Day Trading Masterclass 2.0 Review van Kevin Timmer & Jordi van de Pas + Ervaringen (2022)

Day Trading Masterclass gaat een wereld voor je openen op het gebied van kopen en verkopen via de Amerikaanse aandelenmarkt, Kevin Timmer gaat je alles leren over Day Traden.

In deze Day Trading Masterclass Review deel ik mijn ervaringen en bevindingen over deze uitgebreide cursus waar je levenslang toegang tot krijgt.

GRATIS het maximale halen uit de cryptomarkt? Dankzij het STAP-budget krijg je gratis toegang tot de Crypto en Trading Academy en 1,5 jaar MoneyTalks Community inclusief koop- en verkoopsignalen! of ga voor 3 jaar MoneyTalks Community Lidmaatschap. Per 1 januari krijg je weer nieuw budget!

Kevin Timmer doet deze cursus overigens niet alleen, hij krijgt hulp van Jordi van de Pas als mede mentor en Day Trader.

Mocht je Kevin Timmer nog niet kennen? Download dan zijn gratis e-book waarin hij zijn 10 meest winstgevende trades in 2021 deelt.

Kevin Timmer zijn bedrijf heet overigens Trade Academy, dit kan je daarom ook zien als een Trade Academy Review.

Leestijd: 15 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Kevin Timmer van Day Trading Masterclass?

Kevin Timmer is de man achter deze uitgebreide Masterclass.

Kevin is rond de 30 jaar (had wat moeite met het vinden van een geboortedatum) en is geboren in Goes.

Door middel van een IT-achtergrond is hij de wereld van Day Trading in gerold en sindsdien woont hij vooral in het buitenland omdat deze manier van geld verdienen overal mogelijk is.

De reden dat hij deze Masterclass is begonnen omdat hij vond dat er heel weinig goede informatie op het internet te vinden is.

Kevin is al bezig met daytraden sinds 2014 en was opzoek naar een extra verdienmodel naast zijn fulltime baan van dat moment.

Op deze foto zie je de eigenaar Kevin Timmer van de Day Trading Masterclass
Kevin Timmer

Uiteindelijk ging het zo goed dat hij ontslag kon nemen en hij leeft nu van het daytraden en van deze populaire cursus uiteraard.

Kevin Timmer is niet de enige mentor die je krijgt in de Day Trading Masterclass. Je krijgt ook les van Jordi van de Pas.


Wie is Jordi van de Pas?

Kevin Timmer en Jordi van de Pas waren vroeger collega’s van elkaar en kennen elkaar al sinds 2010.

Jordi van de Pas heeft een Psychologie studie als achtergrond en is sinds 2017 bezig met daytraden.

Daarnaast is Jordi van de pas ook actief Swing Trader dus en daar is ook een curcus van dus wellicht verschijnt hiervan ook nog een review in de toekomst.

Uiteindelijk zijn Jordi en Kevin bij elkaar gekomen en samen doen ze dus de Day Trading Masterclass en de Swing Trader Masterclass.

Op deze foto zie je Jordi van de Pas, mede mentor van de day trading masterclass
Jordi van de Pas

Door de studie Psychologie weet Jordi enorm veel over het hebben van en goede mindset en de discipline, daarnaast is Jordi ook echt een avond trader dus daar beantwoord hij dan ook veel vragen over.


Wat houd de Day Trading Masterclass precies in?

Kort gezegd gaat deze cursus je stap voor stap leren hoe je Daytraden (handelen van aandelen) op de Amerikaanse beurs. Uiteindelijk hoef je hier maar 2 uur per dag mee bezig te zijn om er geld mee te verdienen.

Dit zorgt er ook voor dat heel veel studenten het zelfs doen naast hun opleiding of baan.

Doordat Kevin zelf door de vele informatie 2.5 jaar bezig is geweest om het onder de knie te krijgen heeft hij deze Masterclass ontwikkeld zodat hij jou de juiste informatie kan geven zodat jij geen 2.5 jaar nodig hebt. Daarnaast is Jordi van de Pas mede mentor van deze cursus.

Deze training is een videocursus van 12 uur waar jij stap voor stap alles gaat leren van deze manier van geld verdienen, de video’s zijn volledig in eigen tempo te volgen. Dit alles doe je via een mooie online omgeving gemaakt met huddle van IMU.

Nadat je deze 16 modules met totaal 52 lessen hebt voltooit weet je feitelijk alles wat er te weten valt over Day Trading. Daarmee stopt de training overigens niet, er zitten heel veel extra’s bij waarmee je constant informatie blijft krijgen, daarover later meer.

In onderstaande afbeelding zie je de online omgeving van de day trading masterclass 2.0.

Op deze foto zie je de online omgeving van de day trading masterclass
Day Trading Masterclass omgeving

Day Trading Masterclass Review [VIDEO]

In onderstaande video neem ik je mee door mijn videoreview van de Day Trading Masterclass 2.0 en geef ik je een rondleiding door de modules en de actiepagina. En wie weet start jij ook direct na het zien van deze video.


Voor wie is de Day Trading Masterclass geschikt?

Het grote voordeel van Day Trading en dan voor op de Amerikaanse markt is dat je dit doet op een markt die open is tussen 15:30 tot 22:00, ideaal voor mensen die overdag werken.

Daardoor is deze cursus dus ook geschikt als je het erbij wilt gaan doen. De Day Trading masterclass gaat je van A tot Z alles leren over Day Trading, je hoeft dus zelf nog geen ervaring te hebben met aandelen bijvoorbeeld.

Daardoor is deze cursus ook zeer geschikt voor beginners of juist voor ervaren mensen die ervaring hebben met beleggen op lange termijn maar juist nog niet op het gebied van Day Trading.

Onderstaande video geeft een mooi beeld wat er mogelijk is met Day Trading met Kevin Timmer.


Wat is de inhoud van de Day Trading Masterclass?

Zoals hierboven vermeld gaat het om een videocursus en is het ongeveer 12 uur aan video materiaal aan Day Trading. Je gaat door maar liefst 16 modules en een totaal van 52 lessen door de stof heen.

Daarnaast ga je na de training zelf ook aan de slag met Kevin Timmer waarin hij zijn scherm deelt via de Trade Room en je dus elke dag meekijkt met het traden en dus echt samen aan de slag gaat!

Ook krijg je toegang tot een 24/7 community met traders en studenten waar je al je vragen kunt stellen, daarnaast zijn er ook nog 1 x per week groepscoaching sessies waar de laatste trends voorbij komen en ook hier kan je vragen stellen.

Hieronder ga ik de 16 modules kort bespreken.

Module 1: Welkom

Module 1 is echt de kennismaking met de Day Trading Masterclass en daarnaast ga je ook kennis maken met Kevin en Jordi. Kevin staat er dus niet alleen voor en ze doen het dus samen.

Daarnaast ben ik zelf erg te spreken over discord, dit is een platform waar je duidelijk kunt communiceren over day trading met andere studenten.

Deze eerste module bevat de volgende lessen:

 1. Welkom
 2. Community Tools
 3. Live Trading
 4. Discord
 5. Disclaimer

Module 2: Mindset

Welk tak van ‘sport’ je ook wilt beginnen, mindset is echt ontzettend belangrijk. Denk aan het krijgen van een winning of money mindset. Niet opgeven als het even niet lukt maar er altijd voor willen gaan.

Dit breng Kevin Timmer ook erg goed over in deze les. Kevin laat je in deze les ook zeker weten dat het allemaal niet gemakkelijk is maar met een goede mindset kom je gewoon heel ver.

Ook met day trading kan je gemakkelijk wisselen tussen heftig verlies, succes of dat het even tegen zit en daar moet je gewoon rekening mee houden.

Op deze foto zie je Module 2: Mindset van de Day Trading Masterclass
Module 2: Mindset

Deze module bevat 1 les:

 1. Mindset

Module 3: Software

Als je stapt in de wereld van Day Trading dan is het zeker ook belangrijk dat je goede software aanschaft en dat is precies wat Kevin Timmer in deze module gaat behandelen.

Daarnaast krijg je als bonus gratis Pro-scanners bij aanschaf van deze cursus en die gebruikt Kevin zelf ook dus dat is zeker mooi meegenomen.

Op deze foto zie je de Module 3: Software van de Day Trading Masterclass

De 3e module bevat de volgende 3 lessen:

 1. Computer – Laptop
 2. Broker
 3. Grafiek software

Module 4: Basics

Soms moeten we even een paar stappen terugzetten om een product beter te begrijpen, in module 4 gaan we terug naar de geschiedenis van geld en alles wat daarbij komt kijken.

Ook gaan we dieper in de termen als brokers en word de software uitgebreid besproken die alles mogelijk gaat maken.

Uiteindelijk gaan we handelen op de Amerikaanse markt, dat is ook de reden dat je veel Amerikaanse termen voorbij zult zien komen, en na deze module weet je dan ook precies wat ze betekenen.

De 4e module bevat de volgende 3 lessen:

 1. Stocks en shares – Long en Short
 2. Geld – Money
 3. Market gebruikers

Module 5: Risk Management

Elk vorm van beleggen neemt nu éénmaal risico’s met zich mee en daar is Kevin gelukkig ook heel open in, wel heeft hij hiervoor een uitgebreide les voor om deze risico’s zoveel mogelijk te gaan beperken.

De 5e les bevat 1 les:

 1. Risk management

Module 6: Money Management

In module 6 ga je kijken hoeveel geld je wilt inzetten en waarvoor, het voordeel van de Day Trading Masterclass is dat iedereen zelf kan bepalen hoeveel geld je wilt inzetten. Dat maakt deze cursus dan ook gelijk voor iedereen geschikt.

Kevin geeft je ook heel veel tips die je in het dagelijkse leven kunt toepassen over vermogen dat je hebt. Dit zijn tips die je dus als Day Trader kunt toepassen maar ook zeker in je privé leven.

Daarnaast begin je eerst met paper traden en als je daar winstgevend gaat worden, dan stap je pas over naar echt geld.

Op deze foto zie je Module 6: Money Management van de day trading masterclass

De 6e module bevat ook 1 les:

 1. Money management

Module 7: Plan de Trade

In module 7 ga je meekijken met Kevin hoe hij een trade voorbereid, naar mijn mening ontzettend waardevol omdat je echt een case study ziet en dit kan je zelf ook gaan toepassen op toekomstige trades.

De 7e module bevat 1 les:

 1. Plan de trade

Module 8: Trades Plaatsen

In module 8 is het tijd voor actie, je gaat namelijk trades plaatsen. Daarnaast heb je verschillende brokers en het werkt soms net iets anders dus hier gaat Kevin uitgebreid op in.

Deze 8e module bevat de volgende 2 lessen:

 1. Orders en Posities
 2. Prijs van het aandeel

Module 9: Level 2 & Tape (Montage)

Deze 9e module bevat 1 les:

 1. De level 2

Module 10: Price Action

Day Trading gaat hier veel om naar grafieken kijken en hoe we daar op in kunnen spelen, module 10 gaat hier dieper op in.

Na deze module zijn termen als tops, channels, gaps, en pullbacks en trends geen onbekend terrein meer. Zoals je ook aan de lessen kunt zien bevat les 3 live, hier ga je echt live meekijken met Kevin zelf en naar mijn mening leer je daar echt het meeste van.

Hieronder zie je bijvoorbeeld de les waar je candle sticks gaat bespreken:

Op deze foto zie je Module 10: Price Action van de day trading masterclass

Deze 10e module bevat maar liefst 10 lessen:

 1. Candle sticks
 2. Support en Resistance
 3. LIVE: Support en resistance
 4. Support en Resistance Intraday
 5. Trends – HH – HL – LL – LH
 6. LIVE: Trends – HH – HL – LL – LH
 7. Gaps in de markt
 8. Volume
 9. Indicators
 10. Extended

Module 11: Patronen

In de vorige module heb je geleerd om de grafieken te kunnen lezen, vanaf nu ga je je bezighouden van de patronen hierin en dat zal er uiteindelijk toe leiden dat jij op een gegeven moment succesvol kan Day Traden.

Door het kunnen lezen van patronen kan je dus betere aandelen lezen of ze stijgen of dalen in waarde en daarmee de conditie van de markt.

De 11e module bevat de volgende 2 lessen:

 1. Reversal Patronen
 2. Breakout patronen

Module 12: Externe factoren

Aandelen zijn ook zeker afhankelijk van externe factoren. Denk aan een aardbeving of vulkaanuitbarsting. Dit kan ertoe leiden dat de aandelen enorm zakken bijvoorbeeld. In module 12 gaat Kevin dieper op externe factoren.

Op deze foto zie je Module 12: Externe factoren van de day trading masterclass

De 12e module bevat de volgende 2 lessen:

 1. Externe Factoren
 2. Halts

Module 13: Stock Eigenschappen

In deze module gaat kevin kort in op stockeigenschappen, denk bijvoorbeeld aan de eigenschappen van aandelen en de verschillende aandelen die je hebt.

De 13e module bevat 1 les:

 1. Stock Eigenschappen

Module 14: Strategieën

Uiteraard is geen aankoop hetzelfde en zijn er allemaal verschillende strategieën voor, in deze module worden deze allemaal uitgebreid besproken.

Termen als afternoon play, barplay en VWAP swueeze ken je straks allemaal.

Op deze foto zie je Module 14: Strategieën van de Day Trading Masterclass

Deze 14e module bevat maar liefst 10 lessen:

 1. Strategieën en setups
 2. Masterclass strategieën
 3. 15m Bar play (voor beginners)
 4. Reversal Short
 5. Reversal Long
 6. Exit Strategie
 7. VWAP Breakout
 8. 1 Cent Regel
 9. Een analyse maken
 10. Conclusie

Module 15: Voorbereiding

In module 15 zal Kevin je duidelijk maken waarom het zo belangrijk is om je te richten op een klein groepje vaste aandelen in plaats van ontzettend uitgebreid.

Dit heeft ermee te maken dat je op dezelfde dag koopt en verkoopt en dan is het slimmer om niet al te breed in te zetten. Kevin laat je in deze module zien hoe hij een deze aandelen selecteert en hoe je een Watchlist moet maken.

Zoals eerder besproken krijg je deze scanners gratis bij de Day Trading Masterclass.

De 15e module bevat de volgende 5 lessen:

 1. Voorbereiding
 2. Watchlist maken
 3. Vast groepje aandelen
 4. Scanners
 5. De Trading Sessie

Module 16: Afsluiting

Met module 16 zijn we bij de laatste module gekomen, Kevin Timmer laat in deze module weten wat handig is voor de toekomst en daarnaast gaat hij dieper in op de wekelijkse coaching en de uitgebreide community waar je al je vragen kan stellen.

Daarnaast laat hij weten dat het ontzettend belangrijk is hoe jij omgaat met verliezen want dit bepaald namelijk je toekomst en hoe je een succesvolle trader gaat worden.

Kevin hanteert 2 regels:

 • 3 rode trades achter elkaar is stoppen
 • 3 Risk Units rood is stoppen

Deze laatste module bevat 2 lessen:

 1. Regels
 2. Hoe nu verder

Extra video’s

Kevin Timmer heeft als aanvulling ook nog extra lessen toegevoegd dus het is echt ontzettend uitgebreid. Dit zijn de volgende:

 • Trades database: De live trade sessies terugkijken met samenvattingen, dit is echt ontzettend waardevol.
 • TC2000 uitleg videoreeks.
 • 3 verschillende brokers uitgelegd.
 • 7 extra lessen over orders, strategieën en technische analyses.
 • De DTM 1.0 met 8 modules en 34 lessen.
Op deze foto zie je de Extra video's van de Day Trading Masterclass

Wat voor extra’s krijg je bij de Day Trading Masterclass?

Tegenwoordig begin je eigenlijk pas nadat je een training of masterclass hebt gedaan, je krijgt daarna levenslang extra’s die ervoor gaan zorgen dat jij constant op de hoogte blijft en dit doe je met heel veel andere die net als jij deze Day Trading Masterclass hebben aangeschaft.

