Trading Navigator Methode Review van Harm van Wijk + Ervaringen (2022)

Trading Navigator Methode van Harm van Wijk is een cursus die jou alles gaat leren over succesvol beleggen met aandelen. Deze cursus is voor zowel beginners als ervaren beleggers.

Het is daarnaast niet alleen een cursus, je krijgt ook Trading Navigator software erbij waarmee je kan beleggen en wat ontzettend veel kan automatiseren. In deze Trading Navigator Methode Review deel ik mijn ervaringen over hoe jij gaat leren beleggen met een mooi rendement.

Leestijd: 12 minuten


Of zie zijn homepagina ter info en de exacte inhoud over deze uitgebreide cursus.

Inhoudsopgave


Wat houd de Trading Navigator Methode precies in?

Tijdens de Trading Navigator Methode ga je alles leren over beleggen en vooral ook het toepassen van de Trading Navigator Software van Harm van Wijk gericht op een mooi rendement. Dit doe je in een duidelijk online omgeving waarin je alles van A tot Z leert over beleggen.

Deze cursus van Wijk is erop gericht dat je hem in een periode van 6 weken doet. Uiteraard kan je hem ook sneller of langzamer doen omdat je het volledig in eigen tempo kan doen.

Harm heeft daarnaast het stukje theorie perfect afgewisseld met de praktijk waarmee je dus ook echt aan de gang gaat met zijn Trading Navigator Software.

Harm van Wijk zegt zelfs dat een gemiddeld rendement van 20,6% mogelijk is op den duur dankzij zijn software, en dat je dit kan bereiken met slechts 10 minuten per week.

De Trading Navigator Methode is software waarbij je uiteindelijk koop- en verkoop signalen gaat geven, zodat jij precies leert hoe je succesvol moet beleggen. Deze software maakt het dan ook voor iedereen geschikt want uiteindelijk zit het erg gebruiksvriendelijk in elkaar.

Harm meldt overigens wel netjes dat je ook zeker verlies kunt leiden en dat het niet alleen maar zonneschijn is. Beleggen is nooit zonder risico, wel kan je de risico’s zoveel mogelijk beperken en ook dat ga je leren.

Hieronder zie je de cursus omgeving.

Op deze foto zien we de omgeving van de Trading Navigator Methode

Trading Navigator Methode Video Review

Zie hieronder mijn video review die je een goede inkijk geeft over wat de Trading Navigator precies is, dit is namelijk een onderdeel van de uitgebreide training.

Of zie zijn homepagina ter info


Waarom kiezen voor de Trading Navigator Methode?

Je vraagt je wellicht af waarom je voor de Trading Navigator Software en cursus van Harm van Wijk zou moeten kiezen en dat is naar mijn mening zeker voor meerdere redenen waarbij Harm erg positief naar voren komt.

 • Veel positieve beoordelingen online. Harm van Wijk heeft met beleggen.com echt al een goede reputatie opgebouwd, als je online zoekt vind je heel veel positieve beoordelingen en dan vooral ook over zijn Trading Navigator methode. Goed signaal naar mijn mening.
 • Harm van Wijk heeft ontzettend veel kennis. Vaak worden cursussen al opgericht door mensen met slechts enkele jaren ervaring. Harm van Wijk daarin tegen heeft maar liefst 30 jaar ervaring met beleggen en die kennis spat er echt vanaf in zijn cursus.
 • Trading Navigator Software is erg gebruiksvriendelijk. Ook als je nog geen enkele ervaring heeft met beleggen dan kan je gemakkelijk door de Trading Navigator Methode omdat de software erg gebruiksvriendelijk in elkaar zit en zo kan feitelijk iedereen beleggen.

Dit zijn dat ook voor mij de belangrijkste redenen om aan de gang te gaan met de Trading Navigator methode en daar heb ik tot op vandaag nog zeker geen spijt gehad. Naar mijn mening is dit zeker de ultieme cursus als het gaat om beleggen die je online kunt volgen.

Daarnaast geeft Harm van Wijk je de kans met zijn gratis training om gewoon te kijken of beleggen wel iets voor je is zonder dat je gelijk een verplichting aan gaat. Zo krijg je gelijk een duidelijk beeld hoe de wereld van beleggen in elkaar zit en kan je achteraf zelf besluiten om je wel of niet aan te melden voor deze cursus.

Op deze foto zien we de omgeving van de Trading Navigator Methode
Voorbeeld online omgeving van de cursus

Voor wie is de Trading Navigator methode geschikt?

Het is zeker niet vanzelfsprekend dat elke cursus voor iedereen geschikt is, dat is de reden dat ik ook even wil bespreken voor wie deze cursus allemaal geschikt is.

Naar mijn mening is deze cursus zeker niet voor iedereen geschikt, dit omdat je zeker de nodige tijd moet investeren aangezien het een 6 weken programma is. Daarnaast heb je ook over de nodige zelfdiscipline nodig omdat beleggen ook voor lange termijn is.

Daarnaast moet je zeker ook rekening houden dat er altijd risico’s zijn met beleggen. Harm van Wijk heeft zeker geen glazen bol die de toekomst voorspelt, wel heeft hij de software zo ontwikkeld dat je met meer succes kan gaan beleggen.

Heb je al weinig marge om geld te verliezen, dan raad ik je aan om deze cursus niet te kopen want beleggen neemt altijd risico’s met zich mee en daarom adviseren ze ook altijd om geld te beleggen wat je zou kunnen missen.

Ook heb je wel een klein startkapitaal nodig, gelukkig geen duizenden euro’s maar beleggen doe je nu eenmaal niet zonder geld.


Wie heeft de Trading Navigator Methode ontwikkeld?

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen in deze Trading Navigator Review is Harm van Wijk de grote ontwikkelaar van deze geweldige cursus.

In de afgelopen jaren heeft Harm van Wijk een goede reputatie opgebouwd en is hij onderhand een grote naam geworden in de wereld van beleggen. Hij heeft lange tijd voor grote bedrijven in loondienst gewerkt in financiële posities maar is al enige jaren zelfstandig ondernemer en dit gaat hem zeker goed af.

Dit heeft er vooral ook mee te maken dat Harm van Wijk zichtzelf blijft ontwikkelen en dit heeft als gevolg dat hij meerdere online producten en diensten heeft ontwikkeld.

De Trading Navigator Methode is daarmee overigens wel het vooruitstrevende product van Harm van Wijk en is erg geliefd bij heel veel mensen en dan dus ook rekenen op veel positieve beoordelingen. Nu zal ik je iets meer over Harm van Wijk vertellen in deze Trading Navigator methode review.


Wie is Harm van Wijk?

De bedenker en oprichter van deze methode is Harm van Wijk. Harm heeft bedrijfseconomie en marketing gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.

Kort na zijn studie is hij zich gaan richten op de beurs, en alles wat hierbij komt kijken. Dit doet hij al sinds 1995, met de kennis zit het dus wel goed.

Ook als we kijken naar de functies die hij allemaal heeft gehad, deze hadden allemaal betrekking op hoge functies en vooral in de financiële wereld.

Hij heeft onder andere gewerkt voor de SNS bank, Fortis, de Volksbank, ABN Amro en BinckBank. Bij al deze functies heeft hij de financiële richting gekozen en functies die gebaseerd waren op beleggen.

Daarnaast is hij zelfs enige tijd één van de directeuren van de Financiële Telegraaf geweest en hierin had hij een analyserende functie en zorgde hij voor het nieuws. Hierin heeft hij dus heel veel ervaring opgedaan.

Uiteindelijk vond hij dat hij lang genoeg had gewerkt voor bazen en toen is zijn ontzettend populaire website beleggen.com ontstaan.

Op deze foto zie je Harm van Wijk, oprichter van de Trading Navigator Methode
Harm van Wijk

Zijn website krijgt ruim 9000 bezoekers per maand en is ontzettend informatief omdat hij met al zijn kennis mensen wil inspireren en motiveren over de wereld van beleggen.

Zoals eerder gezegd heeft hij zijn kennis ook ontwikkeld in verschillende producten en diensten en daar is deze Trading Navigator Methode er 1 van. Daarnaast heeft hij de handen ineengeslagen samen met beleggingsexpert Jan Robert Schutte en daar is hun X10 met crypto cursus uitgekomen. Gericht om je crypto belegging x10 te laten gaan binnen een jaar inclusief een jaar koop- en verkoopsignalen.

Naar mijn mening is Harm van Wijk dan ook echt een vakman en dit is zeker ook zichtbaar in zijn producten. Daarnaast is Harm ook netjes ingeschreven bij de kvk en is hij te vinden via:

Bedrijfsnaam:BeursBulletin Alerts B.V.
Adres:Rokebrandlaan 2
Postcode:1261 WV
Plaats:Blaricum
KVK-nummer:34244390
Email adres:info@beleggen.com

Wat zijn mijn eigen Harm van Wijk ervaringen?

Zelf ben ik ontzettend te spreken over de kennis en de passie die Harm van Wijk uitstraalt en heeft. Hij is daarnaast erg actief op het forum en staat altijd klaar voor andere als die vragen hebben.

Daarnaast is het 1 groot voordeel dat al zijn producten in 1 grote online omgeving te openen zijn. Zo kan ik regelmatig wisselen tussen de Trading Navigator Methode of zijn X10 met crypto cursus.

Harm van Wijk straalt gewoon zowel zakelijk als persoonlijk hoge kwaliteit uit en vind hem zelf ook erg sympathieke en behulpzaam. Regelmatig zelfs als hij op vakantie is gaan zijn Q&A’s nog gewoon door.

Daarnaast is Harm vooral ook normaal gebleven ook door zijn gezin en ik ben alleen maar dankbaar dat hij zo’n slimme ondernemer is want ik ben zelf erg te spreken over zijn producten en kan daarmee ook zeggen dat Harm van Wijk 100% betrouwbaar is.

Bij het aanschaffen van zijn producten krijg je ook toegang tot zijn forum waar hij constant waardevolle informatie aan het delen is. Voorbeeld 1 uur geleden:

Op deze foto zie je Harm van Wijk op het forum.

Wat zit er allemaal in deze cursus beleggen?

In deze cursus ga je in 6 weken alle in en outs leren in de wereld van beleggen. Dit gebeurt op basis van een software pakket en daarnaast krijg je ook een behoorlijk aantal extra’s. Zie daarvoor volgend hoofdstuk.

Het voordeel van deze cursus is dat je blanco kan beginnen. Dus als jij nog helemaal niks weet over beleggen, dan ga je alles stap voor stap leren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je voorkennis moet hebben, deze cursus is voor iedereen.

In de training van 6 weken krijg je onder andere:

 1. Trading Navigator Methode cursus
 2. Trading Navigator software
 3. 2 jaar VIP toegang tot de community
 4. 2 jaar alerts via Telegram
 5. Gratis handleiding geld verdienen met opties
 6. Handleiding geld verdienen met aandelen
 7. Handleiding speeders, Sprinters en Turbo’s
 8. MeXem transactietegoed van 500 euro
 9. 2 jaar live coaching
 10. Levenslang toegang tot de Trading Navigator Methode training
 11. De Trading Navigator Methode 30 dagen gratis uitproberen met niet goed geld terug!

Trading Navigator software

Als je wilt gaan beleggen, dan heb je software nodig en daarvoor heeft Harm van Wijk zijn Trading Navigator Software ontwikkeld die erop gericht is dat het mogelijk is om een mooi rendement te behalen.

Daarnaast is de software constant bezig met het kijken naar trends van aandelen en opties. Op het moment dat er een verschuiving plaats vindt dan signaleert de software dit en dit gebeurt een stuk sneller dan als je het zelf zou moeten doen. Doordat je een seintje krijgt van de software kan je dus op het goede moment de juiste trade plaatsen.

De reden dat Harm van Wijk zijn eigen methode heeft ontwikkeld in combinatie met de software is om de Verliezen te minimaliseren omdat je bijvoorbeeld ook een stoploss kan instellen en gericht om rendement te verhogen doordat je op de juiste momenten signalen krijgt om te kopen of verkopen.

Daarnaast kan je ook heel veel automatiseren zodat hij automatisch aandelen koopt en verkoopt op de juiste momenten. Doordat dit allemaal is ingesteld zou het zelfs in de praktijk volgens Harm van Wijk mogelijk moeten zijn om een rendement van 20,6% te behalen.


Trading Navigator Methode cursus

Wat is de inhoud van de Trading Navigator methode?

Hieronder ga ik nog wat dieper op de weken in zodat je precies ziet wat je allemaal gaat leren:

Week 1: Welkom & Introductie

Zoals ik al eerder zei kan je er volledig blanco in stappen. In week 1 gaan we door verschillende video’s heen die onder andere gaan over mindset, doelen stellen en uiteraard gaan we de eerste stappen zetten met beleggen namelijk het instaleren van de Trading Navigator software.

Het voordeel van deze software is overigens ook dat het zowel geschikt is voor beginners als gevorderden beleggers omdat het zo gebruiksvriendelijk in elkaar zit.

Overigens ook erg te spreken over het stukje doelen stellen want Harm laat regelmatig weten dat als je je doelen hebt vastgesteld, dat je daarmee ook gelijk gemotiveerd bent en je vergroot daarmee ook de kans dat je je doelen gaat bereiken.

In week 1 gaan leren we ook hoe belangrijk het is om breide spreiding te doen van investering en daardoor de risico’s te beperken en maken we kennis met de verschillende brokers.

Harm van Wijk heeft ook de nodige gratis e-books toegevoegd en handleidingen zodat je gelijk goed van start kan gaan.

Op deze foto zien we week 1 welkom van de Trading Navigator Methode

Week 1 bevat de volgende 8 lessen:

 • Welkom
 • Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 • Trading Navigator
 • Instalie handleiding Trading Navigator
 • Handige tips & Tricks
 • Brokeronderzoek
 • Hoe een order te plaatsen
 • Duurzame energie rapport

Week 2: Verschillende Beleggingsstrategieën

Naast het hebben van een doel, is het ook erg belangrijk om een Beleggingsstrategie te bepalen voordat je begint met het beleggen.

In week 2 gaat Harm van Wijk ons verschillende Beleggingsstrategieën uitleggen en wat precies de voor- en nadelen hiervan zijn.

Wat ik zelf erg leuk vond is dat Harm regelmatig bekende quotes naar voren haalt en daarbij de toepassing op beleggen. Zoals “elk gevecht is gewonnen voordat het is begonnen”

Aan het einde van week 2 heb je dus een bewezen strategie en heb je je goed hierin verdiept en ga je dus deze strategie spreiden.

Op deze foto zien we week 2 van de Trading Navigator Methode

Week 2 bevat de volgende 6 lessen:

 • Beleggingsstrategieën introductie
 • Beleggingsstrategieën Dogs of the Dow
 • beleggingsstrategieën Dividend Aristrcraten
 • Beleggingsstrategieën-Dividendkoningin Geraldine Weiss
 • Beleggingsstrategieën Opties basis
 • Beleggingsstrategieën Turbo’s Speeders en Sprinters

Week 3: Trend en Emotie

Nu we onze strategie hebben bepaald kunnen we ons gaan verdiepen in het beleggen zelf. Vanaf week 3 gaan we namelijk leren verschillende trends te ontdekken zodat we beter weten wat de koersen kunnen doen in de toekomst.

Hierdoor ga je dus leren op lagere koersen in te kopen en uiteindelijk op het juiste moment te verkopen met winst. Daarnaast ga je ook leren om bijvoorbeeld uit te stappen bij dalende periodes en ga je die zelf ook herkennen.

De laatste les van deze week vond ik zeer waardevol en gaat over Robuustheid en Emotie. We gaan namelijk leren dat als we geld willen verdienen, dat we dan tegen ons gevoel in moeten handelen.

Op deze foto zien we week 3 van de Trading Navigator Methode

Week 3 bevat de volgende 4 lessen:

 • Trendvolgend beleggen
 • Gewogen gemiddelde
 • De praktijk
 • Robuustheid en emotie

Week 4: Spreads en Statistieken 

In week 4 maken we dieper kennis met opties, een optie is namelijk het recht om iets te kopen of verkopen.

Ook komen de bekende termen zoals Putoptie en Calloptie voorbij. Na week 4 voel je je al een ervaren belegger.

Het verkopen van opties heeft dus meer kans, daarin tegen moet je dan wel het risico beperken door een prijs af te spreken. Zo beperk je namelijk het maximale risico.

Wat ik overigens erg fijn vind van de Trading Navigator Methode is dat er op een speelse manier wordt omgegaan met de video’s. Soms komen er animaties voorbij of tekeningen of soms is het allemaal een stuk serieuzer. Beide worden goed afgewisseld.

Op deze foto zien we week 4 van de Trading Navigator Methode
De training zit speels in elkaar en is daardoor beter te snappen

Week 4 bevat de volgende 5 lessen:

 • Credit spreads
 • De Grieken
 • Statistieken AEX
 • Call spreads
 • Werkboek Optiestrategieen

Week 5: Kansen en Monitoren

Als je me vraagt welke week ik het ingewikkeldste vond, dan is dat week 5. We gaan hier echt de diepte in en we gaan nu echt leren wat Statistische kansen zijn om in te beleggen.

