Money Mastery Review van AllesOverCrypto + Ervaringen & Korting (2022)

Heb je wel eens gehoord van het bedrijf AllesOverCrypto van Patrick Suiker en Derek Wstra? Zeker als je al enige ervaring in de wereld van cryptocurrency hebt, is die kans behoorlijk groot. Dit bedrijf is namelijk uitgegroeid tot één van de beste cryptobedrijven in ons land. En men heeft nu besloten om al haar diensten te bundelen; dit doen ze onder de naam Money Mastery. In deze Money Mastery review vertel ik je hier graag alles over.

Vanaf 2008 is de wereld in de ban van cryptocurrency. De digitale munteenheden kwamen eigenlijk vanuit het niets, maar wisten al snel flink aan populariteit te winnen. Dat is tegenwoordig duidelijk te zien aan de hoeveelheid mensen die zich bezig houden met investeren in cryptocurrency.

Wil je zelf veel leren over de wereld van cryptocurrency? Dan lijkt het op het eerste oog interessant om je voor de Money Mastery van AllesOverCrypto aan te melden. Of dit daadwerkelijk aan te raden is, lees je in deze Money Mastery review. Ga er even goed voor zitten en laat je verrassen!

Het maximale halen uit de huidige Bear Market (dalende markt). Het team van AllesOverCrypto heeft een Gratis Bear Market Training vol met gratis tips en een vrijblijvende aanbieding van 50% korting op de Money Mastery!

Leestijd: 20 minuten


Einde van de gratis training krijg je een deal van 997 euro per jaar.
Uiteraard kan je het ook bij 1 jaar houden uiteindelijk.

Of zie de actiepagina voor meer informatie en een eventuele actie, via de gratis training betaal je de laagste prijs per jaar van 997 euro.

Inhoudsopgave


Wat is Money Mastery precies?

Money Mastery is een relatief nieuwe dienst van AllesOverCrypto. Met deze dienst willen de heren van het bedrijf je de mogelijkheid bieden om je in één keer voor al hun producten aan te melden.

Hoe dat precies zit? Nou, in de afgelopen jaren heeft AllesOverCrypto meerdere producten en diensten op de markt gebracht. Bekende voorbeelden hiervan zijn onder meer de Crypto Masterclass, Crypto Signals én Crypto Mastery.

Deze drie producten/diensten zijn nu gebundeld. Maar, dat geldt niet alleen voor deze drie producten. Ook andere diensten en producten van AllesOverCrypto zijn in deze abonnementsvorm verwerkt. Ik kan hierdoor gerust stellen dat Money Mastery een hele uitgebreide dienst is!

Denk bijvoorbeeld aan de Crypto Masterclass met meer dan 200 lessen en de meeste tussen de 10 en 50 minuten per stuk. Of de koop- en verkoopsignalen die je nu krijgt via de discord omgeving en nog veel meer.

Wil je graag meer weten over de Money Mastery? Dan raad ik je graag aan om deze Money Mastery review op je gemakje door te nemen. In deze review bespreek ik niet alleen feitelijke informatie, maar ik deel ook mijn persoonlijke bevindingen. Zelf heb ik namelijk ook toegang tot alle onderdelen van de Money Mastery. In deze review vind je hierdoor bevindingen vanuit de eerste hand!

Hieronder zie je alle producten die je krijgt met dit product. In het volgende hoofdstuk deel ik een video review.

Op deze foto zie je Money Mastery van AllesoverCrypto
Money Mastery

Money Mastery Review [VIDEO]

Wellicht ben je zelf meer van het kijken van een video review dan het lezen hiervan. Dat is de reden dat ik een video review heb gemaakt met een rondleiding door deze cursus. Ook bespreek ik de Money Mastery voor- en nadelen uitgebreid en een conclusie. Ook geef ik een korte rondleiding door de discord community.


Voor wie is de Money Mastery geschikt?

Jaren geleden kwam AllesOverCrypto met hun eerste product/dienst op de proppen. Die sloeg al snel goed aan, waarna de heren meer en meer producten zijn gaan ontwikkelen. Men heeft nu besloten om een groot deel van deze producten te bundelen in de vorm van de Money Mastery.

Dit zorgt er wat mij betreft voor dat Money Mastery voor een breed publiek geschikt is. Heb je zelf interesse in cryptocurrency? Of heb je een bepaalde affiniteit met crypto? Dan is deze dienst sowieso geschikt voor je.

Wil je graag van alles leren over cryptocurrency? En ben je ook bereid om hier de nodige tijd en aandacht aan te besteden? Ook dan is de Money Mastery voor je geschikt.

Wil je slapend rijk worden en vooral niet al te veel doen? Dan kun je je wellicht beter niet op de Money Mastery richten. Deze online dienst is geweldig, maar is alleen weggelegd voor mensen die bereid zijn om hard te werken. Geluk en succes komt je namelijk niet zomaar aanwaaien.

Kortom: Money Mastery is voor veel mensen geschikt, maar niet voor iedereen. Bepaal daarom goed wat je wensen zijn, he hard je bereid bent om te werken en wat je graag wilt bereiken. Als je ambitieus bent én veel wilt leren, is de Money Mastery absoluut interessant voor je.


Wat is het doel van de Money Mastery?

Het doel van de Money Mastery is evident: jou zoveel mogelijk leren over cryptocurrency. Alle kennis die je met deze masterclass op gaat doen, heb je nodig om succesvol te handelen in cryptocurrency.

Op de website van AllesOverCrypto zeggen de heren hier het volgende over:

 • Dankzij de Money Mastery hoeft geld voor jou nooit meer een probleem te zijn
 • Dankzij de Money Mastery kun je meerdere passieve inkomstenstromen opbouwen
 • Dankzij de Money Mastery kun je van optimale vrijheid genieten
 • Dankzij de Money Mastery maak je veel plezier, terwijl je vermogen ondertussen groeit
 • Dankzij de Money Mastery kun je eenvoudig online geld verdienen, gewoon vanaf je smartphone of computer

Wie heeft Money Mastery ontwikkeld?

In deze Money Mastery review heb ik de naam al laten vallen; AllesOverCrypto. Dit bedrijf is jaren geleden begonnen als een kleine speler in de wereld van cryptocurrency. Door de jaren heen is AllesOverCrypto echter hard gegroeid, waardoor deze firma een flinke naam opgebouwd heeft.

Dat is vooral te danken aan de drie oprichters. Het gaat hierbij om de heren Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra. Over deze heren vertel ik je graag meer in deze review.

Patrick Suiker

Binnen het bedrijf is Patrick Suiker absoluut de crypto expert. Hij begon namelijk al in 2013 met zich verdiepen in de wereld van cryptocurrency. Door de jaren heen heeft hij veel kennis opgedaan, heeft hij veel ervaring opgedaan en heeft hij de juiste mensen leren kennen.

Patrick is niet alleen gek op de cryptocurrency zelf, maar ook op de achterliggende techniek. Hij is er gewoonweg van overtuigd dat dit onze gehele maatschappij gaat veranderen. Om hieraan bij te dragen, is hij met de gebroeders Westra gestart met AllesOverCrypto. Een keuze die bijzonder goed uitgepakt heeft.


Derek Westra

De andere crypto expert binnen AllesOverCrypto is Derek Westra. Hij heeft in het verleden onder meer speltheorie en gedragseconomie gestudeerd, waardoor hij een unieke inkijk in onze economie heeft gekeken. Opvallend is dat Derek hierdoor vanuit een unieke invalshoek naar de wereld van cryptocurrency kijkt.

Tijdens zijn studie kwam hij eigenlijk bij toeval met cryptocurrency in aanraking. Net zoals Patrick Suiker had hij echter al snel door dat dit dé toekomst zou zijn. Hij is zich daarom ook sinds 2013 bezig gaan houden met crypto. En Patrick en Derek hebben de handen ineengeslagen. De handen ineengeslagen om met hun bedrijf AllesOverCrypto succesvol aan de slag te gaan.

Op deze foto zie je Patrick Suiker, mede oprichter van Money Mastery van AllesOverCrypto
Patrick Suiker
Op deze foto zie je Derek Westra, mede oprichter van Money Mastery van AllesOverCrypto
Derek Westra
Op deze foto zie je Robin Westra, mede oprichter van Money Mastery van AllesOverCrypto
Robin Westra

Robin Westra

Het drietal van AllesOverCrypto wordt gecompleteerd door Robin Westra. Hij is echter niet zo nadrukkelijk op de voorgrond aanwezig als Derek en Patrick. Dit komt vooral doordat Robin zich louter met de techniek bezig houdt. Hij zorgt ervoor dat de website goed werkt, dat de cursussen gevolgd kunnen worden en dat alles feilloos werkt.

Over Robin is online een stuk minder informatie te vinden. Wat ik echter wel weet, is dat hij en Derek broers zijn. Het is toch wel heel mooi om op deze manier te ondernemen en succes te behalen. Met alle lof voor Robin, Derek en Patrick. Deze drie heren vormen een prima team.


Is AllesOverCrypto te vertrouwen?

Zo, je hebt nu een duidelijk beeld van de heren van AllesOverCrypto gekregen. Een volgende, terechte, vraag is of dit bedrijf te vertrouwen is. Persoonlijk ben ik van mening dat je dit bedrijf voor de volle 100% kunt vertrouwen.

Dit heeft onder meer met hun reputatie te maken. De heren van AllesOverCrypto hebben een gigantisch bedrijf opgebouwd én hebben dus hun reputatie hoog te houden. Ze ondernemen hierdoor eerlijk en ze doen alles volgens de regeltjes. Dit zorgt ervoor dat AllesOverCrypto een erg betrouwbaar bedrijf is.

Uiteraard is dit ook te danken aan de drie oprichters. De drie oprichters zijn allemaal sympathiek, zijn vakkundig en hebben hun hart op de goede plek zitten. Het streven om zoveel mogelijk andere mensen te helpen, is uiteraard een prachtig streven. Dit geeft des te meer aan dat deze heren voor de volle 100% te vertrouwen zijn.

Via internet ben ik op zoek gegaan naar meer informatie over het bedrijf. Hierbij viel mij direct op dat AllesOverCrypto erg transparant is. Je vindt online alle bedrijfsgegevens, terwijl de heren ook op meerdere foto’s afgebeeld zijn. Deze transparantie zorgt uiteraard voor nóg meer vertrouwen.

Tot slot heb ik onderzoek gedaan bij de Kamer van Koophandel. Bij de KvK zijn gelukkig helemaal geen misstanden over deze firma bekend. Ik had persoonlijk ook niet anders verwacht, maar de bevestiging is toch wel erg fijn.

Onder aan de streep kan ik dan ook het volgende concluderen: het bedrijf AllesOverCrypto is voor de volle 100% te vertrouwen. Het bedrijf heeft haar zaakjes op orde en doet er alles aan om zoveel mogelijk mensen te helpen. Ook hebben ze op Trustpilot een 4.8 van 5.0 op 1136 reviews, dit is ongekend hoog!


Uit welke onderdelen bestaat de Money Mastery?

De Money Mastery kun je als een samenraapsel van alle producten van AllesOverCrypto zien. Om je hier een indruk van te geven, zet ik graag alle onderdelen voor je op een rijtje:

 • De 10 Crypto Parels van 2022 (elk jaar krijg je een nieuwe versie)
 • VIP Community ‘The Zone’
 • Meerdere boeken en hulpmiddelen
 • Crypto Mastery
 • Crypto Signals
 • Crypto Masterclass

Ben je benieuwd naar deze onderdelen? Dan raad ik je van harte aan om deze Money Mastery review op je gemakje door te nemen. Hieronder bespreek ik namelijk de verschillende onderdelen van de Money Mastery erg uitgebreid.

10 Crypto Parels van 2022

In de afgelopen jaren hebben de heren van AllesOverCrypto veel geïnvesteerd in cryptocurrency. Niet alleen tijd, maar ook hun eigen geld.

Voordat zij een investering doen, analyseren zij de digitale munten van A tot Z. Door deze analyses hebben zij een duidelijke indruk gekregen van alle crypto parels.

Als je je voor de Money Mastery aanmeldt, krijg je toegang tot de crypto parels van dit moment. Volgens de heren van AllesOverCrypto zijn dit cryptocoins die makkelijk keer 100 kunnen gaan.

Als je bijvoorbeeld 100 euro in deze coins investeert, kun je hier dus 10.000 voor terugverdienen.

Belangrijk voordeel is dat dit onderdeel voortdurend aangevuld wordt. De Crypto Parels van 2021 is bijvoorbeeld niet gelijk aan de Crypto Parels van 2022.

Nee, de heren van AllesOverCrypto blijven voortdurend onderzoek doen naar de beste cryptocoins van dit moment.

Op deze foto zie je Crypto Parels. 1 van de producten van Money Mastery
Crypto Parels 2022

De Crypto Parels van 2022 bestaat op dit moment uit meerdere onderdelen:

 • Alles Over Crypto Introductie. In deze introductie leggen de heren van AllesOverCrypto uit waarom de cryptoparels zo interessant zijn.
 • Selectiecriteria. De heren van AllesOverCrypto leggen ook uit hoe je de juiste munten kunt vinden.
 • Veiligheid. Je krijgt ook nog uitleg over het bewaren van de cryptocoins. Hoe kun je de cryptocoins zo veilig mogelijk bewaren?
 • Crypto Portfolio. Je krijgt inzicht in de portfolio van AllesOverCrypto. Je ziet hierdoor in één oogopslag in welke cryptocoins zij zelf investeren.
 • Aankoopinstructies. Met dank aan de instructies leer je precies hoe je de cryptoparels kunt kopen.
 • Belangrijke mededelingen. Deze dienst wordt afgesloten met enkele belangrijke mededelingen over/voor het kopen van cryptocoins.

Kun je je nou blind staren op de cryptocoins die in de Crypto Parels vermeld staan? Het is mogelijk, maar het is niet per definitie aan te raden. Het is namelijk zo dat je de Crypto Parels niet als een financieel advies kunt zien. De heren van AllesOverCrypto delen hun bevindingen, maar geven je niet het advies om maar direct te investeren in de cryptocoins. Dat is iets waar je zelf nog onderzoek naar moet doen en dat je voor jezelf moet bepalen.


VIP Community ‘The Zone’

Nadat jaren geleden AllesOverCrypto opgericht werd, maakte het bedrijf een snelle groei door. Deze groei was onder meer te danken aan de vele mensen die zich met cryptocurrency bezig wilden houden. Dat AllesOverCrypto door de jaren heen veel klanten aangetrokken heeft, is dan ook op zich logisch te verklaren.

Dit brengt direct een voordeel met zich mee: de community achter dit bedrijf is behoorlijk actief. Als je je nu voor de Money Mastery aanmeldt, krijg je toegang tot deze community. Deze community wordt ook wel ‘The Zone’ genoemd.

Wat je in deze community kunt doen? Talloze zaken. De belangrijkste zaken zet ik voor je op een rijtje:

 • Inspiratie opdoen: in de community delen leden van de Money Mastery hun eigen aankopen. Je kunt kritisch naar deze aankopen kijken en hiermee wellicht inspiratie opdoen. Zeker als je de tips van succesvolle traders opvolgt, kun je op deze manier (veel) geld verdienen.
 • Kennis delen: heb je zelf nou veel kennis over een bepaald onderwerp? Je kunt deze kennis dan ook delen in de Money Mastery. Dit is leuk om te doen en is ook nog leerzaam voor de andere leden van de community.
 • Contacten opdoen: in de community doe je niet alleen kennis op, maar je kunt ook de juiste contacten opdoen. Zo kun je kennismaken met mensen die je mogelijk in de toekomst kunnen helpen. Via zo’n community bloeien in ieder geval regelmatig bijzondere samenwerkingen op.
 • Successen delen: het leukste is wellicht om in deze community je successen te delen. Als je dit doet, kun je ongetwijfeld op het nodige enthousiasme van andere leden rekenen. Het leuke hierbij is dat ook dat andere leden maar al te graag hun successen delen. Op deze manier ontstaat er een hele winstgevende en positieve vibe in deze community.

Over de community van AllesOverCrypto ben ik erg te spreken. Je kunt een hoop kennis opdoen, je kunt de juiste mensen leren kennen en je kunt ook nog veel inspiratie opdoen. Daarbij vind ik het zelf een belangrijk voordeel dat deze community levendig en bruisend is. Inmiddels zijn veel mensen lid van deze community, waardoor het eigenlijk nooit saai is.


Meerdere boeken en hulpmiddelen

Heb je deze Money Mastery review tot zover doorgenomen? Dan heb je al kunnen lezen dat deze online dienst bijzonder uitgebreid is. Dat is onder meer te danken aan de bedrijvigheid van AllesOverCrypto. Door de jaren heen hebben de heren van AllesOverCrypto namelijk veel producten en diensten uitgebracht.

Het gaat hierbij ook om talloze boeken en hulpmiddelen. Als je je nu voor de Money Mastery aanmeldt, krijg je ook toegang tot deze boeken en hulpmiddelen. Graag zet ik eerst de boeken op een rijtje die meegeleverd krijgt:

 • Bitcoinbijbel. In dit e-book leer je wat Bitcoin precies is, wat de meerwaarde van Bitcoin is, hoe je geld met Bitcoin kunt verdienen en wat de blockchaintechnologie precies is. Het boek is relatief technisch, maar is toch goed te begrijpen. De heren van AllesOverCrypto hebben complexe informatie namelijk relatief simpel uit weten te leggen.
 • Crypto Belastinggids. Hoe zit het nou precies met het betalen van belasting over cryptocurrency? Die vraag staat in dit e-book centraal. In dit e-book leer je in principe alles over het betalen van belastingen over cryptocurrency. Erg leerzaam en handig om dit boek even door te nemen dus.
 • Ultieme InvesteringsHandboek. In dit e-book krijg je uitgelegd hoe je het beste cryptocurrency kunt kopen. Hierbij gaat het niet om het soort cryptocurrency, maar vooral om de manier waarop je de coins koopt. Zo krijg je tips dat je je emoties uit moet schakelen en dat je alléén echte experts moet volgen. Tevens krijg je in dit boek meer informatie over handige tools. Met deze tools vergroot je de kans op succesvolle trades.
Op deze foto zie je de Bitcoinbijbel, 1 van de producten van Money Mastery
Bitcoinbijbel

Het blijft bij de Money Mastery echter niet alleen bij de e-books. Nee, je krijgt bij deze online dienst van AllesOverCrypto ook nog twee handige hulpmiddelen aangeleverd:

 • The Million Dollar Template. Dit is een handig hulpmiddel waarmee je al je trades bij kunt houden. Je kunt dit eigenlijk zien als een logboek waarin je alle trades noteert. Per trade kun je vervolgens de uitkomst vermelden. Door gericht met deze uitkomsten aan de slag te gaan, maak je goede analyses voor jezelf. Daarnaast geeft het blogboek aan hoeveel geld je in kunt leggen per investering. Hiervoor maakt het logboek gebruik van handige risico-analyse-software.
 • Altcoin Magazine. Dit is een magazine waarin de beste altcoins van het moment besproken worden. Als je succesvol met cryptocurrency wilt zijn, hoef je namelijk niet per sé in Bitcoin te investeren. Je kunt er ook voor kiezen om in talloze altcoins te investeren. In het Altcoin Magazine maak je in ieder geval kennis met de leukste/beste altcoins.

Over de e-books en hulpmiddelen ben ik erg enthousiast. Elk boek en elk hulpmiddel is op z’n eigen manier uniek en waardevol. Wat mij betreft vormen deze e-books en hulpmiddelen een perfecte aanvulling.


Crypto Mastery + Marktanalyse

Bij de Money Mastery krijg je ook nog toegang tot de Crypto Mastery. Deze benamingen zijn wellicht ietwat onduidelijk, maar het gaat hierbij om twee verschillende zaken. Wat de Crypto Mastery is, leg ik graag hieronder uitgebreid uit.

Binnen dit onderdeel zijn vier verschillende onderdelen terug te vinden:

 • Signalen: je krijgt allerlei signalen binnen over interessante cryptocoins. Dit zijn signalen dat je coin X nu het beste kunt kopen of het beste kunt verkopen. Het leuke is dat het hierbij om vrij complexe signalen gaat. Je kunt hierbij denken aan NFT signalen, ICO & IDO signalen, Airdrop signalen, DeFi signalen en Yield Farming signalen. Door serieus met deze signalen aan de slag te gaan, is de kans groot dat je succesvolle trades plaatst.
 • Educatie: heb je nog geen idee wat bijvoorbeeld NFT, Farming en DeFi inhoudt? Dan komen de vele video’s goed van pas. Met deze video’s krijg je alle informatie/kennis over deze onderwerpen aangereikt. Daarmee is de kans des te groter dat je succesvol gaat traden.
 • Livestreams: binnen Crypto Mastery worden regelmatig livestreams uitgezonden. Tijdens deze livestremas kun je je vragen stellen, waarop je uiteraard directe en antwoord krijgt. Aangezien de heren van AllesOverCrypto ware experts zijn, kun je uitgaan van antwoorden waar je écht iets aan hebt.
 • Community: ook binnen deze dienst krijg je toegang tot een fijne community. In de community kun je je vragen stellen, kun je op aanvraag fundamentele analyses krijgen en word je continu op de hoogte gehouden van opvallende crypto trends. Op basis van deze crypto trends kun je de juiste trades plaatsen.

Eerder was het mogelijk om je alleen voor Crypto Mastery aan te melden. Dat is echter veranderd door de komst van de Money Mastery. Als je je aanmeldt voor deze nieuwe dienst van AllesOverCrypto, krijg je direct toegang tot de Crypto Mastery. En dus tot de vier onderdelen die ik hierboven heb besproken.

Op deze foto zie je Cryptomarkt kanaal binnen discord in Money Mastery
Cryptomarkt kanaal binnen discord

Crypto Signals

Als je je voor de Money Mastery aanmeldt, krijg je ook nog toegang tot Crypto Signals. Dit is een unieke dienst van AllesOverCrypto die in de afgelopen jaren erg populair geworden is. Ook dit is weer te danken aan het feit dat deze dienst uit meerdere onderdelen bestaat.

Het belangrijkste onderdeel zijn toch wel de signalen. Je krijgt namelijk een bericht als er een goede gelegenheid is om te handelen. Op het moment dat je zo’n signaal krijgt, is het zaak om zo snel mogelijk in actie te komen. Des te eerder je de trade kunt plaatsen, des te succesvoller de trade in de meeste gevallen is. Houd daarom de signalen heel goed in de gaten.

Daarnaast krijg je met deze dienst veel technische analyses voorgeschoteld. Aan de hand van deze analyses krijg je een heel duidelijk beeld van de potentie van cryptocoins. Dit brengt twee belangrijke voordelen met zich mee:

 • Je hoeft hier zelf geen tijd meer aan te besteden. Erg fijn, aangezien het normaal gesproken uren kost om een goede technische analyse uit te voeren.
 • De technische analyses zijn van een hoog niveau. De analyses die door AllesOverCrypto uitgevoerd worden, zijn uiteraard van een hoog niveau. Je kunt deze analyses dan ook blind vertrouwen en op basis hiervan je trades plaatsen.

Net zoals de Crypto Mastery was Crypto Signals voorheen een zelfstandige dienst van AllesOverCrypto. Daar is nu – door de Money Mastery – verandering ingekomen. De diensten Crypto Mastery en Crypto Signals vullen elkaar in ieder geval perfect aan. Wat mij betreft!

op deze foto zie je NFT-signalen binnen money mastery
Ook weet je straks alles over de trend NFT’s

Crypto Masterclass

Het hoogtepunt van de Money Mastery is toch wel de Crypto Masterclass. Dit is een heel uitgebreide cursus met maar liefst 12 modules en meer dan 200 lessen. In deze modules zijn video’s met een totale duur van maar liefst 36 uur te vinden. Met het volgen van deze cursus ben je dus wel even zoet.

Graag vertel ik je hieronder meer over de modules van de Crypto Masterclass.

Module 0: Welkom bij de Crypto Masterclass

Voordat je aan de Crypto Masterclass gaat beginnen, stellen de heren van AllesOverCrypto zich netjes voor. Ze geven aan wie ze zijn, wat ze doen en wat je aan de Crypto Masterclass gaat hebben.

Hierbij geven ze ook direct een disclaimer: ze zijn geen financieel adviseur. Het plaatsen van de trades is en blijft je eigen verantwoordelijkheid.

Op deze foto zie je Module 0: Welkom bij de Crypto Masterclass van de Crypto Masterclass in Money Mastery

Module 1: Het geld van de toekomst

In deze module krijg je uitleg over Bitcoin, de blockchaintechnologie en het geld van de toekomst. De heren van AllesOverCrypto zijn het er over eens dat cryptocurrency hét geld van de toekomst is. Meer informatie daarover leer je in deze eerste module.

Op deze foto zie je Module 1: Het geld van de toekomst van de Crypto Masterclass in Money Mastery

Deze module bestaat direct uit heel veel lessen en opdrachten:

 • Welkom bij de Inleiding!
 • Crypto Begrippenlijst
 • De absolute kern – De ontwikkeling van geld
 • Test je kennis! – Geld (quiz)
 • Het digitale goud – Bitcoin
 • Test je kennis! – Bitcoin (quiz)
 • Het beste sinds het internet – Blockchain
 • Test je kennis! – Blockchain (quiz)
 • Delete the middleman – Smart Contracts
 • Test je kennis! – Smart Contracts (quiz)
 • De opvolger van geld – Soorten Cryptocurrencies
 • Test je kennis! – Cryptocurrencies (quiz)
 • We zijn nog lang niet te laat – Adoptiemodellen
 • Test je kennis! – Adoptiemodellen (quiz)
 • Bonus – Blockchain versus het internet

Module 2: Je eerste cryptocurrency

Het kopen van je eerste cryptocurrency is een spannend moment. Je hebt het nooit eerder gedaan en je weet wellicht ook niet zo goed wat je kunt verwachten. Om dit zo makkelijk/fijn mogelijk voor je te maken, heeft AllesOverCrypto voor deze uitgebreide module gekozen.

In deze module krijg je uitleg over brokers en exchanges zoals mijn favoriet Bitvavo (maak nu een account aan en betaal geen handelskosten over de eerste 1000 euro), maar ook over het aankopen van cryptocoins. Verder krijg je in deze module ook nog toegang tot de Crypto Portfolio.

Op deze foto zie je Module 2: Je eerste cryptocurrency van de Crypto Masterclass in Money Mastery

Deze module bestaat uit veel lessen en opdrachten:

 • Welkom bij hoofdstuk 2: Crypto kopen
 • Belangrijk voordat je begint!
 • 2.1 Je eerste Cryptocurrency via Bitvavo (video van 26 min)
 • 2.2 Een level hoger met Binance (video van 36 min)
 • 2.3 Crypto bemachtigen in de laagste regionen (video van 26 min)
 • 2.4 Decentrale exchanges zijn de toekomst (video van 20 min)
 • Test je kennis! – Crypto kopen (quiz)
 • Laat anderen weten wat jij hebt opgestoken
 • E-boek: De Bitcoinbijbel pdf (131 blz.)
 • Crypto Portfolio 2020 pdf (beknopte versie)
 • Crypto Portfolio 2020 pdf (uitgebreide versie)

Module 3: Maak een killer start

Als onervaren crypto trader is de kans groot dat je bepaalde fouten maakt. Voor het voorkomen van deze fouten heeft AllesOverCrypto deze module ontwikkeld. In deze module krijg je allerlei tips, waarmee je fouten voorkomt. Zo geven de heren van AllesOverCrypto de tips dat je alleen met geld moet investeren dat je kunt missen.

Op deze foto zie je Module 3: Maak een killer start van de Crypto Masterclass in Money Mastery

Deze module bestaat uit veel lessen en opdrachten:

 • Welkom bij hoofdstuk 3: Maak een killerstart!
 • Je grootste vijand ben jij (video van 24 min)
 • Ontmasker iedere oplichter (video van 62 min)
 • Test je kennis! – Ontmasker iedere oplichter
 • Deze fouten ga jij niet maken (video van 37 min)
 • Hoe ontdek je een goede cryptomunt (video van 56 min)
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede cryptomunt?
 • Schrijf een review

Module 4: Je onbreekbare kluis

Heb je eenmaal de eerste cryptocurrency gekocht? Dan is het van essentieel belang dat je deze cryptocoins op de juiste manier gaat bewaren. Hoe je dat het beste kunt doen, krijg je in deze vierde module uitgelegd. In mijn ogen is dit één van de meest waardevolle modules van de Crypto Masterclass.

Op deze foto zie je Module 4: Je onbreekbare kluis van de Crypto Masterclass in Money Mastery

Deze module bestaat uit veel lessen en opdrachten:

 • Welkom bij hoofdstuk 4 – Je onbreekbare kluis
 • 4.1 Jouw digitale kluis – crypto wallets
 • Test je kennis! – Wallet
 • 4.2 Je papieren portemonnee – Paper Wallet (video van 14 min)
 • Test je kennis! – Paper Wallet
 • 4.3 De beste beveiliging – Hardware Wallet (video van 5 min)
 • Test je kennis! – Hardware Wallet
 • 4.4 Bewaar alles veilig met software wallets (video van 10 min)
 • Test je kennis! – Software Wallet
 • 4.5 Beveilig je crypto op een exchange met 2FA
 • Test je kennis! – Wachtwoorden & 2FA

Module 5: Je winsten cashen

Het is soms belangrijk om je winst te pakken. Door nú de winst te pakken, krijg je een voldaan gevoel. Maar, het is toch ook interessant om nog iets langer te wachten met het verkopen van de cryptocoins. Ook hier komt Bitvavo weer terug.

Dat is dé afweging die je moet maken, waarover je in deze vijfde module allerlei handige uitleg krijgt. Een zeer waardevolle module in mijn ogen.

Op deze foto zie je Module 5: Je winsten cashen van de Crypto Masterclass in Money Mastery

Deze module bestaat uit veel lessen en opdrachten:

 • Welkom bij hoofdstuk 5 – Winsten uitbetalen
 • 5.1 Winsten uitbetalen via Bitvavo (video van 5 min)
 • 5.2. Binnen no-time je geld met Bitonic!
 • 5.3. De hoogste winst dankzij Kraken
 • Test je kennis! – Winsten uitbetalen (quiz)
 • E-boek: De Crypto Belastinggids (15 blz. in pdf)

Module 6: De allereerste investeerder zijn

In de wereld van crypto hoef je niet altijd voor de gangbare cryptocoins te kiezen. Je kunt je namelijk ook inschrijven op cryptocoins die nog uitgebracht moeten worden.

Op het moment dat de coins uitgebracht worden, heb jij deze al in je portfolio zitten. Na lancering is de kans vervolgens groot dat de koers flink de lucht inschiet.

Op deze foto zie je Module 6: De allereerste investeerder zijn van de Crypto Masterclass in Money Mastery

Hoe dit allemaal precies in z’n gang gaat, leer je in deze zesde module:

 • Welkom bij hoofdstuk 6- De allereerste investeerder zijn
 • 6.1. Wat is een ICO, STO of IEO?
 • Test je kennis! – Wat is een ICO, STO of IEO?
 • 6.2. Wat is een Initial Defi Offering?
 • Test je kennis! – Wat is een IDO?
 • 6.3. Zo ontdek je de beste ICO’s
 • Test je kennis! – Hoe herken je een goede ICO?
 • 6.4. Zo word jij de eerste investeerder met de ICO
 • Test je kennis! – Hoe doe je mee aan een ICO?
 • 6.5. Investeer veiliger met de IEO
 • Test je kennis! – Investeer veiliger met een IEO
 • 6.6. Zo profiteer je als eerst van de DeFi Hype
 • Test je kennis! – Profiteer als eerst van de DeFi Hype

Module 7: Een passief crypto inkomen

Werken voor je geld? Het is iets wat heel veel mensen doen, maar wat niet per sé noodzakelijk is. Je kunt namelijk ook op meerdere manieren een passief inkomen opbouwen.

Voor het opbouwen van een passief crypto inkomen komt deze zevende module goed van pas. In deze module krijg je onder meer uitleg over de term ‘staking’.

Op deze foto zie je Module 7: Een passief crypto inkomen van de Crypto Masterclass in Money Mastery

Deze module bestaat uit veel lessen en opdrachten:

 • Welkom bij hoofdstuk 7 – Een passief crypto-inkomen
 • 7.1. Gratis crypto met airdrops
 • Test je kennis! – Gratis crypto met airdrops
 • 7.2. Passief inkomen dankzij staken
 • Test je kennis! – Passief inkomen dankzij staken
 • 7.3. Hoe kan je zelf crypto minen?
 • Test je kennis! – Hoe kan je zelf crypto minen?
 • 7.4. Passief inkomen met masternodes
 • Test je kennis! – Passief inkomen met masternodes
 • 7.5.Passief inkomen met yield farming
 • Test je kennis! – Passief inkomen met yield farming

Module 8: De crypto trends de baas

Ben je op zoek naar de beste cryptocoins die je kunt kopen? Dan is het aan te raden om op zoek te gaan naar specifieke trends. Hoe je deze trends het beste kunt vinden, leggen de heren van AllesOverCrypto je uit. Hieronder zie je bijvoorbeeld de les over NFT’s ook wel bekend als digitaal kunstwerk.

Op deze foto zie je Module 8: De crypto trends de baas van de Crypto Masterclass in Money Mastery

Deze module bestaat uit veel lessen en opdrachten:

 • Welkom bij module 8 – De Crypto-trends de baas
 • 8.1 Hoe werkt Metamask? (video van 24 minuten)
 • Test je kennis! – Metamask (quiz van 5 vragen)
 • 8.2 Hoe werkt Uniswap? Deel 1 – swappen (video van 29 minuten)
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 1 (quiz van 5 vragen)
 • 8.3 Hoe werkt Uniswap? Deel 2 – Liquidity providen
 • Test je kennis! – Uniswap Deel 2 (quiz van 5 vragen)

Module 9: The Winning Mindset

Om succesvol te handelen, heb je de juiste mindset nodig. Hoe je deze mindset op kunt bouwen, leggen de heren van AllesOverCrypto je uitgebreid aan. In mijn ogen is dit een hele waardevolle module die perfect aansluit bij de rest van de cursus.

Op deze foto zie je Module 9: The Winning Mindset van de Crypto Masterclass in Money Mastery

Deze module bestaat uit veel lessen en opdrachten:

 • Welkom bij module 1 van deel 2 – The Winning Mindset
  • Belangrijk voordat je begint
 • Je droom
 • Test je kennis! – Je droom
 • 1.2. De Gemiddelde Crypto Trader
 • Test je kennis! – De Gemiddelde Crypto Trader
 • 1.3. Jouw Angsten
 • Test je kennis! – Je grootste angsten
 • 1.4. De Duurste Fouten
 • Test je kennis! – De Duurste Fouten
 • 1.5. Je Emoties Overwinnen
 • Test je kennis! – Je emoties overwinnen
 • 1.6. De Tegenstander
 • Test je kennis! – De Tegenstander
 • 1.7. De Belangrijkste Emotionele Skills
 • Test je kennis! – Emotionele skills
 • 1.8. Het Zit Allemaal Tussen Je Oren
 • Test je kennis! – Het zit allemaal tussen je oren
 • 1.9. Zo Blijven Winnaars Winnen
 • Test je kennis! – Zo blijven winnaars winnen
 • 1.10. Jij Bent Belangrijk
 • Test je kennis! – Jij bent belangrijk

Module 10: Vrijheid dankzij crypto trading

Door op de juiste manier in crypto te handelen, kun je van vrijheid genieten. Vrijheid qua dagindeling, maar ook financiële vrijheid. Hoe je dit het beste kunt doen, leggen de heren van AllesOverCrypto je in deze module uit.

Op deze foto zie je Module 10: Vrijheid dankzij crypto trading van de Crypto Masterclass in Money Mastery

Ook deze module is weer gigantisch uitgebreid:

 • Welkom bij module 2 – Crypto Trading
 • E-boek: 12 Belangrijke Tips voordat je begint met handelen (27 blz.)
 • 2.1 De Exchange (video van 12 min)
 • Test je Kennis! – De Exchange (quiz)
 • 2.2 Bubbels en Marktcyclussen (video van 14 min)
 • Test je Kennis! – Bubbels en Marktcyclussen (quiz)
 • 2.3 Support & Resistance (video van 10 min)
 • Test je Kennis! – Support & Resistance (quiz)
 • 2.4 Candlesticks (video van 22 minuten)
 • Test je Kennis! – Candlesticks (quiz)
 • 2.5 Live Trade (video van 14 minuten)
 • Extra Crypto Trading lessen!
 • 2.6 De Stop-loss
 • 2.7 Risicomanagement
 • 2.8 Letten op koop- of verkoopmomenten met timeframes
 • 2.9 Trendlijnen en Patronen
 • 2.10 Wat is een Trading Indicator?
 • 2.11 De eenvoud van Moving Averages
 • 2.12 De elegantie van MACD
 • 2.13 De kracht van RSI
 • 2.14 De magie van Fibonacci
 • 2.15 De souplesse van Bolinger Bands
 • 2.16 De allesomvattende Ichimoku Cloud
 • 2.17 Zelf een trading strategie opstellen

Module 11: De beste crypto trading tools en indicatoren

Om geld met crypto te verdienen, moet je van goeden huize komen. Daarvoor is het aan te raden om gebruik te maken van handige tools en indicatoren. Voor welke tools en indicatoren je het beste kunt kiezen?

Op deze foto zie je Module 11: De beste crypto trading tools en indicatoren van de Crypto Masterclass in Money Mastery

Dat krijg je in deze module uitgelegd:

 • Welkom bij De beste tools & indicators
 • 3.1. Profiteer van de trend met de Moving Average
 • Test je kennis! – Moving Average
 • 3.2. Voorspel elke reversal met RSI
 • Test je kennis! – RSI
 • 3.3. De elegantie van MACD
 • Test je kennis! – MACD
 • 3.4. Weet wat de prijs gaat doen met Bollinger Bands
 • Test je kennis! – Bollinger Bands
 • 3.5. Ichimoku Clouds – De indicator die alles zegt
 • Test je kennis! – Ichimoku Cloud
 • 3.6. Fibonacci – Het natuurwonder in trading
 • Test je kennis! – Fibonacci
 • 3.7. Bemeester elke cyclus met Elliot Waves
 • Test je kennis! – Elliott Waves

Module 12: Word Crypto Trading Master

Heb je de voorgaande 11 modules gevolgd? Dan ben je al een crypto expert. Het is nu de hoogste tijd om uit te groeien tot een ware trading master. Daarvoor krijg je in deze twaalfde module allerlei belangrijke informatie voorgeschoteld.

Op deze foto zie je Module 12: Word Crypto Trading Master van de Crypto Masterclass in Money Mastery

Ook deze module is weer heerlijk uitgebreid:

 • Welkom bij “Word Crypto Trading Master!”
 • 4.1. Word één met de markt met Order Flow Dynamics
 • Test je kennis! – Order Flow Dynamics
 • 4.2. Bitcoin is King
 • Test je kennis! – Bitcoin is King
 • 4.3. Zeker van je zaak met Confluence
 • Test je kennis! – Confluence
 • 4.4. De beste strategieën dankzij Price Action en Trading Ranges
 • Test je kennis! – Price action & Trading ranges
 • 4.5. The road to millions met je eigen Trading Strategie
 • Test je kennis! – Trading Strategie
 • 4.6. The next level – Futures, Shorten en LeverageTest je kennis! – Futures, shorten en leverage
 • 4.7. Automatiseer je trading met Crypto Trading Bots
 • Test je kennis! – Trading Bot
 • 4.8. Bescherm je portfolio met HedgingTest je kennis! – Hedging
 • 4.9. Profiteer van prijsverschillen met Arbitrage Trading
 • Test je kennis! – Arbitrage Trading

Module 13: Profiteren van een dalende markt

Het is niet altijd maar hosanna in de wereld van crypto. Nee, het komt ook regelmatig voor dat de koersen juist (hard) onder uitgaan.

Op deze foto zie je Module 13: Profiteren van een dalende markt van de Crypto Masterclass in Money Mastery

Wat je op dat moment het beste kunt doen, krijg je in deze module uitgelegd.

 • Welkom bij hoofdstuk 9 – Profiteren van een dalende markt
 • 9.1 Hoe herken je het begin van de bearmarkt?
 • Test je kennis! – Bearmarkt herkennen
 • 9.2 Hoe verkoop je tijdens de piek van de markt?
 • Test je kennis! – Op de piek verkopen
 • 9.3 Hoe switch je van mindset na een bullmarkt?
 • Test je kennis! – Je mindset switchen
 • 9.4 Waarom juist kopen als de prijzen laag staan?
 • Test je kennis! – Kopen als de prijzen laag staan
 • 9.5 Hoe short je cryptomunten?
 • Test je kennis! – Cryptomunten shorten
 • 9.6 Koersbewegingen voorspellen aan de hand van de blockchain
 • Test je kennis! – On-chain analyse
 • 9.7 Je crypto uitlenen via centrale finance platformen
 • Test je kennis! – Uitlenen bij CeFi platformen
 • 9.8 Een passief inkomen met DeFi
 • Test je kennis! – Passief inkomen met DeFi
 • 9.9 Dollar Cost Averaging in een bearmarkt
 • Test je kennis! – DCA’en in een bearmarkt
 • 9.10 Hoe laag zakken prijzen en wanneer ga je kopen?
 • Test je kennis! – Wanneer ga je kopen?

Wat zijn de Money Mastery ervaringen van team AllesOverCrypto?

Heb je deze Money Mastery review helemaal doorgenomen? Dan heb je ongetwijfeld opgemerkt dat ik heel enthousiast ben over deze nieuwe dienst van AllesOverCrypto.

Geldt dit ook voor andere mensen? Ja, dat is absoluut het geval. Het lastige hierbij is alleen dat Money Mastery een nogal nieuwe dienst is. De meeste reviews die je online vindt, gaan dan ook over één van bovenstaande onderdelen/diensten. Over de Money Mastery zelf bestaan nog niet heel veel reviews.

Maar, het kan geen kwaad om eens naar Trustpilot te kijken. Als ik naar Trustpilot kijk, zie ik dat er ruim 1130 reviews over AllesOverCrypto achtergelaten zijn. Van deze reviews is de gemiddelde score een 4,8 op een schaal van 1 tot 5. Dat zóveel mensen zó positief zijn, is veelzeggend.

Op deze foto zie je Money Mastery ervaringen van AllesOverCrypto

Wat zijn de voor- en nadelen van de Money Mastery?

 • Onwijs uitgebreid. Het is in mijn ogen een belangrijk voordeel dat de Money Mastery zo uitgebreid is. De Crypto Masterclass bevat bijvoorbeeld meer dan 200 lessen!, terwijl dit ook voor alle andere onderdelen geldt.
 • Technisch perfect. De gehele Money Mastery werkt technisch gezien gewoon perfect. De online omgeving werkt snel en biedt veel gemak. Dit geldt overigens ook voor bijvoorbeeld de community.
 • Interessante korting. Je kunt nu van een interessante korting op de Money Mastery profiteren. Meld je aan voor de Bitcoin Training en daar krijg je een erg leuke deal voor een jaarabonnement. Je krijgt dan 50% korting + nog eens 200 euro korting. 
 • Ware experts. Als je van iemand iets kunt leren, zijn het wel de heren van AllesOverCrypto. Ik vind het dan ook geweldig dat juist zíj met deze dienst zijn gekomen.
 • Kost veel tijd. Als je volledig met de Money Mastery aan de slag wilt gaan, moet je hier oprecht veel tijd voor vrijmaken. Doe je dit niet? Dan heb je in principe niks aan deze dienst. Houd daar goed rekening mee.

Wat kost de Money Mastery?

Is de Money Mastery precies de dienst waar je naar op zoek bent? Dan raad ik je van harte aan om goed naar de betalingsmethode te kijken. Je kunt bij de Money Mastery namelijk uit drie betaalmethoden kiezen via de actiepagina van Money Mastery:

 • Per kwartaal betalen: in dit geval betaal je 397 euro per kwartaal
 • Per jaar betalen: 1197 euro per jaar.
 • Levenslange toegang: 3997 euro eenmalig.

Wat de beste optie is? Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een jaarlijkse betaling. Dit heeft namelijk twee voordelen:

 • Maar liefst 25% korting. Je betaalt omgerekend slechts 99,75 euro per maand, terwijl je bij de kwartaalbetaling 132 euro per maand moet betalen.
 • Je bent relatief flexibel. Het leven is niet te besturen, dus je weet nooit wat er over 2 jaar in je leven staat te wachten. Het kiezen voor een levenslange toegang is dan ook een klein risicootje. Zeker met het bedrag van 3997 euro in je achterhoofd.

Tip: het kan nóg goedkoper. Je kunt je hiervoor het beste aanmelden voor de Bitcoin training. Nadat je deze training van AllesOverCrypto gevolgd hebt, kun je je met 200 euro korting aanmelden voor de Money Mastery. Dit betekent dat je slechts 997 euro per jaar hoeft te betalen!


Money Mastery kopen? Mijn eindconclusie van deze Money Mastery Review!

De Money Mastery is wat mij betreft de perfecte dienst in de wereld van cryptocurrency. Deze dienst is onwijs uitgebreid, bestaat uit louter leerzame onderdelen en is ook nog eens leuk om mee aan de slag te gaan.

Dat laatste is aan de inhoud te danken, maar ook aan de heren van AllesOverCrypto. Dit zijn gewoonweg heren waar je écht heel veel van kunt leren. Daarvoor is het echter wel zaak om de nodige tijd vrij te maken; het volgen van de complete Crypto Masterclass kost bijvoorbeeld al ruim 36 uur.

Waar ik ook erg enthousiast over ben, is over het prijskaartje. Door onderstaande tips op te volgen, betaal je slechts 997 euro per jaar:

 • Kies altijd voor het jaarabonnement. Ten opzichte van het kwartaalabonnement krijg je namelijk direct 25% korting.
 • Meld je eerst aan voor de Bitcoin Training. Nadat je deze training gevolgd hebt, kun je je met 200 euro korting aanmelden voor de Money Mastery. Dat is toch een hele makkelijke besparing.

Met andere woorden: ik raad je graag aan om eerst de Bitcoin Training te volgen. Nadat je dit gedaan hebt krijg je aan het einde van deze training een erg leuke deal voor een jaarabonnement voor de Money Mastery. Ik ben ervan overtuigd dat je hier héél veel van gaat leren!


FAQ (veel gestelde vragen)

 • Wat is de Money Mastery precies?

De Money Mastery is een samenstelling van alle diensten van AllesOverCrypto. In deze dienst zijn onder meer de Crypto Masterclass, Crypto Signals, Crypto Mastery en Crypto Parels te vinden.

 • Wat kost de Money Mastery?

Voor een jaarabonnement betaal je 1197 euro. Door je eerst voor de Bitcoin training aan te melden, krijg je echter 200 euro korting. De totale investering per jaar komt daarmee uit op 997. Dit bedrag verdien je met enkele trades alweer terug, als het goed is.

Daarnaast kan je een gratis account aanmaken bij Bitvavo (hier handel je de eerste 1000 euro zonder transactiekosten) of Coinmerce (hier krijg je 10 euro gratis bitcoin) waar je al vanaf 1 euro kunt starten met investeren in crypto.

 • Is AllesOverCrypto te vertrouwen?

Ja, absoluut. Dit bedrijf heeft een flinke reputatie opgebouwd, is betrouwbaar en heeft haar zaakjes op orde. Dit geldt ook voor de drie oprichters van dit bedrijf; Derek Westra, Robin Westra en Patrick Suiker.

 • Zit je ergens aan vast bij de Money Mastery?

Als je voor een jaarabonnement kiest, heb je een jaar lang toegang tot de Money Mastery. Uiteraard is het ook mogelijk om slechts één jaar lang lid te blijven/zijn van de Money Mastery. Je hebt alle touwtjes in ieder geval in eigen handen.

Print Friendly, PDF & Email

Money Mastery

997 euro
8.9

Inhoud

9.5/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Onwijs uitgebreid. Het is in mijn ogen een belangrijk voordeel dat de Money Mastery zo uitgebreid is. De Crypto Masterclass bevat bijvoorbeeld meer dan 200 lessen!
 • Technisch perfect. De gehele Money Mastery werkt technisch gezien gewoon perfect. De online omgeving werkt snel en biedt veel gemak.
 • Toegang tot alle producten van AllesOverCrypto die al jaren op de markt zijn!
 • Ware experts. Als je van iemand iets kunt leren, zijn het wel de heren van AllesOverCrypto.
 • Interessante korting. Je kunt nu van een interessante korting op de Money Mastery profiteren. Meld je aan voor de Bitcoin Training en daar krijg je een erg leuke deal voor een jaarabonnement.

Minpunten

 • Abonnementsvorm
 • Kost veel tijd. Als je volledig met de Money Mastery aan de slag wilt gaan, moet je hier oprecht veel tijd voor vrijmaken. Doe je dit niet? Dan heb je in principe niks aan deze dienst. Houd daar goed rekening mee.

Plaats een reactie