Review: Freds Bouwtekeningen

Freds Bouwtekeningen gaat er voor zorgen dat klussen nooit meer een probleem wordt en dat je vanaf nu alles in je huis zelf kan maken. Dit product bevat namelijk meer dan 10.000 bouwtekeningen.


Inhoudsopgave


Wie is de verkoper van Freds Bouwtekeningen ?

Als we verder duiken in dit product dan komen we uit op de naam Fred Schouten. Fred heeft een enorme passie voor klussen, hij vond echter dat de bouwtekeningen die online te vinden waren erg onduidelijk waren.

Fred besloot om dit product in elkaar te zetten en te zorgen dat iedereen thuis zelf aan de slag kan.

Fred Schouten

Wat bevat de Freds Bouwtekeningen allemaal ?

Dit product heeft meer dan 10.000 bouwtekeningen, die kant en klaar zijn en vooral makkelijk te begrijpen, of je nu een beginner of gevorderde bent en de kneepjes van het vak al kent.

Elke bouwtekening bevat een duidelijke handleiding hoe je stap voor stap de meubel maakt. Uiteraard zit er ook een duidelijke materiaallijst bij, zodat je precies ziet hoeveel en wat je precies nodig hebt voordat je aan de klus begint.

Met deze bouwtekeningen krijg je genoeg nieuwe inspiratie om dingen te gaan maken.

Hierbij een voorbeeld van het leden gedeelte


Paar categorieën waar jij straks producten in kan maken. 

Badkamermeubelen  

Vanaf nu kan je alle meubelen uit de badkamer zelf maken, denk bijvoorbeeld aan een kastje waar je al je toilet spullen in kan zetten.


Steigerhout banken

Je kan steigerhout gaan gebruiken om erg mooie banken mee te maken. Van een bank in de tuin tot een lekkere loungebank in de woonkamer.


Eigen bar

Onder deze 10.000 bouwtekeningen zitten ook tekeningen om je eigen bar te maken.  Dit kan ook van steigerhout mocht je dit willen.


Bedden

Bedden maken is vanaf nu ook mogelijk. Ben je langer dan gemiddeld? En zou je graag een 2.10 lengte bed willen maken of heel breed uit kunnen liggen, alles is mogelijk!

Voorbeeld instructies bed met 3 lades.

Bijenkasten

Heb jij een grote tuin en ben je meegaand met dieren, dan kan je vanaf nu mooie bijenkasten.


Biljarttafels

Hoe leuk is het dat je vanaf nu gewoon een eigen Biljarttafel kan maken, dat vind ik zelf wel erg leuk!


Tuinmeubelen

Vanaf nu kan je ook alles maken uit je tuin, denk bijvoorbeeld aan een bloembak.


Kinderkarretjes

Kleine kinderen zullen je vanaf nu erg dankbaar zijn want jij kan vanaf nu kan jij kindvriendelijke karretjes maken, en kunnen ze jou helpen in en rondom het huis.


Dierenhokken

Ben jij een echte dierenvriend? Vanaf nu kan je zelf een hok voor ze maken en van alle luxe voorzien.


En als laatste deuren en hekken rondom het huis

Ook horen daar deuren en hekken bij, zowel in als buitenshuis.

Ga jij vanaf nu ook meer dan 10.000 meubels maken?


Wat zijn de extra’s van Freds Bouwtekeningen ?

Tegenwoordig bevatten bijna alle online pakketten veel extra’s. Hieronder een overzicht van al deze extra’s;

DWG & CAD Software pakket

Met dit software pakket kan je probleemloos CAD bestanden openen en aanpassen. Dit soort bestanden zijn vaak bouwtekeningen die je op die manier kan openen en bewerken.


Steigerhouten Tuinmeubelen Gids

De naam zegt wellicht al genoeg, deze gids bevat plannen en bouwtekeningen die gericht zijn op steiger of sloophout waarmee je de mooiste tuinmeubels kan maken.


Doe-Het-Zelf Winst

Je kan er uiteraard voor kiezen om je gehele huis te verbouwen, maar je kunt er ook voor kiezen om de meubels te maken en deze te verkopen. Daar gaat deze gids je mee helpen zodat je handig kan zien wat het kost en wat het kan opleveren.


Doe-Het-Zelf Bouwkundige Benamingen

Mocht je al ervaren zijn met klussen, dan ken je vast al veel klus termen, maar vooral voor een beginner is deze extra erg handig. In deze gids worden namelijk alle benamingen uitgebreid uitgelegd. Na deze gids is feitelijk niks meer onduidelijk en weet jij gelijk waar er over gepraat wordt.


Levenslang toegang

En als laatste krijg je levenslange toegang tot je aanschaf. Dit betekent dat je voor altijd deze software of gidsen kunt downloaden


Freds Bouwtekeningen Ervaringen van mensen.

Er zijn verschillende reacties van mensen online te vinden, daar zitten zeker ook negatieve reacties bij die het toch niet zo uitgebreid vonden als ze dachten.

Gelukkig ook genoeg positieve. Hierbij 3 reacties recent van mensen. Er is een ’30 dagen niet goed-geld terug garantie’.


Wat is de prijs ?

De prijs voor dit gehele pakket is € 67,-. Daarvoor krijg je wel meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen en bouwplannen.

Een prijs blijft altijd persoonlijk, het kan zo zijn dat je je hele leven met deze aankoop kan doen. Ook bevat het pakket heel veel software om bouwtekeningen te openen en te bewerken.


30 dagen niet goed-geld terug garantie

Daarnaast bied dit product ook een 30 dagen niet goed-geld terug garantie. Mocht je dus na 2 weken het gevoel hebben dat dit product toch niet is wat je hoopte dat het was, dan krijg je netjes je geld terug.


Freds Bouwtekeningen conclusie en mijn ervaringen

Om eerlijk te bekennen, ik ben geen handige klusser, maar als ik de inhoud van dit product zie dan begint het wel enigszins te borrelen. En is dit product een uitkomt om mij meer te gaan verdiepen in deze wereld!

Ik vind het een mooi pakket en met meer dan 10.000 kan je echt alle kanten op, daarnaast is het zo uitgebreid dat je verder geen hulp meer nodig hebt. Enige nadeel wat ik kan bedenken is dat je het zelf moet doen, maar met wat hulp moet dat goed komen!

Ook is het fijn dat de aanschaf éénmalig is en dat je het product daarvoor onbeperkt kan openen of inzien.

Print Friendly, PDF & Email
Marc
Volg Marc

Marc

Marc, een blogger die ervan houd op reviews te schrijven en het liefst zo uitgebreid mogelijk zodat jij daarna zeker weet of het de moeite waard is om te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *