Review: Crypto Portfolio

Crypto Portfolio 2020, een mooi product voor de eerste stappen in de wereld van online geld verdienen met cryptocurrency. Zie hierbij mijn review.

Mocht je al veel weten over cryptomunten , dan raad ik je zeker aan om mijn Crypto Masterclass Review te lezen. Deze is ook van Patrick Suiker en Derek Westra.


Inhoudsopgave


Patrick Suiker en Derek Westra

Patrick Suiker en Derek Westra zijn de mannen achter dit product. Zonder al te veel in herhaling te vallen wie ze zijn, toch een kort stukje.

Beide heren kwamen sinds 2013 in aanraking met cryptomunten en zijn toen begonnen met het delen van hun kennis op de website AllesOverCrypto.

Uiteindelijk kregen ze zoveel vragen over crypto munten dat ze besloten de Crypto Masterclass en Crypto Portfolio in de wereld te brengen zodat mensen alles konden leren wat zij sinds 2013 hebben geleerd.

Op deze foto zie je Patrick Suiker en Derek Westra, de bedenkers van de Crypto Portfolio
Patrick Suiker en Derek Westra

De Crypto Portfolio 2020 is zeker een betrouwbaar product, beide heren staan netjes ingeschreven bij de KvK en hebben een uitgebreide website AllesOverCrypto.nl waar meerdere blogs op staan en contact gegevens.


Wat houd de Crypto Portfolio 2020 precies in?

De crypto portfolio gaat ervoor zorgen dat jij de eerste stappen kunt gaan zetten met de nieuwe Bitcoins, maar dan zeker ook de parels die wellicht wel x100 kunnen gaan in de toekomst.

Deze cryptomunten zijn gevonden door echte crypto experts en kunnen echt Potentieel zijn om geld mee te verdienen.

Uiteraard is de wereld van bitcoins of cryptomunten niet te voorspellen, daarom is het fijn dat dit product “maar” € 97,00 kost.

Daarnaast krijg je voor altijd updates, dus je bent altijd op de hoogte!

Op deze foto zie je de Crypto Portfolio 2020

Wat zeggen de verkopers over de parels van het verleden:

Met deze portfolio ga je je richten op de nu nog onbekende coins die wellicht net als hun hieronder genoemde parels ook een duidelijke stijging hadden.

Vorige Crypto Parels

Wat krijg je precies?

Dit product is een Crypto Portfolio 2020 pdf dat bestaat uit 2 delen en daarnaast nog wat video’s als bonus.

Zoals jullie van mijn reviews gewend zijn zal ik uiteraard wat dieper ingaan op het product.

Deel 1: Het portolio

Zoals mijn review al heet, je krijgt uiteraard als belangrijkste de portfolio. Deze portfolio is gevuld met 40 toppers op het gebied van crypto’s.

Daarnaast hebben ze er 15 uitgediept die de allerbeste zijn. Elke munt heeft zijn eigen verhaal en op het moment dat er nieuwe of betere munten zijn gevonden dan krijg je daar een update van.

De keuze van deze 40 crypto munten is gedaan op basis van honderden uren van onderzoek en het analyseren door crypto experts.

Op deze foto zie je deel 1 van de crypto portfolio
Deel 1: Het portolio

Deel 2: Aankoopinstructies

Uiteraard word je niet gelijk in het diepe gegooid, deze pdf bevat 22 pagina’s aan aankoopinstructies zodat jij precies weet hoe en waar je deze crypto parels kunt kopen.


#bonus video’s

Deze bonus bevat 3 video’s met uitleg over het aankopen van cryptomunten, veel mensen zijn beter bij het zien van video’s (ik) dan stukken tekst in een pdf bijvoorbeeld.

Deze video’s leggen alles stap voor stap uit zodat jij het totaal plaatje nog beter begrijpt en daarop kan inspelen.


Wat zijn de Crypto Portfolio 2020 ervaringen?

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een 2020 uitgebrachte training en daardoor zijn er nog niet veel ervaringen. Wel is er een facebook groep van meer dan 1700 leden.

Hieronder enkele reacties op de Crypto Masterclass


Belangrijk om te vermelden: geen investeringsadvies!

Wat wel belangrijk is om te vermelden, los dat dit product erg goed in elkaar zit is dat Patrick en Derek geen financieel adviseurs zijn.

Het zijn 2 mannen die ongelooflijk veel uren en passie hebben zitten in Cryptocurrencys, maar de producten zijn gericht op informatie.

Er kunnen kansen ontstaan maar ook kan de koers dalen, dit kan niemand voorspellen. Daardoor word ook vaker de opmerking geplaatst om alleen geld te gebruiken dat je kunt missen, voor het geval dat het fout zou gaan.

Dit wil overigens niet zeggen dat het fout zal gaan, de Crypto Portfolio 2020 staat vol met munten waarin ze vertrouwen hebben dat de munten kunnen groeien (na honderden uren onderzoek), echter er is nooit 100% zekerheid. En dat is wellicht met elke investering in het leven.


Wat betaal je voor deze training?

Waar zijn grote broer de Crypto Masterclass € 267,00 tijdens de gratis training of € 567,00 normaal, kost de Crypto Portfolio “maar” € 97,00

Of je het geld wel of niet waard vind blijft altijd persoonlijk, wel vind ik het een mooie prijs om kennis te maken met deze manier van online geld verdienen met bitcoins .

Feitelijk kan je indien een bitcoin een beetje stijgt zo in 1 avond deze kennis van het dit product terug verdienen*

*de website vermeld overigens niet voor niets: investeer alleen geld dat je bereid bent te verliezen, want de kans dat je het verliest is altijd aanwezig


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

Mocht je na deze review nog twijfelen maar wel de training aanschaffen en het is toch niet wat je dacht wat het was, dan kan je binnen 2 weken gewoon netjes je geld terug krijgen.


Crypto Portfolio 2020 ervaringen en conclusie

Patrick Suiker en Derek Westra hebben zeker weer een mooi product gemaakt, deze training bied je namelijk de kans om de eerste stappen te zetten in de cryptomunten zonder daar honderden euro’s voor neer te leggen.

Daarnaast bied de Crypto Portfolio 2020 ook leuke bonussen en daaraast krijg je toegang tot Facebookgroep en Crypto community waar je er nooit alleen voor zal staan. Zowel Patrick als Derek zullen je helpen indien je vragen hebt net als honderden andere in deze groep.

Uiteraard is en zijn er nooit garanties maar dat is met elke manier van geld verdienen of investeren.

Ook als je niet zo technisch bent hoef je je geen zorgen te maken, per munt en platform word er duidelijk uitgelegd hoe je zelfstandig de munt kunt aankomen.

Wacht dus niet langer en ga ook op zoek naar die munt die x100 kan gaan of andere Crypto Parels!


Meer Over Crypto leren?

Zie je jezelf niet meer als een beginner, lees dan vooral mijn Crypto Masterclass Review en zet je kennis een paar stappen hoger!


Mocht je nog meer vragen hebben, dan kan je die uiteraard in de reactie plaatsen. Wij hopen je in elk geval met deze Crypto Portfolio review de volgende vragen te hebben beantwoord.

  • Wat is Crypto Portfolio 2020?
  • Wie is Patrick Suiker en Derek Westra?
  • Is Crypto Portfolio 2020 betrouwbaar?
  • Is Crypto Portfolio 2020 de moeite waard om te kopen?
  • Wat zijn ervaringen over Crypto Portfolio 2020
  • Wat kost Crypto Portfolio 2020?
Print Friendly, PDF & Email
Marc
Volg Marc

Marc

Marc, een blogger die ervan houd op reviews te schrijven en het liefst zo uitgebreid mogelijk zodat jij daarna zeker weet of het de moeite waard is om te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *