Trading Navigator Methode Review van Harm van Wijk + Ervaringen (2021)

Trading Navigator Methode van Harm van Wijk is een cursus die jou alles gaat leren over succesvol beleggen met aandelen en opties. Deze cursus is voor zowel beginners als ervaren beleggers.

Het is daarnaast niet alleen een cursus, je krijgt ook software erbij waarmee je kan beleggen. In deze Trading Navigator Methode Review deel ik mijn ervaringen over hoe jij gaat leren beleggen met een mooi rendement.

Ken je Harm van Wijk nog niet? Doe dan zijn Gratis Exclusieve beleggen Training waar je ook korting krijgt op deze cursus of Download zijn gratis aandelen handleiding.

Leestijd: 12 minuten


Zie zijn homepagina ter info, doe zijn gratis training voor korting mocht je deze cursus kopen.

Inhoudsopgave


Wie is Harm van Wijk?

De bedenker en oprichter van deze methode is Harm van Wijk. Harm heeft bedrijfseconomie en marketing gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.

Kort na zijn studie is hij zich gaan richten op de beurs, en alles wat hierbij komt kijken. Dit doet hij al sinds 1995, met de kennis zit het dus wel goed.

Na al deze kennis en ervaring heeft hij besloten om al zijn kennis te stoppen in deze training, om ook anderen te helpen met beleggen.

Op deze foto zie je de oprichter van de Trading Navigator Methode
Harm van Wijk

Harm heeft verder een indrukwekkende CV opgebouwd. Hij heeft onder andere gewerkt voor de SNS bank, Fortis, de Volksbank, ABN Amro en BinckBank. Bij al deze functies heeft hij de financiële richting gekozen en functies die gebaseerd waren op beleggen.

Harm heeft overigens niet alleen verstand van beleggen in aandelen en opties, hij heeft ook ontzettend veel verstand over crypto en daar is zijn X10 met crypto cursus ook ontstaan.


Wat houd de cursus Trading Navigator Methode precies in?

Tijdens deze online cursus ga je alles leren over beleggen. Dit doe je in een duidelijk online omgeving waarin je alles van A tot Z leert over beleggen. Je kan alle lessen volledig in eigen tempo volgen.

Harm van Wijk zegt zelfs dat een gemiddeld rendement van 20,6% mogelijk is op den duur, en dat je dit kan bereiken met slechts 10 minuten per week.

De Trading Navigator Methode is software waarbij je uiteindelijk koop- en verkoop signalen gaat geven, zodat jij precies leert hoe je succesvol moet beleggen. 

Iedereen gaat in deze cursus met de software succesvol beleggen en moeiteloos veilig geld verdienen. Harm van Wijk helpt jou daarbij om door het hele proces heen te gaan om de software te installeren.

Harm meldt overigens wel netjes dat je ook zeker verlies kunt leiden en dat het niet alleen maar zonneschijn is. Beleggen is nooit zonder risico, wel kan je de risico’s zoveel mogelijk beperken en ook dat ga je leren.

Op deze foto zien we de omgeving van de Trading Navigator Methode
Voorbeeld online omgeving van de cursus

Trading Navigator Methode Video Review

Zie hieronder mijn video review die je een goede inkijk geeft over wat de Trading Navigator precies is, dit is namelijk een onderdeel van de uitgebreide training.

Of download zijn gratis aandelen handleiding waar je kennis maakt met Harm van Wijk!


Wat krijg je precies?

In deze cursus ga je in 6 weken alle in en outs leren in de wereld van beleggen. Dit gebeurt op basis van een software pakket en daarnaast krijg je ook een behoorlijk aantal extra’s. Zie daarvoor volgend hoofdstuk.

Het voordeel van deze cursus is dat je blanco kan beginnen. Dus als jij nog helemaal niks weet over beleggen, dan ga je alles stap voor stap leren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je voorkennis moet hebben, deze cursus is voor iedereen.

In de training van 6 weken krijg je onder andere:

 • Tips van de beste beleggers van de wereld
 • De beste strategieën voor aandelen
 • Uiteraard alles over opties wat er te leren valt.
 • Hoe je goed moet kopen en verkopen en hoe je de signalen herkent
 • Bewezen optiestrategieën

Cursus Trading Navigator Software voor aandelen

In deze software ga je alles leren over aandelen wat er te leren valt, denk bijvoorbeeld aan alle termen maar vooral ook voor het handelen zelfs.

Je gaat hier ook leren om in te stappen op het moment dat je koop signalen krijgt, en op het goede moment uit te stappen om een leuk rendement op te bouwen.


Cursus Trading Navigator Software voor opties

Met deze cursus ga je niet alleen alles over aandelen leren, ook krijg je speciale software als het gaat om opties.

Met de Navigator Software ga je leren om het systeem te volgen en op het goede moment te openen of te sluiten. Hieronder zie je een voorbeeld van opties.


De 6-weekse cursus uitgelicht:

Hieronder ga ik nog wat dieper op de weken in zodat je precies ziet wat je allemaal gaat leren:

Week 1: Welkom & Introductie

Zoals ik al eerder zei kan je er volledig blanco in stappen. In week 1 gaan we door verschillende video’s heen die onder andere gaan over mindset, doelen stellen en uiteraard gaan we de eerste stappen zetten met beleggen namelijk het instaleren van de Trading Navigator software.

Overigens ook erg te spreken over het stukje doelen stellen want Harm laat regelmatig weten dat als je je doelen hebt vastgesteld, dat je daarmee ook gelijk gemotiveerd bent en je vergroot daarmee ook de kans dat je je doelen gaat bereiken.

In week 1 gaan leren we ook hoe belangrijk het is om breide spreiding te doen van investering en daardoor de risico’s te beperken en maken we kennis met de verschillende brokers.

Op deze foto zien we week 1 welkom van de Trading Navigator Methode

Week 1 bevat de volgende 8 lessen:

 • Welkom
 • Waar beginnen en leren van de slimste beleggers
 • Trading Navigator
 • Instalie handleiding Trading Navigator
 • Handige tips & Tricks
 • Brokeronderzoek
 • Hoe een order te plaatsen
 • Duurzame energie rapport

Week 2: Verschillende Beleggingsstrategieën

Naast het hebben van een doel, is het ook erg belangrijk om een Beleggingsstrategie te bepalen voordat je begint met het beleggen.

In week 2 gaat Harm van Wijk ons verschillende Beleggingsstrategieën uitleggen en wat precies de voor- en nadelen hiervan zijn.

Wat ik zelf erg leuk vond is dat Harm regelmatig bekende quotes naar voren haalt en daarbij de toepassing op beleggen. Zoals “elk gevecht is gewonnen voordat het is begonnen”

Aan het einde van week 2 heb je dus een bewezen strategie en heb je je goed hierin verdiept en ga je dus deze strategie spreiden.

Op deze foto zien we week 2 van de Trading Navigator Methode

Week 2 bevat de volgende 6 lessen:

 • Beleggingsstrategieën introductie
 • Beleggingsstrategieën Dogs of the Dow
 • beleggingsstrategieën Dividend Aristrcraten
 • Beleggingsstrategieën-Dividendkoningin Geraldine Weiss
 • Beleggingsstrategieën Opties basis
 • Beleggingsstrategieën Turbo’s Speeders en Sprinters

Week 3: Trend en Emotie

Nu we onze strategie hebben bepaald kunnen we ons gaan verdiepen in het beleggen zelf. Vanaf week 3 gaan we namelijk leren verschillende trends te ontdekken zodat we beter weten wat de koersen kunnen doen in de toekomst.

Hierdoor ga je dus leren op lagere koersen in te kopen en uiteindelijk op het juiste moment te verkopen met winst. Daarnaast ga je ook leren om bijvoorbeeld uit te stappen bij dalende periodes en ga je die zelf ook herkennen.

De laatste les van deze week vond ik zeer waardevol en gaat over Robuustheid en Emotie. We gaan namelijk leren dat als we geld willen verdienen, dat we dan tegen ons gevoel in moeten handelen.

Op deze foto zien we week 3 van de Trading Navigator Methode

Week 3 bevat de volgende 4 lessen:

 • Trendvolgend beleggen
 • Gewogen gemiddelde
 • De praktijk
 • Robuustheid en emotie

Week 4: Spreads en Statistieken 

In week 4 maken we dieper kennis met opties, een optie is namelijk het recht om iets te kopen of verkopen.

Ook komen de bekende termen zoals Putoptie en Calloptie voorbij. Na week 4 voel je je al een ervaren belegger.

Het verkopen van opties heeft dus meer kans, daarin tegen moet je dan wel het risico beperken door een prijs af te spreken. Zo beperk je namelijk het maximale risico.

Wat ik overigens erg fijn vind van de Trading Navigator Methode is dat er op een speelse manier wordt omgegaan met de video’s. Soms komen er animaties voorbij of tekeningen of soms is het allemaal een stuk serieuzer. Beide worden goed afgewisseld.

Op deze foto zien we week 4 van de Trading Navigator Methode
De training zit speels in elkaar en is daardoor beter te snappen

Week 4 bevat de volgende 5 lessen:

 • Credit spreads
 • De Grieken
 • Statistieken AEX
 • Call spreads
 • Werkboek Optiestrategieen

Week 5: Kansen en Monitoren

Als je me vraagt welke week ik het ingewikkeldste vond, dan is dat week 5. We gaan hier echt de diepte in en we gaan nu echt leren wat Statistische kansen zijn om in te beleggen.

Ook komt er een nieuwe variant voorbij onder de naam Short Strangle wat een geschreven call en een geschreven put optie is. En uiteindelijk gaan we daar dan ook mee aan de gang.

Daarnaast gaat Harm ons deze week alles leren over het monitoren en zorgen dat eventuele verliezen kunnen worden bijgestuurd de goede kant op of dat je bij verliezen een actieve strategie weet op dat moment en dus niet in paniek raakt.

Uiteindelijk blijft beleggen om geld draaien daarom is het extra belangrijk dat je precies weet wat je moet doen als het even wat minder gaat. Gelukkig legt Harm dit allemaal duidelijk en stap voor stap uit.

Op deze foto zien we week 5 van de Trading Navigator Methode

Week 5 bevat de volgende 5 lessen:

 • Short Strangle de basis
 • Statistische kansen
 • Zoeken en handelen
 • Monitoren en follow up
 • Tools

Week 6: Handelsplan en Trading journaal

In de laatste week gaan we echt de puntjes op de i zetten. Dit gaan we doen door het leren van een trading journaal te maken. Hierin ga je al je trades bijhouden en wat er goed ging of juist niet.

Al deze kennis neem je dan weer mee naar je toekomstige trades en zo zal je steeds vaker winsten maken in plaats van verliezen.

Zo werkt het met bloggen ook, zodra je precies weet wat je daarvoor fout deed, dan ga je daarna alleen maar goede of zorgen dat je maximaal resultaat haalt (hier hoog scoren op google)

Daarnaast ga je ook leren hoe je een handelsplan moet maken, dit is een plan waardoor je al je trades gaat vastleggen die je wilt gaan doen. Uiteindelijk is je doel om niet meer dan 1% te verliezen per transactie en dat gaat met trades vastleggen zeker lukken.

Op deze foto zien we week 6 van de Trading Navigator Methode

Week 6 bevat de volgende 5 lessen:

 • Handelsplan
 • Trading journaal
 • Coaching
 • Uitbesteden
 • Wat is uw ervaring met het 6 weeks coachingsprogramma?

Overtuigd? doe nu de gratis webinair van Harm van Wijk vol met waardevolle tips!


Wat voor extra’s bied de Trading Navigator Methode?

Harm van Wijk geeft ook meerdere gratis extra’s die deze training nog meer de moeite waard maken, ik zal ze hieronder kort bespreken.

Extra 1: Twee jaar Alerts via Telegram

Hier krijg je 2 jaar lang tips over aandelen die je in de gaten moet houden. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je zelf even niet veel tijd hebt om aandelen in de gaten te houden.


Extra 2: 2 Jaar toegang tot de Trading Navigator Methode Community

Dit is een Community voor alle mensen die deze cursus hebben gekocht, en dus samen hun tips en ervaringen kunnen delen. Je zal dus nooit het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Ook worden er successen gedeeld.

Op deze foto zien we de Trading Navigator Methode Community

Extra 3: Geld verdienen met Opties pdf (waarde € 47,00)

Dit is een cursus in PDF formaat die Harm van Wijk eerder heeft gemaakt. Hierna weet je alles over geld verdienen via opties.

Dit product verkoopt hij ook los. En die krijg jij er dus gratis bij op het moment dat je deze cursus koopt.


Extra 4: Geld verdienen met aandelen pdf


Deze extra is net als bovenstaand maar dan gebaseerd op aandelen.


Extra 5: Gratis toegang tot een 3 daags event voor 2 personen

Evenement waar je alle informatie over beurshandel uitgelegd krijgt. Ook zijn er verschillende gastsprekers aanwezig. Een event waar je dus veel gaat leren.

Op deze foto zie je een bonus van de Trading Navigator Methode
Voorbeeld 3 daagse training event.

Extra 6: Speeders, Sprinters en Turbo’s

Een e-book wat gebaseerd is op bovenstaande termen.


Extra 7: MeXeM transactietegoed

Je krijgt alvast een mooi tegoed om een goede start te maken op het platform van MeXeM


Wat zijn de cursus Trading Navigator Methode Ervaringen van klanten?

Er zijn gelukkig ook verschillende reacties te vinden van mensen die deze training hebben gedaan. Ondanks dat je de negatieve reacties vaak niet kan lezen, deel ik hierbij toch een aantal positieve reacties:

 • Dankzij de methode van Harm van Wijk weet ik elke week precies welke aandelen ik moet kopen of verkopen.
 • Het systeem van Harm heeft zijn waarde bewezen
 • Het systeem van Harm is concreet, zonder emoties en toepasbaar op alle aandelen
 • De methode van Dhr. van Wijk heeft voor zowel de ervaren als voor de beginnende belegger een meerwaarde bij het handelen op de beurs.
 • Dankzij Harm heb ik minder kopzorgen, het systeem geeft aan welke aandelen ik het beste kan kopen of verkopen.
Op deze foto zie je reacties van de Trading Navigator Methode
Enkele reacties van de Trading Navigator Methode

Beleggen.com

Daarnaast zijn er ook genoeg positieve reacties te vinden die gaan over zijn website beleggen.com.

Harm van Wijk heeft dus zeker een goede reputatie opgebouwd en Harm van Wijk is daarmee zeker betrouwbaar.

Op deze foto zien we ervaringen over beleggen.com

Voor- en Nadelen van de Trading Navigator Methode

Hieronder nog enkele voor en nadelen van de Trading Navigator Methode cursus zoals ik ze heb ervaren.

Voordelen:

 • Je kan er volledig blanco in, je gaat echt alles van A tot Z leren over beleggen op een goed te snappen methode.
 • Harm van Wijk heeft naam gemaakt in de financiële wereld en die krijg jij als coach.
 • De Trading Navigator Methode richt zich op een rendement van 20,6%* *er zijn altijd risico’s
 • Video’s zitten leuk en soms zelfs speels in elkaar om nog beter te begrijpen
 • Toegang tot fijne Community vol met mensen met een passie voor beleggen.
 • Veel waardevolle bonussen en levenslange toegang tot de Trading Navigator sofware

Nadelen:

 • Het kan soms wat oud gedateerd overkomen, de cursus bestaat ook al enige tijd.
 • Eventueel de prijs, maar dat blijft persoonlijk. Je kan dit zeker terug verdienen als jij alle kennis hebt over beleggen en meer risico’s gaat beperken.
 • Beleggen in aandelen en opties is lang termijn werk. Verwacht dus geen wonderen op korte termijn.

Zijn er nog andere Cursussen over Beleggen?

Harm van Wijk is zo goed als marktleider op het gebied van beleggen. Ik heb 1 alternatieve cursus gevonden en die richt zich op daytrading waarbij je koopt en verkoopt op dezelfde dag:

 • Day Trading Masterclass: Ben je iemand die meer is van handelen op de Amerikaanse markt met tijden tussen 16:00 en 22:00? Dan zit je met deze cursus van Kevin Timmer helemaal goed waarin je op dezelfde dag koopt en verkoopt.

  Lees hier mijn Day Trading Masterclass Review.
 • X10 met crypto: Deze crypto cursus is ook van Harm van Wijk en doet hij samen met Jan Robert Schutte. In deze erg uitgebreide cursus ga jij leren hoe je x10 kan met cryptomunten.

  Zie hier mijn X10 met crypto review.

Wat betaal je voor deze cursus?

Wil jij de Trading Navigator Methode aanschaffen? Dan kan je deze cursus kopen na zijn gratis training. Je betaalt dan geen € 1997,00 maar € 997,00 en dus krijg je een leuke korting van 50%

Een prijs blijft altijd persoonlijk en jij bent de enige die na het zien van mijn review kan beslissen of je het waard vindt. Wel zitten er geen addertjes of bijkomende kosten bij, dus je krijgt hier een mooi compleet product voor.

Wat je ook moet bedenken is dat je bij veel platformen een behoorlijk bedrag moet inleggen om überhaupt te mogen beginnen met beleggen. Daarin tegen zit hier een leuke extra bij zodat je € 500,- tegoed krijgt bij MeXeM.


Bevalt de cursus niet? Maak gebruik van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Wat ik positief vind, is dat hij een 30 dagen niet goed, geld terug garantie heeft. Mocht je het dus helemaal niks vinden en niet uit de voeten komen met de software, dan heb je dus garantie om je geld terug te krijgen.

Dus mocht je stap voor stap worden begeleid in de wereld van beleggen dan raad ik je deze cursus zeker aan.


Mijn eindoordeel over de Trading Navigator Methode Review

Hopelijk heb ik in je in deze Trading Navigator Methode Review een goed beeld te hebben gegeven over hoe ontzettend uitgebreid deze cursus en software is.

Het mag duidelijk zijn dat de bedenker van dit pakket, Harm van Wijk, heel goed weet waarover hij praat en hoe deze cursus in elkaar zit. Hij heeft veel kennis over de beurs, en dat wordt in deze cursus duidelijk en stap voor stap uitgelegd. 

Ook is het een mooi compleet pakket waar je wel even zoet mee bent en niet binnen een week uit hebt.

Zoals hierboven vermeld, is beleggen niet alleen maar zonneschijn, wees je dan ook zeker bewust dat er risico’s aan vast zitten en dat winst niet altijd gegarandeerd is. Gelukkig krijg je wel de tools om alles goed onder de knie te krijgen zodat je eventuele verliezen uiteindelijk om kan zetten naar winnende trades.

Het is fijn dat alles in “jip en janneke” taal wordt uitgelegd, zodat het bijna onmogelijk is om het niet te snappen. De video’s zijn van goede kwaliteit en je ziet dat Harm hier echt zijn best mee heeft gedaan, waarbij hij goed verstaanbaar is.

Het forum van Harm heeft op dit moment 10.000 leden, dat zegt ook wel wat dat er genoeg mensen bezig zijn met deze manier van geld verdienen, en dat je er echt niet alleen voor staat.

Wacht dus niet langer en stap ook in de wereld van beleggen om weer geld op onze spaarrekening terug te krijgen in plaats van die 0%!

Of zie zijn homepagina voor meer informatie


Ik hoop dat ik je in mijn Trading Navigator Methode Review antwoord heb op de volgende vragen, mocht je nog meer willen weten stel die dan hieronder.

 • Wie is Harm van Wijk?
 • Is Harm van Wijk betrouwbaar?
 • Wat is de Trading Navigator Methode?
 • Is de Trading Navigator Methode het geld waard?
 • Hoeveel kost de Trading Navigator Methode?
 • Wat zijn de Trading Navigator Methode ervaringen?

Trading Navigator Methode FAQ

Hieronder bespreek ik nog enkele veel gestelde vragen:

Zijn er garanties met deze trading software voor succesvol geld verdienen?

Er zijn geen garanties, echter is het wel zo dat Harm van Wijk al zijn kennis en ervaring van meer dan 32 jaar in deze cursus heeft gestopt. Ook is de software gericht op een rendement van 20,6%

Moet je extra betalen voor de Trading software?

Nee, dit product bevat zowel de 6-weekse cursus als de gratis bonussen en de software waarmee je kan beleggen.

Hoeveel kost de Trading Navigator Methode?

Momenteel heeft Harm een kortingsactie lopen waardoor als je hem zou kopen via zijn gratis training dan krijg je 50% korting waardoor je op € 997,00 uitkomt voor levenslang toegang.

Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Harm van Wijk is zeker betrouwbaar, deze cursus is niet een snel opgezette cursus op basis van kennis van 3 jaar. Nee, Harm heeft meer dan 32 jaar kennis in de financiële wereld en daar krijg jij dus ook toegang toe!

Print Friendly, PDF & Email

Trading Navigator Methode

997 euro
8.8

Inhoud

9.5/10

Presentatie

8.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Harm van Wijk heeft meer dan 32 jaar ervaring en daar krijg jij les van!
 • Zeer complete cursus van A tot Z over beleggen
 • De Trading Navigator Methode richt zich op een rendement van 20,6%* *er zijn altijd risico's
 • Veel bonussen en levenslang toegang
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Beleggen is lange termijn en zet alleen geld in wat je kan missen
 • Cursusomgeving kan gedateerd aanvoelen (persoonlijk)

Plaats een reactie