Moneytalks Community Review van Madelon Vos + Ervaringen (2022)

Moneytalks Community is het nieuwe platform van Madelon Vos waar crypto gelijkgestemden bij elkaar komen om vragen te stellen, kennis te delen of successen te vieren. Op deze pagina lees je mijn review over deze crypto Community.

Op dit moment zijn er al meer dan 2000 leden dus dat zegt wel hoe groot succes deze Moneytalks Community gaat worden die nog maar enkele weken live is.

Dit platform gaat ervoor zorgen dat jij constant het maximale uit de crypto markt gaat halen door middel van koop- en verkoop signalen, technische analyses en vooral een erg actieve community. Dit abonnement kan er echt voor gaan zorgen dat je er zoveel meer uit gaat halen.

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Madelon Vos?

Madelon is een vrouw die op moment van schrijven al 8 jaar een passie heeft voor cryptomunten en dan de bitcoin in het bijzonder.

Daarnaast is Madelon ook erg actief als als trader, youtuber en podcast host bij bnrnieuwsradio.

En heeft ze al enkele jaren een eigen website onder de naam madelonvos.nl waar ze ook heel veel blogs op heeft staan over Crypto.

En wellicht ken je haar ook van de 2 crypto cursussen onder de namen Bitcoin Basics & Crypto’s en Cursus handelen in Crypto’s met Technische Analyse.

Deze 2 cursussen gaven heel veel informatie, alleen ze miste een Community, daardoor is haar Platform Moneytalks Community ontstaan wat Madelon gaat vullen met heel veel informatie.

Op deze foto zie je Madelon Vos, de oprichter van de Moneytalks Community
Madelon Vos

Wat is de Moneytalks Community?

Moneytalks Community is een forum gericht op crypto om gelijkgestemden bij elkaar te laten komen op 1 plek.

Op deze Community kan je al je vragen stellen, kennis delen en vooral natuurlijk ook successen vieren met andere leden.

Daarnaast gaat Madelon ervoor zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de laatste crypto analyses en nieuws en wil ze dat deze Moneytalks Community Jouw financiële gids en houvast gaat worden.

Dit doet Madelon Vos namelijk door wekelijkse technische analyses naar keuze te gaan toevoegen en ook maandelijkse Q&A’s met Madelon zelf waar je al je vragen kwijt kunt.

De reden dat ze gekozen heeft om dit platform als extra optie erbij te doen is omdat haar cursussen goedkoper zijn dan andere crypto cursussen zoals de crypto masterclass en het op ieder moment opzegbaar.

Het betreft dus een maandabonnement wat ervoor gaat zorgen dat je constant op de hoogte bent van alle crypto ontwikkelingen. Is het platform toch niks voor jou, dan kan je elk moment opzeggen.

In het volgende hoofdstuk zal ik je een korte Moneytalks Community video review een indruk geven. Uiteindelijk heb je ook niks te verliezen want je kan altijd 7 dagen proberen voor maar 1,00 euro

Hieronder zie je een voorbeeld van de omgeving van mijn account.

Op deze foto zie je de online omgeving van de Moneytalks Community
Moneytalks Community omgeving / Madelon Vos is hier erg actief

Moneytalks Community Review [VIDEO]

Hierbij probeer ik nog enigszins een review te laten zien hoe het eruit ziet. Er zullen veel zwarte vlakken in voor komen in verband met privacy redenen.

Uiteindelijk kan je het zelf ook allemaal ontdekken voor slechts 1 euro voor een week.


Voor wie is de Moneytalks Community geschikt?

Ik raad de Moneytalks Community voor iedereen aan die op zoek is naar meer mensen die die een passie delen voor zoals in dit geval crypto.

Ik vind persoonlijk de Community vaak het hart van het product, want hoe leuk is als jij bijvoorbeeld voor het eerst bezig bent met crypto kopen en verkopen en dat je dit vervolgens met een heel forum kunt delen.

Hoe leuk is het dat je al je vragen kan stellen, dat er kennis wordt gedeeld door mensen die al jaren in de crypto wereld zitten of dat er successen worden gedeeld op een Community?

Hier ben ik zelf groot fan van wat Madelon hier op heeft gezet en ik vind het zijn geld meer dan waard.

Er word ontzettend veel informatie gedeeld dat zowel beginners als ervaren crypto kenners veel gaan hebben aan deze MoneyTalks Community.

En Madelon gaat er zelf ook alles aan doen om zoveel mogelijk waardevolle informatie te bieden want anders zullen mensen gaan opzeggen en dat wil ze natuurlijk ook niet.

Dus jij hebt de garantie dat het zeker je geld waard gaat zijn.

Daarnaast krijg je ook 2 maanden gratis als je haar cursus Crypto & Trading Academy zou kopen of doe de gratis trial.


Wat is de inhoud van deze MoneyTalks Community?

Zoals jullie van mij gewend zijn ga ik altijd iets dieper in op het product of zoals nu de Community dus dat doe ik bij deze.

Ik zal alle kanalen even kort afgaan zodat jij precies weet waar elk kanaal voor staat:

Kanalen:

1. Chat:

De chat staat vol met vragen en hier kun jij ook jezelf voorstellen. Daarnaast zie je de gehele dagen eigenlijk gezellige gesprekken gaande en als voorbeeld heb ik hieronder ook de chat van vandaag erbij gepakt.

Daarnaast wordt er gesproken over nieuwtjes, grafieken en algemene ontwikkelingen.

Je ziet bijvoorbeeld dat Madelon Vos zelf ook heel actief reageert op iedereen en dat gaat echt zorgen voor toegevoegde waarde en dat mensen lid zullen blijven.

In de chat kan je daarnaast ook je technische analyses delen maar daar is ook een apart kanaal voor.

Op deze foto zie je het kanaal chat van de Moneytalks Community
Chat

2. Bitcoin Only

Zoals de naam al doet vermoeden gaat dit kanaal alleen over bitcoin, je zult dus verschillende berichten en informatie voorbij zien komen over de bitcoin zoals twitter berichten of andere updates.

Dit is eigenlijk ook een groot chat kanaal, zie constant berichten als “Hoe vliegen jullie vandaag bitcoin aan? Behoorlijk zijwaarts aan het gaan” en daar reageren dan verschillende mensen op.

Deze cryto Community gaat er dus echt voor zorgen dat jij constant goed up to date bent en je kan altijd je vragen stellen.


3. Altcoins-only

Dit is de andere variant, waar je bij #2 alleen bitcoins had, wordt er in dit kanaal alleen over Altcoins gehad.


4. Goud-Zilver

Zoals de naam MoneyTalks al doet vermoeden gaat het niet alleen over crypto.

In dit kanaal worden alle nieuwtjes en ontwikkelingen ontremd goud en zilver gedeeld en hoe jij kan investeren in bijvoorbeeld Edelmetaal. Daarnaast kan je hier ook al je vragen en opmerkingen kwijt

Hier worden bijvoorbeeld ook YouTube filmpjes gedeeld of andere informatie met betrekking tot dit onderwerp.

Op deze foto zie je het kanaal Goud-Zilver van de Moneytalks Community
Goud-Zilver

5. Deel-je-ta

In dit kanaal kan jij je technische analyses delen en zal je met andere leden samen kijken en vooral vergelijken of het nog beter maken.

Ook worden hier de lijnen uitgebreid besproken en hier kan je ontzettend veel van leren omdat er altijd wel mensen zijn die er nog meer verstand van hebben waardoor jij je crypto niveau ook weer omhoog kan tillen.


6. de-beurs

Madelon heeft zelfs gedacht aan de leden die lekker willen chatten over de beurs, denk bijvoorbeeld aan aandelen of opties.

De naam MoneyTalks doet gelukkig zeker eer aan en het is niet alleen crypto.


Updates:

Naast de hoofd kanalen heb je ook updates kanalen waarin verschillende updates constant gedeeld worden. Denk bijvoorbeeld aan technische analyses of belangrijke tweets die je echt niet moet missen.

Deze updates deelt Madelon vaak zelf of iemand anders.

7. Technische-analyse

Hier deelt Madelon allemaal koersupdates en dit doet ze in video vorm en grafieken vorm. Erg interessant dus om constant updates te krijgen. Dit ziet er dan uit zoals onderstaand.

