Plug and Pay Review – Ultieme Betaalsoftware van IMU? (2022)

Is het aan te raden om van de Plug & Pay software van IMU-gebruik te maken? Je gaat het lezen in deze Plug and Pay review! Zelf maak ik al geruime tijd van deze software gebruik, waardoor ik een duidelijk beeld van de software heb gekregen. Ik zal daarom dan ook mijn ervaringen met je delen.

Aan de hand van deze Plug & Pay review kun je voor jezelf de knoop door hakken. Ga je zelf ook gebruikmaken van deze betaalsoftware? Of kies je toch voor één van de andere mogelijkheden op het gebied van betaalsoftware? De keuze is echt volledig aan jou.

Met deze Plug & Pay review krijg je in ieder geval een compleet beeld. Je krijgt ook een duidelijk beeld van deze software, aangezien ik de software zelf uit heb mogen proberen. Al mijn bevindingen deel ik graag met je in deze review! Overigens kijk ik ook kort naar de bevindingen van andere gebruikers, zodat je echt een allesomvattend beeld van deze software krijgt. Wat wens je nog meer?

Het team van IMU heeft ook 2 gratis e-books gemaakt die een goede indruk geven over Plug and Pay, download hun gratis E-book De ultieme checkout en E-book Affiliate Marketing

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wat is Plug & Pay precies?

Ben je bezig met het opbouwen van je eigen online business? Heb je daarvoor bijvoorbeeld een onlinecursus ontwikkeld? Of verkoop je producten via je eigen website? Als je onlineproducten of diensten verkoopt, moet je voor een snel en soepel betaalproces zorgen.

Om dát mogelijk te maken, kun je gebruikmaken van de betaalsoftware Plug & Pay. Zoals de benaming al doet vermoeden, kun je met deze software direct aan de slag. Het is een kwestie van de software installeren, alles naar wens instellen en vervolgens direct in je website implementeren. Op die manier zou je dus direct jouw klanten in staat stellen om een bestelling te plaatsen en te betalen.

Gaat dit echt zo simpel? Ja, ik wil je nog niet al te veel verklappen, maar deze software werkt echt op deze simpele manier. Eigenlijk aan alles is te merken dat de heren van de IMU weten hoe dergelijke software ontwikkeld moet worden. De software is namelijk makkelijk te installeren en werkt vervolgens soepel.

Dat zijn echter niet de enige voordelen van de Plug & Pay software. Nee, het is namelijk zo dat je met deze software nog véél meer kunt doen. Wat je precies verder nog met de software kan doen, bespreek ik graag hieronder.


Plug & Pay Review [VIDEO]

In onderstaande video review bespreek ik wat je precies kan met Plug and Pay en wat de prijzen zijn en bespreek ik de voor-en nadelen.

Of zie de speciale actieprijs bij een jaarabonnement


Voor wie is Plug and Pay geschikt?

Ben je actief als onlineondernemer? Dan kun je er zeker van zijn dat de Plug & Pay betaalsoftware voor jou geschikt is. Deze software is namelijk speciaal voor alle digitale ondernemers ontwikkeld. Digitale ondernemers die online producten en/of diensten verkopen.

Hierbij maakt het verdienmodel in principe niet uit. Het maakt niet uit of je onlinetrainingen of fysieke producten verkoopt. Nee, zolang je maar online producten verkoopt, ben je daarvoor bij de Plug & Pay software aan het juiste adres.

Verkoop je toevallig een abonnement? Ook dan is de Plug & Pay software dus voor je geschikt. Zoals ik eerder in deze Plug & Pay review al aangaf, is de software immers ook voor wederkerende inkomsten geschikt. Sterker nog; met deze software kun je juist de wederkerende inkomsten naar een nog hoger niveau gaan tillen. 

Al met al is de Plug & Pay software dus voor veel digitale ondernemers geschikt. Dat komt ook doordat je deze software met alle mogelijke systemen samen kunt werken. Zo kun je de Plug & Pay betaalsoftware perfect integreren in jouw eigen WordPress of WooCommerce website!


Wat zijn de Plug & Pay functies?

Betaalpagina geheel naar wens instellen

Maak je gebruik van de Plug & Pay software? Dan ben je in staat om de betaalpagina geheel naar wens in te stellen. Je kunt dit vanaf het nulpunt zelf opbouwen, maar je kunt ook gebruikmaken van één van de vele templates. Deze templates zijn al geoptimaliseerd, waardoor je ook daar geen omkijken meer naar hebt. 

Nadat je de gewenste template geselecteerd hebt, kun je deze volledig naar wens instellen. Zo bepaal je zelf de volledige lay-out, de kleurstelling en eventuele extra mogelijkheden. Met de software van de IMU is in ieder geval een hoop mogelijk!


Conversie verhogen

Een absoluut voordeel is dat je ook direct de conversie kunt verhogen. Dit doe je onder meer door ‘kassakoopjes’ of ‘upsells’ aan de betaalpagina toe te voegen. Hiermee zorg je er niet alleen voor dat de klanten daadwerkelijk afrekenen, maar ook nog eens dat ze hun winkelmandje voller gooien.

Dit betekent dat je dus meer geld kunt gaan verdienen. Meer geld verdienen met behulp van betaalsoftware. Dit klinkt te mooi om waar te zijn, maar ik kan alleen maar bevestigen dat dit inderdaad tot de mogelijkheden behoort. 

Binnen de software heb je overigens meerdere mogelijkheden om dit volledig naar eigen wens in te richten. Je kunt uit verschillende conversie verhogende mogelijkheden kiezen, waardoor je het hef in eigen hand houdt. De kans dat je jouw conversie uiteindelijk weet te verhogen, is vrij groot dankzij deze software!

Hieronder zie je het voorbeeld dat ze een boek gaan kopen en dan de aanbieding krijgen van 2 upsells. Vaak kopen bezoekers deze ook nog.

Op deze foto zie je hoe Upsells werken in Plug & Pay

Abonnementen verkopen

Heb je nu een onlinedienst die je in de vorm van een abonnement wilt verkopen? Ook dan kun je prima gebruikmaken van de Plug & Pay software. Met deze software kun je namelijk losse producten verkopen, maar je kunt ook abonnementen verkopen.

Het grote voordeel hiervan? Je kunt op een gemakkelijke manier wederkerende inkomsten verkrijgen. Daarvoor hoef je in principe niet al te veel doen. Zolang je maar waarde levert, weet je de wederkerende inkomsten vast te houden. Dankzij de Plug & Pay betaalsoftware is dat echt een fluitje van een cent.


Koppelen aan andere programma’s en plug-ins

Maak je voor jouw website al gebruik van andere programma’s en andere plug-ins? Dan is dat geen probleem. De heren van de IMU hebben er namelijk voor gezorgd dat je deze software ook aan andere softwaresystemen kunt koppelen. Op die manier kun je jouw website alleen maar meer waarde mee gaan geven.

Aan welke programma’s je Plug & Pay zoal kunt koppelen? Nou, je bent in staat om bijvoorbeeld de betaalpagina in jouw WordPress of WooCommerce website te implementeren. Je laat hierbij de betaalsoftware eigenlijk communiceren met jouw Content Management Systeem. Zelf maak ik ook – naar volle tevredenheid – op deze manier gebruik van Plug & Pay. Werkt echt subliem in mijn ogen!

Ook kun je Plug & Pay koppelen aan bijvoorbeeld Zappier en Mollie. Dankzij Zappier ben je vervolgens in staat om Plug & Pay echt aan alle andere programma’s te koppelen. Je kunt Zappier eigenlijk zien als een verbindingsstuk tussen Plug & Pay en alle mogelijke andere programma’s.

Wat hier nou het voordeel van is? Vooral dat je heel veel kanten op kunt met Plug & Pay. Persoonlijk vind ik het ook super dat op deze manier de betaalsoftware volledig in de website geïntegreerd kan worden. Dit werkt niet alleen een stuk gemakkelijker, maar gaat ook nog eens conversie verhogend werken. Daar ben ik persoonlijk van overtuigd!


Affiliate marketing

Onlangs is er nog een ander onderdeel toegevoegd aan deze betaalsoftware: affiliate marketing. Met dit onderdeel probeert IMU de strijd aan te gaan met bijvoorbeeld PayPro.

Zelf maak ik hier ook al enige tijd gebruik van. De ervaring leert echter dat dit allesbehalve vlekkeloos verloopt. Zo gaat het uitbetalen van de commissie nog niet lekker, moet je veel handelingen verrichten en loopt het dus nog niet gesmeerd.

Wel is een groot voordeel hiervan dat je affiliates de promotie kan doen van je product en dat je alleen een commissie hoeft te betalen bij een verkoop. Zo heb je garanties dat je verkopen krijgt en hoef je dus alleen een deel af te staan als je daadwerkelijk een klant hebt gekregen.

Eigenlijk is dit het enige onderdeel waar de IMU nog een hoop winst op kan behalen. Verder ben ik van mening dat de Plug & Pay betaalsoftware als een huis staat. Een huis waar je op kunt bouwen en waarmee je aan jouw online business kunt werken. Op een snelle, leuke en makkelijke manier!

Hieronder zie je hoe de marketplace eruit ziet voor affiliates. Persoonlijk vind ik dit er erg goed uit zien.

Op deze foto zie je de marketplace van Plug & Pay
Hoe vet is het als mensen jouw product hier gaan promoten naar veel meer verkopen

Wat vind ik van de Plug & Pay betaalsoftware?

Zo, in deze Plug & Pay review heb je alvast kennis kunnen maken met de verschillende functies van deze betaalsoftware. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is deze software veel meer dan alleen ‘betaalsoftware’. In mijn ogen is het namelijk software waarmee je jouw online business naar een (veel) hoger niveau kunt tillen.

Zelf ben ik van mening dat weinig andere systeem aan Plug & Pay kunnen tippen. Dit komt onder meer door de eenvoud van het programma, maar ook door de vele mogelijkheden. Het instellen van een betaalpagina is op zich niet lastig te noemen. Bovendien heb je daarbij ongekend veel mogelijkheden, zodat je de betaalpagina echt volledig naar wens kunt maken. Eigenlijk kun je al binnen een halfuurtje een perfecte betaalpagina ontwikkelen.

Deze betaalpagina voldoet daarbij ook direct aan alle wensen. Zo is de pagina technisch in orde, is de pagina snel en werkt de pagina conversie verhogend. Op dat laatste punt kun je zelf ook nog behoorlijk veel invloed uitoefenen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je nog enkele ‘koopjes’ aanbiedt, vlak voordat de klant daadwerkelijk tot een bestelling overgaat. Op die manier kun je de gemiddelde orderwaarde nog verder omhoogtillen.

Al met al ben ik bijzonder te spreken over deze Plug & Pay betaalsoftware. Op dit moment wil ik je echter nog niet al te veel verklappen. Ik raad je daarom aan om deze Plug & Pay review op je gemakje door te nemen. Door deze review door te nemen, krijg je een duidelijk en compleet beeld van de Plug & Pay software.


Wie heeft deze software ontwikkeld?

Spreekt het verhaal van deze betaalsoftware je tot nu toe aan? Dat kan ik me goed voorstellen. Toen ik voor het eerst met deze software in aanraking kwam, werd ik zelf namelijk ook al direct enthousiast. Dit had niet alleen met de software zelf te maken, maar ook met de ontwikkelaars. Toen ik de namen van de ontwikkelaars zag staan, was ik al direct overtuigd van deze software.

De software is namelijk ontwikkeld door de heren van de IMU. De afkorting IMU staat voor Internet Marketing Unie. Dit bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét online marketingplatform van ons land. Graag vertel ik je iets meer over de IMU en over de oprichters van dit bedrijf.

Wat is de IMU precies?

Hét online marketingplatform van Nederland. Als je op de website van de Internet Marketing Unie een kijkje neemt, zie je die woorden naar voren komen. In het verleden richtte het bedrijf zich op het helpen van andere ondernemers. In de afgelopen jaren is dat nog steeds het geval, alleen is de manier waarop deels veranderd.

De Internet Marketing Unie biedt nu namelijk meerdere softwaresystemen aan. Zo kun je kiezen voor Plug & Pay, voor Huddle en voor Phoenix. Al deze softwaresystemen lossen een bepaald probleem op. Een bepaald probleem waar veel digitale ondernemers tegenaan lopen.

Het doel van de Internet Marketing Unie is uiteindelijk om digitale ondernemers te helpen. Dat doen ze middels de hierboven genoemde softwaresystemen, maar ook met behulp van bijvoorbeeld (online) events. De events van de Internet Marketing Unie zijn in de afgelopen jaren echt uitgegroeid tot een waar begrip. 

Al met al heeft Internet Marketing Unie veel in haar mars. Naast de events en softwaresystemen heeft het bedrijf ook nog meerdere cursussen, trainingen en e-books in het leven geroepen. Ook met deze onlinediensten probeert het bedrijf om online ondernemers te helpen. Het is een feit dat dit de Internet Marketing Unie bijzonder goed afgaat, aangezien veel digitale ondernemers bijzonder te spreken zijn over de Internet Marketing Unie.

Overigens is de Internet Marketing Unie opgericht door twee heren: Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach. Beide ondernemers hebben veel ervaring opgedaan in de digitale wereld en hebben vervolgens hun handen ineengeslagen. Ook over beide heren informeer ik je graag uitgebreid in deze Plug & Pay review.

Wie is Tonny Loorbach precies?

In het jaar 2020 startte Tonny Loorbach met zijn eigen onderneming. Het doel was om andere bedrijven te helpen, maar ook om andere ondernemers te helpen. Hiervoor had hij al speciale software ontwikkeld; de software die op dit moment nog steeds bestaat onder de naam Phoenix. 

In de jaren daarna is Tonny Loorbach zich verder in SEO gaan verdiepen. Hij ging voor andere bedrijven aan het werk. Aan het werk om hogere rankings in Google te verkrijgen. Eén van zijn eerste klanten daarbij was Martijn van Tongeren.

Beide heren hadden al snel een klik, waarna ze besloten om hun handen in een te slaan. Dat was uiteindelijk het startschot van de Internet Marketing Unie zoals wij deze op dit moment kennen.

Binnen de Internet Marketing Unie houdt Tonny Loorbach zich met meerdere aspecten bezig. Zo is hij voortdurend met de strategie bezig en werkt hij ook aan alle online producten/diensten van de IMU. Dankzij deze onlineproducten en diensten weet Tonny Loorbach in ieder geval veel onlineondernemers te helpen.

Op deze foto zie je Tonny Loorbach , 1 van de oprichters van Plug & Pay
Tonny Loorbach

Wie is Martijn van Tongeren precies?

Toen Tonny Loorbach met de Internet Marketing Unie begon, was Martijn van Tongeren nog met andere dingen bezig. Na enige tijd werd hij klant bij de IMU, aangezien hij op zoek was naar digitale ondersteuning.

Op die manier kwam hij in aanraking met Tonny, waarna het balletje al snel ging rollen.

Door de jaren heen is Martijn van Tongeren binnen de IMU uitgegroeid tot mede-eigenaar. Op dit moment houdt hij zich vooral bezig met marketingfunnels, met optimalisatie en met het verbeteren van alle softwaresystemen en online diensten. 

Daarnaast richt hij zich echt op de dag van vandaag binnen de IMU. Tonny Loorbach is meer met de toekomst bezig, terwijl Martijn van Tongeren alles op dit moment in goede banen moet leiden.

De ervaring leert in ieder geval dat Martijn en Tonny elkaar perfect aanvullen én aanvoelen.

Op deze foto zie je Martijn van Tongeren, 1 van de oprichters van Plug & Pay
Martijn van Tongeren

Wat vind ik van beide heren?

In het (recente) verleden heb ik meermaals contact gehad met Martijn en Tonny. Doordat ik meermaals contact met hen heb gehad, weet ik als geen ander hoe ze zijn, wat ze doen en welke meerwaarde ze beiden. Eigenlijk kan ik het volgende stellen: ik ben onwijs onder de indruk van beide heren.

Zo ben ik van mening dat beide heren echt vakkundig zijn. Zij weten als geen ander hoe je op het internet kunt scoren. Dit blijkt onder meer uit de Plug & Pay software, maar ook uit de andere softwaresystemen. Ook ben ik van mening dat beide heren door de jaren heen veel ervaring opgedaan hebben. Eigenlijk aan alles proef je die ervaring – en bijbehorende kennis – terug.

