Cloud86 Review – Beste WordPress hosting? Mijn ervaringen + Eigen Hosting (2022)

Wil je graag jouw eigen website maken? Met dank aan het systeem WordPress kost dit niet al te veel moeite. Eén van de aspecten waar je wel goed naar moet kijken, is naar de hosting van de WordPress website. Gelukkig bestaan ook hier speciale mogelijkheden voor, zoals Cloud 86 WordPress hosting. Of deze WordPress hosting aan te raden is, vertel ik je graag in deze Cloud86 review.

Als je 20 jaar geleden een website wilde maken, was dit behoorlijk lastig. Je had hier veel technische kennis voor nodig, terwijl er ook nog geen kant-en-klare systemen bestonden. Nee, je moest echt op eigen houtje een website ontwikkelen. Hoe anders is dat nu? Nou, heel anders. Met dank aan de komst van WordPress maak je in een handomdraai een geweldige website.

Voordat je deze website kunt maken, heb je wel twee dingen nodig: een domeinnaam en een goede hosting. Of je voor de hosting het beste voor Cloud86 kunt kiezen, bespreek ik graag in deze review. In deze review zoom ik in op de verschillende WordPress hostingpakketten van Cloud86, maar ook op het bedrijf zelf. Want, wat heeft Cloud86 zoal te bieden? Wat zijn de voordelen van dit bedrijf? En met welke kosten kun je rekening houden? Op al die vragen ga je in deze Cloud86 review een uitgebreid antwoord vinden!

Zelf ben ik al geruime tijd klant bij Cloud86. Of ik met mijn keuze tevreden ben, vertel ik je ook graag in deze Cloud86 review. Op dit moment kan ik je één ding verklappen: ik ben weinig hostingpartijen tegengekomen die zó goed zijn als Cloud86! Daarnaast krijg je bijna alle pakketten gratis verhuisservice.

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wat is WordPress hosting precies?

Voordat ik deze Cloud86 review aan ga vangen, wil ik graag eerst kijken naar WordPress hosting. Want; wat is dit nou precies? En wat is het belang van een goede WordPress hosting?

Allereerst kunnen we hosting zien als een vlot waarmee je een rivier over kunt steken. Is dit vlot er niet? Dan kun je ook de rivier niet oversteken. Bestaat de hosting voor jouw WordPress website niet? Dan kun je jouw WordPress website ook niet online zetten. Nee, de hosting van elke website is gewoonweg de drijvende kracht.

Om een website online te kunnen zetten, heb je dus een hostingpakket nodig. Het leuke hierbij is dat je uit heel veel soorten hostingpakketten kunt kiezen. Zo kun je voor een ultraluxe hostingpakket kiezen, terwijl je ook voor een sober hostingpakket kunt kiezen. De sobere variant is uiteraard een stuk voordeliger.

Daarnaast kun je dus ook specifiek voor een WordPress hosting kiezen. Een dergelijke hosting is volledig gericht op WordPress websites. En volledig geoptimaliseerd voor de websites die met WordPress gebouwd zijn. Voor deze websites biedt de WordPress hosting eigenlijk alles wat de website nodig heeft.


Wat zijn de voordelen van specifieke WordPress hosting?

 • Ideaal voor een WordPress installatie: op een WordPress hosting kun je moeiteloos WordPress installeren. In veel gevallen is dit met slechts één druk op de knop mogelijk.
 • Zorgt voor snelle websites: een speciale WordPress hostingpakket maakt de WordPress website tot wel zes keer sneller. Juist alleen hierom is het al aan te raden om voor speciale WordPress hosting te kiezen.
 • Je kunt uit veel varianten kiezen: als ik bijvoorbeeld naar Cloud86 kijk, komen direct meerdere WordPress hostingpakketten naar voren. Hierdoor kun je altijd voor jouw website – gebaseerd op jouw eigen wensen – de beste keuze maken.

Snelheid is ontzettend belangrijk want google beloond snellere websites met hogere posities op google en dat is precies wat je wilt als bedrijf:

Op deze foto zie je mijn snelheid hosting van cloud86

Over het bedrijf Cloud86

Ben je op zoek naar een goed hostingpakket voor jouw website? Als je via Google op zoek gaat, kom je al snel honderden partijen nodig. Dit varieert van hele grote partijen tot aan kleine partijen. Binnen dit uitgebreide aanbod valt het bedrijf Cloud86 om meerdere redenen op.

Het leuke is ook dat dit bedrijf al een flinke historie kent. Voor de historie van dit bedrijf moeten we eigenlijk terug naar het jaar 2003. In dat jaar start de oprichter van Cloud86, Maurice, met zijn eerste hostingpartij. Deze hostingpartij heeft op dat moment de naam ‘SoHosted’; ook een typerende naam wat mij betreft.

Door de jaren heen maakt Maurice een gigantische groei met dit bedrijf door. Hij speelde eigenlijk perfect in op de opkomst van internet en daarmee met de stijgende vraag naar hostingpakketten. Om ooit met dit bedrijf te starten, was voor Maurice een prima keuze.

In 2019 besluit Maurice om het over een andere boeg te gooien. Hij neemt afscheid van SoHosted en start samen met een compagnon een nieuwe hostingpartij. Hé, dat is de hostingpartij die de naam Cloud86 heeft gekregen. Samen met zijn compagnon is Maurice sinds 2019 flink aan dit bedrijf aan het bouwen.

Op papier zou je verwachten dat Cloud86 slechts twee jaar bestaat. Dat klopt op zich, maar de kennis die achter dit bedrijf zit, is al sinds 2003 opgebouwd. Ik kan dan ook gerust stellen dat in dit bedrijf onwijs veel kennis aanwezig is. En dat het bedrijf haar zaakjes prima op orde heeft.


Het team van Cloud86

Zou je graag meer over dit bedrijf willen weten? Dat wilde ik zelf ook, voordat ik klant werd bij Cloud 86. Ik besloot dan ook om een kijkje op de website te nemen, waarop ik al snel veel interessante informatie vond. Iets wat mij direct ook opviel, is dat het team van Cloud86 al vrij groot is.

Op het moment van schrijven bestaat het team van Cloud86 uit 9 mensen. Het gaat hierbij om een technisch directeur, een system engineer, drie support engineers, een developer, een algemeen directeur (Maurice) en twee online marketeers. Dit team van 9 personen heeft in de afgelopen jaren bijgedragen aan de groei van Cloud86. Want ja, het is echt een feit dat Cloud86 hard gegroeid is.

Bedrijfsgegevens van Cloud86

Heb je nú al vragen aan Cloud86? Of wil je graag nú al van het juiste advies voorzien worden? Je kunt ervoor kiezen om direct contact op te nemen met deze hostingpartij:

Voor het overzicht heb ik ook de overige bedrijfsgegevens van Cloud86 even voor je op een rijtje gezet:

 • Adres: Koornbeursweg 75-A, Heerenveen
 • KvK nummer: 74718444
 • BTW nummer: NL860003231B01

Waarom ik deze bedrijfsgegevens in deze Cloud86 review? Daar kom ik hieronder graag even op terug.


Is Cloud86 te vertrouwen?

Ben je op zoek naar een goede hostingpartij voor jouw WordPress website? Ongeacht wat voor website je precies hebt, wil je hierbij van een bepaalde zekerheid uit kunnen gaan. Je wilt bijvoorbeeld zeker weten dat jouw website weinig downtime kent. Tevens wil je van een bepaalde service uit kunnen gaan én wil je dat jouw website altijd veilig bewaard wordt in de cloud.

Ik kan je in ieder geval het volgende aangeven: Cloud86 is een bedrijf dat je voor de volle 100% kunt vertrouwen. Dat is onder meer aan de volgende aspecten te danken:

 • Het bedrijf is bijzonder transparant. Dit kun je onder meer zien aan de bedrijfsgegevens, welke ik hierboven neergezet heb. Deze bedrijfsgegevens zijn allemaal op hun eigen website te vinden. Ze doen absoluut niet geheimzinnig, maar zijn juist super transparant. In mijn ogen straalt juist dát veel betrouwbaarheid uit.
 • Het bedrijf kan op veel positieve beoordelingen rekenen. Zelf ben ik erg te spreken over Cloud86, terwijl dit ook voor (heel) veel andere gebruikers geldt. In mijn ogen is ook dit een aspect waaruit blijkt dat Cloud86 haar zaakjes prima op orde heeft.
 • Er zijn geen misstanden bekend. Ook heb ik onderzoek gedaan naar eventuele misstanden bij/over Cloud86. Ook daar is niks van bekend; zo is er bij de KvK bijvoorbeeld niks gemeld over een eventuele misstand. Een goed teken!
 • Mijn persoonlijke ervaringen zijn ook super. Tot slot kan ik ook te stellen dat mijn persoonlijke ervaringen echt super zijn. Ik ben echt heel tevreden over Cloud86, waarover ik je graag alles vertel in deze Cloud86 review.

In onderstaande afbeelding zie je de 6 zekerheden van Cloud86 en daar kan ik het alleen maar mee eens zijn!

Op deze foto zie je de 6 zekerheden van cloud86

De diensten van Cloud86

Zo, je weet nu alvast het een en ander over Cloud86. Je weet bijvoorbeeld dat je dit bedrijf kunt vertrouwen én dat ik erg enthousiast ben. Een deel van dit enthousiasme is te danken aan de kwaliteit van de diensten van Cloud86. Niet alleen de kwaliteit valt mij in positieve zin op, maar ook de kwantiteit. Als je een kijkje op de website van Cloud86 neemt, kun je direct uit meerdere menu-items kiezen.

Zo kun je allereerst kiezen voor het menu-item ‘Cloud’. Als je daar op klikt, krijg je direct drie mogelijkheden voorgeschoteld:

 • Virtual Private Server: via Cloud86 ben je in staat om jouw eigen server volledig te configureren.
 • Managed VPS: via Cloud86 ben je ook in staat om jouw eigen hostingserver te configureren, waarbij Clou86 het onderhoud (en de updates) voor haar rekening neemt.
 • Virtual Private Cloud: tevens is het bij Cloud86 mogelijk om jouw eigen platform te bouwen middels VMware visualisatie.

Op de website van Cloud86 kun je echter ook op ‘Microsoft 365’ klikken in de menubalk. Nadat je dat gedaan hebt, kun je kennis maken met allerlei Microsoft 365 abonnementen. Dit zijn abonnementen die je via Cloud86 af kunt sluiten, waarna je verzekerd bent van de beste office programma’s. Het leuke is dat je hierbij uit meerdere pakketten en abonnementen kunt kiezen. Bij Cloud86 begint dit al bij een bedrag van 4,95 euro per maand per gebruiker. Indien je voor het uitgebreidste pakket kiest, betaal je 11,95 euro per maand per gebruiker. Uit deze prijsstelling blijkt direct dat Cloud86 geen dure partij is.

In deze Cloud86 review richt ik mijn pijlen echter volledig op Hosting. Vandaar dat ik de twee hierboven benoemde menu-items even links laat liggen in het restant van deze Cloud86 review. Als je op de website van Cloud86 op Hosting klikt, krijg je ook direct drie mogelijkheden voorgeschoteld:

 • Webhosting: snelle en betrouwbare webhosting.
 • Managed WordPress hosting: WordPress geoptimaliseerde hosting
 • WooCommerce hosting: WooCommerce geoptimaliseerde hosting

Het ‘normale’ hostingpakket van Cloud86 is op zich prima te noemen. Dit pakket is bijzonder voordelig, maar is niet geoptimaliseerd voor WordPress websites. Daardoor merk je al snel dat jouw WordPress website(s) niet de gewenste snelheid weet te behalen.

Heb je een webshop die je met WooCommerce hebt gemaakt? Dan kun je het beste voor de WooCommerce hosting kiezen. Zoals je je mogelijk al voor kunt stellen, functioneert jouw webshop het beste in combinatie met dit hostingpakket.

Heb je een normale WordPress website? Dan kies je het beste over de Managed WordPress hosting van Cloud86. Zelf maak ik al geruime tijd gebruik van dit hostingpakket van Cloud86. Mijn bevindingen over dit hostingpakket deel ik hieronder dan ook graag met je, evenals veel informatie over dit hostingpakket.

Daarnaast kan je zelfs meerdere websites onder 1 pakket kiezen, hier heb ik naar liefst 11 domeinnamen in bezit heb op 1 hosting.

Op deze foto zie je het dashboard van cloud86

Managed WordPress hosting

Heb jij een (goedlopende) WordPress website? Dan is een goed hostingpakket van cruciaal belang. Een goed hostingpakket zorgt ervoor dat jouw website altijd online is, dat jouw website snel is en dat jouw website altijd goed bereikbaar is. Eén van de mogelijkheden die je hiervoor hebt, is om gebruik van de Manages WordPress hosting van Cloud86 te maken.

Met de WordPress hosting van Cloud86 zet je op een aangename manier jouw website online. Vervolgens kun je ook op een aangename manier jouw website updaten, jouw website onderhouden en jouw website verder uitbreiden. Hierbij geniet je van de nodige voordelen:

 • One-Click staging: Cloud86 heeft ervoor gezorgd dat je met één klik op de knop een kopie van jouw website kunt maken. Met dank aan de staging omgeving ben je in staat om eerst de WordPress website (en hosting) uit te testen, waarna je deze online kunt zetten.
 • Automatische back-ups: de WordPress hosting van Cloud86 zorgt er ook voor dat elke 12 uur automatisch een back-up gemaakt wordt. Dit geldt niet alleen voor jouw website, maar ook voor de database en de mail.
 • Extra caching: het hostingpakket van Cloud86 beschikt ook over een extra caching functie. Met dank aan deze functie geniet je van een snelle werking van jouw website. Ook komt deze caching functie de rankings van jouw website in Google ten goede.
 • Onwijs snel: het WordPress Managed hostingpakket van Cloud86 beschikt over de meest geavanceerde techniek. Met dank aan deze techniek werkt jouw WordPress website echt als een trein. Uit mijn eigen ervaringen is dit iets wat ik kan onderstrepen. Mijn websites werken echt ongekend snel, sinds ik gebruik maak van dit hostingpakket van WordPress.

Met dank aan dit hostingpakket kun je met jouw website de volgende stappen zetten. Je werkt toe naar een nóg snellere, betere en fijnere website. Een website die jou absoluut geen windeieren op gaat leggen en waar jouw bezoekers maar al te blij mee zijn.


Webhosting

Ondanks dat ik zelf Managed WordPress hosting heb je ook de keuze voor alleen webhosting. Dit is voor mensen die een stuk meer ervaren zijn in de wereld van wordpress. Zie de cloud86 website met beide keuzes.


Mijn ervaringen met Cloud86 Managed WordPress hosting

Zoals je in deze Cloud86 review al hebt kunnen lezen, maak ik sinds enige tijd gebruik van deze hosting. Eigenlijk ben ik bij toeval – via een bevriende ondernemer – bij deze hostingpartij terechtgekomen. Nadat de website mij direct aansprak, besloot ik om het Managed WordPress hostingpakket van Cloud86 uit te proberen.

Een keuze waar ik tot op de dag van vandaag erg blij mee ben. In mijn ogen is dit echt het beste hostingpakket voor elke WordPress website. De hosting zorgt namelijk voor een veilige, een snelle en een allesomvattende website. Bovendien is het prettig dat je van een bepaalde zekerheid verzekerd bent. Ik noem hierbij het automatisch maken van de back-up maar als het beste voorbeeld.

Verder ben ik erg te spreken over de support. In de tijd dat ik klant bij Cloud86 ben, ben ik echt wel eens tegen een probleempje aangelopen. Voor elk probleempje én voor elke vraag staat de klantenservice van Cloud86 maar al te graag klaar. De support is snel, de support is van een hoog niveau en de support is ook op meerdere manieren te bereiken. In mijn ogen kunnen veel andere hostingbedrijven op dit gebied iets leren van Cloud86.

Ook vind ik het ideaal dat Cloud86 een duidelijke online omgeving heeft. Een online omgeving die overzichtelijk is en die je veel mogelijkheden biedt. Met dank aan het ‘hulpcentrum’ is het ook mogelijk om dírect optimaal gebruik van de online omgeving te maken. Eigenlijk spreekt deze omgeving direct voor zich, waardoor je jouw hosting en website geheel naar wens in kunt stellen.

Weet je waar ik ook heel enthousiast over ben? Over de overstapservice van Cloud86. Heb jij op dit moment jouw WordPress website bij een andere hostingpartij ondergebracht? Cloud86 zorgt ervoor dat jouw website – op de juiste manier – naar hun servers verhuisd wordt. Je hebt hier zelf helemaal geen omkijken naar, terwijl de overstapservice ook nog eens gratis is.

Al met al zijn mijn ervaringen met Cloud86 dus heel positief. Dit is te danken aan de hosting zelf, maar ook aan alle randzaken. In mijn ogen heeft dit bedrijf haar zaakjes gewoonweg perfect op orde. Mede daarom kan ik je maar één ding aanraden: als je een WordPress website hebt, kun je het beste voor de Managed WordPress hosting van Cloud86 kiezen!


Wat vinden andere mensen van Cloud86?

Sinds de oprichting, in 2019, heeft Cloud86 een sublieme groei door weten te maken. Deze groei is te zien aan de hoeveelheid werknemers, maar ook aan de hoeveelheid klanten. Aangezien dit bedrijf zoveel klanten heeft, was ik uiterst benieuwd naar de ervaringen van deze klanten. Zijn de klanten net zo tevreden als dat ik ben? Of hebben de klanten toch nadelen ondervonden aan dit hostingbedrijf? Ik ben op onderzoek uitgegaan!

Op de website van Cloud86 kwam ik al snel veel positieve beoordelingen tegen. Veel van de klanten roemen hierbij de service, de prijsstelling en de geweldige werking van de hosting. Ook geven veel mensen aan dat Cloud86 echt nog een ‘menselijk’ bedrijf is. Wat hiermee bedoeld wordt? Nou, recentelijk hebben meerdere hostingbedrijven een afgrijselijke prijsstijging doorgevoerd. Deze stijgingen liepen op tot wel 400% (!), waardoor veel ondernemers op zoek zijn gegaan naar een ander hostingbedrijf. Daar heeft Cloud86 absoluut de vruchten van geplukt, aangezien dit bedrijf wél normale tarieven hanteert. En niet plots met dergelijke prijsstijgingen op de proppen komt.

Verder ben ik ook nog bij Trustpilot uitgekomen. Bij Trustpilot zijn ruim 100 beoordelingen over Cloud86 achtergelaten. Van deze beoordelingen geeft 7% het predicaat ‘goed’ aan Cloud86. Maar liefst  93% van de beoordelingen heeft echter het stempel ‘Uitstekend’ gekregen. In mijn ogen is dit percentage kenmerkend voor de tevredenheid van de Cloud86 klanten.

Wat er in de beoordelingen bij Trustpilot naar voren komt? Onder meer dat dit bedrijf een fijne online omgeving heeft. Daarnaast geven veel klanten ook aan dat de werking makkelijk is, dat support super is en dat de tarieven interessant zijn. Al met al blijkt uit deze beoordelingen dat Cloud86 gewoonweg geweldige zaken doet. Om je een indruk van deze beoordelingen te geven, heb ik drie typerende beoordelingen voor je op een rijtje gezet:

Op deze foto zie je cloud86 ervaringen
Op deze foto zie je cloud86 ervaringen
Op deze foto zie je cloud86 ervaringen

Wat kost de Managed WordPress hosting bij Cloud86?

Vind jij deze Cloud86 review tot de verbeelding spreken? En ben je ook enthousiast geworden door de hierboven benoemde beoordelingen van andere klanten? Dan is het wellicht interessant om je dírect bij Cloud86 aan te gaan melden als klant.

Gaat jouw voorkeur hierbij uit naar de Managed WordPress hosting van Cloud86? Dat kan ik me maar al te goed voorstellen. Zoals je in deze Cloud86 review hebt kunnen lezen, ben ik immers zélf ook erg te spreken over dit hostingpakket. Hierbij ben ik overigens ook erg te spreken over de prijsstelling.

Zoals ik hierboven al aangaf, heeft Cloud86 geen ongekende prijsstijgingen doorgevoerd. Nee, Cloud86 hanteert marktconforme tarieven. Tarieven die in mijn ogen eigenlijk niet in verhouding staan tot de kwaliteit en support van Cloud86. Ik had het in ieder geval meer dan logisch gevonden als de prijzen iets hoger zouden liggen.

