Agency Masterclass Review van Mitchell Weijerman

Agency Masterclass kon uiteraard niet achterblijven na mijn goede ervaringen met de Bol Masterclass. Beide cursussen zijn namelijk van het bedrijf Unstoppable. Unstoppable is van Mitchell Wijerman en Jia Ruan. Waarbij deze cursus voornamelijk van Mitchell Wijerman is.

Inhoudsopgave

Mitchell Wijerman

Op deze foto zie je de oprichter van de Agency Masterclass

Mitchell Wijerman

Zoals hierboven vermeld is de Agency Masterclass gemaakt door het bedrijf Unstoppable, maar de meeste kennis komt van Mitchell Wijerman. Overigens komt Jia Ruan ook tijdens deze cursus naar voren in video’s omdat hij de man is als het gaat om de sales.

Mitchell is zelf al jaren bezig met adverteren via Facebook, en heeft al duizenden euro’s verdiend via Facebook ads. In deze cursus gaat hij jou leren hoe het mogelijk is om duizend tot 3 duizend euro per klant te verdienen.

Agency Masterclass in het kort

In deze videocursus leer je hoe een winstgevende media marketing business kunt opzetten. Deze cursus is voor iedereen beschikbaar, of je nu wel of geen ervaring hebt. Alles komt aan bod.

Het voordeel van deze vorm van marketing is dat je geen startkapitaal nodig hebt, maar dat je jezelf goed moet kunnen verkopen, iets wat je gaat leren in deze Agency Masterclass.

De juiste manier om geld te verdienen, is om klanten binnen te halen waarvoor je via Facebook ads nog meer klanten naar hun bedrijf gaat trekken. Als voorbeeld; een sportschooleigenaar die nieuwe abonnees zoekt. Jij krijgt ruimte om te adverteren en een fee als je een bepaald aantal nieuwe mensen hebt weten binnen te halen die zich gaan inschrijven voor deze sportschool.

Tijdens de Agency Masterclass krijg je de tools die je moet gaan inzetten om succes te boeken met het adverteren via Facebook ads, zodat je daarmee tevreden klanten zult krijgen.

Deze fee’s zitten meestal tussen de 1000 euro en 3000 euro.

Wat heb je allemaal geleerd als je klaar bent met deze training ?

 • Welke klanten je moet vinden.
 • Wat de 4 eigenschappen zijn van goede klanten
 • Hoe je jezelf kan pitchen
 • Hoe je de gewenste resultaten kunt behalen, en hoe je deze bedragen maandelijks kunt laten terug komen.

Doe nu een gratis Exclusieve online training van Mitchell Weijerman, zodat je goede indruk krijgt van de training

De training zelf

Zoals ik eerder aangaf, is dit een videotraining waarbij je meer dan 20 uur aan videomateriaal krijgt waarbij je stap voor stap door de modules heen gaat.

Er zijn in totaal 7 modules die je in eigen tempo volgt. De training is goed opgezet en start met een belangrijk onderwerp: mindset. Voordat je echt de praktijk in gaat met het toepassen van Facebook ads en het opbouwen van een vast fundament zal de mindset voor jou een hele belangrijke rol gaan spelen om dit tot een succes te brengen.

De 7 modules die worden besproken zijn:
Mindset Voor Succes
Het Nieuwe Paradigma
Attract
Capture
Transform
Je eerste klanten binnenhalen
Schalen

Op deze foto zie je de Agency Masterclass inhoud

Voorbeelden van het programma

 • Mindset Voor Succes

  Zonder de juiste mindset ga je het niet halen. Deze training geeft je volledig inzicht om de juiste mindset te krijgen. Is de mindset goed, dan is er niks onmogelijk en zal je ervoor blijven gaan en je succes gaan behalen. Je gaat leren hoeveel geld je moet verdienen om financiële vrijheid te krijgen. Dit bedrag is voor iedereen anders en zal je dus ook voor jezelf in kaart moeten gaan brengen.
  (Deze module bestaat uit 8 lessen)
  Ik kan je verzekeren dat je een andere mindset zult hebben zodra je deze module hebt gevolgd!

 • Het Nieuwe Paradigma

  Hier hebben de heren het over de fundament waarop je je business gaat opbouwen. Ook duikt de masterclass dieoer in op de perfecte klantenformule en jouw identiteit voor succes.
  (Deze module bestaat uit 5 lessen)

 • Attract

  Zonder klanten geen inkomen! Deze module legt alles uit hoe jij klanten binnen gaat halen. Daarnaast leer je hoe je de klanten gaat benaderen, zelfs welke woorden goed verkopen en hoe je van jouw Facebook campagne een groot succes kan maken.
  (deze module bestaat uit 6 lessen)

 • Capture

  Wat mij betreft de leukste module. Je leert hier precies hoe het Facebook ads systeem in elkaar zit, en welke knoppen we wel of niet moeten aanzetten voor een succesvolle campagne.
  Het facebook advertentiesysteem is groot, maar gelukkig helpt deze module je er rustig doorheen en weet je daarna alles.
  (deze module bestaat uit 8 lessen)

 • Transform

  We kunnen  bijvoorbeeld ook een deel automatiseren en dat ga je dan ook allemaal leren.
  (deze module bestaat uit 4 lessen)

 • Je eerste klanten binnen halen

  Niet geheel onbelangrijk in deze een na laatste module, hoe haal ik mijn klanten binnen? Hoe houd ik deze klanten binnen? Het draait hierbij om de sales, dat in deze module uitgebreid wordt besproken.
  (deze module bestaat uit 6 lessen)

 • Schalen

  In de laatste module worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Als jouw business zo’n succes is zal je op een gegeven moment mensen moeten gaan inhuren, tot het veel groter denken van geld verdienen. Niks is onmogelijk en dat wordt duidelijk in deze module.
  (deze module bestaat uit 6 lessen)

Hopelijk heb ik je een goed inzicht gegeven waar alle modules uit bestaan, je komt er uiteraard alleen achter door deze cursus ook zelf te gaan doen.

Community en extra’s

De  makers van de De Agency Masterclass hebben ook nog een mooi pakket aan extra’s, waaronder:

 • Levenslang toegang
 • Checklists, scripts en veel meer
 • Wekelijkse groepscoaching
 • 24/7 support community
 • Meer dan €4000 aan bonussen
 • Je ontvangt een officieel certificaat
 • Een bewezen systeem
 • Mentorschap voor hulp
 • Kant en klare marketing campagnes
 • Exclusieve toegang tot de speciale Facebookgroep
 • 30 dagen klanten challenge
 • Het perfecte sales script
 • K.V.K Succes checklist
 • En nog veel meer…

Wat betaal je voor deze training

Het mag duidelijk zijn dat je een volledige training krijgt waar je wel even mee zoet bent, en waar je ontzettend veel leert.

Je hebt 2 keuzes met betalen.

 1. Of je betaald het bedrag in 1 keer, dan betaal je €997
 2. je betaald het bedrag in termijnen, dan betaal je €397 per termijn.

Het is een flinke investering, maar je zult merken, zodra jouw eigen onderneming een succes gaat worden je deze kosten eruit gaat halen.

Conclusie + gratis webinar van De Agency Masterclass

Hopelijk heb ik je in bovenstaand review mijn Agency Masterclass ervaringen goed kunnen overbrengen, waarbij ik je een goede inkijk heb gegeven van wat je allemaal voor krijgt als je voor deze manier van geld verdienen zou willen gaan beginnen

Ik ben zelf erg enthousiast, omdat je betreft starten met op deze manier geld verdienen, geen startkapitaal nodig hebt.

De video’s zijn volledig in eigen tempo te bekijken en zijn erg duidelijk zodat je geen zorgen hoeft te maken dat je iets niet snapt. Mocht dat wel zo zijn dan heb je iemand 24/7 tot je beschikking voor al je vragen.

Je wordt overal in begeleidt, van mindset, naar de fundering van je bedrijf naar het zoeken en vinden van klanten tot het inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Wat ik ook erg fijn vond is dat je in een community komt waar allemaal Agency Masterclass ervaringen te lezen zijn van mensen die het al enige tijd doen. Zo heb je ook echt het gevoel dat je het samen doet en er niet alleen voor staat.

Je krijgt 24/7 support voor al je vragen en wekelijkse groepscoaching, zodat je altijd ‘up to date’ bent van deze manier van geld verdienen via Facebook ads.

En je zit nergens aan vast en je kan gewoon beginnen met de gratis webinar om een indruk te krijgen. 

Onderstaand een paar voorbeelden van ervaringen van mensen.

Op de foto zie je ervaringen van mensen die de Agency Masterclass hebben gedaan

De afbeelding is aan te klikken voor nog scherpere reacties

Zoals hierboven vermeld, blijft het een investering en is het aan jou of je daar voor wilt gaan of niet. Ik heb op deze website ook nog 2 andere reviews geschreven die kunnen zorgen voor een passief inkomen.

 1. Bol Masterclass van Jia Ruan Review

 2. Geld Verdienen Met De Affiliate Marketing Revolutie

 3. Of zie hier mijn gehele categorie van geld verdienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *