NFT Secrets Review van Mitchel van Duuren + Ervaringen (2022)

NFT Secrets is wellicht wel de beste NFT cursus van dit moment en dit heeft ermee te maken dat hij gemaakt is door niemand minder dan Mitchel van Duuren waardoor de kwaliteit erg hoog ligt.

In deze NFT Secrets Review deel ik mijn ervaringen en geef ik je een rondleiding door deze NFT cursus waar je alles leert over het kopen en verkopen van digitaal kunstwerk ook wel bekend als NFT’s.

Alvast kennismaken met Mitchel van Duuren? Doe dan nu zijn Gratis NFT Training waar je al veel waardevolle tips krijgt.

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Mitchel van Duuren?

De kans is groot dat Mitchel van Duuren geen onbekende meer voor je is want hij heeft in de afgelopen jaren meerdere miljoenen bedrijven opgezet en verkocht.

Zelf ken ik hem voornamelijk van zijn populaire Keto Revolutie waar hij zijn leefstijl deelde maar je zou hem ook kunnen kennen van de bedrijven meal.com, Foodie (in 2019 verkocht voor €3.5 MLN+), Elkehaptelt.nl (ook in 2019 verkocht voor €2.5 MLN+) en Eiwitpoeder.nl (2014 verkocht voor €5 MLN+).

Zoals je kan zien is Mitchel van Duuren iemand die inspeelt op trends en dit doet hij dan ook met enorm veel succes en dat is precies de reden dat hij bezig is gegaan met de hype ontremd NFT’s.

Mitchel van Duuren woont momenteel met zijn vrouw en 3 kinderen in Gran Canaria waar hij zijn ultieme leven leidt.

Vanuit daar is hij al enkele maanden fulltime bezig met het kopen en verkopen van NFT’s en heeft hij van 3.000 euro naar 100.000 euro weten te maken in zijn NFT portfolio.

Dit is dan ook precies wat hij je gaat leren in zijn NFT Secrets cursus.

Op deze foto zie je Mitchel van Duuren, oprichter van NFT Secrets
Mitchel van Duuren

Wat is de NFT Secrets Cursus?

NFT Secrets is wellicht de ultieme cursus waar jij stap voor stap alles gaat leren over het kopen en verkopen van NFT’s die ook wel bekend staan als digitaal kunstwerk.

Jij gaat in deze NFT cursus de strategie leren die Mitchel van Duuren zelf ook hanteert en die gaat ervoor zorgen dat jij zo weinig mogelijk fouten gaat maken en vooral ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk winst gaat behalen.

Na deze cursus weet je dan ook alles over het flippen van NFT’s (kopen en snel verkopen voor soms wel het dubbele), het zoveel mogelijk verlagen van de transactiekosten en bijvoorbeeld gratis rente over je NFT’s ook wel bekend als staken.

NFT Secrets geeft je momenteel toegang tot 35 lessen verdeeld over 5 hoofdstukken en de lessen variëren tussen 5 minuten en 40 minuten per stuk. De lessen kan je volledig in eigen tempo doen aangezien je levenslang toegang krijgt en het dus een éénmalige aanschaf is.

Daarnaast krijg je ook toegang tot de NFT Secrets Discord Community waar honderden gelijkstemde in zitten waar je gezellig kan chatten, vragen kan stellen of successen kan zien of delen maar ook vooral succesvolle flips kunt inzien van bijvoorbeeld Mitchel van Duuren.

Op deze foto zie je de online omgeving van NFT Secrets

NFT Secrets Review [VIDEO]

Video zegt soms meer dan woorden, daarom geef ik je in deze video review een rondleiding door de cursus en bespreek ik ook de voor- en nadelen en wellicht besluit je hierna ook wel om gelijk te beginnen met leren hoe jij NFT’s moet gaan flippen.


Voor wie is NFT Secrets geschikt?

NFT Secrets is voor iedereen geschikt die wil beginnen met het kopen en verkopen van NFT’s en vooral geen beginnersfouten wilt maken die onnodig zijn.

Mitchel van Duuren is er namelijk enorm op gebrand dat jij echt het maximale eruit gaat halen, dit doet hij met veel tips over het bepalen van de prijs bij verkopen maar ook hoe je de transactiekosten zo laag mogelijk kan maken.

Daarnaast krijg je ook toegang tot zijn Community waar je onbeperkt vragen kan stellen, deze worden beantwoord door Mitchel zelf of door andere experts. Zijn regelmatig meer dan 100 mensen online dus je krijgt altijd snel antwoord.

