Top 5 Beste Vastgoed Cursussen in Nederland + België (2021)

Investeren in vastgoed; meer en meer mensen houden zich hier mee bezig. Met name als je een fors startkapitaal hebt, is het bijzonder interessant om in vastgoed te investeren. Tegelijkertijd is het investeren in vastgoed ook steeds bereikbaarder geworden, indien je een kleiner budget tot je beschikking hebt. Wil jij ook in vastgoed gaan investeren? Dan is het van cruciaal belang dat je over de juiste kennis beschikt. Om die kennis tot je te nemen, is het advies om een vastgoed cursus te volgen. In dit artikel laat ik je kennis maken met de 5 beste vastgoed cursussen in Nederland en België.

Kun je ook in vastgoed investeren zonder een cursus te volgen? Het is mogelijk, maar het is niet aan te raden. Als je in vastgoed gaat investeren, moet je gewoonweg exact weten waar je mee bezig bent. Ook moet je verstand van vastgoed hebben, maar ook van bijvoorbeeld de belastingtechnische regels. Alleen om die redenen al kan ik je aanraden om voor één van de 5 beste vastgoed cursussen te kiezen.

Ik bespreek per cursus kort wat voor cursus het is, wie de ontwikkelaar is en wat hij kost. Daarnaast zal ik ook kort vertellen over de cursus en bespreek ik de voor- en nadelen.

Leestijd: 15 minuten


Inhoudsopgave


Is het aan te raden om een vastgoed cursus te volgen?

Ja, het is absoluut aan te raden om in vastgoed te investeren. Dit komt onder meer doordat er in vastgoed het nodige geld om gaat. Als jij bijvoorbeeld een pand wilt kopen, heb je hier een flink budget voor nodig. Je moet waarschijnlijk eigen geld inbrengen, terwijl je mogelijk ook een hypotheek af moet sluiten.

Aangezien het om forse geldbedragen gaat, is het van belang dat je éxact weet waar je mee bezig bent. Zo moet je begrijpen hoe je snel jouw geld terug kunt verdienen, welk onderhoud je uit moet voeren aan het vastgoed en waar je rekening mee moet houden. Ook de belastingtechnische regels die ik hierboven al aanhaalde, zijn cruciaal. Je moet gewoonweg veel verstand van zaken hebben.

Dat heeft met nóg een reden te maken: de concurrentie. Zoals ik in de inleiding van dit artikel al aangaf, houden meer en meer mensen zich bezig met het investeren in vastgoed. Dit betekent dat je met de nodige concurrentie te maken hebt. Als je géén verstand van zaken hebt, kun je de concurrentie gewoonweg niet verslaan. Nee, de concurrentie – die wel over de juiste kennis beschikt – is jou elke keer een stap voor.

Bijkomend voordeel: met het volgen van een vastgoed cursus doe je ook de nodige connecties op. Deze connecties heb je mogelijk in de toekomst nog nodig. De ervaring leert in ieder geval dat je in de wereld van vastgoed veel aan connecties hebt. Het opbouwen van een netwerk is dan ook cruciaal.

Tot slot weet je de kans op fouten te minimaliseren. Als je in de wereld van vastgoed een fout maakt, kan dit verstrekkende gevolgen hebben. Meerdere mensen die hierdoor failliet zijn gegaan, kunnen daar (helaas) over mee praten.


Mijn top 5 beste vastgoed cursussen

Om meerdere redenen is het volgen van een vastgoed cursus dus een aanrader. Maar, voor welke vastgoed cursus kun je dan het beste kiezen? Met het antwoord op die vraag ga ik je een flink handje helpen.

Recent heb ik namelijk allerlei vastgoed cursussen aan een keuring mogen onderwerpen. Deze cursussen heb ik van A tot Z mogen doorlopen, waardoor ik een duidelijk beeld van deze cursussen heb gekregen. Op basis van mijn eigen bevindingen heb ik vervolgens een top 5 samen kunnen stellen.

Feitelijk is mijn top 3 gebaseerd op vastgoed cursussen, nummer 4 is echt een BnB verhuur cursus en mijn nummer 5 is een Vastgoed Community waar je kan connecten met gelijkgestemde.

Mijn voorkeur gaat uit naar de volgende vastgoed cursussen en die bespreek ik daarna:

 1. Masters Of Property
 2. IBA Vastgoed Cursus
 3. Vrijheid Vastgoed
 4. BnB Verhuur Cursus
 5. De Vastgoed Community

Wat is de beste vastgoed cursus voor jou?

Wil je echt de beste vastgoed cursus gaan volgen? Dan is het advies om voor één van de hierboven genoemde cursussen te kiezen. Deze cursussen blinken uit op het gebied van prijs-kwaliteitsverhouding, inhoud en opbouw. Wat voor jou de beste vastgoed cursus is, hangt van jouw eigen voorkeuren af.

Mede daarom heb ik besloten om de vijf vastgoed cursussen hieronder uitgebreid te bespreken. Per cursus richt ik me daarbij op drie aspecten: de voordelen van de cursus, de nadelen van de cursus en het prijskaartje. Aan de hand van deze informatie kun je voor jezelf de juiste keuze gaan maken.


Wat is de beste vastgoed cursus in Nederland & België?

1. Masters Of Property (Great Property Experience)

Soort cursus: Online videotraining. Lees hier mijn review over de Masters Of Property cursus.
De ontwikkelaar: Great Property Experience (Frank Bakker en van Pieter Monsma)
Prijs: Normaal €1197 maar via mij krijg je €500,00 korting via deze link en betaal je slechts €697,00.

Op deze foto zie je de Masters Of Property, de nummer 2 van beste vastgoed cursussen
Masters Of Property homepagina

Heb je interesse om de beste vastgoed cursus te gaan volgen? Dan staat deze cursus op #1, dit komt door de gunstige prijs en de manier waarop de lessen worden gegeven in de Masters Of Property, beide heren hebben enorm veel kennis en de nodige humor waardoor de cursus extra leuk is. Deze cursus heeft mij echt op een positieve manier doen verrassen en is daarnaast een stukje goedkoper dan de IBA cursus.

Met deze cursus ga je leren hoe je van financiële vrijheid kunt genieten. De focus ligt hierbij uiteraard op vastgoed; zo ga je leren hoe je precies in vastgoed kunt investeren. Dit ga je overigens van twee ware experts leren: van Frank Bakker en van Pieter Monsma. Deze twee heren hebben zelf onwijs veel ervaring met het beleggen in vastgoed.

Daarnaast spat de passie van beide heren er vanaf en zit er ook de nodige humor in de lessen waardoor deze cursus echt heel leuk is.

Het belangrijkste vind ik toch wel de uitgebreide cursus. Deze cursus bestaat uit maar liefst 12 modules en wordt ook nog met meerdere bonussen geleverd. In mijn ogen is dit echt een ideale cursus om alle kennis omtrent vastgoed op te gaan doen. Dat is onder meer aan de onderstaande modules te danken:

 • Module 1: Jumpstart van jouw vrije leven
 • Module 2: Fulltime inkomen / Parttime werk
 • Module 3: De kunst van de beste deal
 • Module 4: Kopen onder marktwaarde
 • Module 5: Vastgoedwetgeving
 • Module 6: Begrijpen hoe financiën werken
 • Module 7: Vastgoedtaxatie
 • Module 8: Lessen van een vastgoedmagnaat
 • Module 9: Werken met Nederlandse banken
 • Module 10: Financieren met particulieren
 • Module 11: Mindset voor vastgoed succes
 • Module 12: Great Property succes strategie

Zoals je kunt zien, gaat deze cursus véél verder dan alleen maar het beleggen in vastgoed. In deze cursus leer je bijvoorbeeld ook veel over het opbouwen en creëren van de juiste mindset.


Wat zijn de voordelen van Masters Of Property?

Over de Masters of Property vastgoed cursus ben ik echt heel enthousiast. Dit is hoofdzakelijk te danken aan de volgende voordelen:

 • Opgesteld door ware experts: over Frank Bakker en Pieter Monsma ben ik bijzonder enthousiast. Beide heren zijn vakkundig, hebben veel ervaring en zijn ook nog eens sympathiek. Ook vind ik het mooi dat beide heren bijzonder open zijn; zij delen eigenlijk alle geheimen met je. Belangrijk voordeel: beide heren kijken vanuit een iets ander perspectief naar de vastgoedmarkt.
 • Onwijs uitgebreide cursus: zoals bovenstaand lijstje laat zien, is deze cursus echt heel uitgebreid. De cursus telt in totaal 12 modules, waarbij je per module ook behoorlijk veel lessen aantreft.
 • Leuk om te volgen: naar mijn mening is deze cursus ook echt leuk om te volgen. Je kunt hier veel kennis mee op doen, waarbij je dit op een vrij leuke en interactieve manier dit doet.
 • Veel bonussen: over de bonussen ben ik ook erg te spreken. Dit heeft niet alleen met de kwantiteit van de bonussen te maken, maar ook met de kwaliteit van de bonussen. De bonussen zijn gewoon echt van meerwaarde voor de Masters Of Property cursus.

Wat zijn de nadelen van Masters Of Property?

Brengt Masters Of Property ook nog nadelen met zich mee? Ja, het is wel goed om met enkele aandachtspunten rekening te houden. In mijn ogen zijn de onderstaande aandachtspunten belangrijk om rekening mee te houden:

 • De cursus gaat behoorlijk de diepte in: zoals ik hierboven al zei, gaat het bij deze cursus om méér dan alleen vastgoed. Ook het creëren van de juiste mindset is iets waar je veel over gaat leren. Wat mij betreft had de focus mogelijk iets meer op vastgoed zelf mogen zitten.
 • Aanbod is niet altijd even duidelijk: persoonlijk vind ik het aanbod van alle trainingen en webinars niet super overzichtelijk. In mijn ogen hadden Frank Bakker en Pieter Monsma dit beter iets anders aan kunnen pakken.

Wat kost Masters Of Property?

Klinkt deze cursus nou bij jou als muziek in de oren? En wil je graag veel leren van Pieter Monsma en Frank Bakker? Dan kan je al met een bedrag van 697 euro beginnen. Deze cursus is daarmee relatief goedkoop. Mocht je twijfelen? Lees dan mijn Masters of Property Review.


Andere goede cursussen in vastgoed

#2: IBA Vastgoed Cursus

Soort cursus: Online videotraining. Lees hier mijn review over de IBA vastgoedcursus.
De ontwikkelaar: IBA Coaching (Marijn & Chantalle Noordermeer + Wouter Bothoff)
Prijs: €2197 via deze link. Daarnaast bied Marijn en Chantalle een gratis training door de cursus en community.

Op deze foto zie je IBA Vastgoed Cursus, de nummer 1 van beste vastgoed cursussen

IBA Coaching is in de loop van tijd uitgegroeid tot 1 van de populairste vastgoedcursussen van Nederland, daarnaast ook de duurste. Je krijgt toegang tot een zeer uitgebreide cursus waar je toegang krijgt tot lessen die bestaan uit meer dan 11 jaar ervaring in de wereld van vastgoed.

Mijn nummer 1 en 2 zitten erg dicht bij elkaar, deze staat op nummer 2 omdat de prijs best wat duurder is. Wel is het zo dat je de investering zeker terug krijgt want IBA Coaching geeft je bijvoorbeeld wel toegang tot veel voorbeeld documenten en daarnaast is de coaching persoonlijker dan bij Masters of Property. Dus het ligt er net aan wat je budget is wat je wilt uitgeven.

Chantalle en Marijn zijn al meer dan 10 jaar bezig in de wereld van vastgoed en zijn in het bezit van 6 succesvolle bedrijven en hebben zelfs op 30 jarige leeftijd al financieel onafhankelijkheid bereikt.

Dat deze cursus zo populair is geworden heeft te maken dat ze momenteel al meer dan 450+ tevreden cursisten hebben en zelfs al meer dan 150 Vastgoeddeals gesloten.

Je krijgt toegang tot maar liefst 73 lessen in 11 modules die in een hoge kwaliteit omgeving met Huddle is gemaakt.


Wat zijn de voordelen van de IBA Coaching vastgoed cursus?

 • Kennis van meer dan 10 jaar in vastgoed: Wellicht de duurste cursus maar daar krijg je dan ook heel veel kennis en expertise voor terug. Marijn & Chantalle Noordermeer delen al hun kennis in een zeer uitgebreide vastgoed cursus.
 • Zeer persoonlijk: Het team van IBA is zeer betrokken bij de cursisten en zullen altijd voor je klaar zijn voor vragen of voor Coaching. Daarnaast worden er live Q&As gegeven en nodigen ze regelmatig waardevolle sprekers uit.
 • Lifetime toegang: Je krijgt levenslang toegang tot de online vastgoed cursus + updates zoals bij marktveranderingen.
 • Waardevolle bonussen: Je krijgt toegang tot veel waardevolle bonussen zoals een Gratis begrippenlijst, sheets voor jouw berekeningen, belangrijke links naar websites en voorbeeld documenten zoals huurcontract, inspecties, indexeringen etc

Wat zijn de nadelen van de IBA Coaching vastgoed cursus?

 • Prijs: De prijs van €2700,00 inclusief btw kan een bottleneck zijn. Wel krijg je hiervoor de beste prijs/ kwaliteitverhouding.
 • Kopen zonder eigen vermogen: Dit wordt in de cursus iets te makkelijk naar buiten gebracht hoe gemakkelijk dit is. De praktijk laat vaak wel zien dat het wel lastiger is. Wel komt het erop neer dat je gelukkig niet heel veel eigen vermogen nodig hebt.

Wat kost de IBA Coaching vastgoed cursus?

De prijs is €2700 inclusief btw, dat lijkt een behoorlijke investering (en dat is het ook zeker), wel krijg je ontzettend veel waarde en met 450+ tevreden cursisten weet je dat het met de kennis wel goed zit en dat je deze investering er ook zeker uit kan halen.

Voor meer informatie kan je zeker hun gratis vastgoed training gaan doen of direct van start gaan met hun cursus of lees mijn IBA Coaching Review.


#3. Vrijheid Vastgoed

Soort cursus: Online videotraining. Lees hier mijn review over de Vrijheid Vastgoed cursus.
De ontwikkelaar: Martijn van den Berg
Prijs: Normaal €1897 maar nu grote korting via deze link.

Op deze foto zie je de vrijheid vastgoed, de nummer 3 van beste vastgoed cursussen

Toen ik meerdere vastgoed cursussen aan het uitproberen was, werd het uiteindelijk ook tijd voor de Vrijheid Vastgoed cursus (voorheen bekend als de vastgoed academy). Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik deze cursus heb mogen volgen. Want, van deze cursus heb ik echt onwijs veel opgestoken!

Deze cursus is opgezet door Martijn van den Berg. Een ervaren, sympathieke en vakkundige belegger. Hij doet dit zelf al behoorlijk wat jaartjes, waardoor hij onwaarschijnlijk veel kennis op heeft weten te doen. Met de Vrijheid Vastgoed cursus wil hij deze kennis nu overdragen.

Voor deze community heeft hij voor meerdere onderdelen gekozen:

 • Vrijheid Vastgoed Cursus: dit is een videocursus met meer dan 20 uur aan beeldmateriaal. Al dit beeldmateriaal is van een uitzonderlijk hoog niveau.
 • Wekelijkse groepscoaching: je kunt via Vrijheid Vastgoed ook wekelijks deelnemen aan een groepscoaching. Tijdens deze coaching kun je jouw vragen stellen, terwijl je ook op de hoogte wordt gehouden van de laatste technieken en strategieën.
 • Community Membership: ook krijg je toegang tot de exclusieve community van de Vrijheid Vastgoed. In deze community kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week jouw vragen stellen. Ook kom je op die manier in contact met de juiste cursisten.
 • Cashflow Calculator: dankzij deze calculator ben je in staat om het rendement te bereken. Het blijft hierbij niet alleen bij het rendement, maar ook bij dure termen als BAR en NAR.
 • Hefboom Roadmap: dankzij deze bonus kun je voor jezelf achterhalen welke financiering voor jou het meeste prettig is. Tevens kun je op deze manier bepalen wat voor jou de juiste panden zijn.
 • De Kennis Bank: dit is een digitale bank waarin je allerlei informatieve artikelen vindt. In totaal zijn er meer dan 70 waardevolle documenten in de Kennis Bank te vinden.
 • Meetups & exclusieve uitnodigingen: ook krijg je uitnodigingen voor exclusieve events. Dankzij deze exclusieve events doe je nóg meer connecties op, terwijl je ook ongekend veel kennis op kunt doen.

Met name over de Vrijheid Vastgoed cursus ben ik te spreken. Martijn van den Berg heeft bij deze cursus bijvoorbeeld voor maar liefst 12 modules gekozen. Voor het overzicht heb ik deze modules ook nog even voor je op een rijtje gezet:

Op deze foto zie je de cursus vrijheid vastgoed, de nummer 2 van beste vastgoed cursussen

Wat zijn de voordelen van de Vrijheid Vastgoed?

In mijn ogen is de Vrijheid Vastgoed één van de beste vastgoed cursussen. Dit is hoofdzakelijk aan de volgende voordelen te danken:

 • Onwijs uitgebreide cursus: de cursus is wat mij betreft echt subliem te noemen. De cursus is uitgebreid, de cursus is van een hoog niveau en de cursus is leuk om te volgen. Het feit dat dit een interactieve videocursus betreft, spreekt mij persoonlijk ook erg aan.
 • Onwijs vakkundige expert: tevens ben ik over Martijn van den Berg erg te spreken. Hij is open, hij is sympathiek en hij is vakkundig. Tevens vind ik het geweldig dat hij echt al zijn strategieën en technieken deelt. Voor hem bestaan er eigenlijk geen geheimen.
 • Je kunt altijd jouw vragen stellen: zit je met vragen? Of wil je graag andere mensen helpen? Middels de community van Vrijheid Vastgoed is dat mogelijk. Onwijs leuk, leerzaam en handig dat het mogelijk is om elkaar op deze manier te helpen.
 • Je komt in contact met de juiste mensen: ook is het via de Vrijheid Vastgoed community mogelijk om in contact met de juiste mensen te komen. Dat is ook te danken aan de groepscoaching sessies waar ervaren experts aanschuiven.

Wat zijn de nadelen van de Vrijheid Vastgoed?

Heb je nu al zin om de Vrijheid Vastgoed cursus te volgen? Dat kan ik me goed voorstellen. Wel wil ik je – voor de zekerheid – op onderstaande aandachtspunten wijzen:

 • De lessen zijn niet altijd even duidelijk: voordat je een les gaat volgen, staat er niet duidelijk vermeld waar de les om gaat. Dit lijkt een kleine bug in het systeem van Vrijheid Vastgoed te zijn.
 • Je moet een bepaald risico nemen: als je in vastgoed wilt beleggen, moet je een bepaald risico nemen. Martijn doet er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk voor je te beperken, maar je loopt bij deze cursus altijd een bepaald risico.

Vrijheid Vastgoed video review


Wat kost de Vrijheid Vastgoed?

Vind jij de nadelen niet al te belangrijk? En wil je je daarom het liefste zo snel mogelijk aanmelden voor de Vrijheid Vastgoed? Dat is aan te raden. Als je je snel voor deze cursus aanmeldt, ontvang je een flinke korting.

Normaal betaal je 1897 euro voor deze cursus, maar tijdelijk slechts 997 euro. Je kunt ook nog voor een betaling in drie termijnen kiezen; je betaalt dan 397 euro per termijn.

Wil je meer weten over deze uitgebreide vastgoed cursus? Zie dan mijn Vrijheid Vastgoed Review.


#4. BnB Verhuur Cursus

Soort cursus: Online videotraining. Lees hier mijn review over de BnB Verhuur Cursus.
De ontwikkelaar: Nikki & Priscilla
Prijs: Normaal €3200 maar nu grote korting via deze link.

Op deze foto zie je de BnB Verhuur Cursus, de nummer 4 van beste vastgoed cursussen
BnB Verhuur Cursus online omgeving

Deze lijst met beste vastgoed cursussen sluit ik graag in stijl af. Dat doe ik met een cursus die vrij uniek te noemen is. Je zou zelfs kunnen discussiëren of deze cursus wel in dit artikel thuis hoort. De BnB Verhuur Cursus heeft me echter wel onwijs doen verbazen.

Met deze cursus ga je eigenlijk het volgende leren: jouw ideale vakantiewoning vinden en hier vervolgens 25.000 euro per jaar mee verdienen. De focus ligt hierbij op het woord ‘vakantiewoning’. Je koopt deze woning niet om zelf in te wonen, maar puur om gedurende het jaar te verhuren. Dát doe je via AirBnB. Het welbekende bedrijf waarbij je als consument zijnde een woning of appartement kunt huren voor een korte periode.

In deze cursus ga je het nodige leren. Zo ga je leren hóe je in vastgoed kunt investeren en hoe je dit succesvol kunt laten verlopen. Hierbij krijg je van de ontwikkelaars van deze cursus allerlei casestudies aangeleverd. Dankzij deze casestudies kun je echt een hoop leuke kennis op doen.

Overigens is de BnB Verhuur Cursus ontwikkeld door Nikki en Priscilla. Dit stelletje is al vanaf 2007 actief bezig met het beleggen in vastgoed. Doordat zij hier al in 2007 mee zijn gestart, genieten zij op dit moment van een passief inkomen. Bovendien genieten zij hiermee van financiële vrijheid. Hoe zij dit hebben gedaan? Dát ga je leren in deze cursus.


Wat zijn de voordelen van de BnB Verhuur Cursus?

Spreekt het aanschaffen van een vakantiewoning jou wel aan? Dan is het zeker aan te raden om voor de BnB Verhuur Cursus te kiezen. Deze cursus brengt in mijn ogen namelijk de nodige voordelen met zich mee:

 • Super leuk onderwerp: in mijn ogen is deze cursus uniek qua onderwerp. Doordat het onderwerp zo uniek is, is het ook echt leuk om deze cursus te volgen. Zelf ben ik op een maandagochtend met deze cursus gestart. De ruim 20 uur aan videomateriaal in de cursus had ik al op woensdag volledig bekeken. Dat is eigenlijk veelzeggend.
 • Super leuke ontwikkelaars: ook over Nikki en Priscilla ben ik erg te spreken. dit zijn echt van die mensen die gewoon jouw buren hadden kunnen zijn. Het enige verschil is dat zij op jonge leeftijd al met het beleggen in vastgoed begonnen zijn. Dáárdoor genieten zij op dit moment van financiële vrijheid.
 • Uitgebreide cursus: ook ben ik van mening dat de cursus bijzonder uitgebreid is. In totaal telt deze cursus pakweg 100 lessen. Deze 100 lessen zijn over 14 modules verdeeld; je kunt dus echt veel leren met deze cursus.
 • Veel positieve beoordelingen: zelf vind ik het ook een goed teken dat veel mensen te spreken zijn over de BnB verhuur cursus. In mijn ogen is dat veelzeggend voor de kwaliteit van deze cursus.

Wat zijn de nadelen van de BnB Verhuur Cursus?

Zoals je kunt lezen, ben ik behoorlijk te spreken over deze cursus. Daarbij moet je echter wel goed rekening houden met de onderstaande nadelen:

 • Gaat niet echt de diepte in: wil je nou écht heel veel leren over vastgoed? Dan is dit niet de meest ideale vastgoed cursus. Nee, je kunt in dat geval beter voor één van de andere vastgoed cursussen kiezen.
 • De cursus is soms ietwat langdradig: als je deze cursus van A tot Z wilt volgen, moet je hier de nodige tijd aan besteden. In mijn ogen is de cursus erg leuk, maar sommige aspecten worden nét iets te lang c.q. uitvoerig besproken.

Wat kost de BnB Verhuur Cursus?

Vind jij de BnB Verhuur Cursus interessant? Dan is aan te raden om je direct voor deze cursus aan te melden. Voor de cursus betaal je een bedrag van 1197 euro. Dat is dus vergelijkbaar met de hierboven besproken vastgoed cursussen. Mijn review verschijnt binnenkort.

Ze geven daarnaast ook een gratis webinair of e-book.


#5. De Vastgoed Community

Soort cursus: Vastgoed Community. Lees hier mijn review over de De Vastgoed Community.
De ontwikkelaar: Thuiz Hypotheken van Thierry Stokkink
Prijs: Normaal €50 euro per maand maar via mij 10% korting via deze link.

Op deze foto zie je de De Vastgoed Community, nummer 5 van de beste vastgoed cursussen

Ben jij op zoek naar een vastgoed community om makkelijk te kunnen netwerken? Dan kan ik je de cursus van de Vastgoed Community van harte aanraden. Zoals de benaming van dit bedrijf al doet vermoeden, heeft dit bedrijf méér te bieden dan alleen de cursus.

Op de website van de Vastgoed Community valt het volgende te lezen: De overkoepelende en transparante vastgoed community voor de proactieve vastgoedbelegger. Aan de hand van deze zin wordt eigenlijk direct duidelijk wat de Vastgoed Community is.

Deze cursus is bovendien door een ware expert opgesteld: door Thierry Stokkink. Deze ondernemer heeft niet alleen de community opgericht, maar is ook eigenaar van Thuiz Hypotheken. Met zijn eigen hypotheekbedrijf adviseert hij veel startende beleggers (en ondernemers) over het beleggen in vastgoed.

Door de jaren heen heeft hij veel kennis opgedaan. Dat merk je ook aan de volledige community terug. De community is namelijk behoorlijk uitgebreid, is van een hoog niveau en is behoorlijk levendig. Dat laatste is uiteraard altijd een goed teken. Graag informeer ik je iets uitgebreid over de inhoud van de Vastgoed Community:

 • Community: de community is eigenlijk het kloppende hart van deze onderneming. Binnen deze community kom je met de juiste mensen in contact, kun je jouw vragen stellen en kun je vastgoed masterclasses volgen. Deze masterclasses kun je online volgen, maar je kunt ze op een later tijdstip ook terug kijken.
 • Vastgoed Community forum: het forum is eigenlijk een aanvulling op de community. In dit forum kun je met andere mensen in contact komen, kun je jouw vragen stellen, kun je vragen beantwoorden en kun je met elkaar brainstormen. Op dit forum zijn intussen ruim 2000 leden actief.
 • Maandelijkse live masterclasses: elke maand kun je via de Vastgoed Community ook van een live masterclass genieten. In deze masterclass komen vastgoedbeleggers aan het woord; van hen kun je echt een hoop leren.
 • Mastermind Groepen: binnen de community vind je ook meerdere mastermind groepen terug. Dit zijn groepen die zich op speciale vormen van vastgoed richten, zoals het investeren in vastgoed in Spanje of Utrecht.
 • Before Market Deals: dit is een extra optie binnen de Vastgoed Community waar je voor kunt kiezen. Met dit abonnement krijg je woningen aangeboden vóórdat deze op Funda terecht komen. Met dank aan dit abonnement neem je dus een voorsprong in ten opzichte van ‘normale’ huizenkopers.
 • Vastgoed & Vermogen blauwdruk: dit is een extra optie binnen de Vastgoed Community waar je voor kunt kiezen. Met dank aan deze blauwdruk kun je precies berekenen hoeveel geld je in vastgoed kunt investeren.
 • Cashflowboost training: dit is een extra optie binnen de Vastgoed Community waar je voor kunt kiezen. Met deze training ga je leren hoe je een extra inkomen op kunt bouwen. Deze training bestaat uit maar liefst 8 modules en is echt van een ongekend niveau.

Welke voordelen biedt de Vastgoed Community?

Spreekt de Vastgoed Community jou nú al aan? Dat kan ik me goed voorstellen. In mijn ogen heeft deze community het nodige te bieden. Sterker nog; in mijn ogen biedt deze community echt heel veel voordelen aan:

 • Een divers pakket: allereerst vind ik het super dat de Vastgoed Community een divers pakket is. Je kunt de juiste mensen leren kennen, terwijl je ook masterclasses en de cursus kunt volgen. Ondertussen kun je ook nog voor de extra opties kiezen.
 • Door een expert ontwikkeld: aan alles merk je dat de Vastgoed Community door een expert ontwikkeld is. Dit merk je aan de kwaliteit, maar ook aan de manier waarop dingen uitgelegd worden. Vastgoed klinkt altijd ingewikkeld, maar Thierry Stokkink weet dit een stuk simpeler te formuleren.
 • Onwijs leuk: persoonlijk vind ik de Vastgoed Community ook echt leuk. Dit geldt voor de cursus, geldt voor de aanvullende opties, geldt voor de community en geldt voor het forum. Een belangrijk voordeel hierbij vind ik ook dat het forum echt levendig is.
 • Experts aan het woord: ook ben ik enthousiast over de masterclasses die elke maand gegeven worden. Met name het feit dat ware experts zijn, spreekt mij erg aan.
 • Naar eigen wens aan te vullen: tot slot vind ik de aanvullende opties die je hebt echt geweldig. Met dank aan deze aanvullende opties (zie hierboven) kun je de Vastgoed Community nóg meer naar wens maken.

Welke nadelen biedt de Vastgoed Community?

Is het dan allemaal koek en ei bij de Vastgoed Community? Of zijn er ook nog aspecten waar je goed rekening mee moet houden? Nou, ik ben zelf tegen twee belangrijke aandachtspunten aangelopen:

 • Dit is geen cursus voor beginners: als je een beginnende vastgoedbelegger bent, kun je beter voor een andere cursus kiezen. Daarover vind je meer informatie in mijn Vastgoed Community review.
 • Je moet een abonnement afsluiten: het is niet mogelijk om eenmalig een betaling te doen. Nee, je moet maandelijks een bepaald bedrag betalen om toegang tot de community te houden.

Vastgoed Community video review


Wat kost de Vastgoed Community?

Wil je je graag voor de Vastgoed Community aanmelden? Dan is het goed om te weten dat je uit drie betaaltermijn kunt kiezen:

 • Per maand: 45 euro
 • Per kwartaal: 125 euro
 • Per jaar: 450 euro (je krijgt in dit geval 2 maanden gratis)

Daarnaast is het goed om te weten dat je voor de aanvullende opties ook bij moet betalen. Voor de Before Market Deals betaal je per kwartaal 114,95 euro of per jaar 423,50.

Voor de Vastgoed & Vermogen blauwdruk betaal je eenmalig een bedrag van 295 euro. Je dient dit echt aan te vragen via Thierry Stokkink zelf.

Voor de Cashflowboost training betaal je een bedrag van 95 euro. Ook deze training dien je rechtstreeks bij Thierry Stokkink aan te vragen. Hij werkt met een beperkte groep mensen, dus zorg dat je hier op tijd bij bent.

Wil je meer weten over de Vastgoed Community? Daarvoor verwijs ik je graag naar mijn Vastgoed Community review. In mijn review vind je echt alle informatie over de beste vastgoed cursus van dit moment.


Jij zal actie moeten ondernemen en een keuze moeten maken

Wil jij een passief inkomen op gaan bouwen middels vastgoed? En wil je daarmee graag toewerken naar financiële vrijheid? Dan is mijn advies dus om voor één van onderstaande vastgoed cursussen te kiezen. Voor welke cursus je het beste kunt kiezen, is afhankelijk van jouw eigen voorkeuren:

 1. Heb je een grote budget en zoek je de meest complete vastgoed cursus, dan raad ik je IBA Coaching aan. Doe hier hun gratis training waar je ook een rondleiding krijgt door hun cursus.
 2. Heb je een iets minder groot budget dan kom je uit de zeer complete vastgoed cursus Masters of Property uit waar je meer dan 24 uur aan videolessen krijgt. Zie hier hun actiepagina.
Print Friendly, PDF & Email

Plaats een reactie