Crypto Masterclass Review van Patrick Suiker en Derek Westra (AllesOverCrypto) + Ervaringen (2022) *nu onderdeel van Money Mastery

Crypto Masterclass is de beginnerscursus van AllesOverCrypto waarin je alles gaat leren van Patrick Suiker en Derek Westra over het kopen en verkopen van cryptocurrency zoals de Bitcoin. Hierbij mijn uitgebreide review.

Daarnaast haal je met de Crypto Masterclass ook alles uit de zogenaamde bear market (dalende markt). Beide heren hebben hier zelfs een aparte module van gemaakt zodat je het maximale eruit gaat halen en daardoor is deze cursus geschikt voor elk moment.

Beide heren laten je ook kennismaken met crypto via hun Gratis online Bitcoin Training vol met waardevolle tips en waar je aan het einde ook een leuke korting krijgt op de Crypto Masterclass of neem een kijkje bij hun Gratis e-boek vol cryptotips!

Update Juni 2022: Het team van AllesOverCrypto bied nu de Crypto Masterclass aan in hun alles-in-één product onder de naam Money Mastery. Naast de cursus krijg je ook toegang tot de koop- en verkoopsignalen en de crypto parels en een uitgebreide discord community. Via de Gratis Bitcoin Training krijg je 50% korting en betaal je geen 1997 euro per jaar maar 997 euro inclusief btw per jaar. Deze cursus is dus niet meer los verkrijgbaar.

Leestijd: 20 minuten


Of zie de homepagina voor extra informatie

Inhoudsopgave


Wat ga ik allemaal behandelen in deze Crypto Masterclass Review?

Zoals jullie van mij gewend zijn probeer ik zoveel mogelijk informatie te geven, wat ga ik allemaal bespreken in deze Crypto Masterclass Review?

 • Wie hebben de crypto Masterclass opgericht?
 • Wat is de Crypto Masterclass?
 • Voor wie is deze crypto cursus geschikt?
 • Waaruit bestaat de Crypto Masterclass?
 • Wat voor gratis bonussen krijg je bij deze Crypto Cursus?
 • Wat zijn de Crypto Masterclass plus en minpunten?
 • Zijn er nog andere crypto trainingen?
 • Hoeveel moet je betalen mocht je de crypto masterclass kopen?
 • Mijn eindoordeel over dit programma + Ervaringen
 • FAQ (veel gestelde vragen)

Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra?

De bedenkers van deze cursus zijn Derek Westra en Patrick Suiker, zij zitten achter de website allesovercrypto.

Derek heeft een master in gedragseconomie & speltheorie gevolgd en heeft zich met deze kennis gespecialiseerd in cryptocurrency.

Patrick is de ondernemer van deze twee en heeft een master in Entrepeneurship gevolgd.

Beide heren zijn in 2013 in aanraking gekomen met Cryptocurrency en toen is hun website uiteindelijk van de grond gekomen.

Deze website is enorm gegroeid tot een groot succes waarbij de mannen al een heel team om zich heen hebben gebouwd.

Op deze foto zie je Patrick Suiker en Derek Westra, de oprichters van de Crypto Masterclass
Derek Westra (l) en Patrick Suiker (r)

Ze hebben zoveel kennis en ervaring opgedaan met cryptocurrency, waardoor ze hebben besloten om hun passie samen in een cursus te stoppen.

Daar is deze uitgebreide cursus uit gekomen, om hun kennis te kunnen delen in de hoop jou ook te kunnen inspireren in de wereld van de Bitcoins.


Wat houd de Crypto Masterclass precies in?

Zodra jij je hebt aangesloten om deze cursus te gaan volgen gaat er een grote wereld van Cryptocurrency en Bitcoins voor je open.

Er wordt stap voor stap, in een goed opgezette online omgeving, waarbij je volledig begeleid wordt door middel van tekst en video’s.

In maar liefst 208 lessen en 15 modules ga je door de gehele Cryptocurrency Cursus. Dit alles doe je door middel van 2 delen.

In deel 1 ga je echt de theorie in en leer je alles over cryptomunten, in deel 2 ga je beginnen met je mindset en vanaf daar ga je alles leren over crypto trading

Deze cursus is duidelijk opgezet in modules en zal ervoor zorgen dat je echt rustig en op jouw eigen tempo door deze cursus gaat.

Tijdens het volgen van de cursus is er een duidelijk overzicht van waar je bent gebleven, en welke onderdelen er nog aan zitten te komen. Deze mooie omgeving is gemaakt met Huddle.

Op deze foto zie je de crypto masterclass omgeving

Crypto Masterclass Review [VIDEO]

Bekijk hieronder mijn Crypto Masterclass video review waar ik ook de modules laat zien.


Wat is Cryptocurrency?

Op niet gelijk het product in te duiken wil ik eerst kort iets vertellen over wat cryptomunten precies zijn, zodat jij ook precies weet wat je gaat kopen of verkopen met Patrick Suiker en Derek Westra.

Cryptocurrency is in 2019 ontstaan door de alias Satoshi Nakamoto, Satoshi was op zoek naar een manier dat je geld kon overmaken naar iemand anders zonder dat er een bank tussen kwam.

3 januari 2009 is de dag dat de bekendste cryptomunt is ontstaan namelijk de bitcoin.

Cryptomunten kan je dus gebruiken om naar iedereen in de hele wereld over te maken en dit is zelfs gelijk bij die persoon binnen. En de bank komt er niet tussen.

Daarnaast kan je tegenwoordig steeds meer met crypto betalen, en je kunt er dus producten of diensten mee betalen.

Uiteraard is Cryptocurrency ook erg geschikt om mee te investeren door munten te kopen als ze op een lage koers zitten en hopelijk te verkopen op een hoge koers.

Op deze foto zie je een voorbeeld van 3 cryptomunten
De 3 bekendste cryptomunten

Heb je nog geen cryptomunten, hier koop ik ze erg gemakkelijk via bitvavo met ideal en vervolgens kan je ze op elk gewenst moment verkopen en dan krijg je het weer netjes op je IBAN. Test het nu met de bitcoins:


Wat is het doel van de Crypto Masterclass?

Patrick Suiker en Derek Westra willen mensen kennis laten maken van de wereld van Cryptocurrency en Bitcoins.

Dit alles doen ze op een informatieve basis waarbij je ook regelmatig een disclaimer voorbij ziet komen dat beide heren geen professionele financiële adviseurs zijn.

Beide heren zullen dus nooit zeggen dat je een bepaalde munt moet kopen, wel zullen ze alle informatie geven waarvan zij denken wat goede munten zijn.

Ze zullen er dus alles aan doen om jouw zoveel mogelijk informatie te geven zodat jij daardoor de eerste stappen kunt zetten met het kopen en verkopen van cryptomunten.


Voor wie is de Crypto Masterclass cursus geschikt?

De Crypto Masterclass is echt voor iedereen geschikt, de hele cursus wordt in makkelijke uitleg verteld en je hoeft dus geen hoge opleiding te hebben gedaan om het te snappen.

Wel moet je rekening houden dat er veel informatie op je af komt, dus je moet er zeker de tijd voor nemen om alles modules door te nemen en alles te snappen.

Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je honderden euro’s moet uitgeven om cryptomunten te kopen, feitelijk heb je voor 10 euro al je eerste bitcoin in handen en kan je dankzij deze cursus gaan kijken wat de koers gaat doen.


Hoe ziet de cursus er inhoudelijk uit?

Zoals hierboven vermeld betreft het een uitgebreide video en tekst die je geheel op eigen tempo door kan nemen. Ik zal alle modules onder de loep nemen zodat je precies weet wat er aan bod komt, voordat je eventueel de stap neemt om aan deze cursus te beginnen.

Dit alles doe je in een erg duidelijke omgeving die is gemaakt door Huddle. Heel veel reviews op mijn website zijn gemaakt in die omgeving.

Zoals eerder vermeld bestaat deze crypto cursus uit 2 delen. Ik zal ze beide behandelen in mijn crypto masterclass review.

Zoals jullie van mij gewend zijn ga ik altijd dieper in op het product en dat ga ik nu ook doen.

Welkom bij deel 1 – Beginnen met crypto

Module 0 – Welkom bij de Crypto Masterclass!

Zoals ik net zei begin je met een kennismaking, we maken in deze module kennis met Patrick Suiker en Derek Westra.

Ook krijg je toegang tot maar liefst 6 e-books als bonussen en die zal ik later nog bespreken. Ook zit de Crypto Portfolio hier ook bij en daar krijg je elk jaar een nieuwe update van. De portfolio verkopen ze ook los namelijk.

Op deze foto zie je Module 0 - Welkom bij de Crypto Masterclass! van de crypto masterclass

Deze module begint uit 5 lessen, maar puur gebaseerd op kennismaking:

 • Ontmoet jouw docenten!
 • Over de Crypto Masterclass
 • Disclaimer
 • Jouw e-boeken en toegang tot The Zone!
 • Veelgestelde vragen

Module 1 – Het geld van de toekomst – Inleiding

Digitaal geld is de laatste tijd enorm populair geworden en dat wordt ook wel duidelijk in de eerste module, ik merk dat zelf ook hoeveel ik bijvoorbeeld online betaal of per pin.

Ik heb al maanden geen briefgeld in mijn handen gehad, behalve een munt voor mijn winkelwagen

Patrick en Derek zijn er dan ook van overtuigd dat cryptomunten de opvolger van geld zijn, en dat we zeker nog niet te laat zijn met het investeren van cryptomunten ondanks dat ze al 10 jaar bestaan.

In deze module krijgen we ook een begrippenlijst dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je bepaalde termen niet kent.

Op deze foto zie je Module 1 - Het geld van de toekomst – Inleiding van de crypto masterclass

Module 1 bevat 15 lessen:

 • Welkom bij de Inleiding!
 • Crypto Begrippenlijst
 • 1.1 De absolute kern – De ontwikkeling van geld
 • Test je kennis! – Geld (quiz)
 • 1.2 Het digitale goud – Bitcoin
 • Test je kennis! – Bitcoin (quiz)
 • 1.3 Het beste sinds het internet – Blockchain
 • Test je kennis! – Blockchain (quiz)
 • 1.4 Delete the middleman – Smart Contracts
 • Test je kennis! – Smart Contracts (quiz)
 • 1.5 De opvolger van geld – Soorten Cryptocurrency’s
 • Test je kennis! – Cryptocurrency’s (quiz)
 • 1.6 We zijn nog lang niet te laat – Adoptiemodellen
 • Test je kennis! – Adoptiemodellen (quiz)
 • 1.7 Bonus – Blockchain versus het internet

Module 2 – Je eerste Cryptocurrency

Voor het eerst ergens in investeren of beleggen blijft altijd eng, gelukkig hoef je bij cryptomunten nergens zorgen om te maken, je kan voor enkele euro’s al de eerste crypto’s in handen hebben.

Uiteraard blijft de koers erg instabiel en heb je nooit zekerheden, wel kan je gewoon rustig beginnen.

Vond het ook erg fijn dat Patrick en Derek dit hoofdstuk beginnen met: “Eerst leren, dan pas investeren!”

Je gaat dus echt eerst leren hoe je crypto gaat kopen en je gaat zeker nog geen grote bedragen investeren, je gaat eerder kleine bedragen investeren zodat het ook niet erg is als je een foutje maakt.

We maken in module 2 ook kennis met de exchanges, hier kan je eenvoudig cryptocurrency’s kopen en verkopen van andere handelaren. Het team van AllesOverCrypto maakt net als ik gebruik van Bitvavo, dus mocht je nog geen account hebben? Maak dan nu een gratis account en handel over de eerste 1000 euro zonder transactiekosten!

Op deze foto zie je Module 2 - Je eerste Cryptocurrency van de crypto masterclass

Module 2 bevat 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 2: Crypto kopen
 • Belangrijk voordat je begint!
 • 2.1 Je eerste Cryptocurrency via Bitvavo (video van 26 min)
 • 2.2 Een level hoger met Binance (video van 36 min)
 • 2.3 Crypto bemachtigen in de laagste regionen (video van 26 min)
 • 2.4 Decentrale exchanges zijn de toekomst (video van 20 min)
 • Test je kennis! – Crypto kopen (quiz)
 • Laat anderen weten wat jij hebt opgestoken
 • E-boek: De Bitcoinbijbel pdf (131 blz.)
 • Crypto Portfolio 2020 pdf (beknopte versie)
 • Crypto Portfolio 2020 pdf (uitgebreide versie)

Module 3 – Maak een killer start!

Voor mij is eigenlijk het grote voordeel als ik een masterclass of beginnerscursus als deze doe, dat ik vooral niet de beginnersfouten maak die zij ooit hebben gemaakt.

Of we nu praten over Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto of Joshua Kaats van Dropship Academy of Harm van Wijk van de Trading Navigator Methode.

Al deze mensen zijn succesvol momenteel in de niche waarin ze zitten, en wij krijgen de kans om daar de vruchten van de plukken.

Module 3 gaat er dus vooral op in dat jij niet dezelfde fouten gaat maken zoals Patrick en Derek, we krijgen goede tips zoals dat we eigenlijk zelf de grootste vijand zijn en nog meer.

Op deze foto zie je Module 3 - Maak een killer start! van de crypto masterclass

Module 3 bevat 8 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 3: Maak een killerstart!
 • 3.1 Je grootste vijand ben jij (video van 24 min)
 • 3.2 Ontmasker iedere oplichter (video van 62 min)
 • Test je kennis! – Ontmasker iedere oplichter
 • 3.3 Deze fouten ga jij niet maken (video van 37 min)
 • 3.4 Hoe ontdek je een goede cryptomunt (video van 56 min)
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede cryptomunt?
 • Schrijf een review

Module 4 – Je onbreekbare kluis

Bij het kopen van online cryptomunten hoort een online portemonnee en die gaat door onder de naam Crypto Wallet.

Deze wallet is er in verschillende vormen zoals een stukje hardware of gewoon een stukje papier. Al deze soorten wallets worden besproken in module 4 en de voor- en nadelen daarachter.

Uiteindelijk zal je zelf de keuze moeten maken welke je wilt.

Op deze foto zie je Module 4 - Je onbreekbare kluis van de crypto masterclass

Module 4 bevat 11 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 4 – Je onbreekbare kluis
 • 4.1 Jouw digitale kluis – crypto wallets
 • Test je kennis! – Wallet
 • 4.2 Bewaar alles veilig met software wallets
 • Test je kennis! – Software Wallet
 • 4.3 De beste beveiliging – hardware wallets
 • Test je kennis! – Hardware Wallet
 • 4.4 Je papieren portemonnee – paper wallets
 • Test je kennis! – Paper Wallet
 • 4.5 Beveilig je crypto op een exchange met 2FA
 • Test je kennis! – Wachtwoorden & 2FA

Module 5 – Je Winsten Cashen

Ondanks dat geen vorm van beleggen garanties biedt, hoop ik wel dat je zeker ook cryptomunten zult gaan kopen die nog zullen gaan stijgen waarvan je uiteindelijk de winsten mag uitbetalen.

Module 5 gaat je namelijk alles leren hoe jij je cryptocurrency moet laten uitbetalen.

Dit kan op verschillende manieren en Patrick en Derek noemen er verschillende zodat je helemaal vrij bent om je keuze te maken.

Op deze foto zie je Module 5 - Je Winsten Cashen van de crypto masterclass

Module 5 bevat 7 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 5 – Winsten uitbetalen
 • 5.1 Winsten uitbetalen via Bitvavo (video van 5 min)
 • 5.2 Winsten uitbetalen via Bitonic (video van 5 min)
 • 5.3 Winsten uitbetalen via Kraken (video van 12 min)
 • Test je kennis! – Winsten uitbetalen (quiz)
 • E-boek: De Crypto Belastinggids (15 blz. in pdf)
 • Schrijf een review

Module 6 – De allereerste investeerder zijn

Er zijn ook heel veel startende bedrijven die gebruik maken van een ICO. Dit is een Initial Coin Offering en staat eigenlijk voor een crowdfunding  waarin jij dus kunt investeren in een nieuwe cryptomunt. Zo is namelijk Ethereum ook ontstaan.