Hierbij de extra’s die je krijgt.


Gratis Bonus#1: 6 maanden toegang Trading Room

Wil je precies weten welke aandelen Kevin Timmer koopt en verkoopt? Dan ben je met deze bonus op het juiste adres want je krijgt maar liefst 6 maanden toegang tot de Trading Room waar Kevin Timmer of Jordi van de Pas live hun trades doen.

Hier kan je dus een idee krijgen hoe daytraden in zijn werk gaat of gewoon dezelfde acties ondernemen die je Kevin of Jordi ook ziet doen. Ontzettend waardevol en leerzaam dus.


Gratis Bonus #2: 1 x per week groeps mentoring sessie 

Elke week volgt er een groepsessie waarbij vragen gesteld kunnen worden aan Kevin. Zo ben je altijd op de hoogte mocht er iets niet duidelijk voor je zijn. Deze sessie is live met andere mensen die ook deze Masterclass hebben aangeschaft.


Gratis Bonus #3: 24/7 community met traders en studenten in Discord

Ik vind het persoonlijk erg fijn dat je nooit het gevoel dat je ergens alleen voor staat, en dat is met deze training ook het geval, je krijgt namelijk toegang tot een levenslange community met andere traders en studenten zodat je altijd informatie uit kan wisselen en elkaar kan steunen en eigenlijk samen geld aan het verdienen bent.

Dit vind zich allemaal plaats in discord:

Op deze foto zie je de Gratis Bonus #3: 24/7 community met traders en studenten in Discord uit de Day Trading Masterclass

Gratis Bonus #4: Krijg pro-scanners om geschikte aandelen te vinden.

Dit is een speciale scanner die jouw laat zien welke aandelen winstgevend zijn om in te handelen op dat moment.


Gratis Bonus #5 & 6 : Excel Sheets & Lijst met aandelen

Je krijgt toegang tot Excel Sheets die Kevin Timmer zelf gebruikt om het traden eenvoudiger te maken.

Daarnaast krijg je ook een handige lijst met aandelen die je in de gaten moet houden zodat je precies weet welke aandelen je moet traden.


Zijn er nog andere beleggen trainingen?


Wat zijn de Day Trading Masterclass ervaringen van klanten?

Ervaringen zijn en blijven persoonlijk, gelukkig heb ik wel veel positieve ervaringen gevonden en hieronder 3 gedeeld.

Waar mensen vooral erg tevreden over waren was de dagelijkse live traden sessie, hierin zie je Kevin live traden en daar kan je zeker je voordeel uit halen. Deze sessies zitten de eerste 6 maanden er gratis bij en daarna betaal je hier een maandelijks bedrag voor mocht je daarmee door willen gaan.


Ook op Trustpilot heeft hij een 4.7 van 5, dit is een erg goede beoordeling en dat zegt wel genoeg naar mijn mening:

Op deze foto zie je Trustpilot ervaringen over de day trading masterclass

Wat zijn de voor- en nadelen van de Day Trading Masterclass?

Voordelen Day Trading Masterclass

 • Kevin Timmer heeft ontzettend veel ervaring op het gebied van Day Trading en dit wordt uitgebreid gedeeld. Daarnaast heb je Jordi van de Pas als mede mentor.
 • Day Trading Masterclass is gemaakt met huddle van IMU en daardoor volledig in eigen tempo te volgen op je computer, tabblad en mobiele telefoon.
 • Kevin deelt veel basistechnieken maar ook veel case studies zodat je echt mee kijkt hoe hij trades doet.
 • Lessen zitten heel actief en speels in elkaar en dit doet Kevin erg goed.
 • Veel waardevolle bonussen zoals een uitgebreide community en 6 maanden trading room.
 • Deze cursus is een éénmalige aanschaf en je krijgt dus levenslang toegang.

Nadelen Day Trading Masterclass

 • Je hebt veel doorzettingsvermogen (mindset) en discipline nodig.
 • Beleggen neemt altijd risico’s met zich mee (los van de cursus)

Wat is de Day Trading Masterclass prijs?

Tegenwoordig zijn eigenlijk alle grote curcussen rond de 1000 euro en dat is met de Day Trading Masterclass niet anders. Je kan namelijk beginnen voor een prijs van 997 euro.

Daarvoor krijg je levenslang toegang en ook krijg je 6 maanden toegang tot de Trade Room en hier zie je live alle trades die kevin zelf ook maakt. Hier kan je enorm veel van leren en zeker ook geld verdienen.

Uiteindelijk ben jij de enige die kan beslissen wat een investering waard is, als jij echt alles eruit haalt wat Kevin en Jordi je gaan leren, dan haal je de investering en dubbel en dwars uit.

Daarnaast is de cursus gemaakt met huddle en dit is een hoge kwaliteit online omgeving.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

Mocht je binnen 14 dagen toch niet tevreden zijn, dan kan je Kevin een mail sturen en dan krijg je gewoon netjes je geld terug.


Conclusie: Day Trading Masterclass kopen of niet?

De wereld is voor me open gegaan na deze training, weer een manier van geld verdienen en 1 die ik totaal nog niet kende, en vooral ook erg interessant omdat het gericht is op de Amerikaanse markt.

Daarnaast laat Kevin Timmer zien dat je zelfs met 2 uur per dag al aan de gang kan gaan en het kan combineren met je werk of studie. Dit omdat Day Trading zich richt op de Amerikaanse markt.

Kevin Timmer heeft echt zijn passie en kennis in de training en video’s gezet en dat zie je ook duidelijk terug in deze manier van online geld verdienen, alles is op een duidelijke manier uitgelegd en je kan de video’s zo vaak terug kijken als je zelf wilt.

Daarnaast zitten er ook veel bonussen in deze masterclass waar jij zeker gebruik van gaat maken!

Daarnaast krijg je maar liefst 6 maanden gratis mee kijken in de Trade Room en hier doet Kevin zelf zijn trades en die kan je dus feitelijk zo overnemen of ontzettend veel van leren. Kevin heeft ook aangegeven dit te blijven doen omdat hij het gezicht is van deze ontzettend uitgebreide cursus.

Wacht niet langer en stap net als heel veel andere de eerste stappen in de populaire wereld van Day Trading samen met Kevin Timmer!

GRATIS het maximale halen uit de cryptomarkt? Dankzij het STAP-budget krijg je gratis toegang tot de Crypto en Trading Academy en 1,5 jaar MoneyTalks Community inclusief koop- en verkoopsignalen! Per 1 januari krijg je weer nieuw budget!


Zie hier al mijn Beurs&Beleggen Reviews


Ik hoop je in deze Day Trading Masterclass Review antwoord te hebben gegeven op de volgende vragen, mocht je nog meer vragen of ervaringen hebben stel ze dan hieronder en ik zal ze beantwoorden.

 • Wie is Kevin Timmer?
 • Wat leer je in de Day Trading Masterclass?
 • Hoeveel kost de Day Trading Masterclass?
 • Waaruit bestaat de Day Trading Masterclass?
 • Is Kevin Timmer betrouwbaar?

Day Trading Masterclass FAQ (veel gestelde vragen)

 • Heb je een financiële achtergrond nodig?

Nee. De Day Trading Masterclass is zo opgebouwd dat iedereen ongeacht je ervaring zo kan instappen.

 • Kost de Day Traden veel tijd?

Nee, met een paar uur per week kan je al je kennis al in de praktijk gaan brengen uit de Day Trading Masterclass.

Print Friendly, PDF & Email

Day Trading Masterclass

997 euro
8.7

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

8.5/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Kevin Timmer heeft enorm veel kennis en doet ook live trades
 • Mooie online omgeving waar je de lessen volledig in eigen tempo kan volgen
 • Veel waardevolle bonussen en een community.
 • Deze cursus is een éénmalige aanschaf en je krijgt dus levenslang toegang.
 • Richt zich op de Amerikaanse aandelenmarkt en dus te doen naast een baan of opleiding

Minpunten

 • Je hebt veel doorzettingsvermogen en discipline nodig.

Plaats een reactie