Review: Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen

Leer Gitaar spelen, vooral in deze periode waarbij we veelal thuis zitten. Hiervoor heb ik een review over pianoles gemaakt, beiden een leuke hobby waar je veel in kwijt kunt. Ga ik nu over naar een hele andere manier van muziek maken.

En dit is zeker niet zomaar een hobby die je snel onder de knie hebt. Na het volgen van deze cursus weet je alles over gitaar spelen en kan je bekende liedjes spelen van onder andere Adele, Acda en de Munnik en Queen.

Hierbij mijn review over de cursus: Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen


Inhoudsopgave


Wie is Koen Snoek?

De verkoper van de Leer gitaar spelen in 22 lessen is Koen Snoek

Koen komt uit Volendam en is sinds jong af aan al gitarist. Hij heeft zelfs les gehad van de 3JS en heeft meerdere keren in hun voorprogramma mogen staan.

Koen is van mening dat er veel verkeerde technieken aangeleerd worden, en heeft daarom besloten om in deze cursus de juiste technieken en lessen te geven zodat jij de juiste kneepjes van het gitaar spelen thuis onder de knie kunt krijgen.

Op deze foto zie je de bedenker van deze gitaar cursus Koen Snoek
Koen Snoek

Wat houd de Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen cursus precies in?

In deze cursus ga jij in 22 lessen leren, via een online platform, door middel van video’s hoe je op de juiste manier gitaar kunt leren spelen. Koen doet deze cursus al heel lang en heeft precies gezien wat zijn cursisten wel of niet leuk vonden en daar zijn cursus op aangepast.

Wekelijks krijg je 1 les erbij, waarbij de focus op 1 les is Daarnaast krijg je les in de juiste gitaarhouding en leer je je gitaar stemmen.

Je komt in een facebook groep met medecursisten met dezelfde passie voor gitaar spelen.

De cursus bestaat uit een drietal modules en een aantal extra’s.


Wat krijg je precies?

De cursus loopt via een overzichtelijk online platform waarbij je elke week 1 les gaat behandelen tot een totaal van 22 lessen.

Elke les heeft één of meerdere video’s van HD kwaliteit, en je krijgt een sheet waarbij alle akkoorden op staan.

Voordat de cursus begint krijg je eerst alle informatie hoe deze cursus in elkaar zit.

Op deze foto zie je de cursus leer gitaar spelen in 22 lessen
Leer gitaar spelen in 22 lessen


Deel 1: Ik maak je klaar om te rocken

Uiteraard moet je ergens beginnen, in het eerste deel ga je alle basis stappen leren. Denk hierbij aan de juiste gitaarhouding of hoe je jouw gitaar moet stemmen.

Ook ga je stap voor stap leren hoe je makkelijk riffs gaat spelen. Een riff is trouwens een ritmisch basispatroon.

Het zal ook voorkomen dat je de gitaar snaren moet vervangen. In deze module wordt dit uitgebreid besproken.


Deel 2: Jij rockt met liedjes

Nu gaat het echte werk beginnen. Je start in deze module met het leren en spelen van bekende liedjes die je wellicht kent van de radio of tv.

Denk bijvoorbeeld aan Adele, Acda en den Munnik, Queen en nog veel meer. Nu wordt het echt leuk en krijg je er nog meer plezier in.

Daarnaast zul je de gitaarakkoorden  steeds beter onder de knie krijgen, je staat nu aan het begin van goed gitaar spelen.


Deel 3: Theorie en Techniek

Nu je de eerste liedjes voor je familie en vrienden kunt spelen, door de vorige 2 modules, is het tijd voor een stukje theorie en techniek.

Je gaat leren hoe je tablatuur kunt lezen en wat de belangrijkste toonladders zijn. Je gaat daarnaast ook barré akkoorden spelen.


Wat voor extra’s krijg je bij deze Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen cursus?

Tegenwoordig geven steeds meer cursussen en trainingen veel verschillende extra’s erbij, die de cursus net iets meer compleet maken. Dit kunnen bijvoorbeeld e-books zijn of andere extra’s.

Ook bij deze cursus de nodige extra’s die de moeite waard zijn. Hieronder een overzicht van de volgende extra’s:

Uitgebreide bijlagen + mp3 audio meespeel bestanden

Hierin vind je heel veel mp3 bestanden met bijlage zodat jij deze allemaal kunt gaan spelen als je de cursus hebt afgerond.


Jaarlijks kampvuurevent

Elk jaar organiseert Koen een kampvuur event voor alle leden van de gesloten community. In een relaxte en gemoedelijke sfeer laat iedereen horen wat ze hebben geleerd en deel je je passie met heel veel andere.


En nog een paar extra’s

  • Een stap-voor-stap opleidingsplan
  • Geheime community voor de cursisten
  • De mogelijkheid om videovragen te stellen
  • Compleet & uitgebreid gitaarakkoordenboek

Wat zijn de ervaringen van cursisten van de Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen cursus?

Bij elke training zijn er op verschillende locaties ervaringen en reviews te vinden van mensen die deze cursus hebben gevolgd.

Ik deel er een paar en vermeld erbij waar het afkomstig van is. Ik heb de achternamen weg gehaald in verband de privacy wet.

Google Reviews
Linkedin

Wat betaal je voor deze cursus?

De prijs van deze gehele cursus “Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen” is € 67,00.

Voor dit bedrag krijg je 22 lessen die goed in elkaar zitten en waar je voor altijd toegang tot hebt vanaf je mobiel, tabblad of computer op elk gewenst moment toegang tot hebt.

Ik vind het de investering waard, maar dat blijft voor iedereen persoonlijk. Maar zou bij de muziekschool losse lessen volgen, bij een dan betaal je al snel € 25,00 tot € 40,00 per les.

Het voordeel van een online platform als deze, is dat je niet afhankelijk bent van anderen. Jij kan op je eigen tempo door de cursus gaan en je bepaald zelf hoe lang je eraan gaat zitten.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Ook bij deze cursus heb je de mogelijkheid voor een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit geeft je de keuze om deze cursus aan te schaffen en het een kans te geven.

Ben je van mening dat het toch niet is wat je dacht, dan krijg je je gehele aankoopbedrag terug.


Conclusie en mijn ervaring over de Cursus Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen

Ik hoop dat ik je in deze review een goede indruk heb kunnen geven wat je allemaal krijgt en hoe de cursus er in zijn geheel uitziet.

Ik vind het een compleet pakket, en dat er nog leuke extra’s bij zitten waardoor je hier nog jaren mee door kan gaan, en in een leuke groep terecht komt met met mensen die dezelfde passie voor gitaar spelen met je delen.

Ook vind ik het goed dat ze 1 les per week geven. Daardoor neemt Koen de tijd om elke module goed door te nemen en kan je met de volledige focus en motivatie door de lessen heen er plezier in krijgen en houden.

Hoe geweldig zou het zijn als jij straks bekende nummers kunt spelen voor al je vrienden en familie? Wil je op de juiste manier gitaar leren spelen? Neem dan nu de stap!

Zie hier al mijn Review Overzicht


Ik hoop je met deze Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen Review antwoord te hebben gegeven op de volgende vragen, mocht je nog meer vragen of ervaringen hebben dan kun je die stellen in een reactie.

  • Wie is Koen Snoek?
  • Wat is de cursus Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen?
  • Hoeveel kost de cursus Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen?
  • Wat zijn de cursus Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen extra’s?
  • Is Koen Snoek betrouwbaar?
  • Wat zijn de Leer Gitaar Spelen in 22 Lessen ervaringen?
Print Friendly, PDF & Email

Plaats een reactie