Op deze foto zie je het kanaal Technische Analyse van de Moneytalks Community
Technische-analyse

8. Dagelijkse-update

Hier wordt op dagelijkse basis een overzicht getoond van het belangrijkste nieuws. Dit doet Madelon zelf en dan zie je allemaal links van nieuws wat je niet mag missen.

Kijken we bijvoorbeeld naar vandaag, dan zie ik hier 6 links staan met allemaal verschillende bronnen. Zo leer je ook gelijk waar jij dus je nieuws vandaan moet halen als het om crypto gaat.


9. Belangrijkste-tweets

De naam doet het al vermoeden, hier worden alle belangrijkste tweets van twitter gedeeld.

Op dit kanaal is een bot ingesteld die automatisch berichten hier deelt zodat je altijd op de hoogte bent. Ik zie bijvoorbeeld updates over bitcoin en andere munten.

Deze zijn overigens gebaseerd op de volglijst van Madelon zelf.


10. Youtube-videos

Madelon is natuurlijk enorm populair geworden dankzij haar YouTube kanaal waar ze heel veel informatie deelt over crytomunten zoals de bitcoin.

In dit kanaal worden alle nieuwe video’s van Madelon Vos automatisch gedeeld zodat je altijd op de hoogte bent.

Op deze foto zie je het kanaal Youtube-videos van de Moneytalks Community
Youtube-videos

11. Nieuwsfeed

Op dit kanaal worden constant up to date het laatste crypto nieuws en economische nieuws gedeeld. Dit is een nieuws bot die dit allemaal deelt.


12. Question-and-answer

Dit vind ik weer een erg waardevol kanaal, je ziet hier een heel chat vol met vragen die vervolgens worden beantwoord door andere leden en zie ook regelmatig dat Madelon zelf op mensen reageert.

Verschillende vragen die ik voorbij zie komen:

 • Wat is het verschil tussen binance en bitvavo?
 • Vraagje, die proefperiode wordt die automatisch verlengt? Want wil hem graag verlengen. Zo niet, hoe moet ik het abonnement dan verlengen?
 • Vraag aan Madelon, denk je dat we ooit nog terugvallen onder de 20k?
 • Vraag aan Madelon, welke alts bezit jij?
 • Vraag aan Madelon, in hoeverre ben je een Bitcoin maximalist?

Statische content

In deze kanalen vind je toegevoegde waarde op haar cursussen of gratis e-books. De volgende 2 kanalen zitten hierin:

13. Cursussen

14. Support links

In dit kanaal vind je alle links waar Madelon zelf gebruik van maakt, denk aan verschillende brokers of exchanges en daarnaast ook links waar je bijvoorbeeld korting krijgt.


Overig

15. Feedback

Madelon staat volledig open voor feedback en laat weten dat er nog heel veel nieuwe informatie komt in de toekomst.

In dit kanaal kan je al eventueel feedback geven over wat je mist of wat er wellicht beter kan.


Wat zijn mijn MoneyTalks Community ervaringen?

Hier ben ik ook begonnen met de 7 dagen voor € 1,00 en deze Community is echt enorm levend. Kijken we naar 20:15 in de avond, toen waren er gewoon 55 leden online en 252 offline.

Kwamen genoeg chats voorbij en zag ook regelmatig Madelon Vos zelf reageren dus zij is echt actief op haar platform en dat is super.

De kanalen zijn daarnaast in logische wijzen opgesteld en dit biedt ook duidelijkheid dat ze bijvoorbeeld bitcoin en altcoins apart hebben ingesteld.

Daarnaast vind ik het ook positief dat ze een goud-zilver kanaal hebben zodat je daar ook van kunt leren.

Ik snap heel goed waarom zoveel mensen lid worden want ik vind het persoonlijk erg waardevol, vooral de constante nieuws updates en de technische analyses die voorbij komen.

Mijn ervaren zijn dus zeker positief momenteel en deze Community is nog maar net live dus gaat nog enorm groeien.


Madelon Vos ervaringen van klanten:

Daarnaast heeft Madelon echt al iets opgebouwd, hieronder enkele reacties van andere ervaringen van klanten:

Of download haar gratis e-books


Wat zijn de MoneyTalks Community voor- en nadelen?

