Review: Crypto Masterclass

Crypto Masterclass , ook wel Bitcoin Beginnerscursus genoemd. Na het volgen van deze cursus weet je echt alles over Bitcoins. De turbulente jaren van de Bitcoin lijken wat voorbij te zijn, maar als je online kijkt dan zie je toch weer een stijgende lijn. Misschien een goed moment om te gaan investeren in deze markt van online geld verdienen.

Deze Masterclass is ook van de makers van mijn Crypto Portfolio Review


Inhoudsopgave


Wie zijn de verkopers van de Crypto Masterclass?

De bedenkers van deze cursus zijn Derek Westra en Patrick Suiker, zij zitten achter de website allesovercrypto.nl . Derek heeft een master in gedragseconomie & speltheorie gevolgd en heeft zich met deze kennis gespecialiseerd in cryptocurrency. Patrick is de ondernemer van deze twee en heeft een master in Entrepeneurship gevolgd.

Beide heren zijn in 2013 in aanraking gekomen met Cryptocurrency en is hun website uiteindelijk van de grond gekomen. Deze website is enorm gegroeid tot een succes waarbij de mannen al een heel team om zich heen hebben gebouwd.

Ze hebben zoveel kennis en ervaring opgedaan met cryptocurrency, waardoor ze hebben besloten om hun passie samen in een cursus te stoppen. Daar is deze uitgebreide cursus uit gekomen, om hun kennis te kunnen delen in de hoop jou ook te kunnen inspireren in de wereld van de Bitcoins.

Op deze foto zie je de oprichters van de Crypto masterclass
De bedenkers achter deze uitgebreide cursus

Wat houd de Crypto Masterclass precies in?

Zodra jij je hebt aangesloten om deze cursus te gaan volgen gaat er een grote wereld van Cryptocurrency en Bitcoins voor je open. Er wordt stap voor stap, in een goed opgezette online omgeving, waarbij je volledig begeleid wordt door middel van tekst en video’s.

Deze cursus is duidelijk opgezet in modules en zal ervoor zorgen dat je echt rustig en op jouw eigen tempo door deze cursus gaat.

Onderstaand een screenshot waarbij ik alleen nog de twee delen van de “welkom bij de beginnerscursus!” module had gezien. Tijdens het volgen van de cursus is er een duidelijk overzicht van waar je bent gebleven, en welke onderdelen er nog aan zitten te komen.

 • Alles wat er te weten valt over cryptocurrency’s
 • Hoe je goed moet investeren en er geld aan kunt gaan verdienen
 • Hoe je het beste crypto kan kopen of juist verkopen, hoeveel geld je moet investeren en in welke cryptocurrency’s
Op deze foto zie je het platform van de Crypto masterclass
De omgeving zodra je begint


Wat krijg je precies?

Zoals hierboven vermeld betreft het een uitgebreide video en tekst cursus die je geheel op eigen tempo door kan nemen. Ik zal enkele modules onder de loep nemen zodat je precies weet wat er aan bod komt, voordat je de stap neemt om aan deze cursus te beginnen.

Module 1: Crypto kopen

In deze module leer je stap voor stap hoe je de eerste cryptocurrency gaat kopen en wat de populaire crypto’s zijn.

Module 2: Crypto beveiligen

In deze module ga je leren over de zogeheten cryptocurrency wallet. Aan het einde van deze module weet je alles over het beveiligen van je gekochte crypto’s.

Module 3: Winsten uitbetalen

In deze module ga je leren hoe je het makkelijkste ,het snelste en het goedkoopste je winst gaat uitbetalen.

Module 4: Initial Coin Offerings

In deze moduleleer je alles over wat een ICO is en wat je ermee kan doen.

Module 5: Crypto Trading

En tot slot, hoe werken trading van crypto’s eigenlijk? En wat zijn de beste momenten om te kopen, verkopen en inzicht te krijgen in de koers.


Wat ik zelf als prettig heb ervaren, is dat je een toets krijgt over de stof uit die module. Je moet een minimale score behalen om door te stromen naar de volgende module.

Hierdoor zie je dat Derek en Patrick ervoor zorgen dat elke deelnemer aan een bepaalde kennis moet voldoen voordat je volledig de cursus kunt afsluiten zonder daarbij getoetst te zijn. Deze toetsen geven aan dat je er de nodige tijd aan kwijt bent, maar daardoor ook jouw succes vergroot.


Wat voor extra’s krijg je bij deze Crypto Masterclass?

Naast de 5 modules, die in totaal 19 video’s en uren aan lesmateriaal bevatten, krijg je bij deze cursus ook een boel extra’s waarbij je altijd toegang tot hebt.

Hieronder de belangrijkste extra’s:


VIP Community groep

Je krijgt toegang tot een VIP Community groep, waar je met elkaar hetzelfde doel voor ogen hebt, namelijk geld verdienen met Cryptomunten kopen en verkopen. Een voordeel is dat je daardoor nooit alleen bent, samen bereik je meer.

De Bitcoinbijbel

Een allesomvattend e-boek met maar liefs 132 bladzijdes met alle relevante informatie zodat je niet meer voor verrassingen komt te staan.

Op deze foto zie je een extra bonus uit de Crypto masterclass

Persoonlijke mentor

Je krijgt een persoonlijke mentor voor al je vragen die je tijdens de cursus hebt. Samen met je mentor gaan jullie er samen voor zorgen dat je een prachtig inkomen gaat verdienen met Crypto.

 • Een PDF vol begrippen en cryptocurrency termen, zodat je deze wereld veel beter leert begrijpen.

Belastinggids

 • Een belastinggids zodat jij precies weet hoe je Bitcoins bij de belasting dient op te geven.
 • Gids met 5 beste tips hoe je zoveel mogelijk verdient aan je crypto-avontuur.
 • PDF met 12 tips voor beginners. Ik heb er veel aan gehad.

Levenslange toegang, inclusief updates!


Wat betaald je voor deze Masterclass?

De prijs voor deze uitgebreide cursus is 267,00 euro en normaal betaal je 567,00. Investeren in jezelf kost geld, de 267,00 die je kwijt bent erg goed te doen met alle informatie die je krijgt en hoe dit in de praktijk toe te passen.

Ik zou persoonlijk zelf iets minder kijken wat iets kost maar hoe je het pakket en de geleerde kennis kan omzetten naar iets wat geld oplevert en dan weet ik zeker dat je je inbreng er zo weer uit hebt.

Ze bieden ook een Crypto potfolio aan voor € 97,00 waar je de beste munten tips krijgt waar volgens hun zeker geld mee te verdienen zijn. Deze portfolio is bijvoorbeeld interessant voor mensen die al heel veel weten over crypto’s.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

Deze cursus geeft jou de  “geen-twijfels-meer-garantie” bieden, mocht jij binnen 14 dagen toch het gevoel hebben dat deze cursus niet is van wat je ervan verwacht had, dan krijg je netjes je geld terug.

Maar ik kan je vertellen, met  wat je in deze Cryptocurrency Beginnerscursus gaat leren, je genoeg motivatie krijgt om door te gaan.


Conclusie en mijn ervaring over de Crypto Masterclass

Ik was onbekend op het gebied van cryptocurrency of Bitcoins.  Erg leuk en interessant om deze cursus aan te schaffen en de mogelijkheid gekregen om me volledig te verdiepen in deze twee termen.

Ook ik kan nu investeren en traden in cryptomunten die uiteindelijk omzetten in winst. Wat ik ook in deze cursus heb geleerd is dat het altijd een risico blijft. Iets wat overigens met elke vorm van geld beleggen is.

Hopelijk heb ik je met mijn Cryptocurrency Beginnerscursus ervaringen kunnen inspireren, en een inkijkje kunnen geven in deze cursus. Uiteindelijk ben jij diegene die de stap moet durven nemen.

Ook leuk, Je krijgt aan het eind van je “eindexamen” ook een certificaat.

Vooral als je al geïnteresseerd was in de wereld van cryptomunten of bitcoins dan is deze cursus een mooie start! Succes


Mocht je nog meer vragen hebben, dan kan je die uiteraard in de reactie plaatsen. Wij hopen je in elk geval met deze Crypto Masterclass review de volgende vragen te hebben beantwoord.

 • Wat is Crypto Masterclass?
 • Wie is Patrick Suiker en Derek Westra?
 • Is Crypto Masterclass betrouwbaar?
 • Is Crypto Masterclass de moeite waard om te kopen?
 • Wat zijn ervaringen over Crypto Masterclass?
 • Wat kost Crypto Masterclass?
Print Friendly, PDF & Email
Marc
Volg Marc

Marc

Marc, een blogger die ervan houd op reviews te schrijven en het liefst zo uitgebreid mogelijk zodat jij daarna zeker weet of het de moeite waard is om te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *