Crypto en Trading Academy Review van Madelon Vos + Ervaringen & Kortingscode (2022)

Crypto en Trading Academy van Madelon Vos is een totaalpakket aan cursussen om een erg goede start te maken in de wereld van crypto.

Naast dat je toegang krijgt tot 2 uitgebreide cursussen krijg je ook maar liefst 60 dagen toegang tot het uitgebreide platform MoneyTalks Community waar je samen me meer dan 2000 leden constant op de hoogte gehouden wordt van het laatste crypto nieuws, trends en technische analyses.

In deze Crypto en Trading Academy Review deel ik mijn ervaringen en geef ik je een rondleiding door deze uitgebreide cursus en daarnaast heb ik een Crypto en Trading Academy kortingscode voor maar liefst 10% korting.

Ken je Madelon Vos nog niet? Ze heeft een gratis pagina vol met e-books en trials.

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos is op moment van schrijven al meer dan 7 jaar bezig met alles wat te maken heeft met crypto.

Denk bijvoorbeeld aan het vak technische analyse wat ze heeft gegeven op de hoge school van Amsterdam tot het populaire radioprogramma Cryptocast van BNR Nieuwsradio waar ze co-host was.

Maar ik denk dat de meeste mensen haar kennis van haar YouTube kanaal waar ze momenteel meer dan 83,2k abonnees heeft en waar ze wekelijks nieuws of interviews deelt die over crypto gaan.

Daarnaast deelt ze ook regelmatig columns op haar website Madelonvos.nl dus het mag duidelijk zijn dat ze ontzettend veel weet en dit ook graag deelt.

Ik ken haar overigens van haar cursussen Bitcoin Basics & Cryptocurrencies online cursus en Online cursus Traden met behulp van Technische Analyse die ik al enige jaren in bezit heb.

Deze zijn nu samengegaan naar 1 product met de naam Crypto en Trading Academy en daar ga ik dieper op in.

Op deze foto zie je Madelon Vos, oprichtster van de Crypto en Trading Academy
Madelon Vos

Daarnaast kwam Madelon Vos erachter dat er ongelofelijk veel behoefte was aan een platform vol met gelijkgestemde en zo is eigenlijk MoneyTalks Community tot leven gekomen.

Dit platform is in korte tijd gegroeid naar meer dan 2000 leden en je bent en blijft hier constant op de hoogte van crypto nieuws, trends en technische analyses.

Dit lidmaatschap zit 60 dagen bij dit product in maar ook los te proberen voor 7 dagen voor slechts 1 euro.


Wat is de Crypto & Trading Academy?

De Crypto en Trading Academy is een totaalpakket van alle cursussen van Madelon Vos en zeer compleet waar je alles van A tot Z gaat leren over crypto.

Ook voor beginners is deze cursus zeer geschikt aangezien je begint met de basis van crypto en alles gaat leren over het kopen en verkopen via bijvoorbeeld een broker en vanuit module 7 ga je alles leren over het doen van een technische analyse zodat je wat meer de toekomst in kan gaan kijken.

Deze cursus is gemaakt met een hoge kwaliteit omgeving gemaakt met Huddle waardoor je de lessen volledig in eigen tempo kan volgen. Dit zijn maar liefst 11 modules en 36 lessen en die kan je ook doen op de mobiele app Huddle.

Madelon Vos is naar mijn mening de ultieme expert als het gaan om technische analyses en je krijgt echt toegang tot de toolset die ze zelf ook gebruikt. Dit in combinatie met maar liefst 60 dagen MoneyTalks Community maakt dit een prima cursus voor een goede prijs.

Hieronder zie je de online omgeving en in het volgende hoofdstuk deel ik een video review.

Op deze foto zie je de Crypto en Trading Academy online omgeving

Crypto en Trading Academy Review [VIDEO]

Ik voeg ook altijd een video review toe want dit geeft ook een goed beeld van wat je allemaal krijgt. Daarnaast deel ik mijn ervaringen, voor- en nadelen ook in deze video:

Of maak alvast een Bitvavo account aan en handel tot €1000 gratis.

Voor wie is de cursus Crypto en Trading Academy geschikt?

De Crypto en Trading Academy is zo opgebouwd zodat hij voor iedereen geschikt is, zowel voor beginners die de basis nog moeten leren als de wat ervaren traders die bijvoorbeeld alles willen leren over het maken van technische analyses.

Madelon Vos heeft de afgelopen jaren al meer dan 25.000 cursisten mogen begeleiden door middel van haar cursussen dus ze weet ontzettend veel en ze legt alles ook op een duidelijk te snappen manier uit.

Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat je weken hoeft vrij te nemen want de cursus telt met alle lessen rond de 6 uur en 41 minuten.

Mocht je overigens op zoek zijn naar een nog uitgebreidere cursus en ook met meer sheets (Madelon Vos praat veel in de camera) dan kan ik je zeker aanraden om mijn Crypto Masterclass te lezen, deze cursus bevat meer dan 200 lessen. Hier heb ik overigens die cursus gecombineerd met de MoneyTalks Community van Madelon Vos.


Wat krijg je allemaal in de Crypto en Trading Academy cursus?

Zoals eerder vermeld mocht je deze cursus kopen, dan krijg je toegang tot een Huddle omgeving en krijg je toegang tot 2 cursussen die samen zijn gevoegd. Module 1 tot 6 is eigenlijk de basis en vanaf module 7 ga je alles leren over technische analyses.

Daarnaast krijg je ook 60 dagen toegang tot MoneyTalks Community en naast bovenstaande modules ga ik ook iets meer vertellen over dit crypto platform. Ik zal beginnen met de 11 modules.

Module #1 – Introductie Bitcoin Basics & Crypto’s

Zoals je al aan de naam kunt vermoeden ga je in deze eerste module kennis maken met Bitcoins en andere crypto’s. Madelon zal zeker wat vaker bitcoins terug laten komen maar feitelijk kan je alles wat je leert ook op altcoins gaan toepassen.

In deze module krijg je ook lessen met de reden dat Madelon is begonnen met crypto en krijg je al meer te horen over altcoins. Het leuke van altcoins is dat ze soms wel met 300% kunnen stijgen.

Op deze foto zie je Module #1 – Introductie Bitcoin Basics & Crypto’s van de Crypto en Trading Academy

De 1e module bevat 4 lessen:

 1. Inleiding
 2. Wat is bitcoin?
 3. Waarom zou je bitcoin gebruiken?
 4. Soort cryptocurrencies

Mocht je willen weten hoeveel euro je moet betalen voor hoeveel Bitcoin en de huidige koers, die zie je hieronder. Dan zou je zelfs gelijk kunnen instappen mocht je dat willen.


Module #2 – Bitcoin en cryptocurrencies

In de 2e module ga je alles leren over hoe je aan crypto kunt komen, je gaat namelijk gebruik maken van een broker of exchange. Het leuke hiervan is de Madelon Vos dezelfde exchange als ik gebruik namelijk Bitvavo.

Via mijn bitvavo vriendenlink betaal je over de eerste €1000 geen transactiekosten. Toch mooi meegenomen vind ik zo.

Madelon gaat je naast deze exchange ook het nodige leren over het opslaan van crypto zoals een hardware wallet en hoe je Bitcoin kunt kopen en verkopen.

Op deze foto zie je Module #2 – Bitcoin en cryptocurrencies van de Crypto en Trading Academy

De 2e module bevat de volgende 6 lessen:

 1. Manieren om bitcoin en cryptocurrencies aan te schaffen
 2. Bitcoin kopen bij een Exchange
 3. Bitcoin kopen bij een broker
 4. Waar kan je betalen met bitcoin?
 5. Bitcoin verkopen en versturen
 6. Waar kan je betalen met bitcoin?
 7. Bitcoin veilig bewaren

Module #3 – Blockchain

Madelon Vos vindt het ook erg belangrijk dat je de gedachtegang achter het crypto systeem wat beter leert kennen en zo weet je ook wat beter wat je nu aan het doen bent. In module 3 ga je namelijk alles leren over het financiële register met de naam blockchain.

In de praktijk zal je er niet veel mee doen maar het is zeker interessant om meer te leren over hoe alle crypto transacties worden opgeslagen en hoe dit in zijn werk gaat.

Op deze foto zie je Module #3 – Blockchain van de Crypto en Trading Academy

De 3e module bevat de volgende 2 lessen:

 1. Hoe werkt een Bitcoin transactie?
 2. De werking van blockchain

Module #4 – Mining

Alle crypto transacties worden niet vanzelf opgeslagen, dit doen namelijk miners en daar heb je een supercomputer voor nodig met meerdere videokaarten.

Mocht je voorzien zijn van deze supercomputer dan is het zeker interessant want na een ingewikkelde rekensom krijg je namelijk 12.5 nieuw gemaakte Bitcoins die horen bij het blok dat vol is.

En zo gaan ze blok na blok vullen met transacties die bekend zijn in het zojuist besproken module blockchain.

De 4e module bevat 1 les:

 1. Hoe werkt mining?

Module #5 – Geld verdienen met Bitcoin en cryptocurrencies

Uiteraard is je doel uiteindelijk met investeren in crypto om er geld mee te verdienen en dat is precies wat Madelon Vos je gaat uitleggen in de 5e module.

Madelon gaat je vertellen hoe je op de juiste momenten kunt kopen om vervolgens de juiste momenten met winst kunt verkopen. Je krijgt verschillende praktijkvoorbeelden die je zo zelf kunt gaan toepassen.

Op deze foto zie je Module #5 – Geld verdienen met Bitcoin en cryptocurrencies van de Crypto en Trading Academy

Deze 5e module bevat 1 les:

 1. Geld verdienen met Bitcoin en cryptocurrencies

Module #6 – Investeren en afsluiting

Deze module is een beetje een mindset module naar mijn mening want soms twijfel je echt of het nou verstandig is om Bitcoin wel of niet te kopen en dat is ook precies waar Madelon dieper op in gaat.

Na deze module weet je dus wanneer het een goed idee is om Bitcoin te kopen, daarnaast gaat ze ook kort in op de risico’s van een exchange.

Deze module is overigens de laatste module van haar cursus Bitcoin Basics & Cryptocurrencies. Het volgende hoofdstuk ga je alles leren over het maken van technische analyses.

De 6e module bevat 1 les:

 1. Is het een goed idee om bitcoin te kopen?

Module #7 – Introductie Technische analyse

Met module 7 ga je eigenlijk het tweede gedeelte van deze cursus in en dan ga je echt kijken naar het stukje technische analyse. Dit maakt het mogelijk dat je met iets meer vertrouwen naar toekomst kijkt als het gaat om kopen en verkopen van crypto.

In deze module ga je ook kennis maken met TradingView, dit is een programma wat bijvoorbeeld ook gebruikt wordt in de wereld van aandelen.

Deze 7e module bevat 3 lessen:

 1. Inleiding
 2. Agenda
 3. De basis van een goede start

Module #8 – Grafiek

Zoals eerder vemeld is Madelon Vos naar mijn mening de ultieme expert als het gaat om technische analyses en dit ga je ook zien in deze module bijvoorbeeld. Je gaat echt meekijken met het beeldscherm van Madelon en daarnaast ga je ontzettend veel leren.

Er komen ook wat ingewikkelde termen voorbij zoals Engulfing, hammers en Doji’s maar na deze module weet je er alles van.

Na deze module weet jij alles over candlesticks, soorten lijnen en komt de exchange bitvavo weer terug waar je ook deze koersen terug kunt zien.

Mocht je momenteel nog geen bitvavo hebben? Dan hoef je via mijn link over de eerste €1000 geen transactiekosten te betalen: ga naar Bitvavo >>

Op deze foto zie je Module #8 – Grafiek van de Crypto en Trading Academy

Deze 8e module bevat de volgende 3 lessen:

 1. Soorten grafieken (lijn, bar, JC, HA)
 2. Het lezen van (verschillende soorten) candlesticks
 3. De Exchange

Module #9 – Koersbewegingen

Module 9 ga je alles leren over koersbewegingen, dit is ook een tool die Madelon erg vaak gebruikt en deze is te herkennen door middel van trends.

Madelon gaat de volgende 3 trends uitgebreid bespreken in deze module:

 • Opwaartse beweging
 • Neerwaartse beweging
 • Zijwaartse beweging

Daarnaast heb je in module 7 alles geleerd over TradingView en in deze module ga je leren hoe je steun- en weerstandslijnen kunt gaan leggen en dit hoort uiteraard allemaal bij het doen van technische analyses.

Op deze foto zie je Module #9 – Koersbewegingen
 van de Crypto en Trading Academy

Deze 9e module bevat de volgende 3 lessen:

 1. Trends
 2. Steun- en weerstandslijnen
 3. Long vs. short

Module #10 – Tools

Bij het doen van een technische analyse kan je ontzettend veel tools toepassen, denk bijvoorbeeld aan verschillende technieken of het erkennen van patronen. In deze module worden maar liefst 10 tools hiervan uitgebreid besproken.

Het leuke hiervan is dat je dus ook echt technische analyses eigen kunt maken, jij kunt gaan kijken wat je leuk vindt en wat goed bevalt en dit gaan toepassen.

Madelon bespreekt ook de bekende technieken zoals Fibonacci (een bekende techniek onder veel traders) en Bollinger Bands.

Van al deze tools bespreekt ze in de volgende module de toolset die ze zelf gebruikt met de motivatie erachter.

Op deze foto zie je Module #10 – Tools van de Crypto en Trading Academy

De 10e module bevat de volgende 10 lessen:

 1. Volume
 2. Fibonacci
 3. Patronen
 4. Indicatoren
 5. RSI
 6. Moving Average
 7. Moving Average Convergence Divergence (MACD)
 8. Stochastics
 9. Bollinger Bands
 10. On Balance Volume

Module #11 – De toolset van Madelon Vos

Zoals eerder vermeld kan je in deze module dus meekijken in de exacte toolset van Madelon Vos hoe zij dagelijks haar technische analyses doet en die kan je feitelijk zo overnemen.

In het slotwoord laat ze je nogmaals kennis maken met MoneyTalks Community waar je dus 60 dagen toegang tot krijgt bij het kopen van deze Crypto en Trading Academy cursus en daarnaast heb je de optie om het 7 dagen te proberen voor 1 euro.

Deze laatste en 11e module bevat de volgende 2 lessen:

 1. Toolset op volgorde van belangrijkheid
 2. Slotwoord

Wat zijn mijn ervaringen met de modules?

Dat het met de kennis van Madelon Vos wel goed zit komt overduidelijk terug in de modules. Madelon weet ontzettend veel en daarnaast weet ze het ook op een duidelijk te snappen manier over te brengen.

Het eerste stuk van deze cursus had naar mijn mening iets meer met sheets gemogen want dat was naar mijn mening nog duidelijker geweest maar dat heeft er wellicht ook mee te maken dat ik verwend ben met de Crypto Masterclass en zijn 200 lessen.

Wel ben ik ontzettend te spreken over het tweede gedeelte van de cursus namelijk het stukje technische analyses. Je kijkt gewoon mee met haar beeldscherm en hier leer je ontzettend veel van.


Krijg je nog bonussen bij de Crypto en Trading Academy?

MoneyTalks Community

Zoals eerder vermeld krijg je maar liefst 60 dagen toegang tot MoneyTalks Community en dat is naar mijn mening echt een ontzettend waardevolle bonus.

Op dit platform zit je samen met 2000 leden en kan je onbeperkt vragen stellen, daarnaast ben je constant op de hoogte van crypto nieuws, trends en worden er technische analyses gedeeld.

Dit platform zit vol met beginners en experts en deze mix is echt perfect want geen vraag is vreemd en er is altijd wel iemand die antwoord geeft. Of een expert uit het team van Madelon of iemand die al jaren in de crypto zit bijvoorbeeld.

Na deze 60 dagen kun je kiezen voor een maand, kwartaal of jaarabonnement en zijn ook op te zeggen voor de keuze die je maakt. Uiteraard kan je iets voor deze 60 dagen ook gewoon opzeggen.

Hier zit ik momenteel al meer dan een jaar in de MoneyTalks Community en samen met 2000 gelijkgestemde zegt wel hoeveel waarde je hier krijgt. Zie hieronder mijn video review over dit platform:

Code KORTING10 werkt voor zowel MoneyTalks als haar cursus voor 10% korting


Zijn er nog andere Crypto Cursussen?

Hier heb ik zelf nog ervaring met 2 andere cursussen die ik gedaan heb. De 1e is ook zeer geschikt voor beginners en de tweede is meer voor ervaren traders.

 • Crypto Masterclass: Deze crypto cursus is van Patrick Suiker en Derek Westra die al een hele lang tijd in de crypto wereld zitten. Daarnaast bevat deze cursus maar liefst 200 lessen en is hij ontzettend uitgebreid en vooral erg duidelijk. Je krijgt ook toegang tot veel bonussen waar je elk jaar weer een update van krijgt. Doe hier hun gratis training waar je geen 1997 naar 997 betaald of lees nu mijn Crypto Masterclass Review.
 • X10 met Crypto: Zoals de titel van deze cursus al doet vermoeden is het doel om te zorgen dat je binnen 1 jaar x10 gaat met je crypto inleg. Je krijgt hier les van 2 experts waaronder Harm van Wijk. Daarnaast krijg je maar liefst 1 jaar koop- en verkoopsignalen per mail. Lees hier mijn X10 met crypto Review. Deze cursus is minder geschikt voor beginners.

Wat zijn de Crypto en Trading Academy ervaringen?

Madelon Vos zit al jaren in de cryptomarkt en heeft ook al jaren cursussen, daardoor heeft ze een behoorlijke grote reputatie opgebouwd en die is echt positief. Hieronder zie je enkele reviews van google maar ook op trustpilot scoort Madelon een 4.7 van 5.0.

Op deze foto zie je madelon vos ervaringen
Op deze foto zie je madelon vos ervaringen
Op deze foto zie je madelon vos ervaringen

Crypto en Trading Academy voor- en nadelen

We gaan richting het einde van deze Crypto en Trading Academy review en daarom wil ik nog even kort te positieve en negatieve punten bespreken, bedenk dat deze punten ook persoonlijk zijn:

Crypto en Trading Academy voordelen:

 • Je krijgt ontzettend veel kennis van experts. Niet alleen Madelon Vos maar ook Elroy Ryon, Jean-Paul van Oudheusden en Elmer Hogervorst zitten in haar cursus netwerk en delen al hun kennis.
 • Een zeer uitgebreide cursus: Deze cursus is echt een totaalpakket, de cursus is verdeeld in 2 stukken namelijk de basis en technische analyse en daarnaast krijg je nog 60 dagen toegang tot de MoneyTalks Community.
 • Mooie cursus omgeving: Deze cursus is gemaakt met hoge kwaliteit Huddle waardoor je de lessen volledig in eigen tempo kan volgen. Daarnaast is er ook een Huddle mobiele app voor je mobiele telefoon.
 • Waardevolle bonus 60 dagen MoneyTalks Community: Hier heb ik ontzettend veel geleerd van het MoneyTalks Community platform. Constant op de hoogte over crypto nieuws, trends en technische analyses maar ook over goud/zilver of aandelen.
 • Madelon weet ontzettend veel over technische analyses: Zowel in de cursus als MoneyTalks Community deelt Madelon Vos ontzettend veel over het doen van technische analyses en deelt ze ook haar eigen toolset die je zo kan overnemen.

Crypto en Trading Academy nadelen:

 • Madelon spreekt eerste stuk cursus veel richting camera: Eerste stuk van de cursus komt er behoorlijk veel theorie voorbij waarbij Madelon rechtstreeks in de camera praat zonder het gebruik van sheets. Daardoor kan het zijn dat het iets lastiger te snappen is.
 • MoneyTalks Community is een extra optie: Naast de gratis 60 dagen die je krijgt is het een abonnement naar keuze.
 • Niet zo uitgebreid als de Crypto Masterclass: De Crypto Masterclass bevat meer dan 200 lessen en heel veel bonussen, daarnaast is de cursus Crypto en Trading Academy wel stuk goedkoper en krijg je maar liefst 60 dagen MoneyTalks Community.

Wat is de prijs van de Crypto en Trading Academy?

Mocht je de cursus Crypto en Trading Academy kopen dan kan je al beginnen voor een prijs van €499,95 euro inclusief 60 dagen toegang tot MoneyTalks Community.

Daarnaast kan je mijn Crypto en Trading Academy Kortingscode KORTING10 gebruiken voor 10% op 1 van haar producten. Op deze cursus is dit dus een korting van 50 euro en betaal je €449,95.


Niet-goed-geld-terug-garantie:

Daarnaast hanteert Madelon Vos de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit geld overigens alleen als je niet meer dan 25% van de video’s hebt bekeken.


Crypto en Trading Academy kopen? Mijn eindoordeel 

Crypto en Trading Academy bevat alle tools die je gaan helpen om een goede start te maken op het gebied van crypto. Je leert alles van A tot Z over crypto van Madelon Vos van de basis tot het doen van technische analyses.

Na het doen van deze cursus kun je vervolgens onbeperkt vragen stellen op haar platform MoneyTalks Community waar je nog 60 dagen toegang tot krijgt. Dit platform bevat momenteel meer dan 2000 leden dus dit zegt wel hoe waardevol het is om samen met gelijkgestemde te zijn.

Deze cursus laat echt zien dat Madelon Vos echt ontzettend veel weet en dit ook op een duidelijk te snappen manier overbrengt in haar lessen en platform. Daardoor is deze cursus ook zeker geschikt voor beginners.

Ben jij klaar om de eerste stappen te zetten in de wereld van Crypto? Wacht dan niet langer en doe dit samen met Madelon Vos!

Of ga naar haar gratis pagina


Crypto en Trading Academy FAQ (veel gestelde vragen)

 • Is er een Crypto en Trading Academy kortingscode?

Ja, goed nieuws want er is een Crypto en Trading Academy kortingscode. Met kortingscode KORTING10 krijg je namelijk 10% die geldig is op haar gehele website.

 • Zijn er bijkomende kosten?

Nee in principe kan je na deze cursus gelijk beginnen. Een account aanmaken bij Bitvavo is ook gratis en daar betaal je over de eerste 1000 euro geen transactiekosten. Na de 60 dagen gratis MoneyTalks Community komen er wel extra kosten mocht je lid willen blijven. Je kan dan kiezen voor een maand, kwartaal of jaarabonnement.

 • Heb je een minimumbedrag nodig om te investeren?

Nee, je zal geen beleggingsadvies gaan krijgen dus je hebt compleet zelf in de hand wat je wilt beleggen. Je zou feitelijk voor 1 euro al crypto kunnen kopen.

 • Zijn er risico’s met investeren in crypto?

Ja, elke vorm van beleggen neemt risico’s met zich mee. Daarom ook het advies om alleen geld te investeren wat je kan missen.

Print Friendly, PDF & Email

Crypto en Trading Academy

499,95 euro
8.6

Inhoud

8.5/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Je krijgt ontzettend veel kennis van experts. Niet alleen Madelon Vos maar ook Elroy Ryon, Jean-Paul van Oudheusden en Elmer Hogervorst zitten in haar cursus netwerk en delen al hun kennis.
 • Een zeer uitgebreide cursus: Deze cursus is echt een totaalpakket, de cursus is verdeeld in 2 stukken namelijk de basis en technische analyse en daarnaast krijg je nog 60 dagen toegang tot de MoneyTalks Community.
 • Mooie cursus omgeving gemaakt met Huddle
 • Madelon is de ware expert van technische analyses en deelt echt haar persoonlijk toolset.
 • Madelon Vos heeft enorm veel kennis.

Minpunten

 • Madelon spreekt eerste stuk cursus veel richting camera: Eerste stuk van de cursus komt er behoorlijk veel theorie voorbij waarbij Madelon rechtstreeks in de camera praat zonder het gebruik van sheets. Daardoor kan het zijn dat het iets lastiger te snappen is.
 • Beleggen neemt altijd risico's met zich mee (los van cursus)

Plaats een reactie