Hoe dan ook; je kunt bij Cloud86 ook nog eens uit meerdere pakketten kiezen. De verschillende mogelijkheden heb ik even voor je op een rijtje gezet, inclusief het tarief per maand:

 • Managed WP Start: geschikt voor WordPress websites met ongeveer 5000 bezoekers per maand. Geschikt voor in totaal 2 websites. Kosten: 7,98 euro per maand, na verlenging 15,95 euro per maand.
 • Managed WP Medium: geschikt voor WordPress websites met ongeveer 20.000 bezoekers per maand. Geschikt voor in totaal 5 websites. Kosten: 15,98 euro per maand, na verlenging 31,95 euro per maand.
 • Managed WP Power: geschikt voor WordPress websites/webshops met ongeveer 50.000 bezoekers per maand. Geschikt voor in totaal 10 websites. Kosten: 25,98 euro per maand, na verlenging 51,95 euro per maand.

Als je voor één van de abonnementen kiest, geniet je in eerste instantie van een lager maandtarief. Dat komt doordat Cloud86 een korting geeft op de eerste contractperiode. Hoe lang deze contractperiode precies is, bepaal je volledig zelf. Je kunt hierbij denken aan een maandcontract, een kwartaalcontract, een jaarcontract of een 3-jarig contract.

Overigens zijn de hierboven genoemde prijzen stuk voor stuk exclusief BTW. Mocht je voor het Managed WP Medium abonnement kiezen, betaal je in de eerste contractperiode dus 15,98 euro per maand. Kies je hierbij voor een jaarcontract? Dan ga je na dit jaarcontract – bij een verlening – 31,95 euro per maand betalen. In mijn ogen zijn dit echt prima tarieven. Zéker ook omdat je bij Cloud86 van de nodige voordelen uit kunt gaan.

Wil je een keuze maken tussen de verschillende hostingpakketten? En weet je niet precies waar je het beste aan doet? Dan heb ik de beste tips voor je: check onderstaand overzicht en neem bij twijfel contact met Cloud86 op. Daarnaast zoals je kunt zien bied elk pakket ook gratis verhuisservice aan mocht je bij een andere hosting zitten. Hier ben ik een jaar geleden van Neostrada naar Cloud86 gegaan en het ging echt perfect.

De support informeert en adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden die je hebt:

Op deze foto zie je de cloud86 prijzen

Wat zijn de voor- en nadelen van Managed WordPress hosting van Cloud86?

Zo, wat denk je vooralsnog van de Managed WordPress hosting van Cloud86? Als je deze Cloud86 review doorgenomen hebt, heb je al opgemerkt dat ik erg te spreken ben. Over zowel het bedrijf zelf als over de hostingpakketten. Om deze review waardig af te sluiten, zet ik de belangrijkste voor- en nadelen voor je op een rijtje.

De voordelen van Managed WordPress hosting van Cloud86:

 • Je hebt uit meerdere pakketten de keuze. In mijn ogen is het echt ideaal dat je bij Cloud86 uit meerdere pakketten kunt kiezen. Elke ondernemer bevindt zich in een andere positie, waardoor de wensen per ondernemer ook verschillend zijn. In mijn ogen speelt Cloud86 daar perfect op in met de verschillende hostingpakketten.
 • De pakketten zijn interessant geprijsd. Bij Cloud86 kun je niet terecht voor de voordeligste hostingpakketten. Toch ben ik van mening dat de pakketten bijzonder interessant geprijsd zijn. Dit is zéker het geval als je naar het totaalplaatje kijkt; de prijs-kwaliteitsverhouding die Cloud86 weet te bieden, is simpelweg subliem.
 • De overstapservice is geweldig. Wil jij overstappen naar Cloud86? Dan heb je hier zelf geen omkijken naar; de overstapservice neemt al het werk voor je uit handen. Dat deze service ook nog gratis is, is al helemaal subliem wat mij betreft.
 • De support is van een hoog niveau. Heb je een vraag of wil je van advies voorzien worden? De klantenservice van Cloud86 staat maar al te graag voor je klaar. Deze klantenservice werkt snel, werkt professioneel en stopt niet totdat jij tevreden bent. Veel andere hostingbedrijven kunnen hier veel van leren.
 • Prima online omgeving. Ook over de online omgeving van Cloud86 ben ik erg enthousiast. Deze omgeving is overzichtelijk, werkt prettig en biedt veel mogelijkheden. Ook als je een leek bent op het gebied van websites.
 • Keuze uit meerdere contractduren. Ga jij graag voor flexibiliteit? Dan kun je bij Cloud86 voor een maandcontract kiezen. Geniet jij graag de komende jaren van de voordelen van Cloud86? Dan kun je ook voor een 3-jarig contract kiezen. Het feit dat je uit meerdere contractduren kunt kiezen, is wat mij betreft subliem.
 • Onwijs snelle hosting. Tot slot vind ik het ook een groot voordeel dat de hosting echt onwijs snel is. Dit merk je aan de snelheid van jouw website, maar ook aan de rankings van jouw website. Google is namelijk dol op snelle websites, waardoor jouw website een hogere ranking gaat krijgen.

De nadelen van Managed WordPress hosting van Cloud86:

 • Niet de goedkoopste. Je moet je goed beseffen dat Cloud86 niet de goedkoopste partij is. Ik noem dit even bij de nadelen, aangezien sommige mensen zich echt alleen op het prijskaartje richten. Mocht dat ook voor jou gelden, kun je beter voor een andere partij kiezen. In mijn ogen zijn de prijzen van Cloud86 in ieder geval erg interessant.
 • Niet in het weekend bereikbaar. Over de klantenservice ben ik super enthousiast, maar toch heb ik een minpuntje ontdekt. Als je in het weekend met een probleem zit, kun je pas op maandagochtend om 09.00 uur contact opnemen met Cloud86. De klantenservice is namelijk alleen op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

Mijn eindconclusie over de Managed WordPress hosting van Cloud86

Ben ik tevreden over de Managed WordPress hosting van Cloud86? Ja, dat ben ik absoluut. Ik wil je dan ook van harte aanraden om eens naar de hostingpakketten van Cloud86 te kijken. Maak jouw keuze tussen de drie pakketten en geniet direct van alle hierboven genoemde voordelen.

In mijn ogen kunnen veel andere bedrijven een voorbeeld nemen aan Cloud86. Dit bedrijf heeft namelijk haar zaakjes op orde, biedt een geweldige hosting aan, biedt een geweldige klantenservice aan en doet nét dat beetje extra. Nét dat beetje extra waardoor jij optimaal van jouw WordPress websites kunt genieten.

Al met al ben ik dus héél enthousiast over Cloud86. Het doet mij daarbij ook goed om te zien dat ook veel andere klanten erg te spreken zijn over dit hostingbedrijf. In mijn ogen is dat veelzeggend voor dit bedrijf. Ik kan je in ieder geval van harte aanraden om óók klant bij Cloud86 te worden, daarnaast hebben bijna al hun pakketten gratis verhuisservice!


Veelgestelde vragen

 • Hoe kies je het beste hostingpakket bij Cloud86 uit?

Dit doe je door een goede vergelijking te maken. Daarnaast kun je ook contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice staat graag klaar om je te adviseren én te informeren.

 • Hoe kun je contact opnemen met de klantenservice?

De klantenservice van Cloud86 is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar info@cloud86.nl of bellen naar 058 203 83 74.

 • Is Cloud86 te vertrouwen?

Ja, je kunt dit bedrijf blindelings vertrouwen. Het bedrijf heeft haar zaakjes geweldig op orde, is transparant en kan op veel positieve beoordelingen rekenen. In mijn ogen is dit gewoonweg één van de beste hostingpartijen van dit moment.

 • Wat kost een Managed Hosting pakket bij Cloud86?

De exacte kosten zijn afhankelijk van jouw voorkeuren. De prijzen variëren in ieder geval tussen de 7,98 euro per maand tot aan 25,98 euro per maand. Hierbij is het overigens ook goed om te weten dat je uit meerdere contractduren kunt kiezen; een maand, een kwartaal, een jaar of 3 jaar.

Print Friendly, PDF & Email

Cloud86

9.2

Gebruiksvriendelijk

9.0/10

Support

9.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Super snelle webhosting
 • Uptime van minimaal 99,98%
 • Ervaren helpdesk die ook echt met je meedenken als er problemen zijn
 • Gratis verhuisservice op bijna alle pakketten
 • Prijs is kwalitatief en betaalbaar

Minpunten

 • Helpdesk is niet in het weekend bereikbaar. Wel regelmatig ook in de avonden.

Plaats een reactie