Dropship Academy 4.0 review van Joshua Kaats. Mijn ervaringen + Rondleiding cursus (2022)

Dropship Academy 4.0 is de nieuwe versie van Joshua Kaats die je alles gaat leren van A tot Z over dropshipping. In versie 4.0 heb je zelfs de mogelijkheid om internationaal te gaan dropshippen en kan je gebruik maken van de Nederlandse leverancier van Joshua in plaats van AlieXpress.

Ik heb deze cursus al enige tijd in mijn bezit, dus je vindt mijn bevindingen en ervaringen in deze Dropship Academy review. Ook krijg je tegenwoordig levenslang toegang dus het is een éénmalige aanschaf.

Zoals jullie onderhand weten schaf ik vaak de cursus of masterclass zelf aan, daarom zet ik mijn logo in de afbeeldingen zodat andere review websites het niet overnemen. Hier ga ik altijd voor kwaliteit, daarom is deze review weer erg uitgebreid.

Mocht je overigens nu gaan beginnen, dan betaal je slechts 997 euro exclusief btw en krijg je levenslang toegang. Daarnaast krijg je dan ook Dropship Academy 5.0 waarvan de voorbereidingen in gang zijn. Ook krijg je toegang tot de discord community waar momenteel al 518 gelijkgestemde in zitten!


Inhoudsopgave


Wie is Joshua Kaats?

Joshua Kaats is de grote man die zich ook succesvol mag noemen naast namen als Jia Ruan, Boyd Hoek of Mitchell Weijerman want je mag toch wel zeggen dat hij behoorlijk succesvol is met zijn cursus Dropship Academy.

Joshua is al sinds 2017 de wereld van dropshopping ingestapt en nadat hij er zelf succesvol mee is geworden, daarna zijn vrienden, is vervolgens deze uitgebreide training eruit gekomen.

Joshua Kaats is nog maar 25 jaar en woonachtig in Utrecht in de plaats IJsselstein.

Naast deze training heeft hij ook de High Ticket Dropship Academy uitgebracht.

Op deze foto zie je Joshua Kaats, oprichter van de Dropship Academy 3.0
Joshua Kaats

Wat houd de Dropship Academy precies in?

Zoals de titel van deze training al doet vermoeden ga je alles leren over Dropshipping. En dan vooral de reguliere manier namelijk het verkopen van goedkopere producten.

Na deze cursus Dropship Academy 4.0 heb jij geleerd om een eigen eigen dropshipping business op te zetten en alles wat daarbij komt kijken.

Daarnaast als we kijken naar het verschil met Dropship Academy 3.0 dan ga je in versie 4.0 ook alles leren over internationaal dropshippen zoals een webshop in Duitsland bijvoorbeeld en krijg je zelfs de mogelijkheid om de leverancier van Joshua Kaats te gebruiken waardoor de kwaliteit hoger ligt dan bij AlieXpress

Dit alles ga je leren in een duidelijke online omgeving waarin je de lessen en video’s op eigen tempo kan volgen. Doordat de keuze volledig bij jezelf ligt of je ook internationaal wilt gaan of alleen Nederland en België wilt verkopen heb je toegang tot beide.

Dropship Academy 4.0 bevat momenteel maar liefst 56 lessen verveeld over 7 modules. Daarnaast mocht je besluiten om de stap te zetten naar internationaal dan heb je toegang tot een module onder de naam Global Dropshipping Blueprint 4.0 en hier ga je in 12 modules alles leren om bijvoorbeeld een webshop op te zetten in Duitsland.

In onderstaande afbeelding zie je de online omgeving en de verschillende bonussen, facebook blueprint bevat als voorbeeld maar liefst 38 lessen verdeeld over 8 modules.

Op deze foto zie je de online omgeving van de Dropship Academy 4.0

Dropship Academy 4.0 Review [VIDEO]

Mijn videoreview bevat nog de overstap van 3.0 naar 4.0 dus wellicht ga ik binnenkort een nieuwe video opnemen waarin je alleen 4.0 ziet zoals het nu is. Maar voor nu geeft de video in elk geval een goede indruk hoe uitgebreid deze cursus is.


Dropship Academy 3.0 Review [VIDEO]

Sinds kort ben ik begonnen met het opnemen van video Reviews zodat ik mijn reviews nog meer kwaliteit kan bieden, en wellicht weet jij na het zien van deze review genoeg om ook te beginnen aan deze mooie manier van dropshipping!


Wat is Low Ticket Dropshipping in het kort?

Wanneer we spreken over Low Ticket dropshipping, dan ben je in het bezet van een eigen webshop en ga je goedkopere producten verkopen die vervolgens worden verzonden uit landen als China.

Je hoeft dus geen eigen voorraad te hebben, wat dus een enorm groot voordeel is omdat je op deze manier over de hele wereld aan dropshipping kunt doen.

Je richt je op Aziatische landen met verkoop van goedkopere producten, deze liggen meestal tussen de € 10,00 en € 20,00

Deze producten koop jij zelf ergens anders in en die worden ook vanaf daar verzonden, dus het verschil tussen de inkoop en verkoop is gelijk je winstmarge.

Feitelijk ben je alleen bezig mensen naar je webshop te krijgen en uiteraard goed informatie te voorzien dat ze de producten ook kopen.


2 soorten manieren van dropshipping: High Ticket Dropshipping vs Low Ticket Dropshipping

Zoals je wellicht in mijn High Ticket Dropship Academy Review hebt gelezen heb je feitelijk 2 manieren van dropshippen en beide zijn geheel anders kwa markt en het opzetten van een webshop.

Het grote verschil tussen beide is vooral de verkoopprijs. De reguliere training richt zich op producten die tussen de € 10,00 en € 30,00 zitten en zijn makkelijk te verkopen en je hebt veel spontane kopers. Marge is wat lager dus je moet meer producten verkopen.

High Ticket Dropshipping richt zich op High Ticket producten, dit zijn producten die verkopen tussen de € 200,00 en € 2000,00 en daarmee pak je dus hogere marges en verkoopt weer iets lastiger omdat je gerichter moet verkopen en iets meer kennis moet hebben van de producten.

Er is geen goed of fout, beide is een mooie markt en het ligt er niet aan wat je meer aanspreekt.

Paar verschillen tussen de Dropship Academy en de High Ticket Dropship Academy?

Dropship Academy 4.0

 • Low ticket producten verkopen tussen de € 10,00 en € 30,00
 • Veel spontane kopers omdat de prijzen laag liggen
 • Gericht op Aziatische landen zoals China
 • Langere levertijden, tussen de 2 en 3 weken
 • Goedkopere producten en daarmee lagere marges en dus meer producten verkopen.

High Ticket Dropship Academy

 • High Ticket producten verkopen tussen de € 200,00 en € 2000,00
 • Gerichter verkopen, klanten hebben vaak al vooronderzoek gedaan
 • Verkopen via Nederland of Europa
 • Daardoor kortere levertijden, vaak tussen 1 en 5 werkdagen
 • Duurdere producten en dus hogere marges.

Wat is de inhoud van de Dropship Academy?

Zoals ik hierboven heb laten weten bestaat de cursus Dropship Academy uit een online module waar je overal ter wereld op kan inloggen. Je hebt momenteel toegang tot versie 4.0 waarin je in maar liefst 56 lessen de basis gaat leren over hoe je moet dropshippen.

Joshua Kaats geef je volledig zelf de keuze om uiteindelijk internationaal te gaan en dit doet hij netjes in een apart stukje van de cursus, zo kan je volledig zelf beslissen om je eerst te richten op Nederland en België bijvoorbeeld voordat je echt internationaal gaat.

Daarnaast wordt elke module afgesloten met een actie of pdf waarin je actie gaat ondernemen. Hieronder bespreek ik de 7 modules kort.

Dropship Academy 4.0

Module #1: Uitleg Dropship Academy

Deze training begint met een introductie, hierin word duidelijk hoe de lessen werkt en de online omgeving.

Daarnaast krijg je al de eerste bonus, namelijk een pdf die alles uitlegt over het inschrijven bij de kvk en nog wat praktische zaken.

Op deze foto zie je de Module #1: Uitleg Dropship Academy van dropship academy 4.0

Module #2: Mindset en Big Picture

Mindset komt steeds vaker terug in trainingen en ik kan het allemaal maar bevestigen hoe hard je dit nodig hebt. Wil je succes behalen en geld verdienen dan heb je gewoon een mindset nodig die erin geloofd en vooral niet zo maar opgeeft als het even lastig wordt.

Dit gaat ervoor zorgen dat je niet opgeeft en erin geloofd dat alles mogelijk is. Bijvoorbeeld de 10k mentaliteit waarin je zeker gaat geloven dat je 10k kan verdienen per maand zolang je niet opgeeft.

Joshua verteld dit op een duidelijk te begrijpen manier. Daarnaast ga je ook leren om doelen te stellen en op lange termijn te denken. Daarnaast is Joshua ook eerlijk want de volgende zin komt bijvoorbeeld voorbij: in deze video gaan we het hebben over falen, fouten maken en keihard op je bek gaan

Op deze foto zie je de Module #2: Mindset en Big Picture van dropship academy 4.0

Module 2 bevat 8 lessen:

 • Introductie
 • Big Picture
 • De Kracht van Doelen Stellen
 • Overtuigingen en Conditionering
 • Voed je Mindset
 • Lange Termijn Visie
 • Falen Bestaat niet
 • Haal het maximale uit de Academy

Module #3: Product- en niche research

Het voordeel is dat iedereen anders is, waardoor je niet allemaal dezelfde producten gaat verkopen.

In deel 3 ga je uitvinden wel product je wilt verkopen en in welke niche je wilt zitten. Een niche is bijvoorbeeld afval producten of telefoon producten. Daarnaast kan je niet zo maar elke niche kiezen, Joshua weet namelijk precies welke producten wel goed verkopen en welke niet.

Daarmee ga je ook leren om goed marktonderzoek te doen en welke producten populair zijn in zoekmachines.

Met Joshua Kaats zit je daarnaast ook goed met de komende jaren, want hij kijkt altijd vooruit en bespreekt de laatste trends en ontwikkelingen op het gebieden van dropshipping.

Daarnaast ga je gebruik maken van zijn Nederlandse agent en ga je AliExpress puur als informatiebron gebruiken. Ook deelt hij in deze module een les waarin hij laat zien hoe hij een €10k per dag product heeft gevonden en vooral ook hoe jij te werk zal moeten gaan. waardevol dus.

Op deze foto zie je Module #3: Product- en niche research van de dropship academy 4.0

Deze module bestaat uit maar liefst 12 lessen:

 • Dropshipping: 2021 and beyond
 • Shopify Account Aanmaken
 • De beste webshop voor Dropshipping
 • Producten importeren naar je webshop
 • Product Research (de basis)
 • Product Research Cheatsheet
 • Het belang van winners
 • €10k/Dag Product Research
 • Winners van onze concurrenten
 • Spy Tools
 • Nederland vs. Internationaal
 • Domeinnaam bedenken

Module #4: Online Marketing 101

Je kan nog zoveel producten op je website hebben staan, zonder klanten gebeurd er niet veel en daar is marketing voor nodig.

In deel 4 gaan we leren hoe we marketing kunnen toepassen op onze dropshipping webwinkel, en gelukkig weet Joshua precies hoe we met weinig, veel mensen kunnen bereiken.

Joshua gaat je in deze module ook alles leren over het maken van funnels zodat jij je klanten direct naar de producten kan leiden zodat je sneller producten zal verkopen.

Daarnaast worden ook veel marketingtermen besproken, je weet alles na dit deel. Wat ik persoonlijk ook erg fijn vind van de manier van les geven is dat Joshua Kaats met veel praktijkvoorbeelden komt, hier leer je naar mijn mening het meeste van!

Op deze foto zie je Module #4: Online Marketing 101 van de dropship academy 4.0

Module 4 bestaat uit de volgende 6 lessen:

 • Introductie
 • De Kracht van Verliesaversie
 • Social Proof en Wederkerigheid
 • Communicatie en Klantpersona
 • Funnels en Conversie
 • Marketingtermen die je moet kennen.

Module #5: Onweerstaanbaar aanbod

Module 5 is het laatste deel “theorie” voordat we echt in actie mogen komen. Je weet nu eigenlijk alles over Dropshipping.

In dit deel gaan we nog een stukje e-commerce leren waarin je gaat van de klant die op je website zit, naar daadwerkelijk ook iets kopen.

Hoe maak je jouw website Onweerstaanbaar voor de klant! Leg de rode loper maar klaar en zie de klanten naar je webshop komen en kopen uiteraard. Ook in deze module komen de nodige praktijkvoorbeelden weer voorbij.

Op deze foto zien we Module #5: Onweerstaanbaar aanbod van de dropship academy 4.0

Module 5 bevat 4 lessen:

 • Introductie + Productselectie
 • Naming
 • Pricing
 • De Ideale Productomschrijving

Module #6: Winstgevende webshop

Deze module ga je alle theorie in de praktijk brengen dus je gaat echt een webshop opzetten. Dit zal Joshua je stap voor stap uitleggen, denk bijvoorbeeld aan Shopify waarmee je super gemakkelijk een webshop opzet of onderwerpen als ruilen en Retourneren.

Dit alles ga je in maar liefst 14 lessen leren. Je leert ook precies welke pagina’s je moet aanmaken op je webshop zoals een contact pagina en een “over ons pagina” tot een menu aanmaken en thema instaleren.

Op deze foto zie je Module #6: Winstgevende webshop van de dropship academy 4.0

Module 6 bevat uit maar liefst 14 lessen:

 • Introductie: rondleiding door Shopify
 • Collecties Aanmaken
 • Standaard Pagina’s
 • Contactpagina
 • Bestelling en Levering
 • Ruilen en Retourneren
 • Privacy Policy en Algemene Voorwaarden
 • Track Je Order
 • Veelgestelde Vragen
 • Menu’s Aanmaken
 • Branding en Design
 • Thema en Webshop Design
 • Essentiële Apps
 • Conversie Tips

Module #7: Systemen en automatisering

Nu je alles weet over dropshipping en over het opzetten van je webwinkel gaan we over naar het zoveel mogen automatiseren zodat je straks tijd hebt voor andere dingen.

Ook gaan we de verschillende systemen langs waar we gebruik van maken.

Denk bijvoorbeeld aan het aanmaken van een zakelijk email adres tot het automatiseren van een bevestigingsmail van een bestelling.

Op deze foto zie je Module #7: Systemen en automatisering van de dropship academy 4.0

Deze module bestaat uit de volgende 11 lessen:

 • Introductie
 • Zakelijk E-mail adres
 • Bedrijfsmanager en FB-pagina
 • Checkout Instellingen
 • Shipping Instellen
 • Oberlo instellen (ook deels voor DSers)
 • Mollie Account aanmaken
 • Abandoned Checkout
 • Bevestigingsmail
 • Shipping Confirmation
 • Je Eerste Order Verwerken

Global Dropshipping Blueprint 4.0

Deze module heeft echt betrekking op internationaal dropshippen en hier ga je alles leren wat je moet weten over andere landen, elk land heeft zijn eigen regels of betaalmogelijkheden en die worden allemaal besproken.

Momenteel bevat deze module 12 modules met 12 lessen maar dat worden er vast nog meer. Ik zal er een aantal bespreken.

Uiteindelijk kan je door de lengte van deze review wel concluderen dat je echt de cursus Dropship Academy moet kopen, hij is gewoon ontzettend uitgebreid en je krijgt echt waar voor je geld.

Module #1 – Introductie tot Internationaal Dropshippen

Joshua heeft internationaal dropshippen helemaal ontdekt en is er super blij mee, waarom dat is ga je in deze eerste les.

In onderstaande afbeelding zie je al enkele voordelen van internationaal dropshippen

Op deze foto zie je Module #1 - Introductie tot Internationaal Dropshippen van de Dropship Academy 4.0

Module #2: Internationale webshops vs. Nationale webshop

Module #3: Marktonderzoek: kies je land

Het mooie van internationaal dropshippen is dat je enorm veel keuze hebt in landen en dat is precies wat je gaat leren in deze les. Je gaat namelijk marktonderzoek doen per land en zo kan je precies zien wat voor land je aanspreekt.

Module #4: Product research over de grens

Module #5: Betaalmethodes

Joshua Kaats weet echt enorm veel en dat zie je ook weer in deze les, hij weet namelijk precies wat voor betaalmethodes er mogelijk zijn per land dus jij straks ook.

Op deze foto zie je Module #5: Betaalmethodes van de Dropship Academy 4.0

Module #6: Webshop Instellen

Module #7: Domeinnaam Kopen

Module #8: Je business vertalen

Uiteraard kan je ook gewoon een al bestaande webshop bijvoorbeeld in Nederland vertalen naar een internationaal land, dit ga je leren in module 8 hoe je dit het beste kan doen.

Op deze foto zie je Module #8: Je business vertalen van de dropship academy 4.0

Module #9: Legal checkup

Module #10: Betaalmethodes & Financiën

Module #11: Cashflow Problemen en Financiën

Module #12: Case Study – 250k in één week

Waar ik zelf het meest van leer is een Case Study, je ziet dan gewoon begin tot einde en dit kan je precies zo zelf toepassen op een te bedenken product en zo ook enorm succesvol worden. Daarnaast leer je er ook ontzettend veel van.

Joshua deelt zelfs een Case Study gebaseerd op een Duitse webshop waar ze 250k omzet hebben behaald in 1 week. En jij gaat precies zien hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen.

Op deze foto zie je Module #12: Case Study – 250k in één week van de Dropship Academy 4.0

Wat voor bonussen zitten er bij de cursus Dropship Academy 4.0?

Mocht je de 70 video’s nog niet genoeg vinden die ik hierboven allemaal heb besproken dan zitten er ook nog een aantal bonussen bij die het echt afmaken en deze training de moeite waard maakt.

De volgende extra’s zitten erbij:


Bonus 1: Toegang tot de #1 Dropship community (discord)

Hoe fijn is het dat je er nooit alleen voor staat? Daar zorgt de Dropship Academy van Joshua Kaats namelijk voor.

Je krijgt namelijk toegang tot de Dropship community in discord. Hier krijg je ontzettend veel waarde, zie onderstaande afbeeldingen die een goede indruk geeft! Momenteel zitten er zelfs al 522 leden in en ze nog bezig met omzetten dus we zullen snel weer boven de 1000 leden zitten.

Mocht je nu starten met versie 4.0, dan krijg je de update naar 5.0 er helemaal bij en zoals je ziet gaat dit een waardevolle update worden!

Op deze foto zie je Dropship community (discord) van de dropship academy
Op deze foto zie je Dropship community (discord) van de dropship academy

Bonus 2: Maandelijkse Groepscoaching

Je zal maandelijks op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen die gaande zijn zodat je altijd succesvol kan blijven.

Verschillende coachen zitten hierin en de focus ligt dan vooral op alle onderwerpen die niet in de training voorkomen.


Bonus 3: 104 persoonlijke coaching sessies

Naast de gezamenlijke coaching krijg je ook 104 persoonlijke gesprekken per jaar. Dit betekend dat je 2 keer per week met een coach kan gaan zitten om persoonlijk naar je dropshipping business te gaan kijken.

Je kan ook altijd een week overslaan en als je hul[ nodig hebt kan je weer een persoonlijke coaching sessie starten.

Zoals Joshua Kaats mooi zegt: In de Dropship Academy is jouw resultaat onze #1 prioriteit


Bonus 4: Premium Shopify Templates 

Wil je verkopen met je webwinkel dan moet je website er goed uitzien, met deze bonus krijg je namelijk toegang tot templates die je zo kan toepassen op je website.


Bonus 5: Cursus Chatbot Domination

Als succesvolle webwinkel wil je wel service bieden aan je klanten, je krijgt daarom ook een cursus chatbot.

Hierdoor kan je meer van je Dropshipping Business automatiseren en heb je meer tijd voor jezelf.

Dit alles leer je via allemaal aparte lessen dus is ook weer erg uitgebreid:

Op deze foto zie je de bonus Cursus Chatbot Domination van de dropship academy

Bonus 6: Cursus E-Mail marketing

Tijdens deze bonus ga je leren hoe je succevol kan worden met e-mail marketing.

Door middel van emails naar je klanten kan je meer verkopen krijgen en dat is precies wat je wilt met je Dropshipping Business.

Je gaat stap voor stap leren hoe jij een relatie kan opbouwen met je klanten zodat ze je altijd weten te vinden als ze in de toekomst weer wat willen kopen. Daarnaast is email marketing ook volledig te automatiseren en dat is ook wat Joshua Kaats je gaat leren.

Op deze foto zie je Bonus 6: Cursus E-Mail marketing van de dropship academy 4.0

Bonus 7: Google Ads Blueprint

In deze bonus ga je alles leren hoe je succesvol kan worden met google ads. Persoonlijk heb ik hier heel veel gehad want mijn meeste klanten komen vanaf google ads.

Joshua laat je ook meekijken met zijn facebook ads en wat ze opleveren.


Bonus 8: Facebook Ads Blueprint

Vergelijkbaar met bonus 7 maar dan gericht op facebook. Dat het met de kwaliteit van de bonussen wel goed zit is duidelijk te zien want deze bonus bevat maar liefst 38 lessen en 8 modules. Joshua heeft hier veel aandacht aan besteed.

Op deze foto zie je de Bonus 8: Facebook Ads Blueprint van de dropship academy

Bonus 9: Finance Mastery

En de laatste bonus en zeker niet de minste, hier ga je alles leren om het financiele gedeelte. Denk aan boekhouding, belasting en administratie.

financieel expert Raymond Geleijnse gaat je alles van A tot Z uitleggen wat je wilt weten om een succesvol Dropshipper te worden en het geld goed onder controle te krijgen.

Winst maken was nog nooit zo leuk!


Bonus 10: Platinum Partner Secrets

De laatste bonus en zeker niet de minste. In deze bonus geeft Joshua Kaats een samenvatting van alles wat hij heeft geleerd van het grote Tony Robbins evenement waar hij meer dan 100.000 per jaar voor betaald. Erg waardevol dus.

Op deze foto zie je Bonus 10: Platinum Partner Secrets van de dropship academy

Wat is het doel van de Dropship Academy 4.0 en voor wie is deze training geschikt?

Joshua Kaats heeft als doel om jou al zijn kennis over te brengen over hoe jij een eigen webshop gaat opzetten en vooral je eerste verkopen gaat krijgen.

Hij ziet dit ook echt als zijn doel, niks is zo belangrijk als positieve ervaringen over zijn cursus dus daar doet hij alles aan om van zijn succes ook jouw succes te maken.

