Crypto Signals Review van AllesOverCrypto (patrick Suiker en Derek Westra) + Ervaringen (2022)

Crypto Signals van AllesOverCrypto is bedoeld voor mensen die nooit meer kansen willen missen dankzij koop- en verkoopsignalen op het gebied van crypto of eigenlijk te weinig tijd hebt voor het maken van een technische analyse.

Ik neem je in deze Crypto Signals Review uitgebreid mee in het nieuwe product van Patrick Suiker en Derek Westra en deel je mijn bevindingen en ervaringen over Joël Martina.

Ben jij iemand die vaak op de verkeerde momenten crypto koopt en verkoopt? Dan ben je met dit product op het juiste adres. Hun doel is dat jij maximale winst zal behalen met minimale inzet.

Crypto Signals is overigens van niemand minder dan het team wat ook achter mijn populaire Crypto Masterclass Review zit. Dit betekend hoge kwaliteit en een erg betrokken team en ontzettend veel kennis.

Dit product is vergelijkbaar met Moneytalks Community van Madelon Vos wat je overigens al 7 dagen kan proberen voor slechts 1 euro.

Leestijd: 15 minuten


Inhoudsopgave


Wie Zijn AllesOverCrypto?

AllesOverCrypto is tegenwoordig uitgebreid met een heel team van medewerkers maar Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra zijn ooit begonnen met dit bedrijf.

Patrick Suiker en Derek Westra zijn eigenlijk het gezicht van dit bedrijf. Beide heren zijn namelijk al sinds 2013 bezig met Crypto’s.

Patrick heeft de studie entrepeneurship afgerond en Derek heeft de studie gedragseconoom afgerond.

Het bedrijf AllesOverCrypto zit ook achter mijn uitgebreide Crypto Masterclass Review en Crypto Portfolio Review dus de kwaliteit is erg hoog.

Op deze foto zie je Patrick Suiker, Derek Westra en Robin Westra. De makers van Crypto Signals
Robin, Derek en Patrick

Uiteindelijk kwamen ze erachter dat er heel veel behoefte was dat mensen precies wisten wanneer ze bepaalde cryptomunten moesten kopen en wanneer te verkopen en daar is hun nieuwe product Crypto Signals uitgekomen.


Wie is Joël Martina?

Nu je de mannen kent achter AllesOverCrypto is het tijd dat je het gezicht achter Crypto Signals iets beter leert kennen. Joël Martina is namelijk de man die je overal tegen zal komen binnen het discord platform.

Joël is op dit moment van schrijven 25 jaar oud en sinds 2017 fulltime bezig met Cryptocurrencies. Dit maakt hem dus een zeer ervaren trader en technisch analist op het gebied van crypto op dit moment.

Hij heeft overigens maar 1 doel binnen Crypto Signals en dat is ervoor zorgen het doel is om iedereen binnen de community te helpen om de verliezen te minimaliseren en de winsten te maximaliseren.

Joël staat er overigens niet alleen voor op dit platform, hij wordt namelijk bijgestaan door Tyler Polwort. Tyler is een bekende Amerikaanse trader en dat maakt het platform door het tijdverschil eigenlijk 24 uur actief.

Daarnaast zitten er ook nog meer mensen in het team die online zijn.


Wat houd Crypto Signals precies in?

Crypto Signals is een Premium signalengroep met als doel dat jij constant op de hoogte bent op het gebied van crypto en vooral dat je ook goed gaat leren wanneer te kopen en wanneer te verkopen.

Dit alles wordt op een zeer uitgebreid platform met je gedeeld op Discord met allemaal verschillende kanalen met elk hun eigen onderwerp. Denk aan een kanaal puur over bitcoins of een kanaal over altcoins.

Daarnaast heb je ook verschillende chat kanalen waar je kunt discussiëren over specifieke munten of over algemene onderwerpen op het gebied van crypto. Je bent dus altijd samen met soortgelijke en dat maakt het naar mijn mening erg leuk.

Daarnaast is het zeker niet alleen een signalengroep, er valt ook veel educatie onder en regelmatig livestreams over onderwerpen die momenteel gaande zijn.

Het doel van het AllesOverCrypto Team is echt dat jij maximaal winst gaat behalen met minimale inzet en dat jij dit abonnement er dan ook makkelijk uit gaat halen.

Dat het een onwijs populaire community is, dat laat onderstaande afbeelding wel zien want dit was om 18:41 en toen waren er 128 mensen online. Dit belooft wat voor komende jaren.

Op deze foto zie je de online omgeving van Crypto Signals van AllesOverCrypto
Crypto Signals online omgeving

Crypto Signals Review [VIDEO]

Ik ben van mening dat een video altijd een veel betere indruk geeft dan alleen een review dus hopelijk kan ik je een goede indruk geven en wie weet start jij na de video gelijk.


Voor wie is het Crypto Signals crypto tradingabonnement geschikt?

Het Crypto Signals tradingabonnement is vooral geschikt voor mensen die wat moeite hebben met het stukje crypto trading of eigenlijk geen tijd hebben voor een technische analyse.

Doordat je moeite hebt of te weinig tijd komt het vaak voor dat je op de verkeerde momenten koopt en daardoor ook op de verkeerde momenten verkoopt met als resultaat dat je wellicht vaker verlies hebt dan winst.

Crypto Signals is erop gericht om te gaan zorgen voor maximale winst en dit krijg je door begeleiding van ervaren traders in een uitgebreide Community.

Daarnaast raadt bijvoorbeeld Patrick Suiker aan om zoveel mogelijk vragen te gaan stellen zodat je alles nog beter gaat snappen met als resultaat dat je het nog leuker gaat vinden (en winst gaat maken)

Uiteraard is dit platform ook zeer geschikt voor al ervaren traders omdat je met gelijkgestemde mensen in een Community zit.


Wat krijg je allemaal in Crypto Signals?

Naast dat je uitgebreide educatie krijgt, livestreams en in een gezellige Community komt, zijn de discord kanalen uiteraard het belangrijkste. Deze bevatten namelijk koop- en verkoop signalen voor technische analyses die gedaan zijn door Joël Martina.

Ik wil hieronder even de belangrijkste kanalen bespreken zodat je precies ziet waar jij straks allemaal toegang tot hebt mocht je besluiten om met Crypto Signals de puntjes op de i te gaan zetten.

Kanalen:

#1: Welkom

Om ervoor te zorgen dat er geen chaos ontstaat op dit platform is de eerste groep vooral bedoeld om je welkom te heten.

Je vindt hier bijvoorbeeld ook de mededelingen, regels en een stukje educatie zoals afkortingen. Ook vind je hier weer de nette disclaimer dat AllesOverCrypto geen financieel adviseurs zijn en dat het puur op informatieve basis is.

Ze zullen je dus nooit zeggen een bepaalde munt te kopen, jij bent de enige die zelf de keuzes moet maken uiteindelijk.

De volgende kanalen zitten hier in:

 • lees-dit-eerst
 • mededelingen
 • regels
 • afkortingen-en-termen
 • educatie

Onderstaand zie je hoe bijvoorbeeld Educatie eruit ziet, je vind hier YouTube filmpjes over bepaalde onderwerpen waar je zeker mee te maken krijgt.

*afbeelding


#2: Open

Dit is een kanaal dat beschikbaar blijft mocht je besluiten om je abonnement op te zeggen. Dit zijn wat algemere onderwerpen en bevat uiteraard niet de koop- en verkoopsignalen.

De volgende onderwerpen heb je dan toegang tot:

 • crypto-nieuws (vanaf nu ben je altijd op de hoogte van crypto nieuws over de wereld)
 • gratis-signalen (hier krijg je bepaalde gratis signalen van crypto’s)
 • logboek-trades (hier worden trades gedeeld per periode zodat je precies ziet hoeveel ze hebben gekocht en verkocht)

Hieronder zie je ook een voorbeeld van een koop-en verkoopsignaal. In dit platform wordt dit uiteraard nog uitgebreider uitgelegd.

Op deze foto zie je het kanaal #2: Open van Crypto Signals
Gratis Signalen

#3: Analyses en signalen

Het kanaal waar het naar mijn mening allemaal om draait, hier wordt echt ontzettend veel informatie gedeeld zodat je precies weet wat je te wachten staat als je bepaalde munten wilt kopen of al hebt gekocht.

Deze kanalen gaan ervoor zorgen dat alle twijfels verdwijnen en je met een gerust hart Crypto’s kunt kopen en verkopen.

Ik zal enkele groepen hieronder uitdiepen.

Bitcoin-report

De naam doet het al vermoeden maar hier vind je allemaal reports en informatie over de Bitcoin.

Joël zal elke dag gaan kijken naar de Bitcoin en hier maakt hij dan een Weekly timeframe, Daily timeframe en zelfs een 1H timeframe van zodat je precies weet hoe het zit.

Deze informatie is voor dit tradingabonnement al dik en dwars zijn geld waard omdat ik behoorlijk wat Bitcoins in mijn bezit heb.

Hieronder zie je hoe dat er in de praktijk uitziet.

Op deze foto zie je het kanaal Bitcoin-report van Crypto Signals
Bitcoin report

Ethereum-report

Net heb je kunnen zien hoe een Bitcoin Report eruitziet, dit doen ze uiteraard ook voor de Ethereum, een munt waarvan ik ook nog veel verwacht in de toekomst.


long-term-signalen

Bepaalde Cryptocurrencies koop je echt voor lange termijn en daar zal je niet veel van merken op korte termijn. Deze cryptomunten worden hier besproken, dit zijn dus echt munten die je bijvoorbeeld 1 jaar vasthoudt.

Vaak krijg je bijvoorbeeld ook staking hierop (rente)


btc-eth-signalen

In deze groep worden dus echt de koop- en verkoopsignalen besproken en hier hebben ze de Bitcoins en Ethereum gecombineerd.

Hieronder zie je ook een verkoop met winst, verliezen delen ze uiteraard ook.

Op deze foto zie je het kanaal btc-eth-signalen van Crypto Signals
Bitcoin en Ethereum signalen

altcoin-signalen

Je hebt uiteraard ook heel veel altcoins en deze signalen worden hier besproken. Altcoins kan je zeker ook de nodige winst mee pakken.


short-trades

Short trades is als je crypto verkoopt in de hoop dat deze dalen om ze goedkoper terug te kopen. Deze groep gaat hier dieper op in.


tylers-corner

Zoals ik al eerder heb vermeld doet Joël Martina het niet alleen, hij krijgt hulp van Tyler Polwort die erg actief is als Amerikaanse trader en dat is ook precies de reden dat hij zijn eigen kanaal heeft.


on-chain

Denk dat dit kanaal er nog uitgehaald moet worden want het is me niet duidelijk waar dit over gaat en het laatste bericht is van mei 2021.


ta-verzoeken

Persoonlijk vind ik Technische Analyses ontzettend interessant en in deze groep kan je verzoeken doen van munten die je wellicht interessant vindt om te kopen.

Joël gaat zich dan verdiepen in die bepaalde cryptomunt en het resultaat gaat hij dan delen in het volgende kanaal namelijk analyses.


analyses

Het voordeel van Crypto Signals is uiteraard dat jij zelf nooit meer een Technische Analyse hoeft te doen als je dat niet meer wilt.

Je kan een verzoek doen voor een bepaalde munt en die worden dan uitgebreid gedeeld zodat jij of andere mensen eventueel kansen zien in nog onbekende munten.

Hieronder zie je 2 verzoekjes voor de OMI en ORN en Joël heeft zich uitgebreid verdiept in beide munten:

Op deze foto zie je het kanaal analyses van Crypto Signals
Technische Analyses

tradingview-indicators-settings

Uiteraard kan je zelf ook Technische Analyses doen en in deze groep krijg je de instellingen voor de indicators. Hier heb je dan wel de betaalde versie nodig van Tradingview


livestream-vragen

Zoals ik heb laten weten worden er regelmatig live YouTube live streams gegeven over interessante onderwerpen. Deze worden ook opgenomen en zijn later terug te kijken.

Onderstaand zie je enkele voorbeelden waar de laatste live stream over ging om je een goed idee te geven.

– Wat is hedging en waarom zou je dit willen gebruiken?
– Algemene markt analyse.
– Live mee kijken hoe ik coins analyseer en hoe Joël op potentiële trades kom, inclusief entry, stoploss en TP’s.


#4: Discussie

Aangezien je op dit crypto platform samen met gelijkgestemde bent is het natuurlijk ook erg leuk om samen te discussiëren op crypto onderwerpen. Dit kan bijvoorbeeld zijn wat je denkt dat de Bitcoin komende maanden gaat doen of algemene onderwerpen.

Daarnaast worden er ook enkele cryptoparels gedeeld waarvan ze denken dat ze nog goed gaan stijgen en hier kan je altijd je eigen inbreng doen.