Ook komt er een nieuwe variant voorbij onder de naam Short Strangle wat een geschreven call en een geschreven put optie is. En uiteindelijk gaan we daar dan ook mee aan de gang.

Daarnaast gaat Harm ons deze week alles leren over het monitoren en zorgen dat eventuele verliezen kunnen worden bijgestuurd de goede kant op of dat je bij verliezen een actieve strategie weet op dat moment en dus niet in paniek raakt.

Uiteindelijk blijft beleggen om geld draaien daarom is het extra belangrijk dat je precies weet wat je moet doen als het even wat minder gaat. Gelukkig legt Harm dit allemaal duidelijk en stap voor stap uit.

Op deze foto zien we week 5 van de Trading Navigator Methode

Week 5 bevat de volgende 5 lessen:

 • Short Strangle de basis
 • Statistische kansen
 • Zoeken en handelen
 • Monitoren en follow up
 • Tools

Week 6: Handelsplan en Trading journaal

In de laatste week gaan we echt de puntjes op de i zetten. Dit gaan we doen door het leren van een trading journaal te maken. Hierin ga je al je trades bijhouden en wat er goed ging of juist niet.

Al deze kennis neem je dan weer mee naar je toekomstige trades en zo zal je steeds vaker winsten maken in plaats van verliezen.

Zo werkt het met bloggen ook, zodra je precies weet wat je daarvoor fout deed, dan ga je daarna alleen maar goede of zorgen dat je maximaal resultaat haalt (hier hoog scoren op google)

Daarnaast ga je ook leren hoe je een handelsplan moet maken, dit is een plan waardoor je al je trades gaat vastleggen die je wilt gaan doen. Uiteindelijk is je doel om niet meer dan 1% te verliezen per transactie en dat gaat met trades vastleggen zeker lukken.

Op deze foto zien we week 6 van de Trading Navigator Methode

Week 6 bevat de volgende 5 lessen:

 • Handelsplan
 • Trading journaal
 • Coaching
 • Uitbesteden
 • Wat is uw ervaring met het 6 weeks coachingsprogramma?

Wat voor extra’s bied de Trading Navigator Methode?

Harm van Wijk geeft ook meerdere gratis extra’s die deze training nog meer de moeite waard maken, ik zal ze hieronder kort bespreken.

Extra 1: 2 jaar LIVE Coaching (Waarde €4888)

Meest waardevolle bonus naar mijn mening is dat je 2 jaar lang coaching krijgt van Harm van Wijk waar je feitelijk 24/7 vragen aan kunt stellen. Kijk ik naar mezelf dan had ik vooral in de begin periode vragen en uiteindelijk na 6 maanden wist ik alles en ging ik eigenlijk verder met de Live Q&A’s en de Community


Extra 2: Twee jaar Alerts via Telegram

Hier krijg je 2 jaar lang tips over aandelen die je in de gaten moet houden. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je zelf even niet veel tijd hebt om aandelen in de gaten te houden.


Extra 3: 2 Jaar toegang tot de Trading Navigator Methode Community

Dit is een Community voor alle mensen die deze cursus hebben gekocht, en dus samen hun tips en ervaringen kunnen delen. Je zal dus nooit het gevoel hebben dat je er alleen voor staat omdat je samen met gelijkgestemde bent. Ook worden er successen gedeeld.

Daarnaast is het zeker ook een algemene community die niet alleen gericht is op aandelen of opties maar bijvoorbeeld ook crypto dus het is erg waardevol.

Op deze foto zien we de Trading Navigator Methode Community

Extra 4: Geld verdienen met Opties pdf (waarde € 47,00)

Dit is een cursus in PDF formaat die Harm van Wijk eerder heeft gemaakt. Hierna weet je alles over geld verdienen via opties.

Dit product verkoopt hij ook los. En die krijg jij er dus gratis bij op het moment dat je deze cursus koopt.


Extra 5: Geld verdienen met aandelen pdf


Deze extra is net als bovenstaand maar dan gebaseerd op aandelen.


Extra 6: Gratis toegang tot een 3 daags event voor 2 personen

Evenement waar je alle informatie over beurshandel uitgelegd krijgt. Ook zijn er verschillende gastsprekers aanwezig. Een event waar je dus veel gaat leren.

Op deze foto zie je een bonus van de Trading Navigator Methode
Voorbeeld 3 daagse training event.

Extra 7: Speeders, Sprinters en Turbo’s

Een e-book wat gebaseerd is op bovenstaande termen.


Extra 8: MeXeM transactietegoed

Je krijgt alvast een mooi tegoed om een goede start te maken op het platform van MeXeM van 500 euro.


Wat zijn de cursus Trading Navigator Methode Ervaringen van klanten?

Er zijn gelukkig ook verschillende reacties te vinden van mensen die deze training hebben gedaan. Ondanks dat je de negatieve reacties vaak niet kan lezen, deel ik hierbij toch een aantal positieve reacties:

 • Dankzij de methode van Harm van Wijk weet ik elke week precies welke aandelen ik moet kopen of verkopen.
 • Het systeem van Harm heeft zijn waarde bewezen
 • Het systeem van Harm is concreet, zonder emoties en toepasbaar op alle aandelen
 • De methode van Dhr. van Wijk heeft voor zowel de ervaren als voor de beginnende belegger een meerwaarde bij het handelen op de beurs.
 • Dankzij Harm heb ik minder kopzorgen, het systeem geeft aan welke aandelen ik het beste kan kopen of verkopen.
Op deze foto zie je reacties van de Trading Navigator Methode
Enkele reacties van de Trading Navigator Methode

Beleggen.com

Daarnaast zijn er ook genoeg positieve reacties te vinden die gaan over zijn website beleggen.com.

Harm van Wijk heeft dus zeker een goede reputatie opgebouwd en Harm van Wijk is daarmee zeker betrouwbaar.

Op deze foto zien we ervaringen over beleggen.com

Gratis Harm van Wijk E-books

Harm van Wijk houd er ontzettend van om zijn kennis in e-books te stoppen. Download dan vooral 1 van onderstaande e-books:


Trading Navigator Methode voor- en nadelen

Hieronder nog enkele voor en nadelen van de Trading Navigator Methode cursus zoals ik ze heb ervaren.

Voordelen:

 • Je kan er volledig blanco in, je gaat echt alles van A tot Z leren over beleggen op een goed te snappen methode.
 • Harm van Wijk heeft naam gemaakt in de financiële wereld en die krijg jij als coach.
 • De Trading Navigator Methode richt zich op een rendement van 20,6%* *er zijn altijd risico’s
 • Video’s zitten leuk en soms zelfs speels in elkaar om nog beter te begrijpen
 • Toegang tot fijne Community vol met mensen met een passie voor beleggen.
 • Veel waardevolle bonussen en levenslange toegang tot de Trading Navigator sofware

Nadelen:

 • Het kan soms wat oud gedateerd overkomen, de cursus bestaat ook al enige tijd.
 • Eventueel de prijs, maar dat blijft persoonlijk. Je kan dit zeker terug verdienen als jij alle kennis hebt over beleggen en meer risico’s gaat beperken.
 • Beleggen in aandelen en opties is lang termijn werk. Verwacht dus geen wonderen op korte termijn.

Zijn er nog andere Cursussen over Beleggen?

Harm van Wijk is zo goed als marktleider op het gebied van beleggen. Ik heb alleen nog 2 trainingen maar die gaan over crypto.

 • X10 met crypto: Deze crypto cursus is ook van Harm van Wijk en doet hij samen met Jan Robert Schutte. In deze erg uitgebreide cursus ga jij leren hoe je x10 kan met cryptomunten.

  Zie hier mijn X10 met crypto review.

Wat betaal je voor deze cursus?

Wil jij de Trading Navigator Methode aanschaffen? Dan kan je deze cursus kopen na zijn gratis training. Je betaalt dan geen € 1997,00 maar € 997,00 en dus krijg je een leuke korting van 50%

Een prijs blijft altijd persoonlijk en jij bent de enige die na het zien van mijn review kan beslissen of je het waard vindt. Wel zitten er geen addertjes of bijkomende kosten bij, dus je krijgt hier een mooi compleet product voor.

Wat je ook moet bedenken is dat je bij veel platformen een behoorlijk bedrag moet inleggen om überhaupt te mogen beginnen met beleggen. Daarin tegen zit hier een leuke extra bij zodat je € 500,- tegoed krijgt bij MeXeM.


Bevalt de cursus niet? Maak gebruik van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Wat ik positief vind, is dat hij een 30 dagen niet goed, geld terug garantie heeft. Mocht je het dus helemaal niks vinden en niet uit de voeten komen met de software, dan heb je dus garantie om je geld terug te krijgen.

Dus mocht je stap voor stap worden begeleid in de wereld van beleggen dan raad ik je deze cursus zeker aan.


Mijn eindoordeel over de Trading Navigator Methode Review

Hopelijk heb ik in je in deze Trading Navigator Methode Review een goed beeld te hebben gegeven over hoe ontzettend uitgebreid deze cursus en software is.

Het mag duidelijk zijn dat de bedenker van dit pakket, Harm van Wijk, heel goed weet waarover hij praat en hoe deze cursus in elkaar zit. Hij heeft veel kennis over de beurs, en dat wordt in deze cursus duidelijk en stap voor stap uitgelegd. 

Ook is het een mooi compleet pakket waar je wel even zoet mee bent en niet binnen een week uit hebt.

Zoals hierboven vermeld, is beleggen niet alleen maar zonneschijn, wees je dan ook zeker bewust dat er risico’s aan vast zitten en dat winst niet altijd gegarandeerd is. Gelukkig krijg je wel de tools om alles goed onder de knie te krijgen zodat je eventuele verliezen uiteindelijk om kan zetten naar winnende trades.

Het is fijn dat alles in “jip en janneke” taal wordt uitgelegd, zodat het bijna onmogelijk is om het niet te snappen. De video’s zijn van goede kwaliteit en je ziet dat Harm hier echt zijn best mee heeft gedaan, waarbij hij goed verstaanbaar is.

Het forum van Harm heeft op dit moment 10.000 leden, dat zegt ook wel wat dat er genoeg mensen bezig zijn met deze manier van geld verdienen, en dat je er echt niet alleen voor staat.

Wacht dus niet langer en stap ook in de wereld van beleggen om weer geld op onze spaarrekening terug te krijgen in plaats van die 0%!

Of zie zijn homepagina voor meer informatie of download zijn gratis aandelen e-book.


Ik hoop dat ik je in mijn Trading Navigator Methode Review antwoord heb op de volgende vragen, mocht je nog meer willen weten stel die dan hieronder.

 • Wie is Harm van Wijk?
 • Is Harm van Wijk betrouwbaar?
 • Wat is de Trading Navigator Methode?
 • Is de Trading Navigator Methode het geld waard?
 • Hoeveel kost de Trading Navigator Methode?
 • Wat zijn de Trading Navigator Methode ervaringen?

Trading Navigator Methode FAQ

Hieronder bespreek ik nog enkele veel gestelde vragen:

Zijn er garanties met deze trading software voor succesvol geld verdienen?

Er zijn geen garanties, echter is het wel zo dat Harm van Wijk al zijn kennis en ervaring van meer dan 32 jaar in deze cursus heeft gestopt. Ook is de software gericht op een rendement van 20,6%

Moet je extra betalen voor de Trading software?

Nee, dit product bevat zowel de 6-weekse cursus als de gratis bonussen en de software waarmee je kan beleggen.

Hoeveel kost de Trading Navigator Methode?

Momenteel heeft Harm een kortingsactie lopen waardoor als je hem zou kopen via zijn gratis training dan krijg je 50% korting waardoor je op € 997,00 uitkomt voor levenslang toegang.

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Harm van Wijk is zeker betrouwbaar, deze cursus is niet een snel opgezette cursus op basis van kennis van 3 jaar. Nee, Harm heeft meer dan 32 jaar kennis in de financiële wereld en daar krijg jij dus ook toegang toe!

Mocht je Harm van Wijk nog beter willen leren kennen? Dan raad ik je aan om deze Harm van Wijk Review te lezen.

Is er een Trading Navigator Methode kortingscode?

Helaas niet, wel is het zo dat als je zijn gratis training doet, dat je dan 50% korting krijgt op zijn cursus.

Print Friendly, PDF & Email

Trading Navigator Methode

1997 euro
8.8

Inhoud

9.5/10

Presentatie

8.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Harm van Wijk heeft meer dan 32 jaar ervaring en daar krijg jij les van!
 • Zeer complete cursus van A tot Z over beleggen
 • De Trading Navigator Methode richt zich op een rendement van 20,6%* *er zijn altijd risico's
 • Veel bonussen en levenslang toegang
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Beleggen is lange termijn en zet alleen geld in wat je kan missen
 • Cursusomgeving kan gedateerd aanvoelen (persoonlijk)

Plaats een reactie