High Ticket Dropship Academy Review van Joshua Kaats (2022) + Ervaringen.

High Ticket Dropship Academy is de gloednieuwe training van Joshua Kaats die je alles gaat leren over dropshipping op de Nederlandse markt met de verkoop van een hogere prijs producten en hogere marges.

High Ticket Dropship Academy richt zich op de Nederlandse en Europese markt met duurdere producten, de vorge cursus van Joshua onder de naam Dropship Academy richt zich vooral op de leveranciers uit Aziatische landen met goedkopere producten.

Je gaat dus echt leren hoe je producten tussen de € 200,00 en € 2000,00 kunt gaan verkopen met een winstmarge die wel kan oplopen tot € 500,00+ per product. Dit zorgt er ook voor dat deze dropship cursus iets duurder is. Wel krijg je levenslang toegang.

Liever regulier dropshipping? zie dan mijn review over dropship academy 4.0

Leestijd: 17 minuten


Via de optie Betalingsregelingen kan je ook kiezen voor 5 termijnen per creditcard.

Inhoudsopgave


Wie zijn de verkopers van de High Ticket Dropship Academy?

Joshua Kaats is de grote man waarvan je les gaat krijgen in deze uitgebreide training, en dit doet hij samen met Sven Jansen.

Joshua is al sinds 2017 bezig met dropshipping en als we kijken naar zijn auto collectie dan doet hij het goed!

Sven was daarnaast ook Coach in de eerste training dropship Academy en is daarnaast ook business partner van Joshua.

Je krijgt dus les van beide heren in de High Ticket Dropship Academy.

Op deze foto zie je Joshua Kaats en Sven Jansen, de oprichters van de training High Ticket Dropship Academy
Sven jansen & Joshua Kaats

Wat houd de High Ticket Dropship Academy precies in?

Als we kijken naar de High Ticket Dropship Academy dan lijkt hij erg op de dropship academy.

Deze training richt zich alleen op een hele andere markt en daar hoort ook weer een andere manier van een webshop bouwen bij.

Dit is dus een zeer uitgebreide videocursus die je van A tot Z alles leert over geld verdienen via Dropshipping door het beginnen van een eigen dropship webshop.

Daarnaast krijg je maar liefst 270 persoonlijke coaching sessies waar je samen naar je webwinkel gaat kijken.

Je gaat daarom ook een Lifetime abonnement aan, dit laat ook zien dat je serieuze stappen wilt ondernemen, daarmee hoef je dus maar 1 bedrag te betalen voor altijd.

Nadat je deze training hebt aangeschaft krijg je toegang tot een duidelijke online module waar je les voor les alles kan volgen.

Zoals je hieronder kunt zien, dit is zoals je rechtsboven in de afbeelding ook op naam. Daaronder bespreek ik de High Ticket Dropship Academy in een uitgebreide Video Review

Op deze foto zie je de online omgeving van de High Ticket Dropship Academy

High-Ticket Dropship Academy Review (HTDSA) [VIDEO]

Ik heb mijn best gedaan om je weer een goede indruk te geven over deze training en wat je allemaal krijgt mocht je de High-Ticket Dropship Academy kopen.

Dit is wel mijn eerste video, dus houd hier rekening mee. Wel hoop wel iets van een inkijk te hebben gegeven in de training zelf.

Via de optie Betalingsregelingen kan je ook kiezen voor 5 termijnen per creditcard.


Wat is het verschil tussen de Dropship Academy 4.0 en de High Ticket Dropship Academy?

Zoals je wellicht in mijn Dropship Academy 4.0 review hebt kunnen lezen richt je je met de Dropship Academy 4.0 op Low Ticket dropshipping. Hier ga je producten leveren vanuit buitenlandse leveranciers in bijvoorbeeld Azië zoals China en het verkopen van goedkopere producten.

De Methode die in dit High Ticket Dropshipping model wordt gehanteerd is heel anders, je gaat namelijk een samenwerking aan met Nederlandse of Europese leveranciers en je gaat duurdere producten verkopen.

High Ticket Dropshipping is echt stukken populairder aan het worden afgelopen jaren in Nederland. Dit omdat de kwaliteit stukken beter is en de marges stukken hoger zijn.

Daarnaast is low ticket dropshipping ook regelmatig negatief in het nieuws vanwege de goedkope producten en de lange levertijden of dat producten helemaal niet kwamen.

Tip: Kijk dus even goed tussen de verschillende tussen beide Dropshipping methodes en maak dan een beslissing waar je je dropshipping business gaat beginnen.

Wat zijn 5 verschillen tussen de Dropship Academy en de High Ticket Dropship Academy?

Dropship Academy 4.0

 • Low ticket producten liggen vaak tussen de 10 euro en 20 euro per stuk.
 • Lage prijzen verkopen sneller en dus meer verkopen. Wel lagere marges
 • Samenwerkingen met Aziatische leveranciers
 • Levertijd van minimaal 2 tot 3 weken
 • Lagere marge en dus meer verkopen nodig om bijvoorbeeld mee rond te komen.

High Ticket Dropship Academy

 • High Ticket producten beginnen bij 200 euro en kunnen eindigen bij 2000 euro
 • Hoge verkoopprijzen verkopen in het algemeen lastiger. Wel hogere marges
 • Samenwerkingen met Europese en ook Nederlandse leveranciers
 • Levertijd van 1 tot 5 werkdagen
 • Hoge marge en dus minder verkopen nodig om bijvoorbeeld mee rond te komen.

Dropship Academy vs High Ticket Dropship Academy

Op de vraag wat de beste dropshipping cursus is? Daar is er geen simpel antwoord mogelijk.

Zowel de High Ticket Dropship Cursus en de Dropship Academy cursus zijn eigenlijk uniek en je kan met beide zeker een succesvol dropshipping business beginnen.

Je moet gewoon bij jezelf afvragen of je beter bent in het verkopen van low ticket producten als zonnebrillen, opladers of oordopjes of dat je echt een stap verder wilt gaan met High Ticket producten zoals bijvoorbeeld Fitnessapparatuur of een jacuzzi.

Beide hebben een andere aanpak, en zowel communicatie, levertijden en marges zijn anders.

Ook kan je feitelijk eerder geld verdienen met de Dropship Academy omdat je webshop van minder hoge kwaliteit moet zijn en je al sneller producten erop kunt zetten omdat er minder kennis nodig is.

Bij High Ticket Dropship Academy moet je echt een hoge kwaliteit webshop neerzetten en zal je eerst leveranciers moeten gaan zoeken.

Welke keuze je ook kiest, je kan er alleen een succes van maken als je echt doorzet. Blijven bouwen en dan komt het helemaal goed! Heel veel succes met het maken van je keuze.


Wat is High Ticket Dropshopping?

High ticket dropshipping is het dropshippen van dure producten van minimaal tussen de € 200,00 en er zit niet echt een maximum aan.

Het voordeel hiervan is dat er een hoge winstmarge op zit wat betekend dat je een stuk minder producten hoeft te verkopen als je het vergelijkt met Low Ticket Dropshipping.

In zijn cursus kwam hij vaak met het voorbeeld van een ergobike waar hij na advertentiekosten per stuk € 300,00 winst had.

Kan je je voorstellen als je een low-ticket product als oordopjes verkoopt, hoeveel je er dan moet verkopen voor € 300,00 winst.

Een ander voordeel is omdat het product flink wat kost, dat je heel gerichte mensen krijgen die al interesse hebben.

De High Ticket Dropship Academy van Joshua Kaats en Sven Jansen richt zich daarnaast op Nederlandse of Europese leveranciers dus snelle levertijd.


Joshua Kaats heeft een video opgenomen waarin hij vertelt over wat High Ticket Dropshipping precies inhoudt.


Wat zijn de High Ticket dropshipping voordelen?

Hight Ticket Dropshipping is een hele andere vorm van een webshop bouwen dan Low Ticket Dropshipping.

Bij High Ticket ligt de focus op de verkoop van duurdere producten om te verkopen, denk bijvoorbeeld aan e-bikes, fitness materiaal of barbecues.

Doordat de prijs hoger is, is de marge ook hoger. Hierdoor hoef je een stuk minder producten te verkopen dan bij de “normale” manier van dropshippen.

Even de High Ticket voordelen op een rij:

 • Duurdere markt met daardoor hogere marges
 • Minder orders nodig en daardoor minder klantenservice
 • Andere markt en daardoor gerichtere klanten (geen impuls aankopen)
 • Vaak Nederlandse leveranciers en makkelijk contact
 • Snellere levertijden en daardoor blijere klanten

Wat krijg je precies?

Zoals je in al mijn reviews kunt zien, ga ik altijd dieper op het product in en deel ik je mijn High Ticket Dropship Academy ervaringen zodat jij daarna beter weet of dit product iets voor jou is.

De online omgeving bevat 9 modules en een totaal van 9 lessen. Sommige modules bevatten meer dan 20 lessen die je moet doen.

Hieronder ga ik door de verschillende modules.

Module 0: Welkom + Introductie

Voordat we gaan beginnen worden we welkom geheten door Joshua Kaats en Sven Jansen en zullen we ons samenvoegen met nog veel meer High Ticket leden die er net zoveel zin in hebben als wij.

Ik kan me namelijk best voorstellen dat het een grote stap is om zo’n cursus te starten en te gaan leren hoe je met dropshipping wellicht nooit meer voor een baas hoeft te werken.

Hier was het ook wel een aardige stap en was erg blij dat ik ook maandelijks kon betalen via mijn creditcard.

Op deze foto zie je Module 0: Welkom + Introductie van de High Ticket Dropship Academy

Module 0 bevat 2 lessen:

 • Welkomstwoord Joshua & Sven
 • High Ticket Introductie

Module 1: Niche Goldmining

In elke tak van online geld verdienen is er sprake van een Niche. Of dit nu een website met affiliate marketing bouwen is of zoals nu met dropshipping.

Je moet namelijk zelf een keuze gaan maken wat voor soort product je wilt gaan dropshippen en het liefst heb je ook al een beetje kennis over dit product.

Daarmee ben je er overigens nog niet, want daarna ga je samen met Joshua kijken of er wel geld te verdienen is met dat product.

We gaan in deze module ook verschillende high ticket dropship eisen af om te kijken of het product wel voldoet.

Ook krijg je de zogenaamde goldmine list die je zelf gaat invullen, hier krijg je dan op de ingevulde antwoorden een niche eruit die helemaal op jouw persoonlijk is afgesteld.

Op deze foto zie je Module 1: Niche Goldmining van de High Ticket Dropship Academy

Module 1 bevat 13 lessen en dit zijn de volgende:

 • Introductie
 • Pricing
 • De Gouden Doelgroep
 • Merkloyaliteit
 • Goldmine List
 • Marktonderzoek 101
 • Gemiddelde prijs
 • Evergreen
 • Doelgroep definiëren en merkloyaliteit
 • Maandelijks zoekvolume
 • Aantal leveranciers
 • Dropship Proof
 • Final Notes

Module 2: Webshop Magneet

Nadat je je niche en product hebt gekozen is het tijd om te werken aan het krijgen van bezoekers naar je webshop (en ik kan je vertellen dat het best lastig is).

Gelukkig gaat in module 2 E-commerce expert Sven Jansen je helpen met je webshop een stuk aantrekkelijker te maken.

We gaan namelijk beginnen met het plaatsen van dummy producten (geen echte producten) op onze webshop wat een beeld zal geven voor de leverancier hoe de website eruit komt te zien.

We gaan dus eerst aan de slag met het maken van onze webshop voordat we een leverancier gaan benaderen.

Op deze foto zie je Module 2: Webshop Magneet van de High Ticket Dropship Academy

Module 2 bevat 19 lessen en dat zijn de volgende:

 • Introductie Webshop Magneet
 • Thema kiezen Betaald vs Gratis + voorbeeld
 • Rondleiding Shopify
 • Brandingpakket
 • (Dummy) Product toevoegen
 • Collectie aanmaken
 • Menu’s aanmaken
 • Domeinnaam Registreren
 • Pagina’s en blogposts toevoegen
 • Shopify instellingen + notificaties
 • Stock foto’s vinden en bewerken
 • Kleurenpalet
 • Shopify App Store
 • De Shopify support contracten + FAQ
 • Shopify Status
 • Zakelijk Telefoonnummer Aanvragen
 • Gsuite aanmaken
 • Facebook Business Manager + Pagina
 • Pixel Aanmaken en Toevoegen aan de Website

Module 3: Shoptimized Thema

Elke website bouw je met een thema, je hebt veel keuze tussen gratis thema’s en je kan kiezen voor een betaald thema die er vaak beter uit ziet en meer functionaliteiten biedt.

In module 3 gaan we dieper in op het thema dat Joshua en Sven gebruiken voor een webshops namelijk Shopify thema Shoptimized.

Dit is een betaald thema en mocht je ervoor kiezen om deze te nemen dan hoef je maar 1 keer een bepaald bedrag te betalen en heb je echt een thema wat er goed uit ziet.

Gelukkig word je nergens toe verplicht, je kan er ook voor kiezen om eerst een gratis thema te doen en later als je de eerste verkopen hebt om over te stappen naar een betaald thema.

Op deze foto zie je Module 3: Shoptimized Thema van de High Ticket Dropship Academy

Module 3 bevat 20 lessen en dat zijn de volgende:

 • Shoptimized thema uploaden + licentie toevoegen
 • Shoptimized support + FAQ/Knowledgebase
 • De Shoptimized walkthrough
 • Aanbevolen afbeeldingformaat
 • Shoptimized Kleuren en lettertype
 • Shoptimized header desktop & mobiel
 • (Mega) Menu’s
 • Shoptimized Homepage Sections
 • Shoptimized Footer
 • Bedrijfsgegevens footer + kleuren aanpassen
 • Shoptimized Product pagina
 • Product pagina sticky ATC tekst aanpassen
 • Shoptimized Winkelmand
 • Collectie pagina
 • Zoekresultaten + 404 pagina
 • Contactpagina
 • View Cart Vertalen
 • Pixel Aanmaken
 • Laatste check voor contact met leveranciers

Module 4: Gratis Shopify Thema

Module 4 is dus voor mensen die hebben gekozen om nu nog voor een gratis thema te gaan. Je krijgt net als module 3 een uitleg hoe je een thema moet downloaden en instaleren.

Ook leren ze je hier toepassen van technieken die bijvoorbeeld standaard in het betaalde thema zitten.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat als je voor de gratis thema kiest dat je dan minder succesvol wordt, hier ben ik met mijn eerste website ook begonnen met een gratis thema, op den duur ben ik overgestapt naar een betaald thema.

Op deze foto zie je Module 4: Gratis Shopify Thema van de High Ticket Dropship Academy

Module 4 bevat 12 lessen en dat zijn de volgende:

 • Gratis thema uitkiezen
 • Rondleiding
 • Vertalen
 • Kleuren & Lettertype
 • Header Desktop & Mobiel
 • Theme Editor
 • Footer
 • Winkelmand & Checkout
 • Product en Collectie Pagina
 • Contact Pagina
 • Pixel aanmaken en aan de Website Toevoegen
 • Laatste check voor contact met leveranciers

Module 5: Leveranciers Fishing

Leveranciers Fishing is het aantrekken van leveranciers om samen mee te gaan werken. Dit alles ga je in module 5 leren.

Je krijgt de tools aangereikt zodat jij precies weet hoe je leveranciers kan benaderen en wat je daarvoor nodig hebt.

Soms kan het zelfs zijn dat je dropship webshop er zo goed uitziet dat leveranciers je zullen aanschrijven om samen met je te werken en hun producten op je website te zetten.

Daarnaast maak je kennis met Tessa Verschuijten, Tessa heeft heel veel ervaring met het benaderen van leveranciers en dit laat ze zien in een video samen met Sven Jansen.

Op deze foto zie je Module 5: Leveranciers Fishing van de High Ticket Dropship Academy

Module 5 bevat 5 lessen:

 • Introductie
 • Leverancier Onderzoek
 • Rangorde Leveranciers
 • Het Gesprek
 • BONUS: Leverancier Fishing Coaching Call Met Tessa Verschuijten

Module 6: Conversie Magic Bootcamp

Conversie is iets wat je vaak ziet terug komen in trainingen en het is echt onzettend belangrijk.

Je kan namelijk nog zoveel bezoekers hebben, maar als ze vervolgens niks doen dan heb je er echt helemaal niks aan.

In module 6 gaan we daarom van Joshua en Sven leren hoe jij van bezoekers ook kopers gaat maken, zonder dat ze weggaan zonder iets te kopen.

Deze module is wel behoorlijk ingewikkeld, gelukkig heb je elke week contact en kon ik mijn vragen stellen.

Op deze foto zie je de Module 6: Conversie Magic Bootcamp van de High Ticket Dropship Academy

Module 6 bevat de volgende 9 lessen:

 • Introductie
 • Funnels en Conversie
 • Online Marketing 101
 • USP Onderzoek
 • Communicatie en Klantpersona
 • Titels en Meta Descriptions
 • Converterende productomschrijvingen
 • Homepage Optimalisatie
 • Productpagina Optimalisatie

Module 7: Conversie Magic Optimalisatie

Deze en de vorige Module 6 horen eigenlijk bij elkaar. Module 6 is voor 80% theorie, en in module 7 je voor 80% de praktijk in.

Het leuke hiervan vind ik ook dat Joshua en Sven de video’s gesplitst hebben. Joshua behandeld namelijk module 6 de theorie, en vervolgens ga je met Sven dit ook toepassen in de praktijk.

We gaan in deze module helemaal onze webhop inrichten en Sven legt precies uit en duidelijk uit wat je hiervoor moet doen.

Wat uiteraard niet geheel onbelangrijk is en dat is dat je dropship webshop ook snel is, je gaat dus met Sven kijken hoe snel je website is en wat je kunt doen om hem nog sneller te maken.

Op deze foto zie je de Module 7: Conversie Magic Optimalisatie van de High Ticket Dropship Academy

Deze module bevat 19 lessen:

 • Introductie
 • Introductie Webwinkelkleur
 • Implementatie Webwinkelkleur
 • Homepage section twee kolommen
 • Betaalmethodes
 • Standaard pagina’s
 • Standaard pagina’s toevoegen
 • Collection filters
 • Product specifieke tabs
 • Mega Menu’s
 • Shipping instellingen
 • Verwachte levertijd instellen
 • Product toevoegen Shopify
 • Conversie Magic: Email notificaties
 • Countdown timer
 • Scarcity Bar
 • Cross sell pop up
 • Dynamische datum weergave
 • Website laadsnelheid checken

Module 8: Sales Funnel Machine

Je website staat en je hebt bezoekers op je website. De eerste stappen zijn gezet met Joshua Kaats en Sven Jansen.

Nu is het tijd om te zorgen voor verkopen, heel veel verkopen.

In module 8 ga je kijken hoe je kan zorgen voor zoveel mogelijk verkopen, dit kan door het maken van speciale verkooppagina’s maar ook zeker door het gebruik van google ads.

Je gaat dus uitgebreid leren hoe jij met google ads bezoekers krijgen naar je webshop door middel van het goed gebruiken van zoekwoorden zodat dit koopgerichte bezoekers zijn.

Voordeel van google ads is ook dat je alleen hoeft te betalen als mensen ook daadwerkelijk op de advertentie hebben geklikt.

En de laatste module bevat ook gelijk de meeste lessen, namelijk maar liefst 23 lessen:

 • Introductie
 • Google Ads Account + GAN koppelen
 • GAN koppelen Shopify
 • Google Merchant Center + koppelen
 • Merchant center aanmaken + Shipping
 • Google Shopping App Installeren
 • Google Ads Walkthrough
 • De Google Product Feed
 • Conversie Acties Meten
 • Google Conversion Tracking
 • Product Checklist
 • Product Feed
 • Voorwaarden Google Shopping
 • Keyword Research
 • Negatieve Zoektermen Analyse
 • Google Ads Test Campagne
 • Uitleg 3 Campagne Structuur
 • Analyse 3 Campagne Structuur
 • A/B Campagne Structuur
 • Bids & Budget
 • Basic Metrics


Wat zijn de High Ticket Dropship Academy gratis extra’s?

Je hoeft niet bang te zijn dat het nu al ophoudt, je krijgt namelijk gratis extra’s die je voor altijd kan toepassen en gebruik van kan maken.

Joshua en Sven hebben een mooie lijst bonussen toegevoegd en hieronder zal ik ze bespreken:

Extra 1 – High Ticket Dropshipping Community via Discord

Joshua Kaats staat bekend om zijn enorme kennis en vooral het delen hiervan.

In deze bonus krijg je daarom toegang tot de dropship Community die vol zit met leden die dezelfde passie hebben.

Sinds 2022 heeft deze community een upgrade gekregen en krijg je toegang in een discord omgeving. Deze zit vol met kanalen zoals bijvoorbeeld ook crypto of NFT’s om het maximale eruit te halen als online ondernemer.

Namelijk geld verdienen met dropshipping. In deze facebookgroep worden vragen gesteld en beantwoord en vooral heel veel successen gedeeld.

Op deze foto zie je Extra 1 - High Ticket Dropshipping Community via Discord van de High Ticket Dropship Academy

Extra 2 – Klantgeluk Blueprint (twv: €400)

Klantgeluk Blueprint ga je door middel van 24 lessen in verschillende modules alles leren hoe jij kan zorgen voor tevreden klanten.

Hoe meer tevreden klanten jij krijgt hoe vaker ze terug komen om weer iets te bestellen.

Deze bonus zal dus echt gaan zorgen dat jij succesvol blijft met je dropship webshop.

Op deze foto zie je de Extra 2 - Klantgeluk Blueprint (twv: €400) van de High Ticket Dropship Academy

Extra 3 – LIVE coaching sessies voor komende jaren

Aangezien je een lifetime contract aan gaat, krijg je de komende jaren meerdere keren per week persoonlijke LIVE coaching sessies.

Hierin kan je al je vragen over je dropship webshop vragen en kan je samen met een coach naar je website kijken.

Dit zijn maar liefst 270 sessies per jaar!

Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je er alleen voor staat.

Op deze foto zie je Extra 3 - LIVE coaching sessies voor komende jaren van de High Ticket Dropship Academy
LIVE coaching sessies

Extra 4 – Platinum partner secrets (twv: €1.000)

Dit is een behoorlijk waardevolle bonus want Joshua betaald hier zelf € 100.000 per jaar voor.

In deze extra gaat hij zijn belangrijkste inzichten met je delen wat uiteindelijk een samenvatting is van alles wat hij heeft geleerd van de Mastermind groep van Tony Robbins.

Joshua deelt bijvoorbeeld ook de geheimen van de meeste vermogende mensen ter wereld.

Op deze foto zie je Extra 4 - Platinum partner secrets (twv: €1.000) van de High Ticket Dropship Academy

Extra 5 – Facebook Ads Blueprint (twv: €400)

Deze bonus gaat je alles leren hoe jij succesvol kan adverteren met facebook ads.

Via facebook zullen je bezoekers direct naar je webshop gaan en zo kan je je ook richten op een bepaalde leeftijd mensen.

Daarnaast deelt Joshua een persoonlijke case waarin hij € 1700,00 voor een product heeft verkocht met een marge van € 500,00

Op deze foto zie je de Extra 5 - Facebook Ads Blueprint (twv: €400) van de High Ticket Dropship Academy

Extra 6 – Dé Succesformule: creëer een 100K Mindset

Daarnaast krijg je ook toegang tot een grote reeks video’s van Jaap Hulsmann. Jaap heeft zelf een cursus over mindset.

Door middel van 6 modules en 13 lessen ga je dus leren hoe je een 100k Mindset gaat krijgen waarin niks onmogelijk is.

Je gaat dus leren om je gedachtes te herprogrameren en daardoor een veel betere money Mindset gaat krijgen. Hier hanteer ik nog de 10k mindset.

Op deze foto zie je Extra 6 - Dé Succesformule: creëer een 100K Mindset van de High Ticket Dropship Academy
100K Mindset

Extra 7 – Coaching Bibliotheek

In de coaching Bibliotheek krijg je toegang tot alle opgenomen video’s op het gebied van coaching.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je een keer een LIVE sessie mist want die kan je gewoon terugkijken.

Elke week zijn er 4 sessies:

 • Maandag 10:00 voor Gevorderden 
 • Maandag 19:00 voor Beginners & Gevorderden
 • Donderdag 19:00 voor Gevorderden
 • Donderdag 20:00 voor Beginners

Momenteel is deze training ook nog uitgebreider aan het worden, ze zijn namelijk ook bezig om meerdere bonussen toe te voegen zoals nog meer informatie over google ads.


Wat is het doel van de High Ticket Dropship Academy?

Joshua Kaats en Sven Jansen hebben als doel dat jouw resultaat de nummer 1 prioriteit heeft. Ze zullen er dus alles aan het doen om je zo goed mogelijk te begeleiden naar je eigen webshop en vooral naar je eerste verkoop.

Dit doen ze door middel van persoonlijke coachingsessies maar ook door heel veel informatie wat je vindt in deze dropshipping cursus.

En na deze cursus stopt het zeker niet, ze zullen elk jaar de cursus updaten en de bonussen worden ook nog regelmatig toevoegt of van meer informatie voorzien. Ook zit je in een erg gezellige Community waardoor je elke dag zeker gemotiveerd zult blijven!

Uiteindelijk is positieve reclame leidend, dus zo weet je ook dat Joshua Kaats en Sven Jansen er echt alles aan gaan doen dat ook jouw ervaring positief gaat eindigen.


Voor wie is de High Ticket Dropship Academy geschikt?

High Ticket Dropshipping is eigenlijk voor iedereen geschikt, een website is tegenwoordig al binnen een uur opgezet.

Daarnaast is het wel belangrijk dat je een store niche zoekt waar je bijvoorbeeld al veel kennis van hebt, dit maakt het stukken gemakkelijker om je eigen webshop op te zetten.

Daarnaast betaal ik zelf deze cursus elke maand slechts € 200,00 die ik makkelijk kan missen. Ook heb ik naast een dropship webship ook meerdere websites die draaien op affiliate marketing en daar heb ik soms een commissie van € 200,00 per dag.

Hier had ik zelf het meeste moeite om een leverancier te benaderen, gelukkig word dit onderdeel uitvoerig besproken en krijg je genoeg tips zodat het goed is gekomen.


High Ticket Dropship Academy resultaten

Joshua Kaats is al jaren super bekend met zijn eerste Cursus Dropship Academy. Joshua deelt veel resultaten van zijn studenten op zijn website en instagram

Hieronder enkele resultaten die laten zien dat je echt goed geld kunt verdienen met dropshipping.

Op deze foto zie je High Ticket Dropship Academy resultaten
High Ticket Dropship Academy resultaten

Ook deelt Joshua regelmatig youtube video’s van resultaten van mensen die zijn training aan het volgen zijn. Hieronder een voorbeeld van Lisa.


High Ticket Dropship Academy voor- en nadelen

Voordelen:

+ De training is super uitgebreid en alles komt in Jip en Janneke taal voorbij.
+ Je hoeft geen verstand te hebben van dropshipping, na deze cursus weet je alles over het opzetten van een dropship webshop, hoe je een website moet bouwen en hoe je leveranciers moet benaderen.
+ Voor altijd LIVE coaching waar je al je vragen kan stellen
+ Voor altijd toegang voor een vaste prijs, de Dropship Academy zijn de kosten tot op heden nog per jaar. Hier betaal je iets meer, maar dan heb je toegang voor altijd.

Nadelen:

– Indien je de cursus Dropship Academy hebt gedaan komt er soms wat dubbele informatie tevoorschijn.
– Geen uitgebreide module over mindset van Joshua en Sven. Wel 1 als bonus maar deze is stukken kleiner dan een module normaal zou moeten zijn.
– Prijs kan een nadeel zijn, al kan je ook in 5 verschillende termijnen betalen dus iedereen zou deze training kunnen doen. Daarnaast heeft Joshua de focus op het verkopen van producten met een winstmarge van €500+ per product.


Hoeveel kost de High Ticket Dropship Academy?

Doordat de winstmarges erg hoog liggen, heeft Joshua de verkoopprijs ook hoog liggen. Daarnaast krijg je levenslang toegang.

Zoals je op de actiepagina kunt zien kan je de High Ticket Dropship Academy is het een éénmalige betaling van 3630 euro. Je kan 630 euro aan btw terug vragen zodat je op 3000 euro komt.

Daarnaast heb je ook de optie om per creditcard in 5 maandtermijnen te betalen. Zie hieronder wat je dan betaald de eerste maand en resterende maanden:

Op deze foto zie je de High Ticket Dropship Academy Prijzen

Onderstaand ook 2 resultaten van iemand die 2 producten verkoopt voor €5.791 en 1 voor €7.150,00. Er is ontzettend veel mogelijk met deze manier van dropshipping.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen-niet-goed-geld-terug-garantie!

Joshua en Sven geven je ook de garantie dat mocht je binnen 14 dagen toch van mening zijn dat deze training niet is wat je dacht dat het was, dan krijg je netjes je geld terug.


Wat is mijn eindoordeel van de High Ticket Dropship Academy review?

Ik hoop je in deze Ticket Dropship Academy review een goed beeld te hebben gegeven wat je allemaal krijgt mocht je besluiten om dit product te gaan kopen.

Joshua en Sven hebben weer een ijzersterke training opgezet en je leert echt alles over geld verdienen met dropshipping met je eigen webshop door middel van High Ticket Dropshipping.

Zelf vind ik High Ticket Dropshipping veel leuker, dit heeft er mee te maken dat je Nederlandse leveranciers spreekt en dat de levertijden stukken korter zijn waardoor je dus minder klanten mails krijgt die ongeduldig zijn over hun bestelling.

Wel vergt het zeker iets meer tijd om op gang te komen, je moet eerst een sterk merk/website neerzetten voordat je leveranciers kan benaderen.

Als dat eenmaal lukt, dan kan je gaan genieten van hoge marges en hoef je veel minder producten verkopen dan low ticket dropshipping. Dit zorgt voor meer tevreden klanten en uiteindelijk minder werk.

Uiteindelijk is er maar 1 die voor resultaten kan zorgen en dat ben jij! Geen actie = geen resultaat.

Wacht niet langer en begin nu met dropshipping met Joshua Kaats en Sven Jansen!

Via de optie Betalingsregelingen kan je ook kiezen voor 5 termijnen per creditcard.

Liever een éénmalige betaling van 997? Neem dan een kijkje bij mijn Dropship Academy 4.0 review.


Ik hoop je in deze High Ticket Dropship Academy Review antwoord te hebben gegeven op de volgende vragen, mocht je nog meer vragen hebben stel die dan hieronder.

 • Wat is High Ticket Dropshipping?
 • Wie zijn Joshua Kaats en Sven Jansen?
 • Wat zijn Dropshipping resultaten?
 • Wat is de prijs van de High Ticket Dropship Academy?
 • Is Joshua Kaats betrouwbaar?
 • Wat zijn de High Ticket Dropship Academy ervaringen?

FAQ (veel gestelde vragen)

Hieronder deel ik nog enkele vragen die vaak gesteld worden.

Wat zijn de kosten op jaarbasis?

Het eerste jaar is uiteraard een jaar van investeren, naast de aanschaf van deze cursus ben je ook rond de € 40,00 kwijt voor een domeinnaam en de server.

Daarnaast betaal je ook rond de 30 dollar per maand voor Shopify 


Is er een High Ticket Dropship Academy Kortingscode?

helaas niet meer, er was een (HTDSA) High Ticket Dropship Academy kortingscode maar die is komen te vervallen.


Waar moet ik inloggen bij de (HTDSA) High-Ticket Dropship Academy?

Mocht je de High Ticket Dropship Academy kopen dan krijg je toegang de volgende link: https://leden.htdsa.nl/.


Zijn Joshua Kaats en Sven Jansen betrouwbaar?

Deze vraag blijft terugkomen, en ik snap bij een investering als deze dat er twijfels zijn.

Ik kan echt vertellen dat Joshua en Sven betrouwbaar zijn, Joshua doet dit al jaren en beantwoord ook altijd zijn mails en Instagram berichten.

Er zijn momenteel teveel mensen die zijn cursussen volgen om te twijfelen aan zijn kwaliteit van de producten. Zowel zijn reguliere dropship academy 4.0 als de High Ticket Dropship Academy

Print Friendly, PDF & Email

High Ticket Dropship Academy

3000 euro
9

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

9.0/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Les van 2 dropship experts, zowel Joshua Kaats als Sven Jansen
 • Zeer complete cursus waar je van A tot Z leert dropshippen
 • Volledig in eigen tempo te volgen
 • High Ticket Producten hebben een hoge winstmarge
 • Levenslang toegang door éénmalige aanschaf

Minpunten

 • Behoorlijke investering, wel levenslang toegang

1 gedachte over “High Ticket Dropship Academy Review van Joshua Kaats (2022) + Ervaringen.”

Plaats een reactie