliate Programma

Nu je weet wat affiliate marketing is en wat voor Affiliate Programma’s er zijn is het tijd voor de volgende stap, namelijk het aanmelden bij een Affiliate Programma.

Heel veel programma’s bevatten namelijk ook promotiemateriaal voor dat product en dat maakt het wel een stuk makkelijker.

In deze module gaat Sebastien ons precies laten zien hoe we ons kunnen aanmelden en leert hij ons ook kijken naar de kleine lettertjes.

Tegenwoordig komt het voor dat je soms niet mag adverteren bij een bepaald product, dit betekent dat ook gelijk dat je het puur organisch moet doen en dat is vooral in het begin niet handig.

Daarnaast een kleine tip van mij, ik zou zelf pas een Bol.com Affiliate Account Aanmaken als je al meerdere artikelen online hebt gezet.

Bol.com wil heel vaak aanvragen afkeuren als er nog geen artikelen online staan.

Module 5 bevat de volgende 7 lessen:

 • Introductie
 • PayPro Account Aanmaken
 • ClickBank Account Aanmaken
 • Bol.com Affiliate Account Aanmaken
 • De Kleine Lettertjes
 • Koppel je Bankrekening
 • Vul Al Je Gegevens In

Module 6: Je Product & Niche

In module 6 ga je alles leren over de producten die je kunt gaan promoten of de niche die je kunt kiezen. Een niche is bijvoorbeeld afvallen of geld verdienen of reizen.

Daarnaast ga je ook leren van je concurrenten en zo zie je precies welke producten het goed doen of welke producten zij promoten. Hier is mijn doel van elke review om net iets beter te zijn als mijn grootste concurrent.

Daar zal google je voor belonen en wellicht heeft dat ertoe geleid dat jij nu deze review zit te lezen.

Daarnaast kunnen sommige producten nog zo populair zijn, als jij er geen verstand van hebt is het slimmer om een niche te kiezen waar je al wel verstand van hebt.

Hier is het in de loop der jaren zo gegaan. Fitness blog>Reizen Blog>Review website>Geld verdienen blog>Beleggen blog>Crypto Blog

Zo is het ontstaan dat ik van elke niche verstand kreeg en met plezier schrijf. Waar ik geen plezier in heb, dat doen mijn tekstschrijvers.

Fitness en reizen zijn een passie en de websites erna was eigenlijk een domino-effect van het vergaren van meer kennis en ervaringen.

Op deze foto zien we module 6: Product & Niche van de Affiliate Formule
Mooie uitspraak van Eelco de Boer

Module 6 bevat de volgende lessen:

 • Introductie
 • Wat Is Een Niche?
 • Leer Van Je Concurrenten
 • Kies Een Niche
 • Affiliate Product Blacklist
 • Onderzoek & Kies Je Product
 • Bet On A Winning Horse
 • Grow As You Go
 • Mijn Favoriete Affiliate Producten

Module 7: Marketing Magie

Hier had ik zelf nog de meeste moeite mee, namelijk het verleiden van je bezoekers naar een verkoop.

Mensen die een eigen product hebben gaan heel veel hebben aan deze module want Sebastien gaat uitgebreid in op de mogelijkheden van Marketing Magie.

Deze module gaat je genoeg marketing tips geven zodat jij met een beter gevoel blogs kunt schrijven.

Uiteraard moeten je artikelen vooral waardevol zijn en niet alleen gericht om te verkopen maar je kan beide zeker ook een beetje combineren.

Module 7 bevat de volgende lessen:

 • Introductie
 • Overtuigen vs Verleiden
 • Keep It Personal
 • Psychologische Marketing
 • Communicatie Is Key
 • “Verkopen” als Affiliate
 • Van Content Naar Cash
 • Marketing Termen Definities
 • Magische Marketing Methodes

Module 8: Affiliate Proces

Je gaat pas echt succesvol worden als je ook daadwerkelijk snapt hoe een proces in elkaar zit en dat is precies wat module 8 je gaat uitleggen.

In deze module ga je uitgebreid kijken naar het Affiliate Proces en ook hoe jij waardevol voor je klanten kan blijven en dus echt een autoriteit website gaat opbouwen.

Daar ga je echt voor beloond worden namelijk. Hier bestaat mijn fitness blog bijvoorbeeld al 2 jaar, en heb daar echt 2 jaar bloed, zweet en trainen mee beleefd.

Nu komen 75% van mijn artikelen op de eerste pagina van google. Een betere beloning kan je niet hebben!

En nu ik dat voor elkaar kan krijgen met 1 website, wil ik dat uiteraard ook voor de rest.

Op deze foto zien we module 8: Affiliate Proces van de Affiliate Formule

Module 8 bevat de volgende lessen:

 • Introductie
 • Hoe Affiliate Marketing werkt
 • Creëer je eigen visvijver
 • Meest gemaakte Affiliate fouten
 • Verhoog je ROR
 • Audience vs Offer

Module 9: Affiliate Funnels

In module 9 ga je leren hoe je Affiliate Funnels kunt gaan maken en deelt Sebastien ook verschillende templates waarmee jij heel gemakkelijk een funnel kan maken.

Sebastien is hiermee zelf enorm succesvol. Hij gebruikt namelijk verschillende Affiliate Funnels naar bepaalde webinairs van verkopers en zo krijgt hij dus veel commissies als bezoekers uiteindelijk tot verkoop over gaan.

Hier maak ik nog nauwelijks gebruik van funnels maar dat gaat zeker veranderen in de toekomst dankzij alle informatie die ik uit deze Affiliate cursus heb kunnen leren om nog meer geld te gaan verdienen.

Module 9 bevat de volgende 9 lessen:

 • Introductie
 • Waarom een funnel?
 • De Lead Magnet Funnel
 • Affiliate Funnels Bouwen
 • It’s A Numbers Game
 • Verplichte Pagina’s
 • More Traffic Challenge
 • Leag Magnets
 • ClickFunnels Integraties

Module 10: Affiliate E-mail Marketing Formule

Deze cursus heeft me echt doen beseffen dat er zoveel meer mogelijk is, momenteel verdien ik al een goed zakcentje met Affiliate marketing maar dat is vooral doordat ik meerdere websites heb.

In module 10 ga je ook leren hoe jij door middel van e-mail marketing een klantenbestand kan opbouwen en hier vervolgens affiliate marketing op kan toepassen.

Stel je voor dat je 100 mensen in dit klantenbestand hebt en je promoot een bepaald artikel van 77 euro.

Stel je voor dat van deze 100 mensen 10% dit product koopt uit 1 mail, dan ontvang je zo 770 euro.

Daarnaast kan je je e-mails ook volledig automatiseren zodra een klant zich inschrijft. Hier hoef jij niks voor te doen. Dit kan je bijvoorbeeld doen met Enormail.

Sebastien deelt ook enkele waardevolle e-mail templates die jij zo kunt overnemen.

Op deze foto zien we module 10: email marketing formule van de Affiliate Formule

Module 10 bevat de volgende lessen:

 • Introductie
 • Zakelijk E-mail Adres
 • The Importance Of Email Marketing
 • E-mail Marketing Software
 • De Affiliate Autoresponder
 • Schrijf Goede E-mails
 • BONUS: Email Marketing Mastery (introductie)

Module 11: Traffic Methods

Module 11 bestaat uit 1 video en hierin worden verschillende traffic methodes behandeld waar je organische bezoekers kunt krijgen waar je dus affiliate marketing kan toepassen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Facebook
 • Instagram
 • Snapchat
 • Pinterest

Daarnaast bespreekt Sebastien in deze video ook betaalde traffic methodes zoals:

 • Facebook & Instagram Ads
 • Google Ads (hier goede ervaringen mee)
 • YouTube Ads
 • Linkedin Ads

Module 12: Affiliate Facebook & Instagram Ads Formule

Vind deze cursus echt super uitgebreid want er wordt in maar liefst 10 video’s dieper ingegaan hoe jij affiliate marketing kan toepassen op Facebook & Instagram advertenties en hoe je hier succesvol mee kan gaan worden.

Tegenwoordig hoor je heel veel mensen die geblokkeerd worden op facebook door het verkeerd gebruik van adverteren, Sebastien geeft hier ook tips voor zodat dit niet gaat gebeuren.

De volgende 10 lessen worden besproken in module 12:

 • Introductie
 • Hoe Het Werkt
 • Je Pagina & Business Manager
 • The Dark Side
 • Doelgroepen
 • Budgetten
 • Facebook Pixel
 • Je Eerste Advertentie
 • De Variatie Methode
 • Opschalen

Module 13: Je Affiliate Website

Module 13 is de laatste module en deze gaat eigenlijk dieper in op lange termijnvisie.

Feitelijk zijn al deze modules hiervoor gericht op korte termijn zorgen voor verkopen zoals Affiliate Funnels of advertenties.

Het opzetten van een Affiliate Website gaat uiteindelijk zorgen voor een meer constante stroom van commissies, als google je eenmaal gevonden heeft, blijf je ook gevonden worden en krijg je dus een soort van passieve stroom van verkopen.

Dus ook als je niet aan het werk bent, hier ervaar ik dat ook want ik heb regelmatig commissies van de avond ervoor om 23:00 toen ik bijvoorbeeld aan het slapen was.

Ook ga je in deze module leren hoe je een website in elkaar moet zetten en dit doe je door bij Sebastien mee te kijken. Daarnaast ga je ook een domein en hosting vastleggen zoals Neostrada.

Op deze foto zien we module 13 Affiliate website van de Affiliate Formule
Website bouwen

Module 13 bevat de volgende 5 lessen:

 • Introductie
 • Waarom een Website?
 • Verplichte Pagina’s
 • Bouw je Website
 • Organische Groei

Welke Gratis Bonussen ontvang je bij de Affiliate Formule?

Tegenwoordig lijkt het de normaalste zaak dat er heel veel gratis bonussen bij zitten en doet iedereen het. Ook een mooi gratis domino-effect naar mijn mening.

Sebastien Verbaenst heeft de volgende bonussen erbij gedaan:

Bonus #1: Coachingcalls met Sebastien Debaenst

Elke 2 weken is er een coachingcall met Sebastien waar hij trends van dit moment bespreekt en waar je al je vragen kwijt kunt.

Deze sessies duren vaak tussen de 30 en 60 minuten en hierin laat Sebastien ook echt praktijkvoorbeelden zien hoe hij geld verdiend met affiliate marketing.

Op deze foto zien we coachingcall van de Affiliate Formule
Makkelijk terug te kijken

Bonus #2: Gratis Affiliate funnel, e-mail en advertentie templates

Dit vond ik ook een erg waardevolle bonus want hierin deelt Sebastien allemaal kant en klare templates die jij zo kunt overnemen en kan toepassen op je eigen websites.


Bonus #3: Heel veel Bonustrainingen

Deze bonus is zeker niet de minste, je krijgt namelijk toegang tot maar liefst 15 extra modules die allemaal ergens gespecialiseerd zijn. Denk bijvoorbeeld aan goed scoren met SEO of Instagram ads of YouTube.

Wel is het zo dat de meeste hiervan Engels gesproken zijn, iets om rekening mee te houden.

De volgende modules krijg je allemaal toegang tot:

 • Cashflow Challenges
 • Creating a Signature Experience
 • Email Marketing Strategy
 • Facebook & Instagram Ads Mastery
 • Facebook Mastery
 • Funnel vision
 • Instagram Mastery
 • M.V.P. Method
 • Seo Supremacy
 • Wealthy With Webinars
 • Wealthy With Words
 • Winnen met Instagram Ads
 • Winning Mindset
 • Wordt een Instagram Master
 • YouTube Mastery

Hieronder zie je hoe dit eruit ziet:

Op deze foto zien we de bonussen van de Affiliate Formule

Mijn Affiliate Formule ervaringen

Ik ben positief verrast door Affiliate Formule van Sebastien Verbaenst. Leeftijd moet zeker geen reden zijn om een cursus wel of niet te kopen.

Sebastien praat de gehele cursus duidelijk en weet overduidelijk waar hij het over heeft. Daarnaast heb ik zelf veel geleerd over het opzetten van marketing funnels en marketing magie.

Hier zit ik al jaren in de Affiliate Marketing business en doe nog regelmatig cursussen erbij omdat ik het nu makkelijk kan betalen en ik van mening ben dat je nooit uitgeleerd bent en ik heb echt weer nieuwe handvaten gekregen om aan de slag te gaan.

Er kunnen altijd meer puntjes op de i gezet worden dus raad je zeker aan om jezelf te blijven ontwikkelen.

In het volgende hoofdstuk deel ik resultaten van 2 maanden.


Eigen Affiliate Marketing Resultaten

Zelf ben ik van mening dat je jezelf nooit met andere moet vergelijken, je kan de achterkant van iemand niet vergelijken met jouw voorkant. Iedereen moet ergens beginnen en je weet nooit hoelang iemand anders al bezig is.

Wel wil ik met onderstaande afbeelding laten zien wat er mogelijk is. Dit is gebaseerd op 2 websites die beide nog geen jaar bestaan.

Wel ken ik onderhand het “spelletje” en dit pas ik toe op meerdere websites waardoor ik sneller succesvol kan worden. Laat je vooral motiveren wat er mogelijk is met Affiliate Marketing.

Daarnaast laat ik voor elke €300,00 die ik binnen krijg 4 teksten per maand laten schrijven door Writgo. Ik hoef dus alleen teksten te schrijven wat ik ook echt leuk vind en wat ik niet leuk vind besteed ik uit.

Ook krijg ik daardoor nog meer commissies omdat ik nog meer artikelen online zet.

Op deze foto zie je mijn affiliate marketing resultaten

Wat vond ik positief en negatief aan de Affiliate Formule?

Positief

 • Leeftijd maakt echt niks uit, want Sebastien Debaenst heeft enorm veel kennis en cursus is van hoge kwaliteit.
 • Cursus wordt goed afgewisseld tussen sheets en beelden waarmee je meekijkt naar het beeldscherm van Sebastien
 • Heel veel bonussen zodat je alle richtingen op kan met promoten van affiliate marketing.
 • Online omgeving is duidelijk en lessen zijn volledig in eigen tempo te volgen.
 • Éénmalige aanschaf voor levenslange toegang.

Negatief

 • Er zit geen homepagina van deze cursus bij, aanmelden kan alleen via zijn webinair.
 • Opzetten van een website en inrichten van SEO had iets uitgebreider gemogen.
 • Veel bonussen zijn Engelstalig gesproken.
 • Affiliate Marketing is voor mensen met een lange adem.

Zijn er nog andere Affiliate Marketing Trainingen?

 • GameChangers: Deze cursus is van Eelco de Boer, de leraar van Sebastien Debaenst. Deze unieke cursus geeft je tijdelijk toegang tot alle producten en opnames van Eelco de Boer voor het symbolische bedrag van €77,00. Dit alles doe je in een periode van 100 dagen. Eelco geeft ook regelmatig een webinair.

  Mijn GameChangers Review volgt nog.
 • Affiliate Marketing Revolutie: In deze cursus ga je echt puur de basis leren van affiliate marketing. Dus bijvoorbeeld stap voor stap je website op zetten of hoe jij affiliate marketing gaat toepassen. Je krijgt dan toegang tot een online omgeving waarbij je les krijgt van Jacko Meijaard. Met deze training ben ik zelf 2 jaar geleden begonnen.

  Zie hier mijn Affiliate Marketing Revolutie Review
 • Affiliate Marketing in 10 Dagen: Deze cursus is meer gericht op mensen die al een eigen website hebben en is puur gericht op het stukje magie gebruiken bij het schrijven van je artikelen. Je leert in deze cursus uitgebreid storytelling en hoe je nog meer verkopen kunt krijgen uit je producten.

  Zie hier mijn Affiliate Marketing in 10 Dagen Review

Hoeveel kost de Affiliate Formule?

De Affiliate Formule kost 907,50 euro. Daarnaast kan je op maar liefst 3 verschillende manieren betalen dus het zou zeker voor iedereen te betalen zijn op deze manier:

 • In 1 keer
 • Je betaalt in 3 maandtermijnen
 • Of je betaal in 6 maandtermijnen

Daarnaast kan je als ondernemers ook 21% terugvragen aan BTW, dus je krijgt ook nog eens een korting van €190,58.

Ook heb ik een mijn resultaten gedeeld en daarop heb je kunnen zien dat ik regelmatig commissies van € 500,00 binnen krijg, dit betekent dat je deze cursus er dus heel snel uit hebt en het is levenslange toegang.

Aanmelden gaat trouwens via zijn webinair.


De Affiliate Formule kopen?

Hopelijk heb ik je een goede indruk van deze cursus kunnen geven in deze Affiliate Formule Review van Sebastien Debaenst.

Het is duidelijk dat Sebastien les heeft gehad van Eelco de Boer want de Affiliate Marketing Cursus is van hoge kwaliteit.

Hier ben ik erg te spreken van de afwisseling van sheets en spreken en video’s waar je mee kijkt op zijn beeldscherm en gelijk actie onderneemt.

De cursus is zeer breed en je gaat echt vooral ook leren hoe jij magie kan creëren door het schrijven van content wat van bezoekers kopers gaat maken.

Houd er wel rekening mee dat Affiliate Marketing je zeker niet komt aanwaaien, maar als het er eenmaal werkt zoals bij mij dan kan je overal ter wereld werken met je laptop en een internet verbinding.

Wacht dus niet langer en begin deze cursus via de gratis webinair!


Zie hier al mijn Marketing Reviews die gebaseerd zijn op geld verdienen.


Print Friendly, PDF & Email

Affiliate Formule

€907,50
8.5

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

8.0/10

Garantieregeling

8.0/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Zeer complete Affiliate Marketing Cursus van A tot Z
 • Sebastien Debaenst weet waar hij over praat en spreekt duidelijk
 • Veel bonussen en Levenslang toegang
 • Goede Prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Geen product homepagina, aanmelden via webinair
 • Affiliate Marketing is geen snel geld verdienen methode
 • Opzetten van een website had iets uitgebreider gemogen

Plaats een reactie