Top 5 Beste Crypto Cursussen in Nederland & België. Welke is het beste voor beginners en traders?

In de afgelopen jaren is gebleken dat het beleggen in cryptocurrencies erg interessant is. Met deze digitale munten kun je een hoop geld verdienen, maar je kunt ook jouw geld kwijtraken. Des te belangrijker is het dus om je goed te verdiepen in de wereld van cryptocurrencies.

Hoe je dat doet? In mijn ogen is het daarbij aan te raden om een crypto cursus te volgen. Door de jaren heen zijn er meerdere crypto cursussen uitgebracht, maar wat is nou de beste crypto cursus voor beginners en traders? Op díe vraag geef ik je in dit artikel graag een uitgebreid antwoord. Een antwoord waarmee je direct uit de voeten kunt; mogelijk kun jij dankzij één van onderstaande crypto cursussen binnen de kortste keren al veel geld verdienen!

In deze blog deel ik mijn beste crypto cursussen top 5 zodat jij een goede keuze kunt maken. Mijn nummer 5 is overigens een NFT cursus waar ik heel veel aan heb gehad.

Gelijk actie ondernemen? Doe dan deze gratis Bearmarket Training of start gratis dankzij het STAP-budget met Madelon Vos!


Inhoudsopgave


Is het aan te raden om een crypto cursus te volgen?

Kun je als leek succesvol handelen in cryptocurrencies? In principe is dat mogelijk, maar dat is dan wel een toevalstreffer. Alleen als je écht kennis van zaken hebt, ben je namelijk in staat om op de lange termijn een (flink) rendement te behalen.

Weet je bijvoorbeeld jaarlijks een rendement van 5 á 10% te behalen? Dan verdien je véél meer dan in de situatie waarin je jouw geld op jouw spaarrekening had laten staan. Door een online crypto cursus te zetten, kun je dus de eerste stappen zetten naar een uitbouw van jouw vermogen. Je kunt meer en meer geld gaan verdienen, terwijl je daar zelf geen arbeid voor hoeft te leveren. Het enige wat je moet doen, is vol overgave één van de beste crypto cursussen te volgen.

Daarnaast is het ook een voordeel dat je tijdens het volgen van een crypto cursus van veel vrijheid geniet. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf welke cursus je gaat volgen, op welk tempo je de cursus gaat volgen en wat je vervolgens met de opgedane kennis gaat doen. Eigenlijk heb je volledige zeggenschap, maar stuurt de cursus je puur de juiste richting op.

Ondertussen is het ook een voordeel dat je eigenlijk niks voor het volgen van een crypto cursus nodig hebt. Zolang je een internetverbinding en laptop hebt, kun je de crypto cursus volgen. Dus ook als je als digital nomad leeft of als je in de tuin in het zonnetje de cursus wilt volgen.

Verder zijn er in mijn ogen ook geen alternatieven voor een crypto cursus. Ja, je zou eventueel allerlei losse filmpjes op YouTube kunnen kijken. Die losse filmpjes vormen echter geen geheel, waardoor je mogelijk cruciale kennis niet opdoet. Bij een online crypto cursus is de opbouw echter perfect te noemen. Je leert eerst de basis, waarna de cursus steeds dieper op de materie in gaat.

Tot slot heb je ook nog de keuze uit meerdere crypto cursussen. Daarbij wil ik je wel graag voor één ding waarschuwen: niet alle crypto cursussen voldoen aan de verwachtingen. Zo zijn er ook enkele cursussen ontwikkeld met maar één doel: de ontwikkelaar wil er geld aan verdienen. Kies dus niet direct voor de eerste de beste cursus, maar verdiep je echt in het aanbod. Graag verwijs ik je daarvoor ook naar het restant van dit artikel. In het restant van dit artikel laat ik je immers kennis maken met de beste crypto cursus voor beginners en traders!


Mijn Top 5 Crypto cursussen

Het mag duidelijk zijn: om meerdere redenen kan ik het volgen van een crypto cursus van harte aanraden. Zou jij ook graag een crypto cursus willen volgen? Dan is het belangrijk om een goed vergelijk te maken tussen de verschillende cursussen.

Daar help ik je graag een handje bij! In de afgelopen periode heb ik namelijk alle crypto cursussen zelf uit mogen proberen. Op basis van mijn eigen bevindingen heb ik uiteindelijk een volledige top 5 samen kunnen stellen.

In de video deel ik een top 3 maar aangezien het soms wijzigt hebben we momenteel een nieuwe nummer 3 en die lees je in deze blog.

 1. Money Mastery waaronder de Crypto Masterclass. Doe hier eventueel de gratis bearmarket training vol exclusieve bonussen en vrijblijvend 50% op de cursus.
 2. X10 met Crypto. Ga nu naar de actiepagina waar je 50% krijgt op deze cursus inclusief 1 jaar koop- en verkoopsignalen.
 3. Crypto en Trading Academy. Ook Deel Cursus Technische Analyse ook gratis verkrijgbaar met het STAP-budget!
 4. CryptoCommunity: Doe hier hun gratis training vol met tips
 5. NFT Stoomcursus van Lisanne Drost. Download haar haar gratis NFT Startersgids.

Aangezien ik alle crypto cursussen uiteraard ook in mijn bezit heb wil ik je meenemen door de cursussen, daarnaast deel ik de voor- en nadelen zodat jij wellicht na het zien van deze video al een keuze kunt maken.


Wat is de beste cursus voor jou?

Qua inhoud, stof en prijskaartje zijn de drie hierboven genoemde varianten verreweg de beste keuzes. Maar, wat is dan de beste cursus voor jou? Het is aan te raden om jouw wensen op een rijtje te zetten en vervolgens onderstaande reviews door te nemen. Met deze reviews krijg je een duidelijke indruk van de cursus, waarna je direct voor jezelf de juiste keuze kunt maken.

In onderstaande reviews bespreek ik eigenlijk drie dingen: de pluspunten van elke cursus, de minpunten van elke cursus en het prijskaartje van elke cursus. Neem deze informatie op je gemakje door en hak vervolgens de knoop door!


Wat is de beste crypto cursus van Nederland & België?

Deze cursus bezit ik momenteel al een kleine 2 jaar en waar ik ooit instapte met 92 lessen heeft deze cursus momenteel 201 lessen. Dat zegt wel iets over de kwaliteit en de reden dat deze terecht op nummer #1 staat.

#1. Money Mastery van AllesOverCrypto (Patrick Suiker en Derek Westra)

Soort cursus: Alles-in-één product gericht op crypto. Beginnend met de Crypto Masterclass met meer dan 200 lessen, vervolgend koop- en verkoopsignalen en actieve community via discord. Lees hier mijn review over de Money Mastery.
De ontwikkelaar: Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto
Prijs: 997 euro per jaar via de gratis bearmarket training door 50% korting. Via de homepagina vind je meer informatie maar is de prijs hoger.

Money Mastery inhoud

Ben je op zoek naar de beste crypto cursus voor beginners? Dan kun je niet om deze geweldige cursus van de heren van AllesOverCrypto heen. Deze cursus is speciaal voor beginners ontwikkeld en dat merk je aan alles terug. Zo start de cursus bijvoorbeeld echt op basisniveau, waardoor je direct de juiste basiskennis op kunt doen.

Gaandeweg gaat deze cursus overigens behoorlijk diep op de stof in. Je doet hierdoor veel kennis op, waardoor de kans op succesvol handelen in cryptocurrencies een stuk groter is. Daarbij wil ik ook graag nog benoemen dat je bij deze crypto cursus enkele interessante bonussen meegeleverd krijgt. In mijn ogen waren deze bonussen eigenlijk niet eens nodig, aangezien de cursus zelf al bijzonder uitgebreid is.

Naast de uitgebreide Crypto Masterclass met de bonussen krijg je ook toegang tot de Discord community vol met gelijkgestemde. Hier heb je verschillende kanalen met koop- en verkoop signalen, krijg je informatie over crypto, nft’s en zelfs aandelen en kan je onbeperkt vragen stellen.

Dankzij deze bonussen heb je in ieder geval alle mogelijkheden om direct succesvol te handelen:

 • De Bitcoinbijbel
 • Crypto Masterclass
 • Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin
 • Crypto Belastinggids
 • Bitcoin en Cryptocurrency begrippenlijst
 • Koop- en verkoopsignalen
 • 12 waardevolle crypto tips voor beginners
 • Jaarlijks lijst van 10 cryptoparels met mogelijk potentieel.
 • De juiste cryptocurrencies kopen en verkopen op de juiste momenten

Ook over de ontwikkelaars van deze crypto cursus ben ik erg te spreken. Derek Westra en Patrick Suiker hebben in de afgelopen jaren namelijk bewezen dat zij onwijs vakkundig zijn. Door de jaren heen hebben zij veel kennis opgedaan, waarna zij besloten hebben om deze kennis te delen. Dit doen zij via hun website AllesOverCrypto, maar dus ook met de Money Mastery.


Welke voordelen biedt de Money Mastery?

Spreekt de Money Mastery je eigenlijk al op voorhand aan? Dat kan ik me goed voorstellen; het is niet voor niets in mijn ogen de beste crypto cursus voor beginners. Onder meer de volgende voordelen vielen mij op tijdens het volgen van deze cursus:

 • Toegang tot alle producten van AllesOverCrypto. Dit is echt een zeer compleet product aangezien je van de educatie van de Crypto Masterclass met meer dan 200 lessen ook een zeer actieve community in gaat waar je constant op de hoogte bent van trends. Daarnaast krijg je koop- en verkoopsignalen, kan je onbeperkt vragen stellen en technische analyses in zien.
 • Voor veel mensen geschikt. Wat mij betreft is deze cursus eigenlijk voor iedereen geschikt. Ook als je al enige ervaring in de wereld van cryptocurrency hebt, is deze cursus bijzonder geschikt voor je.
 • Levenslange toegang. Van AllesOverCrypto krijg je ook nog eens levenslange toegang tot deze cursus. Daarbij zorgen Patrick en Derek ook nog voor een continu aanvulling van nieuwe informatie. Op die manier blijf je écht op de hoogte van alles wat zich in de wereld van cryptocurrencies afspeelt.
 • Super uitgebreid. Als ik het over een uitgebreide crypto cursus heb, heb ik het echt over de Crypto Masterclass. Wat mij betreft is dit de meest uitgebreide crypto cursus voor beginners.
 • Erg leuk om te volgen. Weet je van jezelf dat je het lastig vindt om jezelf langdurig te concentreren? Ook dan is deze cursus voor je geschikt; deze cursus is namelijk leuk én interactief.
 • Geweldige ontwikkelaars. Over Patrick en Derek kan ik alleen maar met lovende woorden spreken. Beide heren weten alles over crypto, helpen graag andere mensen en staan altijd voor je klaar.
 • Toegang tot het forum. Nadat je je voor de Crypto Masterclass aangemeld hebt, krijg je ook nog toegang tot het besloten forum. Op dit forum tref je alleen maar andere leden van deze cursus; dat zijn eigenlijk jouw lotgenoten!
 • Geweldige bonussen. Ook ben ik bijzonder te spreken over de bonussen die je bij de Crypto Masterclass geleverd krijgt.

Met welke nadelen moet je rekening houden bij de Money Mastery?

Is het allemaal koek en ei bij de Crypto Masterclass? Nee, dat is niet het geval. Toen ik deze cursus aan het uitproberen was, liep ik namelijk ook tegen twee nadelen aan. Ook over deze nadelen wil ik je graag uitgebreid informeren.

 • Abonnement. Je gaat wel een abonnement aan, wel krijg je bij een jaarabonnement 25% korting.
 • Soms maken Derek en Patrick gebruik van ingewikkelde termen. In mijn ogen gebruiken Derek en Patrick iets te vaak ingewikkelde termen. Deze termen worden vaak dan in een later stadium alsnog uitgelegd, maar het zou prettiger zijn als ze in de cursus meer Jip en Janneke taal zouden gebruiken.
 • Kost vrij veel tijd. Een absoluut voordeel van de cursus is dat deze zo uitgebreid is, maar daar staat wel een flinke tijdsinvestering tegenover. Alleen als je echt bereid bent om veel tijd vrij te maken, is deze cursus voor jou interessant/geschikt.

Money Mastery video Review + Rondleiding:


Wat kost de Money Mastery?

Wat denk je van bovengenoemde voor- en nadelen? Ben jij door alle voordelen geneigd om je direct voor money Mastery aan te melden? Dan is het goed om te weten dat je hier een bedrag van 997 euro voor vrij moet maken per jaar inclusief btw, deze actie is alleen geld via de gratis training.

Wil je meer informatie? Doe dan hun gratis Crypto Training van AllesOverCrypto vol exclusieve bonussen en crypto e-books, daarnaast krijg je daar 50% korting en betaal je 997 euro per jaar in plaats van 1197 euro. Wil je meer informatie? Check dan mijn Money Mastery Review!


Andere goede crypto trainingen


#2: Crypto en Trading Academy van Madelon Vos of Moneytalks Community

Het kan ook heel goed zijn dat je iets minder wilt uitgeven, goed nieuws want dan is deze #3 zeer geschikt voor je aangezien deze 50% minder kost dan de nummer 1 en 2 uit deze blog.

Soort cursus: Online videotraining inclusief 60 dagen MoneyTalks Community. Lees hier mijn review over de Crypto en Trading Academy.
De ontwikkelaar: Madelon Vos
Prijs: €499,96 via deze kortingslink (gebruik kortingscode KORTING10 voor 10% korting) of 2e deel Technische Analyse ook Gratis via het STAP-budget

Op deze foto zie je de Crypto en Trading Academy. mijn nummer 3 van de beste top 5 crypto cursussen

Op nummer 3 staat deze ontzettend populaire cursus van niemand minder dan Madelon Vos. Madelon heeft zelf al bijna 9 jaar ervaring met crypto en daarnaast heeft ze momenteel 85.000 abonnees op haar YouTube kanaal waar ze wekelijks video’s uploadt met nieuws en trends over crypto.

In deze cursus krijg je een totaalpakket van de producten van Madelon, dit zijn 2 cursussen die zijn samengesteld en daarnaast krijg je ook 60 dagen toegang tot haar platform MoneyTalks Community waar je constant crypto nieuws, trends en technische analyses krijgt samen met meer dan 2000 gelijkgestemde.

Daarnaast is deze cursus ook zeer geschikt voor beginners want in de eerste 6 modules leer je alles over de Bitcoin Basics & Cryptocurrencies en vanaf module 7 ga je de diepte in met haar haar Cursus Traden met behulp van Technische Analyse.

Madelon Vos heeft ook het vak technische analyse gegeven op de hoge school van Amsterdam en is echt de ultieme expert want ze gaat haar exacte toolset met je delen.


Wat zijn de voordelen van de Crypto en Trading Academy?

 • Zeer uitgebreide cursus: Je krijgt toegang tot maar liefst twee cursussen en een zeer uitgebreide community samen met 2000 gelijkgestemde.
 • Hoge kwaliteit leeromgeving: De Crypto en Trading Academy is gemaakt met hoge kwaliteit Huddle, dit betekent dat je de lessen volledig in eigen tempo kan volgen en daarnaast is er ook een mobiele app.
 • Experts tot je beschikking: Madelon Vos heeft maar dan 9 jaar ervaring en daar krijg jij les van. Daarnaast zitten er meerdere experts op het platform MoneyTalks en daar kan je al je vragen aan stellen.
 • 60 dagen toegang tot MoneyTalks community: Hier momenteel al een jaar lid van deze community, je krijgt op dagelijkse basis constant al het crypto nieuws, trends en verschillende technische analyses. Ontzettend waardevol.

Wat zijn de nadelen van de Crypto en Trading Academy?

 • MoneyTalks community is een extra optie: Je mag 60 dagen gebruik maken van deze waardevolle community, daarna ga je over naar een maand, kwartaal of jaarabonnement wat je dan ook naar keuze kan opzeggen. Uiteraard kan je ook binnen de 60 dagen opzeggen.

Crypto en Trading video review + Rondleiding


Hoeveel kost de Crypto en Trading Academy?

Zoals eerder vermeld hoef je bij deze cursus minder diep in je buidel te tasten dan mijn #1 en #2. Jij kan namelijk al beginnen voor een prijs van slechts 499,96 euro.

Daarnaast kan je met mijn kortingscode KORTING10 maar liefst 10% korting krijgen en dan gaat er nog €50 euro vanaf.

Daarnaast werkt Madelon Vos nu ook samen met het STAP-budget en mocht je daarvoor in aanmerking komen dan krijg je het 2e deel van deze cursus gratis.

Mocht je nieuwsgierig zijn? Lees dan nu mijn Crypto en Trading Academy Review.


#3. X10 met Crypto cursus van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte

Soort cursus: 2 x Online videotraining (Zowel van Harm van Wijk als Jan Robert Schutte) . Lees hier mijn review over de X10 met Crypto.
De ontwikkelaar: Harm van Wijk & Jan Robert Schutte
Prijs: €997 via deze link

Op deze foto zie je de X10 met crypto. mijn nummer 2 van de beste top 5 crypto cursussen

Er kan er maar één de beste zijn. In deze top 3 van beste crypto cursussen gaat mijn voorkeur uit naar de Crypto Masterclass cursus, maar ook over de X10 met Crypto cursus ben ik bijzonder te spreken. Eigenlijk is dit een cursus die té goed is om plek 2 in deze top 3 in te nemen, maar ik heb toch keuzes moeten maken.

Deze uitgebreide cursus is ontwikkeld door de experts Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Beide heren hebben ongekend veel ervaring in de wereld van beleggen. Langere tijd hadden zij hun pijlen gericht op aandelen en opties, maar sinds enige jaren ook op cryptocurrencies. Doordat zij zich eerst met andere financiële producten bezig hebben gehouden, kijken zij eigenlijk op een unieke manier naar de cryptocoins.

Dat merk je dan ook terug aan deze cursus. Deze cursus is van een ongekend hoog niveau, gaat ongekend de diepte in en is leuk om te volgen. Wel is het zo dat deze cursus niet per definitie geschikt is voor echte beginners. Als je al een meer ervaren trader bent, is dit echter wel een ideale cursus voor jou.

Daarnaast krijg je zelfs een jaar lang koop en verkoopsignalen via de mail zodat je ook alle kansen krijgt om x10 te gaan met je crypto en precies weet wanneer te kopen en verkopen.

Heb je al enige ervaring in de wereld van beleggen in aandelen? Dan ben je Harm van Wijk ongetwijfeld al eens tegengekomen. Hij is bijvoorbeeld het brein achter de Trading Navigator Methode. Ook Jan Robert Schutte heeft onwijs veel kennis en ervaring opgedaan; beide heren zijn dan ook zeer geschikt voor het ontwikkelen van een dergelijke cursus.

Graag wil ik je ook even wijzen op de bonussen bij deze crypto cursus. Als je je voor de X10 met Crypto cursus aanmeldt, krijg je direct toegang tot de volgende bonussen:

 • Een 6-weekse beginnerscursus over crypto
 • Live Q&A’s door een van de experts
 • Trading updates en kansen van een ervaren crypto expert
 • 12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders
 • 2 jaar VIP-toegang tot mijn.beleggen.com
 • 12 maanden toegang 3 Crypto Portefeuilles (Trading & Staking)
 • Toegang tot CryptoAcademy Membershipsite

Welke voordelen biedt de X10 met Crypto cursus?

Is het volgen van de X10 met Crypto cursus aan te raden? Ja, in mijn ogen is dat absoluut het geval. Dit is onder meer te danken aan de volgende voordelen:

 • Ongekend uitgebreid platform. Eigenlijk is de X10 met Crypto cursus meer dan alleen een cursus. Het is namelijk een uitgebreid platform waarop je veel informatie kunt vinden én waarin je twee cursussen kunt vinden. Zowel Harm als Jan Robert heeft een eigen cursus ontwikkeld; deze twee cursussen vind je dan ook op dit platform terug.
 • 1 jaar koop- en verkoop rapporten. Je krijg 1 jaar lang koop en verkoop signalen van cryptomunten die Harm van Wijk en Jan Robert Schutte ook kopen, zo kijk je dus echt mee met hun crypto portfolio met als doel zoveel mogelijk winst pakken met crypto.
 • Ware experts. Ook durf ik te stellen dat Harm en Jan Robert ware experts zijn. Ze hebben veel ervaring, ze weten precies hoe financiële producten werken en ze hebben een unieke kijk op de cryptocurrencies. Persoonlijk kan ik me volledig vinden in hun kijk op de cryptocoins!
 • Waardevolle bonussen. Tevens ben ik zéér te spreken over de meegeleverde bonussen. Zowel op het gebied van kwantiteit als op het gebied van kwaliteit ben ik bijzonder te spreken over deze bonus. Onder meer de crypto koop rapporten zijn in mijn ogen zeer waardevol.

Met welke nadelen moet je rekening houden bij de X10 met Crypto cursus?

De X10 met Crypto cursus is wat mij betreft echt geweldig te noemen. Toch ben ik ook tegen enkele minpunten aangelopen, waarover ik je uiteraard ook graag uitgebreid informeer. Check hieronder de belangrijkste nadelen van de X10 met Crypto cursus.

 • Niet onder de indruk van de cursusomgeving. Zodra je je voor deze cursus aangemeld hebt, krijg je direct toegang tot de cursusomgeving. Deze omgeving ziet er in mijn ogen niet zo gelikt uit als bij bijvoorbeeld de Crypto Masterclass. Op dit punt zouden Harm en Jan Robert dus nog een inhaalslag kunnen plegen.
 • Niet geschikt voor beginners. Heb je echt nog helemaal geen ervaring met cryptocurrencies? Dan is deze cursus eigenlijk niet voor jou weggelegd. Nee, deze cursus is meer weggelegd voor mensen die al enige ervaring hebben met het handelen in cryptocurrencies.

X10 met crypto video review + Rondleiding


Wat kost de X10 met Crypto cursus?

Heb je interesse om je voor de X10 met Crypto cursus aan te melden? Dat kan ik me bijzonder goed voorstellen! Voor deze cursus kan ik je ook een interessante korting aanbieden.

Normaal gesproken betaal je 1997 euro voor deze cursus, maar tijdelijk slechts 997 euro. Je kunt nu dus eigenlijk op een gemakkelijke manier direct 1000 euro besparen! Zou je graag meer willen weten over deze cursus en mijn persoonlijke bevindingen? Check dan mijn X10 met Crypto review.


#4. CryptoCommunity van Maarten Oostland, Max Kruisbrink en Abe Dijkstra

Soort cursus: Online videotraining. Lees hier mijn review over de Crypto Community.
De ontwikkelaar: Maarten Oostland, Max Kruisbrink en Abe Dijkstra
Prijs: €497 via deze kortingslink of doe hier hun gratis training.

Op deze foto zie je de CryptoCommunity. mijn nummer 4 van de beste top 5 crypto cursussen

Over beide bovengenoemde cursussen ben ik bijzonder te spreken. Dat geldt echter ook voor de cursus van de CryptoCommunity. Een belangrijk pluspunt van deze cursus is dat het een onderdeel is van een uitgebreide community. Een community waarin je veel kunt leren, waarin je veel inspiratie op kunt doen en waarmee je de stappen naar een winstgevende handel in cryptocurrency kunt zetten.

Ook over de ontwikkelaars van deze cursus ben ik zeer te spreken. Beide heren hebben veel ervaring in de wereld van cryptocurrency. Opvallend hierbij is met name dat de ervaring van alle drie de heren compleet verschillend is. Juist hierdoor vind je in deze cursus – en in de gehele community – informatie vanuit meerdere invalshoeken terug. Je leert hierdoor echt onwijs veel, terwijl de cursus ook nog leuk is om te volgen!

In deze uitgebreide cursus vind je in totaal 8 modules terug. Deze modules hebben stuk voor stuk een eigen onderwerp, maar al deze onderwerpen sluiten wel perfect op elkaar aan. Daarbij viel het mij ook op dat deze cursus eigenlijk voor iedereen geschikt is. Ongeacht of je nou een beginner bent of dat je al enige ervaring hebt met handelen in cryptocurrencies.

Als je je voor deze cursus aangemeld hebt, krijg je direct toegang tot het Cryptocommunity forum. Binnen dit forum kun je vragen stellen, kun je inspiratie op doen en kun je andere mensen helpen. Doordat alleen leden van de Crypto Community toegang tot dit forum hebben, ligt de kwaliteit bijzonder hoog. Iedereen heeft immers maar één wens: zoveel mogelijk geld verdienen aan de handel in cryptocurrencies. Met de Crypto Community cursus kun je in ieder geval alle benodigde kennis opdoen.


Welke voordelen biedt de CryptoCommunity?

Deze cursus staat uiteraard niet zonder reden in deze top 3 van beste crypto cursussen. Nee, deze cursus is om meerdere redenen bijzonder interessant te noemen. Daarbij viel het volgende mij ook op; de cursus is een kort tijdsbestek behoorlijk populair geworden. Dat is onder meer aan de volgende voordelen te danken:

 • Geweldige leeromgeving. Heb je je voor deze cursus aangemeld? Dan krijg je direct toegang tot de online leeromgeving. Binnen deze omgeving kun je niet alleen de cursus vinden, maar ook alle bonussen én het forum. De omgeving ziet er bovendien gelikt uit!
 • Veel bonussen. Binnen de Crypto Community krijg je ook direct toegang tot meerdere bonussen. Dankzij deze bonussen kun je eigenlijk nóg meer leren over de cryptocurrencies en de handel hierin.
 • Unieke experts. In mijn ogen is de Crypto Community ontwikkeld door unieke experts. De drie heren hebben stuk voor stuk onwijs veel kennis en richten zich op specifieke vakgebieden binnen de wereld van cryptocurrency. Dat laatste spreekt mij persoonlijk erg aan.
 • Uitgebreide cursus. Ook ben ik bijzonder te spreken over de opbouw en inhoud van de cursus. De cursus is uitgebreid opgesteld én is onwijs leuk om te volgen. De 8 modules zijn in ieder geval stuk voor stuk de moeite waard.
 • Minder bekende cryptocoins komen aan bod. In de Crypto Community komen ook de minder bekende cryptocoins aan bod. In mijn ogen is dat één van de facetten waarmee deze cursus zich weet te onderscheiden ten opzichte van bovengenoemde cursussen.

Met welke nadelen moet je rekening houden bij de CryptoCommunity?

Geniet je bij de Crypto Community nou alleen maar van voordelen? Nee, dat is niet het geval. Je moet namelijk ook met twee nadelen rekening houden. Over deze twee nadelen lees je hieronder iets meer:

 • Geen garantie op succes. Ga je de Crypto Community volgen? Dan heb je géén garantie op succes. Hier ga je mogelijk door alle voordelen direct van uit, maar daar wil ik je toch graag voor waarschuwen. Garantie op succes bestaat namelijk niet in de wereld van cryptocurrencies.
 • Nog geen uitgebreide community. Zoals ik hierboven al aangaf, bestaat de Crypto Community nog niet zo lang. Dat is ook te zien aan de activiteit binnen deze community; hier kan nog een hoop winst bij behaald worden.

CryptoCommunity video review + Rondleiding


Wat kost de CryptoCommunity?

Heb je interesse in de Crypto Community? Dan hoef je hier slechts 497 euro voor vrij te maken. Op het gebied van kosten weet deze cursus zich echt positief te onderscheiden ten opzichte van bovengenoemde crypto cursussen.

Wil je graag meer weten over de Crypto Community? Check dan even mijn Crypto Community review. Ook wijs ik je graag nog even op de gratis onlinetraining; dankzij deze onlinetraining kun je kennis maken met deze community!


Beste NFT Cursus

Sinds enige tijd zijn NFT’s kopen en verkopen ontzettend hip en bijna iedereen doet het momenteel of wilt het leren. Hier ben ik het momenteel ook druk aan het doen en dit heb ik geleerd met de volgende cursus die ik met je wil delen.

#5. NFT Stoomcursus van Lisanne Drost (NFTwegwijs)

Soort cursus: Online videotraining inclusief toegang Community met 575 leden.
De ontwikkelaar: Lisanne Drost van NFTwegwijs
Prijs: €447 via deze kortingslink of download haar haar gratis NFT Startersgids.

Tijdens deze NFT cursus gaat Lisanne Drost je alles leren over het kopen en verkopen van deze digitale kunst ook wel bekend als NFT. Deze cursus bevat momenteel 33 lessen en 9 hoofdstukken en aangezien je levenslang toegang krijgt komen er nog veel meer lessen bij.

Naast toegang tot haar uitgebreide NFT cursus krijg je ook toegang tot zijn online community op discord. Hierop zit je samen met heel veel gelijkgestemde waar je al je vragen in kan stellen en daarnaast deelt Lisanne ook zijn eigen koop- en verkopen wat dus ontzettend waardevol is.

Deze NFT cursus bevat momenteel zelfs 75% vrouwen en is het ultieme bewijs dat de NFT markt echt voor iedereen geschikt is.


Welke voordelen biedt de NFT Stoomcursus van Lisanne Drost?

 • Mooie leeromgeving waarin je de lessen volledig in eigen tempo kan volgen. Momenteel al 33 lessen en 9 hoofdstukken en Lisanne gaat nog meer lessen toevoegen in de toekomst.
 • Daarnaast is het een éénmalige aanschaf en levenslang toegang tot cursus en toekomstige updates.
 • Lisanne Drost deelt heel veel praktijkvideo’s wat je zelf zo kan toepassen, daarnaast deelt ze ook haar eigen NFT koop- en verkopen op haar community.
 • Inclusief toegang tot de (besloten) NFT WegWijs community op Discord vol met gelijkgestemde en waar je vragen kan stellen.
 • Lessen zijn goed afgewisseld met theorie en daarna gelijk in de praktijk brengen.
 • Erg scherp geprijsd. Voor slechts 447 euro kan je al beginnen met deze betaalbare en praktische NFT cursus.

Welke nadelen biedt de NFT Stoomcursus van Lisanne Drost?

 • Je hebt nooit garanties, beleggen neemt altijd risico’s met zich mee (los van cursus)

NFT Stoomcursus video review + Rondleiding


Wat kost deze NFT Stoomcursus van Lisanne Drost?

Zoals eerder vermeld kan jij al beginnen voor een zeer strakke prijs van 447 euro. Dit is een éénmalige aanschaf en levenslang toegang tot cursus en toekomstige updates.

Mocht je Lisanne beter willen leren kennen dan kan je ook haar gratis NFT Startersgids downloaden. Wil je meer informatie? Check dan mijn NFTstoomcursus review!


Jij zal actie moeten ondernemen en een keuze moeten maken.

Bij deze hoop ik je in deze blog mijn top 5 beste crypto cursussen te mogen laten zien, uiteindelijk ben jij zelf de enige die het beste kan inschatten welke cursus het meeste geschikt voor je is en waar je uiteindelijk de meeste resultaat mee kunt bereiken.

Ik heb de crypto cursussen nog even verdeeld tussen beginners en iets meer ervaren traders.

Beste crypto cursus voor beginners

Ben jij echt een beginner in de wereld van cryptocurrencies? Dan raad ik je Money Mastery aan. Dit is echt een zeer compleet pakket en dit kan je bijvoorbeeld een jaar proberen en dan opzeggen als het niet bevalt. Doe anders vooral hun gratis bitcoin training waar je 50% krijgt op hun jaarabonnement en de goedkoopste prijs betaald van 997 euro!


Beste crypto cursus voor traders

Heb je al enige ervaring in de wereld van cryptocurrencies? Dan raad ik je de X10 met Crypto cursus aan. Die cursus gaat veel meer de diepte in, waardoor je echt waardevolle kennis op kunt doen. Ik denk hierbij wel dat deze cursus iets té ingewikkeld is voor beginners. Daarnaast krijg je maar liefst een jaar lang koop en verkoopsignalen per mail.


Wat is de beste NFT cursus?

Hier heb ik al ontzettend veel geleerd van Lisanne Drost met haar NFT Stoomcursus. Je krijgt veel praktijkvoorbeelden en daarnaast krijg je veel duidelijke uitleg video’s en ook toegang tot haar uitgebreide NFT WegWijs community waar je met allemaal gelijkgestemde zit.

Download nu haar gratis NFT Startersgids mocht je eerst kennis willen maken met Lisanne Drost van NFTwegwijs!


Begin alvast met Bivavo

Bivavo is ontzettend gebruiksvriendelijk om crypto mee te kopen en daarnaast ook Nederlandse support. Raad je dan ook zeker aan mocht je het nog niet hebben gedaan om alvast een account aan te maken.

Via onderstaande link krijg je daarnaast ook de eerste €1000 geen handelskosten! Start nu.

Print Friendly, PDF & Email

3 gedachten over “Top 5 Beste Crypto Cursussen in Nederland & België. Welke is het beste voor beginners en traders?”

 1. Zeer veel gehad aan je reviews denk ik . Ik ga nr 1 van de cryptocursussen volgen. Vraag : heeft het voor jou ook daadwerkelijk wat opgeleverd in de zin van dat je nu begrijpt hoe te traden en het ook lukt om winsten te genereren?Ik wil mezelf dit gaan aanleren om bij te verdienen en uiteindelijk er van te kunnen gaan leven. Verdien je er nu zelf mee , en op welke schaal moet ik dat dan zien?

  Beantwoorden
  • Hey blij te horen dat je er iets aan hebt gehad. Hier heb ik er zelf zeker veel aan gehad, wel is het zo dat ik iemand ben die crypto investeert voor jaren, hier ben ik niet zo’n persoon die er elke dag op zit om te verkopen en dan bijvoorbeeld paar dagen later weer te kopen als voorbeeld. Hier ben ik echt iemand die bepaalde munten zoals bitcoin echt voor 2 jaar koopt en nu eigenlijk niks doet met dalingen e.d.

   Wel heb ik bepaalde altcoins wel al met de nodige winst verkocht maar dat is ook omdat ik met de x10 met crypto koop en verkoop rapporten krijg. Paar keer al gehad dat ik een bepaalde munt voor 200 euro kocht en 2 maanden later kon verkopen voor 440 euro. Maar zoals ik al zei zie ik crypto hier echt als vorm van beleggen voor lange termijn en ben ik er niet mee bezig zoals veel day traders die elke dag ermee bezig zijn. Fijne van beleggen is dat je het kan doen zoals je zelf wilt. Blijf trial en error, kijken wat bevalt en daarmee door gaan 🙂

   #1 zit je zeker goed! Maar liefst 200 lessen en daarnaast een erg uitgebreide module over de dalende markt. Verwacht in januari weer een dip dus dan heb je onderhand geleerd om er goed op in te spelen. Ook komende januari krijg je weer een nieuwe crypto portfolio waar ze 10 munten bespreken waarvan ze onderzoek hebben gedaan in de gedachte dat ze enorm kunnen stijgen, dus dat is een leuke bonus die je erbij krijgt!

   Wellicht tot in de community als je hem hebt aangeschaft 🙂

   Beantwoorden

Plaats een reactie