Review: Enormail, al je mails automatiseren

Enormail, een e-mail marketing software die ik gebruik voor meerdere websites waarmee ik mooie nieuwsbrieven maak, dus hoogstens tijd voor dieper in te gaan op deze review.

Is Enormail de beste Nederlandse email marketing software die er is? Lees het nu op deze pagina.


Inhoudsopgave


Wat voor software is Enormail?

Enormail gaat je leven een stuk makkelijker maken in elk geval, deze Nederlandse software gaat ervoor zorgen dat je heel veel mails kan automatiseren.

Stel je voor dat je een nieuwsbrief hebt die je automatisch wilt laten versturen 2 dagen nadat iemand zich heeft ingeschreven, en dan een week later weer een mail met informatie.

Dit kan je allemaal instellen in Enormail.

Of als je gebruik maakt van affiliate marketing, dan kan je dit mooi verwerken in je mails waardoor je door automatische mails kan zorgen voor een passief inkomen.

Ook krijg je naderhand weer een rapport zodat je precies kan zien hoeveel mensen de mails hebben geopend.

Daarnaast zie je ook welke links ze hebben geklikt en wie bijvoorbeeld de mail niet hebben geopend. Je kan hier dus enorm van leren.

Enormail

Welke functies krijg je precies van Enormail?

De Enormail software is erg uitgebreid dus mijn ervaringen zijn erg positief, hieronder de belangrijksten functies die je straks allemaal kunt doen als je ook gaat beginnen met het opzetten van een Mailinglijst


Opt-in Pagina’s maken voor Mailinglijst

Je kan nog zoveel automatiseren, als jij je mensen of klanten niet weet te pakken waardoor ze zich inschrijven op je nieuwsbrief of mailinglijst dan heb je er feitelijk niks aan.

Deze pagina kan je helemaal maken zoals je zelf wilt, heel veel email marketing softwarebedrijven hebben dat niet, dus wat dat betreft is de Nederlandse enormail goed bezig!

Zoals ik al zei heb ik zelf meerdere websites, hieronder is een voorbeeld van een optin-pagina voor een fitness blog, ik moet er eigenlijk nog een bonus aan hangen maar toch krijg ik dagelijks al nieuwe aanmeldingen.

Op deze afbeelding zie je een voorbeeld van een opt-in pagina
Voorbeeld Opt-in Pagina

Autoresponders

Autoresponders zijn mails die je kan maken die in gaan zodat iemand zich bij je heeft ingeschreven, zo kan je bijvoorbeeld instellen dat de 1e mail na 2 dagen wordt verzonden.

Dit kan je zelfs instellen over 3 maanden en dan bijvoorbeeld 15 mails in totaal, hier verwerk je bijvoorbeeld tips in of producten en hoef je maar 1 keer in te stellen.

Hier heb ik maar 1 Autoresponders ingesteld

Mailings

Deze functie gebruik ik zelf om nieuwsbrieven te maken, omdat ik ook een blogwebsite heb komen er per week 2 blogs online.

Ik maak dan een nieuwsbrief en daar verwerk ik kort die 2 blogs in met een link daarheen en daarnaast zet ik vaak nog een review erin waar en een verdienmodel aan vast zit en informatief is.

Uiteraard nog een persoonlijk verhaal en de nieuwsbrief kan verzonden worden. Je kan precies instellen vanuit welk email adres hij wordt verzonden en op welke dag.

1 verzonden nieuwsbrief, en 2 in concept


De gegevens van elk verzonden mail

Zoals ik al zei biedt Enormail ook alle gegevens van elke mail die zijn verzonden zodat jij precies ziet wat het wel goed doet en wat bijvoorbeeld niet.

Als je deze gegevens vergelijkt met andere aanbieders, dan komt Enormail de beste uit de test.

Dit gaat er uiteindelijk voor zorgen dat jij bepaalde links meer naar boven gaat plaatsen of teksten gaat veranderen om daar nog meer aandacht op te zetten.

Ook kan je de unieke klikken verder induiken en zo zie je precies wie waar hebben geklikt. Mijn ervaringen zijn hier erg goed over!

Voorbeeld gegevens nieuwsbrief

Pop-ups

Daarnaast bied Enormail je ook de optie om gebruik te maken van pop-ups, bijvoorbeeld een melding op het moment dat mensen de pagina willen wegklikken of bijvoorbeeld na een bepaald aantal minuten.

Ik maak er zelf geen gebruik van omdat ik zelf pop-ups best vervelend vindt, maar het kan zeker doeltreffend zijn om mensen te laten inschrijven en daar uiteindelijk een omzet aan te verdienen.

Pop-up opties

List Automation

Deze software gaat zelfs zo ver dat de service altijd hoog staat naar de klant, zie jij bijvoorbeeld dat een bepaalde klant een product heeft gekocht.

Dan kan je dit mailadres verplaatsen naar een andere lijst waardoor hij bijvoorbeeld nooit meer reclame krijgt over dat product.

Zo kan je die klant in een lijst zetten waar hij bijvoorbeeld nog wat gratis geautomatiseerde mails met tips of waarin je de klant bedankt voor het aanschaffen van dat product.


Wat zijn de enormail ervaringen?

Deze software bestaat gelukkig al enkele jaren en daardoor zijn er genoeg ervaringen overal te vinden, ik heb er een paar van het internet geplukt. Uiteraard is deze hele review ook gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

Achternaam weg gehaald wegens privacy

Wat betaal je voor Enormail? (+ kortingslink)

Enormail is naar mijn mening de beste maar ook de goedkoopste software op de markt, hieronder de opties:

Je hebt 2 opties:

Optie 1: Sumo versie, je betaalt dan € 15,00 per maand en je krijgt tot 2500 contacten gratis

Optie 2: Mammoet versie, je betaalt dan € 60,00* en je krijgt toegang tot 10.000 contacten, daarnaast krijg je ook toegang tot 800.000+ professionele foto’s en een E-mailmarketing cursus ter waarde van € 197,-

*omdat ik al jarenlang lid ben kan je via onderstaande link gratis 1 maand proberen en mocht het bevallen dan krijg je de Mammoet versie met 25% korting voor € 15,00 minder per maand.


Maandelijks opzegbaar

Daarnaast biedt deze Nederlandse software altijd de keuze om maandelijks op te zeggen, je zit dus nergens aan vast en je kan het vrij naar keuze bijvoorbeeld 1 of 2 maanden uit proberen om een idee te krijgen.

Je kan in elk geval zonder verplichtingen die eerste maand kijken, is het niet wat je dacht dat het was dan krijg je een week voor datum bericht dat hij binnenkort wordt stopgezet.

Ben je van mening dat je er toch veel aan hebt gehad net als ik, dan krijg je op dat moment een aanbieding om het mammoet pakket met 25% te kopen of gewoon voor de sumo versie te gaan.


Is Enormail de moeite waard om te kopen?

Ik heb toch besloten om deze vraag te behandelen ondanks dat hij super persoonlijk is uiteraard.

Mijn ervaring is dat het een investering is die je op den duur zeker terug gaat betalen, een Mailinglijst opbouwen kost tijd.

Je hebt niet binnen 1 maand al 1000 mensen waardoor je de maandelijks kosten er gelijk uit hebt.

Maar achteraf zou je spijt hebben dat je geen Mailinglijst bent begonnen, hier maak ik ook veel gebruik van affiliate marketing, ik hoef feitelijk maar 1 iemand te hebben die daar gebruik van maakt in een nieuwsbrief en ik heb de kosten er al uit.

Hier krijg ik steeds meer mensen via mijn nieuwsbrieven en die krijg ik daardoor makkelijker op reviews of blogs waarop veel informatie staat maar waar ook een verdienmodel aan hangt.

Met als resultaat dat je maar 1 of 2 mensen nodig hebt die via een mail iets kopen en dan heb je de maandelijkse kosten er al uit.

En op den duur heb je 10 mensen uit de Mailinglijst en zo ga je door.


Enormail review Conclusie + Ervaring

Hopelijk kon ik je in deze review mijn mening uitgebreid laten zien, naar mijn mening is Enormail de beste email marketing software die er is.

Ik ben zelf erg tevreden over de software, ook omdat ik 1 mammoet account gebruik voor 3 websites en zo heel veel heb kunnen automatiseren.

Je hoeft het daardoor maar 1 keer in te stellen, en op het moment dat mensen zich inschrijven dan gaat Enormail aan het werk om de mail te versturen en daar hoef ik zelf niks aan te doen.

Voordeel van deze mails is dat je erg makkelijk een product of link kan verwerken door middel van affiliate marketing in de mails, doordat er hier zoveel mails uit gaan heb ik de kosten er al heel snel uit.

Daarnaast is Enormail ook een Nederlands bedrijf, reageren ze vaak al na 1 a 2 uur op mails en heb je geen creditcard nodig en kan je alles gemakkelijk via ideal of incasso betalen.

Daarnaast heb je als bedrijf ook de optie om de BTW terug te vorderen dus het is echt een goed pakket!

Mijn tip is dus ook zeker mocht je voor Enormail gaan net als ik, om alvast te denken waarmee je je klanten kunt charmeren door middel van een gratis bonus of e-book waardoor ze zich gaan inschrijven op je Mailinglijst! 

Wacht niet langer en begin met je gratis maand, bevalt het niet? Dan stopt het automatisch zonder verplichtingen.

Mocht het niet bevallen, dan loopt de gratis maand automatisch af.

Mocht je nog meer vragen hebben, dan kan je die uiteraard in de reactie plaatsen. Wij hopen je in elk geval met deze Enormail review de volgende vragen te hebben beantwoord.

  • Wat is Enormail?
  • Wat Kun Je Allemaal Met Enormail
  • Is Enormail de moeite waard om te kopen?
  • Wat vinden mensen van Enormail
  • Wat kost Enormail?
  • Hoe kan je Enormail toepassen op affiliate marketing?
  • Wat is mijn Enormail ervaring?

Zie hier mijn review overzicht

Print Friendly, PDF & Email

Plaats een reactie