Huddle Review van IMU: Ervaringen + Voorbeelden Community Software (2022)

Huddle is een membership en community software pakket van IMU dat het mogelijk maakt om trainingen of forums in elkaar te zetten. In deze Huddle review deel ik mijn ervaringen over dit product van Tonny Loorbach.

Het kan wellicht zijn dat Huddle je niet zoveel zegt, maar grote mensen zoals Joshua Kaats met zijn Dropship Academy 4.0 of Patrick Suiker met zijn Crypto Masterclass maken gebruik van deze software om hun producten mee te ontwikkelen en verkopen.

Doordat ze hun software blijven updaten blijven mensen lid en betalen ze bijvoorbeeld jaarlijks en dit zorgt voor een wederkerend inkomen aangezien de huddle prijs gewoon vast staat. Daarnaast heb je nu 3 verschillende huddle prijzen zodat er zeker een keuze voor je bij zit, dan kan je in loop van tijd altijd naar een andere pakket overstappen.

Daarnaast heb ik ook een video review toegevoegd zodat jij precies ziet hoe jij de cursus kunt gaan maken met enkele voorbeelden.

Het team van IMU heeft ook 2 e-books gemaakt die een goede indruk geven over wat huddle precies is. Download hier gratis het e-book Online Memberships of het e-book Community Building.

Leestijd: 12 minuten


Nee bedankt, ik probeer eerst graag de 14 daagse gratis trial!

Inhoudsopgave


Wie zijn de IMU?

Zoals eerder vermeld zit het bedrijf IMU achter dit product.

IMU bestaat uit Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren.

Daarnaast is Tonny op moment van schrijven al meer dan 10 jaar bezig met Online Marketing en heeft hij met IMU een supergroot bedrijf neergezet.

Tonny en Martijn hebben naast deze software ook Phoenix website software waarmee je gemakkelijk websites kan bouwen.

Sinds kort hebben ze ook IMU+ uitgebracht waarin ze toegang geven tot al hun cursussen. Ook IMU+ is met huddle gemaakt en deze omgeving laat ik ook zien in mijn video review.

Op deze foto zie je Martijn van Tongeren & Tonny Loorbach, de bedenkers van Huddle software
Martijn van Tongeren & Tonny Loorbach

Wat is Huddle van IMU?

Huddle is 1 van de meerdere software producten die gemaakt zijn IMU (Internet Marketing Universiteit) van Tonny Loorach en Martijn van Tongeren.

We leven momenteel in een tijdperk dat online producten en trainingen enorm aan het groeien zijn omdat offline op dit moment even niet mogelijk is.

Heb jij heel veel kennis over een bepaald onderwerp? Dan kan je al deze kennis in een cursus zetten en zorgen dat klanten je cursus willen kopen omdat je ze van waardevolle informatie voorziet.

Huddle is een community en membership software systeem waarmee je snel en gemakkelijk je eigen forum en membership locatie kan opzetten die bijvoorbeeld verbonden is aan je eigen website.

Hierin kunnen bijvoorbeeld je leden topics aanmaken waar leden vragen aan elkaar of jouw stellen. Dit zorgt ervoor dat leden elke dag terug blijven komen.

Daarnaast biedt Huddle ook de mogelijkheid om je e-books en video’s op te slaan en je eigen online leeromgeving op te bouwen.

In het volgende hoofdstuk deel ik mijn video review met voorbeelden zodat je een goed indruk krijgt wat er mogelijk is met Huddle.

Op deze foto zie je wat er allemaal mogelijk is met huddle software
Bron: Huddle website

Huddle Review [VIDEO]

Via onderstaande video ga ik iets dieper wat in wat de huddle voordelen zijn en enkele voorbeelden van hoe een cursus eruit kan zien. Wellicht start jij gelijk na het zien van deze video als je gratis trial!


Gratis e-books downloaden van Huddle

IMU heeft ook 2 gratis e-books beschikbaar gemaakt die een inzicht geven wat er allemaal mogelijk is met huddle:

Op deze foto zie je het online membersgips ebook van huddle

Op deze foto zie je het community building ebook van huddle

Waarom huddle software gebruiken?

1 van de grootste voordelen om deze software te gebruiken is dat je hiermee een online marketing business zal gaan opstarten en die kan in de loop der jaren alleen maar groter worden.

Je hebt geen eigen voorraad nodig en alles gaat daarmee digitaal. Ook kan je als je een product hebt van hoge kwaliteit, hoge verkoopprijzen vragen en daarmee pak je een mooie marge.

Nadeel is dat de software alleen verkrijgbaar in abonnement vorm is, daarin tegen kan je je cursus of training ook verkopen als jaar abonnement bijvoorbeeld.

Je kan een dus een verkoopprijs per jaar vragen en hetzelfde geld blijven ze nog jaren doordat jij je training of cursus blijft updaten met nieuwe informatie.

In onderstaande video laat Tonny alle mogelijkheden zien wat er met huddle mogelijk is:

In onderstaande video verteld Tonny Loorbach 7 tips waarmee je een online business kan starten en uiteraard heeft hij het ook over Huddle.


Huddle mogelijkheden

Huddle software

Mocht je besluiten Huddle te kopen dan kan je gelijk erna beginnen met het inrichten.

Wat ook erg fijn van deze software is dat je de Community- & E-Learning Software gewoon onderdeel kan maken van je al bestaande website.

Je kan dus erg gemakkelijk je eigen URL aan de huddle koppelen.

Vervolgens kan je bij het inlogscherm gebruik maken van 3 verschillende thema’s en bij de training 2.

Wat ook erg makkelijk is dat de mensen die zich inschrijven voor het forum, later indien ze de training aanschaffen dan gebruik maken met dezelfde inlog gegevens als het forum.


Huddle community forum

Een forum is enorm belangrijk, hier kunnen bijvoorbeeld successen als verkopen via dropshipping gedeeld worden of andere trainingen.

De software van huddle biedt de mogelijkheid om het forum besloten of openbaar te maken.

De meeste forums zitten achter gesloten deuren omdat zo alleen de mensen die de training gekocht hebben toegang hebben.

Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie heeft dit heel slim gedaan, want hij heeft bijvoorbeeld de “succes Lounge” openbaar staan.

Dus zo krijgt hij gratis veel bezoekers via google en zo bestaat de kans dat die bezoekers zijn product aanschaffen.

huddle forum

Hieronder zie je hoe dit in de praktijk werkt als voorbeeld de website van IMU.

Op deze foto zie je een voorbeeld van de Huddle community forum

Huddle e-learning

Het E-learning gedeelte van de software is uiteraard het gedeelte waar je de mogelijkheid krijgt om je eigen online product te maken en te delen met je klanten.

Er zijn verschillende niveaus in te richten waarin je bijvoorbeeld trainingen, modules of content onder kan hangen.

Op deze foto zie je een voorbeeld van Huddle e-learning

Dit zie je bij onderstaande voorbeeld van de Tornado Masterclass goed. Zo heb je bijvoorbeeld ruimte voor e-books en downloads of de training zelf.

Daarnaast kan je er ook voor kiezen om upgrades te maken en deze is mogelijk te maken als klanten extra betalen. Zo zie je dat ik geen toegang heb tot IMU live.


TIP: Probeer Huddle 14 Dagen GRATIS

Zoals ik al in mijn video zei, ik raad je echt aan om de 14 dagen te proberen en gratis te testen.

Je kan daarna makkelijk opzeggen en wie weet begin jij daarna wel een maandabonnement of jaarabonnement en voor je het weet heb je een eigen cursus waar leden zich in kunnen schrijven en verdien je het geld zo terug.

Daarnaast kan je er ook voor kiezen om je cursus bij Plug & Pay van IMU aan te melden en dan gaan bloggers je product promoten voor een kleine commissie voor elke nieuwe klant. Dus dan kan jij je volledig op de cursus richten.


Huddle Gebruikers voorbeelden

Eigenlijk is elke grote masterclass of training gemaakt met Huddle, ik zal hieronder 5 voorbeelden noemen van huddle gebruikers van trainingen die jij wellicht net als ik in het verleden hebt gekocht.

Voorbeeld #1: Dropship Academy 4.0

Dropship Academy is een cursus van Joshua Kaats waar je leert hoe je succesvol gaat dropshippen. Deze Dropshipping Masterclass is zoals zojuist gezegd volledig gebouwd met Huddle. Daarnaast maakt Joshua ook gebruik van Plug & Pay waar je moet betalen en Phoenix om zijn websites te bouwen.

Mocht je de training nog niet kennen, hieronder een indruk hoe het eruit ziet.

Hier zie je de Huddle omgeving van de Academy

Hier zie je precies hoe veel lessen je nog moet doen.

Voorbeeld #2: Crypto Masterclass

Crypto Masterclass is een cursus waarin Patrick Suiker en Derek Westra je alles gaan leren hoe je crypto bekend als bitcoins gaat inkopen en verkopen.

Daarnaast leer je alles eromheen zoals hoe je winsten moet uitbetalen en hoe je de eerste stappen moet zetten.

Ook beide heren hebben hun cursus in Huddle gemaakt en ik vind het resultaat er erg goed uit zien!

Crypto Masterclass

Voorbeeld #3: SMMB Masterclass

Ook Boyd hoek heeft zijn SMMB Masterclass met huddle gemaakt. Hieronder zie je hoe dat eruit ziet.

De cursusomgeving van Boyd Hoek

Voorbeeld #4: Affiliate Marketing Revolutie

Ik heb al mijn kennis over affiliate marketing van Jacko Meijaard met zijn Affiliate Marketing Revolutie mogen leren en ook hij maakt succesvol gebruik van de huddle software.

De video omgeving van Affiliate Marketing Revolutie

Voorbeeld #5: IMU+ (+ video)

Uiteraard maakt IMU (Internet Marketing Unie) ook gebruik van hun eigen huddle software. (hoe kan het ook anders)

Op deze foto zie je bijvoorbeeld ook hun Tornado Masterclass en IMU+ die ik zelf ook bezit.

Hun software ziet er zo uit:

Op deze foto zie je de huddle omgeving van IMU zelf
De omgeving van imu zelf

Neem zeker even een kijkje bij deze Huddle ervaringen.

Zoals bovenstaande voorbeelden laten zien kan je je eigen product helemaal naar eigen wens inrichten. Je maakt dus echt een eigen product en dat kan je zo uniek maken als je zelf wilt.

In onderstaande video zie je de mogelijkheden van IMU+ en hoe jij ook zo’n training in elkaar kan zetten. Vanaf 10:45 zie je de Huddle omgeving.


Wat zijn de Huddle Voor- en nadelen?

Hieronder bespreek ik enkele voordelen en nadelen van het gebruik van de door IMU gemaakte software Huddle.

Voordelen van Huddle

 • Erg gemakkelijk in gebruik. De Huddle software kan je makkelijk koppelen aan je al bestaande website.
 • Fijne community opbouwen. De forum software kan je alle kanten mee op. Keuze om deel gesloten of openbaar te maken.
 • Maak het persoonlijk. Je krijgt de software en je kan deze inrichten zoals jij wilt, op deze manier zal elke training of masterclass via huddle uniek aanvoelen.
 • Goede klantenservice. Met de klantenservice van IMU (Internet Marketing Unie) zit het wel goed. Ze reageren snel per telefoon of per mail.
 • De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt erg gemakkelijk verschillende stukken software bij elkaar koppelen.

Nadelen van Huddle

 • Abonnementsvorm. Je schaft Huddle als abonnement aan, dit houdt in dat mocht je ooit in de toekomst stoppen met betalen, dan raak je alles kwijt met wat je hebt opgebouwd (op je winst na dan)(daarnaast heb je geen reden om te stoppen want vanaf 10 leden die maandelijks 10 euro betalen heb je al 30 euro winst)

Wat zijn mijn Huddle ervaringen?

Hier heb ik zelf al 6 cursussen of trainingen mogen doen die ontworpen zijn met huddle en ik heb er zeker positieve ervaringen mee.

Ik vind dat de software erg goed in elkaar zit en je gaat er overzichtelijk doorheen. Bij veel cursussen zitten bijvoorbeeld nog bijlages onder de les en dat heeft zeker toegevoegde waarde.

Zo kan je vaak bepaalde bronnen terugkijken of sheets of hebben ze audio bestanden erbij gedaan.

Mocht ik ooit een eigen training gaan ontwerpen (bijvoorbeeld over mijn kennis over affiliate marketing), dan zou ik dit zeker met Huddle doen.

Je kan echt een super professionele training of masterclass in elkaar zetten, en de prijs valt echt reuze mee.

Zoals eerder vermeld wat je zelf betaald voor deze software, dat kan je per jaar per klant verkopen. Elke extra klant is al winst.

Onderstaande laat zien hoeveel ledensites er momenteel online zijn en hoeveel leden er gemiddeld op een website zitten.

Zo zie je maar dat er genoeg groeimogelijkheden zijn.


Ervaringen van deelnemers

Huddle bestaat al enige jaren en daardoor zijn er online genoeg ervaringen te vinden.

Hieronder deel ik er een aantal. Wat ook leuk is dat Harm van Wijk er tussen staat van mijn review van de Trading Navigator Methode.

Op deze foto zie je huddle ervaringen
Huddle ervaringen

Hoeveel kost Huddle?

Mocht je Huddle willen kopen dan heb je maar liefst 3 keuzes.

Elke keuze heeft te maken wat je doelen zijn voor het aantal mensen dat je in de toekomst wilt bereiken, daarnaast kan je altijd beginnen met een maandabonnement en overstappen naar een jaarabonnement om alsnog van de korting gebruik te maken (jaar is namelijk goedkoper).

Ook kan je tussen de pakketten wisselen dus IMU bied je alle kansen om een succes te maken met de Huddle software.

Hieronder zie je de 3 pakketten die je hebt als je een jaarabonnement aan gaat maar wel per maand betaald. Dan krijg je namelijk korting. Daarnaast heb je ook het maandelijks abonnement maar dan betaal je iets meer. Zie daarvoor de afbeelding waar je naar de prijzen van huddle gaat.

Op deze foto zie je de prijzen van huddle

Als je dan even na gaat dat een Crypto Masterclass € 997,00 kost of een Dropship Academy 4.0 € 1497,00 per jaar, dan kan je met een super uitgebreid online product deze kosten er zo uit hebben.

Onderstaande zin is zelfs vanaf de IMU website:
”Voor een winstgevende Huddle heb je slechts 10 leden nodig die jou zo’n 10,- euro per maand voor je lidmaatschap betalen. Het gemiddelde aantal leden in onze 500+ Huddles is 885 leden.”

*Daarnaast kan je ook nog de BTW terug vragen omdat het een investering is in je bedrijf.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

Martijn van Tongeren & Tonny Loorbach bieden je daarnaast ook de 14 dagen niet goed geld terug garantie, mocht het product toch niet zijn wat je dacht, dan krijg je netjes je geld terug.


Huddle software kopen? Mijn Conclusie

Hopelijk heb ik je in deze Huddle Review een inkijkje kunnen geven wat deze software allemaal te bieden heeft.

Het mag duidelijk zijn dat ik erg tevreden ben over de kwaliteit die elke huddle cursus naar boven brengt, daarnaast krijg je volledige Nederlandse ondersteuning en IMU staat bekend om hun hoge kwaliteit.

Met het feit dat de grote mensen zoals Joshua Kaats of Jacko Meijaard allemaal werken met deze software dat zegt eigenlijk al genoeg.

Ook het feit dat dit product gemaakt wordt door IMU moet gewoon veel zelfvertrouwen geven want zij hebben momenteel meer dan 5 producten die allemaal gericht zijn op ondernemers die een online marketing business willen opbouwen.

Wacht niet langer en ga nu je creatieve ideeën omzetten in een training of masterclass of forum die iedereen wil aanschaffen!

Nee bedankt, ik probeer eerst graag de gratis 14 daagse trial!

Download hier gratis het e-book Online Memberships of het e-book Community Building.


Hopelijk heb ik je in mijn Huddle Review antwoord te hebben gegeven op de volgende vragen, mocht je nog meer vragen hebben stel die dan hieronder.

 • Wie zijn de IMU?
 • Zijn Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren betrouwbaar?
 • Is het de moeite om huddle software te kopen?
 • Hoe is het om als cursist een training via Huddle te volgen?
 • Wat kun je met Huddle?
 • Hoe ziet de Huddle leeromgeving eruit?

Neem zeker ook een kijkje bij mijn Marketing Review


Meer van de IMU?


Huddle FAQ (Veel Gestelde Vragen)

Hieronder nog enkele veel gestelde vragen

 • Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren bieden je een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Je kan dus met een gerust hart hun software uit proberen

 • Kan ik mijn abonnement later wijzigen?

Ja, je kan op elk gewenst moment je abonnement wijzigen. Je kan ervoor kiezen om eerst een maandabonnement te beginnen en als het bevalt stap je over naar een jaarabonnement. Dan profiteer je van de korting als je per jaar betaald.

 • Wat is de duur van de overeenkomst?

De duur van de overeenkomst hangt af van je abonnement naar keuze. Bij een maandabonnement kan je dus elke maand opzeggen, en bij een jaarabonnement kan je per jaar opzeggen.

 • Hoe moet ik bij Huddle inloggen?

Zodra je Huddle software hebt gekocht krijg je de inlog gegevens en kun je via deze link inloggen bij Huddle.

Print Friendly, PDF & Email

Huddle

49 euro
9.1

Makkelijk in Gebruik

9.5/10

SEO Vriendelijk

9.5/10

Snelheid

9.0/10

Klantenservice

9.0/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Makkelijk in gebruik, geen technische kennis nodig
 • Goede klantenservice van IMU
 • Veel mogelijkheden om het eigen te maken
 • Zorgen voor wederkerende inkomsten
 • Makkelijk toe te voegen aan je eigen domein

Minpunten

 • Abonnement vorm

Plaats een reactie