Cryptocommunity review van Maarten Oostland, Max Kruisbrink en Abe Dijkstra + Ervaringen (2022)

De cryptocoins zijn in ons land steeds populairder aan het worden. Dit komt niet alleen door alle media-aandacht en de stijgende koersen, maar ook door de komst van nieuwe crypto projecten. Een recent gestart crypto project in ons land draagt de naam Cryptocommunity.

In deze Cryptocommunity review bespreek mijn ervaringen over deze nieuwe onlinedienst graag van A tot Z. Zo bespreek ik wat de Cryptocommunity precies is, wie de Cryptocommunity ontwikkeld heeft, waarom de Cryptocommunity zo interessant is en met welke minpunten je eventueel rekening moet houden. Al met al krijg je met deze Cryptocommunity review een duidelijk beeld van deze onlinedienst.

Mocht je Maarten Oostland, Max Kruisbrink en Abe Dijkstra nog niet kennen? Dan dan nu hun gratis crypto training.


Inhoudsopgave


Wat is de Cryptocommunity precies?

Als ik de ontwikkelaars van deze community mag geloven, is de Cryptocommunity een alles in 1 platform. Een platform waarop alles om cryptocoins en bijbehorende mogelijkheden besproken wordt. Dit uitgebreide platform bestaat daarbij uit enkele onderdelen:

 • Een tijdlijn: dit is eigenlijk een tijdlijn zoals je deze van Facebook gewend bent. Op deze tijdlijn zie je waardevolle content over de Bitcoin voorbijkomen, maar ook waardevolle content over bijvoorbeeld het investeren en beleggen in de cryptocurrencies.
 • Exclusieve Discord server: dit is een gedeelte binnen de community waar je alle recente informatie kunt vinden. Deze informatie richt zich met name op ontwikkelingen die spelen in de markt rondom de cryptocurrencies.
 • Groepen: binnen het platform kun je ook verschillende groepen vinden. Per groep staat één specifiek onderwerp centraal; over dat onderwerp kun je in de groepen vervolgens behoorlijk veel informatie vinden.
 • Het forum: het forum is wellicht één van de belangrijkste onderdelen van de Cryptocommunity. Op dit forum kun je jouw vragen stellen, maar je kunt ook de vragen van andere leden beantwoorden. In het forum vind je ook meerdere boards terug; per boards staat ook weer één specifiek onderwerp centraal.
 • De cursus: ja, de cursus is toch wel het belangrijkste onderdeel van de Cryptocommunity. Over deze cursus vertel ik je graag meer in het restant van deze Cryptocommunity review.

Op voorhand kan ik je al één ding aangeven: het platform van de Cryptocommunity is echt uitgebreid te noemen. Je vindt op het platform verschillende unieke onderdelen, waarbij de verschillende onderdelen elkaar ook nog perfect aanvullen.

Met veel genoegen heb ik het platform van de Cryptocommunity volledig uit mogen proberen. Over mijn bevindingen lees je uiteraard ook meer in deze Cryptocommunity review. Voordat het zover is, wil ik je graag iets meer over de ontwikkelaars van de Cryptocommunity vertellen.


Cryptocommunity video Review

Mocht je benieuwd zijn? neem dan zeker nu een kijkje bij mijn uitgebreide video van mijn Cryptocommunity Review


Wie zijn de ontwikkelaars van de Cryptocommunity?

Bij elk onlineproduct of elke onlinedienst vind ik het van belang om goed naar de ontwikkelaars te kijken. Dit geeft mij namelijk direct meer informatie over de kwaliteit van het product of de dienst, maar ook de beweegredenen achter de product of de dienst.

Toen ik voor het eerst met de Cryptocommunity in aanraking kwam, was ik dan ook super benieuwd naar de ontwikkelaar(s) van deze community. Al snel kwam ik erachter dat deze community door ware experts ontwikkeld is: Max Kruisbrink, Abe Dijkstra en Maarten Oostland.

Maarten Oostland investeerde al in 2013 een bedrag van honderd euro in de Bitcoin. Dit bedrag heeft hem uiteindelijk een veelvoud opgeleverd, maar hij ging zich hierdoor ook meer in de wereld van cryptocoins verdiepen.