Deze training is voor iedereen geschikt aangezien je echt stap voor stap van A tot Z alles gaat leren over het opzetten van een webshop, het bedenken van producten om te verkopen en stukje marketing.

Een webshop is zonder al te veel technische kennis opgezet en dit ligt hij ook stap voor stap uit.

Daarnaast hoef je producten pas te kopen nadat je ze hebt verkocht, dit zorgt ervoor dat je geen hoog startkapitaal nodig hebt.

Daarnaast zal hij elk jaar de cursus updaten van de nieuwste trends zodat jij altijd voor het maximale kan gaan.


Wat zijn de Dropship Academy ervaringen en resultaten?

Deze cursus bestaat al 3 jaar en daardoor zijn er flink wat ervaringen en dropship resultaten te vinden en zijn ook voor 75% positief.

En daar ben ik er zeker 1 van, de lengte van deze review zou genoeg moeten zeggen. Joshua Kaats weet gewoon ontzettend veel over dropshipping en dit alles deelt hij ook super uitgebreid in zijn cursus.

Hieronder een paar resultaten van mensen uit onze Dropship Academy community

Op deze foto zie je Dropship Academy resultaten
Op deze foto zie je Dropship Academy resultaten
Op deze foto zie je Dropship Academy resultaten

Negatieve reviews over Joshua Kaats

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bezig om aandacht te krijgen door andere mensen negatief in het nieuws te brengen.

En dan doel ik op de negatieve recensie van Youness, ik kon me totaal niet vinden in zijn video en sta dan ook 100% achter de reactie van Joshua daarop terug.

Hier draait draait om mindset en positviteit, en vond de video van Youness richting Joshua Kaats weinig uitstralen.

Zier hieronder ook de reactie van Joshua


Dropship Academy 4.0 Academy voor- en nadelen

Voordelen:

 • Zeer complete training, alles komt van A tot Z aan bod.
 • Levenslang toegang inclusief updates voor een prijs van 997 euro exclusief btw.
 • Je hebt geen technische kennis nodig. De video’s leggen alles in jip en janneke taal uit.
 • Nu ook toegang tot de Nederlandse leverancier van Joshua Kaats en dus hogere kwaliteit.
 • Versie 4.0 bied je ook de mogelijkheid tot internationaal dropshippen.
 • Maandelijkse groepscoaching voor al je vragen en ook persoonlijke coaching sessies.
 • Veel bonussen en de training wordt ook jaarlijks geupdate.
 • Fijne motiverende Dropship community in discord (erg modern)
 • Sterke Mindset module (aanrader)

Nadelen:

 • Heel veel informatie en uiteindelijk moet je het wel echt zelf doen.

Hoeveel kost de Dropship Academy?

Waar de Dropship Academy vroeger als jaarabonnement was, is het tegenwoordig een éénmalige aanschaf en hier krijg je levenslang toegang voor inclusief toekomstige updates. Wel moet het bedrag in 1 keer betaald worden.

 1. Je betaalt 997 euro exclusief btw

LET OP: Een eigen bedrijf heeft als voordeel dat je de BTW terug kan vragen waarin je investeert in je dropship bedrijf. Dit is de reden dat ik exclusief btw heb neergezet.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 30 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

Joshua Kaats is er zo van overtuigd dat jij een succes gaat maken en al in de eerste maand een verkoop gaat doen, dat hij er tegenover zet dat mocht dat niet het geval zijn. Dan krijg je netjes je geld terug.

Je loopt dus geen enkel risico 

Los daar van is het wettelijk vast gelegd dat je altijd binnen 14 dagen na aankoop je geld kunt terug krijgen mocht het product toch niet zijn wat je dacht dat het was.


Dropship Academy Kopen? Mijn eindoordeel

Hopelijk heb ik een goede indruk gegeven met mijn Dropship Academy 4.0 Review, dropshipping heeft wel iets los in me gemaakt, nooit gedacht dat de mogelijkheid tot geld verdienen bestaat zonder de producten zelf op voorraad te hebben. Daarnaast kan je overal in de wereld onafhankelijk werken. Laptop en internet zijn voldoende.

Ben je goed in schrijven (hier passie voor reviews schrijven) en heb je kennis in een bepaalde niche producten dan kan je hier zeker succes mee behalen!

Joshua Kaats weet duidelijk waarover hij praat, hij legt alles erg duidelijk uit en ook het stukje mindset komt duidelijk over.

Deze cursus is daarmee ook een goede investering in jezelf waarmee je een andere mindset van denken krijgt. Je gaat erin geloven dat niks onmogelijk is zolang je maar je stinkende best doet.

Doordat deze training zo compleet is ben je wellicht iets duurder uit, maar met alles wat je krijgt haal je dat er echt zeker uit! De 9 bonussen zeggen eigenlijk genoeg hoe compleet deze Dropshipping cursus is.

De bonussen zijn erg uitgebreid en het is leuk om lid te zijn van zijn Dropship community. Onderneem nu actie en ga daarna die investering dubbel en dwars terug verdienen!


Ik hoop je in deze Dropship Academy 4.0 review antwoord te hebben gegeven op de volgende vragen, mocht je nog meer vragen of ervaringen hebben stel die dan hieronder.

 • Wie is Joshua Kaats?
 • Wat is dropshipping?
 • Wat is de Dropship Academy?
 • Is Joshua Kaats betrouwbaar?
 • Wat leer je allemaal in Dropship Academy 4.0?
 • Hoeveel kost de Dropship Academy?
 • Wat zijn de Dropship Academy ervaringen?

Gebruik nu deze Dropship Academy kortingscode!

Om te vieren dat deze cursus Dropship Academy 4.0 heeft bereikt heeft Joshua Kaats een unieke kortingscode.

Via deze speciale actiepagina krijg je met code DROPSHIPLISA maar liefst €100,00 korting. (deze kortingscode werkt helaas niet meer, wel heb je een speciaal actietarief)


Veelgestelde vragen

Hieronder heb ik de veel gestelde vragen op een rijtje gezet.

Wat zijn de kosten van Dropship Academy 4.0 per jaar?

Naast deze training heb je nog enkele kosten die er nog bij komen. Denk aan de volgende kosten:

 • Shopify Membership: Ongeveer 29 dollar per maand
 • Een domeinnaam: (kost een paar euro)
 • Een startbudget voor Facebook ads: €50-250
 • Inschrijving bij de KvK: Eenmalig €50

Waar moet ik inloggen?

Mocht je de Dropship Academy 4.0 kopen dan krijg je toegang de volgende link: https://leden.dropshipacademy.nl/login

Heb ik Garantie?

Joshua Kaats bied je maar liefst een 30 dagen niet goed-geld-terug-garantie. Binnen die dagen krijg je gewoon netjes je geld terug mocht deze training toch niet zijn wat je dacht dat het was.

Is er een Dropship Academy kortingscode beschikbaar?

Goed nieuws! Mocht je Dropship Academy Kopen dan krijg je deze speciale actiepagina met code DROPSHIPLISA maar liefst €100,00 korting! (deze kortingscode werkt helaas niet meer, wel heb je een speciaal actietarief)


Neem zeker ook een kijkje bij mijn andere Geld Verdienen Reviews

Print Friendly, PDF & Email

Dropship Academy

997 euro
9

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

9.0/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Zeer complete training van A tot Z
 • Heel veel waardevolle bonussen zoals groepscoaching
 • Nu ook Internationaal Dropshippen en Nederlandse Leverancier van Joshua Kaats
 • Goede mindset module
 • Geen sales = Geld terug

Minpunten

 • Jaarabonnement
 • Ook dropshipping is hard werken en zeker geen snel geld verdienen methode

Plaats een reactie