Masters of Property (Great Property Experience) Review & Ervaringen (2021)

Wil jij graag iets nuttigs met jouw geld gaan doen? En ben je bereid om met jouw geld een bepaald (klein) risico te nemen? Dan is het mogelijk interessant voor je om in vastgoed te gaan investeren. Door in vastgoed te investeren, kun je in ieder geval een leuk passief inkomen opbouwen. Voordat je hiermee succesvol aan de slag kunt gaan, moet je veel kennis op doen. Kun je deze kennis op doen met de Masters of Property? Je gaat het lezen in deze Masters of Property (Great Property Experience) review.

Hoe ik deze uitgebreide review heb kunnen schrijven? Nou, ik heb het geluk gehad dat ik deze cursus uit heb mogen proberen. Alle modules van de cursus heb ik zelf mogen doorlopen, waardoor ik een hele duidelijke indruk van de cursus heb gekregen. Dát heeft er dan ook voor gezorgd dat ik een duidelijk beeld van de gehele cursus heb gekregen. En van de belangrijkste voordelen. En van de belangrijkste aandachtspunten.

In deze Great Property Experience review vind je dan ook alle informatie over deze cursus. De feitelijke informatie wissel ik af met mijn persoonlijke mening, waardoor je een algeheel beeld krijgt. Een algeheel beeld krijgt van deze toch wel populaire vastgoedcursus!

Leestijd: 20 minuten


Inhoudsopgave


Wie heeft Masters of Property ontwikkeld?

Eerder in deze Masters of Property review heb ik al verteld wie deze cursus ontwikkeld heeft: Great Property Experience. Maar, wat is dit nou precies voor bedrijf? Wie staan aan het roer van dit bedrijf? En waarom heeft men ervoor gekozen om de Masters of Property cursus te ontwikkelen?

Met name die laatste vraag vind ik interessant. Want, waarom zou je je kennis over vastgoed delen, indien je daar zelf veel geld mee weet te verdienen? Nou, het antwoord op die vraag kreeg ik al vrij snel. Ik merkte namelijk al vrij snel dat de heren van het bedrijf Great of Property Experience onwijs sympathiek zijn. Zij willen juist andere mensen helpen, in plaats van dat ze zelf bakken met geld (blijven) verdienen.

Het gaat hierbij om twee heren: Pieter Monsma en Frank Bakker. Als je al in de wereld van vastgoed langer actief bent, is het goed mogelijk dat je deze namen vaker voorbij hebt zien komen. Beide heren zijn namelijk vrij populair en bekend.

Pieter Monsma

In eerste instantie had Pieter Monsma helemaal niks van doen met vastgoed. Nee, hij begon zijn lange carrière als boer. Nadat hij dit een paar jaar had gedaan, vond hij het echter tijd voor een verandering. Hij had immers al snel genoeg door dat hij niet zijn gehele leven op de boerderij wilde werken.

Tegelijkertijd had hij al een goede visie op het monetaire stelsel. Hij had het nodige spaargeld weten te sparen, maar hij kon daar op dit moment niks mee. Het stond op zijn bank en werd eigenlijk alleen maar minder waard.

Tijdens die periode ging hij zich ook meer en meer op zelfontwikkeling richten. Deze interesses wist hij uiteindelijk te combineren: hij ging voor zichzelf, maar ook voor andere mensen met persoonlijke ontwikkeling aan de slag.

Op deze foto zie je Pieter Monsma, 1 van de oprichters van Masters of Property (Great Property Experience)
Pieter Monsma

Door de jaren heen is vastgoed meer en meer de aandacht van Pieter Monsma gaan trekken. In 2002 kocht hij dan ook zijn vastgoedobject aan; dit bleek een voorbode voor een ongekende toekomst. In de jaren daaropvolgend heeft Pieter Monsma namelijk ongekend veel vastgoedobjecten weten te kopen.

Nadat hij dit jarenlang succesvol had gedaan, wilde hij het wederom iets anders aan gaan pakken. Op dat moment kwam hij met Frank Bakker in aanraking; beide heren besloten om samen te gaan werken. Dát heeft uiteindelijk voor de totstandkoming van Great Property Experience gezorgd.


Frank Bakker

Het levensverhaal van Frank Bakker is enigszins vergelijkbaar met dat van Pieter Monsma. Net zoals Pieter begon Frank namelijk ook in een hele andere branche; in de industrie welteverstaan. Van huis uit was dit eigenlijk de branche waarin zijn gehele familie actief was.

Het was dan ook logisch dat Frank Bakker ook met zijn carrière in de industrie startte.

Frank Bakker had echter een specifieke wens: hij wilde op latere leeftijd minder hard hoeven te werken. Hij wilde juist op latere leeftijd kunnen genieten van een passief en wederkerend inkomen.

Om dát te behalen, begon hij te investeren. Hij begon hierbij al direct te investeren in vastgoed, net zoals Pieter Monsma eigenlijk heeft gedaan.

Op deze foto zie je Frank Bakker, 1 van de oprichters van Masters of Property (Great Property Experience)
Frank Bakker

Door de jaren heen heeft Frank Bakker dit ook bijzonder succesvol weten te doen. Net zoals Pieter Monsma heeft hij zijn eigen vastgoedimperium op weten te bouwen. Zoals hierboven al aangegeven, hebben Frank en Pieter bovendien de handen ineengeslagen. Met hun bedrijf Great Property Experience proberen zijn nu om andere vastgoedbeleggers te helpen. Een nobel streven wat mij betreft!


Wat is de Masters of Property van Great Property Experience precies?

Het mag duidelijk zijn: het investeren in vastgoed is bijzonder interessant. Dat is overigens ook te zien aan de hoeveelheid cursussen die tegenwoordig over vastgoed gaan. Mocht jij graag een vastgoedcursus willen volgen, heb je in ieder geval méér dan voldoende keuze. Eén van de populairste varianten hierbij is sowieso de Masters of Property.

Voordat ik je alles over Masters of Property ga vertellen, moet ik je even iets uitleggen:

 • Masters of Property: dit is de officiële naam van de cursus.
 • Great Property Experience: dit is het bedrijf dat deze cursus ontwikkeld heeft. Dit bedrijf heeft niet alleen de Masters of Property cursus ontwikkeld, maar nog veel meer online producten.

Je kunt de Masters of Property in ieder geval als een uitgebreide cursus zien. Een uitgebreide cursus waarin het eigenlijk maar over één ding gaat: over vastgoed. Je gaat met deze cursus onwijs veel leren over vastgoed, waarbij je dit ook nog eens op een leuke manier doet. Het is namelijk zo dat deze gehele cursus uit video’s bestaat.

In totaal bestaat deze training uit maar liefst 15 modules. Om deze 15 modules af te kunnen ronden, moet je ongeveer naar 24 uur aan video’s kijken. Het is dus zéker geen cursus die je eventjes snel af kunt ronden. Nee, als je de Masters of Property cursus van A tot Z wilt volgen, moet je hier de nodige tijd voor vrijmaken.

Bij Masters of Property draait het overigens om méér dan alleen de cursus. Nadat je je voor deze cursus aangemeld hebt, krijg je ook tot allerlei bonussen toegang. Over deze bonussen vertel ik je uiteraard ook het een en ander in deze Masters of Property review!

Hieronder zie je wel de Great Property Experience online omgeving en vind je Masters of Property onder Cursussen.

Op deze foto zie je de online omgeving van de Masters of Property van Great Property Experience

Masters of Property (Great Property Experience) Review [VIDEO]

Aangezien ik deze vastgoed cursus al enige tijd in bezit heb, heb ik uiteraard een uitgebreide video review opgenomen. Hier geef ik je ook een rondleiding van maar liefst 10 minuten door de cursus. Hopelijk ben jij net als ik zo overtuigd van deze cursus als ik en start je ook met investeren in vastgoed.


Waarom investeren in vastgoed?

Voordat ik met deze cursus van start ging, wist ik nog niet super veel van vastgoed. Ik wist dat je hier op zich veel geld mee zou kunnen verdienen, maar ik had zelf het gevoel dat dit altijd veel risico met zich mee bracht. Deze Masters of Property cursus heeft mijn ogen in ieder geval weten te openen. Ik ben er namelijk achter gekomen dat het investeren in vastgoed echt veel voordelen met zich mee brengt:

 • Je geniet van een wederkerend inkomen. Als je in vastgoed gaat investeren, is het uiteraard de wens dat je bijvoorbeeld het huis of appartement kunt gaan verhuren. Elke maand dat je het vastgoedobject verhuurt, geniet je van wederkerend inkomen.
 • Je geniet van een passief inkomen. Heb je het huis of appartement eenmaal naar wens gemaakt? Dan kun je het zorgeloos gaan huren; het inkomen dat je hiermee creëert, is echt volledig passief. Alleen als er echt iets aan de hand is, zou je in actie moeten komen.
 • Je geniet van meerdere belastingvoordelen. Als je in vastgoed gaat investeren, geniet je binnen de kortste keren van de nodige belastingvoordelen. Vanwege deze belastingvoordelen valt jouw uiteindelijke winst nóg hoger uit.
 • Je kunt uiteindelijk een sneeuwbaleffect creëren. Als je eenmaal meerdere vastgoedobjecten hebt, kun je een sneeuwbaleffect gaan creëren. Je kunt met alle inkomsten immers meer en meer vastgoedobjecten opkopen. Des te meer vastgoedobjecten je koopt, des te meer geld je uiteindelijk gaat verdienen. Op een passieve manier welteverstaan!
 • Het is een leuke/nieuwe uitdaging. Tot slot ben ik van mening dat het investeren in vastgoed ook echt leuk is. Het vormt eigenlijk een nieuwe uitdaging, waarmee je ook nog eens veel geld kunt verdienen. Onder aan de streep is het wat mij betreft zéker een verrijking voor jouw leven.

Voor wie is de Masters of Property cursus geschikt?

Is het nou zo dat de Masters of Property cursus voor iedereen geschikt is? Naar het antwoord op die vraag was ik zelf erg benieuwd. Ik had namelijk vanaf het begin het idee dat deze cursus niet voor iedereen weggelegd is. Nadat ik zelf deze cursus heb gevolgd, kan ik stellen dat mijn gevoel klopte.

Deze cursus is alleen geschikt voor mensen die echt hard willen werken. Het volgen van deze cursus is namelijk niet achterover leunen. Nee, je moet onwijs veel kennis op doen en je moet hier ook echt veel tijd aan besteden. Zoals ik eerder in deze review al aangaf, vind je in deze cursus ruim 24 uur aan beeldmateriaal terug. Dát betekent dat je echt veel tijd vrij moet maken voor deze interessante vastgoedcursus.

Verder moet je ook bereid zijn om te investeren en een risico te nemen. Dat begint eigenlijk al bij het aanmelden van deze cursus. Voor deze cursus betaal je een paar honderd euro; dat brengt in principe al het eerste risico met zich mee. Als je succesvol in vastgoed wilt gaan investeren, moet je ook weer risico’s gaan nemen. Daartoe moet je dus echt bereid zijn.


Wat is het doel van de Masters of Property cursus?

Zoveel mogelijk mensen te helpen om financieel onafhankelijk te worden. Dat is het doel van Frank Bakker en Pieter Monsma tezamen. Dit doel proberen zij te behalen met hun bedrijf Great Property Experience, maar ook specifiek met de Masters of Property cursus.

Om dit doel te behalen, ligt de focus uiteraard op vastgoed. Volgens beide heren is het namelijk mogelijk om onwijs veel geld met vastgoed te verdienen. Die gedachtegang komt uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen. Nee, zowel Frank als Pieter hebben bewezen dat je inderdaad veel geld met vastgoed kunt verdienen. Zij hopen maar al te graag dat óók jou dit gaat lukken; met de Masters of Property cursus helpen zij je in ieder geval goed op weg!


Zijn Pieter Monsma & Frank Bakker te vertrouwen?

Ik durf met 100% zekerheid te stellen dat Pieter en Frank te vertrouwen zijn. Waarom ik dit met deze zekerheid durf te stellen? Nou, daar heb ik meerdere redenen voor:

 • Pieter en Frank zijn erg transparant: als beide heren iets te verbergen hadden, zouden ze zich een stuk minder transparant opstellen. Juist door de transparantie van deze heren weet ik 100% zeker dat zij te vertrouwen zijn.
 • Over hun bedrijf lees je louter goede verhalen: via het internet lees je bovendien alleen maar goede verhalen over Great Property Experience. Ook dat is wat mij betreft een duidelijk signaal.
 • Alle bedrijfsgegevens zijn online te vinden: tevens zijn de heren helemaal niet geheimzinnig over hun bedrijfsgegevens. Nee, in principe alles over de Great Property Experience is online te vinden. Dáármee stralen ze ook veel vertrouwen uit.
 • Geen misstanden bij de Kamer van Koophandel bekend: uiteraard zijn er over beide heren én het bedrijf geen misstanden bekend bij de Kamer van Koophandel. Dat had ik al verwacht, maar ik heb het voor de zekerheid toch nog even nagekeken.

Al met al zijn dus Pieter Monsma en Frank Bakker dus voor 100% te vertrouwen. Dit weet ik overigens ook uit mijn eigen ervaringen. Ik heb met beide heren bijzonder leuk contact gehad, waarbij al snel bleek dat ze beide erg sympathiek zijn. Deze sympathie weten zij te combineren met het nobele streven om andere mensen te helpen. In mijn ogen is dat toch wel een unieke combinatie.

Ondertussen weet ik ook 100% zeker dat Frank Bakker en Pieter Monsma onwijs vakkundig zijn. Dit is niet alleen te danken aan hun ervaringen, maar ook aan de manier waarop ze naar de vastgoedmarkt kijken. Ik ben er hoe dan ook van overtuigd dat iedereen veel van deze heren kan leren. Mocht jij nog op zoek naar een goede vastgoedcursus zijn, is de Masters of Property dus mogelijk interessant voor je. Deze vastgoedcursus is immers door Frank Bakker en Pieter Monsma opgezet. Over deze cursus vertel ik je graag meer in het restant van deze Masters of Property review.


Waar bestaat de Masters of Property cursus uit?

Zo, je hebt nu al vrij veel informatie over de Masters of Property cursus op je afgevoerd gekregen. Je weet door wie deze cursus ontwikkeld is, wáárom deze cursus ontwikkeld is en voor wie de cursus ontwikkeld is. Ben je op dit moment nog steeds bijzonder nieuwsgierig naar deze cursus? Dat kan ik me goed voorstellen!

Graag bespreek ik hieronder dan ook uit welke modules de Masters of Property cursus opgebouwd is. Zoals ik eerder al aangaf, hebben de heren van Great Property Experience ervoor gekozen om 15 modules te hanteren. Het gaat hierbij om de volgende 15 modules:

 • Module 1: Jumpstart van je vastgoed inkomen
 • Module 2: Parttime een fulltime inkomen bouwen met vastgoed
 • Module 3: Psychologie van de beste deal
 • Module 4: Investeren in Amsterdam
 • Module 5: Wetgeving voor vastgoed
 • Module 6: Financieren met particulieren
 • Module 7: Vastgoed en belastingvoordeel
 • Module 8: Lessen van een vastgoedtycoon
 • Module 9: Black Badge: het vastgoed jaarprogramma
 • Module 10: Sleutels tot het financieren van je portfolio
 • Module 11: Great Property succes strategie
 • Module 12: Banken begrijpen
 • Module 13: Het verhaal van Ineke Kuiper
Op deze foto zie je de online omgeving van de Masters of Property van Great Property Experience

Hé, dit zijn geen 15 modules toch? Nee, dat klopt. Je krijgt bij deze cursus echter ook nog extra modules als bonus aangeleverd. Daarnaast vullen Frank en Pieter deze cursus ook voortdurend aan. Mocht jij je nú voor de Masters of Property cursus aan willen melden, bestaat de cursus mogelijk uit nóg meer modules. Feit is dat de cursus hoe dan ook erg uitgebreid is!

Ben je benieuwd naar de verschillende modules? Dat kan ik me goed voorstellen; ik heb er dan ook voor gekozen om de verschillende modules hieronder in het kort te bespreken. Neem mijn toelichtingen door en je krijgt écht een duidelijk beeld van deze gehele videocursus!

Module 1: Jumpstart van je vastgoed inkomen

De eerste module is eigenlijk een kennismaken met het wereldje van vastgoedinvesteringen. Frank en Pieter leggen je uit wat de basis van vastgoed is, hoe je snel kunt gaan groeien en wat je van de gehele cursus kunt/mag verwachten.

In deze eerste module vind je ook direct twee aanvullende bestanden terug. Het gaat hierbij om een volledige presentatie van Frank Bakker en om het Masters of Property werkboek. Dit werkboek ga je in de komende modules nog veelvuldig nodig hebben.

Op deze foto zie je Module 1: Jumpstart van je vastgoed inkomen van de Masters of Property van Great Property Experience

Module 2: Parttime een fulltime inkomen bouwen uit vastgoed

Beloven Frank en Pieter je in deze cursus bergen vol met goud? Nee, dat doen ze absoluut niet. In plaats daarvan hebben ze ervoor gekozen om deze tweede module op een leuke manier in te vullen. In deze module ga je allereerst kennis maken met de Masters of Property cursus. Al snel merk je dat de cursus voor zowel ervaren- als voor beginnende vastgoedbeleggers geschikt is.

Daarna vertellen beide heren hoe je een fulltime inkomen op kunt bouwen. Met behulp van jouw eigen vastgoedobjecten. Daarbij geven zij óók aan dat je hiervoor echt niet fulltime hoeft te werken. Nee, als je met de informatie uit deze cursus op de juiste manier aan de slag gaat, kun je het bij parttime werk houden.

In deze module ligt de focus ook nog op het investeren in vastgoed in de UK. De vastgoedwereld in UK is namelijk volledig anders dan de vastgoedwereld in ons land. Leuk om op deze manier ook eens naar een ander land te kijken.

Op deze foto zie je Module 2: Parttime een fulltime inkomen bouwen uit vastgoed van de Masters of Property van Great Property Experience

Deze twee module bestaat in totaal uit 10 lessen:

 • Parttime een fulltime inkomen opbouwen uit vastgoed
 • Vastgoed in de UK
 • Vrije Sector
 • Rendement en Strategie
 • Prijsbepaling
 • Krapte op de markt
 • Netwerk is key!
 • Exitstrategie
 • Dingen die je niet op school leert
 • Flip, Buy to Let of Rent to Rent?
 • Presentatie Job Gutteling (pdf)

Module 3: Psychologie van de beste deal

Het opdoen van de juiste connecties. En het bouwen van een waardevol netwerk. Volgens Frank Bakker en Pieter Monsma is het onwijs belangrijk om op jonge leeftijd al te starten met het opdoen van de juiste connecties. Als je de juiste connecties eenmaal opgedaan hebt, is het een stuk makkelijker om de beste deals in de wereld van vastgoed te sluiten.

Deze derde module richt zich volledig op deze onderwerpen. Het leuke hierbij is dat deze module volledig ingesproken is door Pieter Monsma. Hij is maar liefst 1,5 uur aan het woord in deze module; het kan met recht dus als een uitgebreide module bestempeld worden.

Het leuke hierbij is dat Pieter Monsma ook echt zijn eigen ervaringen met je deelt. Hoe sluit hij bijvoorbeeld de beste deals? Hoe denkt hij out of the box? En hoe heeft hij de juiste connecties op weten te bouwen? Over al die vragen deelt Pieter Monsma zijn verhaal.

Op deze foto zie je Module 3: Psychologie van de beste deal van de Masters of Property van Great Property Experience

Module 4: Investeren in Amsterdam

In deze vierde module komt een gastspreker aan het woord; dit is Bart Buur. In onze hoofdstad is hij al ruim 15 jaar actief als een vastgoedbelegger. Hij heeft door de jaren heen dan ook de nodige vastgoedobjecten in onze hoofdstad op weten te kopen. Hij vertelt in deze vierde module hoe hij dit heeft gedaan, wat hierbij komt kijken en welke lessen hij geleerd heeft.

In mijn ogen is dit echt een hele waardevolle cursus. Dat komt vooral doordat Bart Buur zijn persoonlijke bevindingen deelt. Tegelijkertijd deelt hij alle waardevolle tips met je; tips die hij door zijn eigen ervaring op heeft weten te doen.

Op deze foto zie je Module 4: Investeren in Amsterdam van de Masters of Property van Great Property Experience

In deze module vind je de nodige lessen terug:

 • Onder Markt Prijs kopen
 • Vastgoed en de Bank
 • Van Parttime naar Fulltime
 • Executieverkoop
 • Media en Vastgoed
 • Passief inkomen, waar doe jij het voor
 • Huurders in alle soorten en maten
 • Onder de marktprijs kopen
 • Niet iedereen kan investeren?!
 • Presentatie Anton Eizema (pdf)

Module 5: Wetgeving voor vastgoed

Ook in deze module komt een gastspreker aan het woord. Het gaat hierbij om Ciaran O’Connor. Hij is een ware specialist op het gebied van de juridische aspecten binnen de wereld van vastgoed. Hij weet als geen ander wat alle wetgevingen en regels zijn in deze unieke wereld.

Het leuke hierbij is dat Ciaran O’Connor zelf géén investeerder of belegger is. Nee, hij is actief als advocaat en kijkt dus vanuit een hele andere hoek naar de wereld van vastgoed. In mijn ogen zorgt dit voor een onwijs waardevolle module.

Op deze foto zie je Module 5: Wetgeving voor vastgoed van de Masters of Property van Great Property Experience

Ook deze module bestaat weer uit behoorlijk veel lessen:

 • Wetgeving voor vastgoed
 • Overeenkomst opstellen
 • Kadaster
 • VVE
 • Snel huizen vinden
 • Wat maakt je eigenaar?
 • Beleggingswaarde
 • Moraal van het verhaal
 • Presentatie Ciaran O’Connor (pdf)

Module 6: Financieren met particulieren

Hoe ga jij een vastgoedimperium opbouwen? Iets wat je daar absoluut voor nodig hebt, is geld. Hoe je aan dit geld kunt komen? Nou, daarover ga je ontzettend veel leren in deze zesde module. In deze zesde module wordt eigenlijk aangegeven hoe je zelf de vastgoedobjecten kunt gaan financieren. Zonder dat je hier zelf jouw eigen geld aan uit hoeft te geven.

In deze zesde module komt ook Franke Twerda aan het woord. Hij is een specialist op het gebied van financieren en deelt graag belangrijke informatie met je. In mijn ogen is ook de aanwezigheid van Franke Twerda ontzettend waardevol; ook hij kijkt weer vanuit een net iets andere hoek naar de wereld van vastgoed.

Op deze foto zie je Module 6: Financieren met particulieren van de Masters of Property van Great Property Experience

Ook bij deze zesde module hebben Pieter Monsma en Frank Bakker voor de nodige modules gezorgd:

 • Financieren met particulieren
 • Onafhankelijke situatie
 • Herfinancieren
 • Hoe begin je?
 • Woningen of commercieel vastgoed?
 • BAR en NAR
 • Belasting
 • Presentatie Franke Twerda (pdf)

Module 7: Vastgoed en belastingvoordeel

Wist je dat je van veel belastingvoordelen kunt profiteren als je in vastgoed gaat investeren? Hoe dit precies werkt, wordt uitgebreid in deze zevende module uitgelegd. Frank Bakker en Pieter Monsma blikken daarbij ook terug op de manieren hoe zij zelf belasting hebben weten te besparen. Door de jaren heen hebben zij hier bijvoorbeeld de juiste mensen voor leren kennen.

Eén van de adviezen van Pieter en Frank is dan ook om een volledig team om je heen te verzamelen. Een team van specialisten waar je op kunt vertrouwen. En met wie je van meerdere belastingvoordelen kunt gaan profiteren.

Ik val enigszins in de herhaling, maar ook in deze module komt weer een gastspreker aan bod. Het gaat hierbij om Izaak Koppejan. Hij komt in deze zevende module uitgebreid vertellen hoe je jouw eigen vastgoedportfolio op kunt zetten én van belastingvoordelen kunt profiteren.

Op deze foto zie je Module 7: Vastgoed en belastingvoordeel van de Masters of Property van Great Property Experience

Deze module bestaat ook weer uit de nodige lessen:

 • Vastgoed en belastingvoordeel
 • Motivatie van de Verkoper
 • Kinderen in Vastgoed
 • Hefboom
 • Geld uit stenen in stenen
 • Netto rendement
 • Spread
 • Box 1, 2 en 3
 • Presentatie Izaak Koppejan (pdf)

Module 8: Lessen van een vastgoedtycoon

Het mag duidelijk zijn: Frank Bakker en Pieter Monsma laten in deze cursus veel experts aan het woord. In deze achtste module is dat ook weer het geval. Deze module is namelijk het kindje van René Bakker; in ons land is hij één van de succesvolste vastgoedbeleggers.

Door de jaren heen heeft hij een portfolio van meer dan 1000 woningen op weten te bouwen. Hij weet dan ook als geen ander hoe je dit kunt doen, wat er bij komt kijken en welke fouten je kunt maken. In mijn ogen is dit echt één van de meest waardevolle modules van deze cursus. Zijn verhaal is namelijk erg interessant en is ook behoorlijk inspirerend.

Op deze foto zie je Module 8: Lessen van een vastgoedtycoon van de Masters of Property van Great Property Experience

Overigens wordt zijn verhaal in deze module aangevuld met meerdere interessante lessen:

 • Lessen van een vastgoedtycoon
 • Mehrfamilienhause, wat is dat eigenlijk?
 • Cashflow en aflossing
 • Is het slim om greedy te zijn?
 • Fouten maken tijdens het investeren in vastgoed
 • Dingen opofferen voor vrije tijd

Module 9: Black Badge het vastgoed jaarprogramma

De negende module is eigenlijk de vreemde eend in de bijt. In deze module ga je namelijk kennis maken met het Black Badge jaarprogramma van Great Property Experience. Dit is een jaarprogramma waarbij je van extra coaching en sturing kunt genieten.

In mijn ogen had deze module op zich niet gehoeven. Het is meer een module waarin Frank Bakker en Pieter Monsma hun eigen jaarprogramma promoten. Wat betreft marketing/promotie is dit uiteraard wel een prima keuze van deze heren.

Op deze foto zie je Module 9: Black Badge het vastgoed jaarprogramma van de Masters of Property van Great Property Experience

Module 10: Sleutels tot het financieren van je portfolio

De tiende module is weer vergelijkbaar met veel van de andere modules. Ook in deze module komt er namelijk weer een expert aan het woord; in de tiende module is deze eer weggelegd voor Maryse Groenendijk. Zij is de eigenaar van Sense financieel advies en geeft vastgoedbeleggers op dagelijkse basis de juiste adviezen. Zij weet dan ook als geen ander hóe je nou het beste jouw portfolio kunt financieren.

In mijn ogen is dit echt een onwijs leuke module. Iets wat aan Maryse Groenendijk te danken is, maar ook aan de andere lessen.

Op deze foto zie je Module 10: Sleutels tot het financieren van je portfolio van de Masters of Property van Great Property Experience

Deze module is namelijk behoorlijk uitgebreid, getuige de volgende lessen:

 • Sleutels tot het financieren van je portfolio
 • Woonlasten terug door belegging
 • Reguliere hypotheek of een beleggingshypotheek
 • Snel geld is duur geld
 • Residentieel Vastgoed
 • Maximaal financieren
 • Overwaarde uit je woning halen
 • Financieren en Verbouwen
 • Bancair of particulier financieren
 • Taxateurs
 • Presentatie Maryse Groenendijk (pdf)

Module 11: Great Property succes strategie

Een fulltime inkomen behalen door parttime te werken. Dat is eigenlijk het doel van Pieter Monsma en Frank Bakker. Hoe je dit zelf ook kunt behalen? Dat doe je door de Great Property succes strategie op te gaan volgen. In deze module laten Frank Bakker en Pieter Monsma je met deze strategie kennis maken.

Daarnaast komt in deze module ook Melanie Gutteling aan het woord. Zij begon in 2017 al met deze cursus, waardoor zij één van de beste ervaringsdeskundigen is. In deze elfde module deelt zij graag haar bevindingen met je. Het is onwijs leuk om haar verhaal te horen; dit verhaal zit in ieder geval boordevol leuke verrassingen!

Op deze foto zie je Module 11: Great Property succes strategie van de Masters of Property van Great Property Experience

Ook de elfde module bestaat weer uit veel lessen:

 • Great Property succes strategie
 • Bieden zonder geld op je rekening
 • Manieren om snel van passief inkomen te kunnen leven
 • Je privé woning 100% financieren
 • Goedkoop inkopen en hoger verkopen
 • Sociaal huren én investeren in vastgoed
 • Het succes van investeerders
 • Een vastgoeddeal doorrekenen
 • Presentatie Melanie Gutteling (pdf)

Module 12: Banken begrijpen

Wil jij geld gaan lenen bij bijvoorbeeld een bank? Dan moet je met meerdere zaken goed rekening houden. Wáár je precies rekening mee moet houden, bespreken Frank Bakker en Pieter Monsma in deze twaalfde module.

Om deze module nog waardevoller te maken, zijn Pieter en Frank in gesprek gegaan met Geren Beers. Hij werkt bij de ING Bank en verstrekt de nodige financieringen aan vastgoedbeleggers. Hij legt dan ook graag uit hoe je dit het beste kunt doen, waar je rekening mee moet houden en wat de rol van een bank precies is.

Op deze foto zie je Module 12: Banken begrijpen van de Masters of Property van Great Property Experience

Module 12 bestaat uit behoorlijk veel interessante lessen:

 • Vastgoed mindset voor succes
 • Geldstromen zien
 • He who reads, leads!
 • Financiële crisis
 • Bewegen op de achtergrond
 • Anticyclisch kopen
 • De maatschappelijke rol van vastgoed
 • Presentatie Pieter van Loon (pdf)

Module 13: Het verhaal van Ineke Kuiper

In deze dertiende module komt Ineke Kuiper aan het woord. Zij begon al 20 jaar geleden met het investeren in vastgoed; door de jaren heen heeft zij dan ook onwijs veel ervaring op weten te doen. In deze module deelt zij graag haar verhaal met jou.

Ze vertelt hoe ze beginnen is, hoe ze haar imperium uit heeft weten te bouwen en wat ze bereikt heeft. Een onwijs leuke en inspirerende module.

Op deze foto zie je Module 13: Het verhaal van Ineke Kuiper van de Masters of Property van Great Property Experience

Krijg je nog bonussen bij de Masters of Property cursus?

De Masters of Property cursus is onwijs uitgebreid, zoals je reeds hierboven hebt kunnen lezen. Tóch hebben Frank en Pieter ervoor gekozen om de nodige bonussen mee te leveren:

 • 12 maanden toegang tot het Great Property Experience platform: als je je voor de Masters of Property cursus aangemeld hebt, krijg je 12 maanden gratis toegang tot dit platform.
 • Werkboek met strategieplan: bij deze cursus krijg je ook een compleet werkboek geleverd. In dit werkboek kun je jouw eigen vastgoed strategie volledig uit gaan werken.
 • Live Q & A: nadat je je voor de cursus aangemeld hebt, krijg je ook toegang tot de live Q & A sessies. Deze sessies worden twee per week gehouden en zijn voor jou het ideale moment om jouw vragen te stellen.
 • Toegang tot het Masters of Property forum: tevens krijg je toegang tot het besloten forum. In dit forum tref je eigenlijk jouw lotgenoten aan. Je kunt hen helpen, terwijl zij jou ook maar al te graag helpen.

Over deze bonussen ben ik behoorlijk te spreken. Zowel over de kwaliteit als over de kwantiteit. Bovendien ben ik van mening dat deze bonussen perfect aansluiten bij de modules van de Masters of Property cursus!


Wat vinden andere mensen van de Masters of Property cursus?

In de afgelopen jaren is de Masters of Property cursus onwijs populair geworden. Dit blijkt onder meer uit de hoeveelheid cursisten, maar uit de hoeveel online beoordelingen die ik gevonden heb. Echt heel veel van deze beoordelingen zijn positief, zoals uit onder meer onderstaande de beoordelingen blijkt:

Op deze foto zie je ervaringen van de Masters of Property (Great Property Experience)

Overigens zijn er over het bedrijf Great Property Experience ook louter positieve beoordelingen te vinden. Dát geeft des te meer aan dat Pieter en Frank hun zaakjes perfect op orde hebben.


Zijn er nog Alternatieve vastgoed cursussen?

De Masters of Property staat niet voor niks zo hoog in mijn beste vastgoed cursussen en er is er maar 1 die er enigszins in de buurt komt. Wel is die een stukje duurder dus dat ligt net aan je persoonlijke budget.

 • IBA Coaching: Deze vastgoed cursus is ook echt populair en dit heeft er vooral mee te maken dat de focus groot is op het investeren in vastgoed zonder of weinig eigen vermogen. Ook geven Marijn en Chantalle erg betrokken persoonlijke coaching. Zie hier hun gratis vastgoed training.

  Binnenkort verschijnt hier mijn IBA Coaching Review.

Wat zijn de voor- en nadelen van de Masters of Property cursus?

Het wordt langzaamaan tijd om deze Masters of Property review af te ronden. Voordat ik dat doe, bespreek ik graag eerst de voor- en nadelen van deze cursus:

Voordelen:

 • De cursus is onwijs uitgebreid: ik ben van mening dat je echt onwijs veel dankzij deze cursus gaat leren. Dat is onder meer aan de ongekende hoeveelheid modules en lessen te danken.
 • Veel gastsprekers komen aan het woord: ook vind ik het super dat in deze cursus veel gastsprekers aan het woord komen. Zij hebben veel kennis, veel ervaring en zijn daardoor ook onwijs inspirerend.
 • Leuk om te volgen: persoonlijk vind ik de Masters of Property cursus ook leuk om te volgen. Dit komt vooral door de opbouw én door het feit dat alle lessen in de vorm van video’s gegoten zijn. Daarnaast zijn Frank en Pieter erg spontaan en houden ze ook van de nodige humor.
 • Frank en Pieter zijn onwijs vakkundig: tevens is het een groot voordeel dat Frank en Pieter onwijs veel kennis hebben. Daarnaast zijn ze sympathiek, zijn ze voor 100% te vertrouwen en zijn ze bijzonder ervaren. Dit merk je aan de modules terug, maar ook aan bijvoorbeeld de bonussen!
 • Relatief gunstig geprijsd: tot slot ben ik van mening dat het prijskaartje van deze cursus bijzonder interessant is. Zorg er wel voor dat je de korting van 500 euro niet misloopt.

Nadelen:

 • Het volgen van de cursus duurt lang: je moet van goede huizen komen om deze cursus volledig te volgen. Dit vraag het nodige geduld, de nodige inzet en het nodige doorzettingsvermogen.
 • Ik mis wat voorbeelddocumenten: ook was het prettig geweest als Frank en Pieter meer voorbeelddocumenten toegevoegd houden. Zo komt bijvoorbeeld het opstellen van een huurcontract helemaal niet naar voren in deze cursus.

Wat kost de Masters of Property cursus?

Heb ik je met deze Masters of Property review warm weten te maken? En wil je je daarom zo snel mogelijk voor deze cursus aanmelden? Dan hoef je hier slechts 697 euro exclusief BTW voor te betalen.

Maar, let wel op: dit is alleen het geval als je je via deze speciale pagina aanmeldt. Als je dat niet doet, betaal je een bedrag van 1197 euro exclusief BTW voor deze cursus. Het prijskaartje van 697 euro exclusief BTW is uiteraard een stuk interessanter!

Over dit bedrag ben ik overigens onwijs te spreken. Deze investering van slechts 700 exclusief BTW kun je immers binnen één maand al terugverdiend hebben met jouw vastgoed!


Garantie

Nadat je je voor de cursus aangemeld heb, heb je een bedenkperiode van 30 dagen. Tijdens deze periode kun je jouw geld nog terugvragen. Een prima regeling wat mij betreft!


Eindoordeel: kan ik de Masters of Property cursus aanraden?

Onder aan de streep kan ik de Masters of Property cursus absoluut aanraden. De cursus is van een ongekend hoog niveau, is bijzonder uitgebreid en is ook leuk om te volgen. Het feit dat ook allerlei experts aan het woord komen, is wat mij betreft de kers op de taart.

Daarnaast komen Frank Bakker & Pieter Monsma enorm leuk over op beeld en vertellen ze met hier en daar goede humor alles over investeren in vastgoed. Beide heren zorgen ervoor dat je deze cursus met veel plezier doorneemt en je zal zien dat de 13 modules echt voorbij vliegen en hoe makkelijk jij alle kennis over vastgoed in je opneemt.

En de leuke lessen zie je ook weer terug in de 2-weekse Q & A’s waar je ze alle vragen kan stellen en ze pas echt goed leert kennen. Een zeer waardevolle vastgoed cursus dus.

Tevens zijn Pieter, Frank en het prijskaartje super. Je kunt je met een gerust hart voor deze cursus aanmelden; de investering verdien je ongetwijfeld snel terug. Meld je direct aan, zodat je van de interessante korting weet te profiteren!


Masters of Property van Great Property Experience FAQ (veel gestelde vragen)

 • Wat kost de Masters of Property cursus?

Voor deze cursus betaal je normaal gesproken een bedrag van 1197 euro exclusief BTW. Tijdelijk kun je van een korting van 500 euro profiteren, waardoor je slechts 697 euro exclusief BTW voor deze cursus hoeft te betalen.

 • Is er een Masters of Property Korting?

Ja, zoals je hierboven hebt kunnen lezen mag ik mijn lezers een korting aanbieden van €500,00. Koop nu de Masters of Property via deze speciale pagina.

 • Wie zijn Frank Bakker en Pieter Monsma?

Frank Bakker en Pieter Monsma zijn de ontwikkelaars van deze cursus. Zij zijn tevens de eigenaren van het bedrijf Great Property Experience. Dit bedrijf – en deze cursus – zijn het gevolg van hun jarenlange ervaring in de vastgoedwereld. Zij hebben beide hun eigen vastgoedimperium op weten te bouwen.

 • Hoe kun je je aanmelden?

Via deze link kun je je direct aanmelden voor deze cursus.

Print Friendly, PDF & Email

Masters of Property

697 euro
9

Inhoud

9.5/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Frank en Pieter zijn onwijs vakkundig, sympathiek en brengen ze de nodige humor in de lessen.
 • Mooie online omgeving waarin je de lessen volledig in eigen tempo kan volgen
 • Waardevolle bonussen zoals 2-wekelijkse Q&A's waar je vragen kan stellen of een persoonlijk werkboek.
 • Tussen de 15 en 20 jaar aan vastgoed expertise in maar liefst 12 modules
 • Gunstige prijs. Via speciale pagina 500 euro korting.

Minpunten

 • Beleggen in vastgoed is zeker een verdienmodel op lange termijn (los van cursus)
 • Mis hier en daar de voorbeelddocumenten die het zeker nog makkelijker maken als beginner.

Plaats een reactie