Plazatalk & Bas Urlings Review + Ervaringen (2022)

Op een leuke manier je geld verdienen? Als je hieraan denkt, denk je ongetwijfeld niet direct aan werken voor een baas. In dat geval moet je je wekker elke ochtend zetten, verantwoording afleggen en niet altijd even leuke dingen doen. Wil je vooral wel leuke dingen doen? Dan kun je je ogen het beste richten op een online verdienmodel. Met een online verdienmodel verdien je namelijk op een leuke manier geld, waarover Bas Urlings je alles kan vertellen. In deze Plazatalk & Bas Urlings Review informeer ik je graag over zijn nieuwe platform; Plazatalk.

De online verdienmodellen zijn in de afgelopen jaren bijzonder populair geworden. Dit is enerzijds te danken aan de mogelijkheden en anderzijds aan de verdiensten. Het is nu eenmaal een feit dat je met online verdienmodellen oprecht veel geld kunt verdienen. Maar, daarvoor moet je wel over de benodigde kennis beschikken. Als je je voor Plazatalk van Bas Urlings aanmeldt, ga je een hoop over de online verdienmodellen leren.

Maar, is het aan te raden om je aan te melden voor Plazatalk? Dat is dé vraag die in deze review centraal staat. Ga er even goed voor zitten, neem deze review op je gemakje door en maak vervolgens voor jezelf de keuze. Ga je je wel of niet aanmelden voor Plazatalk, de nieuwe dienst van Bas Urlings?

Gratis toegang tot modules vol leren over inkoop vanuit china, je eigen merk bouwen, verkopen op bol.com en verkopen op amazon? Maak dan nu gebruik van het Stap-budget en krijg gratis toegang tot de Ecommerce Marketplace Mastery ipv 1997 euro.

1 januari krijg je weer nieuw stap-budget dus feitelijk een win-win situatie!

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wat is Plazatalk?

Heb je al een kijkje op de website van Plazatalk genomen? Dan is wellicht nog niet direct duidelijk waar het op dit platform nou omdraait. Nou, dat wil ik je dolgraag vertellen.

Je kunt Plazatalk het beste zien als een e-learning platform. Een platform waarop je meerdere cursussen kunt volgen, waarop een community aanwezig is en waarop je een hoop kennis op kunt doen. Voor het opdoen van deze kennis kun je de cursussen volgen, maar je kunt ook met bijvoorbeeld de community serieus aan de slag. In de community tref je in ieder geval veel gelijkgestemden die je maar al te graag helpen.

Binnen dit e-learning platform ligt de focus op e-commerce. Bas Urlings is in de wereld van e-commerce ongetwijfeld één van de meest succesvolle ondernemers. Hij heeft veel succesvolle online diensten gehad en heeft hiermee veel kennis opgedaan. Deze kennis deelt hij maar al te graag in zijn cursussen. Als je je nú voor Plazatalk aanmeldt, krijg je direct toegang tot al zijn cursussen.


STAP-Budget

In deze Plazatalk review laat ik de woorden ‘STAP-Budget’ regelmatig vallen. Dit komt doordat Bas Urlings op een hele slimme manier op deze regeling van de overheid inspeelt. De overheid heeft deze regeling aan iedereen boven de 18 jaar beschikbaar gesteld. Boven deze leeftijd kun je voor een bedrag van 1000 euro kosteloos een cursus, studie of opleiding volgen.

Bas Urlings speelt hier perfect op in. Hij biedt namelijk een interessante cursus voor precies 1000 euro aan. Als je je voor deze cursus aanmeldt, hoef je dus zelf niks te betalen. De overheid neemt de kosten voor deze cursus volledig op zich. Wat wil je nog meer? In deze Plazatalk & Bas Urlings review vertel ik je daar graag veel meer over.

Heb je nu al interesse om van deze aantrekkelijke actie te profiteren? Dan raad ik je aan om op deze link te klikken. Via deze link meld je je direct aan voor deze reuze interessante actie. Overigens krijg je vanaf 1 januari gewoon weer nieuw budget dus het is een win-win actie.

