HIM Exclusieve groei Review van Happy Investors Mindset + Ervaringen (2021)

HIM Exclusieve Groei is een platform gericht op beleggen vol met cursussen en een uitgebreide community én persoonlijke coaching van Jorik Vermeulen van Happy Investors Mindset en community.

In deze HIM Exclusieve groei Review deel ik mijn ervaringen over dit uitgebreide abonnement wat gemaakt is met huddle, daarnaast zijn alle cursussen ook los verkrijgbaar.

Ken je Jorik nog niet? Download dan nu 1 van zijn gratis trainingen over beleggen.

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Jorik Vermeulen?

Jorik Vermeulen is het gezicht van Happy Investors Mindset en is onderhand al verantwoordelijk voor 4 cursussen en een zeer uitgebreide community.

Voor Jorik is het allemaal begonnen met het feit dat hij graag Financiële Onafhankelijkheid wou bereiken en vooral hoe hij dit kon doen.

Deze vraag stelde hij zichzelf al op 23 jarige leeftijd en zo is hij in de wereld van beleggen gegaan.

In 2014 is hij begonnen met beleggen en had hij 10.000 netto vermogen, in 2019 zat hij al op 58.500 en in 2021 zit hij al op netto vermogen > €170.000 aan beleggingen.

Op deze foto zie je Jorik Vermeulen, de oprichter van Happy Investors Mindset
Rosalie (l) en Jorik Vermeulen (r)

Jorik woont samen met zijn vriendin Rosalie en heeft de studie commerciële economie en Strategie & organisatie op de universiteit van Antwerpen gedaan.

Daarnaast vindt Jorik zichzelf geen expert in beleggen en daardoor vindt hij ook dat iedereen geschikt is om te beginnen met beleggen. Je hoeft dus zeker geen expert te zijn om te werken naar Financiële Onafhankelijkheid.


Wat is de HIM Exclusieve groei van Happy Investors Mindset?

HIM Exclusieve groei is dus een abonnement wat je toegang geeft tot een geheel platform gericht op beleggen.

Je krijgt hier toegang tot meer dan 70+ uur aan online cursus lessen en daarnaast zal je alle toekomstige updates er gratis bij krijgen.

Ook krijg je elke maand nieuwe beleggingsrapporten met High Growth aandelen, met potentieel x3, x5, x10 rendement aandelen zodat je precies ziet welke aandelen je zou kunnen kopen.

Jorik heeft zelf onderzoek gedaan naar deze unieke aandelen en het doel is natuurlijk dat ze gaan leiden naar een hoger rendement.

Dit alles is gemaakt met huddle en alle lessen zijn dus volledig in eigen tempo te volgen. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de cursussen los te lopen dus je kan echt zelf kijken waar je behoefte aan hebt.

Hieronder zie de online omgeving en in het volgende hoofdstuk deel ik weer een video review.

Op deze foto zie je de online omgeving van happy investors Mindset/Community

Happy Investors Community Review [VIDEO]

Zelf heb ik het HIM Exclusieve groei abonnement wat ook bekend is als de Happy Investors Community maar aangezien alles los verkrijgbaar is, zal ik je in de video ook alles los laten zien zodat je zelf een beslissing kan maken.


Waaruit bestaat de HIM Exclusieve groei?

Zoals eerder vermeld bestaat de HIM Exclusieve groei uit verschillende cursussen gericht op beleggen en een community. Dit zijn de volgende cursussen en die ga ik daarna nog dieper laten zien:

– Financiële onafhankelijkheid (17 lessen)

– Cursus Winnen met Beleggen (37 lessen)

– Het winstgevende aandelen abonnement (16 lessen) (elke maand les/rapport erbij)

 ETF’s & Dividend beleggen (19 lessen)

Cursus Financieel onafhankelijk van Happy Investors Mindset

Financieel onafhankelijk worden is ooit de reden geweest dat ik een eigen business ben gestart. In loondienst kreeg ik een salarisverhoging van 2% op jaarbasis en dat trok ik eigenlijk niet meer. Nu ik een eenmanszaak heb kan ik onbeperkt groeien en dat is soms wel 20% op jaarbasis.

Deze cursus is erop gericht om een mindset te ontwikkelen waarmee jij financieel onafhankelijk kan gaan worden want daar is zeker een goede mindset en discipline voor nodig. Dit product bestaat uit 3 modules en 17 lessen:

Module 1 – Succes Mindset

Tijdens deze eerste module ga je echt kijken naar wat je doelen in het leven zijn en dit zal zich uiteindelijk omzetten naar meer discipline en uiteindelijk een winning mindset.

Jorik gaat je in deze module ook laten zien hoe je met een betere mindset uiteindelijk gelukkiger en succesvoller gaat worden, zowel vandaag als over 10 jaar.

Uiteindelijk kan je nog zoveel doelen hebben, als je ze uiteindelijk niet gaat halen dan schiet je nog niks op dus je gaat ook leren hoe je ze kunt behalen en dit alles doe je met een werkboek wat je erbij krijgt.

Daarnaast ga je leren hoe jij je doel kan visualiseren want dan maak je het werkelijkheid.

Op deze foto zie je de Module 1: Succes Mindset van de cursus happy investors

Deze 1e module bevat de volgende 5 lessen:

 1. Financiële Onafhankelijkheid Bereiken
 2. Gelukkiger leven met meer voldoening
 3. Doelen Stellen en Behalen Part 1
 4. Doelen Stellen en Behalen Part 2
 5. Werkboek Financiële Onafhankelijkheid

Module 2 – Money Mindset

Nu je de doelen hebt vastgelegd en concreet hebt gemaakt is het tijd om een andere mindset te ontwikkelen namelijk de money mindset.

Hier was ik in loondienst zo blij met 2000 euro per maand en dacht echt dat dit het maximum was, nu met 10 websites heb ik maanden boven de 10k en hier stopt het zeker ook niet. Ik geloof in het onmogelijke en dit komt echt door een money mindset.

Daarnaast ga je leren hoe je meer geld kan verdienen zonder ermee voor te hoeven doen, beleggen is dus zeker een verdienmodel wat meer kan worden zonder dat het je meer tijd zal kosten.

Wat ik ook als leuk heb ervaren in deze module dat je ook gaat kijken naar je eigen leven en wat je maandelijks zou kunnen besparen, als je dat in kaart hebt dan kan je ook veel meer gaan sparen.

Op deze foto zie je de Module 2: Money Mindset van de cursus happy investors

Deze 2e module bevat de volgende 7 lessen:

 • Geld Mindset
 • Rijk Worden Basisprincipes
 • Geld besparen
 • Structureel meer inkomen genereren
 • 5 Cruciale Tips voor Rijk Worden
 • Rijk Worden in Loondienst
 • Waarom Beleggen in plaats van Sparen

Bonus module: Tools & bonusmateriaal

Zoals de titel van deze module al doet vermoeden krijg je hier allemaal tools en materiaal wat gaan zorgen voor een betere mindset en het in kaart brengen naar de weg naar financieel onafhankelijk.

Zo krijg je ook een e-book van maar liefst 97 pagina met de naam: Meer Geld Verdienen in Minder Tijd. Hierin ga je alles lezen over de weg naar een leven met meer voldoening, meer geld en meer vrijheid om te doen wat je echt leuk vindt.

In deze module krijg je ook een zeer handige rekentool en ga je kijken hoe je een beleggingsportefeuille kan samenstellen. Je gaat dus echt leren om je vermogen te spreiden zoals aandelen, vastgoed en crypto bijvoorbeeld.

Op deze foto zie je de Module 3: Tools & bonusmateriaal van de cursus happy investors

Deze module bevat de volgende 5 lessen:

 1. E-boek: “Meer Geld Verdienen in Minder Tijd”
 2. Rekentool Vermogen Berekenen
 3. Uitleg Rekentool
 4. Beleggingsportefeuille samenstellen
 5. Uitleg beleggingsportefeuille samenstellen

Hoeveel kost de Cursus Financieel onafhankelijk?

Mocht je deze cursus los willen kopen dan kan je al beginnen voor een prijs van 97 euro.

Uiteraard zit hij dus ook bij de Happy Investors Community in mocht je gaan voor het abonnement of het pakket voor levenslang toegang tot alle cursussen en 1 prijs.


Cursus Winnen Met Beleggen van Happy Investors Mindset

Zoals de naam al doet vermoeden ga je in deze cursus alles leren over beleggen, dit doe je in maar liefst 5 modules en 37 lessen. Ik zal hieronder kort in gaan op de modules:

Module 3 – Basis tot Succesvol Beleggen

In module 3 en tevens de eerste module van deze cursus gaan we echt kijken naar de basis van beleggen. Tevens is het ook belangrijk om te gaan kijken waar je zou willen beleggen.

Dit kan zijn omdat je tegenwoordig 0% spaarrente krijgt en wel iets wilt opbouwen of juist omdat je genoeg verdiend om al iets opzij te zetten. Ook ga je in deze module kijken hoeveel je kan beleggen en dit kan je uiteindelijk helemaal zelf bepalen.

Je krijgt ook toegang tot een handige tool waarmee je je vermogen kan uitrekenen.

Op deze foto zie je module 3 van de Cursus Winnen Met Beleggen van Happy Investors Mindset

Deze module bevat de volgende 10 lessen:

 1. Waarom Beleggen
 2. Beginnen met Beleggen
 3. Begin op het juiste beleggingsplatform
 4. Rendement & Risico
 5. Rijk Worden met Beleggen
 6. Hoeveel Maandelijks Beleggen?
 7. Tool Vermogen Berekenen
 8. Uitleg Tool Vermogen Berekenen
 9. How-to aandelen kopen en verkopen

Module 4 – Winnen met Beleggen (1/2)

Nadat je in module 3 de basis hebt gehad is het tijd om iets dieper erin te duiken. Het leuke van deze cursus is ook dat het beleggen algemeen is, zo komt vastgoed ook terug in 1 van deze lessen.

We gaan in module 4 ook kijken naar de valkuilen bij beleggen en hoe kan je kan investeren in vastgoed met weinig geld.

Deze module bevat de volgende 8 lessen:

 1. Risico Bewustwording
 2. Beleggen in ETF’s
 3. Dividend Beleggen
 4. Valkuilen bij Beleggen (1/2)
 5. Valkuilen bij Beleggen (2/2)
 6. Beleggen in Vastgoed
 7. Investeren in Vastgoed met Weinig Geld

Module 5 – Winnen met Beleggen (2/2)

Welke vorm je ook kiest bij beleggen, het is altijd verstand om een strategie te bepalen, dit zorgt voor een gerichter doel en zo zal je ook eerder de beslissing maken om wellicht te verkopen.

Deze module bevat ook een erg handige tool waarmee je een Beleggingsportefeuille kan samenstellen, hier zit ook een uitgebreide uitleg bij hoe je dit kan samenstellen.

Op deze foto zie je Module 5 - Winnen met Beleggen (2/2) van de happy investors mindset

Deze module bevat 8 lessen:

 1. Beleggen met Weinig Risico
 2. Beleggingsportefeuille Samenstellen
 3. Tool Beleggingsportefeuille samenstellen
 4. Periodiek Beleggen in ETF’s
 5. Dividend Beleggen Strategieën
 6. Beleggen voor Jongeren (<45j)
 7. Beleggen voor je Kind(eren)

Module 6 – Gevorderd Beleggen (1/2)

Dit is een module waarvan je ook kan beslissen dat je er niet gelijk klaar voor bent maar wellicht na enkele weken of maanden. Je gaat hier echt Gevorderd Beleggen, daarnaast ga je in deze module ook weer wat dieper in op vastgoed.

Deze module bevat de volgende 8 lessen:

 • Opportuniteitskost & Investeringskeuzes
 • Beleggen in Groeisectoren
 • Beleggen in Groeiaandelen
 • Gevorderd aandelen kopen en verkopen
 • Vastgoed Kopen Checklist
 • Vastgoed: Cashflow Analyze
 • Vastgoed: Checklist Onderzoek & Verborgen Kosten
 • Vastgoed: Concurrentiele Marktanalyse

Module 7 – Gevorderd Beleggen (2/2)

In deze module ga je dieper in op het leren maken van fundamentele analyses van bedrijven voor strategie en financiën. Ook leer je hoe gevorderd beleggen in vastgoed voor meer succes.

Daarnaast deelt Jorik Vermeulen zijn inzichten over beleggen op lange termijn en hoe hij zijn Portefeuille ontwikkeld gericht op een 14% Rendement.

