X10 met Crypto Review van Harm van Wijk & Jan Robert Schutte + Ervaringen (2022)

X10 met crypto is een cursus van Harm van Wijk & Jan Robert Schutte met als doel om jouw kennis en inzet te vertienvoudigen over cryptomunten. Hierbij mijn X10 met crypto review en ervaringen over dit interessante onlineprogramma!

Deze cursus is overigens ook uniek want je krijgt maar liefst 1 jaar lang koop- en verkoopsignalen waardoor je ook echt de kans hebt om x10 te gaan met je crypto. Daarnaast krijg je toegang tot 2 verschillende crypto omgevingen en heb je feitelijk 2 mentors die enorm veel kennis en ervaring hebben zowel apart als samen.

Na het lezen van deze X10 met Crypto review kan de overweging maken om ook in de mooie wereld van crypto te stappen en er alles aan te gaan doen om de nodige winst waar mogelijk met crypto te gaan pakken. Harm van Wijk en Jan Robert Schutte gaan je echt naar het volgende niveau brengen in deze crypto cursus.

Leestijd: 15 minuten


Inhoudsopgave


Wat is het X10 met Crypto programma?

In de afgelopen jaren hebben meerdere initiatieven op het gebied van cryptocurrency het levenslicht gezien. Meerdere digitale ondernemers hebben bijvoorbeeld een onlinetraining ontwikkeld, een onlinecursus ontwikkeld of hebben een online webinar ontwikkeld.

Is hier bij het X10 met Crypto programma ook sprake van? Ja, eigenlijk wel. Dit programma is namelijk samengesteld door twee experts op het gebied van beleggen en op het gebied van crypto. Deze twee experts hebben hun handen ineengeslagen en hebben dit uitgebreide programma weten te ontwikkelen.

In dit programma draait het eigenlijk maar om één ding: het uitbreiden van jouw vermogen door in crypto te handelen. Zoals de naam al doet vermoeden, is het hierbij de bedoeling om jouw vermogen te vertienvoudigen. Dit betekent dat je dus met bijvoorbeeld 100 euro begint, waarna je uiteindelijk hier 1000 euro van zou moeten maken. Als je dat voor elkaar krijgt, heb je dit programma eigenlijk met succes doorlopen.

Weet dit programma zich te onderscheiden ten opzichte van andere onlineprogramma’s over cryptocurrency? Ik kan nog niet al te veel verklappen, maar dat is inderdaad het geval. Zo is dit programma een stuk uitgebreider, kijkt dit programma vanuit een andere invalshoek naar cryptocurrency en is het programma behoorlijk origineel ingevuld.

In deze X10 met Crypto review vertel ik je graag meer over dit uitgebreide programma. Zo bespreek ik hoe dit programma opgebouwd is, wie de ontwikkelaars van dit programma zijn en of ik dit programma aan kan raden. Nadat je deze X10 met Crypto review doorgenomen hebt, kun je voor jezelf direct de keuze gaan maken: ga je je voor dit onlineprogramma aanmelden of niet?

Vooralsnog kan ik het volgende concluderen: het X10 met Crypto programma is veelbelovend, is uitgebreid, is waardevol en kan op veel positieve woorden rekenen. Of ik ook zo positief over dit programma ben, ga je teruglezen in deze X10 met Crypto review. Ga er daarom even goed voor zitten, neem deze review op je gemakje door en laat je verrassen. Mogelijk is dit de eerste stap naar een vertienvoudiging van jouw vermogen!


X10 met Crypto Video Review

In onderstaande video geef ik je een rondleiding door deze uitgebreide cursus.


Waaruit bestaat de X10 met Crypto Challange?

Een onlineprogramma

Bij veel programma’s tegenwoordig is het mogelijk om het programma alleen maar te volgen. Is dat ook het geval bij het X10 met Crypto programma? Ja, dat is inderdaad het geval. Nadat je je voor dit programma aangemeld hebt, krijg je direct toegang tot dit onlineprogramma.

Via een online dashboard kun je vervolgens dit programma van A tot Z doorlopen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is dus een werkende laptop en een werkende internetverbinding. In mijn ogen brengt dit direct een belangrijk voordeel met zich mee: je bent niet aan tijd of locatie gebonden. Integendeel zelfs.

Waar je ook ter wereld bent, kun je dit programma gaan volgen. Heb je mogelijk in een week iets minder tijd om met dit programma aan de slag te gaan? Ook dat is geen probleem, aangezien je dit programma volledig op je eigen tempo kunt volgen. Nadat je dit programma gevolgd hebt, hou je in ieder geval tijd over. De ervaring leert namelijk dat het volgen van dit programma vrij veel tijd in beslag neemt.

Ik vind het persoonlijk super dat dit een onlineprogramma betreft. Eigenlijk alles verloopt tegenwoordig via het internet, dus waarom een dergelijk programma dan ook niet? Wat mij betreft is dit de eerste juiste keuze die de ontwikkelaars hebben gemaakt!

Op deze foto zie je de online omgeving van de x10 met crypto cursus
Deel 1 van de 2 namelijk de cursus van Harm van Wijk

Bestaat uit meerdere onderdelen

Eerder in deze X10 met Crypto review gaf ik al het volgende aan: dit programma is echt uitgebreid opgebouwd. Dat blijkt ook als je naar alle onderdelen van dit programma kijkt. Ik ga daar nog niet al te veel over verklappen, maar het programma bevat echt veel onderdelen.

Zijn alle onderdelen dan ook nog uitgebreid te noemen? Ja, dat is zeker het geval. Uiteraard bestaan daar wel verschillen in, maar over het algemeen zijn de meeste onderdelen echt super uitgebreid te noemen. Eigenlijk aan alles merk je dat je hier met een serieus en uitgebreid programma te maken hebt.

Hoe je dit programma kunt gaan volgen? Nou, je wordt eigenlijk volledig begeleid bij alle onderdelen. Je gaat eigenlijk van onderdeel A naar onderdeel B, waarna je van onderdeel B naar onderdeel C gaat. Dit proces houdt continu aan, totdat je uiteindelijk dit volledige programma afgerond hebt.

Zoals ik ook al eerder in deze X10 met Crypto review aangaf, duurt het volgen van dit programma relatief lang. Ik wil je dan ook graag voor het volgende ‘waarschuwen’: als je alle onderdelen van dit programma wilt volgen, ben je hier simpelweg de nodige tijd aan kwijt. Het is niet mogelijk om dit programma in bijvoorbeeld één weekje tijd volledig af te ronden.

Wil je graag meer over dit interessante programma lezen? Dan raad ik je aan om deze review op je gemakje door te nemen. Op dit moment kan én wil ik je graag één ding verklappen: ik heb met onwijs veel plezier dit programma volledig gevolgd. Elke keer weer wist het programma mij te verbazen, waarbij ik ook aan kan gegeven dat ik echt veel geleerd heb. Of dit ook het beste crypto programma van dit moment is? Daarover ga je alles lezen in deze X10 met Crypto review!


Wie heeft het X10 met Crypto programma ontwikkeld?

Zo, in deze X10 met Crypto review heb je vooralsnog veel informatie over dit programma kunnen lezen. Zo ben je erachter gekomen dat dit programma uitgebreid is én dat het een volledig programma betreft. Ook heb ik al aangegeven dat dit programma door ware experts ontwikkeld is. Maar, door wie dan precies?

Toen ik voor het eerst met dit programma in aanraking kwam, was ik daar ook erg benieuwd naar. Gelukkig hoefde ik niet al te lang te zoeken; ik kwam op de website van dit programma namelijk al snel bekende gezichten en namen tegen.

Op de website van dit programma zag ik namelijk de volgende namen naar voren komen: Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Als je enige ervaring in de onlinewereld van beleggen hebt, ben je deze namen mogelijk vaker tegengekomen. Beide heren hebben zich in de afgelopen jaren namelijk online gemanifesteerd als de betere experts.

Is dit veelbelovend voor dit programma? Ja, zeker. Toen ik achterhaalde dat deze heren dit programma ontwikkeld hebben, was ik eigenlijk direct nóg nieuwsgierig. Ik wilde eigenlijk direct ondervinden hoe dit programma zou zijn. Eigenlijk was dat al voldoende reden om mij voor het X10 met Crypto programma aan te melden!

Graag vertel ik je in deze X10 met Crypto review veel meer over beide ontwikkelaars. Ik zoom in op hun betrouwbaarheid, op hun verleden en op hun expertise. Je krijgt hiermee in ieder geval een duidelijk en reëel beeld van de ontwikkelaars van dit uitgebreide programma!


Wie is Jan Robert Schutte?

Over het privéleven van Jan Robert Schutte is online niet al te veel informatie te vinden. Dat is ook geen probleem, aangezien over het zakelijke leven van deze online zakenman voldoende informatie te vinden is. De eerste informatie dateert uit het jaar 2011.

In dat jaar start Jan Robert Schutte namelijk met zijn eigen onderneming. Deze onderneming krijg de toepasselijke OptieAcademy. Met zijn onderneming gaat Jan Robert aan mensen leren hoe men in opties kan handelen. Dit doet hij aan de hand van trainingen, aan de hand van coachingsessies en aan de hand van vragensessies.

Al snel weet hij behoorlijk veel mensen hier blij mee te maken. Ondertussen doet hij ook nóg meer ervaring op met de handel in opties. Nadat hij dit bedrijf aardig uitgebreid heeft, kiest hij ervoor om nog een bedrijf te starten. Onder de naam CryptoAcademy gaat hij zich richten op de cryptocurrency.

Op deze foto zie je Jan Robert Schutte, 1 van de oprichters van de cursus x10 met crypto
Jan Robert Schutte

Voordat hij tot die beslissing komt, heeft hij zich uiteraard volledig verdiept in de wereld van cryptocurrency. Ook is hij zelf in de digitale munteenheden gaan handelen, waardoor hij veel kennis en ervaring op heeft weten te doen. Met die ervaring en kennis wil hij vervolgens ook andere mensen gaan helpen.

Ondertussen is Jan Robert ook nog samen gaan werken met Harm. Zo organiseert en ontwikkelt hij seminars en is hij werkzaam voor het bedrijf van Harm van Wijk. Al met al kan ik stellen dat een Jan Robert Schutte een bezige bij is. Met al zijn werkzaamheden hoeft hij zich in ieder geval niet te vervelen.

Is Jan Robert Schutte betrouwbaar?

Persoonlijk heb ik enkele keren met Jan Robert Schutte kunnen sparren. Tijdens deze gesprekken viel mij één ding direct op: hij is open, hij is sympathiek en hij is super behulpzaam. Eigenlijk zijn dat precies de eigenschappen die bij een online coach horen.

Tevens ben ik erachter gekomen dat Jan Robert Schutte voor 100% te vertrouwen is. Dit blijkt niet alleen uit mijn persoonlijke bevindingen, maar ook uit de bevindingen van veel andere mensen. Onder meer het karakter van Jan Robert wordt door veel mensen gewaardeerd, maar ook zijn transparantie. Via het internet kun je bijvoorbeeld afbeeldingen van hem vinden, maar ook al zijn bedrijfsgegevens. Daarmee weet hij écht vertrouwen uit te stralen.

Al met al kan ik stellen dat Jan Robert voor de volle 100% te vertrouwen is. Hij heeft zijn zaakjes op orde, is een ware expert en heeft een flinke naam voor zichzelf op weten te bouwen.


Wie is Harm van Wijk?

Zo, je hebt kennis kunnen maken met Jan Robert Schutte? Wat denk je vooralsnog onder hem? Ben je onder de indruk van zijn verleden, van zijn expertise en/of van zijn ervaring? Dan ga je dat ongetwijfeld ook zijn van Harm van Wijk.

Net zoals Jan Robert Schutte heeft Harm van Wijk namelijk ook veel kennis op weten te doen. Sterker nog: heel veel kennis zelfs. Als ik naar het verleden van Harm van Wijk kijk, moeten we eigenlijk 30 jaar terug de tijd in.

Ongeveer 30 jaar geleden begint Harm van Wijk zich namelijk echt bezig te houden met het beleggen in aandelen. Dit gaat hem al snel goed af, waardoor hij hoge posities bij banken weet te bekleden. Ook weet hij nog een directeursfunctie bij de Financiële Telegraaf te bekleden.

Na vele jaren besluit Harm van Wijk echter om het over een andere boeg te gooien. Hij besluit dat hij zijn eigen onderneming op gaat richten; Beleggen.com. Met dit bedrijf helpt hij mensen, informeert hij mensen en adviseert hij mensen op het gebied van beleggen.

Lange tijd lag zijn focus hierbij op het beleggen in aandelen. In de afgelopen jaren is Harm van Wijk zijn pijlen echter ook op cryptocurrency gaan richten. Hier heeft hij een speciale cursus voor ontwikkeld, terwijl je ook op zijn website veel informatie over de cryptocoins kunt vinden.

Op deze foto zie je Harm van Wijk, 1 van de oprichters van de cursus x10 met crypto
Harm van Wijk

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Als ik het over een beleggingsexpert heb, heb ik het zeker over Harm van Wijk. In de afgelopen 30 jaren heeft hij veel ervaring opgedaan én heeft hij een flinke naam op weten te bouwen. Zo heeft hij furore gemaakt in het bankenleven, maar ook zeker op het onlinevlak.

Over Harm van Wijk is bovendien online vrij veel informatie te vinden. Veel van deze informatie heeft hij zelf verstrekt, waardoor ik het volgende kan concluderen: Harm van Wijk is transparant en is voor 100% betrouwbaar. Hij is open, hij heeft zijn zaakjes prima op orde en hij heeft een flinke reputatie op weten te bouwen.

Het viel mij ook op dat super veel mensen te spreken zijn over Harm van Wijk. Zij roemen zijn kennis, maar ook zijn nobele streven om veel mensen te helpen. Wat mij betreft zouden er meer mensen zoals Harm op deze wereld moeten zijn!

Al met al kan ik het volgende concluderen: zowel Harm als Jan Robert zijn onwijs betrouwbaar. Beide heren hebben een flinke reputatie opgebouwd en profiteren daar nu van. Dit betekent tegelijkertijd ook dat zij zich geen misstap kunnen veroorloven; ze doen er dan ook alles aan om zo transparant mogelijk te zijn.

Bovendien vind ik het mooi om te zien dat zij hun handen ineengeslagen hebben. Ze hadden beide hun kennis voor zich kunnen houden, maar ze hebben toch besloten om hun kennis te bundelen. Uiteindelijk zijn wij de personen die daarvan kunnen genieten; jij en ik. Dankzij de kennis van Harm en Jan Robert is het namelijk mogelijk ons vermogen te vertienvoudigen!

Op deze foto zie je belggen.com ervaringen. Bedenker van de X10 met crypto
Harm van Wijk heeft een enorm goede reputatie opgebouwd

Wat is het doel van het X10 met Crypto programma?

Spreekt het verhaal van het X10 met Crypto programma jou vooralsnog aan? Dan kan ik je aanraden om deze review door te blijven lezen, aangezien het alleen maar leuker gaat worden. Dat is onder meer het geval als ik naar het doel van dit programma kijk.

Harm en Jan Robert zijn dit programma met maar één doel gestart: zoveel mogelijk mensen helpen op het gebied van cryptocurrency. Daarbij is het uiteindelijke doel om het vermogen te vertienvoudigen. Als jij met dit programma gaat starten, kun je bijvoorbeeld een vermogen van 1000 euro hebben. Nadat je dit programma succesvol afgerond hebt, is het bedoeling dat je een vermogen van 10.000 euro hebt. Kijk, dat is nog eens een flinke stijging van jouw vermogen.

Eigenlijk spreekt dit doel mij ontzettend aan. Dat komt niet alleen door de vertienvoudiging, maar ook door het feit dat dit gewoon heel erg ambitieus is. Ik hou van mensen die ambitieus zijn én die dat uit durven te spreken. Wat dat betreft passen Harm van Jan Robert dus perfect in mijn straatje.

Ondertussen vind ik het ook nog super dat Harm en Jan Robert andere mensen willen helpen. Ze hadden ook kunnen beslissen om hun kennis volledig voor zich te houden. Ze hebben echter besloten om dat vooral niet te doen; juist door hun kennis te delen, kunnen ze veel mensen helpen. In mijn ogen is dit absoluut een nobel streven.

Het mag duidelijk zijn; ik ben te spreken over het doel van dit onlineprogramma. Zoals je wellicht in deze X10 met Crypto review al opgemerkt had, ben ik sowieso te spreken over dit programma. Dat blijft overigens de rest van deze review ook zo!


Voor wie is het X10 met Crypto programma ontwikkeld?

Ben je op dit moment al bezig met het handelen in cryptocurrency? Of heb je verregaande interesse om te handelen in cryptocurrency? In beide gevallen is dit programma dan voor jou op het lijf geschreven. Volgens Harm en Jan Robert moet je namelijk over enige affiniteit met cryptocurrency beschikken.

Ontbreekt deze affiniteit bij jou? Wil je dit programma alleen volgen om veel geld te verdienen? Dan raden Harm en Jan Robert je aan om dit programma vooral niet te volgen. Het is namelijk zo dat dit programma soms vrij lastig is om te volgen. Je moet dan ook over de nodige affiniteit én motivatie beschikken.

Ik wil je dan ook graag het volgende aangeven: denk echt goed na of dit programma voor jou geschikt is. Alleen als je verregaande interesse in de handel in cryptocurrency hebt, is dit programma interessant voor jou te noemen.

Al met al is dit programma wat mij betreft dus zeker niet voor iedereen geschikt. Mocht het programma voor jou niet geschikt zijn, is het sowieso verstandig(er) om even verder te kijken. Je kunt namelijk ook nog uit andere cursussen kiezen; die zijn vaak iets laagdrempeliger. Wel wil ik je alvast waarschuwen; met die cursussen kun je niet dezelfde resultaten gaan behalen!


Waar bestaat het X10 met Crypto programma uit?

Wat denk je vooralsnog van het X10 met Crypto programma? Heb ik je met deze X10 met Crypto review al enigszins warm weten te maken voor dit programma? En wil je daarom graag meer over dit programma weten? Dan raad ik je van harte aan om deze review even op je gemakje door te nemen. Hieronder bespreek ik bijvoorbeeld uit welke onderdelen dit programma bestaat.

Zoals ik eerder al aangaf, is dit programma echt heel uitgebreid opgebouwd. Je krijgt niet alleen de beschikking tot meerdere onderdelen, maar ook alle onderdelen zijn behoorlijk uitgebreid opgebouwd. In onderstaand rijtje kun je in ieder geval alle onderdelen van dit programma al aanschouwen:

 • Geld verdienen met Bitcoin cursus; ontwikkeld door Harm van Wijk
 • De CryptoAcademy cursus; ontwikkeld door CryptoAcademy
 • Wekelijkse live Q&A sessies met Harm en/of Jan Robert.
 • Exclusieve toegang tot meerdere platforms
 • Trading updates
 • Onderzoeksrapporten van de experts met daarin concrete opties

Wat denk je als je dit rijtje ziet? Toen ik voor het eerst de inhoud van dit programma zag, wist ik niet waar ik nou naar moest kijken. Eigenlijk alle elementen uit bovenstaand rijtje spraken mij in eerste instantie direct aan. Elk programma is bovendien uniek, terwijl de programma’s elkaar wel perfect aanvullen.

In deze X10 met Crypto review wil ik je graag meer vertellen over alle onderdelen van dit programma. Daarbij richt ik mijn pijlen vooral op de twee cursussen. De twee cursussen, 1 van Harm en 1 van Jan Robert, zijn namelijk beide érg interessant te noemen. Lees er hieronder alles over!

Geld verdienen met Bitcoin cursus; de cursus van Harm van Wijk

Wil je een interessante cursus over de Bitcoin volgen? En wil je graag heel veel kennis op gaan doen? Dan is het aan te raden om je voor deze cursus aan te melden. Je kunt er echter ook voor kiezen om je voor het volledige X10 met Crypto programma aan te melden. Dat geniet sowieso mijn voorkeur, aangezien je daarmee ook toegang tot alle hierboven genoemde onderdelen krijgt.

Enfin, graag wil ik je iets meer vertellen over deze cursus. Ik kan je op voorhand al verklappen dat de cursus waardevol en uitgebreid is. Je ziet echt duidelijk de hand van Harm van Wijk terug in deze cursus, waardoor de cursus ook nog eens leuk is om te volgen. Harm van Wijk heeft bij deze cursus gekozen voor de volgende modules:

 • Module 1: handelen in Bitcoins
 • Module 2: Altcoins
 • Module 3: De basis van Bitcoin
 • Module 4: Platforms en wallets
 • Module 5: Techniek
 • Module 6: Wetgeving en regulatie
 • Module 7: vragen en antwoorden
 • Module 8: Crypto rapporten

Module 1: Handelen in Bitcoins

Deze cursus begint echt bij het begin. In deze eerste module bespreekt Harm van Wijk namelijk wat de Bitcoin is, hoe de Bitcoin ontstaan is, wat het bestaansrecht van deze digitale munt is én waarom de Bitcoin zo populair geworden is.

Daarnaast geeft hij ook aan hoe je met de handel in Bitcoin kunt beginnen. Bovendien kun je in deze module direct een complete handleiding vinden voor de handel in zowel Bitcoin als in Ethereum. Wat mij betreft is dit een prima start van deze cursus!

Nog geen bitcoins in handen? Start dan nu en krijg als welkomsbonus de eerste €1000,00 gratis handelen via het ontzettend populaire platform Bitvavo.


Module 2: Altcoins

In de tweede module verlegt Harm van Wijk zijn aandacht. In plaats van Bitcoin staan namelijk de altcoins in deze module centraal. Je kunt de altcoins eigenlijk zien als munten die afgeleid zijn van de Bitcoin.

Bij de altcoins zijn met name de flinke koersverschillen interessant; Harm van Wijk gaat je hier dan ook uitgebreid kennis mee laten maken. Ook vind je in deze module al enkele zogeheten cryptoparels terug.

Op deze foto zie je module 2: Altcoins van de cursus x10 met crypto

De video van deze module gaat de volgende onderwerpen bespreken:

 1. Wat zijn Altcoins?
 2. Waar koop je deze aan?
 3. Welke zijn ‘hot’?
 4. Wat is een ICO en wat zijn de risico’s?
 5. Hoe kan je deze volgen?

Module 3: De basis van Bitcoin

In deze derde module gaat Harm van Wijk behoorlijk de diepte in. In deze module gaat hij namelijk uitgebreid uitleggen wat de blockchaintechnologie is. Ook termen als PoW, PoS en PoL passeren de revue in deze uitgebreide module.

Ik wil je graag aanraden om goed de tijd voor deze module uit te trekken. Naar mijn mening is dit namelijk een interessante, maar ook enigszins lastige module om te volgen.

Onderstaande onderwerpen worden allemaal besproken:

 1. Wat zijn Bitcoins?
 2. Wat is Blockchain
 3. Waar koop & verkoop je Bitcoins?
 4. Waarom zijn Bitcoins zo populair?
 5. Wat is SegWit?
 6. Wat is PoW, PoS en Pol?
 7. Wat is Lightning network?

Module 4: Platforms en wallets

Wil je in Bitcoin of altcoins gaan handelen? Dan heb je sowieso een account op een platform nodig; deze platformen staan ook wel te boek als een broker of een exchange zoals Bitvavo waar ik mijn munten heb. Bij dergelijke platformen kun je de munten inkopen, maar je kunt ze vervolgens ook weer verkopen.

Ook kun je bij deze platformen jouw munten bewaren, maar daar heb je nog meerdere mogelijkheden voor. Over de mogelijkheden op het gebied van wallets informeert Harm van Wijk je dan ook uitgebreid in dit artikel.

Op deze foto zie je module 4: Platforms en Wallets van x10 met crypto cursus

Deze module bespreekt de volgende onderwerpen:

 1. Hardware wallets
 2. Software wallets
 3. Papieren wallets
 4. Online wallets
 5. Platforms
 6. Exchanges

Module 5: Techniek

Een digitale munt is niet zomaar een digitale munt. Nee, een dergelijke munt vertegenwoordigt een bepaalde waarde, maar kent ook een ingewikkelde achterliggende technologie. In deze vijfde module vertelt Harm van Wijk nóg meer over de achterliggende technologie.

Met deze module ga je de technologie eigenlijk nog beter begrijpen. In mijn ogen vormt deze module dan ook een prima aanvulling op de derde module. Zodra je precies begrijpt wat de achterliggende technologie is, gaat het handelen in de coins ook makkelijker. Dat is althans mijn persoonlijke ervaring met deze module.

In deze module ga je de volgende onderwerpen uitgebreid bespreken:

 1. Het Nederlandse betalingsverkeer
 2. Een Bitcoin transactie
 3. Controle van trasacties
 4. Het Bitcoin netwerk
 5. Quantum computing
 6. Hashing

Module 6: Wetgeving en regulatie

Wist je dat je over jouw cryptovaluta officieel gezien belasting moet betalen? Hoe dit precies zit, bespreekt Harm van Wijk uitgebreid in deze module. Daarbij geeft hij ook aan met welke regels je rekening moet houden en hoe je alles zo efficiënt mogelijk in kan richten. Dit blijft uiteraard binnen de kaders van de wet.

In mijn ogen is dit een praktische en waardevolle module. Een module die echt de diepte in gaat op het gebied van wetgeving en regulatie.

Op deze foto zie je module 6: Wetgeving en Regulatie van x10 met crypto cursus

De volgende 4 lessen worden hier besproken:

 1. Cryptocurrencies en de belastingdienst
 2. Nalatenschap
 3. Wetsontwikkelingen in de wereld
 4. Innovaties door overheden

Module 7: Vragen en antwoorden

In de afgelopen jaren heeft Harm van Wijk zich ontpopt tot een ware crypto expert. Dit blijkt ook uit alle vragen die hij van mensen binnenkrijgt.

In deze zevende module heeft hij deze al deze vragen gebundeld, waarbij hij uiteraard ook een antwoord op de vragen geeft. De kans is groot dat je in deze module vragen aantreft die je zelf ook had.

Module 8: Crypto rapporten

De laatste module van deze cursus heeft de typerende naam ‘Crypto rapporten’ gekregen. In deze module krijg je onder meer een gratis boek van Harm van Wijk aangeleverd; het boek met de titel ‘De meest gestelde vragen over Bitcoin’.

Ook bespreekt Harm van Wijk in deze module nog voor welke andere verdienmodellen je kunt kiezen. Volgens hem is het vooral van belang dat je jouw inleg en vermogen gaat spreiden. Daar helpt hij jou dan ook graag een handje bij met deze laatste module!


CryptoAcademy cursus; de cursus van Jan Robert Schutte

Wat denk je van de cursus die ik hierboven beschreven heb? Ben je onder de indruk van die cursus van Harm van Wijk? Dan is de kans groot dat je ook onder de indruk gaat zijn van deze cursus. Jan Robert Schutte heeft met veel passie deze cursus ontwikkeld; dat zie je dan ook duidelijk terug aan de verschillende modules.

Naar mijn mening kijkt deze cursus vanuit een andere invalshoek naar de wereld van crypto. Deze cursus is vrij technisch, maar is juist daardoor erg interessant. Wat mij betreft is dit dan ook een prima aanvulling op de cursus van Harm van Wijk! Ik heb allereerst even de verschillende modules van deze cursus op een rijtje gezet:

 • Module 1: How to’s
 • Module 2: Crypto trading on deribit
 • Module 3: English trading webinars
 • Module 4: Dutch trading webinars
 • Module 5: Crypto Wednesday webinars
 • Module 6: X10 Crypto
 • Extra module: Case Studies

Module 1: How to’s

In deze eerste module ga je eigenlijk direct de diepte in. In deze module bespreekt Jan Robert wat staking is, tussen welke handelsstrategieën je kunt kiezen en hoe je een volledig portfolio op kunt bouwen. Ook Jan Robert hamert hierbij op spreiding van jouw inleg.

In deze module deelt hij overigens continu zijn eigen ervaringen; dat is iets wat ik graag zie. Wat mij betreft vormt deze eerste module een prima start van deze cursus!

In deze module ga jij je bijvoorbeeld ook inschrijven bij verschillende brokers zoals Bitvavo waar je uiteindelijk crypto gaat kopen en verkopen.

Op deze foto zie je module 1: Hoe te handelen op binance van x10 met crypto

Module 2: Crypto trading on deribit

In de tweede module gooit Jan Robert het direct over een andere boeg. In deze module gaat hij namelijk zijn pijlen richten op het deribit platform. Dit is een specifiek platform waarop je in opties kunt handelen. Je kunt hierbij ook in opties in cryptocurrency handelen, maar dat is vrij ingewikkeld.

Met de informatie uit deze cursus kun je echter alle benodigde kennis op gaan doen. Ik ben ervan overtuigd dat je na deze module direct gebruik van het deribit platform kunt maken.


Module 3: English trading webinars

Jan Robert Schutte is niet alleen met zijn bedrijf bekend geworden, maar ook met zijn webinars. In deze module heeft hij ervoor gekozen om één van zijn webinars volledig online te zetten. Deze webinar duurt meer dan 1,5 uur en zoomt onder meer in op het M2W-TS systeem.

Een vrij ingewikkeld systeem dat een belangrijke rol is gaan spelen in de wereld van cryptocurrency. Ook bij deze module geldt weer Jan Robert alles op een begrijpelijke manier uitlegt.


Module 4: Dutch trading webinars

In de vierde module blijft Jan Robert even op hetzelfde pad. In deze module tref je namelijk meerdere Nederlandstalige webinars. Het zijn in totaal drie webinars die je van het begin tot het einde af kunt kijken.

Je hoort in deze webinars interessante mensen aan het woord, waar je ongetwijfeld een hoop van kunt leren. Dit zijn namelijk stuk voor stuk experts die zelf al veel geld hebben verdiend met de handel in cryptocurrency.

Ook maak je deze module kennis met Dat Trading, dat vond ik wel erg leuk.

Op deze foto zie je module 4 van x10 met crypto

Module 5: Crypto Wednesday webinars

Het wordt een beetje eentonig, maar ook deze module staat in het teken van webinars. Het gaat hierom de zogeheten Wednesday webinars. Dit zijn speciale webinars die je zelf op woensdag kunt volgen.

Ten opzichte van de voorgaande modules is ook deze module weer uniek te noemen; dat heeft Jan Robert in ieder geval prima voor elkaar.


Module 6: X10 met Crypto

Ja, ik ben alweer bij de laatste module van deze cursus uitgekomen. Deze module heeft dezelfde naam als dit uitgebreide programma: X10 met Crypto. In deze module legt Jan Robert je dan ook uit hoe je jouw vermogen kunt vertienvoudigen.

Hij richt zijn pijlen hierbij overigens op zogeheten Mastermind meetings. Dit zijn meetings waar mensen vragen kunnen stellen, waarna experts een antwoord geven. Hier kun je onwijs veel van leren, waardoor je uiteindelijk in staat bent om jouw vermogen te vertienvoudigen.

Op deze foto zie je module 6 van x10 met crypto

Mijn bevindingen over de cursussen

Wat denk jij van beide cursussen? Ik kan je één ding verklappen: ik heb beide cursussen met veel plezier gevolgd. In mijn ogen hebben zowel Harm van Wijk als Jan Robert Schutte prima werk afgeleverd met hun cursus.

Iets wat mij ook aanspreekt, is dat beide cursussen in dit programma bij elkaar gebracht zijn. De cursussen sluiten namelijk prima op elkaar aan én bevatten onwijs veel informatie. De cursus van Harm is iets meer op de beginneling gericht, terwijl de cursus van Jan Robert meer de diepte in gaat. Dit vormt echt een prima combinatie in mijn ogen.

Ook vond ik het erg leuk om de cursussen te volgen. Ik vermoed dat dit met name door de variatie komt. Geen enkele module is hetzelfde en de filmpjes in de modules zijn van een hoog niveau. De kans is daardoor groot dat je in één keer alle modules af wilt ronden.

Daarvoor wil ik je echter wel waarschuwen. De cursussen zijn beide echt uitgebreid, waardoor je de nodige tijd vrij moet houden voor het volgen van deze cursussen. Als je veel tijd aan deze cursussen besteedt, pluk je hier echter wel de vruchten van. De kans op succes op de cryptomarkt is daardoor namelijk vrij groot.

Al met al ben ik super positief over deze cursussen. De cursussen sluiten perfect op elkaar aan, zijn van een hoog niveau en zijn uitgebreid. Bovendien merk je bij beide cursussen dat deze ontwikkeld zijn door ware vakmensen. Ik ben fan van zowel de cursus van Harm als van de cursus van Jan Robert!


Wat vinden andere mensen van het X10 met Crypto programma?

Ben je benieuwd wat andere mensen van het X10 met Crypto programma vinden? Dat kan ik me maar al te goed voorstellen. Zelf was ik ook behoorlijk nieuwsgierig, waardoor ik op onderzoek uitgegaan ben.

Al snel vond ik de nodige beoordelingen over dit programma. Hierbij vielen mij direct twee dingen op: nagenoeg alle kopers zijn tevreden over dit programma, waarbij ook veel mensen lovend zijn over Harm en Jan Robert. Om je hier een indruk van te geven, heb ik twee veelzeggende beoordelingen voor je op een rijtje gezet:

Op deze foto zie je de X10 met crypto ervaring
Op deze foto zie je de X10 met crypto ervaring

Het doet mij goed om te zien dat deze beoordelingen op mijn persoonlijke beoordeling aansluiten. Met name de laatstgenoemde beoordeling is typerend; de woorden deskundig, analytisch en integer sluiten perfect aan op dit uitgebreide programma!


Wat krijg je verder nog in dit programma?

Eerder in deze X10 met Crypto review gaf ik aan dat dit programma uit meerdere onderdelen bestaat. Het bestaat niet alleen uit bovengenoemde cursussen, maar ook uit de onderstaande onderdelen:

 • Trading updates en kansen: met deze bonus krijg je van ervaren crypto experts tips over interessante coins. Indien je deze tips op weet te volgen, kun je mogelijk een mooie winst gaan behalen. Dit is echter volledig vrijblijvend; de adviezen zijn puur als tips bedoeld.
 • Live Q&A sessies: je krijgt als lid van het X10 met Crypto programma toegang tot live Q&A sessies. Tijdens deze sessies kun je jouw eigen vragen stellen, maar je kunt ook de vragen van andere mensen aanhoren. Verschillende experts beantwoorden vervolgens deze vragen voor je.
 • VIP-toegang tot mijn.beleggen.com: het forum van Harm van Wijk is vrij populair geworden in de afgelopen jaren. Als lid van het X10 met Crypto programma krijg je hier maar liefst 2 jaar lang gratis toegang tot. Ideaal!
 • Onderzoeksrapporten: ook krijg je nog onderzoeksrapporten van Harm en Jan Robert aangereikt. Dit zijn eigenlijk rapporten met daarin informatie over de posities die ze zelf innemen. Als je succesvol wilt handelen, kun je deze posities mogelijk direct overnemen!
 • 12 maanden toegang 3 crypto portefeuilles
 • Toegang Telegram groep
 • Toegang tot de CryptoAcademy membershipsite

Wat ik van deze extra onderdelen kan zeggen? Onder meer dat ik echt te spreken ben over deze onderdelen. In mijn ogen vormen deze onderdelen namelijk een prima aanvulling op de hierboven besproken bonussen.

Ook zijn deze extra onderdelen erg persoonlijk; daar hou ik wel van. Al met al vormen deze onderdelen echt een aanvulling op het X10 met Crypto programma!


Onderzoeksrapporten (koop en verkoop crypto mails)(aanrader!)

Zoals ik ook al in mijn X10 met crypto video review heb laten zien vind ik de onderzoeksrapporten ontzettend waardevol. Je krijg echt een mail wanneer beide heren zelf crypto kopen en welke munt zij kopen zodat jij het zelfde kunt doen.

Hieronder ga ik dieper in op de koop en daarna de verkoop.

Trading Buy Alert

Op deze foto zie je hoe trading buy alerts werken tijdens de cursus x10 met crypto

en hieronder de verkoop met een winst van € 140,44

Trading Profit Alert

Op deze foto zie je hoe trading profit alerts werken tijdens de cursus x10 met crypto

Ook je crypto inzet vertienvoudigen? Start dan nu met deze cursus met 50% korting!


Krijg je nog bonussen meegeleverd?

Bij veel trainingen en programma’s krijg je tegenwoordig bonussen meegeleverd. Hebben Harm en Jan Robert daar ook voor gekozen? Ja, ook dat nog. Behalve de hierboven genoemde onderdelen krijg je namelijk ook nog de volgende bonussen standaard meegeleverd:

 • E-book: Meest gestelde vragen over de Bitcoin
 • E-book: 10 tips voor de aanschaf van ICO’s
 • E-book: In 7 etappes van start tot finish

Wat mij betreft hebben al deze boeken ook weer een duidelijke meerwaarde. De boeken lezen heerlijk weg, sluiten aan op dit programma en bieden weer unieke informatie. Juist doordat je veel verschillende informatie op doet, is het X10 met Crypto programma zo waardevol.


Alle voor- en nadelen op een rijtje van het X10 met crypto programma.

Langzaamaan kom ik aan het einde van deze X10 met Crypto review. Graag wil ik ter absolute afsluiter alle voor- en nadelen van dit programma op een rijtje zetten:

Voordelen:

 • Het is een zeer uitgebreid programma
 • Je krijgt tijdelijk een korting van 1000 euro
 • Je kunt dit programma volledig online volgen op je eigen tempo
 • De ontwikkelaars zijn 100% betrouwbaar
 • Het programma is ontwikkeld door absolute experts, je krijgt les van Harm van Wijk & Jan Robert Schutte
 • Inclusief veel interessante extra’s en bonussen
 • Het gehele programma is leuk om te volgen

Nadelen:

 • Het programma biedt geen garantie; je hebt nooit de garantie dat je daadwerkelijk succes weet te behalen
 • Sommige modules van de cursussen zijn (te) ingewikkeld
 • Je moet er veel tijd voor vrijmaken
 • Het programma had naar mijn mening iets moderner mogen zijn (30 jaar ervaring maakt gelukkig alles goed)

Wat kost het X10 met Crypto programma?

Heb ik je met deze X10 met Crypto programma warm weten te maken? Wil je zelf ook graag dit programma gaan volgen? Ik heb in ieder geval geen spijt gehad van mijn aanmelding voor dit programma!

Wel wil ik je graag op het prijskaartje van dit programma wijzen.  Voor dit programma betaal je normaal gesproken een bedrag van 1997 euro, maar je krijgt tijdelijk 1000 euro korting. Dit betekent dat je op dit moment ‘slechts’ 997 euro moet betalen.

Uiteraard kan ik me voorstellen dat je dit veel geld vindt. Een bedrag van 997 euro is absoluut niet mals, maar je krijgt wel echt veel waar voor je geld. Mede daarom ben ik persoonlijk wel te spreken over dit bedrag. Neemt niet weg dat ik maar al te goed begrijp dat niet iedereen dit wil of kan betalen.

Ik wil je wel graag op het volgende wijzen: de kans is groot dat je dit bedrag snel terug weet te verdienen. Als je de juiste trades weet te plaatsen, kun je dit bedrag zelfs al redelijk snel volledig terugverdienen.

Garantie

Ook wil ik je graag nog wijzen op de garantie door Jan Robert en Harm aangeboden wordt. Op de website kun je hier geen informatie over vinden, maar deze garantieperiode duurt 14 dagen.

Binnen 2 weken na aanschaf van dit programma kun je dus jouw volledige aankoopbedrag retour vragen.


Kan ik het X10 met Crypto programma aanraden?

Zo, je weet nu écht alles over dit interessante programma. Als je deze X10 met Crypto review doorgenomen hebt, heb je al achterhaald dat ik erg te spreken ben over dit programma van Harm van Wijk & Jan Robert Schutte. Mijn advies is dan ook niet al te verrassend: ik kan je dit programma van harte aanraden. In mijn ogen is dit programma uitgebreid, waardevol en onwijs leuk om te volgen. Daarnaast zijn mijn ervaringen erg positief.

Het mag duidelijk zijn dat de makers van het X10 met crypto programma er alles aan gaan doen dat je x10 zal gaan want je krijgt maar liefst een jaar lang koop- en verkoopsignalen en dat maakt deze cursus wel ontzettend uniek en waardevol!

Bovendien krijg je tijdelijk 1000 euro korting op dit programma. Via hun kortingsactie kun je je direct aanmelden en genieten van deze monsterkorting.

Veel plezier en succes met het volgen van het X10 met Crypto programma!


X10 met Crypto FAQ

 • Kost investeren in crypto veel geld?

Dit heb je volledig zelf in de hand, je kan bij bitvavo een gratis account aanmaken waar je de eerste 1000 euro geen transactiekosten hoeft te betalen en vanaf dan betaal een klein deel aan transactiekosten. Daarnaast heb je volledig zelf in de hand hoeveel je wilt investeren in crypto.

 • Heb je levenslang toegang tot de gehele cursus inclusief bonussen?

Tot de cursusomgevingen heb je inderdaad levenslang toegang, kijken we naar de koop- en verkoopsignalen die krijg je 12 maanden lang. Het doel van deze cursus is ook echt om binnen een jaar x10 te gaan met je eigen inbreng en dat je daarna zelfstandig verder kan.

 • Moet ik nog apart betalen voor de koop- en verkoopsignalen?

Nee, Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zullen je maar liefst 1 jaar lang alle koop- en verkoopsignalen sturen zodat jij betere keuzes kunt gaan maken. Hun doel is dan ook echt dat jij x10 zal gaan en binnen dit jaar zit dit gewoon bij de X10 met crypto cursus.

Print Friendly, PDF & Email

X10 met Crypto

997 euro
9

Inhoud

9.5/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

9.5/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Programma volledig in eigen tempo te volgen
 • Les van zowel Harm van Wijk als Harm van Wijk & Jan Robert Schutte
 • Veel waardevolle bonussen zoals onderzoeksrapporten via de mail
 • De ontwikkelaars zijn 100% betrouwbaar
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Sommige modules van de cursussen zijn (te) ingewikkeld
 • Het programma had naar mijn mening iets moderner mogen zijn (30 jaar ervaring maakt gelukkig alles goed)

Plaats een reactie