Gratis STAP Budget opleidingen & Cursussen

Op deze pagina bespreek ik verschillende Gratis STAP Budget opleidingen & Cursussen waar ik zelf ervaring mee heb en daarnaast zijn deze volledig gratis om te volgen en hoef je dus niks bij te betalen.

Dit UWV stap budget wordt elk kwartaal beschikbaar gesteld en kan je 1 keer per jaar gebruiken. Nu is bijvoorbeeld de volgende in September en daarvoor kan je je nu al aanmelden. Januari krijg je dan weer een nieuwe €1000,00 subsidie die je kunt gebruiken.

Wel is het zo dat ze beperkt plekken hebben dus het is echt aan te raden om stipt 10:00 de wachtrij in te gaan als je gebruikt wilt maken van je STAP Budget waar je volledig en gratis recht op hebt. Kom je er namelijk niet doorheen, dan moet je weer een kwartaal wachten.


Inhoudsopgave


Gratis STAP Budget opleidingen & Cursussen

STAP Budget Crypto (Madelon Vos met Crypto en Trading Academy & MoneyTalks Community)

Altijd al het maximale willen halen uit de crypto markt zonder een dure cursus te kopen? Goed nieuws want 1 van de Gratis STAP Budget opleidingen & Cursussen is een crypto cursus met toegang tot een discord community vol met 2000 gelijkgestemde, crypto nieuws, trends en technische analyses.

Madelon Vos maakt het namelijk mogelijk en dus heb je een Gratis Crypto Cursus en zelfs 2 opties en beide zijn dus volledig gratis:

Hier heb ik zelf voor 3 jaar MoneyTalks Community gekozen maar dat is omdat ik al verstand heb van crypto. Daarnaast is MoneyTalks Community niet alleen gericht op crypto maar verschillende methodes van geld verdienen en dus ontzettend waardevol.

Wil je alles nog stap voor stap leren? Dan raad ik je zeker de 1e optie aan want het is een zeer uitgebreide crypto cursus. Onderstaande video geeft een mooi beeld over deze stap budget cursus.

Of ga voor 3 jaar MoneyTalks Community Lidmaatschap

(of zie beide in 1 overzicht)


Stap budget E-commerce (Plazatalk Ecommerce Marketplace Mastery)(Bas Urlings)

Deze stap opleiding laat je kennis maken met de E-commerce zonder dat je een dure cursus zoals de Dropship Academy van Joshua Kaats hoeft te betalen. De perfecte manier dus om gratis te ontdekken of de wereld van E-commerce wel iets voor je is.

Je krijgt namelijk les van iemand minder dan Bas Urlings en daarnaast bevat deze cursus verschillende modules. Zo krijg je de volgende cursussen:

  • Module 1: De juiste Ecommerce Mindset
  • ​Module 2: Sourcing 
  • ​Module 3: Inkoop uit China
  • ​Module 4: Bouw je eigen merk
  • ​​Module 5: Verkopen op Bol.com
  • ​Module 6: Verkopen op Amazon

Daarnaast krijg je ook gratis toegang tot het fysieke evenement waar Bas Urlings zal spreken. Normaal kost deze opleiding 1997 euro maar Bas legt 997 euro bij en de resterende 1000 euro gebruik je vanuit je STAP budget waardoor je dus volledig gratis toegang krijgt.

Op deze foto zie je de Plazatalk Ecommerce Marketplace Mastery als 1 van de Gratis STAP Budget opleidingen & Cursussen

Stap Budget Vind jouw droombaan (Unique Label)

Uiteraard kan het ook zijn dat je vooral wilt investeren in jezelf om een betere versie van jezelf te worden en dat is precies waar deze STAP budget opleiding voor is. Je krijgt namelijk toegang tot meer dan 15 uur aan lessen en 96 video’s.

Zo ga je bijvoorbeeld werken aan Gedragsverandering, Zelfinzicht, Mindset en leiderschap en nog veel meer. Dit kan je dus gebruiken in je huidige functie maar ook zeker mocht je op zoek gaan naar een nieuwe baan.

Je krijgt levenslang toegang dit programma en 2 keer per maand groepscoaching voor je vragen. Daarnaast duurt het programma maar liefst 9 weken en hebben ze maar liefst een 4,9 van 5.0 als rating op google met 214 reviews!

Investeer nu ook in jezelf en haal het maximale eruit met het STAP-budget!

Op deze foto zie je de Stap Budget Vind jouw droombaan als 1 van de Gratis STAP Budget opleidingen & Cursussen

Er volgen nog meer Gratis STAP Budget opleidingen & Cursussen

Print Friendly, PDF & Email

Plaats een reactie