Review: Day Trading Masterclass van Kevin Timmer

Day Trading masterclass, een begrip wat ik zelf nog niet kende in de geld verdienen categorie dus ik moest eerst deze Masterclass uitgebreid inlezen doen voordat ik hier een review over kon schrijven.

Kevin Timmer gaat je in deze Masterclass leren om geld te verdienen met daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt.


Inhoudsopgave


Wie is Kevin Timmer van Day Trading Masterclass?

Kevin Timmer is de man achter deze uitgebreide Masterclass.

Kevin is rond de 30 jaar (had wat moeite met het vinden van een geboortedatum) en is geboren in Goes.

Door middel van een IT-achtergrond is hij de wereld van Day Trading in gerold en sindsdien woont hij vooral in het buitenland omdat deze manier van geld verdienen overal mogelijk is.

De reden dat hij deze Masterclass is begonnen omdat hij vond dat er heel weinig goede informatie op het internet te vinden is.

Op deze foto zie je de eigenaar van de Day Trading Masterclass
Kevin Timmer

Wat houd de Day Trading Masterclass precies in?

Kort gezegd gaat deze cursus je stap voor stap leren hoe je Daytraden (handelen van aandelen) op de Amerikaanse beurs. Uiteindelijk hoef je hier maar 2 uur per dag mee bezig te zijn om er geld mee te verdienen.

Doordat Kevin zelf door de vele informatie 2.5 jaar bezig is geweest om het onder de knie te krijgen heeft hij deze Masterclass ontwikkeld zodat hij jou de juiste informatie kan geven zodat jij geen 2.5 jaar nodig hebt.

Deze training is een videocursus van 12 uur waar jij stap voor stap alles gaat leren van deze manier van geld verdienen, de video’s zijn volledig in eigen tempo te volgen.

Nadat je deze 8 modules met totaal 34 lessen hebt voltooit weet je feitelijk alles wat er te weten valt over Day Trading. Daarmee stopt de training overigens niet, er zitten heel veel extra’s bij waarmee je constant informatie blijft krijgen, daarover later meer.

Zie onderstaande video om een idee te krijgenWat krijg je precies in deze cursus?

Zoals hierboven vermeld gaat het om een videocursus en is het ongeveer 12 uur aan video materiaal aan Day Trading. Je gaat door 8 modules en een totaal van 34 lessen door de stof heen.

Daarnaast ga je na de training zelf ook aan de slag met Kevin waarin hij zijn scherm deelt en je dus elke dag mee kijkt met het traden en dus echt samen aan de slag gaat!.

#Module 1: De Basis

Soms moeten we even een paar stappen terug zetten om een product beter te begrijpen, in deel 1 gaan we terug naar de geschiedenis van geld en alles wat daarbij komt kijken.

Ook gaan we dieper in de termen als brokers en word de software uitgebreid besproken die alles mogelijk gaat maken.

De volgende lessen worden besproken:

Op deze foto zie je module 1 van de Day Trading Masterclass

#Module 2: Price Action

Day Trading gaat hier veel om naar grafieken kijken en hoe we daar op in kunnen spelen, module 2 gaat hier dieper op in.

Na deze module zijn termen als tops, channels, gaps, en pullbacks en trends geen onbekend terrein meer.

Op deze foto zie je module 2 van de Day Trading Masterclass

#Module 3: Patronen

In de vorige module heb je geleerd om de grafieken te kunnen lezen, vanaf nu ga je je bezig houden van de patronen hierin en dat zal er uiteindelijk toe leiden dat jij op een gegeven moment succesvol kan Day Traden.

Door het kunnen lezen van patronen kan je dus betere aandelen lezen of ze stijgen of dalen in waarde en daarmee de conditie van de markt.

Op deze foto zie je module 3 van de Day Trading Masterclass

#Module 4: Indicators

Je gaat steeds een stapje verder om uiteindelijk geld te gaan verdienen, in module 4 ga je dieper in op aan of verkoopadvies en ga je meer leren over prijs bepaling van een aandeel.

Op deze foto zie je module 4 van de Day Trading Masterclass

#Module 5: Orders

De theorie over Day Trading zit er aardig op, vanaf nu ga je nog meer leren over het aan en verkopen van aandelen. Zeker niet onmisbaar tijdens deze training dus.

Op deze foto zie je module 5 van de Day Trading Masterclass

Mocht je interesse al gewekt zijn? Ga hier dan naar hun informatie pagina


#Module 6: Voorbereiding

Uiteraard komt er best wat bij kijken voor je gaat kopen of verkopen, dit ga je allemaal leren in module 6. Het is weliswaar maar 1 les, maar wel gelijk een flinke!

Op deze foto zie je module 6 van de Day Trading Masterclass

#Module 7: Strategies

Uitertaard is geen aankoop hetzelfde en zijn er allemaal verschillende strategieen voor, in deze module worden deze allemaal uitgebreid besproken.

Termen als afternoon play, barplay en VWAP swueeze ken je straks allemaal.

Op deze foto zie je module 7 van de Day Trading Masterclass

#Module 8: Afsluiting

Les 34 zit er op en daarmee is de cursus geëindigd. Je hebt hiermee meer dan 12 uur aan video materiaal gekeken en hopelijk ben je er klaar voor om geld te gaan verdienen door middel van daytraden.

Op deze foto zie je module 8 van de Day Trading Masterclass

Wat voor extra’s krijg je bij de Day Trading Masterclass?

Tegenwoordig begin je eigenlijk pas nadat je een training of masterclass hebt gedaan, je krijgt daarna levenslang extra’s die ervoor gaan zorgen dat jij constant op de hoogte blijft en dit doe je met heel veel andere die net als jij deze Day Trading Masterclass hebben aangeschaft.

Hierbij de extra’s die je krijgt.


Gratis Bonus #1: 1 x per week groeps mentoring sessie 

Elke week volgt er een groepsessie waarbij vragen gesteld kunnen worden aan kevin. Zo ben je altijd op de hoogte mocht er iets niet duidelijk voor je zijn. Deze sessie is live met andere mensen die ook deze Masterclass hebben aangeschaft


Gratis Bonus #2: 24/7 community met traders en studenten

Ik vind het persoonlijk erg fijn dat je nooit het gevoel dat je ergens alleen voor staat, en dat is met deze training ook het geval, je krijgt namelijk toegang tot een levenslange community met andere traders en studenten zodat je altijd informatie uit kan wisselen en elkaar kan steunen en eigenlijk samen geld aan het verdienen bent.


Gratis Bonus #3: Krijg mijn pro-scanners om geschikte aandelen te vinden.

Dit is een speciale scanner die jouw laat zien welke aandelen winstgevend zijn om in te handelen op dat moment.


Gratis Bonus #4 & 5 : Excel Sheets & Lijst met aandelen

Je krijgt toegang tot Excel Sheets die Kevin Timmer zelf gebruikt om het traden eenvoudiger te maken.

Daarnaast krijg je ook een handige lijst met aandelen die je in de gaten moet houden zodat je precies weet welke aandelen je moet traden.


Wat zijn de Day Trading Masterclass ervaringen van klanten?

Ervaringen zijn en blijven persoonlijk, gelukkig heb ik wel veel positieve ervaringen gevonden en hieronder 3 gedeeld.

Waar mensen vooral erg tevreden over waren was de dagelijkse live traden sessie, hierin zie je Kevin live traden en daar kan je zeker je voordeel uit halen. Deze sessies zitten de eerste maand erbij in en daarna kost dit € 97,50. Zie uitleg bij “wat betaal je voor deze training”


Wat betaal je voor deze training?

Zoals bij al mijn reviews geef ik geen mening over de prijs, deze training kost € 497,00. Wel staat op hun pagina dat de prijs binnenkort naar € 997,00 zal gaan maar dat staat er al een tijdje dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.

Kevin geeft je ook 1 maand gratis live trading sessie mee kijken, hier kan je gigantisch veel van leren omdat je het allemaal live ziet, en zo kan je ook geld verdienen op deze manier.

Deze 1e maand zit bij deze training, en daarna kan je hem gewoon opzeggen, blijf je geïnteresseerd in deze bonus, dan betaald je daar € 99,97 voor.

Mocht het traden je goed af gaan, dan zou je dat bedrag met 1 of 2 trades er al uit hebben maar zelfs met die maand gratis kan je al heel veel leren!


Mijn Day Trading Masterclass ervaringen en conclusie

De wereld is voor me open gegaan na deze training, weer een manier van geld verdienen en 1 die ik totaal nog niet kende, en vooral ook erg interessant omdat het gericht is op de Amerikaanse markt.

Kevin Timmer heeft echt zijn passie en kennis in de training en video’s gezet en dat zie je ook duidelijk terug in deze manier van online geld verdienen, alles is op een duidelijke manier uitgelegd en je kan de video’s zo vaak terug kijken als je zelf wilt.

Daarnaast zitten er ook veel bonussen in deze masterclass waar jij zeker gebruik van gaat maken!

Enige nadeel van deze manier van geld verdienen is dat je wel voor een bedrag aandelen moet inkopen, maar met deze training ga je daar alles over leren en hopelijk met veel winst verkopen!

Daarnaast vond ik die gratis maand live trading mee kijken echt gigantisch leuk om te zien hoe een professional in day trading dit proces van kopen en verkopen door gaat. Hier kan je echt gigantisch veel mee leren.

Haal alles uit die gratis maand, en bevalt het dan kan je verlengen en anders kan je gewoon opzeggen en genieten van alle extra’s die erbij zitten.


Zie hier al mijn geld verdienen reviews


Ik hoop je in deze Day Trading Masterclass Review antwoord te hebben gegeven op de volgende vragen, mocht je nog meer vragen of ervaringen hebben stel ze dan hieronder en ik zal ze beantwoorden.

  • Wie is Kevin Timmer?
  • Wat leer je in de Day Trading Masterclass?
  • Hoeveel kost de Day Trading Masterclass?
  • Waaruit bestaat de Day Trading Masterclass?
  • Is Kevin Timmer betrouwbaar?
Print Friendly, PDF & Email
Marc
Volg Marc

Marc

Marc, een blogger die ervan houd op reviews te schrijven en het liefst zo uitgebreid mogelijk zodat jij daarna zeker weet of het de moeite waard is om te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *