Review: Droog Trainen Protocol van Droogtrainen Academie

Droog Trainen Protocol, weer een trainingsprogramma om af te vallen hoor ik je denken ? Dit programma van Droogtrainen Academie heb ik 3 maanden gevolgd met afvallen als doel, en in deze review bespreek ik wat ik ervan vond en of het wellicht ook een programma is wat het kopen waard is.

Inhoudsopgave

Henry en Rinus

Waar het vaak voor komt dat er maar 1 bedenker of eigenaar is, zitten er in dit geval 2 mensen achter het Droog Trainen Protocol van Droogtrainen Academie . We hebben het over Henry en Rinus.

Op deze foto zie je de oprichters van Droogtrainen Academie van de Droog Trainen Protocol programma

Henry en Rinus

Henry en Rinus hebben hun naam waar gemaakt sinds 2013 en zitten achter het bedrijf Droogtrainen Academie. Toen zijn ze begonnen met hun passie voor een fitness lifestyle en het begeleiden van mensen naar hun beste versie van hunzelf.

Ze hebben sinds 2013 hun eigen website droogtrainenacademie.nl , wat voor die tijd onder de link droogtrainen.com bestond. Beide heren hebben een sportieve achtergrond namelijk de politie en defensie.

Waar bestaat het programma precies uit ?

Dit programma is gebaseerd om in een periode van 12 weken maximaal resultaat te bereiken op het gebied van afvallen. En dat is niet afvallen en al je spiermassa kwijt raken, nee je gaat trainen op spierbehoud en wellicht zelf spiermassa aanmaken.

Dit programma is in de sportschool te volgen maar je krijgt ook de mogelijkheid om een 4 daags schema te volgen die je thuis kan doen met je lichaamsgewicht.

Dit programma volgt duidelijk een stappenplan wat ervoor gaat zorgen dat je goede resultaten kan gaan boeken, en dit zelf ook kan bijhouden.

Droog Trainen Protocol is er voor zowel mannen als vrouwen.

1. Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies

Dit onderdeel gaat jouw inzicht geven hoe je kan zorgen voor vetverlies en wat een voedingsschema is wat helemaal afgestemd is voor jou.

Elk mens is anders, dus je gaat echt leren wat werkt voor jou. Je gaat leren hoe je effectief vet kan verbranden en toch kan eten wat je zelf lekker vindt zonder dat het de resultaten in de weg staat.

Inzicht gaat zorgen voor succes.

2. Hoe om te gaan met krachttraining en cardio

Op deze foto zie je spiermassa behoud

Spierbehoud ligt echt je focus!

Hier ga je alles leren wat de belangrijkste zaken zijn rondom krachttraining. Je gaat leren hoe je krachttraining effectief gaat gebruiken tijdens vetverlies, waarbij de focus ligt op spierbehoud en zelf wellicht spieropbouw.

Daarnaast duiken ze ook dieper in of cardio hiervoor nodig is en hoe je eventueel cardio kan gebruiken.

3. ​Progressie meten en het plan bijstellen

Progressie zorgt voor motivatie. In dit deel ga je leren hoe je week voor week data kan verzamelen om te zien of je de goede kant op. Dit kan zijn naar aanleiding van oefeningen waarbij je sterker wordt, of de weegschaal of buik omtrek en dergelijke.

Ook kan het soms zijn dat vetverlies niet goed op gang komt, in dit onderdeel wordt daar ook dieper op ingegaan.

Wat zijn de extra’s

Extra’s maken het programma net iets meer compleet, al is het uiteraard altijd leuk dat ze erbij zitten. Ik vind het zeker niet vanzelfsprekend.

Er zitten 3 extra’s bij en ik zal ze uiteraard even bespreken zodat je weet wat erbij zit mocht je met dit programma beginnen.

Het programma zelf bestaat uit 3 onderdelen waar je alles gaat leren waarmee je blijvende resultaten kan boeken. Dit programma bestaat uit pdf’s en excel sheets.

  • Macrocalculator die je vetten, koolhydraten en eiwitten uitrekent

Dit is een erg handige excel sheet waarmee je je macro’s kunt uitrekenen. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld begint met 80 kilo, je precies ziet hoeveel vetten, koolhydraten en eiwitten en calorieën je mag eten, en als je bijvoorbeeld 77 kg weegt dan krijg je weer nieuwe macro’s.

Ook leert deze bonus je eigen voedingsschema’s maken, zodat je hierna echt zelfstandig verder kan.

  • Trainingsschema’s voor thuis en in de gym

Op deze foto zie je krachttraining uit de Droog Trainen Protocol

Na dit programma weet je alles over krachttraining

Ondanks dat je wellicht meer resultaat kan boeken in de sportschool door constant of zwaarder of meer herhalingen te pakken, krijg je ook schema’s die je thuis kunt gebruiken. Je bent dus zeker niet afhankelijk van de sportschool. Al kan ik het zelf wel aanraden omdat je dan éénmaal echt een stuk meer kan doen en dus meer progressie kan boeken.

De schema’s zijn gebaseerd om progressief op te bouwen, dus je gaat echt sterker worden.

  • DTA support groep toegang

Zolang je dit programma volgt sta je er niet alleen voor, je krijgt namelijk toegang tot de DTA support groep die bestaat uit honderen mensen die net als jou deze stap hebben genomen om te investeren in je zelf.

In deze groep kan je 24/7 vragen stellen en deze zullen altijd beantwoord worden. Heb je even een dipje of weet je ergens het antwoord niet op? Deze groep weet het antwoord eigenlijk altijd wel.

Het voordeel van deze groep is dat je dan niet constant een coach nodig hebt die je motiveert of vragen moet beantwoorden, dit kan allemaal gemakkelijk in deze support groep.

Wat is de prijs ?

Waar een uurtje personal coaching tegenwoordig al € 67,- kost, heb je dit 12 weken programma + alle extra’s voor die prijs.

Uiteraard blijft een prijs persoonlijk of het veel of weinig is. Ik probeer je in deze review een samenvatting te geven van het programma en dan is het aan jou of je ook wilt investeren in jezelf door alles te gaan leren over voeding en trainen.

De voordelen op een rij van het Droog Trainen Protocol

  • Henry en Rinus hebben zelf enorm geïnvesteerd door hun kennis te verbreden, door middel van seminars, opleidingen en cursussen.
  • Je gaat echt leren om niet meer afhankelijk te zijn, na dit schema kan je nog jaren vooruit met de tools die je hebt gekregen.
  • Of je nu een beginner of gevorderd bent, dit programma is voor iedereen geschikt.
  • Er is geen sprake van een vast voedingsschema. Je kan dus flexibel blijven eten zoals je nu doet. Je gaat je eten wel finetunen zodat je de behaalde resultaten voor ogen hebt.
  • Met honderden mensen zit je in een facebook groep om elkaar te motiveren. Weg met de dipjes, samen kan je alles aan.
  • Ze hebben flink wat kennis en resultaten geboekt met hun bedrijf Droog Trainen Academie en dat komt in dit programma allemaal terug.

Reacties van mannen en vrouwen die het Droog Trainen Protocol hebben gevolgd.

Er zijn online genoeg resultaten te vinden over het Droog Trainen Protocol van Droogtrainen Academie. Instagram als hun Facebook groep staan genoeg resultaten van mensen die hun resultaten hebben gedeeld . Uiteraard zie je altijd de mensen met resultaten en niet de mensen die geen resultaten hebben geboekt.

Resultaten van vrouwen die de Vrouwelijke versie hebben gevolgd:

Op deze foto zie je resultaten van vrouwen van het Droog Trainen Protocol

Gezicht en naam even verwijderd ivm privacy wet

Resultaten van mannen die de mannelijke versie hebben gedaan:

Op deze foto zie je mannen resultaten van het Droog Trainen Protocol

Gezicht en naam even verwijderd ivm privacy wet

Droog Trainen Protocol eigen resultaat en Conclusie

Droog Trainen Protocol van Droogtrainen Academie is geen programma waar de resultaten komen aanwaaien, je moet er hard voor werken door bezig te zijn met voeding, sporten en alles wat erbij komt kijken.

Daarbij komen er wel verschillende tools voorbij die je gaan leren om echt zelfstandig te worden door calorieën zelf uit te rekenen of een voedingsschema te maken. Dit is naar mijn mening een groot pluspunt.

Tegenwoordig zijn er genoeg programma’s waar je een jaar aan vast zit en na het jaar ben je feitelijk nog steeds afhankelijk van dat programma omdat je niet geleerd hebt hoe je zelf schema’s moet maken en dergelijke doordat ze altijd kant en klaar aangeleverd werden.

Op deze foto sta ik zelf met het resultaat van Droog Trainen Protocol

31 februari vs 31 mei. Shoot is uiteraard ook een moment opname

Kortingspagina Droog Trainen Protocol:

Ik kan je zeker aanraden om het programma te gaan volgen, en naar een fysiek toe te werken wat je voor ogen hebt. Uiteindelijk is de prijs die je ervoor betaald het echt waard, als jij blijvende resultaten gaat behalen en daarna geen hulp meer nodig hebt.

Voor mannen


Voor vrouwen

Heb je zelf ook ervaringen met het Droog Trainen Protocol van Droogtrainen Academie, laat dit dan vooral weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *