Bitvavo Review: Mijn Ervaringen + Voordelen & Nadelen. Eerste week tot €1000,00 geen handelskosten! (2022)

Zie jij veel mensen om je heen geld verdienen met cryptocurrency? Wil jij dat zelf ook gaan bereiken? Dan is het allereerst van belang dat je op zoek naar een goede cryptocurrency exchange gaat. Dit is eigenlijk een online handelsplaats waar je de cryptocoins kunt kopen en naderhand ook weer kunt verkopen. Eén van de populairste exchanges in ons land is zonder twijfel Bitvavo. In deze Bitvavo review vertel ik je graag meer over deze veelbelovende exchange!

In deze Bitvavo review deel ik graag ook mijn persoonlijke ervaringen. Al een geruime tijd maak ik gebruik van deze exchange, waardoor ik een duidelijk beeld van deze exchange heb gekregen. In deze review benoem ik ook nog de belangrijkste voordelen én eventuele nadelen van deze cryptocurrency exchange. Door deze Bitvavo review op je gemakje door te nemen, krijg je in ieder geval een compleet beeld van deze exchange!

Aan het einde van deze Bitvavo Review geef ik nog enkele tips om geld te verdienen met cryptocurrency.

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Disclaimer

Let goed op: het beleggen in cryptocurrency is nooit zonder risico. Je loopt te allen tijde het risico dat je jouw inleg gedeeltelijk of volledig kwijtraakt. Ik wil je dan ook graag aanraden om alleen met geld te beleggen dat je écht kunt missen. Doe daarnaast vooraf alle benodigde kennis op. Verdiep je goed in de wereld van cryptocurrency, bereid je goed voor en ga aan de slag. Houd daarbij te allen tijde rekening met de mogelijke risico’s! Daarnaast ben ik een Bitvavo Affiliate.


Wat is Bitvavo precies?

Als je in cryptocurrencies wilt handelen, heb je hier enkele dingen voor nodig. Iets wat je hier sowieso voor nodig hebt, is een cryptocurrency exchange. Dit is een online bedrijf bij wie je een uitgebreid aanbod van cryptocoins kunt vinden. Via jouw persoonlijke account kun je geld storten en van dat geld de gewenste cryptocoins kopen.

Dát is ook precies wat je via Bitvavo kunt doen. Via het platform van dit bedrijf kun je cryptocoins kopen, kun je cryptocoins verkopen en kun je de coins in jouw online wallet bewaren. Daarbij is het goed om te weten dat Bitvavo zeker niet de enige cryptocurrency exchange in ons land is. Tegelijkertijd is het wél een feit dat Bitvavo met name in het afgelopen jaar ongekend populair geworden is.


Bitvavo Review [VIDEO]

Zoals jullie gewend zijn op mijn review website probeer ik ook altijd een video review toe te voegen om zoveel mogelijk informatie te geven. Aangezien ik zelf ook crypto koop en verkoop via bitvavo is het weer een uitgebreide video geworden. Veel kijkplezier.


Bearmarket genoeg kansen

Ook tijdens een bearmaket zijn er genoeg kansen, hieronder zie je mijn laatste saldo op 8 augustus 2022 en pak ik in een nacht een mooi 40 a 50 euro met slechts +4.20%. Daarnaast heb je volledig zelf in de hand hoeveel je wilt inleggen uiteraard.


De geschiedenis van Bitvavo

Al in 2008 kon de wereld voor het eerst kennis maken met de Bitcoin. Het ging op dat moment echter niet alleen om de Bitcoin, maar ook om de blockchaintechnologie. Díe technologie speelt in de huidige samenleving een steeds belangrijkere rol; de verwachting is dat deze technologie in de toekomst ook alleen maar belangrijker gaat worden.

Nadat de Bitcoin in 2008 gelanceerd werd, kon deze cryptocoin direct op veel weerstand rekenen. Het was iets compleet nieuws en veel mensen waren achterdochtig. Gaandeweg is dit omgeslagen naar een ongekende run op de Bitcoin; iedereen wil profiteren van de immense koersstijging van de Bitcoin en de altcoins.

Daar heeft het team van Bitvavo ook slim op ingespeeld. Dit team van ambitieuze mensen begon rond 2017/2018 met de ontwikkeling van hun eigen platform. Waarom? Omdat zij de brug tussen de normale valuta en de digitale munteenheden wilden gaan slaan. Uiteindelijk kan ik stellen dat het team dit perfect voor elkaar heeft weten te krijgen.

