Review: Gedrag en Gedachten Herprogrammeren (prana)

Gedrag en Gedachten Herprogrammeren training gaat je helpen om afscheid te nemen van verkeerde overtuigingen. Na deze cursus van Prana kunnen doelen als afslanken of een betere mindset ineens veel makkelijker zijn!

Prana.be zit ook achter mijn andere Chronische Stress Verminderen Review


Inhoudsopgave


Wie is Iris Willems de oprichter van Prana.be?

Iris Willem is de bedenker en oprichter van het bedrijf prana dat op moment van schrijven al sinds 1997 bestaat.

Iris heeft zelf psychologie gestudeerd aan de universiteit van Gent en is dus al vanaf jongs af aan geïnteresseerd in hoe je brein werkt.

Dat is de reden dat Iris op dit moment maar liefst 12 trainingen aanbiedt om bijvoorbeeld slaap te verbeteren, geen stress meer te hebben of sneller je doelen te halen.

Doordat ik ook een fitness blog heb en vaak investeer in mezelf heb ik een All-in abonnementsformule waardoor ik deze review en nog veel meer met jullie kan delen.

Op deze foto zie je Iris Willems, de oprichter van de training Gedrag en Gedachten Herprogrammeren
Iris Willems van prana.be

Voor welke mensen is de training Gedrag en Gedachten Herprogrammeren?

Vaak hebben we overtuigingen die we meenemen vanaf jongs af aan waar je echt van overtuigd bent of in geloofd.

Deze overtuigingen kunnen doelen als afslanken of droog trainen behoorlijk tegenhouden. Deze training gaat je hierbij helpen door deze gedachtes te herprogrammeren.

Dit gaat ervoor zorgen dat je een veel betere mindset krijgt en daardoor krijg je overtuigingen waarvan je eerst dacht dat je ze niet kon, opeens een andere betekenis en ga je je doelen opeens wel halen.

Deze training is dus vooral voor mensen die het maximale uit zichzelf willen halen en je het werken van je brein beter willen leren kennen.Wat houd de training Gedrag en Gedachten Herprogrammeren precies in?

De training Gedrag en Gedachten Herprogrammeren gaat je door middel van een online omgeving waarin je in eigen tempo door de verschillende lessen alles leren over je brein.

Dit alles doe je door 5 verschillende stappen en meerdere extra’s.

Elke stap kan audio-oefeningen, zelfreflectie test en video’s bevatten. Ik kan deze training daarom alleen aanraden als je er ook serieus mee aan de gang gaat, want je gaat echt goed naar jezelf kijken.

Hier zie je de online omgeving van de training Gedrag en Gedachten Herprogrammeren
Voorbeeld online omgeving op naam

De inhoud is als volgt:

Stap 1 – De kracht van onze gedachten en overtuigingen

Voordat we echt gaan beginnen is het belangrijk dat we meer leren over gedachten en overtuigingen en hoeveel invloed deze hebben op ons leven.

Je gaat ook leren om nieuwe overtuigingen aan te leren en deze om te zetten naar je automatische piloot, dit betekent dat je straks zonder moeite elke dag kan sporten of gezonder eten.

Ook komt stress ter sprake en wat dit voor invloed heeft op overtuigingen.


Stap 2 – Breng je overtuigingen in kaart

Voordat je “goede voornemens” kan omzettingen naar te behalen voornemens is het belangrijk om eerst je overtuigingen in kaart te brengen.

Dit betekend dat overtuigingen zoals:

  1. Ik kan niet afvallen omdat..
  2. Het lukte me niet om gezond te eten omdat..
  3. Mijn werk moet altijd af omdat..
  4. Ik ben niet sterk genoeg omdat..

Zodra we deze overtuigingen in kaart hebben gebracht ga je ze op een andere positieve manier bekijken.

Hier heb ik toch wel wat eet en drink gewoontes in balans moeten brengen. De hoeveelheid koffie als voorbeeld.

Hier zie je stap 2 van de training Gedrag en Gedachten Herprogrammeren
overtuigingen testen en in balans brengen

Stap 3: Hoe formuleer je best je nieuwe overtuigingen?

Nu je de overtuigingen op papier hebt gezet is de volgende stap hoe je het best hiernaar kan kijken en kan omzetten naar nieuwe overtuigingen.

We gaan ook kijken hoe we dit kunnen omzetten. 1 voorbeeld:

“Ik moet altijd iedereen ten dienste zijn” naar
“Ik mag eerst zorgen voor mezelf en daarna voor andere”

Hier zie je stap 3 van de training Gedrag en Gedachten Herprogrammeren
Stap 3: Hoe formuleer je best je nieuwe overtuigingen?

Iris Willem heeft ook een gratis e-boek Concrete self-coaching uitgebracht vol met gratis tips tegen stress.


Stap 4 – Hoe programmeer je nieuwe overtuigingen

In stap 4 gaat het allemaal gebeuren, we gaan beginnen met het programmeren van nieuwe gedachten en daarvoor maken we gebruik van de Q.R.B. methode op laag alfa-niveau.

Het klinkt wellicht van zweverig maar ik kan je vertellen: het werkt!

Je gaat door middel van herhaling een nieuwe overtuiging inprenten in jezelf. Uiteindelijk zul je wel zien dat meer overtuigingen nodig zijn om te veranderen als we een bijvoorbeeld als afslanken nemen.

Uiteindelijk ga je ook testen of het herprogrammeren heeft gewerkt en kan je overstappen naar een 2e overtuiging die je wilt veranderen.


Stap 5 – Gedrag herprogrammeren

De laatste stap van deze training is een mooi stukje mindset.

We gaan bijvoorbeeld door 14 manieren waarom gelukkige mensen anders denken en handelen dan ongelukkige mensen.

Hier heb ik echt een enorme motivatie en mindset boost uit gehaald en deel hier mijn manier die ik zelf dagelijks toepas en in geloof.

Jij hebt zeker invloed op je eigen succes!. Hier heb ik momenteel 4 blogs en de overtuiging is ook dat ik over een jaar zelfstandig kan beginnen.

Geloof in jezelf.

Hier zie je stap 5 van de training Gedrag en Gedachten Herprogrammeren
Denk altijd in mogelijkheden, niet in problemen!

Wat voor bonussen zitten er bij deze training?

Tegenwoordig heeft elke Masterclass of e-Cursus extra’s erbij zitten om het net iets completer te maken. En dat doet prana.be ook.

Hier zit de training Hoe haal je het maximale uit je brein er gratis bij. In deze training ga je leren hoe je maximale uit jezelf kan halen en is daarmee een erg mooie aanvulling op deze training.


Hoeveel betaal je voor deze training?

Deze training is al te doen voor een schappelijke prijs van € 138,00. Daarnaast krijg je zelfs 2 voor de prijs van 1 want je krijgt de Training Haal het maximale uit je brein er ook bij.

Zelf heb ik besloten om voor hun All-in abonnementsformule te gaan waar je € 49,00 per maand voor betaald, je krijgt dan toegang tot alle 12 trainingen en meerdere bonussen zoals 1 op 1 gesprekken.

Dit kan je bijvoorbeeld 1 jaar doen door in jezelf te investeren en het dan op te zetten en je hele leven profijt hebben wat je geleerd hebt.


Gedrag en Gedachten Herprogrammeren ervaring en conclusie

Hoe fijn is het dat je bepaalde slechte gewoontjes waar je al jaren tegen aan loopt en die zeker negatieve invloed hebben op je leven eindelijk aan te pakken?

Je kan nog zo graag bijvoorbeeld willen afslanken of droog trainen maar als je mindset niet goed is, dan is deze cursus een stap de goede richting op.

Daar gaat deze training alles aan doen door middel van van je gedrag en gedachten herprogrammeren en hier ben ik bepaalde gewoontes die ik sinds jongs af aan heb, echt anders gaan bekijken na deze training doordat ik mijn hersenen nu beter begrijp.

Je gaat in deze training echt leren hoe sterk overtuigingen zijn en zodra je deze gaat veranderen dat je echt ingeroeste gewoontes kan veranderen en een veel betere mindset gaat krijgen!

Uiteraard kost het zeker tijd, maar op den duur zul je overtuiging na overtuiging kunnen herprogrammeren en zelf in de hand krijgen

Wacht dus niet langer en investeer nu in jezelf!

Of download hier haar gratis e-book tegen stress.


Zie hier al mijn gezondheid reviews


Ik hoop je in deze Gedrag en Gedachten Herprogrammeren Review antwoord te hebben gegeven op de volgende vragen, mocht je nog meer vragen of ervaringen hebben stel die dan hieronder.

  • Wie is prana.be?
  • Wat is de cursus Gedrag en Gedachten Herprogrammeren?
  • Is Iris Willems betrouwbaar?
  • Hoeveel kost de training Gedrag en Gedachten Herprogrammeren?
  • Wat ga je allemaal leren in de training Gedrag en Gedachten Herprogrammeren?
  • Beste manier om Gedrag en Gedachten te veranderen?
Print Friendly, PDF & Email

Plaats een reactie