Zo krijg jij dus feitelijk als het een betrouwbaar bedrijf is de kans om investeerder te zijn en er zijn genoeg munten uitgekomen die ontzettend populair zijn geworden waardoor je ontzettend veel winst kunt pakken.

Wel zitten er nog flink wat ogen bij en zijn er veel ICO scammers in omloop, gelukkig wordt dit ook uitgebreid besproken in deze module.

Vind zelf het concept erg interessant want je krijgt gewoon de gelegenheid om te investeren in een munt die wellicht super populair kan gaan worden en die je uiteindelijk met veel wint kunt verkopen.

Op deze foto zie je Module 6 - De allereerste investeerder zijn van de crypto masterclass

Module 6 bevat 13 lessen:

 • Welkom bij hoofdstuk 6- De allereerste investeerder zijn
 • 1. Wat is een ICO, STO of IEO?
 • Test je kennis! – Wat is een ICO, STO of IEO?
 • 2. Wat is een Initial Defi Offering?
 • Test je kennis! – Wat is een IDO?
 • 3. Zo ontdek je de beste ICO’s
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede ICO?
 • 4. Zo word jij de eerste investeerder met de ICO
 • Test je kennis! – Hoe doe je mee aan een ICO?
 • 5. Investeer veiliger met de IEO
 • Test je kennis! – Investeer veiliger met een IEO
 • 6. Zo profiteer je als eerst van de DeFi Hype
 • Test je kennis! – Profiteer als eerst van de DeFi Hype

Module 7 – Een passief crypto-inkomen

Wie wil er nu geen passief inkomen creëren? Passief is dus dat je er meer van krijgt zonder dat je er iets voor hoeft te doen en in module 7 ga je dit toepassen op crypto.

Mocht je wellicht net als ik bij Bitvavo zitten, daar heb je ook de optie staking. Dit betekend dat als jij cryptomunten op lange termijn houd en je hebt er veel van, dan krijg je hier rente over zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Dit is 1 van de verschillende passieve crypto manieren die je gaat leren, je gaat ook Crypto minen, Masternodes, Yield Farming en Airdrops bespreken welk allemaal voor een passieve manier van crypto kunnen zorgen.

Op deze foto zie je Module 7 - Een passief crypto-inkomen van de crypto masterclass

Module 7 gaat de volgende 11 lessen bespreken:

 • Welkom bij hoofdstuk 7 – Een passief crypto-inkomen
 • 1. Gratis crypto met airdrops
 • Test je kennis! – Gratis crypto met airdrops
 • 2. Passief inkomen dankzij staken
 • Test je kennis! – Passief inkomen dankzij staken
 • 3. Hoe kan je zelf crypto minen?
 • Test je kennis! – Hoe kan je zelf crypto minen?
 • 4. Passief inkomen met masternodes
 • Test je kennis! – Passief inkomen met masternodes
 • 5. Passief inkomen met yield farming
 • Test je kennis! – Passief inkomen met yield farming

In welke markt je ook zit, deze veranderd altijd door nieuwe ontwikkelingen en dat is precies de reden dat module 8 bestaat en ook regelmatig van nieuwe updates word voorzien.

Je blijft namelijk altijd op de hoogte van de laatste crypto trends zodat jij je altijd goed kan aanpassen en inspelen op de laatste ontwikkelingen.

Dit vind ik erg positief dat Patrick Suiker en Derek Westra deze module erbij hebben gedaan want dit mis ik nog wel eens in cursussen die bijvoorbeeld een jaar oud zijn.

In deze module worden bijvoorbeeld de onderwerpen Metamask en Uniswap uitgebreid besproken.

Op deze foto zie je Module 8 - De Crypto-trends de Baas! van de crypto masterclass

Deze module bevat 11 lessen:

 • Welkom bij module 8 – De Crypto-trends de baas
 • 8.1 Hoe werkt Metamask? (video van 24 minuten)
 • Test je kennis! – Metamask (quiz van 5 vragen)
 • 8.2 Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – swappen (video van 29 minuten)
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 1 (quiz van 5 vragen)
 • 8.3 Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity providen
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 2 (quiz van 5 vragen)
 • Schrijf een review ❤
 • 8.4 De risico’s van DeFi
 • Test je kennis! – DeFi risico’s
 • 8.5 Digitaal eigendom met NFT’s

Welkom bij deel 2 – Geld verdienen met crypto Trading

In deel 2 gaan we nog meer de diepte in en ga je echt aan de gang met crypto trading, denk hieraan de lange termijn en het herkennen van trends en het beter begrijpen van de crypto markt.


Module 1 – The Winning Mindset

Module 1 is stiekem toch wel mijn favorieten hoofdstuk, en dat heeft te maken met het krijgen van een betere mindset.

De mindset module komt eigenlijk in elke grote masterclass en kan ook niet ontbreken. Je hebt namelijk echt een winning mindset nodig om een succes te maken van wat je doet.

Of dit nu geld verdienen is met dropshipping, cryptomunten of aandelen en opties of affiliate Marketing. Je zal momenten krijgen dat je wilt opgeven en toch door zal moeten gaan.

Succes komt soms pas na weken of maanden.

In deze module ga je dus samen met Patrick Suiker en Derek Westra kijken naar je dromen, je angsten en het overwinnen van je emoties. Vond dit een erg waardevolle module!

Op deze foto zie je Module 1 - The Winning Mindset van de crypto masterclass

Module 1 bevat 23 lessen:

 • Welkom bij module 1 van deel 2 – The Winning Mindset
 • Belangrijk voordat je begint
 • 1. Je droom
 • Test je kennis! – Je droom
 • 2. De Gemiddelde Crypto Trader
 • Test je kennis! – De Gemiddelde Crypto Trader
 • 3. Jouw Angsten
 • Test je kennis! – Je grootste angsten
 • 4. De Duurste Fouten
 • Test je kennis! – De Duurste Fouten
 • 5. Je Emoties Overwinnen
 • Test je kennis! – Je emoties overwinnen
 • 6. De Tegenstander
 • Test je kennis! – De Tegenstander
 • 7. De Belangrijkste Emotionele Skills
 • Test je kennis! – Emotionele skills
 • 8. Het Zit Allemaal Tussen Je Oren
 • Test je kennis! – Het zit allemaal tussen je oren
 • 9. Zo Blijven Winnaars Winnen
 • Test je kennis! – Zo blijven winnaars winnen
 • 10. Jij Bent Belangrijk
 • Test je kennis! – Jij bent belangrijk
 • Schrijf een review

Module 2 – Crypto Trading

Precies wanneer je dacht dat je alles al wist, begint het pas. In module 2 ga je maar liefst 22 lessen om alles te leren over het traden van cryptomunten en vooral het begrijpen wat crypto koersen kunnen doen en hoe jij daarop moet reageren.

Je gaat bijvoorbeeld kennis maken met de Exchange zoals Binance, dit is 1 van de handelsplatformen voor het kopen en verkopen van cryptocurrency’s.

Daarnaast ga je ook kennismaken met Blockchain, het netwerk waarin alle transacties worden opgeslagen.

Op deze foto zie je Module 2 - Crypto Trading van de crypto masterclass

Module 2 bevat maar liefst 24 lessen:

 • Welkom bij “Vrijheid dankzij Crypto Trading”!
 • 1. Investeren versus crypto trading
 • Test je Kennis! – Investeren v.s. Trading
 • 2. De basis van trading: de crypto exchange
 • Test je kennis! – De Exchange
 • 3. Profiteer optimaal van bubbels en marktcyclussen
 • Test je kennis! – Bubbels en marktcyclussen
 • 4. Begrijp de koers dankzij candlesticks
 • Test je kennis! – Candlesticks
 • 5. Word trading expert met Tradingview
 • Test je kennis! – TradingView
 • 6. De kern van trading – Support en Resistance
 • Test je kennis! – Support & Resistance
 • 7. Jouw eeuwige verzekering – de Stop-Loss
 • Test je kennis! – Stop-loss8a. Bescherm je trades met risicomanagement
 • 8.b. – Uitleg Million Dollar Template
 • Test je kennis! – Risicomanagement
 • 9. Doorzie het grotere plaatje met timeframes
 • Test je kennis! – Timeframes
 • 10. Herken de belangrijkste patronen
 • Test je kennis! – Trendlijnen en Patronen
 • 11. Trade mee met een professional
 • Wat is Crypto Signals?

Module 3 – De beste crypto Trading Tools en indicatoren

Hoe fijn zou het zijn als jij de trends kunt herkennen als een crypto stijgt in waarde of daalt in waarde en dat je precies weet wanneer crypto goedkoop te kopen en wanneer duur te verkopen?

Dit is precies wat je gaat leren in module 3 en vooral welke trading tools je hiervoor kunt gebruiken.

Het is vrij ingewikkeld dus ga er zeker even goed voor zitten.

Op deze foto zie je Module 3 - De beste crypto Trading Tools en indicatoren van de crypto masterclass

In module 3 worden de volgende 17 lessen besproken:

 • Welkom bij De beste tools & indicators
 • Profiteer van de trend met de Moving Average
 • Test je kennis! – Moving Average
 • Voorspel elke reversal met RSI
 • Test je kennis! – RSI
 • De elegantie van MACD
 • Test je kennis! – MACD
 • Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
 • Test je kennis! – Bollinger Bands
 • Ichimoku Clouds – De indicator die alles zegt
 • Test je kennis! – Ichimoku Cloud
 • Fibonacci – Het natuurwonder in trading
 • Test je kennis! – Fibonacci
 • Bemeester elke cyclus met Elliot Waves
 • Test je kennis! – Elliott Waves
 • Tradinghistorie analyseren met Volume Profiles
 • Test je kennis! – Volume Profiles

Module 4 – Word Crypto Trading Master

In de allerlaatste module ga je echt alles leren over de crypto markt en ga je de bitcoin nog beter leren kennen en vooral waarom je deze populaire cryptomunt goed in de gaten moet houden.

Je gaat ook uitgebreid leren wat de invloed van verschillende cryptomunten op elkaar hebben en vooral ook de bitcoin.

Derek Westra en Patrick Suiker gaan je ook een stukje leren over hoe je het trading kunt atomiseren door het gebruiken van crypto trading bots. Zo hoef je straks nog minder het ingewikkelde gedeelte te doen en vooral lekker met plezier kijken wat je cryptomunten doen en of ze stijgen in waarde.

Op deze foto zie je Module 4 - Word Crypto Trading Master van de crypto masterclass

Deze laatste module bevat de volgende 20 lessen:

 • Welkom bij “Word Crypto Trading Master!”
 • 1. Word één met de markt met Order Flow Dynamics
 • Test je kennis! – Order Flow Dynamics
 • 2. Bitcoin is King
 • Test je kennis! – Bitcoin is King
 • 3. Zeker van je zaak met Confluence
 • Test je kennis! – Confluence
 • 4. De beste strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges
 • Test je kennis! – Price action & Trading ranges
 • 5. The road to millions met je eigen Trading Strategie
 • Test je kennis! – Trading Strategie
 • 6. The next level – Futures, Shorten en LeverageTest je kennis! – Futures, shorten en leverage
 • 7. Automatiseer je trading met Crypto Trading Bots
 • Test je kennis! – Trading Bot
 • 8. Bescherm je portfolio met HedgingTest je kennis! – Hedging
 • 9. Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage Trading
 • Test je kennis! – Arbitrage Trading
 • Schrijf een review

Module 5 – Profiteren van een dalende markt

De Crypto Masterclass van AllesOverCrypto wordt met regelmatig ook geüpdatet met nieuwe modules en module 9 is daar een mooi voorbeeld van want deze is net nieuw toegevoegd (review weer een update gegeven)

Patrick Suiker en Derek Westra spelen namelijk in deze module goed in op de dalende markt en dat had mooi toepassing op de bitcoin die helemaal was ingezakt waardoor iedereen eigenlijk bang is geworden voor crypto op dat moment.

Na deze module zal je namelijk een nog betere mindset gaan krijgen en juist maximaal profiteren van een dalende markt want wat er ook gebeurt, je hebt pas verlies als je hebt verkocht.

In deze module leer je dus ook alles over deze bull-market en hoe jij hier straks een stuk beter mee om zal gaan.

Op deze foto zie je Module 5 - Profiteren van een dalende markt van de crypto masterclass

De mannen van AllesOverCrypto hebben maar liefst 21 lessen bijgevoegd:

 • Welkom bij hoofdstuk 9 – Profiteren van een dalende markt
 • 9.1 Hoe herken je het begin van de bearmarkt?
 • Test je kennis! – Bearmarkt herkennen
 • 9.2 Hoe verkoop je tijdens de piek van de markt?
 • Test je kennis! – Op de piek verkopen
 • 9.3 Hoe switch je van mindset na een bullmarkt?
 • Test je kennis! – Je mindset switchen
 • 9.4 Waarom juist kopen als de prijzen laag staan?
 • Test je kennis! – Kopen als de prijzen laag staan
 • 9.5 Hoe short je cryptomunten?
 • Test je kennis! – Cryptomunten shorten
 • 9.6 Koersbewegingen voorspellen aan de hand van de blockchain
 • Test je kennis! – On-chain analyse
 • 9.7 Je crypto uitlenen via centrale finance platformen
 • Test je kennis! – Uitlenen bij CeFi platformen
 • 9.8 Een passief inkomen met DeFi
 • Test je kennis! – Passief inkomen met DeFi
 • 9.9 Dollar Cost Averaging in een bearmarkt
 • Test je kennis! – DCA’en in een bearmarkt
 • 9.10 Hoe laag zakken prijzen en wanneer ga je kopen?
 • Test je kennis! – Wanneer ga je kopen?

Module: Examen

Na maar liefst 10 modules en 92 lessen mag je eindexamen gaan doen, het is hier de bedoeling dat je 48 goede vragen beantwoord van de 60 vragen en dan zal je je certificaat behalen.

Op deze foto zie je alle modules van de Crypto Masterclass

Doe nu de gratis crypto training en pak die €1000,00 korting en start nu!


Wat zijn de Crypto Masterclass gratis extra’s?

Naast de 10 modules, die in totaal meer dan 19 video’s en uren aan lesmateriaal bevatten, krijg je bij deze cursus ook een boel extra’s waarbij je altijd toegang tot hebt.

Hieronder de belangrijkste extra’s:


Extra 1 – De Crypto Parels / Het Crypto Portfolio (waarde € 200,00)

De Crypto Portfolio is een samenvatting van 10 cryptomunten waarvan Patrick Suiker en Derek Westra denken dat deze goedkoop ingekocht kunnen worden en zullen stijgen in de toekomst.

Dit zijn feitelijk piepkleine munten en totaal onbekende munten.

Ze hebben zelf veel onderzoek gedaan naar deze munten en de bedrijven daarachter.

Daarnaast zal je elk jaar de nieuwe Crypto Portfolio tot je krijgen en dus up to date blijven.

Op deze foto zie je de Crypto Portfolio, een product wat je krijgt bij deze training.
Crypto Portfolio Homepagina

Extra 2 – De Bitcoinbijbel

Een allesomvattend e-boek met maar liefs 132 bladzijdes met alle relevante informatie zodat je niet meer voor verrassingen komt te staan.

Dit boek is altijd handig om dichtbij te houden als je even niet meer weet wat een Blockchain precies was of hoe een bepaalde cryptomunt in elkaar zat.

Dit is dus de Bijbel om dichtbij je te houden als je cryptomunten gaat kopen of verkopen.

Op deze foto zie je een extra bonus uit de Crypto masterclass

Extra 3 – VIP Community – The Zone

Deze bonus geeft je toegang tot de “The Zone”, hier zitten allemaal mensen in die net als jij bezig zijn met cryptomunten zoals de bitcoin.

Hier kan je dus informatie in delen of vragen in stellen en ze worden altijd netjes beantwoord.

Het is daarnaast erg leuk als je je passie met andere kunt delen.

Op deze foto zie je de Community van de Crypto Masterclass
VIP Community – The Zone

Extra 4 – De Million Dollar Template

Deze extra was ik zelf wel erg blij mee, je krijgt namelijk een template waarin al je trades worden bijgehouden.

Zo zie je daarna ook precies hoeveel geld je kan inzetten per trade en dat is echt waardevol als je geld wilt gaan verdienen met cryptomunten.


Extra 5 tm 9 – Crypto gratis e-books (pdf)

Er zitten ook nog enkele e-books bij, ik zal ze even bespreken.

Extra 5 – Bitcoin & Belasting voor Nederland en België (pdf)

Hierin kan je precies lezen waar je allemaal rekening mee moet houden als het gaat om crypto en belasting.

Extra 6 – Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (5 beste tips) (pff)

Om je iets minder zorgen te geven over het kopen en verkopen van bitcoins hebben Patrick en Derek deze bonus erbij gedaan. Hier staan de beste tips in die ervoor zorgen dat je met een goed gevoel kan traden in crypto.

Op deze foto zie je een bonus bij de cursus Crypto Masterclass waarin je 5 tips krijgt over de bitcoin
Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (5 beste tips)

Extra 7 – Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst (pdf)

Elke niche van geld verdienen kent zijn begrippen, deze worden gelukkig uitgebreid in deze Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst gedeeld. Na deze lijst ken jij alle crypto begrippen die er bestaan.

Extra 8 – 12 waardevolle crypto tips voor beginners (pdf)

In deze bonus krijgen we 12 waardevolle tips die ons zeker gaan helpen bij het kopen van cryptomunten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Zorg dat je weet waar je in investeert.
 • Investeer alleen geld dat je bereid bent te verliezen
 • Pak af en toe je winst

Extra 9 – Het Ultieme Investerings-Handboek (pdf)

In deze laatste gratis extra krijg je het ultieme crypto handboek wat je gaat helpen bij het kopen en verkopen van cryptocurrency op de juiste momenten.

Ook krijg je een tool die je kunt instellen die je kunt instellen op elke cryptomunt die je wilt kopen.


Crypto Masterclass Voor- en Nadelen

Hopelijk heb ik je uitgebreid de modules en bonussen laten zien, nu wil ik nog even kort de voor en nadelen bespreken van deze cursus.

Voordelen:

 • Iedereen kan deze cursus doen, alles wordt in een makkelijk te snappen video’s en informatie aan je overgebracht. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een hele hoge opleiding nodig hebt.
 • Erg uitgebreide beginnerscursus: De cursus is in een duidelijk te begrijpen omgeving opgebouwd en je kan volledig in eigen tempo door de video’s, teksten en e-books.
 • Veel gratis Extra’s: Zitten zeker waardevolle extra’s bij zoals een template of e-book met waardevolle tips voor beginners.
 • Examen en Quiz: Vond hoe de training is opgebouwd als een leuke soort van speelse manier. Daardoor kon ik vlot door dit programma, een quiz die die geslaagd was, was een beloning op de kennis die ik weer wat geleerd.
 • Patrick Suiker en Derek Westra: Beide mannen komen oprecht en eerlijk over. Ze zijn duidelijk te verstaan en komt regelmatig naar voren dat ze geen financieel adviseurs zijn. Ze zijn dus zeker eerlijk.

Nadelen:

 • Wat mij betreft had de mindset module ook helemaal in het begin gemogen, daardoor krijg je nog meer motivatie om door alle lessen heen te gaan en is je doel iets duidelijker.
 • Heel veel informatie en begrippen: De wereld van Crypto is groot, dat laat deze cursus wel zien, bereid je dus voor op heel veel informatie.
 • Enige traagheid soms tijdens het wisselen van modules.
 • Zeker geen snel geld verdienen model: Je moet veel onderzoek doen naar bepaalde cryptocurrency en dan weet je ook niet niet wat de koers gaat doen.

Zijn er andere Crypto Cursussen te vinden?

Momenteel hebben Patrick en Derek de beste beginnerscursus in Nederland en België. De Crypto Masterclass is dus zeker uniek in zijn soort.

Doordat crypto zo ontzettend populair is, heb je nog enkele andere keuzes:

 • X10 met Crypto: Dit is naar mijn mening de ultieme crypto cursus als je al enige ervaring hebt. Je krijgt namelijk les van niemand minder dan Harm van Wijk die al meer dan 32 jaar aan beleggerservaring heeft en je namelijk alles stap voor stap leren. Dit doet hij samen met crypto expert Jan Robert Schutte. Daarnaast krijg je ook maar liefst 1 jaar lang koop- en verkoopsignalen.

  Neem een kijkje bij mijn X10 met crypto Review
 • Crypto en Trading Academy: Het kan uiteraard zo zijn dat je geen 997 euro te investeren hebt of niet zo’n behoefte hebt aan meer dan 200 lessen. In dit geval kan ik de cursus Crypto en Trading Academy aanraden van Madelon Vos. Deze kost de helft en samen met een cursus krijg je ook 60 dagen toegang tot MoneyTalks samen met 2000 gelijkgestemde.

  Neem een kijkje bij mijn Crypto en Trading Academy Review.

Hoeveel kost de Money Mastery?

De prijs voor alle cursussen van AllesOverCrypto is normaal €1997,00 maar mocht je hun gratis online Bitcoin Training doen, dan kan je hem met een leuke korting van €1000,00 kopen en kom je dus uit op 997 euro per jaar.

Daarnaast heb je ook een kwartaal optie en betaal je via de training geen 597 euro maar 297 euro.

Ik zou persoonlijk zelf iets minder kijken wat iets kost maar hoe je het pakket en de geleerde kennis kan omzetten naar iets wat geld oplevert en dan weet ik zeker dat je je inbreng er zo weer uit hebt.

Hier zelfs ooit begonnen met 100 lessen en momenteel zijn we de 200 lessen al voorbij. Daarnaast krijg je ook toegang tot koop- en verkoop signalen en ben je dus altijd op de hoogte wanneer je moet kopen of verkopen.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

De Crypto Masterclass bevat een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Hierdoor kun je 2 weken lang kijken of je tevreden bent met het product en alle bonussen.

Mocht je toch van mening zijn dat dit product toch niet is wat je zocht, dan kan je Patrick en Derek gewoon een mail sturen en krijg je netjes je geld terug.


Mijn eindoordeel van de Crypto Masterclass Review

Ik was onbekend op het gebied van cryptocurrency of Bitcoins, en kan zeggen dat ik me nu oprecht een crypto expert voel. Patrick en Derek nemen je echt op een luchtige en leuke manier heen door de modules, regelmatig komt er een quiz voorbij waarbij je je kennis goed kan testen. Haal je de quiz niet, dan mag je ook niet verder.

Uiteindelijk zijn cryptomunten toch een apart vlak en er zit echt ontzettend veel informatie achter het bedrijf van de munt, dit alles komt gelukkig duidelijk en uitgebreid aan bod in de crypto masterclass.

Uiteraard blijven cryptomunten instabiel in hun koers en heb je nooit zekerheden. Maar dat is eigenlijk in elke tak van investeren, net als aandelen en opties.

Hopelijk heb ik je met mijn Crypto Masterclass ervaringen kunnen inspireren, en een inkijkje kunnen geven in deze erg uitgebreide beginnerscursus cursus.

Uiteindelijk ben jij diegene die de stap moet durven nemen. Geen Actie = Geen resultaat.

Vooral als je al geïnteresseerd was in de wereld van cryptomunten of bitcoins dan is deze cursus een mooie start! Succes.

Of ga direct naar hun Homepagina voor extra informatie of download hun gratis E-book


Mocht je nog meer vragen hebben, dan kan je die uiteraard in de reactie plaatsen. Ik hoop je in elk geval met deze Crypto Masterclass review de volgende vragen te hebben beantwoord.

 • Wat is de Crypto Masterclass?
 • Wie is Patrick Suiker en Derek Westra?
 • Is Crypto Masterclass betrouwbaar?
 • Wat is cryptocurrency?
 • Is Crypto Masterclass de moeite waard om te kopen?
 • Wat zijn ervaringen over Crypto Masterclass?
 • Wat kost Crypto Masterclass?

FAQ (veel gestelde vragen)

Hierbij de meeste gestelde vragen als het gaat om de Crypto Masterclass.

 • Wie hebben AllesOverCrypto opgericht?

AllesOverCrypto is door 3 mannen opgericht namelijk Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra. Patrick en Derek komen overigens meer naar voren in de Masterclass.

 • Ben ik veel geld kwijt met investeren in crypto?

Nee, dit heb je echt volledig zelf in de hand. Je kan feitelijk al voor 10 euro crypto kopen met Bitvavo. Daarnaast kan je een gratis account aanmaken en betaal je over de eerste 1000 euro geen transactiekosten.

 • Zijn Patrick Suiker en Derek Westra betrouwbaar?

Naar mijn mening kan je zeker met een gerust hart 1 van hun producten aanschaffen. Ze zijn al sinds 2013 bezig met cryptomunten en de kwaliteit van hun beginnerscursus is daarnaast ook erg goed.

Ook zie ik genoeg activiteit in de community en dat ervaar ik als erg positief.

 • Zijn er geld-terug-garanties?

ja, mocht je binnen 14 dagen na aanschaf van mening zijn dat dit product toch niet bij je past, dan kan je Patrick en Derek een mail sturen en krijg je netjes je volledige betaling terug.

 • Wat is de Crypto Masterclass verkoop Prijs?

De cursus kost eigenlijk €1997,00, wel is het zo dat je via de speciale gratis bitcoin training 1000 euro korting krijgt en dus 997 euro betaald.

Print Friendly, PDF & Email

Crypto Masterclass

997 euro
9.1

Inhoud

9.5/10

Presentatie

9.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Ontzettend uitgebreid, zowel voor beginners als ervaren een goede crypto cursus
 • Volledig in eigen tempo te doen en levenslang toegang
 • Veel waardevolle bonussen zoals de crypto portfolio
 • Patrick Suiker en Derek Westra hebben enorm veel kennis
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • cursus omgeving is heel soms wat traag
 • Beleggen in crypto is onvoorspelbaar (los van cursus)

Plaats een reactie