Op deze foto zie je Module 7 - Gevorderd Beleggen (2/2) van de happy investors community

Deze module bevat de volgende 3 lessen:

 • Aandelen: Financiele Analyse
 • Aandelen: Cruciale Onderzoeksvragen voor Succes
 • Succesvol Lange Termijn Beleggen: 14% Rendement Portefeuille

Hoeveel kost de Cursus Winnen Met Beleggen?

Dit is toch wel de cursus die je nodig hebt wil je echt gaan beleggen, zoals al eerder vermeld zit hij bij de alles-in-1 HIM Exclusieve Groei maar je kan hem dus ook loskopen.

Momenteel kan je al beginnen met deze cursus voor een prijs van 197 euro.


Cursus Winstgevende Aandelen van Happy Investors Mindset

Wil je starten met aandelen en toegang hebben tot rapporten van groeiaandelen, dat moet je hier zijn. Dit is een Aandelen Abonnement.

Je krijgt dan namelijk elke maand toegang tot aandelen waar Jorik onderzoek naar heeft gedaan en jij kan dan beslissen om ook deze aandelen te kopen of niet.

Hoeveel kost dit Aandelen Abonnement?

Mocht je elke maand toegang willen tot deze unieke aandelen, dan heb je 3 keuzes:


Cursus ETF & Dividend van Happy Investors Mindset

Zoals de naam al doet vermoeden ga je hier alles leren over succesvol beleggen in Exchange Traded Funds (ETF) en dividendaandelen voor hoger rendement.

Daarnaast krijg je in deze cursus ook toegang tot een inkomensportefeuille voor hoog dividend + maandelijks onderzoek naar de beste dividend aandelen voor de lange termijn.

Je gaat kort leren over wat een EFT precies is en daarna neemt Jorik je uitgebreid mee naar een selectie waar hij onderzoek naar heeft gedaan.

Deze cursus bevat 2 modules en 14 lessen.

Op deze foto zie je de Cursus ETF & Dividend van Happy Investors Mindset

Hoeveel kost de Cursus ETF & Dividend?

Mocht je deze cursus willen kopen, dan kan je al beginnen voor 59 euro per jaar.

Daarnaast zit hij uiteraard ook in de Happy Investors Community waar je het gehele pakket hebt voor 49 euro per maand.

Op deze foto zie je de prijzen van de Cursus ETF & Dividend van Happy Investors Mindset

Wat zijn de Happy Investors Community ervaringen?

Op moment van schrijven zijn er al 200 mensen lid van de community, dit zorgt ervoor dat er al de nodige ervaringen online te vinden zijn, hieronder een paar:

Op deze foto zie je happy investors mindset ervaringen
Op deze foto zie je happy investors mindset ervaringen

Eigen HIM Exclusieve groei ervaringen

Hier ben ik zelf voor de eenmalige investering gegaan en dan voor het alles-in-één platform. Jorik geeft de lessen nog regelmatig updates en zoals ik al eerder heb verteld, ik ben ontzettend tevreden over cursussen die gemaakt zijn met huddle van IMU.

Daarnaast zit er persoonlijke coaching bij, dit betekend in de praktijk dat ik Jorik regelmatig kan mailen als ik ergens mee zit of advies nodig heb en hij reageert altijd heel snel.

Uiteraard betekent dit op een gegeven moment ook dat je alles al weet en dan heb je de coaching nauwelijks nog nodig en dan is het fijn dat er een Community bij zit waar je ook vragen kan nalezen of stellen.

Uiteraard moet je beleggen echt lange termijn zien en dit betekent ook dat je niet elke dag bezig hoeft te zijn, Mocht je dat wel willen dan zou ik eerder richting het daytraden gaan.

Daarnaast hecht ik veel waarde aan de Beleggingsrapporten van aandelen waar Jorik onderzoek naar heeft gedaan, deze bevatten heel veel informatie en zo kan ik zelf beslissen om in te stappen of niet.


Happy Investors Community Voor- en Nadelen

Voordelen:

 • Zeer compleet pakket over beleggen, zowel verschillende cursussen als een community en persoonlijke coaching.
 • Cursus omgeving is gemaakt met Huddle en dat staat voor hoge kwaliteit.
 • Lessen zitten speels in elkaar waardoor de informatie goed aankomt.
 • Alle producten zijn ook los verkrijgbaar.
 • Keuze voor maandelijkse lijsten van aandelen die een potentie hebben om x2 of x3 te gaan.
 • HIM Exclusieve Groei ook verkrijgbaar als eenmalige investering en voor altijd updates.

Nadelen:

 • Je hebt een goede mindset en discipline nodig want beleggen is nooit zonder risico’s.
 • De community is momenteel niet erg actief, Jorik is hier wel mee bezig om actief mee bezig te zijn.

Zijn er nog andere beleggen cursussen?

Naar mijn mening heeft Jorik Vermeulen zeker een compleet product op de markt gebracht die erg compleet is. Er zijn nog 3 trainingen die iets specifieker zijn en de 4e algemener over beleggen en dat zijn de volgende:

 • Day Trading Masterclass: Deze cursus is van Kevin Timmer en hier ga je alles leren over daytraden. Kopen en verkopen op dezelfde dag en dit ga je doen op de Amerikaanse aandelenmarkt waardoor je het prima kan combineren naast je studie of baan.

  Lees hier mijn Day Trading Masterclass Review.
 • X10 met Crypto: Zoals de naam al doet vermoeden is deze cursus ingericht om je x10 te laten gaan met crypto. Zo krijg je bijvoorbeeld koop en verkoop mails en een gehele cursus tot je beschikking. Harm van Wijk is 1 van de 2 mentors. Download zeker hun gratis e-book.

  Of lees hier mijn X10 met Crypto Review

Hoeveel kost de HIM Exclusieve groei van Happy Investors?

Zoals ik eerder heb laten weten kan je elk product loskopen, maar ik heb hier vooral een review geschreven over het product HIM Exclusieve Groei wat eigenlijk alles aanbiedt, dit is ook bekend onder de naam Happy Investors Community.

Je hebt hier verschillende keuzes om voor een Eenmalige investering te gaan of voor een jaar of Maandabonnement, dit zorgt ervoor dat het dus voor iedereen geschikt is:

Op deze foto zie je de prijzen van de HIM explosieve groei van Happy investors

Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Jorik biedt een 100% garantie dus hij is ervan overtuigd dat jij met deze cursus de mogelijkheid hebt om financieel vrij te worden. Bevalt het product toch niet, dan krijg jij gewoon netjes binnen 14 dagen je geld terug.


Eindoordeel: HIM Exclusieve groei kopen of niet?

Een eerste stap om te gaan beleggen is ook investeren in jezelf en dit kan alleen maar door te gaan leren. Jorik van Happy Investors Mindset is ook zijn doel om andere mensen financieel vrij te maken dus hier zit je zeker goed.

Of je nu kiest voor 1 van zijn cursussen of het totaalpakket HIM Exclusieve groei, de kwaliteit zit altijd goed en is echt bedoeld om je alles te gaan leren over beleggen. Denk aan het samenstellen van een beleggingsportefeuille tot het ontwikkelen van een betere mindset en maken van doelen.

Doordat Jorik Vermeulen zoveel is gegroeid met zijn netto vermogen aan beleggingen is hij van mening dat uiteindelijk iedereen dit kan. Je hoeft dus geen expert te zijn of al heel veel financiële kennis te hebben.

Happy Investors Mindset gaat je van alle kennis voorzien om ook een vermogen op te gaan bouwen op het gebied van beleggen en uiteindelijk ook financieel vrij te gaan worden.

Wacht niet langer en werk samen met Jorik naar financiële onafhankelijkheid!

Print Friendly, PDF & Email

Happy Investors Community

49 euro
8.8

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

8.5/10

Garantieregeling

9.0/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Groot aanbod zowel los als alles-in-één.
 • Cursusomgeving is gemaakt met huddle en staat voor hoge kwaliteit
 • Keuze voor maandelijkse Beleggingsrapporten waar Jorik onderzoek naar heeft gedaan
 • Verschillende bonussen zoals persoonlijke coaching
 • HIM Exclusieve Groei ook verkrijgbaar als eenmalige investering

Minpunten

 • De community is momenteel niet erg actief, Jorik is hier wel mee bezig om hiermee actief bezig te zijn.
 • Beleggen neemt altijd risico's met zich mee (los van cursus)

Plaats een reactie