Over Mij

Hey! This is me, Marc en vanaf jongs af aan investeer ik in mezelf door middel van trainingen, cursussen en het lezen van boeken.

Schrijven over al deze onderwerpen vind ik geweldig, en om jullie dan ook nog te motiveren en inspireren geeft mij zoveel energie! Zo is ook deze website ontstaan, waarin ik allerlei reviews plaats.

Vaak moest ik 100 reviews lezen om een indruk te krijgen van een product. Dit moet anders dacht ik en zo is veelreviews.nl ontstaan.

Ik verkoop geen producten, maar ik verdiep mij in het product en geef jullie een zo uitgebreid mogelijke en waardevolle review met mijn ervaringen, en hoop jullie daarbij een goed en duidelijk beeld te geven van het product om deze eventueel aan te schaffen.

Marc

Uiteindelijk is het mijn missie om je van elke review zoveel mogelijk waardevolle informatie te geven met als doel dat je geen andere reviews meer nodig hebt om je keuze te maken om het product wel of niet te kopen.

Ik koop de producten ook vaak zelf of vraag toegang tot het product en probeer ook altijd video reviews toe te voegen van het product voor een nog uitgebreidere review.

Jullie reacties onderaan een review worden erg gewaardeerd zodra jij het product in handen hebt.

Neem zeker een kijkje in mijn totale Review Overzicht of op mijn aparte pagina vol Gratis Trainingen en E-books met betrekking tot mijn reviews.

Wil je in contact komen of heb je een product wat goed past op mijn website? Gebruik dan onderstaande gegevens:

Neem contact op via InstagramFacebook of e-mail me op info@veelreviews.nl

Ook erg leuk als je abonneert op mijn youtube kanaal waar wekelijks nieuwe video’s op komen.