Beste NFT Cursus? Mijn Top NFT Cursussen voor Beginners & Traders + Ervaringen (2022)

Op zoek naar het creëren van financiële vrijheid? Dan is het wellicht slim om een NFT cursus te volgen die je alles gaat leren over het succesvol flippen van NFT’s (kopen en snel verkopen voor het dubbele). Maar wat is nu de beste NFT Cursus? Op deze pagina zal ik mijn top NFT cursussen delen die ik met plezier heb gedaan.

NFT’s zijn ontzettend hip en de markt is nog ontzettend nieuw dus het is een goed moment om een NFT cursus te gaan volgen. Aangezien de markt nog zo nieuw is zal ik deze pagina regelmatig een update geven als er weer nieuwe NFT cursussen uit zijn.

Momenteel heb ik alles geleerd uit de NFT Secrets van Mitchel van Duuren en de NFTwegwijs Stoomcursus van Lisanne Drost. Beide NFT cursussen zal ik hieronder dan uitgebreid bespreken van informatie en de voor- en nadelen en de prijs.

Leestijd: 10 minuten


Inhoudsopgave


Waarom een NFT cursus kopen?

Wil je gelijk goed beginnen met het succesvol kopen en verkopen van NFT’s? Dan is het aan te raden om een NFT cursus te volgen omdat je dan feitelijk alle beginnersfouten al kan overslaan. Je gaat namelijk allemaal kennis krijgen van een expert die al lange tijd ervaring heeft op de NFT markt.

Dit heeft als resultaat dat jij veel beter weet waar je mee bezig bent en daarnaast houd je de kosten daardoor minimaal omdat je geen onnodige fouten zal maken.

Na het kopen van een NFT cursus weet jij precies wat NFT’s zijn, hoe je ze kunt kopen en verkopen en zelfs hoe je een NFT kunt maken om er een passief inkomen mee te creëren.

Je gaat met een NFT cursus namelijk stap voor stap leren hoe jij succesvol kunt gaan handelen in digitale kunst, ook wel bekend als Non-Fungible Tokens (NFT’s).

Mocht je overigens al ervaring hebben met Cryptocurrencies? Dan komt dit goed uit want ze hebben aardig wat overeenkomsten.

Mocht je al Bitvavo hebben, dan kan je die gebruiken om euro’s of Ethereum naar je NFT wallet over te maken. Ook kan je Bitvavo gebruiken om eventueel NFT coins te kopen zoals Solana (SOL). Mocht je nog geen account hebben? Maak hem dan nu aan en handel de eerste 1000 euro zonder transactiekosten!

Op deze foto zie je een afbeelding over NFT's

Beste NFT Cursus? Top NFT Cursussen in Nederland & België

Uiteindelijk is een mening altijd persoonlijk, ik kan uiteraard een bepaalde NFT cursus erg goed vinden om bepaalde voordelen maar iemand anders kan totaal iets anders vinden. Daarom zal ik zoveel mogelijk informatie geven zodat jij voor jezelf een keuze kan maken.

Beide NFT cursussen zitten wat mij betreft erg dicht bij elkaar, bij beide krijg je een uitgebreide cursus omgeving en daarnaast ook toegang tot een community waar je al je vragen kan stellen, kan chatten, successen kan zien en kan delen en daarnaast delen de oprichters hun aan- en verkopen.

Kijken we even naar de verschillen, dan zijn dat de volgende:

 • #1 NFT Secrets: Deze cursus is van Mitchel van Duuren en die gaat al enige tijd mee. Daardoor heb je een zeer actieve community (81 mensen online tegen 2 mensen online bij Moosty op hetzelfde tijdstip 18:19). Daarnaast geeft Mitchel ook ontzettend veel waarde in zijn lessen en bevatten deze elk tussen de 10 en 40 minuten. 2 nadelen zouden zijn dat het iets onpersoonlijker is omdat je Mitchel nooit ziet en dat het soms iets te snel gaat met de informatie die je krijgt.
 • #2 Moosty’s NFT Cursus: Deze cursus is van Maarten Oostland en is iets nieuwer maar naar mijn mening zeer geschikt voor beginners, naast een lage prijs van 247 euro neemt Maarten je ook stap voor stap mee door de basis van NFT’s. Daarnaast is het ook erg persoonlijk want je ziet Maarten ook in beeld tijdens de video’s. Grootste nadeel is de erg rustige community maar dat komt doordat deze cursus nog zo nieuw is.

In onderstaande video ga ik iets dieper in op beide NFT cursussen:

#1: Start hier de Gratis NFT training van Mitchel van Duuren
#2 Ga hier gelijk naar de actiepagina van Moosty’s NFT Cursus of doe eerst zijn Gratis NFT Cursus!