Dit zorgde er uiteindelijk voor dat hij in 2020 het ondernemerschap aanging, nadat hij vijf jaar bij Google gewerkt had.

Sinds 2020 is Maarten in ieder geval bezig met het behalen van financiële vrijheid, met affiliate marketing én met cryptocurrency. Een prachtige combinatie in mijn ogen.

Op deze foto zie je Maarten Oostland, 1 van de oprichters van de cursus Cryptocommunity
Op deze foto zie je Max Kruisbrink, 1 van de oprichters van de cursus Cryptocommunity

Max Kruisbrink is sinds 2017 actief in de wereld van cryptocoins. Ten opzichte van onder meer Maarten weet hij zich te onderscheiden met zijn instelling; hij kijkt echt op een etnische manier naar de wereld van cryptocoins.

Zo kijkt hij of er verbanden en patronen bestaan en wat de toekomst van de cryptocurrencies gaat zijn.

Juist door zijn kennis is Max een uitermate geschikt vakman voor een dergelijk platform.

Abe Dijkstra is ook al enkele jaren actief in de wereld van cryptocurrencies. In eerste instantie volgde hij een masterstudie Internationale Economie, waarbij hij al snel veel interesse in de Bitcoin en de cryptocurrencies kreeg.

Dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat hij zich volledig in de cryptocurrencies ging verdiepen.

Abe geeft hierbij de voorkeur om de Bitcoin en de huidige macro-economie samen te voegen; hij is ervan overtuigd dat de Bitcoin een daadwerkelijke meerwaarde aan de macro-economie toe kan voegen.

Op deze foto zie je Abe Dijkstra, 1 van de oprichters van de cursus Cryptocommunity

Wat vind ik van deze ontwikkelaars?

Je weet nu precies door wie de Cryptocommunity ontwikkeld is. Maar, wat zegt dit nou precies? Zijn deze heren bijvoorbeeld vakkundig genoeg om een groot crypto platform te ontwikkelen? Of zijn zij hier eigenlijk niet geschikt voor?

Persoonlijk ben ik van mening dat alle drie de heren perfect zijn voor een crypto platform. Dit komt met name doordat de drie heren allemaal een andere invalshoek hebben; ze kijken hierdoor ook op een andere manier naar de wereld van cryptocurrency.

Juist doordat ze op een andere manier naar de wereld van cryptocurrency kijken, weten de heren elkaar perfect aan te vullen. Ik durf dan ook wel te stellen dat Abe, Max en Maarten een gouden team vormen. Een team dat zich in de afgelopen periode bovendien al heeft bewezen.

Zo heb ik zelf al meerdere malen contact gehad met deze heren. Al snel viel het mij op dat zij precies weten waar ze het over hebben. Ze zijn vakkundig, ze zijn ervaren en ze willen je ook graag helpen. Met name dat laatste siert hen ook; ze hadden ook alle kennis voor zichzelf kunnen houden. Gelukkig hebben ze ervoor gekozen om al deze kennis te bundelen in het Cryptocommunity platform.

Ook kan ik met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid het volgende stellen: alle drie de heren zijn voor 100% te vertrouwen. Dit betekent dat je het Cryptocommunity platform ook blind kunt vertrouwen. De drie heren hebben de zaakjes op orde, ze zijn transparant en ze hebben het beste met je voor. Ik ben hier persoonlijk van overtuigd.

Overigens; de website van de Cryptocommunity ziet er ook prima uit. Zo vind je op deze website veel informatie over het bedrijf, over de diensten en over het team. In mijn ogen weten ze hiermee ook direct veel transparantie uit te stralen en vertrouwen op te roepen. Al met al ben ik overtuigd van de expertise, ervaring en betrouwbaarheid van Maarten, Abe én Max!


Wat is crypto precies?

Wat denk je vooralsnog van het Cryptocommunity platform? In deze Cryptocommunity review heb je al enige informatie hierover kunnen vinden, maar wat is crypto nou precies?

Eigenlijk kun je crypto zien als een digitaal betaalmiddel. Het zijn eigenlijk digitale munten waarmee je kunt betalen en waarmee je dus transacties uit kunt voeren. Om die transacties uit te kunnen voeren, maakt een cryptocoin gebruik van de blockchain. Dit is een unieke technologie waarop alle transacties volledig anoniem uitgevoerd worden. Je kunt zien welk bedrag op welk moment overgemaakt is, maar je ziet niet wie de ontvanger en verzender zijn.

De meest bekende crypto van dit moment is zonder twijfel de Bitcoin. Deze digitale munt zag eigenlijk in 2008 voor het eerst het levenslicht. In een manifest – een onlinedocument – werd deze cryptocoin en de blockchain technologie voor het eerst uitgelegd.

In de eerste jaren kwam er al snel enige weerstand tegen de cryptocoins, aangezien deze digitale munten mogelijk voor een flinke verandering zouden zorgen.

In de afgelopen jaren is te zien dat meer en meer de cryptocoins gaan adoreren. Dit is terug te zien aan het handelsvolume, maar ook aan de media-aandacht en de waarde van de cryptocoins. De koersen van de cryptocoins zijn echt door het dak geschoten, waardoor de nodige mensen veel geld hebben verdiend aan de cryptocurrency.

Is dat nou ook jouw wens? Dan is het belangrijk om te weten waar je mee bezig bent. Alleen als je echt op de juiste manier weet te handelen, kun je (veel) geld verdienen aan de handel in cryptocurrency. Je hebt dus veel kennis nodig, maar dat komt absoluut goed met dank aan het Cryptocommunity platform. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat je onwijs veel gaat/kunt hebben aan dit handige en uitgebreide platform.

Heb je nog geen bitcoins? Koop ze dan nu via Bitvavo en maak gebruik van de welkom actie om de eerste week tot €1000,00 geen transactiekosten te hebben.


Wat is de inhoud van de cursus van de Cryptocommunity?

Eerder in deze Cryptocommunity review gaf ik het volgende aan: de cursus is het belangrijkste onderdeel van dit platform. Aangezien deze cursus zo belangrijk is, heb ik besloten om daar in deze review een compleet stuk aan te weiden.

Zo bespreek ik hieronder hoe de cursus opgebouwd is, wat ik zelf van de cursus vind en welke bonussen je bij deze cursus nog meegeleverd krijgt. Ben je benieuwd geworden? Neem het restant van deze Cryptocommunity review dan zéker even door en laat je verrassen. Zie hieronder de online omgeving van deze crypto cursus.

Op deze foto zie je de online omgeving van de cursus Cryptocommunity

Graag wil ik je alvast op het volgende wijzen: de cursus van de Cryptocommunity bestaat uit 8 verschillende modules. Voor het overzicht heb ik deze modules even op een rijtje gezet:

 • Module 1: Introductie
 • Module 2: Complete start in 5 stappen
 • Module 3: Cryptocurrency kopen – Exchanges
 • Module 4: Cryptocurrency bewaren – Wallets
 • Module 5: Cryptocurrency onderzoek
 • Module 6: Privacy en veiligheid
 • Module 7: Investeren en handelen
 • Module 8: Portfolio management

Module 1: Introductie

De eerste module start echt bij het begin. In deze module krijg je uitgelegd wat de blockchain is, wat een cryptocurrency nou precies is en hoe je hier geld aan kunt verdienen. Ook geven de heren van de Cryptocommunity al direct het volgende aan: al doende leert men. Dit betekent, met andere woorden, dat je gewoon aan de slag moet gaan met het handelen in de cryptocurrency. Hoe je dat precies kunt doen, wordt uitgebreid besproken in de overige modules.


Module 2: Complete start in 5 stappen

In de tweede module gaat deze cursus al direct meer de diepte in. In deze module ga je namelijk volledig leren hoe je zelf kunt starten met het beleggen in crypto. Daarbij geven Max, Abe en Maarten je een volledig vijfstappenplan, waarmee je direct (succesvol) kunt handelen. Het gaat daarbij overigens om het volgende stappenplan:

 • Stap 1: Waar kan ik cryptocurrency kopen?
 • Stap 2: Waar koop ik verschillende altcoins?
 • Stap 3: Waar sla ik cryptocurrencies veilig op?
 • Stap 4: Hoe beheer ik cryptocurrencies?
 • Stap 5: Crypto browser

Aan de hand van dit stappenplan krijg je direct veel informatie op je afgevuurd. Dit stappenplan ga je overigens ook in de rest van de modules nog tegengekomen; men heeft ervoor gekozen om dit stappenplan eigenlijk volledig als centraal uitgangspunt te nemen.


Module 3: Cryptocurrency kopen – Exchanges

Wil je graag handelen in cryptocurrency? Dan heb je daar sowieso twee dingen voor nodig: geld en een exchange. Een exchange is eigenlijk een bedrijf/website waar je een account aan kunt maken en waarop je vervolgens kunt handelen. Via de exchange kun je jouw cryptocurrencies aanschaffen en na enige tijd – indien gewenst – ook weer verkopen.

In deze module bespreken we heren van de Cryptocommunity uitgebreid tussen welke exchanges je kunt kiezen. Ook wordt hierbij besproken wat het verschil is tussen de verschillende soorten exchanges en hoe je je aan kunt melden. Je kunt deze module eigenlijk zien als een complete gids voor het uitkiezen van een exchange. In mijn ogen een erg belangrijke gids, aangezien de keuze voor een exchange een onwijs belangrijke keuze is.

Hier maak ik zelf het meeste gebruik van Bitvavo, maar deze partij heeft sommige munten niet, dus zit zelf ook bij Bitcoin Meester, Binance en Coinmerce

Op deze foto zie je module 3: Cryptocurrency kopen van de cursus Cryptocommunity

Deze module gaat de volgende onderwerpen bespreken:

 • Wat zijn cryptocurrency exchanges
 • Aanmelden bij exchanges
 • Centrale & decentrale exchanges
 • Broker exchanges
 • Trading exchanges: crypto-to-crypto
 • Regulering van cryptocurrency exchanges
 • Best Practices

Module 4: Cryptocurrency bewaren – Wallets

In module 3 heb je geleerd hoe je cryptocurrencies kunt kopen. Ook heb je – als het goed is – nu een account aangemaakt bij een exchange. Nadat je dat ook gedaan hebt, is het zaak om jouw cryptocurrency te bewaren. Nou, voor het bewaren van een cryptocurrency heb je tegenwoordig meerdere mogelijkheden.

In deze module wordt alles omtrent het bewaren van cryptocurrency uitgebreid besproken. Zo komen onder meer de volgende onderwerpen binnen deze module uitgebreid aan bod:

 • Wat zijn cryptocurrency wallets precies?
 • Wat zijn de verschillende soorten cryptocurrency wallets?
 • Hoe werken cryptocurrency wallets precies?

Nadat je deze module gevolgd hebt, weet je in principe alles over wallets. Ook dat is erg belangrijk, aangezien je deze wallets echt nodig hebt. Niet alleen voor het bewaren van jouw cryptocoins, maar ook met het oog op de veiligheid. Als je op dit punt de verkeerde keuzes maakt, kun je namelijk al jouw cryptocoins kwijtraken. Om dat te voorkomen, hebben de heren van de Cryptocommunity bewust gekozen voor deze uitgebreide module.

Op deze foto zie je module 4: Cryptocurrency bewaren van de cursus Cryptocommunity

In deze module ga je de volgende onderwerpen bespreken:

 • Wat zijn cryptocurrency wallets
 • Hoe werken cryptocurrency wallets
 • Cryptocurrency wallets
 • Best practices

Module 5: Cryptocurrency onderzoek

Welke cryptocurrency kun je nou het beste gaan kopen? Dat is dé vraag die centraal in deze vijfde module staat. De heren van de Cryptocommunity geven hierbij echter niet aan dat je het beste cryptocoin X of het beste cryptocoin Y aan kunt schaffen. Nee, de heren bespreken hierbij hoe je zelf een goed onderzoek uit kunt voeren. Aan de hand van dit onderzoek kun je vervolgens de juiste keuzes voor jezelf gaan maken.