In het jaar 2018 werd uiteindelijk het platform van Bitvavo gelanceerd. Eigenlijk vanaf het eerste moment kon dit platform al op veel klanten rekenen. Enerzijds kwam dit door unieke voordelen van dit platform, maar anderzijds ook door een geweldige timing. Juist toen dit platform online kwam, kregen meer en meer mensen interesse in de cryptocurrencies.

Eigenlijk kan ik het volgende stellen: in slechts enkele jaren heeft Bitvavo een gigantische groei door weten te maken. Een groei die te danken is aan de ideale timing, maar ook aan de meerwaarde die dit platform weet te bieden. Als je voor Bitvavo kiest, kies je gewoonweg voor kwaliteit en betrouwbaarheid.


Mijn persoonlijke Bitvavo ervaringen

Zo, je weet nu meer over het bedrijf Bitvavo. Ook weet je dat deze exchange behoorlijk populair geworden is én dat ik zelf ook van Bitvavo gebruik maak. Maak ik ook nog gebruik van andere cryptocurrency exchanges? Ja, dat is zeker het geval. Ik spreid liever mijn vermogen, zodat ik zo min mogelijk risico loop.

Doordat ik van meerdere cryptocurrency exchanges gebruik maak, kan ik in ieder geval een goede vergelijking maken. Als ik de verschillende exchanges naast elkaar zet, valt me direct op dat Bitvavo zich écht weet te onderscheiden. Het is wat dat betreft ook niet voor niets dat dit de grootste cryptocurrency exchange van ons land is. Nee, dat heeft Bitvavo volledig aan zichzelf te danken!

Zelf vind ik het echt ideaal om te handelen via Bitvavo. De website werkt super, je hebt de keus uit een uitgebreid aanbod van coins en je hoeft over de veiligheid niet in te zitten. Eigenlijk aan alles merk ik dat Bitvavo de zaakjes prima op orde heeft. Dit merkte ik al toen ik een tijd geleden mijn account aanmaakte, maar merk ik op de dag van vandaag nog steeds.

Is Bitvavo wat mij betreft de beste cryptocurrency exchange van dit moment? Wellicht verklap ik nu te veel, maar die mening ben ik wel toegedaan ja. In mijn ogen kunnen de andere cryptocurrency exchanges níet tippen aan de kwaliteit en mogelijkheden van Bitvavo. Wil je hier graag meer over lezen? Neem dan op je gemakje deze Bitvavo review door en laat je verrassen!

Op deze foto zie je het bitvavo dashboard

Voor 1000 euro gratis handelen

Spreekt het verhaal van Bitvavo je vooralsnog aan? En wil jij zelf ook graag gaan handelen/beleggen in cryptocurrency? Dan heb je ongetwijfeld het doel om een zo’n hoog mogelijk rendement te behalen. Een zo’n hoog rendement behaal je door de juiste trades te plaatsen én door de kosten zo laag mogelijk te houden.

Nou, voor dat laatste punt heb ik heel goed nieuws voor je. Als je via de banners in deze bitvavo review een account aanmaakt, dan hoef je over de eerste 1000 euro geen handelskosten te betalen. Dit betekent dat je 1000 euro op jouw account kunt storten, waarna je voor 1000 euro cryptocoins kunt kopen. Je hoeft daarbij géén rekening te houden met handelskosten. Hoe ideaal is dat?

Bijkomend voordeel: je hoeft hier helemaal niks bijzonders voor te doen. Het enige wat je op dit moment hoeft te doen, is via mijn speciale pagina veelreviews.nl/bitvavo een account aan te maken. Nadat je jouw account aangemaakt hebt, kun je op je gemakje starten met het beleggen in cryptocurrency. Je weet op dat moment in ieder geval dat je over de eerste 1000 euro géén handelskosten hoeft te betalen!


Een account aanmaken bij Bitvavo; dat doe je zo

Heb ik je met deze Bitvavo review al een beetje warm weten te maken? Heb je nu zelf ook interesse gekregen om een account bij Bitvavo aan te maken? Dat is iets wat ik me maar al te goed voor kan stellen. Daarbij raad ik je zeker aan om gebruik van mijn unieke link te maken, zodat je over de eerste 1000 euro geen handelskosten hoeft te betalen.

Maar, hoe maak je nou precies een account bij Bitvavo aan? Welke gegevens moet je delen met deze exchange? En waar moet je zoal rekening mee houden? Op die vragen geef ik je graag middels onderstaand stappenplan een uitgebreid antwoord. Als je dit stappenplan op je gemakje doorloopt, heb je binnen de kortste keren de beschikking over jouw eigen account bij Bitvavo.

Stap 1: ga naar de website van Bitvavo

Wil je een account bij Bitvavo aanmaken? Dat kan via mijn speciale pagina veelreviews.nl/bitvavo. Daarbij geniet je ook nog van de besparing op de handelskosten.


Stap 2: klik op ‘aanmelden’ en vul jouw gegevens in

Als je op de website van Bitvavo beland bent, zie je rechtsboven een button met de tekst ‘Aanmelden’. Als je op die button klikt, krijg je direct een scherm te zien met daarin enkele velden. Het is zaak dat je deze velden volledig naar waarheid in gaat vullen. Het gaat hierbij om jouw voornaam, achternaam, e-mailadres en wachtwoord.

Nadat je deze gegevens ingevuld hebt, dien je ook nog twee vinkjes aan te vinken. Door het zetten van deze vinkjes ga je akkoord met de voorwaarden van Bitvavo. Ook geef je hiermee aan dat je weet dat je een risico loopt; je kunt met het beleggen in cryptocurrency immers jouw geld ook kwijtraken.

Op deze foto zie je aan het aanmelden bij bitvavo
Op deze foto zie je aan het aanmelden bij bitvavo

Stap 3: bevestig jouw aanmelding

Heb je alle velden ingevuld? En heb je de vinkjes aangeklikt? Dan kun je direct jouw aanmelding gaan bevestigen. Nadat je op de button geklikt hebt, is het eventjes afwachten. Houd jouw mailbox in de gaten!


Stap 4: verificatieproces doorlopen

Binnen enkele seconden ontvang je in jouw mailbox een mail van Bitvavo. Dit is niet zomaar een mail, maar is een zogeheten verificatiemail. Met deze mail moet je aantonen dat jij écht de eigenaar van het account bent. Dit doe je door een foto van jouw rijbewijs, paspoort of identiteitskaart te uploaden. Je moet hierbij overigens goed de instructies volgen; bij een rijbewijs is het bijvoorbeeld zaak dat je een foto van de voor- en achterkant maakt.

Op deze foto zie je het verificatieproces van bitvavo
Op deze foto zie je het verificatieproces van bitvavo

Stap 5: neem je account nu in gebruik

Zo, je bent nu klaar met het aanmaken van jouw Bitvavo account. Als je dit stappenplan doorlopen hebt, ben je direct in staat om te handelen. En om geld te verdienen; dat is ongetwijfeld dé reden waarom je een account bij Bitvavo aangemaakt hebt.


Mijn bevindingen over het aanmeldingsproces

Zoals ik eerder in deze Bitvavo review al aangaf, heb ik zelf ook al een tijdje een account bij Bitvavo. Doordat ik zelf een account heb, heb ik het hier bovenstaande stappenplan zelf ook doorlopen. Juist doordat ik dit zelf ook doorlopen heb, kan ik hier mijn persoonlijke bevindingen over delen.

Eigenlijk kan ik alleen maar met lovende woorden spreken over het aanmeldingsproces. Het proces verloopt snel, het proces is direct duidelijk en het verifiëren gaat ook bijzonder makkelijk. Eigenlijk blijkt ook uit dit aanmeldingsproces dat Bitvavo de zaakjes geweldig op orde heeft.

Kom je er nou zelf niet helemaal uit? Dan wil ik je graag verwijzen naar de (Nederlandstalige) klantenservice van Bitvavo. Deze klantenservice is in mijn ogen sowieso een groot voordeel van deze exchange, waarover later nog meer in deze Bitvavo review.


Hoe kun je cryptocurrencies kopen en verkopen via Bitvavo?

Ben je volledig overtuigd van de potentie van een bepaalde cryptocoin? En ben je daarom bereid om een bepaald bedrag in die coin te investeren? Dan is het allereerst zaak om de hierboven genoemde aanmelding te doorlopen. Nadat je een Bitvavo account aangemaakt hebt, kun je direct gaan handelen.

Daarbij is het goed om te weten dat je na het inloggen in jouw persoonlijk dashboard uitkomt. Dit is eigenlijk het startpunt, vanwaaruit je naar allerlei menu-items kunt gaan. Eén van deze menu-items heeft betrekking op het kopen en verkopen van de cryptocoins. Zodra je voor het eerst met jouw account inlogt, spreekt dit eigenlijk direct tot de verbeelding.

Wil je in de cryptocurrencies gaan handelen? Dan is het bij Bitvavo goed om te weten dat je verschillende kanten op kunt. Enkele van de mogelijkheden heb ik voor je op een rijtje gezet:

Actief handelen/Cryptocoins laten staan

 • Actief handelen: bij Bitvavo is het absoluut mogelijk om op actieve wijze te handelen. Dit betekent dat je je bijvoorbeeld met daytraden bezig gaat houden. Je koopt in de ochtend bepaalde cryptocoins in, waarna je deze coins in de middag weer verkoopt. Het doel is daarbij uiteraard dat de verkoopkoers hoger is dan de aankoopkoers.
 • Cryptocoins laten staan: ben je meer een liefhebber van een lange termijn strategie? Dan kun je er ook voor kiezen om de gekochte coins in jouw wallet bij Bitvavo te laten staan. Aangezien Bitvavo de veiligheid perfect op orde heeft, kun je dit met een gerust hart doen. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat de coins opeens uit jouw wallet verdwijnen.
Op deze foto zie je allemaal cryptomunten bij bitvavo

Staken van coins

bij Bitvavo kun je er ook voor kiezen om jouw coins te staken. Dit betekent dat je de coins in jouw wallet laat staan, waar je vervolgens een paar procent rente op ontvangt. Hier ben ik zelf een groot liefhebber van, aangezien ik op sommige coins een rente van 1,76% ontvang. Het mooie is dat je hier niks voor hoeft te doen. Ja, alleen de coins in jouw wallet bij Bitvavo te laten staan. Eigenlijk is dit een prima alternatief van de welkbekende spaarrekening uit het verleden.

Op deze foto zie je de functie staking binnen bitvavo

Geavanceerde modus

Tot slot kun je ook nog kiezen voor de geavanceerde modus binnen jouw Bitvavo account. Met deze modus kun je ook gecompliceerde taken uit gaan voeren. Wel wil ik je wijzen op het volgende: deze modus is écht bestemd voor de ervaren belegger. Als je weinig tot geen ervaring hebt, is het verstandiger om voor de normale modus te kiezen.

Op deze foto zie je de geavanceerde modus binnen bitvavo

Wat zijn mijn persoonlijke bevindingen?

Over de handelsmogelijkheden op Bitvavo ben ik bijzonder te spreken. Dit komt vooral doordat je meerdere kanten op kunt met de cryptocoins. Je kunt ervoor kiezen om de coins gewoon in jouw wallet te laten staan, maar je kunt ook op een actieve manier met de handel aan de slag gaan. Het hangt echt volledig van jouw eigen voorkeuren af.

In mijn ogen is het sowieso super dat je bij Bitvavo geen last van beperkingen hebt. Je kunt in allerlei coins handelen, je kunt verschillende strategieën toepassen en je kunt ook altijd nog een beroep doen op de klantenservice. Over deze klantenservice vertel ik je verderop in deze Bitvavo review nog veel meer!


Wat zijn de belangrijkste voordelen van Bitvavo?

In deze Bitvavo review heb je al veel informatie kunnen vinden. Ook heb je her en der al mijn persoonlijke bevindingen kunnen lezen. Als je deze persoonlijke bevindingen doorgenomen hebt, is het geen verrassing meer voor je dat ik écht te spreken ben over Bitvavo. Ik ben om meerdere redenen echt uitermate te spreken over deze geweldige cryptocurrency exchange.

In het restant van deze Bitvavo review laat ik je graag kennis maken met de belangrijkste voor- en nadelen van deze exchange. Neem met name de voordelen goed door; je wilt dan ongetwijfeld direct een account bij Bitvavo aanmaken. Als dat daadwerkelijk het geval is, raad ik je aan om dit via mijn link te doen. Daarmee weet je kosten te besparen op de eerste 1000 euro die je stort naar jouw persoonlijke Bitvavo account.

Voordeel 1: Uitmuntende klantenservice

Eerder in deze Bitvavo review heb ik al in lovende woorden over de klantenservice van Bitvavo geschreven. Daar sta ik nog steeds volledig achter. Over de klantenservice van Bitvavo ben ik namelijk écht te spreken.

Dit komt onder meer door de verschillende communicatiemogelijkheden. Als je bijvoorbeeld een vraag hebt, kun je op meerdere manieren in contact komen met de klantenservice van Bitvavo. Iedereen heeft zijn/haar eigen voorkeuren wat betreft communiceren en daar speelt Bitvavo dus perfect op in.

Ook is het een groot voordeel dat de klantenservice in het Nederlands communiceert. Bitvavo is namelijk nog steeds een Nederlands bedrijf dat in Nederland gevestigd zit. Doordat je in het Nederlands kunt communiceren, verloopt de communicatie vanaf het eerste moment eigenlijk vlekkeloos.

Tot slot kun je écht vertrouwen op de antwoorden van de klantenservice. Zelf heb ik al meerdere vragen gesteld, waarbij bij elke vraag bleek dat het antwoord geweldig was. Het zijn in ieder geval antwoorden waar je écht iets aan hebt. Een dikke pluim voor de klantenservice van Bitvavo.


Voordeel 2: geweldige website en app

Wil je via het internet handelen in cryptocurrencies? Dan heb je behoefte aan een website of een app die aan alle wensen voldoen. Nou, ook daarvoor ben je bij Bitvavo aan het juiste adres. Deze cryptocurrency exchange heeft namelijk voor een sublieme website én voor een sublieme app gezorgd.

Wat ik hier zo goed aan vind? Nou, onder meer de overzichtelijkheid. Als je de website of app voor het eerst opent, spreekt het eigenlijk direct voor zich. Je kunt uit meerdere menu-items kiezen, maar het aanbod is zeker niet té uitgebreid. Je kunt dus eigenlijk direct op de gewenste manier aan de slag.

Ook heb ik opgemerkt dat zowel de website als de app bijzonder snel zijn. Dit is te danken aan de technische optimalisatie waar Bitvavo voor gezorgd heeft. Met dit technische verhaal ga ik je verder niet vermoeien, maar je kunt er vanuit gaan dat je op een hele snelle manier van de website en app gebruik kunt maken.

Tot slot wil ik nog aangeven dat de website en app volledig veilig zijn. Over de veiligheid vind je verderop in deze Bitvavo review nog iets meer informatie.

Op deze foto zie je de app van bitvavo
Op deze foto zie je de app van bitvavo

Voordeel 3: Lage kosten

Wil je een zo’n hoog mogelijk rendement behalen? Dan moet je de juiste trades plaatsen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de handelskosten zo laag mogelijk weet te houden. Gelukkig zit je daarvoor ook bij Bitvavo goed; onderzoek wijst uit dat dit de voordeligste cryptocurrency exchange in ons land is.

Wil je van nóg lagere kosten genieten? Dan is het advies om je aan te melden via banners. Zoals je al in deze Bitvavo review hebt kunnen lezen, hoef je in dat geval over de eerste 1000 euro geen handelskosten te betalen.

Ook als je echt veel trades gaat plaatsen, geniet je bij Bitvavo van lage kosten. Dit zorgt er eigenlijk alleen maar voor dat de kans op een flink rendement wéér een stuk groter wordt. Nu is het alleen nog aan jou om de juiste trades te plaatsen!


Voordeel 4: Volledig in het Nederlands

Iets wat ik echt super vind, is het feit dat Bitvavo volledig in het Nederlands is. Dit geldt voor de website van het bedrijf, voor de app, voor de klantenservice en voor de gehele ondersteuning. Alles wat je via dit platform gaat doen, doe je volledig in het Nederlands.

Spreek ik dan helemaal geen Engels? Ja, wel. Maar, toch vind ik het super prettig om in mijn eigen moedertaal te kunnen communiceren. Op de een of andere manier brengt dat gewoon rust met zich mee. Rust die ik nodig heb om uiteindelijk de juiste trades te kunnen plaatsen.

Zoals ik hierboven al aangaf, is ook de klantenservice volledig in het Nederlands. Mocht je vragen hebben, kun je moeiteloos in het Nederlands communiceren met de klantenservice. Echt geweldig én ideaal!


Voordeel 5: Een erg veilig platform

Als je het nieuws over cryptocurrencies al geruime tijd volgt, heb je ongetwijfeld wel eens gehoord van een crypto hack. Dit is het geval als een cryptocurrency exchange gehackt wordt, waardoor de criminelen er met alle coins vandaan gaan.

Nou, voor elke crypto belegger is dat uiteraard een nachtmerrie. Gelukkig hoef je voor dergelijke praktijken niet bang te zijn als je gebruik van Bitvavo maakt. De ervaring leert namelijk dat deze cryptocurrency exchange de veiligheid perfect op orde heeft.

Bijkomend voordeel: je kunt zelf ook nog de veiligheid van jouw account naar een hoger niveau tillen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Two Factor Authorization, waardoor je niet zomaar op jouw account in kunt loggen. Nee, dit kun je alleen doen als je een unieke code invult. Deze unieke code krijg je op jouw telefoon toegestuurd, waardoor jij de enige bent die op jouw account in kan loggen. Ook dit is één van de voorbeelden waaruit blijkt dat Bitvavo de zaakjes perfect op orde heeft!


Wat zijn de belangrijkste nadelen van Bitvavo?

Het mag duidelijk zijn: persoonlijk ben ik erg te spreken over Bitvavo. Al geruime tijd maak ik met veel plezier van deze exchange, waarbij ik eigenlijk maar tegen één nadeel aangelopen ben. In deze Bitvavo review wil ik je ook graag over dat nadeel uitgebreid informeren.

Nadeel 1: Een niet al te ruim aanbod van coins

Vind je het leuk om via het internet op zoek te gaan naar tips over de beste coins? Dan is de kans groot dat je interesse krijgt in specifieke Amerikaanse coins. Dit zijn coins die in Amerika gelanceerd zijn en die nog een bijzonder lage koers hebben. Bij dergelijke coins kun je van een explosieve koersstijging gaan profiteren, maar dan moet je de coins wél aan kunnen schaffen.

De ervaring leert dat dit bij Bitvavo niet altijd het geval is. Het aanbod van coins is over het algemeen relatief uitgebreid, maar het aanbod kan niet tippen aan dat van grote Amerikaanse exchanges. In mijn ogen is dit echter niet een super groot nadeel. Het beleggen in dergelijke coins brengt namelijk ook een relatief groot risico met zich mee.


Mijn eindconclusie over Bitvavo

Zo, ik ben alweer aan het einde gekomen van deze Bitvavo review. In deze review heb je ongekend veel informatie kunnen vinden, inclusief handige stappenplannen. Eigenlijk ben je nu direct in staat om een account aan te maken bij Bitvavo en succesvol te handelen. Maar, is dat ook iets wat ik je aan kan raden?

Ja, dat kan ik je zonder enige twijfel aanraden. In mijn ogen brengt deze cryptocurrency exchange echt veel voordelen met zich mee. Veel zwaarwegende voordelen zelfs, waardoor ik het volgende kan stellen: Bitvavo is met grote afstand de beste cryptocurrency exchange van dit moment!


Tips om geld te verdienen via Bitvavo

Wat is voor jou de drijfveer om te starten met het handelen in cryptocurrencies? Wil je dit graag doen omdat je hier veel geld mee kunt verdienen? Dan wil ik je graag op het volgende wijzen: bij het handelen in cryptocurrencies loop je ook het risico dat je jouw inzet deels of gedeeltelijk kwijtraakt. Voordat je met het handelen in cryptocurrencies kunt beginnen, is het daarom aan te raden om jezelf goed te verdiepen. Daarvoor kan ik je volgende twee producten/diensten aanraden:

 • Gratis BearMarket training: wil je op een laagdrempelige en leuke manier kennis maken met de wereld van cryptocurrency? Dan kun je het beste de gratis Crypto training volgen. Deze training is leuk, is bijzonder leerzaam en is dus volledig gratis. Wat wens je nog meer?
 • Money Mastery: heb je al enige ervaring met cryptocurrencies? En wil je juist gaan verdiepen in verschillende aspecten? Lees dan mijn Money Mastery Review. Met deze uitgebreide cursus kun je echt alle benodigde kennis op doen. Alle kennis waarmee je uiteindelijk succesvol kunt gaan handelen!
 • X10 met Crypto Review. Wil je maar liefst een jaar lang koop- en verkoopsignalen en toegang tot 2 crypto cursussen? Neem dan zeker een kijkje bij mijn X10 met Crypto Review die dit alles mogelijk maakt en gericht is om je inleg x10 te laten gaan in een jaar.
Print Friendly, PDF & Email

Bitvavo

€ 0,00
9.5

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Opties

9.0/10

Support

9.5/10

Gemak

9.5/10

Pluspunten

 • Gemakkelijk kopen en verkopen via de website of app
 • Superveilig, daarnaast twee staps beveiliging in te stellen
 • Groot aanbod aan cryptomunten
 • Volledig in het Nederlands
 • Lage kosten

Minpunten

 • Focus op bekendere coins
 • Zet alleen geld in wat je kan missen.

Plaats een reactie