Wel is het zo dat je rekening moet houden dat bij het kopen van NFT’s je niet voor elke bedrag kunt kopen zoals je voor 4 euro bitcoin koopt bijvoorbeeld. Een NFT begint bijvoorbeeld bij $50 en kan oplopen tot honderden of zelfs duizenden dollars of ethereum.


Wat is een NFT?

Zoals Mitchel van Duuren altijd zegt is het verkopen van een NFT eigenlijk gelijk aan het verkopen van digitaal kunstwerk.

Spreken we over een NFT dan spreken we over een Non-Fungible Token.

Zoals de naam doet vermoeden is dit een niet inwisselbare token en daarnaast is hij uniek.

Deze tokens worden gekoppeld aan een digitaal object en een afbeelding is de meest voorkomende. Denk bijvoorbeeld aan de aap op deze foto.

Het leuke van NFT’s is daarnaast dat jij ook eigenaar zal worden van de NFT en er feitelijk mee kan doen wat je zelf wilt.

Wel is het zo dat het copyright bij de oorspronkelijke bedenker zal blijven en deze persoon krijgt ook een commissie elke keer dat zijn of haar NFT gekocht of verkocht wordt.

Op deze foto zie je een voorbeeld van een NFT
Bored Ape

NFT’s hebben daarnaast veel gemeen met crypto en zijn te vinden op een openbare blockchain waar je dus ook alle informatie kan vinden over de eigenaar en bedenker van de NFT.

Wil je een NFT kopen, dan doe je dit op een NFT marketplace en die is weer gekoppeld aan je NFT wallet. NFT’s zijn te koop voor ethereum en deze kan je bijvoorbeeld via Bitvavo naar je NFT wallet overmaken.

Ook kan je via Bitvavo NFT coins kopen, maak vooral een account aan en betaal over de eerste 1000 euro geen transactiekosten.


Wat is de inhoud van NFT Secrets?

Mocht je NFT Secrets kopen dan krijg je dus de inloggegevens van een NFT cursus vol met modules en lessen. Deze lessen kan je volledig in eigen tempo doen en Mitchel van Duuren raad je aan om alle lessen te volgen voordat je een NFT gaat kopen.

Naast zijn NFT cursus krijg je ook toegang tot zijn Discord Community en deze is te gebruiken op een computer of mobiele telefoon. Hier kan je gezellig chatten, vragen stellen en delen mensen hun NFT resultaten.

Hieronder ga ik iets dieper in op de 5 modules en Discord Community:

Module 1 – Voorbereiding

In module 1 zal Mitchel van Duuren zijn strategie kort met je doornemen die hij zelf hanteert elke keer dat hij NFT’s gaat kopen of verkopen. Ook zit er een uitgebreide les bij waar je alle afkortingen gaat doornemen zodat je straks precies weet wat alles betekend zodra je de NFT markt gaat verkennen.

Zoals eerder vermeld hebben NFT’s en crypto best wat gemeen met elkaar en daarom zit er ook een uitgebreide les bij over de Bear vs Bull market en hoe jij hier goed op kan inspelen zodat je maximale winst kan krijgen.

Naast een NFT marketplace waar je NFT’s gaat kopen moet je ook een NFT wallet gaan aanmaken en dit is Metamask. Tijdens de eerste module gaat Mitchel je dan ook stap voor stap laten zien hoe jij deze wallet moet aanmaken.

Op deze foto zie je Module 1 - Voorbereiding van NFT Secrets

Deze eerste module bevat de volgende 8 lessen:

 1. Huishoudelijke Mededelingen (17:27)
 2. Afkortingen (11:22)
 3. NFT Strategie voor Investeringen (12:23)
 4. Bear vs. Bull Market (12:30)
 5. Martkwerking (12:48)
 6. Vooruitzichten (13:12)
 7. Wallet Aanmaken (19:17)
 8. Metamask Transacties (4:34)

Module 2 – Research

Bij het kopen van NFT’s is het erg belangrijk dat jij goed onderzoek leert doen om te kijken of je aankoop wel betrouwbaar is en of er wel waarde in zit of dat het wellicht zelfs een scam is.

Tijdens deze module gaat Mitchel van Duuren je leren hoe jij moet gaan spelen om niet te gaan verliezen en dit doe je door goed onderzoek te doen. Mitchel gaat je dan ook precies laten zien hoe hij zelf onderzoek doet en waar je allemaal op moet letten.

Uiteindelijk door zelf onderzoek te doen kan je zelfs NFT’s ontdekken die nog niet ontdekt zijn door de hype of trends en kan je daar dus een mooie winst mee pakken.