In mijn ogen is dit een onwijs waardevolle module. Dat is onder meer te danken aan de onderwerpen die in deze module aan bod komen; onder meer trading tools, statistieken en technische analyses komen in deze module uitgebreid aan bod.

Door deze module op je gemakje door te nemen, weet je in ieder geval veel kennis op te doen. Heel veel kennis zelfs.


Module 6: Online privacy en veiligheid

Bij het handelen in de cryptocurrency mag/kan je jouw veiligheid nooit uit het oog verliezen. Alleen als je echt kritisch bent, ben je in staat om veilig te handelen. Daarnaast ben je op die manier ook in staat om veilig jouw cryptocoins te bewaren.

De heren van de Cryptocommunity laten je in deze module kennismaken met enkele handige tools. Tools waarmee je de gewenste privacy en veiligheid voor jezelf kunt waarborgen.

Module 6 bevat de volgende 3 lessen:

 • Cryptografie
 • Online veiligheid
 • Tools & Best Practices

Module 7: Investeren en handelen

Heb je op dit moment interesse om te handelen in cryptocurrency? Dat is goed te begrijpen; met de digitale munteenheden kun je immers veel geld gaan verdienen. Hoe je dat precies kunt doen, komt in deze zevende module uitgebreid aan bod. In deze module wordt onder meer besproken hoe je een perfect portfolio op kunt bouwen.

Hierbij geven de heren van de Cryptocommunity niet aan voor welke cryptocoins je het beste kunt kiezen. Nee, ze geven hierbij echter wel aan dat je bijvoorbeeld een divers en veelzijdig portfolio op moet bouwen. Als je dat voor elkaar weet te krijgen, is de kans groot dat je de gewenste successen weet te behalen.


Module 8: Portfolio management

In de laatste module staat één onderwerp centraal: portfolio management. Nadat je de gewenste cryptocoins gekocht hebt, is het zaak om de cryptocoins op de juiste momenten weer te verkopen.

Maar, voor welke strategie kies je hier nou? En welke investeringsmogelijkheden heb je nog meer? En hoe kun je jouw portfolio op de best mogelijke manier beheren? Op al die vragen ga je in deze laatste module een passend antwoord vinden. Een antwoord waarmee je direct uit de voeten kunt, net zoals de overige antwoorden uit de overige modules.

Op deze foto zie je module 8: Portfolio management van de cursus Cryptocommunity

Module 8 bevat de volgende 5 lessen:

 • Essentiële beleggingsconcepten
 • Algemeen Voorbeeld Portfolio
 • Cryptocurrency Portfolio
 • Investeer mogelijkheden
 • Best Practices

Wat is de inhoud van het Cryptocommunity forum?

Zoals ik eerder heb laten weten heb je ook de optie om alleen voor het Cryptocommunity forum te gaan. Binnen dit platform krijg je dan toegang tot allemaal verschillende boards met betrekking op cryptomunten.

Dit zijn de volgende boards:

 • Nieuwe leden
 • Cryptocurrency mining
 • Cryptocurrencies
 • Succeslounge
 • Leden groep forums
 • Cursussen
 • Feedback
 • Off topic
Op deze foto zie je de Cryptocommunity forum van de cursus Cryptocommunity

Wat is de tijdlijn precies?

Alsof deze boards nog niet genoeg zijn krijg je ook toegang tot de tijdlijn, hierin vinden allemaal crypto trends plaats van dit moment en kan heerlijk gechat worden over crypto en alles wat erbij komt kijken.

Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om elke dag even op deze tijdlijn te kijken en zo ben je altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws of je kan reageren op berichten die hierop geplaatst zijn of vragen stellen.

Hieronder zie je een voorbeeld hoe zo’n moment er dan uit ziet op het Cryptocommunity forum.

Op deze foto zie je de tijdlijn van de cursus Cryptocommunity

Welke bonussen krijg je meegeleverd?

Heb je interesse in de Cryptocommunity cursus? Dan is het goed om te weten dat het Cryptocommunity platform nog veel meer te bieden heeft. Zo kun je in dit platform ook nog enkele extra onderdelen downloaden. Deze extra onderdelen vind je onder de noemer ‘Downloads’ en zijn stuk voor stuk de moeite waard:

Extra 1: Complete Cryptomanual: Best practices (t.w.v. 97 euro)

Dit was in eerste instantie een e-book van de ontwikkelaars, waarmee eigenlijk de basis werd gelegd van de Cryptocommunity. Is nu ook gratis te downloaden en als extra is dit e-book wel nog toegevoegd aan dit uitgebreide platform.

Op deze foto zie je de bonus Complete Cryptomanual van de Cryptocommunity cursus

Extra 2: Checklist crypto spotten (t.w.v. 47 euro)

Met deze checklist kun je relatief makkelijk de juiste cryptocoins selecteren. Dat zijn de cryptocoins met een lage koers en veel potentie.

Extra 3: Quick start manual (t.w.v. 27 euro)

Met de tools uit deze ‘handleiding’ kun je direct starten met het handelen in de cryptocurrencies. Daarnaast vind je in deze handleiding ook nog aanvullende informatie.

Extra 4: Free manual (t.w.v. 19 euro).

In deze handleiding vind je de antwoorden op vele belangrijke vragen. Antwoorden die je eigenlijk kunt zien als een korte inleiding in de wereld van cryptocoins.


Extra 5: Crypto portfolio tracker (t.w.v. 249 euro)

Met deze tracker ben je in staat om jouw portfolio op een gemakkelijke manier bij te houden. Dankzij een API kun je deze tracker makkelijk geheel naar wens instellen; je geniet daardoor binnen de kortste keren van dit huzarenstukje van Cryptocommunity.

Op deze foto zie je de bonus Crypto Portfolio tracker van de Cryptocommunity cursus

Wat vind ik van de Cryptocommunity cursus?

Ben ik tevreden over de Cryptocommunity cursus? Nou, dat is eigenlijk een understatement. Ik kan namelijk geruststellen dat ik écht heel tevreden ben over deze cursus. De cursus is namelijk uitgebreid, de cursus voldoet aan mijn verwachtingen en de cursus is van een hoog niveau.

Iets wat ik erg sterk vind, is dat in deze cursus alle mogelijke onderwerpen aan bod komen. Al deze onderwerpen vormen echter één geheel, waardoor de modules perfect op elkaar aansluiten. Mocht je graag alles over het handelen in cryptocurrency willen weten, is deze cursus daar zeer geschikt voor.

Daarnaast kan je ervoor kiezen om alleen voor het cryptocommunity forum te gaan, dit is ook al een erg uitgebreid forum en word steeds uitgebreider:


Wat vinden andere mensen van de Cryptocommunity?

Spreken de hierboven genoemde voordelen jou wel aan? Dat kan ik me maar al te goed voorstellen. Persoonlijk ben ik namelijk ook écht onder de indruk van de Cryptocommunity. Niet alleen de cursus spreekt mij aan, maar ook de andere onderdelen van dit platform.

Is dat ook iets waar andere mensen net zo over denken? Ik ben voor jou op onderzoek uitgegaan! Al vrij snel vond ik op het internet meerdere beoordelingen over de Cryptocommunity. Opvallend hierbij was dat nagenoeg iedereen súper te spreken was over dit platform. Onder meer de volgende beoordelingen zijn wat mij betreft typerend:

Op deze foto zie je Cryptocommunity ervaringen
Op deze foto zie je Cryptocommunity ervaringen

Wat deze beoordelingen laten zien? Hoofdzakelijk dat de meeste leden van dit platform onwijs te spreken zijn. Iets wat ik me maar al te goed voor kan stellen. In mijn ogen is het Cryptocommunity platform echt een geduchte concurrent van bijvoorbeeld het X10 met Crypto pakket.


Voor wie is de Cryptocommunity geschikt?

Is het zo dat de Cryptocommunity voor echt iedereen geschikt is? Nee, dat is absoluut niet het geval. Dit platform is eigenlijk alleen geschikt voor mensen die interesse in de handel in cryptocoins hebben én die bereid zijn om hard te werken.

Het geld komt niet zomaar jouw kant oprollen. Als je echt succesvol met de cryptocurrencies wilt zijn/worden, moet je hier eerst de nodige input voor leveren. Zo moet je eerst veel nieuwe dingen leren en moet je continu jouw kennis uit zien te breiden. Als je met het platform van de Cryptocommunity aan de slag gaat, neem je in ieder geval de eerste juiste stap.

Het is dus zeker niet zo dat dit platform echt voor iedereen weggelegd is. Alleen als je leergierig, kritisch en gemotiveerd bent, is dit platform voor jou geschikt. Daar moet ook nog het volgende aan toegevoegd worden; met de Cryptocommunity kún je rijk worden, maar dat is geen zekerheid. Je moet er dan ook niet van uit gaan dat je ‘toch wel’ rijk wordt.


Wat is het doel van de Cryptocommunity?

Toen ik voor het eerst met de Cryptocommunity in aanraking kwam, was ik erg benieuwd. Ik was niet alleen benieuwd naar de inhoud van dit platform, maar ook naar de ontwikkelaars. Eerder in deze Cryptocommunity review heb je al precies kunnen lezen wie dit platform nou ontwikkeld heeft. Maar, wat was hun drijfveer hiervoor? En met andere woorden: wat is het doel van de Cryptocommunity?

Het doel van deze onlinedienst is om andere mensen te helpen. Te helpen om succesvol te zijn op het gebied van handelen in cryptocurrencies. Als je succesvol in cryptocurrencies wilt handelen, moet je echt over de nodige kennis beschikken. Met behulp van het Cryptocommunity platform zou je over deze kennis moeten gaan beschikken.

Al met al is het doel van dit platform in mijn ogen nobel te noemen. Max, Abe en Maarten hadden immers ook kunnen besluiten om hun kennis voor zichzelf te houden. Dat hebben ze gelukkig niet gedaan; ze delen maar al te graag hun kennis met eenieder die lid wil worden van het Cryptocommunity platform.


Zijn er nog andere crypto trainingen?

Naar mijn mening zijn er nog 2 andere crypto curcussen die zeker in deze top 3 zitten en dat zijn de volgende:

 • Crypto Masterclass: Patrick Suiker en Derek Westra hebben zich naar mijn mening ook zeker bewezen. In maar liefst 15 modules en meer dan 170 lessen ga je alles leren over de wereld van crypto. Tijdens hun training kan je deze cursus voor 997,00 kopen. Doe hun gratis crypto Training

  Of zie hier mijn Crypto Masterclass Review.
 • Crypto en Trading Academy: Kijken we naar de prijs en inhoud dan is deze Crypto Cursus van Madelon Vos goed vergelijkbaar. Je krijgt toegang tot een uitgebreide cursus en daarnaast 60 dagen tot een crypto platform samen met 2000 gelijkgestemde met de naam MoneyTalks. Doe hier 1 van de gratis trials.

  Of bekijk hier mijn Crypto en Trading Academy Review.
 • X10 met crypto: Deze crypto cursus word gegeven door Harm van Wijk die meer dan 30 jaar ervaring heeft in de wereld van beleggen en dit doet hij samen met crypto expert Jan Robert Schutte. Als bonus krijg je bijvoorbeeld om de paar dagen mails van welke cryptomunten te kopen of te verkopen.

  Zie hier mijn X10 met crypto review.

De voor- en nadelen van de Cryptocommunity

Heb je interesse om met de Cryptocommunity aan de slag te gaan? Vind je deze cursus bijvoorbeeld op voorhand interessanter dan de Crypto en Trading Academy cursus? Dan is het goed om te weten dat het Cryptocommunity platform de nodige voordelen met zich meebrengt, maar ook enkele nadelen. Met deze nadelen moet je ook goed rekening houden, vandaar dat we hieronder alle plus- en minpunten uitgebreid bespreken.