MoneyTalks Community voordelen

 • Verslavend om online te blijven en constant updates te krijgen over de crypto wereld.
 • Al heel veel leden, momenteel al 439 leden en dat zorgt voor een levendige Community
 • Madelon Vos heeft de MoneyTalks Community in duidelijke vorm ingericht.
 • Madelon is zelf super actief en gaat nog veel meer uitbreiden in de toekomst.

MoneyTalks Community nadelen

 • Abonnement: Ondanks dat ik van mening ben dat het zijn geld zeker waard is, houd ik zelf gewoon niet zo van abonnementen. *Dit kan overigens ook persoonlijk zijn.
 • Het instellen van het platform komt even wat bij kijken. Gelukkig biedt Madelon een introductie video aan.

Zijn er nog andere Crypto Signals producten?

 • Cryptonite Premium lidmaatschap: Hier heb ik een behoorlijk hoeveelheid crypto in mijn bezit en heb daarom gekozen naast moneytalks om ook de Cryptonite Alerts te krijgen van Corné Marchand. Hij geeft ook ontzettend veel waardevolle kennis in zijn discord community!

Wat zijn de MoneyTalks Community kosten?

Eigenlijk begint iedereen eerst met de 7 dagen proberen voor 1,00 euro. Wil je daarna lid blijven worden, dan wordt dit automatisch omgezet naar een abonnement naar keuze.

Je hebt de volgende 2 keuzes:

 • Per kwartaal
 • Of per jaar

Hier heb ik gekozen om te betalen per jaar omdat het verschil met per jaar niet heel groot is. Dit zijn de prijzen:

Op deze foto zie je de MoneyTalks Community prijzen

MoneyTalks Community Kopen? Probeer nu 7 dagen voor 1,- euro

Ik hoop je in deze MoneyTalks Community Review een goed beeld te hebben gegeven waar je allemaal toegang tot krijgen mocht je dit product kopen.

Uiteindelijk kan jij dit alles zelf ook voor 1,00 euro meemaken dus mijn review is eigenlijk overbodig.

Zoals ik al eerder heb vermeld vind ik de MoneyTalks Community enorm levendig. Iedereen is actief en ook Madelon Vos zie je regelmatig nieuws delen of vragen beantwoorden van andere leden.

Daarnaast is dit platform nog maar net live gegaan dus hij kan feitelijk alleen maar beter worden komende maanden of jaren.

Ben jij iemand die zichzelf wil omringen met gelijkgestemden en wil je veel meer informatie over crypto en een plek waar je al je vragen kunt stellen? Wacht dan niet langer en begin nu je 7 dagen proefperiode!


Download ook zeker hier haar e-books mocht je dat nog niet gedaan hebben.

Of neem een kijkje bij haar Cursussen en gebruik mijn code VEELREVIEWS10 voor een extra 10% korting.


MoneyTalks Community FAQ (veel gestelde vragen)

Hierbij nog enkele veel gestelde vragen:

 • Is er ook alles-in-één pakket beschikbaar

Ja, deze is beschikbaar onder de naam Crypto en Trading Academy en hierbij krijg je ook 2 maanden gratis MoneyTalks Community. Daarnaast kan je hier ook mijn kortingscode VEELREVIEWS10 gebruiken voor een extra 10% korting.

 • Hoeveel moet ik betalen mocht ik de MoneyTalks Community kopen?

Mocht je besluiten om lid te worden van deze MoneyTalks Community, dan heb je 3 opties:

29,95 euro per maand
27,95 euro per half jaar (je krijgt dan 1 maand gratis) (je betaald dan 167,70 euro per half jaar)
24,95 euro per jaar (je krijgt dan 2 maanden gratis) (je betaald dan 299,40 euro per jaar)

 • Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Dit doe je door naar deze link te gaan, en dan en je abonnement op te zeggen in je account onder ‘abonnement’.


Print Friendly, PDF & Email

Moneytalks Community

99 euro
8.7

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.0/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Madelon Vos is zelf enorm actief op de MoneyTalks Community
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Heel veel updates met nieuws op elk soort social media
 • Dé plek waar gelijkgestemden bij elkaar komen
 • Goede vibe en sfeer en mensen online

Minpunten

 • Abonnement vorm (wel waar voor je geld)
 • Best wat meldingen die je even moet finetunen.

Plaats een reactie