Ook vind ik het super dat beide heren bijzonder behulpzaam zijn. Eigenlijk is dat iets waar ze de gehele dag mee bezig zijn; met het helpen van andere onlineondernemers. Dit doen ze dus met de online softwaresystemen, maar ook met de onlinetrainingen en cursussen.

Eigenlijk kan ik het volgende van de daken schreeuwen; de Internet Marketing Unie is top. Het bedrijf is echt uitgegroeid tot een autoriteit, terwijl ook Martijn en Tonny supervakkundig zijn. Al met al kan ik stellen dat je met een gerust hart de producten/diensten van de Internet Marketing Unie af kunt nemen.


Wat vinden andere gebruikers van de Plug & Pay software?

In de afgelopen jaren is de software van de Internet Marketing Unie echt heel populair geworden. Dit is te zien aan de Phoenix software, aan de Huddle software én aan de Plug & Pay software. Als je nu extra op onlinebetaalpagina’s gaat letten, is de kans groot dat je daar de Plug & Pay software aantreft.

Dat blijkt ook uit de online beoordelingen die je online kunt vinden. Veel onlineondernemers maken gebruik van deze software en delen daarover hun bevindingen. Dit heeft onder meer Youri Meuleman, bekend van MailBlue, ook gedaan. Zijn onderstaande beoordeling is in mijn ogen veelzeggend te noemen:

Op deze foto zie je een plug & pay ervaring

Toen ik nog meer online beoordelingen bekeek, viel me één ding direct op: bijna alle onlineondernemers zijn super te spreken over deze software. Dit blijkt niet alleen uit de online beoordelingen, maar ook uit de aanbevelingen. Je vindt op internet echt veel aanbevelingen voor de Plug & Pay software terug. Die aanbevelingen worden niet alleen door Jan en Klaas gedaan, maar ook echt door gerenommeerde onlineondernemers!


Voor- en nadelen

Wat zijn de voordelen van Plug and Pay?

Zo, in deze Plug & Pay review heb je al veel informatie kunnen vinden. Her en der heb ik ook al mijn persoonlijke mening verwerkt. Zoals je misschien al verwacht had, kan ik je van harte deze betaalsoftware aanraden. Dit is met name te danken aan de voordelen van Plug & Pay.

Om welke voordelen dit precies gaat? Nou, ik heb de belangrijkste voordelen hieronder even op een rijtje voor je gezet:

 • De software werkt bijzonder makkelijk. Dit geldt eigenlijk vanaf het allereerste moment tot aan het laatste moment. Zodra je je voor deze software aanmeldt, geniet je direct van het nodige gemak. Dit blijft ook het geval als je jarenlang van deze betaalsoftware gebruik blijft maken.
 • Je geniet van veel mogelijke koppelingen. Wil je deze betaalsoftware aan andere onlinesystemen koppelen? Dat is echt geen enkel probleem. Zoals ik eerder in deze Plug & Pay review al aangaf, kun je dit systeem eigenlijk aan alle andere mogelijke systemen koppelen. Lukt dat niet? Dan kun je altijd nog gebruikmaken van Zappier; dat systeem kan dan fungeren als koppelsysteem.
 • De ontwikkelaars zijn supervakkundig. Ook over Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren ben ik echt super te spreken. Beide heren hebben bewezen dat ze kennis van zaken hebben en dat ze bevlogen zijn. Bevlogen om andere ondernemers te helpen; met de Plug & Pay software, maar ook met de andere softwaresystemen. Tevens vind ik het super dat zij ook nog online trainingen en online cursussen aanbieden. 
 • Je kunt de betaalpagina volledig naar eigen inzicht opbouwen. In een eerder stadium heb ik van vergelijkbare softwaresystemen gebruikgemaakt, waarbij je echt met bepaalde beperkingen te maken had. Bij de Plug & Pay software is daar zéker geen sprake van. In mijn ogen is het echt een groot voordeel dat je de betaalpagina volledig naar eigen inzicht op kunt bouwen en kunt customizen. Je maakt de betaalpagina moeiteloos volledig in de huisstijl van jouw website!
 • Je kunt een beroep op de geweldige klantenservice doen. Is iets niet helemaal duidelijk? Of wil je graag van advies voorzien worden? In beide gevallen kun je contact opnemen met de klantenservice van Plug & Pay. Deze klantenservice staat graag voor je klaar en kun je van het passende advies voorzien. Naar mijn mening werkt deze klantenservice echt grandioos.
 • Je hoeft geen technische kennis nodig te hebben. Ook vind ik het super dat je zonder enige technische kennis met dit softwaresysteem aan de slag kunt gaan. Je hebt écht geen specifieke of technische kennis nodig. Nee, je moet alleen goed weten wat je precies wilt doen en wilt bereiken. Als je dat duidelijk in beeld hebt gebracht, kun je direct aan de slag gaan.
 • De software bestaat uit meerdere onderdelen. Als je gedacht had dat dit alleen een betaalsoftwaresysteem is, heb je het mis. Je kunt deze software ook nog gebruiken voor het opbouwen van wederkerende inkomsten én voor affiliate marketing. Over dat laatstgenoemde kom ik verderop in deze Plug & Pay review nog even terug.
 • Keuze uit drie pakketten. Zou je graag met de Plug & Pay software aan de slag willen gaan? Dan heb je ook nog de keuze uit drie verschillende pakketten. Dit spreekt me erg aan, aangezien je hierdoor altijd wel een geschikt systeem/pakket kunt vinden. Volledig gebaseerd op jouw eigen voorkeuren en wensen.

Wat zijn de nadelen van Plug and Pay?

Het mag duidelijk zijn: de Plug & Pay betaalsoftware brengt ongekend veel voordelen met zich mee. In de afgelopen periode heb ik deze software zelf ook gebruikt, waarbij ik echter ook tegen enkele minpunten aangelopen ben. In deze Plug & Pay review wil ik je ook graag over deze minpunten uitgebreid informeren.

 • Affiliate marketing werkt niet subliem. Er zitten nog enkele kinderziekten in, dus dit is echt iets waar de IMU nog veel aandacht aan moet besteden. Als ze ook dit onderdeel goed weten te krijgen, opent dat weer veel nieuwe deuren!
 • De software is niet goedkoop. Ik kan uiteraard in niemand zijn of haar portemonnee kijken, maar ik ben persoonlijk van mening dat deze software behoorlijk aan de prijs is. Daarbij ben ik me echter ook bewust van het gezegde ‘voor kwaliteit moet je betalen’. Ik kan het prijskaartje dan ook maar al te goed begrijpen, maar toch wilde ik dit even benoemen in deze Plug & Pay review. Wel is het zo dat je tegenwoordig ook de Lite optie hebt zodat het feitelijk voor iedereen nu toegankelijk is.

Wat betaal je voor Plug & Pay?

Je hebt hierboven kunnen lezen dat ik de software vrij prijzig vind. Een terechte vraag is dan ook wat je precies voor deze software moet gebruiken. Nou, ik wil je allereerst wijzen op een tijdelijk actietarief waar je gebruik van kunt maken. 

Daarnaast mocht je willen dat affiliates je product gaan promoten, dan zal je wel voor de Ultimate versie moeten gaan omdat daar het affiliate marketing systeem ook bij zit.

Als je op dit moment van Plug & Pay gebruik wilt maken, kun je van de onderstaande tarieven uitgaan. Dit zijn de prijzen als je een jaarabonnement aan gaat en dan krijg je korting. Kies je voor maandelijks, dan betaal je iets meer.

Op deze foto zie je de Plug & Pay prijzen

Met andere woorden: je kunt dus uit drie verschillende pakketten kiezen. Het Lite abonnement is het minst uitgebreide pakket, maar daar is de prijs dan ook naar. De Premium variant is de meest gekozen variant, terwijl de Ultimate variant de meest uitgebreide variant is. Ongeacht voor welke variant je kiest, geniet je van veel mogelijkheden.

Let wel goed op de betalingsmogelijkheden: je kunt per jaar betalen, maar je kunt ook per maand betalen. Zoals je misschien al opgemerkt had, is het voordeliger om het gehele jaarabonnement in één keer vooruit te betalen. Als je daarvoor kiest, weet je dus nog extra geld te besparen.

Wat vind ik van deze prijskaartjes? Zoals ik hierboven al aangaf, vind ik het behoorlijk prijzig. Ik kan me echter ook goed voorstellen dat de Internet Marketing Unie deze prijzen hanteert. Als je succesvol met deze betaalsoftware aan de slag gaat, verdien je het bedrag namelijk binnen de kortste keren alweer terug. Je kunt dit dan ook eigenlijk zien als een investering in plaats van als een uitgave of kostenpost.


Garantie

Heb je eigenlijk al direct spijt van jouw aankoop? De Internet Marketing Unie biedt een 14 dagen niet goed geld terug garantieperiode aan. Binnen deze 14 dagen kun je jouw volledige aankoopbedrag retour vragen. Dit betekent dat je dus volledig risicoloos met de Plug & Pay betaalsoftware van de Internet Marketing Unie kunt starten!


Kan ik de Plug and Pay betaalsoftware aanraden?

Langzaamaan kom ik alweer bij het einde uit van deze Plug & Pay review. Voordat je de antwoorden op de meest gestelde vragen kunt vinden, wil ik je eerst een advies geven. Een goedbedoeld en duidelijk advies: start zo snel mogelijk met Plug & Pay.

Als je een onlineondernemer bent, kun je eigenlijk niet zonder deze software. De software werkt gemakkelijk, biedt veel mogelijkheden en werkt conversie verhogend. Dit betekent dat je de uitgaven voor deze software zo weer volledig terug kunt verdienen.

Spreekt dat je aan? Start dan zo snel mogelijk met deze software. Wanneer je daarvoor kiest, kun je ook nog tijdelijk genieten van de hierboven genoemde actietarieven!

Of start de gratis trial als je nog niet zeker bent


Plug and Pay FAQ (Veelgestelde vragen)

 • Kun je Plug & Pay koppelen aan andere systemen?

Ja, dit is zonder enige twijfel mogelijk. In principe kun je Plug & Pay aan alle mogelijke systemen koppelen, inclusief WordPress. Ook kun je – middels Zappier – het systeem koppelen aan andere systemen waarbij dat in eerste instantie eigenlijk niet mogelijk was.

 • Krijg je nog bonussen meegeleverd?

Tijdelijk krijg je ook nog 1 jaar gratis toegang tot Mailblue. Deze bonus vertegenwoordigt een waarde van 108 euro en stelt je in staat om nog harder te groeien. Met Mailblue kun je namelijk gericht met e-mailmarketing aan de slag gaan.

 • Kun je jouw abonnement wijzigen?

Ja, het is tussentijds mogelijk om jouw abonnement bij Plug & Pay te wijzigen. Mocht je hier niet helemaal uit komen, is het aan te raden om even contact op te nemen met de klantenservice. 

 • Worden er updates doorgevoerd?

Ja, de Internet Marketing Unie zorgt doorlopend voor nieuwe updates. Een typerend voorbeeld hiervan is het nieuwe affiliate marketingonderdeel. Dat onderdeel vergt echter nog wel de nodige aandacht, maar daar zijn de heren van de Internet Marketing Unie mee bezig. 

 • Is de Internet Marketing Unie betrouwbaar?

Je kunt voor de volle 100% het bedrijf Internet Marketing Unie vertrouwen. Dit bedrijf is een gigantische speler en heeft de eer hoog te houden. Daar doen ze dan ook alles aan. Dit geldt voor Tonny en Martijn, maar ook voor alle andere werknemers! Daarnaast hebben ze ook Huddle en Phoenix als dochterondernemingen.


Meer van de IMU?

Print Friendly, PDF & Email

Plug and Pay

49 euro
8.8

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

 • Je kunt de betaalpagina volledig naar eigen inzicht opbouwen
 • Je hoeft geen technische kennis nodig te hebben
 • Keuze uit drie pakketten
 • Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van IMU hebben een erg goede reputatie
 • De ontwikkelaars zijn supervakkundig

Minpunten

 • Affiliate marketing systeem heeft nog wat verbetering nodig
 • De software is niet goedkoop

Plaats een reactie