Review: Trading Navigator Methode van Harm van Wijk

Trading Navigator Methode van Harm van Wijk is een cursus die jou alles gaat leren over succesvol beleggen. Deze cursus is voor beginners, ervaren beleggers en zelfs zeer ervaren beleggers. Hieronder deel ik mijn ervaring en mening over de Trading Navigator Methode.

Inhoudsopgave

De verkoper

Op deze foto zie je de bedenker van de Trading Navigator Methode Ham van Wijk

Harm van Wijk op tv

De bedenker en oprichter van deze cursus is Harm van Wijk. Harm heeft bedrijfseconomie en marketing gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.

Kort na zijn studie is hij zich gaan richten op de beurs, en alles wat hierbij komt kijken. Dit doet hij al sinds 1995, met de kennis zit het dus wel goed.

Harm heeft verder een indrukwekkende CV opgebouwd. Hij heeft onder andere gewerkt voor de SNS bank, Fortis, de Volksbank, ABN Amro en BinckBank. Bij al deze functies heeft hij de financiële richting gekozen en functies die gebaseerd waren op beleggen.

Na al deze kennis en ervaring heeft hij besloten om al zijn kennis te stoppen in deze training, om ook anderen te helpen met beleggen.

Trading Navigator Methode in het kort

Tijdens deze online cursus ga je alles leren over beleggen. Harm van Wijk zegt zelfs dat een gemiddeld rendement van 20,6% mogelijk is op den duur, en dat je dit kan bereiken met slechts 10 minuten per week.

De Trading Navigator Methode is software waarbij je uiteindelijk koop- en verkoop signalen gaat geven, zodat jij precies leert hoe je succesvol moet beleggen. 

Iedereen gaat in deze cursus met de software succesvol beleggen en moeiteloos veilig geld verdienen. Harm van Wijk helpt jou daarbij om door het hele proces heen te gaan om de software te installeren.

De verkoper meld overigens wel netjes dat je ook zeker verlies kunt leiden en dat het niet alleen maar zonneschijn is.

Zie hieronder een video die je een goede inkijk geeft over wat de Trading Navigator precies is, dit is namelijk een onderdeel van de uitgebreide training.

Als we dieper ingaan in deze cursus

In deze cursus ga je in 6 weken alle in en outs leren in de wereld van beleggen. Dit gebeurt op basis van een software pakket en daarnaast krijg je ook een behoorlijk aantal extra’s. Zie daarvoor volgend hoofdstuk.

Het voordeel van deze cursus is dat je blanco kan beginnen. Dus als jij nog helemaal niks weet over beleggen, dan ga je alles stap voor stap leren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je voorkennis moet hebben, deze cursus is voor iedereen.

In de training van 6 weken krijg je onder andere:

 • Tips van de beste beleggers van de wereld
 • De beste strategieën voor aandelen
 • Uiteraard alles over opties wat er te leren valt.
 • Hoe je goed moet kopen en verkopen en hoe je de signalen herkent
 • Bewezen optiestrategieën

Extra’s

Trading Navigator Methode bied ook een hele lijst aan extra’s die je bij dit pakket krijgt. Hieronder een korte lijst van de belangrijkste: 

 • Twee jaar Alerts via Telegram
  Hier krijg je 2 jaar lang tips over aandelen die je in de gaten moet houden. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je zelf even niet veel tijd hebt om aandelen in de gaten te houden.
 • 2 Jaar toegang tot de Trading Navigator Methode Community
  Dit is een Community voor alle mensen die deze cursus hebben gekocht, en dus samen hun tips en ervaringen kunnen delen. Je zal dus nooit het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Ook worden er successen gedeeld.
 • Geld verdienen met Opties
  Dit is een cursus in PDF formaat die Harm van Wijk eerder heeft gemaakt. Hierna weet je alles over geld verdienen via opties.
 • Geld verdienen met aandelen
  Deze cursus is niet zoals bovenstaand gebaseerd op opties maar op aandelen.
 • Gratis toegang tot een 3 daags event voor 2 personen
  Op deze foto zie je de 3 daagse event trading navigator

  Voorbeeld 3 daagse training event.

  Evenement waar je alle informatie over beurshandel uitgelegd krijgt. Ook zijn er verschillende gastsprekers aanwezig. Een event waar je dus veel gaat leren.

 • Speeders, Sprinters en Turbo’s
  Een e-book wat gebaseerd is op bovenstaande termen.
 • MeXeM transactietegoed
  Je krijgt alvast een mooi tegoed om een goede start te maken op het platform van MeXeM

Bekijk hier de vele extra’s van deze uitgebreide training

Prijs

De prijs blijft een investering! Je krijgt de Trading Navigator Methode voor € 597,-. Hier zal je winnende trade mee maken, maar zoals Harm ook eerlijk verteld ook verliezen. Gelukkig word je geleerd hoe je zo snel mogelijk van verliezende trades af kunt komen. 

Wat je ook moet bedenken is dat je bij veel platformen een behoorlijk bedrag moet inleggen om überhaupt te mogen beginnen met beleggen. Daarin tegen zit hier een leuke extra bij zodat je € 500,- tegoed krijgt bij MeXeM.

Ervaringen uit de Community

Er zijn gelukkig ook verschillende reacties te vinden van mensen die deze training hebben gedaan. Ondanks dat je de negatieve reacties vaak niet kan lezen, deel ik hierbij toch een aantal positieve reacties:

 • Dankzij de methode van Harm van Wijk weet ik elke week precies welke aandelen ik moet kopen of verkopen.
 • Het systeem van Harm heeft zijn waarde bewezen
 • Het systeem van Harm is concreet, zonder emoties en toepasbaar op alle aandelen
 • De methode van Dhr. van Wijk heeft voor zowel de ervaren als voor de beginnende belegger een meerwaarde bij het handelen op de beurs.
 • Dankzij Harm heb ik minder kopzorgen, het systeem geeft aan welke aandelen ik het beste kan kopen of verkopen.
Op deze foto zie je reacties van de Trading Navigator Methode

Enkele reacties van de Trading Navigator Methode

Trading Navigator Methode mening en conclusie

Het mag duidelijk zijn dat de bedenker van dit pakket, Harm van Wijk, heel goed weet waarover hij praat en hoe deze cursus in elkaar zit. Hij heeft veel kennis over de beurs, en dat wordt in deze cursus duidelijk en stap voor stap uitgelegd. 

Ook is het een mooi compleet pakket waar je wel even zoet mee bent en niet binnen een week uit hebt.

Zoals hierboven vermeld, is beleggen niet alleen maar zonneschijn, wees je dan ook zeker bewust dat er risico’s aan vast zitten en dat winst niet altijd gegarandeerd is. Gelukkig krijg je wel de tools om alles goed onder de knie te krijgen zodat je eventuele verliezen uiteindelijk om kan zetten naar winnende trades.

Het is fijn dat alles in “jip en janneke” taal wordt uitgelegd, zodat het bijna onmogelijk is om het niet te snappen. De video’s zijn van goede kwaliteit en je ziet dat Harm hier echt zijn best mee heeft gedaan, waarbij hij goed verstaanbaar is.

Het forum van Harm heeft op dit moment 10.000 leden, dat zegt ook wel wat dat er genoeg mensen bezig zijn met deze manier van geld verdienen, en dat je er echt niet alleen voor staat.

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Wat ik positief vind,  is dat hij een 30 dagen niet goed, geld terug garantie heeft. Mocht je het dus helemaal niks vinden en niet uit de voeten komen met de software, dan heb je dus garantie om je geld terug te krijgen.

Dus mocht je stap voor stap worden begeleid in de wereld van beleggen dan raad ik je deze cursus zeker aan.

Ik heb op deze website ook nog 3 andere reviews geschreven die kunnen zorgen voor een passief inkomen.

 1. Agency Masterclass Review van Mitchell Weijerman

 2. Cryptocurrency Beginnerscursus Review

 3. Bol Masterclass van Jia Ruan Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *