Crypto Portfolio Review van Patrick Suiker en Derek Westra (AllesOverCrypto) (2022)

Crypto Portfolio 2022, een mooi product voor de eerste stappen in de wereld van online geld verdienen met cryptocurrency. Zie hierbij mijn review van Patrick Suiker en Derek Westra. Deze portfolio is ook bekend onder de naam Crypto Parels 2022

Patrick Suiker en Derek Westra ken je wellicht ook van mijn uitgebreide Crypto Masterclass Review of hun uitgebreide gratis crypto e-book vol met tips.

Opmerking: Je krijgt overigens elk jaar een nieuwe versie van deze Portfolio, dus deze review geeft feitelijk een overzicht van elk jaar. En daardoor maakt het niet uit wanneer je dit product zou kopen.

Leestijd: 7 minuten


Inhoudsopgave


Patrick Suiker en Derek Westra

Patrick Suiker en Derek Westra zijn de mannen achter deze portfolio.

Beide heren kwamen sinds 2013 in aanraking met cryptomunten en zijn toen begonnen met het delen van hun kennis op de website AllesOverCrypto.

Uiteindelijk kregen ze zoveel vragen over crypto munten dat ze besloten de Crypto Masterclass en Crypto Portfolio in de wereld te brengen zodat mensen alles konden leren wat zij sinds 2013 hebben geleerd.

De Crypto Portfolio 2022 is overigens zeker een betrouwbaar product, beide heren staan netjes ingeschreven bij de KvK en hebben een uitgebreide website AllesOverCrypto.nl waar meerdere blogs op staan en contact gegevens.

Op deze foto zie je Patrick Suiker en Derek Westra, de bedenkers van de Crypto Portfolio
Patrick Suiker en Derek Westra

Wat houdt de Crypto Portfolio 2022 precies in?

De crypto parels gaat ervoor zorgen dat jij de eerste stappen kunt gaan zetten met de nieuwe Bitcoins, maar dan zeker ook de parels die wellicht wel x100 kunnen gaan in de toekomst.

Deze cryptomunten zijn gevonden door echte crypto experts en kunnen echt Potentieel zijn om geld mee te verdienen.

Uiteraard is de wereld van bitcoins of cryptomunten niet te voorspellen, daarom is het fijn dat dit product “maar” 97,00 euro kost.

Daarnaast krijg je voor altijd updates, dus je bent altijd op de hoogte! Ook krijg je ook de exacte instructies erbij hoe je deze cryptomunten kunt kopen of bij welke exchange ze staan zoals bijvoorbeeld Bitvavo.


Crypto Portfolio Review [Video]

In deze video vertel ik je meer over de crypto portfolio en geef ik je een samenvatting van de pdf’s en het product die je ontvangt mocht je hem aanschaffen.

Video is de 2020 versie, maar je krijgt dus de Crypto Parels van 2022


Wat is het doel van de Crypto Portfolio?

Wat handig is om te zeggen dat Patrick Suiker en Derek Westra vooral een grote passie hebben over cryptomunten en dat ze die passie delen in deze portfolio en in hun Crypto Masterclass.

Beide heren zijn echter geen financieel adviseurs, alle informatie en kennis die ze geven is dus puur informatief.

Dat wil overigens niet zeggen dat ze niet weten waarover ze praten, ze zijn al sinds 2013 met crypto bezig en weten er juist heel veel van, maar er blijven altijd risico’s vandaar dat ze ook vaak zeggen dat je alleen moet investeren met geld wat je kan missen.

Hun doel in de Crypto Portfolio is jou een goede indruk te geven over wat zij denken dat momenteel goede munten zijn om in te investeren die veel potentieel hebben om te groeien.

Begin je net in de wereld van cryptomunten, dan is dit dus een goede start om kennis te maken met bekende coins.

Op deze foto zie je de crypto parels 2022 bekend als de crypto portfolio

Voor wie is de crypto portfolio geschikt?

Dit product is vooral erg geschikt voor mensen die bijvoorbeeld nog niet veel verstand hebben van cryptomunten.

Je krijgt heel precies uitleg over de populairste 10 munten waarvan zij denken dat ze nog erg kunnen groeien.

Daarnaast krijg je ook de uitleg hoe je ze moet inlopen met heel veel afbeelden waar je dan heen moet gaan en hoe het allemaal werkt.

Ze nemen dus heel veel werk uit je handen met informatie die je anders zelf moet opzoeken!


Wat zeggen de verkopers over de parels van het verleden:

Met deze portfolio ga je je richten op de nu nog onbekende coins die wellicht net als hun hieronder genoemde parels ook een duidelijke stijging hadden.

Op deze foto zie je crypto portfolio parels van vorige jaren
Vorige Crypto Parels

Wat krijg je precies?

Dit product is een Crypto Portfolio 2020 pdf dat bestaat uit 2 delen en daarnaast nog wat video’s als bonus.

Zoals jullie van mijn reviews gewend zijn zal ik uiteraard wat dieper ingaan op het product.

Deel 1: Het portolio

Zoals mijn review al heet, je krijgt uiteraard als belangrijkste de portfolio. Deze portfolio is gevuld met 40 toppers op het gebied van crypto’s.

Daarnaast hebben ze er 15 uitgediept die de allerbeste zijn. Elke munt heeft zijn eigen verhaal en op het moment dat er nieuwe of betere munten zijn gevonden dan krijg je daar een update van.

De keuze van deze 40 crypto munten is gedaan op basis van honderden uren van onderzoek en het analyseren door crypto experts.

Op deze foto zie je deel 1 van de crypto portfolio
Deel 1: Het portolio

6 hoofdstukken in Crypto Portfolio E-book

De portfolio is verdeeld in 6 hoofdstukken en ik zal er kort per hoofdstuk op in gaan.

 • 1: Introductie
  Hier laten Patrick en Derek de reden weten waarom zij achter deze crypto parels zijn gegaan en wat hun doel uiteindelijk is.
 • 2: Uitleg Selectiecriteria
  Er is een hele criteria aan vooraf gegaan hoe ze tot deze 10 parels zijn gekomen, dit selectieproces leggen ze duidelijk uit in hoofdstuk 2.
 • 3. Tips voor Veiligheid
  Er komt veel bij kijken als we bijvoorbeeld bij het opslaan van cryptocurrencies. Gelukkig krijgen we in dit deel allemaal crypto tips hoe we de veiligheid moeten aanpakken
 • 4: Overzicht portfolio
  Hier krijgen we een duidelijk overzicht van de 10 parels met korte informatie per stuk. Deze zijn ook nog in een andere pdf verder uitgelicht met voor en nadelen per cryptomunt
 • 5: Aankoopinstructies
  Vooral dit vond ik een erg handig hoofdstuk aangezien ik geen verstand had van het kopen van crypto. Ze leggen alles duidelijk uit.
 • 6: Slotwoord
  Ze eindigen met dit hoofdstuk met enkele belangrijke mededelingen.

Daarnaast krijg je toegang tot een uitgebreide versie en een beknopte versie. De beknopte versie bevat puur de 10 cryptomunten.


Deel 2: Aankoopinstructies

Uiteraard word je niet gelijk in het diepe gegooid, deze pdf bevat 22 pagina’s aan aankoopinstructies zodat jij precies weet hoe en waar je deze crypto parels kunt kopen, denk bijvoorbeeld aan een broker zoals Bitvavo waar je de cryptomunten gaat kopen.


#bonus video’s

Deze bonus bevat 3 video’s met uitleg over het aankopen van cryptomunten, veel mensen zijn beter bij het zien van video’s (ik) dan stukken tekst in een pdf bijvoorbeeld.

Deze video’s leggen alles stap voor stap uit zodat jij het totaal plaatje nog beter begrijpt en daarop kan inspelen.


Wat zijn de Crypto Parels 2022 ervaringen?

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een 2021 uitgebrachte training en daardoor zijn er nog niet veel ervaringen. Wel is er een facebook groep van meer dan 1700 leden.

Hieronder enkele reacties op de Crypto Masterclass

Op deze foto zie je crypto portfolio ervaringen
Op deze foto zie je crypto portfolio ervaringen
Op deze foto zie je crypto portfolio ervaringen

Puntjes op de i zetten over Crypto? Download dan nu het gratis AllesOverCrypto e-book


Belangrijk om te vermelden: geen investeringsadvies!

Wat wel belangrijk is om te vermelden, los dat dit product erg goed in elkaar zit is dat Patrick en Derek geen financieel adviseurs zijn.

Het zijn 2 mannen die ongelooflijk veel uren en passie hebben zitten in Cryptocurrencys, maar de producten zijn gericht op informatie.

Er kunnen kansen ontstaan maar ook kan de koers dalen, dit kan niemand voorspellen. Daardoor wordt ook vaker de opmerking geplaatst om alleen geld te gebruiken dat je kunt missen, voor het geval dat het fout zou gaan.

Dit wil overigens niet zeggen dat het fout zal gaan, de Crypto Portfolio 2022 staat vol met munten waarin ze vertrouwen hebben dat de munten kunnen groeien (na honderden uren onderzoek), echter er is nooit 100% zekerheid. En dat is wellicht met elke investering in het leven.


Zijn er nog andere Crypto Cursussen?

Dat cryptomunten enorm populair zijn mag wel duidelijk zijn, dat is ook de reden dat je keuze hebt uit meerdere producten, hieronder enkele:

 • Crypto Masterclass: Dit is toch de parel van Patrick Suiker en Derek Westra, momenteel al 201 lessen in 15 modules ga je echt alles leren over crypto. Daarnaast krijg je ook levenslang toegang. Doe nu hun gratis training waar je 1000 euro korting krijgt tot hun cursus.

  Of zie mijn Crypto Masterclass Review.
 • Crypto Signals: Dit product speelt in op de behoefte dat er heel veel vraag is naar koop en verkoopsignalen op het gebied van Crypto. Hier krijg je dus precies te horen wanneer je moet kopen en wanneer je gaat verkopen. Minimale inzit met maximale winst dus. Dit product is ook van Patrick Suiker en Derek Westra.

  Zie hier mijn Crypto Signals Review.
 • X10 met Crypto: Hier ben ik ook erg over te spreken en hier gaat Harm van Wijk ervoor zorgen dat je binnen een jaar x10 gaat met je crypto. Je krijgt naast heel veel uitleg ook koop en verkoopsignalen, dit maakt deze crypto cursus dus erg compleet.

  Of zie hier mijn X10 met Crypto Review.

Wat zijn de voor- en nadelen van de Crypto Portfolio?

Voordelen:

 • Ontwikkeld door Patrick Suiker en Derek Westra met dezelfde kwaliteit als de Crypto Masterclass en Crypto Signals.
 • Crypto Parels waar heel veel onderzoek naar gedaan is.
 • Duidelijke uitleg je hoe deze munten zelfstandig kunt kopen.
 • Levenslang toegang en updates komende jaren.
 • Erg goede prijs/kwaliteit verhouding.

Nadelen:

 • Beleggen neemt altijd risico’s met zich mee, er zijn helaas nooit garanties.

Hoeveel kost het Crypto Parels Boek?

Waar zijn grote broer de Crypto Masterclass 997,00 euro kost, betaal je voor de Crypto Portfolio pdf “maar” 97,00 euro.

Of je het geld wel of niet waard vindt blijft altijd persoonlijk, wel vind ik het een mooie prijs om kennis te maken met deze manier van online geld verdienen met bitcoins .

Feitelijk kan je indien een bitcoin een beetje stijgt zo in 1 avond deze kennis van het dit product terugverdienen*

*de website vermeld overigens niet voor niets: investeer alleen geld dat je bereid bent te verliezen, want de kans dat je het verliest is altijd aanwezig


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

Mocht je na deze review nog twijfelen maar wel de training aanschaffen en het is toch niet wat je dacht wat het was, dan kan je binnen 2 weken gewoon netjes je geld terugkrijgen.


Crypto Portfolio 2022 Kopen en eindoordeel.

Patrick Suiker en Derek Westra hebben zeker weer een mooi product gemaakt, deze training bied je namelijk de kans om de eerste stappen te zetten in de cryptomunten zonder daar honderden euro’s voor neer te leggen.

Daarnaast biedt de Crypto Parels 2022 ook leuke bonussen en daarnaast krijg je toegang tot Facebookgroep en Crypto community waar je er nooit alleen voor zal staan. Zowel Patrick als Derek zullen je helpen indien je vragen hebt net als honderden andere in deze groep.

Uiteraard is en zijn er nooit garanties maar dat is met elke manier van geld verdienen of investeren.

Ook als je niet zo technisch bent hoef je je geen zorgen te maken, per munt en platform wordt er duidelijk uitgelegd hoe je zelfstandig de munt kunt aankomen.

Wacht dus niet langer en ga ook op zoek naar die munt die x100 kan gaan of andere Crypto Parels!

Doe ook zeker hun Gratis online Bitcoin Training om nog meer te leren over crypto en download hun Gratis Crypto e-book.


Mocht je nog meer vragen hebben, dan kan je die uiteraard in de reactie plaatsen. Wij hopen je in elk geval met deze Crypto Portfolio review de volgende vragen te hebben beantwoord.

 • Wat is Crypto Portfolio 2022?
 • Wie is Patrick Suiker en Derek Westra?
 • Wat is het Crypto Parels 2022 boek?
 • Is Crypto Portfolio 2022 betrouwbaar?
 • Is Crypto Portfolio 2022 de moeite waard om te kopen?
 • Wat zijn ervaringen over Crypto Portfolio 2022
 • Wat kost Crypto Portfolio 2022?

Meer van AllesOverCrypto?

Patrick Suiker en Derek Westra hebben al meerdere producten op de markt gebracht, hieronder staan ze:

Print Friendly, PDF & Email

Crypto Portfolio

97 euro
8.9

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

8.5/10

Garantieregeling

9.0/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Gebaseerd op Cryptomunten met jaren onderzoek
 • Hoge kwaliteit van Patrick Suiker en Derek Westra bekend van de Crypto Masterclass en Crypto Signals
 • Levenslang toegang en elk jaar een nieuwe Crypto Portfolio
 • Ook voor beginners een duidelijk uitleg hoe je zelfstandig deze munten kunt kopen
 • Erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Plaats een reactie