Op deze foto zie je de inhoud van de Ecommerce Marketplace Mastery van Bas Urlings van Plaztalk
Alle cursussen waar je toegang tot krijgt

Wie is Bas Urlings precies?

Heb je deze Plazatalk review tot zover doorgenomen? Dan heb je de naam Bas Urlings al meerdere keren voorbij zien komen. Hij is namelijk de grondlegger, oprichter en het creatieve brein achter Plazatalk. Maar, wie is hij nou precies?

Bas Urlings vindt zijn oorsprong in de provincie Limburg. In deze provincie ging hij netjes naar school en ging hij in de horeca werken.

Dit vond hij aan het begin allemaal wel prima, maar het begon toch al snel bij hem te knagen. Hij wist al dat hij niet zijn hele leven in de horeca wilde werken. En ook niet voortdurend in Limburg wilde leven.

Al op relatief jonge leeftijd besloot hij daarom om rond te reizen. Tijdens één van zijn reizen deed hij het indrukwekkende land China aan. Dit land is niet alleen qua omvang indrukwekkend, maar ook vanwege de e-commerce.

Destijds was dit hét land bij uitstek op het gebied van e-commerce. Tijdens zijn reis kwam Bas Urlings hierdoor in aanraking met allerlei interessante verdienmodellen.

Op deze foto zie je Bas Urlings van Plazatalk
Bas Urlings

Toen hij eenmaal terug in Nederland was, wist hij het: hij ging met deze verdienmodellen aan de slag. Dit ging aan het begin zeker niet van harte, maar gaandeweg wist hij toch meer en meer succes te behalen. Na verloop van tijd had hij meerdere succesvolle websites draaien, waarvoor hij in principe weinig zelf hoefde te doen.

Dat deed hem en zijn vrouw besluiten om een wereldreis te maken. Tijdens deze wereldreis genoot hij van de wereld, maar was hij vanachter zijn laptop ook nog lekker aan het werk. Door af en toe nog wat te doen, wist hij deze reis uiteindelijk te bekostigen. Wel zo wenselijk, aangezien hij in totaal 2 jaar lang met zijn vrouw op wereldreis geweest is.

Moraal van het verhaal: Bas Urlings is een succesvol e-commerce ondernemer. Hij heeft meerdere online verdienmodellen uitgeprobeerd én hij heeft meerdere verdienmodellen volledig onder de knie gekregen. Met Plazatalk tracht hij nu om iedereen over deze verdienmodellen van alles te leren!


Is Bas Urlings te vertrouwen?

Ja, ik durf mijn hand in het vuur te steken voor de betrouwbaarheid van Bas Urlings. Hij is sympathiek, hij heeft zijn zaakjes prima op orde en hij heeft zijn hart op de juiste plek zitten. Door de jaren heen heb ik bovendien meerdere keren contact met hem gehad. Tijdens al deze contactmomenten bleek overduidelijk dat hij echt de tijd neemt. Echt even de tijd neemt om uitgebreid antwoord te geven op een vraag.

Daarnaast ben ik van mening dat hij een ware specialist is. Dit komt vooral doordat hij in de afgelopen jaren veel kennis én ervaring opgedaan heeft. Hij weet nu als geen ander hoe je bijvoorbeeld met Bol.com en/of Amazon geld kunt verdienen.

Bijkomend voordeel: hij is ook in de media behoorlijk bekend. De kans is zelfs groot dat je hem wel eens op tv of op de radio voorbij hebt zien/horen komen. Hij wordt door praatprogramma’s regelmatig uitgenodigd om zijn zegje te doen. Dát geeft uiteraard ook de betrouwbaarheid van Bas Urlings aan.

Onderstaande video geeft een mooi beeld van Bas Urlings:


Voor wie is Plazatalk geschikt?

