The Millionaires Club Review (2021) Vasco Rouw & Boef + Ervaringen en Kortingscode (zelf lid)

The Millionaires Club is een besloten community waarin je alles leert over het opbouwen van een flink vermogen. Je gaat kennis maken met tal van verdienmodellen, je krijgt tips van succesvolle miljonairs en je gaat al met al een hoop leren. In deze review wil ik je graag kennis laten maken met The Millionaires Club, met Vasco Rouw en met Boef.

In deze review deel ik zeker ook mijn persoonlijke bevindingen en ervaringen met The Millionaires Club. Ik heb zelf deel uit mogen maken van deze community én ik heb alle modules mogen volgen. Op basis van die bevindingen heb ik deze The Millionaires Club review dan ook kunnen schrijven.

Ben je op zoek naar een betere Financiële vrijheid & Mindset? Dan ben je hier op het juiste adres. Dit programma gaat je namelijk alles leren ook over Crypto, aandelen en vastgoed.

Hier ben ik zelf ook enige tijd lid, je zal daarom ook persoonlijke foto’s vinden bijvoorbeeld samen met Vasco. Vind een review pas oprecht als je het product ook daadwerkelijk kent!

Leestijd: 12 minuten


Code werkt alleen als je jaarlijks betaald

Inhoudsopgave


Wat houdt The Millionaires Club precies in?

Financiële vrijheid & mindset. Dat zijn volgens Vasco en Boef de twee belangrijkste termen die betrekking hebben op The Millionaires Club. Op de website van deze community valt te lezen dat al meer dan 5000 leden zich aangesloten hebben bij de community.

Ook valt te lezen dat The Millionaires Club jaarlijks meerdere events organiseert. Om toegang tot deze events te kunnen krijgen, moet je wel eerst lid worden bij The Millionaires Club. Nadat je lid geworden bent, kun je ook tal van cursussen en modules gaan volgen.

In deze cursussen en modules staat eigenlijk één ding centraal: het verdienen van geld. Dit gebeurt bij voorkeur op een passieve wijze, maar Boef en Vasco weten ook dat je hier onwijs hard voor moet werken. Alleen door hard te werken, kun je op den duur een flink inkomen en vermogen op gaan bouwen. Feit is dat je via The Millionaires Club in ieder geval de juiste handvatten aangereikt krijgt om het harde werken in de praktijk succes op te laten leveren.

Daarnaast staat bij The Millionaires Club ook de term ‘mindset’ centraal. Volgens Boef en Vasco Rouw is het namelijk noodzakelijk dat je jouw mindset gaat veranderen. Dat is althans noodzakelijk als je veel geld wilt verdienen en als je financiële vrijheid wilt behalen.

In het ledengedeelte van The Millionaires Club vind je meerde tools, vind je meerdere cursussen en kun je je dus ook aanmelden voor events. Daarnaast kun je via deze community ook in contact komen met waardevolle connecties. Connecties die je op zakelijk vlak kunt gebruiken, maar waarmee je mogelijk ook dierbare vriendschappen op kunt bouwen. Elke succesvolle ondernemer geeft in ieder geval aan dat het wenselijk is dat je een andere ondernemer kent om mee te sparren. Via The Millionaires Club kun je dus ook een dergelijke gesprekspartner leren kennen.


The Millionaires Club Review [VIDEO]

Zie veel reviews van dit programma maar weinig laten de cursus zelf zien, hier wel het The Millionaires Club programma in bezit dus neem je uitgebreid mee door de modules:

De cursus heeft wel een nieuwe online omgeving gekregen, zie daarvoor de video eronder waar ik kort daarop in ga zoals het er nu uit ziet.

The Millionaires Club Review (nieuwe omgeving) [VIDEO]


Wie zijn de gezichten achter The Millionaires Club?

De mannen achter deze uitgebreide community zijn Vasco Rouw en Boef, hieronder ga ik iets dieper op wie beide precies zijn.

Wie is Vasco Rouw?

Eén van de twee gezichten achter The Millionaires Club is Vasco Rouw. Deze relatief jonge ondernemer begon op jonge leeftijd met zijn eigen gaming bedrijf. Met dit bedrijf wist hij al snel flinke successen te behalen; hij stond op jonge leeftijd al aan het roer van een miljoenenbedrijf.

Ondertussen werd hij ook getriggerd door manieren om van zijn geld nóg meer geld te kunnen maken. Hij is daarom tal van verdienmodellen uit gaan proberen, zich in deze verdienmodellen gaan verdiepen en uiteindelijk gebruik gaan maken van deze verdienmodellen.

Op dit moment is Vasco Rouw één van de meest succesvolle ondernemers van ons land. Hij rijdt dan ook in een dikke Lamborghini en hij heeft ook nog een Tesla voor de deur staan. Op jonge leeftijd heeft Vasco Rouw in ieder geval al flink weten te behalen.

Opvallend vind ik vooral de openhartigheid en de sympathie van Vasco Rouw. Deze succesvolle ondernemer komt erg vriendelijk over, is de goedheid zelve en doet er alles aan om andere mensen te helpen. Dit doet hij onder meer dus met zijn The Millionaires Club.

Op de foto zie je Vasco Rouw, 1 van de oprichters van de The Millionaires Club
Vasco Rouw

Daarnaast is Vasco Rouw één van de mentoren geweest van niemand minder dan Joshua Kaats die je ook kent van mijn Review over de Dropship Academy. Joshua heeft daarnaast in zijn cursus ook een bonus video opgenomen met Vasco.

Zelf op de foto met Vasco Rouw

Hier woon ik de evenementen uiteraard ook bij om het maximale eruit te halen, hieronder zie je 2 foto’s van het evenement op airport Twente.

Op deze foto zie je Vasco Rouw van The Millionaires Club en ik op de foto
Samen met Vasco op de foto
Op deze foto zie je de auto van Vasco Rouw van The Millionaires Club
De auto van Vasco Rouw

Wie is Boef?

Is Vasco Rouw het enige gezicht achter The Millionaires Club? Nee, zeker niet. Vasco doet dit samen met Boef, de welbekende rapper die momenteel in een miljoenenvilla in Almere woont.

Boef is niet alleen een succesvolle rapper, maar is ook nog eens een succesvolle ondernemer. Zo heeft hij een belang in meerdere bedrijven en werkt hij veel samen met Vasco. Beide heren hebben ook meerdere vastgoedprojecten, waardoor ze een flinke passieve inkomstenbron op hebben weten te bouwen.

Aangezien zowel Boef als Vasco hier veel ervaring mee hebben, zijn zij het ideale duo voor The Millionaires Club. Dat is althans mijn persoonlijke mening.

Op de foto zie je Boef, 1 van de oprichters van de The Millionaires Club
Boef

Wel is het goed om te weten dat Vasco Rouw een stuk prominenter op de voorgrond staat in verhouding tot Boef. Op de momenten suprême weet Boef zich echter wel prima te manifesteren, waardoor The Millionaires Club ongetwijfeld ook veel jongeren aanspreekt. Boef is immers een idool voor veel jongeren.


Wat krijg je allemaal?

Tot slot zet ik graag nog even op een rijtje wat je nou precies krijgt als je je als lid aanmeldt bij The Millionaires Club:

 • Leerzame cursussen: de cursussen zijn door Vasco en Boef zelf ontwikkeld en staan dus boordevol nuttige en bewezen tips. De cursussen worden bovendien continu aangevuld en richten zich op tal van onderwerpen: het beleggen in aandelen, het verkrijgen van de juiste mindset en daytraden zijn enkele voorbeelden van cursussen.
 • Events: als lid van The Millionaires Club kun je je ook aanmelden voor één van de events. Tijdens deze events kun je netwerken, kun je workshops volgen en kun je een hoop inspiratie op doen. Met deze events willen Vasco en Boef je niet alleen inspireren, maar ook motiveren. Volgens hen is namelijk iedereen in staat om van een financiële vrijheid te gaan genieten.
 • Grote community: je krijgt ook direct toegang tot de grote community van The Millionaires Club. In deze community zitten momenteel al meer dan 5000 leden; stuk voor stuk mensen die óók veel geld willen gaan verdienen. In de verschillende besloten groepen in de community helpen de leden elkaar, inspireren de leden elkaar en geven de leden elkaar ook handige tips.
 • Persoonlijk dashboard: via The Millionaires Club krijg je ook toegang tot jouw persoonlijke dashboard. Op dit dashboard zie je jouw persoonlijke doelen, de vooruitgang die je geboekt hebt en de waarde van jouw vermogen. Bovendien kun je via dit dashboard gemakkelijk de cursussen volgen en je aanmelden voor één van de events.
Op deze foto zie je de online omgeving van de The Millionaires Club

Exclusieve evenementen met maximale waarde (+voorbeeld)

Hier ben ik al enige tijd lid van de The Millionaires Club en onderstaand is een voorbeeld van 24 mei 2021 waarin Vasco Rouw een samenvatting heeft gegeven van 7 uur lang van alles wat hij heeft geleerd bij het jaarlijkse evenement van Tony Robbins waar hij 100k voor betaald.

Deze samenvatting bevatten allemaal informatie over hoe bekendere miljardairs hun geld gaan inzetten en daar kan jij ontzettend veel van leren en dat heb ik dan ook gedaan.

Denk bijvoorbeeld als namen zoals Harry Dent, Christopher Zook en Michael Saylor.

Daarnaast nodigt hij vaak ook bekende mensen uit voor deze evenementen om maximale waarde te geven. Hieronder 3 afbeeldingen van dit evenement waar live tussen de 900-1000 mensen aanwezig waren voor maar liefst 7 uur lang.

Onderstaand evenement werd gedaan door Vasco Rouw, Wesley Pieterse en Guido Weijers die een masterclass deed over geluk.

Dit evenement is ook opgenomen in een aparte module.

Op deze foto zie je Vasco Rouw die een live evenement doet van de The Millionaires Club
Alles leren over de basis principes naar financiele vrijheid
Op deze foto zie je Vasco Rouw die een live evenement doet van de The Millionaires Club
Links boven zie je mij en onderaan dat er maar liefst 903 mensen aanwezig waren.
Op deze foto zie je Guido Weijers die een live evenement doet van de The Millionaires Club
Een masterclass over geluk door Guido Weijers

Voor wie is The Millionaires Club geschikt?

Is het zo dat The Millionaires Club voor iedereen geschikt is? Nee, dat is volgens Vasco Rouw en Boef niet het geval. Volgens beide heren is het zaak dat je gemotiveerd bent, dat je zelfdiscipline hebt en dat je echt iets van jouw leven wilt maken. Als de echte wil bij jou ontbreekt, kan het namelijk lastig zijn om alle cursussen van The Millionaires Club te volgen.

Heb je op dit moment nog niet de juiste mindset? Dat is volgens Vasco Rouw & Boef geen probleem. Met de cursussen ga je namelijk ook leren hoe je jouw mindset kunt veranderen. Je wordt bovendien continu door beide heren geïnspireerd, waardoor je al snel zelf ook dezelfde resultaten wilt gaan boeken. De verandering van jouw mindset is vervolgens eigenlijk een logisch vervolg.

Daarnaast moet je ook bereid zijn om in jezelf te investeren. Je moet namelijk een abonnement bij The Millionaires Club af gaan sluiten, waar uiteraard een prijskaartje tegenover staat. Je kunt dit prijskaartje echter als een pure investering zien; dankzij de vele tools, het mentorschap en de cursussen heb je deze abonnementskosten hoogstwaarschijnlijk binnen de kortste keren alweer terugverdiend.

Ik kan dus stellen dat een lidmaatschap bij The Millionaires Club niet voor iedereen weggelegd is. Je moet echt veel motivatie hebben, je moet bereid zijn om in jezelf te investeren en je moet je open leren stellen. Alleen als je een open mindset hebt, ben je immers in staat om alle kennis op te gaan doen!


Hoe kun je financiële vrijheid behalen?

Wil jij nooit meer over een uitgaven na hoeven te denken? En wil jij graag jaarlijks meerdere keren op vakantie kunnen? Dit is mogelijk als je van financiële vrijheid geniet. Je bent dan niet meer afhankelijk van de arbeidsuren die je maakt, maar je teert vooral op jouw wederkerende inkomsten. Om deze inkomsten op te kunnen bouwen, zijn de cursussen van The Millionaires Club zeer waardevol.

Je hebt tegenwoordig meerdere manieren om van financiële vrijheid te genieten. Zo kun je investeren in aandelen, kun je investeren in vastgoed en kun je investeren in cryptovaluta. Al deze investeringsmogelijkheden worden in The Millionaires Club uitgebreid besproken.

Daarbij is het echt een voordeel dat zowel Vasco Rouw als Boef ervaren ondernemers zijn. Zij weten als geen ander hoe ze geld kunnen maken en hoe ze hun geld kunnen laten renderen. Bovendien geven zij – bijvoorbeeld via hun Instagram account – heel veel inzicht in de resultaten die ze zelf weten te behalen. Je ziet dan al snel dat zij tienduizenden euro’s maken door op de juiste manier met de juiste verdienmodellen aan de slag te gaan.

Is het mogelijk om dankzij The Millionaires Club zelf ook financiële vrijheid te behalen? Ik ben ervan overtuigd dat dit inderdaad mogelijk is. In deze community vind je tal van waardevolle cursussen terug, waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Je leert niet alleen veel van deze cursussen, maar ook van de adviezen van Vasco Rouw & Boef. Al met al ligt de wereld dus aan je voeten; je bent zéker in staat om zelf ook van financiële vrijheid te genieten! Met alle dank aan The Millionaires Club, Vasco Rouw en Boef.

Onderstaand een voorbeeld van een live sessie over crypto waar maar liefst 400 leden online waren, video’s worden daarnaast ook opgenomen en bevat Vasco en Boef live in beeld of ze nodigen experts uit om je van updates en tips te voorzien.

Op deze foto zie je de live sessie over crypto van de The Millionaires Club
Maandelijks crypto sessies.

Uit welke modules bestaat de The Millionaires Club?

Zoals je in mijn video review hebt kunnen zien krijg je toegang tot heel veel modules. Zal ze hieronder nog even kort neerzetten:

Module 1: Mindset

In deze module krijg je maar liefst 37 sessies over 7 weken waarin jij alles gaat leren over het krijgen van een betere mindset en vooral het krijgen van een money mindset.

Dit is een mindset die je gaat leiden naar financieel vrijheid. Veel van deze sessies zijn ook gebonden aan een opdracht. Zo heb je een video van de Wheel of Life en vervolgens ga je je Wheel of life invullen.

En dat kan als resultaat onderstaande zijn. Paar maanden later vul je dit weer in en dan zal je langzaam maar zeker vooruitgang boeken naar een betere versie van jezelf.

Op deze foto zie je de module mindset van de The Millionaires Club

Module 2: Het financiële huishoudboekje

In deze module ga je samen met financieel deskundige Eef van Opdorp en Vasco inzicht maken over je huidige financiële situatie en vooral wat beter kan of wat je kan besparen maar uiteindelijk meer geld te gaan verdienen richting financiële vrijheid.

Denk aan de volgende onderwerpen die uitgebreid besproken gaan worden:

 • Het financiële brein
 • Financiële optimalisatie
 • Kosten omlaag brengen verhoogd je inkomen
 • Jouw relatie met geld…

Na deze module ga je heel anders naar geld kijken en vooral naar wat je echt nodig hebt en wat eigenlijk niet en wat je wellicht zelfs kan opzeggen om te besparen.

Deze module bevat 11 sessies.


Module 3: De weg naar financiële vrijheid

Deze module bevat zoals je kan zien de weg naar financiële vrijheid. Je gaat eerst een goede basis leren over je eigen financiën en vanuit daar komen er verschillende cursussen op het gebied van crypto, beleggen en vastgoed.

Fundamentals

Samen met Vasco Rouw ga je eerst kijken naar je startpunt van je vermogen, we gaan ook al doelstellingen maken en zowel mindset als strategie komen uitgebreid aan bod.

Vasco gaat ons namelijk al zijn ervaringen delen hoe je een sterk vermogen gaat creëren en deelt daarmee ook 4 basisprincipes. Vond dit een erg waardevolle module.

Op deze foto zie je de module Fundamentals van The Millionaires Club

Vastgoed

Vastgoed is de laatste tijd ook ontzettend populair, je koopt een pand op en vervolgens verhuur je dit en creëer je een passief inkomen. Je huurders betalen namelijk elke maand de huur zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Deze module bestaat uit 5 sessies en gaat dieper in op geld verdienen met vastgoed. Hier heb je overigens wel de Diamond membership voor nodig.


Beleggen

Mocht je net als ik besluiten om The Millionaires Club te kopen, dan krijg je ook een aparte module naast deze onder de naam “Vasco’s aandelen mandje”. Hierin staan alle aandelen die Vasco zelf heeft gekocht en jij kan hiermee natuurlijk ook gebruik maken als je dat wilt.

In deze module ga je in 6 sessies alles leren over beleggen. Dat hij er verstand van heeft is wel te zien in onderstaande video waarin hij zijn strategie verteld over beleggen waar je direct mee kan starten.


Crypto

Hier ben ik enorm fan van crypto en ben dus erg blij dat er een aparte module van is. In deze module ga je de volgende onderwerpen bespreken:

 • De geschiedenis van Bitcoin
 • Hoe werkt blockchain
 • De verschillende cryptocurrencies
 • De verschillende manieren om te investeren in crypto
 • Evalueer je investering
 • Risico’s van cryptocurrencies
 • De grootste valkuilen…
 • Hoe koop je cryptocurrencies
 • Waarom zou ik beleggen in cryptocurrencies?

Daarnaast ga je ook leren zoals je ziet hoe je crypto kunt kopen en hier maken ze gebruik van Bitvavo. Mocht je deze partij nog niet kennen, maak dan nu gebruik van mijn welkomsactie van de eerste week €1000,00 gratis handelen en koop hieronder je eerste bitcoins.


Wat krijg je als je lid wordt van The Millionaires Club?

Spreekt het verhaal van Vasco Rouw en Boef jou wel aan? Wil jij daarom mogelijk ook een abonnement bij The Millionaires Club af gaan sluiten? Dan is het goed om te weten dat je uit twee soorten memberships kunt kiezen. Beide memberships hebben hun eigen eigenschappen én hun eigen prijskaartje.

Silver Membership

Wil je voor het meest basic abonnement gaan? Dan kies je voor het Silver Membershop. Dit abonnement is echter allesbehalve basic te noemen, aangezien je met dit abonnement al toegang tot heel veel tools krijgt.

Eigenlijk alle tools die door The Millionaires Club ontwikkeld zijn, vind je terug in jouw account als je voor een Silver Membership gekozen hebt. Daarnaast krijg je ook toegang tot tal van mindset modules. Deze modules zijn niet alleen door Vasco Rouw & Boef ingesproken, maar ook door onder meer Victor Mids en Kjeld Nuis. Zij geven ook graag aan hoe zij de juiste mindset hebben verkregen én hoe zij in staat zijn om de beste prestaties te leveren.

Op deze foto zie je de mindset module van de The Millionaires Club

Verder krijg je ook nog toegang tot de ‘weg naar financiële vrijheid’ module. Deze module is ontwikkeld door Vasco Rouw in samenwerking met Eef van Opdorp. Zij is een Nederlandse budgetcoach en is onder meer bekend vanwege meerdere RTL 4 programma’s. Samen met Vasco Rouw heeft zij dus een uitgebreide module ontwikkeld; een module waarin alles draait om het verkrijgen van financiële vrijheid. De weg hiernaartoe kan vrij lastig, pittig en interessant zijn, maar levert je tegelijkertijd ook onwijs veel op!

Ook krijg je nog toegang tot een speciale investering module. Een module waarin uitgelegd wordt hoe je met investeren kunt beginnen. Voor deze module hoef je zelf geen kennis te hebben over aandelen, opties of indexen. Nee, je krijgt echt alles vanaf het nulpunt aangeleerd, zodat je direct de juiste basis gaat ontwikkelen.

In de afgelopen jaren is ook de cryptovaluta hot geworden. Nou, daar hebben Vasco en Boef ook perfect op ingespeeld met hun crypto module. In deze crypto module ga je leren hoe je met crypto aan de slag kunt gaan en hoe je hier zoveel mogelijk geld mee kunt verdienen. Ook komen meerdere ervaren experts in deze module aan het woord, zodat je écht heel veel kennis op gaat doen.

Tot slot krijg je ook nog toegang tot de Silver Community en ben je van harte welkom bij de exclusieve events. In de community en tijdens de events kun je perfect netwerken, inspiratie op doen en de volgende stappen zetten. De volgende stappen naar een financiële vrijheid zonder zorgen.

Bekijk hier het silver membership abonnement!


Diamond Membership

Je kunt ook nog voor het Diamond Membership kiezen. Als je voor dit membership kiest, krijg je toegang tot alle hierboven genoemde modules, tools en events. Dat wordt verder nog aangevuld met enkele interessante modules en mogelijkheden.

Zo krijg je toegang tot een exclusieve vastgoed module. In deze module ga je leren hoe je kunt starten met het investeren in vastgoed, hoe je het beste rendement kunt behalen en hoe je dit allemaal perfect op de rit kunt zetten. In deze module komen Vasco Rouw en Boef zelf ook veelvuldig aan het woord. Zoals ik eerder in deze review al aangaf, hebben beide heren namelijk een hoop vastgoedprojecten.

Op deze foto zie je de vastgoed module van de The Millionaires Club

Ook krijg je toegang tot een speciale sales module. In deze module draait alles om sales, sales en nog eens sales. In mijn ogen is deze module met name voor (digitale) ondernemers geschikt, aangezien je als ondernemer continu met sales te maken hebt. Ook deze module past in ieder geval perfect bij alle andere modules van The Millionaires Club.

Verder krijg je ook nog toegang tot een exclusieve ondernemerschap module. In deze module krijg je de fijne kneepjes van het vak ‘Ondernemen’ aangeleerd. Ook in deze module zie en hoor je Vasco Rouw veelvuldig voorbij komen, aangezien hij zelf een onwijs succesvolle ondernemer is. Als je van iemand op het gebied van ondernemerschap iets kunt leren, is het wel van Vasco Rouw.

Tot slot krijg je ook nog toegang tot een exclusieve community. In deze community vind je alleen maar gelijkgestemden terug die dezelfde doelen hebben. Daardoor ligt het niveau in deze exclusieve community ook iets hoger dan in de Silver community.

Wil je één van de events van The Millionaires Club gaan bezoeken? Als je voor het Diamond Membership kiest, krijg je Diamond stoelen aangewezen tijdens de events. Je zit hierdoor eigenlijk op de beste plekken en je wordt als een ware VIP behandeld. Wat wil je nog meer?

Bekijk het diamond membership abonnement!


Wat zijn The Millionaires Club voor- en nadelen?

In deze The Millionaires Club review heb je al veel kunnen lezen over deze interessante community. Uiteraard wil ik de kans ook niet onbenut laten om je verder te informeren over alle plus- en minpunten. Ik heb daarom op basis van mijn eigen bevindingen even de belangrijkste plus- en minpunten opgesomd.

De voordelen

 • The Millionaires Club biedt onwijs veel waardevolle informatie. Je krijgt niet alleen toegang tot tal van cursussen, maar ook tot de beste tools en tot het mentorschap van Vasco Rouw & Boef. Juist deze combinatie spreekt mij erg aan.
 • Vasco Rouw en Boef zijn onwijs succesvol. Zij zijn zelf uitgegroeid tot multimiljonairs en weten dus precies wat nodig is om van financiële vrijheid te kunnen genieten. In mijn ogen zijn zij dan ook de juiste mensen voor een dergelijke community.
 • Ook over de events ben ik zeer te spreken. De events zijn waardevol, worden op de meest mooie locaties georganiseerd en zijn onwijs leuk om bij te wonen. Ook kun je op deze events perfect netwerken en connecties opdoen.
 • De cursussen zijn ook zeer uitgebreid. Je krijgt tal van modules en cursussen voorgeschoteld, waarbij tal van onderwerpen besproken worden. Zo leer je veel over bijvoorbeeld crypto, maar ook over het opbouwen van jouw eigen onderneming. Eigenlijk alle modules zijn van een grote toegevoegde waarde.
 • Perfect dashboard. Ook over het dashboard ben ik zeer te spreken. Op het dashboard zie je precies wat jouw vermogen is, welke vorderingen je maakt en op welke vlakken je jouw business nog kunt verbeteren.

De nadelen

 • Het Diamond Membership is fors duurder dan het Silver Membership. Ik weet niet of de prijs-kwaliteitsverhouding van het Diamond Membership daardoor zoveel interessanter is dan het Silver Membership. Mogelijk is het voor jou daarom interessant om eerst met het Silver Membership te starten.
 • Je moet altijd een jaarabonnement aangaan. Op de website van The Millionaires Club worden alle prijzen per maand weergegeven, maar in werkelijkheid moet je altijd een jaarabonnement aangaan. Houd er dus rekening mee dat je minstens 12 maanden vastzit aan het abonnement dat je bij The Millionaires Club afsluit.

Wat zijn The Millionaires Club ervaringen?

Heb ik zelf goede ervaring met The Millionaires Club? Ja, zeker! Dat heb je al kunnen lezen in deze The Millionaires Club review. Ik was echter zelf benieuwd of ook veel andere leden tevreden zijn over deze community. Ik ben daarom op zoek gegaan naar beoordelingen van andere leden.

Al snel kwam ik erachter dat veel leden zeer te spreken zijn over The Millionaires Club. Zo geven veel leden aan dat zij ongekend veel inspiratie opgedaan hebben, dat zij hun inkomen/vermogen flink op hebben weten te krikken en dat zij zich als een vis in het water voelen in de community.

Ook geven veel leden aan dat zij super tevreden zijn over Vasco Rouw. Aan alles merk je dat hij super vakkundig is, maar hij probeert wel alles in simpele taal uit te leggen. Dat gaat het bijzonder goed af, waardoor je alle cursussen en modules goed kunt volgen. Dat is althans de mening van veel The Millionaires Club leden.

Deze ervaringen sluiten eigenlijk volledig aan op mijn persoonlijke ervaringen!

Daarnaast zit ik regelmatig in live sessies met maar liefst 400 mensen terwijl deze ook worden opgenomen. Dat zegt ook wel genoeg lijkt me.


Wat zijn de The Millionaires Club kosten?


Zo, ik heb je hierboven kennis laten maken met de twee abonnementsvormen van The Millionaires Club. Ik kan me goed voorstellen dat je nu ook graag wilt weten wat je precies voor deze abonnementen moet betalen. Dit heb ik even overzichtelijk voor je op een rijtje gezet:

 • Silver Membership: 47 euro per maand
 • Diamond Membership: 97 euro per maand

Daar wil ik wel graag het volgende aan toevoegen: je gaat hierbij direct een jaarabonnement aan. Dit betekent dat je voor het Silver Membership jaarlijks een bedrag van 564 euro betaald en voor het Diamond Membership jaarlijks een bedrag van 1164 euro.

Wel heb je de mogelijkheid om dit per maand, kwartaal of in 1 keer te betalen. Daarnaast heb ik nog een kortingscode die je kunt gebruiken.

Is dit veel geld? Dat is aan jezelf om te bepalen. Ik kan je alleen maar meegeven dat je dit geld binnen de kortste keren weer terugverdiend hebt. Voordat je kunt oogsten, moet je eerst in jezelf gaan investeren. Dat doe je door een abonnement bij The Millionaires Club af te sluiten.

Tot slot wil ik je nog wijzen op de huidige actietarieven. Normaal gesproken betaal je voor het Silver Membership of voor het Diamond Membership namelijk meer geld. Op het Silver Membership krijg je nu een korting van 20 euro per maand en op het Diamond Membership krijg je zelfs een korting van 100 euro per maand. Des te aantrekkelijker dus om direct een abonnement af te sluiten bij The Millionaires Club!

TIP: Gebruik via deze kortingspagina de kortingscode LAMBO en je krijgt nog een speciale korting van 20% tussen de €80,00 (silver) en €180,00 (diamond) als je kiest voor éénmalige betalen.

Op deze foto zie je de prijzen van de The Millionaires Club

Heb je een bedenkperiode?

Als je een abonnement afgesloten hebt, heb je 14 dagen de tijd om jouw abonnement op te zeggen. Dit valt op de website van The Millionaires Club nergens te lezen, maar dit is wettelijk vastgelegd.

Mocht je binnen 14 dagen op willen zeggen, is dit wettelijk gezien dus mogelijk.


Wat is mijn eindoordeel van deze The Millionaires Club Review?

Ik hoop je in deze The Millionaires Club Review een goed beeld te hebben gegeven van dit uitgebreide programma op het gebied van creëren van een betere mindset en financiele vrijheid.

Is het aan te raden om je aan te melden voor The Millionaires Club? Op basis van mijn persoonlijke bevindingen is dat iets wat ik je écht aan aanraden. The Millionaires Club is onwijs uitgebreid, is waardevol en stelt je in staat om jouw leven volledig te veranderen.

Bovendien ben ik over Vasco Rouw en Boef onwijs te spreken. In eerste instantie zette ik mijn vraagtekens bij Boef, aangezien hij niet altijd even goed in het nieuws gekomen is. Maar, hij en Vasco Rouw hebben mij volledig weten te overtuigen. Aan alles merk je dat beide heren succesvol, rijk en sympathiek zijn. Het feit dat zij andere mensen met de weg naar financiële vrijheid willen helpen, is wat mij betreft al veelzeggend.

Onder aan de streep kan ik je een abonnement bij The Millionaires Club dan ook van harte aanraden!

Code werkt als je kiest om te gaan voor een jaarlijkse betalingen


The Millionaires Club FAQ (meest gestelde vragen)

 • Kun je jouw abonnement opzeggen bij The Millionaires Club?

Ja, het is mogelijk om jouw abonnement op te zeggen. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat je een jaarabonnement aangaat. Je kunt dus ook alleen maar per jaar opzeggen.

 • Hoeveel kost The Millionaires Club?

Voor het Silver Membership betaal je 47 euro per maand en voor het Diamond Membership betaal je 97 euro per maand. Bij beide abonnementsvormen ga je echter een jaarabonnement aan, waardoor je rekening moet houden met een jaarlijkse investering van respectievelijk 564 euro en 1164 euro.

 • Is er een The Millionaires Club kortingscode?

Ja, ik heb goed nieuws, via deze speciale kortingspagina kan je de kortingscode LAMBO gebruiken voor een extra 20% korting als je in 1 keer betaald wat kan leiden naar €80,00 korting op Silver of een extra €179,40 korting op Diamond op jaarbasis.

 • Kan ik de The Millionaires Club in termijnen betalen?

Ja, dit kan gelukkig zodat het eigenlijk voor iedereen mogelijk is om dit programma te beginnen, je hebt de volgende 3 keuzes:

 1. Je betaald per kwartaal en dus in 4 keer op jaarbasis.
 2. Daarnaast kan je ook per maand betalen en dus op jaarbasis in 12 keer.
 3. Of je betaald in 1 keer het hele bedrag.
Print Friendly, PDF & Email

The Millionaires Club

47 euro p/m
9

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • The Millionaires Club biedt onwijs veel waardevolle informatie, zowel op het gebied van mindset als geld verdienen.
 • Vasco Rouw en Boef zijn onwijs succesvol. Zij zijn zelf uitgegroeid tot multimiljonairs en daar krijg jij les van.
 • Jaarlijks events waardoor je contacten opbouwt en nog meer gemotiveerd wordt.
 • Zeer overzichtelijk dashboard voor al je vermogen en doelen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Jaarabonnement

Plaats een reactie