Uiteindelijk ga je ook uitgebreid leren waar een goed project allemaal aan moet voldoen en dat kan je feitelijk toepassen op elke toekomstige NFT die je wilt kopen.

Op deze foto zie je Module 2 - Research van NFT Secrets

De tweede module bevat de volgende 8 lessen:

 1. Kenmerken Goed Project (23:27)
 2. Speel Om Niet Te Verliezen (36:45)
 3. Grootte Van Sets (15:07)
 4. Sets Monitoren (9:37)
 5. Research een “Oude Set” (33:38)
 6. Research een “Nieuwe Set” (41:09)
 7. Schommelingen in Floor Price (8:13)
 8. Minten / Whitelist (18:08)

Module 3 – NFT’s Kopen

Tijdens module 3 ga je alles leren hoe jij NFT’s moet kopen en niet geheel onbelangrijk hoe je voor maximale winst moet gaan. Dit is overigens iets waar Mitchel van Duuren alles aan wil doen en dat begint al door je Gas Fee (transactiekosten) te gaan timen en dit kan al snel honderden euro’s schelen.

Daarnaast gaat Mitchel je ook precies laten zien hoe het komt dat sommige projecten duurder zijn dan andere en hoe je goede projecten kunt herkennen door het herkennen van bijzonderheden (traits).

Mocht je uiteindelijk steeds meer winst krijgen dan kan je ook gebruik maken van bepaalde NFT tools zodat je nog beter kunt inspelen op de NFT markt. Deze tools zal Mitchel van Duuren bespreken en welke hij zelf ook gebruikt.

Op deze foto zie je Module 3 - NFT’s Kopen van NFT Secrets

De derde module bevat de volgende 8 lessen:

 1. Gas Fee Timing (6:48)
 2. Tools (6:57)
 3. Bijzonderheden / Traits (17:28)
 4. Volume (8:19)
 5. Win Tijdens Gas Wars (11:09)
 6. Biedingen (11:03)
 7. Fake OpenSea Accounts (10:48)
 8. Reveal Proces (12:05)

Module 4 – NFT’s Verkopen

Zodra je een NFT hebt gekocht zoals je in module 3 hebt geleerd heb je 2 opties. Ga je voor een snelle flip? Dan probeer je hem zo snel mogelijk weer te verkopen voor soms wel dubbele winst of ga je voor een NFT voor lange termijn en ga je voor staking (gratis rente).

Beide worden dan ook uitgebreid besproken in module 4 zodat je zelf een goede keuze kan gaan maken.

Ook gaat Mitchel van Duuren hier weer dieper in op de Gas Fees en hoe je deze zo laag mogelijk kunt houden als je NFT’s gaat verkopen.

Op deze foto zie je Module 4 - NFT’s Verkopen van NFT Secrets

De vierde module bevat de volgende 3 lessen:

 1. Verkopen van NFT’s (11:38)
 2. Biedingen (3:32)
 3. Gas Fees Tijdens Verkoop (3:50)

Module 5 – Hodlen

In module 4 heb je geleerd dat je NFT’s kunt flippen en dit is korte termijn maar je kan ook investeren in lange termijn door bijvoorbeeld een bepaalde NFT een jaar te houden. In dat geval kan je gebruik maken van staken (hodlen, Hold On Dear Life) en krijg je dus gratis rente over deze NFT.

Mocht je net als ik crypto hebben, daar krijg ik ook elke maandag een bericht dat ik weer gratis rente krijg elke maandag ochtend.

Mitchel gaat je in deze module precies laten zien hoe je dit kunt aanzetten met NFT’s en hoe dit in zijn werk gaat.

Op deze foto zie je Module 5 - Hodlen van NFT Secrets

De vijfde module bevat de volgende les:

 1. Staken van een NFT (24:39)

Wat zijn mijn ervaringen over de modules?

Met de kennis van Mitchel van Duuren zit het wel goed want hij praat erg duidelijk door de lessen heen waardoor het allemaal goed te begrijpen is.

Daarnaast vind ik het een erg groot voordeel dat hij er echt alles aan doet dat jij zo weinig mogelijk fouten gaat maken en wat voor methodes je kan hanteren voor zoveel mogelijk winst.

Enige wat ik soms jammer vind is dat je Mitchel zelf niet in beeld ziet en dit maakt het iets minder persoonlijk. Daarnaast gaat hij soms iets te snel door bepaalde onderwerpen waardoor je hier en daar een beetje basis mist.


Wat zijn de NFT Secrets bonussen?

