Cash Cow Academy Review van Jelline Brands + Ervaringen + Kortingscode MARC200 voor 200 euro korting (2022)

Cash Cow Academy is een cursus die je alles gaat leren over hoe jij een winstgevend YouTube kanaal kan starten. Zie nu mijn Review van Jelline Brands, daarnaast deel ik ook mijn ervaringen.

YouTube is momenteel de nummer 3 zoekmachine van de wereld en dus zeker geschikt om online geld te verdienen wat zelfs kan leiden naar een passief inkomen doordat bezoekers je video’s bekijken.

En dat is precies wat jij gaat leren in deze YouTube cursus, namelijk het opzetten van een videokanaal met maar 1 doel: Geld verdienen. Daarnaast hoef je zelf de video’s niet op te nemen en dus ook niet in beeld te komen, hoe dit werkt? Dat lees je in deze review.

Aangezien ik al wat jaren YouTube Reviews maak mag ik van Jelline een Cash Cow Academy kortingscode link delen, lees dus snel verder.

Leestijd: 17 minuten


Wil je gelijk starten? Gebruik dan deze link voor 200 euro kassakorting in je winkelmandje.

De kortingscode MARC200 is ook te gebruiken bij betaling in termijnen.

Inhoudsopgave


Wie is Jelline Brands?

Jelline Brands is een vrouw die al vroeg is begonnen met ondernemen, namelijk op 20-jarige leeftijd.

Dat leeftijd geen rol speelt bij het opzetten van een hoge kwaliteit cursus is wel duidelijk met als voorbeeld Joshua Kaats met zijn Dropship Academy die ook op jonge leeftijd enorm succesvol is geworden.

Jelline is geboren in het jaar 2000 en Urk en is zodra ze 20 jaar was op zoek gegaan naar een mooie manier van geld verdienen, en daarmee uitgekomen op het opzetten van YouTube Cash Cow Channels.

Dit was zo’n enorm groot succes dat ze zelfs haar studie kon stopzetten en ze leeft nu van haar kanalen en uiteraard haar Cash Cow Academy cursus.

In deze cursus ga je dus haar fouten overslaan en gelijk haar succes over kopiëren en toepassen.

Op deze foto zie je Jelline Brands, oprichtster van de Cash Cow Academy
Jelline Brands

Wat houdt de Cash Cow Academy cursus in?

Zoals de naam van de cursus al doet vermoeden ga je alles leren in deze cursus over het opzetten van een Cash Cow Channel, dit is dus niet een Youtube kanaal zoals ik heb met allemaal reviews.

Nee, met een Cash Cow Channel heb je maar 1 doel en dat is geld verdienen en dit doe je door het verzamelen van zoveel mogelijk abonnees en views.

Zodra jij namelijk 1000+ abonnees op YouTube hebt en 4000+ uren aan views kom je in aanmerking voor het YouTube Partner Programma en kan je door middel van korte advertenties een extra inkomen creëren. Daarnaast kan je zelfs geld neerleggen om sneller in aanmerking te komen.

Ik volg zelf ook Youtuber’s en die krijgen tussen de €200,00 en €600,00 per video dus dit kan in de loop der tijd ontzettend oplopen.

Daarnaast ga je vooral leren in deze cursus hoe je speciale video’s moet maken die juist gericht zijn op het krijgen van zoveel mogelijk bezoekers. Denk bijvoorbeeld aan video’s als:

 • Top 10 mooiste raceauto’s
 • Bijvoorbeeld Top 10 mooiste vakantiehuizen
 • Top 10 engste huizen ter wereld

Jelline Brands gaat je hier alles stap voor stap over uitleggen in een mooie online omgeving die gemaakt is met Huddle (hoge kwaliteit cursus omgeving), daarnaast zal Jelline ook haar succesvolle blauwdruk met je delen zodat jij haar succes kan over kopiëren en ook stap voor stap geld kunt verdienen met YouTube.

In het volgende hoofdstuk deel ik weer mijn video review om je een goed beeld te geven over deze uitgebreide cursus.

Op deze foto zie je de online omgeving van de Cash Cow Academy
Cash Cow Academy online omgeving

Cash Cow Academy Review [VIDEO]

In onderstaande video neem ik je uitgebreid mee door de cursus zodat je precies kunt zien waar je allemaal toegang tot krijgt mocht je besluiten om de Cash Cow Academy te gaan kopen.

Starten met de Cash Cow Academy? Gebruik dan deze link voor 200 euro kassakorting of zie de algemene website ter informatie

De kortingscode MARC200 is ook te gebruiken bij betaling in termijnen.


Voor wie is de Cash Cow Academy geschikt?

Deze cursus is feitelijk voor iedereen geschikt en dat heeft ermee te maken dat jij zelf nooit in beeld hoeft te komen. Daarnaast kost het feitelijk geen geld om een YouTube kanaal op te zetten.

Wel moet je er zeker rekening mee houden dat er enige tijd overeen gaat voordat je video’s gezien gaan worden en voordat het daadwerkelijk geld gaat opleveren. Uiteindelijk is en blijft het doel om zoveel mogelijk views te gaan krijgen zodat je mee kan doen met het partnerprogramma.

Zodra het geld gaat opleveren kan je er wel voor kiezen om delen te gaan uitbesteden zodat je wellicht nog meer kanalen kan gaan beginnen.


Waar bestaat de Cash Cow Academy cursus uit?

Zoals al eerder gezegd is de Cash Cow Academy cursus gemaakt met huddle, dit betekent dat je in een mooie online omgeving toegang krijgt tot allemaal modules vol met lessen. Deze kan je volledig in eigen tempo volgen.

Kijken we even naar de cursus zelf, dan bevat de hoofd cursus maar liefst 14 modules en 55 lessen. Deze zal ik hieronder kort bespreken zodat je precies ziet wat je allemaal gaat leren.

Daarnaast bevat deze cursus ook nog enkele bonus modules met specifieke lessen. Denk aan:

 • Cash Cow Academy voor gevorderden (3 modules en 5 lessen)
 • Content maken voor gevorderden (5 lessen)
 • Thumbnails maken voor gevorderden (2 modules en 4 lessen)
 • YouTube-kanaal promoten en laten groeien (5 modules en 8 lessen)
 • Bonus strategieën
 • Casestudie (4 lessen)
 • De sleutel tot succes (3 lessen)
 • Groepscoachings (opnames)
 • Module Financiën (2 modules en 2 lessen)

Module #1 – Introductie

Tijdens module 1 maken we kennis met Jelline en vooral ook het businessmodel van het maken van deze manier van YouTube video’s. We komen al snel achter de voordelen en later zal je ook zien hoeveel je uit handen kan geven mocht je ergens niet goed in zijn.

Ook krijg je in deze module toegang tot het exclusieve Discord kanaal waar alle leden van deze cursus inzitten, daarnaast krijg je uiteindelijk toegang tot de whatsapp groep en facebook groep dus dit zit goed in elkaar.

Deze eerste module bevat de volgende 3 lessen:

 • Cash Cow Academy introductie
 • YouTube Cash Cow Channels introductie
 • Word lid van de exclusieve Discord

Module #2 – Winstgevende nichemarkten

Nichemarkten is iets wat terugkomt in ieder businessmodel, kijken we naar affiliate marketing daar doe je ook onderzoek naar nichemarkten die het hele jaar populair zijn en dat is met bijvoorbeeld dropshipping producten niet anders.

In module 2 ga je dus kijken naar welke markten het hele jaar populair zijn en vooral waar mensen naar zoeken zodat ze uiteindelijk op jouw YouTube kanaal gaan komen. Daarnaast deelt Jelline ook de 30 bestbetaalde nichemarkten.

Uiteindelijk is het ook de bedoeling dat je een nichemarkt kies waar je al enig verstand van hebt zodat jij lange tijd video’s kunt gaan maken en dat je motivatie hoog blijft.

Op deze foto zie je Module #2 - Winstgevende nichemarkten van de Cash Cow Academy
Module #2 – Winstgevende nichemarkten

Deze tweede module bevat de volgende 5 lessen:

 1. 30 Best betaalde nichemarkten
 2. Kies de ideale nichemarkt voor jou
 3. Specifieke nichemarkt kiezen
 4. Geheime best betaalde nichemarkten
 5. Ken je doelgroep

Module #3 – YouTube-kanaal opzetten

In module 3 ga je leren hoe je een YouTube kanaal moet omzetten, hier weet ik er alles van want heb 6 websites en 6 YouTube kanalen maar ook hier heb ik weer het 1 en ander geleerd wat nog beter kon en dit ook gelijk aangepast.

Na deze module weet jij dus precies hoe je stap voor stap je eigen YouTube-kanaal moet opzetten en zelfs hoe je een eigen logo moet maken en de banner.

Dit alles leer je in 1 video.

Op deze foto zie je Module #3 - YouTube-kanaal opzetten van de cash cow academy

Module #4 – Basisprincipes voor het maken van content

Uiteindelijk draait je YouTube-kanaal om het maken van content en deze basisprincipes hierachter ga je leren in module 4. Je gaat dus stap voor stap alles leren waar je video’s aan moeten voldoen zodat jij de beste content live kan gaan zetten.

Denk bijvoorbeeld aan het maken van een goede thumbnail of bepaalde technieken en software die je kan gaan gebruiken bij het maken van de content.

De vierde module bevat de volgende 5 lessen:

 • Basisbenodigdheden
 • Onderwerpen voor YouTube-video’s
 • YouTube video’s maken
 • Thumbnails maken
 • Kwaliteit of kwantiteit

Module #5 – YouTube-video’s optimaliseren en publiceren

Zoals ik al in mijn intro heb verteld is YouTube de nummer 3 zoekmachine in de wereld, het is dus heel belangrijk dat jij de puntjes op de i gaat zetten betreft je YouTube-video’s en dat is precies wat je gaat leren in de 5e module.

Je gaat namelijk alles leren over hoe jij je video’s moet optimaliseren zodat ze beter gevonden gaan worden, daarnaast gaat Jelline Brands een geheime techniek delen die ze zelf heeft toegepast.

Het optimaliseren gaat voor meer views zorgen en is dus echt onmisbaar in deze cursus.

Op deze foto zie je Module #5 - YouTube video's optimaliseren en publiceren van de Cash Cow Academy
Module #5 – YouTube-video’s optimaliseren en publiceren

De vijfde module bevat de volgende 3 lessen:

 • YouTube-video’s optimaliseren en publiceren
 • Meteen hoog eindigen in de zoekresultaten
 • Gevorderde zoekmachine optimalisatie

Module #6 – YouTube automatisatie

In module 6 ga je leren hoeveel er mogelijk is door middel van automatisering, uiteraard kan je ervoor kiezen om alles zelf te doen en veel tijd te besteden maar je kan bijvoorbeeld al je YouTube video’s plannen zodat ze automatisch op je kanaal komen.

Ook gaat Jelline je alles vertellen wanneer je geld begint te verdienen wat je allemaal kan uitbesteden en dus niet meer zelf hoeft te doen.

Jelline Brands gaat er ook voor zorgen dat je gelijk actie gaat ondernemen, Jelline geeft je verschillende tips en ik raad je aan om deze gelijk op te volgen en in actie te komen.

Op deze foto zie je Module #6 - YouTube automatisatie uit de cash cow academy

De zesde module bestaat uit de volgende 7 lessen:

 • Alles zelf doen of uitbesteden?
 • Tekstschrijver inhuren en instructies geven
 • Stemacteur inhuren en instructies geven
 • Video editor inhuren en instructies geven
 • Thumbnail specialist inhuren en instructies geven
 • Compleet team inhuren en instructie geven
 • Team systematiseren en organiseren

Module #7 – Toelating tot het YouTube-partnerprogramma

Uiteindelijk draait deze cursus ook vooral om het YouTube-partnerprogramma, hiermee zal je namelijk korte reclame filmpjes krijgen tijdens je video’s en daar zal je dan geld voor krijgen. Hoe meer bezoekers de video’s kijken hoe meer geld je krijgt.

Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je geen toegang tot het programma krijgt, want je kan ervoor kiezen om het in eigen tempo te doen of abonnees en views te kopen en vanuit daar te gaan opbouwen zodra je in het programma zit.

In deze module krijg je dus heel veel tips van Jelline hoe jij geld kunt gaan verdienen met YouTube en dat is precies wat je wilt met een Cash Cow Channel uiteraard. Daarnaast krijg je ook uitleg over het toepassen van Affiliate marketing en dropshipping.

Op deze foto zie je Module #7 - Geld verdienen met YouTube van de Cash Cow Academy
Module #7 – Toelating tot het YouTube-partnerprogramma

Deze zevende module bevat de volgende 8 lessen:

 1. Toelating tot het YouTube partnerprogramma
 2. YouTube kanaal koppelen aan Google Adsense
 3. Samenwerken met een netwerk
 4. YouTube-kanaal kopen
 5. Advertentiestrategie
 6. Samenwerken met merken en bedrijven
 7. Affiliate Marketing
 8. Dropshipping

Module #8 – De vijf belangrijkste factoren van succesvolle YouTube kanalen

Hier volg ik zelf al enige tijd Gio Latooy die elke dag om 17:30 een dag video online zet en met meer dan 1 miljoen abonnees is hij natuurlijk ontzettend succesvol.

In module 8 ga je alles leren over wat een YouTube kanaal nu eigenlijk succesvol maakt en deze vijf belangrijkste factoren ga je natuurlijk ook toepassen op je eigen kanaal.

Jij kan net zo succesvol worden als Gio, en de eerste stap is uiteraard om de Cash Cow Academy cursus te kopen ;).

Deze achtste module bevat de volgende 5 lessen.

 • Factor 1: kijkersloyaliteit
 • Factor 2: klikfrequentie
 • Factor 3: kijker sessietijd
 • Factor 4: de gouden combinatie
 • Factor 5: de 80/20-regel

Module #9 – De magische formule voor een virale YouTube video

In module 9 ga je alles leren over hoe jij moet zorgen om je video’s viraal te gaan binnen YouTube, je wilt zoveel mogelijk mensen bereiken met je video’s en zo veel naamsbekendheid creëren.

Dit zal uiteindelijk leiden naar veel meer views en dit leidt weer naar veel meer inkomsten. Jelline Brands gaat je in deze module haar magische formule delen die jij ook kunt toepassen op je video’s.

Deze negende module bevat de volgende 4 lessen:

 • Stap 1. Technieken om ideeën voor virale video’s te vinden
 • Stap 2. Balans clickbait en goede kwaliteit
 • Stap 3. De ADHD-strategie
 • Stap 4. Interactie met de kijkers

Module #10 – De geheimen om snel te groeien

Er komt nog best veel kijken bij het laten groeien van je YouTube-kanaal en dat ga je gelukkig ook leren in module 10. Jelline gaat je namelijk al haar tips geven die ervoor gaan zorgen dat je het maximale eruit haalt en dus snel gaat groeien.

1 van haar tips is dat jij je moet gaan richten op evergreen content, dit betekent dat jij video’s moet maken over een onderwerp wat feitelijk het hele jaar populair is waardoor je dus het hele jaar veel views gaat krijgen.

Uiteraard gaat Jelline deze evergreen niches uitgebreid met je doornemen.

Op deze foto zie je Module #10 - De geheimen om snel te groeien van de Cash Cow Academy
Module #10 – De geheimen om snel te groeien

De tiende module bevat de volgende 5 lessen:

 • Actuele en populaire content
 • Actief reacties plaatsen
 • Zorg dat mensen abonneren
 • Community tabblad
 • Eindschermen

Module #11 – Gegevens analyseren

Of je nu een eigen website hebt gericht op affiliate marketing of een dropshipping webshop, je moet altijd onderzoek doen naar welke pagina’s of producten het goed doen en welke niet.

Dit is met een YouTube kanaal niet anders, in module 11 ga je dus alles leren hoe jij de gegevens van je kijkers kunt analyseren en hoe je dit weer kunt verbeteren.

Trial and Error, online zetten, leren van je fouten en vooral het steeds beter willen doen.


Module #12 – Opschalen

Uiteindelijk wil je natuurlijk maar 1 ding en dat is opschalen. Waarom stoppen bij een bepaald bedrag aan inkomsten als je feitelijk x10 kan gaan. Meer geld en views gaat leiden naar nog meer vrijheid.

Jelline Brands deelt in deze module verschillende tips over hoe jij kunt gaan opschalen en hier kijk je dus echt mee hoe zij dit ook heeft toegepast. Erg leerzaam dus!

Deze twaalfde module bevat de volgende 2 lessen:

 • Meerdere YouTube-kanalen beheren
 • Gids voor het selecteren van nichemarkten voor meerdere kanalen

Module #13 – De grootste problemen voor Cash Cow Channels opgelost

In elk tak van geld verdienen kan je tegen problemen aan komen, hier heb ik bijvoorbeeld in mijn beginperiode afbeeldingen in mijn blogs gebruikt waar auteursrechten aan zaten en dat is uiteindelijk een duur grapje geworden. Sinds dien gebruik ik alleen afbeeldingen die ik zelf heb gemaakt of mag gebruiken.

En dit is precies wat je in deze module gaat leren, je leert dus alles om je uit de problemen te helpen bij het opzetten van je Cash Cow Channel.

Jelline heeft in haar beginperiode ook problemen gehad, en met deze module wil ze ervoor zorgen dat jij deze problemen niet gaat krijgen. Ook komt ze met oplossingen mocht je als problemen hebben bijvoorbeeld.

Deze dertiende module bevat de volgende 4 lessen:

 • Toelating tot het YouTube-partnerprogramma met een compilatiekanaal
 • Auteursrechtschending voorkomen en oplossen
 • Beperkte advertenties
 • Lijst van woorden die de Kosten Per Mijl verlagen

Module #14 – Langetermijnvisie

Deze laatste module voelde hier een beetje als de bekende mindset module, het kijken naar de lange termijn en vooral het blijven doorzetten en je doelen voor ogen zien.

Je gaat ook leren hoeveel video’s je ongeveer online moet zetten voordat de views echt gaan toenemen en dat zijn er gelukkig minder dan je denkt namelijk 33.

Hier heb ik al meerdere kanalen met meer dan 33 video’s en zag inderdaad bij de 33e video dat al mijn oude video’s ook opeens vaker bekeken werden. Minimaal 33 video’s dus online zetten.

Deze laatste module bevat 1 les.

Op deze foto zie je Module #14 - Langetermijnvisie van de Cash Cow Academy
Module #14 – Langetermijnvisie

Wat zijn de gratis extra’s van de Cash Cow Academy?

Het is tegenwoordig steeds meer vanzelfsprekend dat je heel veel gratis bonussen erbij krijgt, persoonlijk vind ik het nog steeds bijzonder dat er zoveel bij zit terwijl de cursus zelf ook al erg uitgebreid is.

Ik zal de belangrijkste hieronder even kort bespreken.

Extra #1 – Groepscoaching

Deze bonus is naar mijn mening gelijk het meest waardevol, je krijgt namelijk wekelijkse groepscoaching sessies waar je al je vragen kunt stellen. Je ziet heel veel cursussen die maandelijkse sessies doen maar Jelline geeft het goede voorbeeld.

Deze sessies worden in grote lijnen gegeven door expert en coach Noah Morris maar Jelline zie je wel regelmatig in speciale sessies waarin iemand naar voren komt die bijvoorbeeld al heel veel succes heeft behaald en dan doen ze een Q & A (Questions and Answers).

Mocht je er niet bij kunnen zijn, dan is dat ook geen probleem want ze worden opgenomen.

Op deze foto zie je groepscoaching uit de Cash Cow Academy
Extra #1 – Groepscoaching

Extra #2 – Casestudie

Je krijgt ook toegang tot een casestudie waarin ze een praktijkvoorbeeld laten zien hoe een student in 3 maanden tijd van € 0,00 naar € 10.000 is gegaan.

Daar kan je uiteraard ontzettend veel van leren en daarmee zie je ook gewoon wat er mogelijk is met het beginnen van een Cash Cow Channel!

Op deze foto zie je een Casestudie uit de Cash Cow Academy
Extra #2 – Casestudie

Extra #3 – Module financiën

Als je eenmaal geld begint te verdienen dan zal je je moeten inschrijven bij de kvk en dan komt er gelijk heel wat bij kijken zoals btw-aangifte en belasting.

Gelukkig krijg je toegang tot een financiën module waar je al deze vragen uitgebreid gaat bespreken.


Extra #4 – De sleutel tot succes

Naar mijn mening is deze extra een beetje de bekende mindset module, je gaat hier alles leren over het maken van doelen en vooral ook het najagen hiervan en niet opgeven als het even tegenzit.


Extra #5 tm #9 – Extra aanvullende modules.

Tijdens deze extra’s krijg je nog toegang tot extra modules. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van Bonus strategieën of hoe jij je eigen YouTube-kanaal moet gaan promoten tot het maken van Thumbnails maken voor gevorderden. Het zijn de volgende modules:

 • Cash Cow Academy voor gevorderden
 • Thumbnails maken voor gevorderden
 • YouTube kanaal promoten en laten groeien
 • Content maken voor gevorderden
 • Bonus strategieën

Wat zijn de Cash Cow Academy ervaringen?

Ondanks dat de Cash Cow Academy cursus nog relatief jong is zijn er al aardig wat ervaringen te vinden, en deze zijn gelukkig net als ik erg positief.

Dit heeft er ook mee te maken dat Jelline Brands mogelijk een unieke speler is op de markt en dat zorgt er zeker voor dat veel mensen de Cash Cow Academy kopen.

Momenteel hebben al meer dan 40 mensen een review achtergelaten bij Trustpilot en is het gemiddelde een 4,8 van 5. Dus een erg hoge en positieve score.

Hieronder deel ik enkele Cash Cow Academy ervaringen:

Op deze foto zie je Cash Cow Academy ervaringen

Wat zijn mijn ervaringen over Jelline Brands?

Zoals de lengte van deze lange review al doet vermoeden wellicht ben ik ook erg tevreden over de Cash Cow Academy en over Jelline Brands.

Het is duidelijk dat ze heel veel kennis heeft en daarnaast deelt ze ook heel veel praktijkvoorbeelden die jij zo kunt gaan overnemen als beginner.

Daarnaast komt ze erg sympathiek over en ze doet haar uiterste best om zoveel mogelijk mensen te helpen, daarom is het ook extra leuk dat dit op zowel facebook als whatsapp doet zodat ze zoveel mogelijk mensen bereikt.

Jelline Brands bewijst echt dat het mogelijk is om met een Cash Cow Channel op YouTube geld te verdienen.


Direct starten met korting?

Net zo te spreken over de Cash Cow Academy als ik? Dan wil ik je wijzen dat er via deze link gelijk 200 euro korting in je kassamandje komt of gebruik los code MARC200.


Wat zijn de voor- en nadelen van de Cash Cow Academy?

Ik bespreek in elke review ook altijd de voor- en nadelen of de plus en minpunten dus hierbij:

Voordelen van de Cash Cow Academy

 • Jelline Brands heeft enorm veel kennis en deze kennis deelt ze uitgebreid met je in deze cursus. Ze heeft niet alleen veel kennis, ze deel ook al haar technieken die jij zo kunt gaan overnemen.
 • Deze cursus is erg uitgebreid. Je krijgt niet alleen toegang tot maar liefst 14 modules van de cursus zelf, je krijgt ook toegang tot heel veel bonussen en er is een uitgebreide community waar je al je vragen kan stellen.
 • De cursus zit leuk in elkaar. Daarnaast vind ik dat de cursus erg leuk in elkaar zitten en zeker niet saai, dit zorgt ervoor dat gelijk aan de slag gaat met wat je aan het leren bent en er gelijk een succes van wilt maken.
 • Veel gratis bonussen. Zoals eerder gezegd krijg je toegang tot heel veel bonussen, veel verschillende video’s en lessen betreft aanvullende onderwerpen en daarnaast krijg je toegang tot een community op zowel facebook, WhatsApp en discord.
 • Betaling in termijnen. Jelline biedt ook betaling in termijnen aan, je kan zowel in 6 termijnen als 3 termijnen betalen waardoor het voor iedereen mogelijk zou moeten zijn om te beginnen met deze cursus.
 • Praktijkvoorbeelden. Jelline Brands maakt enorm veel gebruik van praktijkvoorbeelden en daar lees je ontzettend veel van omdat je het ook gelijk kan toepassen op je eigen YouTube kanaal.
 • Levenslang toegang. Tegenwoordig zie je dat mensen steeds vaker werken met abonnementen, Jelline doet dit gelukkig niet dus het is echt een éénmalige aanschaf.

Nadelen van de Cash Cow Academy

 • Prijzen van de cursus. Ik vind het zelf enigszins verwarrend dat er op de website wordt gesproken over prijzen exclusief btw. De kans is heel groot dat jij “gewoon” het bedrag inclusief btw moet betalen.
 • Cursus voelt soms wat onpersoonlijk. Jelline komt zelf niet in beeld tijdens de cursus, je zal dus voornamelijk naar sheets kijken en luisteren naar haar stem. Dit kan enigszins onpersoonlijk voelen (dit is overigens een persoonlijke mening)

Hoeveel kost de Cash Cow Academy?

Mocht je besluiten om de Cash Cow Academy te gaan kopen dan heb je gelukkig genoeg verschillende keuzes zodat het voor iedereen mogelijk zou moeten zijn om met deze cursus te beginnen.

Je kunt namelijk de volgende keuzes:

 • Je betaalt in 1 keer het bedrag van 1197 euro exclusief BTW
 • Of je betaalt in 3 maandtermijnen van 447 euro exclusief BTW
 • Je betaalt in 6 maandtermijnen van 297 euro exclusief BTW

Zoals je ziet spreekt Jelline op haar websites over prijzen exclusief btw, dit heeft ermee te maken dat je als ondernemer de btw kan terugvragen. Ben jij geen ondernemer dan zal je dus nog 21% erbij moeten tellen.

Gelukkig kan je via mijn links starten met 200 euro korting in je winkelmandje. Deze korting met code MARC200 is ook geldig bij betaling in termijnen.

Een prijs is en blijft persoonlijk, ik zou echt kijken wat een cursus je kan opleveren in plaats van wat het je kost. Uiteindelijk kan je uiteindelijk een passieve vorm van inkomen creëren door het maken van YouTube video’s.

Ben je iemand die dit bedrag nog niet kan betalen, dan zou je ook kunnen beginnen met haar Cash Cow Blueprint.


Conclusie: Cash Cow Academy kopen of niet?

We zijn bij het einde gekomen van deze Cash Cow Academy review. Ik hoop je een uitgebreid beeld te hebben gegeven over deze uitgebreide cursus die ervoor gaat zorgen dat jij een YouTube-kanaal gaat maken, laat groeien en gaat zorgen voor inkomsten.

Jelline Brands neemt je stap voor stap door het hele proces en de bonussen zorgen voor een zeer complete cursus. Daarnaast is het een éénmalige aanschaf en krijg je levenslang toegang.

Wel moet er gezegd worden dat niet 1 businessmodel zonder slag en stoot gaat en dat je zeker de nodige discipline nodig hebt om constant video’s te gaan uploaden en bezig te blijven en vooral niet op te geven.

Daarnaast krijg je ook toegang tot een casestudy waar er in 3 maanden tijd van € 0,00 naar € 10.000 per maand is gewerkt en dit succes kan jij echt gaan overnemen.

Wacht dus niet langer en pak die €200,00 korting via onderstaande banner of ga naar de algemene website en stap nu in de wereld van YouTube samen met Jelline Brands!

Wil je gelijk starten? Gebruik dan deze link voor 200 euro kassakorting in je winkelmandje.

De kortingscode MARC200 is ook te gebruiken bij betaling in termijnen.


Cash Cow Academy FAQ (veel gestelde vragen)

Hieronder deel ik nog enkele veel gestelde vragen:

 • Bestaat er een Cash Cow Academy kortingscode?

Goed nieuws! Doordat ik zelf ook erg actief ben met YouTube mag ik van Jelline de Cash Cow Academy 200 euro korting aanbieden via deze speciale link in het winkelmandje of los als kortingscode MARC200 Zeker gebruiken dus. Ook te gebruiken bij het betalen in termijnen.

 • Is de Cash Cow Academy voor iedereen geschikt?

Ja, deze cursus is zeker voor iedereen geschikt. Dit heeft ermee te maken dat je veel uit handen kan geven en ook niet technisch hoeft te zijn om de video’s te maken. Wel zal je zeker hard moeten werken aangezien het geen snel geld verdienen methode is. Je zal uiteindelijk veel video’s moeten uploaden en door blijven gaan.

 • Wat heb je nodig om deze cursus te volgen?

Doordat het een online cursus is, is de cursus zowel op je mobiel, tabblad als computer te volgen. Je hebt wel een internetverbinding nodig.

 • Is de Cash Cow Academy aan te raden?

Ja! Ik ben zeer te spreken over de Cash Cow Academy en hij is ook uniek op de markt momenteel. YouTube is gewoon een kanaal wat voor altijd mee zal gaan en waar je zeker leuk geld mee kunt verdienen. Zeker een businessmodel naar financiële vrijheid mits je er hard voor wilt werken.

 • Deelt Jelline Brands ook resultaten?

Ja, in haar cursus zal je regelmatig ook case studies zien van opgezette YouTube kanalen, daarnaast zou je ook kunnen beginnen met haar Cash Cow Blueprint waar je in 20 lessen inzicht krijgt in haar casestudie kanaal, waarmee zij $150.000+ heeft verdiend in 4 maanden!

Print Friendly, PDF & Email

Cash Cow Academy

1197 euro
8.5

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.5/10

Garantieregeling

7.0/10

Prijs

8.0/10

Pluspunten

 • Jelline Brands heeft zelf een goedlopend kanaal en daar ga jij alles van leren
 • Erg uitgebreide cursus en veel bonussen
 • Betalen in termijnen en levenslang toegang
 • Online cursus en volledig in eigen tempo te volgen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Dit businessmodel blijft hard werken en is zeker geen snel geld verdienen methode
 • Jelline Brands komt zelf nooit in beeld, dit kan onpersoonlijk aanvoelen (dit is een persoonlijke mening)
 • Prijzen kunnen wat onduidelijk zijn

Plaats een reactie