Het platform Plazatalk is – wat mij betreft – niet voor iedereen geschikt. Om echt serieus met dit platform aan de slag te kunnen gaan, moet je namelijk aan twee ‘voorwaarden’ voldoet:

 • Je moet affiniteit met e-commerce hebben. Zie je de potentie van e-commerce niet helemaal in? Of vind je het lastig om je langdurig te verdiepen in een aan e-commerce relevant onderwerp? Dan kun je je afvragen of het wel verstandig is om met Plazatalk aan de slag te gaan. Mogelijk is het in dat geval verstandiger om je geld aan iets anders uit te geven.
 • Je moet veel tijd kunnen investeren. Succes met een online verdienmodel behalen? Het is absoluut niet makkelijk. Je moet hier hard voor werken, je moet hier veel voor doen en laten en je moet veel tijd hierin investeren. Doe je dit niet? Dan is de kans groot dat je niet de gewenste resultaten gaat behalen. Het gezegde ‘slapend rijk worden’ is absoluut niet van toepassing op de wereld van e-commerce.

Wat is het doel van Plazatalk?

Toen ik voor het eerst met dit platform in aanraking kwam, werd ik direct enthousiast. De omschrijving sprak me aan, evenals het feit dat dit platform door Bas Urlings ontwikkeld is. Maar, ik vroeg me wel direct af wat nou het doel van dit platform is.

Had Bas Urlings er niet veel beter voor kunnen kiezen om zijn kennis ‘gewoon’ voor zich te houden? Nee, daar had hij niet veel beter voor kunnen kiezen. Juist doordat hij met Plazatalk gestart is, is hij in staat om zijn kennis en ervaring te delen.

Dat is dan ook precies het doel van dit platform. Met dit platform wil hij andere mensen helpen. Hij wil andere mensen helpen om succesvol te worden in de wereld van e-commerce. Aangezien dit voor veel mensen een vrij nieuwe wereld is, is het zeer fijn dat hij hier veel moeite voor heeft gedaan. Mocht je (veel) willen leren over e-commerce, is Plazatalk de ideale leerschool voor je.


Hoe is Plazatalk opgebouwd?

Ben je vooralsnog enthousiast geraakt door deze Bas Urlings review? Dan heb ik goed nieuws voor je: ik ga je alleen maar enthousiaster maken. In deze review ga je namelijk veel over mijn persoonlijke bevindingen lezen. En nagenoeg al mijn persoonlijke bevindingen zijn erg positief.

Dit geldt onder meer voor de inhoud van het Plazatalk platform. Dit platform is bijzonder uitgebreid; zo kun je via dit platform meerdere cursussen volgen. Al deze cursussen gaan over hetzelfde onderwerp: e-commerce. Als je je graag nader in deze unieke wereld wilt verdiepen, is Plazatalk absoluut een interessant platform.

Overigens hoef je niet per sé alle cursussen uit dit platform te volgen. Nee, je bepaalt volledig zelf welke cursussen je wel en niet wilt volgen. Feit is dat in mijn ogen alle cursussen de moeite meer dan waard zijn.

Wil je graag meer weten over de cursussen die door Bas Urlings ontwikkeld zijn? Hieronder bespreek ik de cursussen van Bas Urlings van A tot Z. Ga er even goed voor zitten en laat je verrassen door de interessante cursussen.


Cursus tot e-commerce specialist: E-Commerce Mastery cursus (STAP-Budget)

Wil je graag uitgroeien tot een ware specialist op het gebied van e-commerce? Dan raad ik je de E-Commerce Mastery cursus van Bas Urlings van harte aan. Deze cursus is om twee redenen meer dan de moeite waard:

 • De inhoud is magnifiek. In mijn ogen is dit een perfecte cursus over de wereld van e-commerce. De cursus is uitgebreid, biedt heel veel informatie en is ook nog eens leuk om te volgen. Wat wens je nou nog meer?
 • STAP-Budget. Dit is de cursus waar ik het eerder in deze Plazatalk review over had. Je kunt voor deze cursus je volledige STAP-Budget inzetten. Dit betekent dat je de cursus kunt volgen, zonder dat je hier een euro zelf aan uit hoeft te geven.

Dat deze cursus uitgebreid is, is te danken aan de 6 modules. Deze modules zijn allemaal op hun eigen manier uniek, maar zijn wel allemaal erg uitgebreid. Voor de volledigheid zet ik deze modules voor je op een rijtje:

 • Module 1: De juiste e-commerce mindset
 • Module 2: Sourcing
 • Module 3: Inkoop uit China
 • Module 4: Bouw je eigen merk
 • Module 5: Verkopen op Bol.com
 • Module 6: Verkopen op Amazon
Op deze foto zie je de inhoud van de E-Commerce Mastery cursus van Plazatalk en Bas Urlings

Spreekt deze interessante e-commerce cursus je nú al aan? Dan verwijs ik je graag naar deze pagina. Op deze pagina vind je meer informatie over de cursus en over het STAP-Budget. Ik raad je in ieder geval van harte aan om je voor deze cursus aan te melden!


Verkopen via Bol.com – cursus

Elke Nederlander heeft wel eens van de webshop Bol.com gehoord. Sterker nog; miljoenen mensen bestellen met enige regelmaat producten bij Bol.com. Dit maakt deze webshop direct voor elke consument interessant. Maar, deze webshop is hierdoor ook voor elk bedrijf interessant. Als je je eigen producten via Bol.com verkoopt, bereik je immers een miljoenenpubliek.

Hoe je je eigen producten kunt verkopen, leer je in deze uitgebreide cursus. Deze cursus bestaat uit 8 modules en staat volledig in het teken van Bol.com. De modules bespreek ik graag hieronder in het kort voor je:

 • Module 1: Starterstraining. In de eerste module maak je op een leuke manier kennis met de wereld van Bol.com. Je leert hoe deze webshop werkt en wat je aan de webshop hebt of kunt hebben. Deze module bestaat uit maar liefst 10 lessen.
 • Module 2: Content (optimalisatie). Op Bol.com is het onwijs belangrijk om je content te optimaliseren. Hoe je dit het beste kunt doen, legt Bas Urlings je in deze module uit. Deze module bestaat uit 6 lessen.
 • Module 3: Service Norm Management. Als je eenmaal verkooppartner van Bol.com bent, moet je je aan meerdere eisen houden. Wat deze eisen precies zijn, legt Bas Urlings in deze module uit. Deze module bestaat uit 6 lessen.
 • Module 4: Financiën. Hoe moet je nou de orders via Bol.com boekhoudkundig verwerken? En waar moet je qua financiën verder rekening mee houden? Bas Urlings geeft antwoord op alle financiële vragen in deze module.
 • Module 5: LVB. Wil je alle logistiek aan Bol.com uitbesteden? Dat is mogelijk! Hoe dit precies werkt, legt Bas Urlings uitgebreid in deze module uit.
 • Module 6: Adverteren. Door op de juiste manier te adverteren, verdien je nóg meer met je business op Bol.com. Hoe je op de best mogelijke manier kunt adverteren, legt Bas Urlings je graag uitgebreid uit.
 • Module 7: Automatiseren. Je hebt talloze mogelijkheden om je Bol.com business te automatiseren. In deze zevende module krijg je hier allemaal handige tips & informatie voor.
 • Module 8: Bonus. De laatste module bestaat uit allerlei handige tips. Deze tips kun je zien als een gratis bonus die door Bas Urlings verstrekt wordt.
Op deze foto zie je de Verkopen via Bol.com – cursus van Bas Urlings van plaztalk

Verkopen op Amazon – cursus

Producten verkopen is niet alleen via Bol.com mogelijk, maar is ook via Amazon mogelijk. Als je je producten via Amazon aanbiedt, bereik je een nog groter publiek. Via Amazon is het namelijk mogelijk om ook internationale kopers te bereiken.

Hoe je het beste producten via Amazon kunt verkopen, legt Bas Urlings in deze module uit. Deze module is van een hoog niveau, is leuk om te volgen en is uitgebreid opgesteld:

 • Module 1: Starten met Amazon. In de eerste module laat Bas Urlings je uitgebreid kennismaken met Amazon. Hij vertel wat je aan deze webshop hebt, wat de kracht van Amazon is en hoe je deze kracht zo goed mogelijk kunt benutten. Overigens legt Bas Urlings in deze module ook nog uit hoe je een account bij Amazon aan kunt maken.
 • Module 2: Verkopen. Nadat je verkoopaccount goedgekeurd is, kun je je producten via Amazon verkopen. Om dit allemaal zo makkelijk mogelijk voor je te maken, heeft Bas Urlings maar liefst 15 lessen samengesteld. In deze lessen vind je alle informatie over het verkopen van producten via Amazon.
 • Module 3: Uitbreiden en samenwerken. Op het moment dat je verkoopaccount draaiende is, kun je je verkoopaccount optimaliseren. Dit doe je bijvoorbeeld door samen te werken en door met advertenties aan de slag te gaan. In deze module krijg je hier van Bas Urlings alle uitleg over.
 • Module 4: Meer omzet via Amazon. Doordat je via Amazon miljoenen mensen kunt bereiken, kun je met Amazon een flinke omzet draaien. Hoe je alsmaar meer omzet via Amazon scoort, legt Bas Urlings je in deze review uit.
 • Module 5: Geavanceerde sales technieken. Een belangrijk voordeel van Amazon is terug te vinden in de vele mogelijkheden. Je kunt namelijk op tal van manieren je producten en advertenties optimaliseren. In deze module laat Bas Urlings je graag kennismaken met de meest geavanceerde sales technieken.

Wil je echt serieus aan de gang met Amazon? Zie dan vooral zijn Amazon Kickstart Event!


Bouw jouw eigen merk – cursus

Dat je via het internet veel mogelijkheden hebt, mag inmiddels duidelijk zijn. je kunt via Bol.com of via Amazon verkopen, maar je kunt ook echt je eigen brand opbouwen. Bij het opbouwen van een brand komen wel veel zaken om de hoek kijken. Hoe je het beste zelf een merk op kunt bouwen, legt Bas Urlings je in deze cursus uit. Ook deze cursus is weer bijzonder uitgebreid:

 • Module 1: Introductie Private Label. Wat is nou precies een private label? En wat kun je hier als ondernemer aan hebben? Dat zijn de twee vragen waar je in deze cursus een uitgebreid antwoord op gaat vinden.
 • Module 2: Product sourcing strategieën. Hoe vind je de beste producten voor je nieuwe merk? Dat is de vraag die in deze twee module centraal staat. Ook geeft Bas Urlings je veel tips voor het samenstellen van je assortiment.
 • Module 3: Order proces Alibaba. Voor het inkopen van je producten kun je buiten de grenzen kijken. Bas Urlings is er zelf een liefhebber van om producten via Alibaba in te kopen. Hoe je dit precies kunt doen, krijg je in deze derde module uitgelegd.
 • Module 4: Je merk verkopen via Amazon. Heb je de juiste producten via Alibaba gekocht? Dan kun je deze met een flinke marge via Amazon verkopen. Voor het verkopen via Amazon vind je in deze module allerlei handige tips.
 • Module 5: Marketing & Sales. Deze cursus wordt afgesloten met een module die in het teken van marketing en sales staat. Met marketing en sales ben je oprecht in staat om snel je merk verder en verder uit te bouwen. Dat is ongetwijfeld je droom als ondernemer, niet waar?

Inkopen in China – cursus

Voor het inkopen van producten zit je in ons land niet goed. De lonen liggen in ons behoorlijk hoog, waardoor je voor elk product relatief veel geld moet betalen. Op zich niks mis mee, maar niet ideaal met het oog op je marge. Om alsnog een flinke marge te creëren, kun je je producten het beste inkopen in China.

Hoe je dit het beste kunt doen, legt Bas Urlings je in deze cursus uit. Deze cursus bestaat uit twee modules die beide erg interessant zijn:

 • Module 1: Import Bijbel
 • Module 2: Invoerrechten en plichten

Mindset Mastery – cursus

Het hebben van de juiste mindset is onwijs belangrijk. Dit is belangrijk voor een sporter, voor een acteur én voor een e-commerce ondernemer. Als je over de juiste mindset beschikt, laat je je door niks of niemand tegenhouden.

Maar, wat is nou de juiste mindset? En hoe verkrijg je de juiste mindset? Daar leer je in deze interessante cursus van alles over. Bas Urlings heeft deze cursus op de volgende manier opgebouwd:

 • Module 1: Boek. In de eerste module krijg je toegang tot een boek van Albert Sonnevelt. Dit boek is bijzonder leuk om te lezen.
 • Module 2: Het belang van de juiste mindset. Wat is nu precies de reden dat elke e-commerce ondernemer over de juiste mindset moet beschikken? Het antwoord op die vraag vind je in deze module.
 • Module 3: Succes gewoontes. Veel ondernemers die succesvol zijn, hebben bepaalde gewoontes en gedragingen. Wat deze gewoontes + gedragingen precies zijn? Dat legt Bas Urlings je in deze module uit.
 • Module 4: Zelfanalyse. Om de juiste mindset te verkrijgen, is het zaak om kritisch naar jezelf te kijken. Hoe je dit doet, legt Bas Urlings uitgebreid uit.
 • Module 5: Mindset transitie. Om je mindset te veranderen, kun je niet over één nacht ijs gaan. Nee, dit is een langlopend traject waar je veel tijd en aandacht aan moet besteden.
 • Module 6: Dagelijkse uitdagingen en praktische tips. In het dagelijks leven als e-commerce ondernemer loop je altijd tegen uitdagingen aan. In deze laatste module worden deze uitdagingen inclusief oplossingen besproken.

Alle cursussen in één

Welke van deze cursussen spreekt je het meeste aan? Grote kans dat al deze cursussen je aanspreken. Mocht dit het geval zijn, is het aan te raden om je STAP-Budget in te zetten. Je kunt namelijk met dit budget alle cursussen in één keer bestellen. Zonder dat je hier zelf een euro aan uit hoeft te geven. Daarnaast krijg je 1 januari gewoon weer nieuw budget!

Klinkt dit als muziek in je oren? Klik op deze link om alle informatie te vinden over deze unieke aanbieding van Bas Urlings.

Op deze foto zie je de inhoud van de Ecommerce Marketplace Mastery van Bas Urlings van Plaztalk

Extra diensten Plazatalk + Gratis

Plazatalk draait grotendeels om de cursussen, maar niet volledig. Binnen dit platform vind je namelijk ook nog andere interessante onderdelen. Het meest typerende voorbeeld hiervan is de community. In de community doe je veel kennis op, doe je waardevolle contacten op en raak je geïnspireerd. Heb je zelf mooie resultaten behaald? Dan kun je uiteraard ook andere mensen inspireren.

Onderstaande is ook gratis materiaal van Plazatalk:


Wat vinden andere cursisten van Plazatalk?

Dat Plazatalk nog niet zo’n heel oud platform is, is aan de reviews te zien. Er zijn namelijk nog niet heel veel reviews online te vinden, maar gelukkig zijn de meeste reviews wel erg positief. Dit geldt onder meer voor onderstaande reviews:

Op deze foto zie je Plazatalk & Bas Urlings ervaringen

Toen ik nader naar de reviews keek, viel nóg een ding me op. Niet alleen ‘normale’ ondernemers hebben hun review achtergelaten, maar ook bekende e-commerce ondernemers. Dat is onder meer bij onderstaande reviews het geval:

Op deze foto zie je Plazatalk & Bas Urlings ervaringen

Al met al zijn nagenoeg alle reviews erg positief. De meeste mensen spreken vol lof over de cursussen, over Bas Urlings en over de community. Het doet mij in ieder geval goed om te zien dat de beoordelingen op mijn positieve bevindingen aansluiten. Dat is fijn om te weten!


Plazatalk & Bas Urlings voor- en nadelen:

Het is de hoogste tijd om deze Plazatalk & Bas Urlings review af te ronden. Dat doe ik graag door alle voor- en nadelen op een rijtje te zetten.

Voordelen

 • Veel cursussen. Dat je binnen dit platform veel cursussen vindt, is wat mij betreft het belangrijkste voordeel. Je doet dankzij deze cursussen namelijk over meerdere online verdienmodellen onwijs veel kennis op. Erg fijn!
 • Fijne leeromgeving. Niet alleen over de inhoud van de cursussen ben ik te spreken, maar ook voer de leeromgeving. De leeromgeving werkt snel, is overzichtelijk en spreekt direct voor zich. Dit maakt het volgen van de cursussen alleen maar leuker.
 • Ware expert. Dat Bas Urlings een succesvol e-commerce ondernemer is, blijkt duidelijk uit Plazatalk. Dit platform is namelijk van een ongekend hoog niveau en is volledig van deze tijd. Als je met e-commerce aan de slag wilt gaan, is Bas Urlings een prima leermeester.
 • STAPBudget. Dat je van het STAP-Budget kunt profiteren, is uiteraard eveneens een belangrijk voordeel. Dit betekent namelijk dat je zelf geen geld aan de cursussen uit hoeft te geven.

Nadelen:

 • Vraagt om een flinke investering. Dit heeft niet betrekking op het kostenplaatje, maar op de tijd die je aan dit platform moet besteden. Als je serieus met Plazatalk aan de slag gaat, ben je hier al snel uren zoet mee.
 • Aanbod is niet altijd even duidelijk. In mijn ogen is niet direct duidelijk wat het platform nou precies inhoudt. Ik zou graag zien dat Bas Urlings hier iets duidelijker over is, bijvoorbeeld op de website zelf.

Wat kost Plazatalk?

Ben je door deze Plazatalk review overtuigd geraakt? Dan is het verstandig om je direct aan te melden voor alle cursussen in één. Waarom dit zo interessant is? Dat heeft onder meer aan te raden met alle cursussen. De cursussen van Bas Urlings zijn namelijk van een hoog niveau, maar zijn ook nog eens voordelig geprijsd.

Dat laatste is vooral te danken aan de unieke aanbieding van Bas Urlings. Als je je nú voor alle cursussen aanmeldt, maak je gebruik van het STAP-Budget. Je hoeft hierdoor niks voor de cursussen te betalen, terwijl je wel de beschikking krijgt over alle cursussen van Bas Urlings.

Leuk detail: alle cursussen hebben een waarde van zo’n 6000 euro bij elkaar. Door van het STAP-Budget te profiteren, bespaar je dus maar liefst 6000 euro. Wat wil je nog meer?


Kan ik je aanraden om je voor Plazatalk aan te melden?

Al met al ben ik bijzonder enthousiast over Plazatalk. Dit platform is uitgebreid, werkt perfect en bevat de nodige cursussen. In combinatie met bijvoorbeeld de community zorgt dit voor een winnend geheel. Een winnend geheel waar je absoluut veel geld mee kunt/gaat verdienen.

Persoonlijk vond ik het ook echt leuk om met Plazatalk aan de slag te gaan. Je doet veel kennis op, je ontmoet leuke mensen en je leert veel van de leermeester zelf. Bas Urlings is echt de ideale persoon voor dit platform en de cursussen.

Als klap op de vuurpijl geniet je ook nog van de interessante aanbieding. Meld je via deze link aan en krijg daarmee toegang tot alle cursussen. Dit hoef je bovendien niet zelf te betalen; je kunt hier je STAP-Budget voor aanvragen, daarnaast krijg je per 1 januari gewoon weer nieuw STAP-budget dus een win-win situatie! Veel plezier & succes met het volgen van alle cursussen!

Print Friendly, PDF & Email

Plazatalk

0,00
9.1

Inhoud

10.0/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

8.5/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

10.0/10

Pluspunten

 • Veel cursussen. Dat je binnen dit platform veel cursussen vindt, is wat mij betreft het belangrijkste voordeel. Je doet dankzij deze cursussen namelijk over meerdere online verdienmodellen onwijs veel kennis op
 • Fijne leeromgeving. Niet alleen over de inhoud van de cursussen ben ik te spreken, maar ook voer de leeromgeving. De leeromgeving werkt snel, is overzichtelijk en spreekt direct voor zich.
 • Ware expert. Dat Bas Urlings een succesvol e-commerce ondernemer is, blijkt duidelijk uit Plazatalk. Dit platform is namelijk van een ongekend hoog niveau en is volledig van deze tijd.
 • STAP-Budget. Dat je van het STAP-Budget kunt profiteren, is uiteraard eveneens een belangrijk voordeel.

Minpunten

 • Vraagt om een flinke investering. Dit heeft niet betrekking op het kostenplaatje, maar op de tijd die je aan dit platform moet besteden.

Plaats een reactie