Ik vind het discussiëren soms nog leuker dan het kijken van koop- en verkoopsignalen omdat ik het ook erg lekker vind om te brainstormen en ik leer er persoonlijk ontzettend veel van.

De volgende onderwerpen zijn open voor discussie:

 1. algemeen
 2. trading
 3. leverage-trading
 4. trading-indicatoren
 5. feedback-technische-analyses
 6. btc-eth
 7. cryptoparels
 8. bots
 9. support
 10. off-topic
 11. suggesties

Hieronder zie je nummer 5 waar er lekker gediscussieerd wordt over de Bitcoin en Ethereum.

Op deze foto zie je het kanaal #4: Discussie van Crypto Signals
Discussies over Bitcoin en Ethereum

Mijn Crypto Signals ervaringen

Ik ben tot het besef gekomen dat ik toch wel erg veel behoefte had aan een platform als deze, ik had zelf erg veel onzekerheden waardoor ik eigenlijk niet durfde te kopen en ben echt wel een stuk zelfverzekerder geworden op het gebied van crypto dankzij Crypto Signals.

Daarnaast vind ik het hele Community gedeelte erg gezellig om samen te zijn met mensen die ook bezig zijn met crypto en vooral mensen die net als ik hun 0% spaarrente zat zijn en iets meer willen opbouwen met iets meer zekerheid (al zal beleggen altijd risico’s met zich meebrengen).

Want zo zie ik dit abonnement wel, het is feitelijk een kleine investering om er veel meer uit te halen want ik heb nu gezien dat er nog genoeg moois staat te gebeuren op het gebied van crypto en kan nu met een goed gevoel blijven kopen.

Ook is duidelijk te zien dat het een product is van AllesOverCrypto want net als de Crypto Masterclass leggen ze hier de kwaliteit hoog en ook zij hebben er uiteraard het meeste aan als je lid blijft.

Daarnaast doet Joël Martina het ook echt ontzettend goed, hij heeft ontzettend veel kennis en heeft echt een passie voor crypto. Hoeveel technische analyses mensen ook vragen, hij duikt er altijd in en geeft een duidelijk antwoord. Erg tevreden!


AllesOverCrypto ervaringen van klanten

Ik was zelf al bekend met Patrick Suiker en Derek Westra van AllesOverCrypto, maar jij bent dat wellicht nog niet, daarom heb ik hieronder enkele ervaringen gedeeld op het platform Trustpilot:

Op deze foto zie je AllesOverCrypto ervaringen van klanten, de makers van Crypto Signals

Ken je de Crypto Masterclass nog niet, doe dan zeker hun gratis Bitcoin Training om een indruk te krijgen.


Zijn er nog andere Crypto Signals Producten?


Crypto Signals voor- en nadelen

Voordelen van Crypto Signals:

 • Gemak: Zelf geen uren meer achter de computer zitten maar ervaren traders sturen je full-time koop- en verkoopsignalen.
 • Gericht op het maken van winst: Doordat er veel ervaren traders aanwezig zijn, is dit platform gericht op het maken van winst met minimale inzet.
 • Begeleiding: Er zijn constant meerdere ervaren Crypto Experts aanwezig en hier kan je altijd vragen aan stellen, daarnaast krijg je feedback.
 • Community: Ondanks dat ze nog maar een paar weken live zijn, zijn er regelmatig al meer dan 100 mensen online. Dit zorgt voor een levendige crypto Community met gelijkgestemde.
 • Bonussen: Naast de koop- en verkoopsignalen krijg je ook regelmatig een stukje educatie en worden er live streams gegeven. Ik verwacht dat dit alleen nog maar meer gaat worden.

Nadelen van Crypto Signals:

 • Abonnement: Dit kan voor sommige aan nadeel zijn. Hier haal ik het er momenteel juist uit omdat ik veel beter weet wanneer te kopen en te verkopen.
 • Verslavend: Je hoeft juist geen uren meer op je computer aanwezig te zijn, maar een Community met gelijkgestemde werkt best verslavend.

Wat betaal je voor Crypto Signals?

Mocht je Crypto Signals kopen, dan heb je de keuze om een maand abonnement te nemen (maandelijks opzegbaar) of een jaarlijks abonnement (jaarlijks opzegbaar)

Kies je voor maandelijks betalen, dan betaal je 47 euro per maand

Ga je voor jaarlijks betalen, dan betaal je 500 euro per jaar en kom je uit op 42 euro per maand feitelijk.

Op deze foto zie je de Crypto Signals prijzen

Bevalt het product niet? maak gebruik van de 14 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

Ondanks dat dit product zeker voor kwaliteit staat kan het zijn dat dit product toch niet is wat je dacht dat het was, je kan dan binnen 14 dagen opzeggen door een mail te sturen naar signalen@allesovercrypto.nl.

Daarnaast is een maandelijks abonnement gewoon elk moment opzegbaar, dus je kan het ook een maand uitproberen bijvoorbeeld.


Wat is mijn eindoordeel van deze Crypto Signals Review?

Ik hoop je een goede indruk te hebben gegeven in deze Crypto Signals Review. AllesOverCrypto heeft een product uitgebracht waar naar mijn mening heel veel vraag naar is. Dit product gaat er namelijk echt voor zorgen dat jij met een beter gevoel gaat kopen en verkopen en dat je veel meer winst zal gaan halen doordat er een team van trading experts achter zitten.

Heel veel mensen vinden crypto trading te lastig en daar ben ik er eigenlijk 1 van, daarom ben ik extra blij dat ik nu 7 dagen per week koop- en verkoopsignalen krijg en dat ik veel meer kansen krijg om winstgevend te blijven.

Daarnaast is deze community supergezellig en vooral erg waardevol want er wordt heel veel informatie gedeeld waardoor het zeker ook educatief is.

Patrick Suiker en Derek Westra leggen de kwaliteit weer net zo hoog als de Crypto Masterclass en dat is zeker te merken in de kanalen van Crypto Signals.

Joël Martina is een rustig persoon en het is overduidelijk dat hij weet waar hij over praat en alles komt dan ook duidelijk over. Joël staat daarnaast altijd open voor vragen en geeft zelf ook graag feedback.

Wil jij vanaf nu ook het maximale eruit halen met minimale inzet? Start dan nu met Crypto Signals en krijg weer heel veel plezier in het kopen en verkopen van crypto!


Crypto Signals FAQ (veel gestelde vragen)

 • Hoe zeg ik Crypto Signals op?

Mocht je ervoor kiezen om je crypto tradingabonnement op te zeggen, dan dien je een mail te sturen naar signalen@allesovercrypto.nl. Je kan elk moment opzeggen, houd er wel rekening mee dat als je de 15e het product hebt gekocht, dat je dan voor de 15e weer moet afmelden om een incassering te voorkomen.

 • Welke betalingsvormen zijn er?

Momenteel kan je ervoor kiezen om per maand te betalen en dus per maand opzegbaar of per jaar en dan kan je per jaar opzeggen. Wel bespaar je geld als je kiest voor 1 jaar want dan is je abonnement goedkoper.

 • Wat krijg ik allemaal in dit crypto tradingabonnement?

Het hoofdproduct van Crypto Signals zijn uiteraard de koop- en verkoopsignalen, daarnaast krijg je ook feedback, educatie op crypto gebied van experts en regelmatig live streams en uiteraard toegang tot de uitgebreide Community van gelijkgestemden.

 • Zijn er nog vergelijkbare producten?

Ja, Madelon Vos heeft het product Moneytalks Community waar ook meer dan 2000 gelijkgestemde inzitten en waar je constant op de hoogte bent van het laatste crypto nieuws in dezelfde omgeving van discord net als Crypto Signals.


Meer van AllesOverCrypto?

Mocht je echt serieus aan de gang willen op het gebied van crypto, dan raad ik je zeker aan om onderstaande producten van Patrick Suiker en Derek Westra te bekijken.

Gratis downloads:

Mocht je nog niet in het bezit zijn van Bitvavo? Maak dan nu een account aan en je hebt tot de eerste € 1000,00 geen handelskosten!

Print Friendly, PDF & Email

Crypto Signals

47 euro
8.9

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.5/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Fulltime koop- en verkoopsignalen. Je mist geen kansen meer.
 • Discord is te gebruiken op de computer, tablet en telefoon
 • Meerdere trading experts aanwezig waar je vragen aan kan stellen en feedback kan krijgen
 • Waardevolle bonussen zoals live streams en een levendige Community
 • Vooral heel veel gemak. Je krijgt feitelijk alles aangeleverd om een stuk zelfverzekerder te worden op het gebied van crypto

Minpunten

 • Abonnement. Al ga je dit juist terug verdienen dankzij de koop- en verkoopsignalen

Plaats een reactie