Naast toegang tot een NFT cursus krijg je ook toegang tot een zeer actieve discord community en dat is naar mijn mening nog wel het meest waardevol:

NFT Secrets Discord Community

Discord is momenteel erg populair en daarmee krijg je dan ook toegang tot een online community vol met kanalen die betrekking hebben op NFT’s. Hier kan je onbeperkt vragen stellen en krijg je antwoord van Mitchel zelf ook andere NFT experts.

Daarnaast worden er op lopende band mooie successen gedeeld van NFT flips en hier leer je echt ontzettend veel van, daarnaast zorgt het ook voor een enorme motivatie boost als je ziet wat er allemaal mogelijk is.

Daarnaast is NFT Secrets al maanden erg populair en dit betekend dus dat je echt toegang krijgt tot een zeer actieve community, heb hier regelmatig dat er meer dan 100 mensen online zijn in de avond en daardoor heb je ook snel antwoord op vragen bijvoorbeeld.

Hieronder zie je zelfs een succesvolle NFT flip met een winst van $8000. Wel moet je rekening houden dat de inleg dan ook 8.5 eth was. Maar er zijn ook genoeg lagere kopen en verkopen die voorbij komen.

Op deze foto zie je NFT Secrets Discord Community binnen NFT Secrets

NFT Secrets ervaringen en succesvolle flips

Resultaten zijn naar mijn ervaring de beste ervaringen omdat die op de praktijk gericht zijn. Hieronder deel ik dan ook enkele resultaten van succesvolle NFT flips die werden gedeeld in de community.

Op deze foto zie je een NFT winst door NFT Secrets
Op deze foto zie je een NFT winst door NFT Secrets
Op deze foto zie je een NFT winst door NFT Secrets

Daarnaast heeft Mitchel van Duuren ook een video opgenomen waarin hij NFT flips deelt uit zijn community:


Zijn er nog meer NFT Cursussen?

Naast NFT Secrets heb ik ook nog 2 andere cursussen gedaan en dat zijn de volgende:

 • Moosty’s NFT cursus: Ben je echt een totale beginner en heb je veel behoefte aan een goede basis en een persoonlijkere mentor, dan kan ik deze cursus van Maarten Oostland wel aanraden. Daarnaast is de prijs 247 euro. Enige nadeel is dat de community nog erg rustig is. Zie hier eventueel zijn Gratis NFT Cursus of lees hier mijn Moosty’s NFT cursus Review.
 • NFT Alpha: Ben je iets meer ervaren en heb je vooral behoefte aan een actieve community, dan kan ik deze NFT cursus aanraden van niemand minder dan Jia Ruan. Hier zitten ook uitgebreide NFT signals bij waar het onderzoek al naar gedaan is. Uiteindelijk ga je een abonnement aan en daar kan je al beginnen voor 3 maanden voor 247 euro. Bekijk hier zijn NFT Podcast.

NFT Secrets voor- en nadelen:

We naderen het einde van mijn NFT Secrets review en daarom wil ik nog even kort de voor- en nadelen bespreken van deze NFT cursus van Mitchel van Duuren:

NFT Secrets voordelen:

 • Les van Mitchel van Duuren: Les van Mitchel van Duuren staat voor hoge kwaliteit en dit komt dan ook terug in zijn lessen en community. Mitchel is daarnaast ook erg betrokken.
 • Mooie cursus omgeving: NFT Secrets is te volgen in een mooie cursus omgeving waarin je de lessen volledig in eigen tempo kan doen.
 • Binnen enkele dagen succesvolle NFT flips: Mitchel van Duuren spoort je echt aan om snel te beginnen na het volgen van de lessen, dit kan als resultaat hebben dat je al binnen enkele dagen je eerste succesvolle flips kan maken.
 • Veel praktijkvoorbeelden: Je kijkt regelmatig mee met het beeldscherm van Mitchel van Duuren waar je veel praktijkvoorbeelden ziet. Daarnaast deelt hij ook eigen resultaten.
 • Toegang tot zeer actieve discord community: Grootste pluspunt naar mijn mening is de NFT Secrets Discord Community die erg actief is, je kan hier onbeperkt vragen stellen en successen delen of zien of gewoon gezellige chatten over NFT’s.
 • NFT markt ligt open: De NFT markt is nog ontzettend nieuw en Mitchel van Duuren doet er alles aan dat jij hier maximaal van gaat profiteren.
 • Éénmalige aanschaf en levenslang toegang: Geen abonnement, je krijgt levenslang toegang tot updates en dit maakt het dan ook een éénmalige aanschaf en dit alles voor een introductieprijs van 497 euro.

NFT Secrets nadelen:

 • De basis: De basis van NFT’s wordt hier en daar een beetje overgeslagen waardoor je soms het gevoel hebt dat je wat informatie mist.
 • Wellicht minder persoonlijk: Je ziet Mitchel van Duuren niet in beeld tijdens de lessen, daardoor kan deze NFT cursus wellicht iets minder persoonlijk aanvoelen.

Hoeveel betaal je voor NFT Secrets?

Mitchel van Duuren wil dat zijn NFT cursus voor iedereen geschikt is en dat doet hij dan ook met een éénmalige introductieprijs van 497 euro. Hier krijg je dan levenslang toegang voor tot zijn NFT cursus en zijn discord community.


Mijn eindoordeel over deze NFT Secrets Review

NFT Secrets is een erg uitgebreide en complete NFT cursus die je alles leert hoe je NFT’s moet kopen en verkopen maar vooral door het maken van geen onnodige fouten en maximale winst.

Mitchel van Duuren doet hier echt alles aan en deelt dan ook zijn eigen strategie waarin je de beginnersfouten gaat overslaan en geen onnodige kosten gaat maken zoals te veel transactiekosten.

Daarnaast krijg je toegang tot een zeer actieve discord community vol met honderden gelijkgestemde die allemaal bezig zijn op de NFT markt. Dit zorgt voor veel gezelligheid en daarmee voel je je ook verbonden met andere beginners of experts.

Daarnaast is les van Mitchel van Duuren erg leuk en deelt hij ook precies hoe zijn NFT portfolio in enkele weken van 3.000 euro naar 100.000 euro is gegaan en deze strategie kan je zo overnemen.

Wacht daarom niet langer en stap nu ook op het goede moment in op de NFT markt en leer alles over hoe jij succesvol NFT’s moet gaan flippen! Doe nu zijn Gratis NFT Training of ga direct naar zijn actiepagina!


NFT Secrets FAQ (veel gestelde vragen)

 • Bestaat er een NFT Secrets kortingscode?

We zijn en blijven Nederlanders maar er is geen NFT Secrets kortingscode. Wel wil Mitchel van Duuren dat zijn NFT cursus voor iedereen toegankelijk is en kan je al beginnen voor een introductieprijs van 497 euro.

 • Zijn NFT’s duur?

De prijs van NFT’s zijn in het algemeen wel hoger dan bijvoorbeeld crypto waar je willekeurig een bedrag kunt investeren. Wel heb je bijvoorbeeld al een NFT voor $50 dus je hoeft niet gelijk honderden dollars neer te leggen. Wel kan je bijvoorbeeld NFT coins kopen via Bitvavo.

 • Zijn er bijkomende kosten?

Op de aankoop van de NFT en de Gas Fee zijn er geen aankomende kosten. Een account aanmaken bij bitvavo is gratis en vanaf daar kan je ethereum overmaken naar je Gratis NFT wallet die weer is gekoppeld aan de NFT marketplace.

 • Is NFT secrets een abonnement?

Nee, NFT Secrets is een éénmalige aanschaf en bied levenslang toegang.

 • Bied Mitchel van Duuren gratis NFT trainingen aan?

Ja, Mitchel van Duuren doet een Gratis NFT training en daarnaast ook een Gratis NFT Workshop.

Print Friendly, PDF & Email

NFT Secrets

497 euro
8.6

Inhoud

9.0/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

8.5/10

Garantieregeling

8.0/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Les van Mitchel van Duuren staat voor hoge kwaliteit en dit komt dan ook terug in zijn lessen en community. Mitchel is daarnaast ook erg betrokken.
 • Toegang tot maar liefst 5 modules en 35 lessen tot wel 40 minuten per stuk.
 • Grootste pluspunt naar mijn mening is de NFT Secrets Discord Community die erg actief is, je kan hier onbeperkt vragen stellen en successen delen of zien of gewoon gezellige chatten over NFT's.
 • De NFT markt is nog ontzettend nieuw en Mitchel van Duuren doet er alles aan dat jij hier maximaal van gaat profiteren.
 • Éénmalige aanschaf en levenslang toegang: Geen abonnement, je krijgt levenslang toegang tot updates en dit maakt het dan ook een éénmalige aanschaf

Minpunten

 • De basis van NFT's wordt hier en daar een beetje overgeslagen waardoor je soms het gevoel hebt dat je wat informatie mist.
 • Je ziet Mitchel van Duuren niet in beeld tijdens de lessen, daardoor kan deze NFT cursus wellicht iets minder persoonlijk aanvoelen.

Plaats een reactie