Uiteraard ga ik hieronder nog dieper op beide NFT cursussen zodat jij een goede beslissing kan maken.


#1: NFT Secrets van Mitchel van Duuren

Soort cursus: Online video training met toegang tot een zeer actieve NFT Secrets Discord Community. Lees hier mijn review over NFT Secrets.
De ontwikkelaar: Mitchel van Duuren van ondernemer.nl
Prijs: €497 via deze introductiepagina of doe zijn zeer uitgebreide Gratis NFT Training.

Op deze foto zie je NFT Secrets, mijn nummer #1 van Beste NFT cursus

Mitchel van Duuren is de grote man van mijn nummer #1 keuze en dat is omdat hij staat voor kwaliteit en het bieden van veel waarde in zijn producten. Mitchel heeft afgelopen jaren al meerdere succesvolle producten en bedrijven gehad en enkele verkocht voor in de miljoenen.

Daarnaast is Mitchel iemand die altijd op zoek is naar trends en dat is precies de reden dat hij is ingestapt in de NFT markt en omdat er nog niet veel NFT cursussen waren. Leuk feitje is dat mijn #2 oprichter Maarten Oostland ook eerst de NFT Secrets heeft gevolgd dus dat zegt ook wel wat.

Mitchel heeft afgelopen maanden zijn NFT portfolio van 3.000 euro naar 100.000 euro zien oplopen en daar zal het zeker nog niet mee ophouden. Dat is dan ook precies de reden dat hij zijn cursus NFT secrets heeft ontwikkeld zodat hij andere mensen zijn NFT strategie kan leren.

Dit alles ga je leren in een uitgebreide leeromgeving waarin je maar liefst 28 lessen volledig in eigen tempo kan volgen. Deze lessen bevatten allemaal tussen de 10 en 40 minuten aan informatie per les. Dus je bent zeker de nodige tijd bezig.

Naast toegang tot zijn cursus krijg je ook toegang tot zijn NFT Secrets Discord Community waar je met honderden gelijkgestemde zit en al je vragen kan stellen. Daarnaast delen mensen hun successen en zie je ook de aankopen van Mitchel van Duuren.

Hier vind ik een goede Community erg belangrijk omdat dit een motivatie is om door te gaan en dat je er nooit alleen voor staat, dat is dan ook de reden dat NFT Secrets op #1 staat.


Voordelen NFT Secrets:

 • Toegang tot de strategie van Mitchel van Duuren: Mitchel heeft van 3.000 euro, 100.000 euro weten te maken door het kopen en verkopen van NFT’s en precies deze methode ga jij ook leren en zal hij met je delen.
 • Prima cursus omgeving: Je krijgt toegang tot een mooie cursus omgeving waarin je maar liefst 28 lessen volledig in eigen tempo kan doen. Daarnaast bevatten sommige lessen ook pdf’s en extra informatie en zijn sommige lessen wel 40 minuten
 • NFT Secrets Community: Het grootste pluspunt is toch wel de Community, momenteel hebben er al honderden mensen deze cursus gekocht waardoor je dus een erg actieve Community hebt. Gezellige chats dus en veel successen die gedeeld worden. Aanrader.
 • Gericht op het maken van zo weinig mogelijk fouten: Mitchel van Duuren zijn doel is echt om je alles te leren dat je zo weinig mogelijk fouten gaat maken en dit is iets wat regelmatig terug komt. Daarnaast doet hij er alles aan om je alles te leren over het maken van zo weinig mogelijk kosten zoals met de transactiekosten.
 • Les van Mitchel van Duuren: Mitchel heeft naar mijn mening een krachtige stem en vooral overtuigend. Hier ben ik echt positief verrast door zijn enorme kennis en vooral ook dat je gelijk actie onderneemt tijdens zijn cursus.
 • Éénmalige aanschaf en levenslang toegang: Waar je tegenwoordig steeds vaker 997 euro moet betalen voor een cursus, kan je NFT Secrets al beginnen voor een introductieprijs van 497 euro. Mooie prijs voor heel veel waarde wat je gaat krijgen.

Nadelen NFT Secrets:

 • Gaat soms te snel de diepte in: Mitchel van Duuren weet echt ontzettend veel maar dat heeft soms als nadeel dat de basis zoals wat een NFT nu eigenlijk is een beetje word overgeslagen.
 • Minder persoonlijk dan mijn #2 Moosty’s NFT Cursus: Mitchel van Duuren is in deze cursus niet te zien maar alleen te horen, daardoor kan het soms aanvoelen als iets minder persoonlijk. Mijn #2 keuze zie je Maarten Oostland vaak in beeld.

NFT Secrets Review [VIDEO]

Hier ben ik momenteel nog bezig met mijn NFT Secrets Review, dat is de reden dat ik onderstaande video kan aanraden. Die is ook van mij alleen van een andere website. Ik geef je een rondleiding door de cursus en daarnaast bespreek ik de voor- en nadelen uitgebreid.


NFT Secrets resultaten [VIDEO]

Dat Mitchel van Duuren enorm veel succes heeft met NFT’s weten we onderhand wel, gelukkig hebben zijn deelnemers dit ook en daar heeft hij een video over gemaakt:


Hoeveel kost NFT Secrets?

Zoals eerder vermeld heeft Mitchel van Duuren momenteel een tijdelijke introductieprijs van 497 euro, dit heeft ermee te maken dat de NFT markt nog ontzettend nieuw is.

Om mensen kennis te laten maken met NFT’s, laat hij je kennis maken met zijn cursus door zijn uitgebreide gratis NFT Training, aanrader om te kijken dus!

Daarnaast kan je ook deze NFT Secrets Review lezen waar ik uitgebreid in ga op de modules en wat je er allemaal bij krijgt.


#2: Moosty’s NFT cursus van Maarten Oostland

Soort cursus: Online video training met toegang tot een Moosty Community. Lees hier mijn review over Moosty’s NFT cursus.
De ontwikkelaar: Maarten Oostland van Moosty
Prijs: €247 via deze introductiepagina of doe eerst zijn Gratis NFT Cursus met enkele lessen en waardevolle tips!

Op deze foto zie je Moosty's NFT cursus, mijn nummer #2 van Beste NFT cursus

Met Maarten Oostland krijg je ook toegang tot veel kennis want Maarten is namelijk 1 van de 3 oprichters van de populaire crypto cursus met de naam Cryptocommunity. En aangezien crypto en NFT’s het nodige met elkaar gemeen hebben komt dit goed uit.

Maarten weet dus al goed hoe hij een cursus in elkaar zet en hoe hij kennis moet delen en dit doet hij dan ook erg goed. Leuk feitje is dat Maarten zelf ook NFT Secrets heeft gevolgd en met zijn Moosty’s NFT cursus de puntjes op de i zet en het vooral nog meer geschikt maakt voor beginners.

Ook Maarten is al enige tijd actief op de NFT markt en heef zelfs al een succesvolle NFT flip gehad met 22.000 euro winst en dat is alleen maar zeer positief want ook hij gaat zijn strategie uitgebreid delen in zijn cursus.

Daarnaast was ik erg te spreken over dat de cursus erg persoonlijk is omdat je Maarten Oostland zelf ook vaak in beeld ziet en uitgebreid meekijkt op zijn beeldscherm en ook de nodige acties onderneemt.

Wat ook erg uniek is aan zijn cursus is dat hij ook een module heeft hoe je NFT’s kunt maken en verkopen. Erg waardevol dus.

Dit alles ga je leren in maar liefst 10 hoofdstukken en 35 lessen. Daarnaast laat Maarten weten dat hij zeker nog niet klaar is met zijn NFT cursus en wekelijks nog nieuwe lessen zal toevoegen. En dit alles voor een zeer strakke introductieprijs van 247 euro.

Daarnaast krijg je ook toegang tot zijn Moosty Community en dan komen we gelijk op het enige nadeel en dat is dat deze cursus vrij nieuw is en daardoor is het iets rustiger. Momenteel 19:14, 5 mensen online op Moosty en 83 mensen op NFT Secrets.


Voordelen Moosty’s NFT cursus:

 • Zeer geschikt voor beginners: Maarten Oostland heeft alles wat hij miste in NFT Secrets wel in zijn cursus gedaan en dat is vooral het leggen van een goede basis en standaard begrippen. Daardoor is deze cursus zeer geschikt voor beginners.
 • Uitgebreide cursus: Je krijgt toegang tot maar liefst 35 lessen verdeeld over 10 hoofstukken en Maarten Oostland gaat nog meer lessen toevoegen. Deze lessen zijn ook volledig te volgen in eigen tempo.
 • Succesvolle strategie van Maarten Oostland: Met een succesvolle flip van 22.000 winst heeft Maarten Oostland een succesvolle strategie te pakken en die gaat hij uitgebreid met je delen.
 • Toegang tot Moosty Community. Ook krijg je toegang tot een Moosty Community waar je je vragen kan stellen, kan chatten of waar Maarten zijn aan- en verkopen met je deelt. *dit punt staat ook bij nadeel.
 • Erg persoonlijke cursus: Tijdens de lessen zie je ook regelmatig Maarten Oostland in beeld bij de stappen die je moet ondernemen. Dit maakt het een stuk persoonlijker en dit miste ik nu en dan bij NFT Secrets.
 • Éénmalige aanschaf en levenslang toegang: Daarnaast is het een éénmalige aanschaf voor een zeer lage prijs waar je hem bijna niet voor kan laten liggen. Je betaalt momenteel slechts 247 euro.

Nadelen Moosty’s NFT cursus:

NFT Cursus is nog erg nieuw: Doordat Moosty’s NFT cursus nog zo nieuw is, is de Moosty Community nog niet erg actief. 6 mensen online tegen 88 mensen online bij NFT Secrets op moment van schrijven. Dit is wel iets om rekening mee te houden. Uiteraard komen er steeds meer mensen bij.


Moosty’s NFT Cursus Review [VIDEO]

Naast mijn eigen Moosty’s NFT Review heb ik ook een video review opgenomen waar ik je een rondleiding door de cursus geef, de voor- en nadelen bespreek. De prijs in de video klopt overigens niet meer want die is momenteel 247 euro in plaats van 397 euro.

Of doe eerst zijn Gratis NFT Cursus!


Hoeveel kost Moosty’s NFT cursus?

De NFT cursus van Moosty is momenteel zo goedkoop dat je bijna denkt dat het geen goede cursus is, maar je krijgt echt ontzettend veel waarde voor de momenteel lage tijdelijke introductieprijs van 247 euro.

Hiervoor krijg je levenslang toegang en daarnaast komen er nog wekelijks nieuwe lessen bij. Ook krijg je toegang tot zijn Moosty Community die zeker steeds drukker zal gaan worden. Maarten Oostland heeft daarnaast ook een gratis versie uitgebracht van zijn cursus!

Mocht je nog meer willen weten over deze cursus? Lees dan vooral mijn Moosty’s NFT cursus Review.


Conclusie: welke NFT cursus kopen?

Ik heb mijn uiterste best gedaan om je mijn Top NFT Cursussen voor Beginners & Traders te delen en uiteindelijk is er maar 1 iemand die de keuze kan maken wat de beste NFT cursus is en dat ben jij.

Uiteindelijk moet je zelf echt kijken waar je de meeste behoefte aan hebt in een cursus en daar je keuze op baseren. De voornaamste reden dat NFT secrets voor mij de #1 is geworden is omdat ik erg behoefte had aan een actieve community nadat ik klaar was met NFT Secrets.

Ben jij iemand die juist meer behoefte heeft aan lessen extra geschikt voor beginners en een goedkopere prijs dan is Moosty’s NFT cursus erg geschikt.

Hierbij mijn conclusie:

Beste NFT Cursus voor beginners

Het mag onderhand duidelijk zijn dat deze keuze dan valt op de NFT cursus van Moosty. Maarten Oostland neemt je echt stap voor stap mee door de gehele weg van de basis van NFT’s tot het kopen en verkopen en zelfs het maken van NFT’s.

Daarnaast kan je feitelijk al beginnen voor een ontzettend lage prijs van 247 euro en krijg je levenslang toegang. Zoals besproken zijn de lessen over het algemeen iets korter en de community is nog erg rustig.

Wil je Moosty iets beter leren kennen? Bekijk dan nu zijn Gratis NFT Cursus of lees mijn uitgebreide Moosty’s NFT Cursus Review.


Beste NFT Cursus voor traders of iets meer ervaren beginners

Wil je echt de maximale waarde ondanks dat het soms iets te snel gaat met de informatie die voorbijkomt? Dan moet je naar mijn mening zeker zijn bij NFT Secrets van Mitchel van Duuren.

Mitchel weet echt ontzettend veel en met lessen van tussen de 10 en 40 minuten per stuk ga je echt alles leren met als grote pluspunt een zeer actieve community waar constant successen worden gedeeld of een actief chat kanaal is.

Ook hier krijg je levenslang toegang en ook voor een prima introductieprijs van 497 euro.

Daarnaast geeft Mitchel van Duuren ook een zeer waardevolle gratis NFT training. Wil je nog meer informatie, zie dan deze NFT Secrets Review.


Gelijk starten? Koop dan nu je eerste NFT coins via Bitvavo

Nog geen keuze kunnen maken? Maak dan nu gebruik van Bitvavo en koop je eerste NFT Coins zoals Solana (SOL). Heb je nog geen account? Maak deze dan nu gratis aan en betaal over de eerste 1000 euro geen transactiekosten!

Print Friendly, PDF & Email

Plaats een reactie