De belangrijkste voordelen

 • Het platform is onwijs uitgebreid opgesteld. Je krijgt niet alleen toegang tot de uitgebreide cursus, maar ook tot tal van extra downloads. Zeker met deze extra downloads is het Cryptocommunity platform echt heel uitgebreid te noemen.
 • Het platform is ontwikkeld door experts. Max, Abe en Maarten zijn simpelweg professionals en experts. Dat merk je niet alleen aan de inhoud van het programma terug, maar ook bijvoorbeeld aan de manier waarop zij de cursus samengesteld hebben. Eigenlijk aan alles is duidelijk op te maken dat deze heren veel verstand van zaken hebben.
 • De Cryptocommunity cursus is leuk om te volgen. Sommige cursussen zijn saai en langdradig te noemen, maar daar is bij deze cursus absoluut géén sprake van. Integendeel zelfs. De cursus is wat ons betreft leuk en interessant om te volgen; je hebt eigenlijk niet eens door dat je relatief veel tijd aan de cursus besteedt.
 • Het gehele platform werkt feilloos. Ben je geen liefhebber van een traag platform of een platform dat niet naar wens functioneert? Nou, daar hoef je bij het Cryptocommunity platform niet bang voor te zijn. Dit platform zit technisch perfect in elkaar, waardoor je te allen tijde van dit platform weet te genieten.

De belangrijkste nadelen

 • Je moet er veel tijd aan besteden. Wil je écht met alle onderdelen van het Cryptocommunity platform aan de slag gaan? Dan moet je hier hoe dan ook de nodige tijd aan besteden. Wij raden je daarom graag aan om hier echt goed de tijd voor uit te trekken.
 • De community is nog niet super actief. Het Cryptocommunity platform bestaat nog niet super lang en is daardoor ook nog niet heel volwassen te noemen. Dit merk je dan ook terug aan bijvoorbeeld het forum; dit is nog niet superdruk, maar het ligt wel in de lijn der verwachtingen dat dit in de nabije toekomst alleen maar drukker gaat worden.

Wat kost het Cryptocommunity platform?

Wil jij het liefste zo snel mogelijk met dit platform aan de slag gaan? Ben je voornemens om zelf ook veel geld met cryptocurrency te verdienen? En wil je hier graag de nodige input zelf voor gaan leveren? Dan is het dus zéker interessant om met het Cryptocommunity platform aan de slag te gaan. Maar, wat betaal je hier nou precies voor?

Voor een bedrag van 397 euro krijg je toegang tot de community én tot de cursus.

Op deze foto zie je de Cryptocommunity prijs

Garantie

Nadat je je voor dit platform aangemeld hebt, krijg je 14 dagen bedenktijd. Deze periode is wettelijk vastgelegd en moet ook worden opgevolgd door Max, Abe en Maarten. Binnen deze periode van 14 dagen kun je in ieder geval het volledige aankoopbedrag retour vragen.


Cryptocommunity kopen en conclusie

Is het aan te raden om je aan te melden voor de Cryptocommunity? In mijn ogen is dat iets wat echt aan te raden is. Het platform is onwijs uitgebreid, is van een hoog niveau en is ook vrij levendig te noemen. Aangezien het in de nabije toekomst op dit platform alleen maar actiever en levendiger gaat worden, ga je in de toekomst meer en meer van dit platform genieten.

Al met al kan ik je één ding aanraden: meld je zo snel mogelijk voor dit platform aan. Als je je echt snel voor dit platform aanmeldt, krijg je bovendien een flinke korting voorgeschoteld. Dankzij deze korting is het nog interessanter om je aan te melden voor het Cryptocommunity platform!

Print Friendly, PDF & Email

Cryptocommunity

397 euro
8.9

Inhoud

8.5/10

Presentatie

9.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Erg mooi vormgegeven online omgeving waarin je de cursus volledig in eigen tempo kunt doen
 • Veel waardevolle bonussen
 • Zowel in crypto cursus als Cryptocommunity forum als keuze of samen
 • Het platform is ontwikkeld door experts. Max, Abe en Maarten zijn simpelweg professionals en experts.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Deze crypto cursus is nog nieuw op de markt, daardoor is de Cryptocommunity forum nog niet super actief
 • Investeren in crypto's is zeker geen snel geld verdienen methode (los van review)

1 gedachte over “Cryptocommunity review van Maarten Oostland, Max Kruisbrink en Abe Dijkstra + Ervaringen (2022)”

Plaats een reactie