Phoenix Review: Ultieme Website Software van IMU? (2022) + Mijn Ervaringen!

Wil jij voor jezelf een website gaan maken die goed in Google scoort? Wil je dat deze website verder ook aan alle wensen en eisen voldoet? In dat geval is het mogelijk interessant om met de Phoenix Website software aan de slag te gaan. Deze software is, net zoals Huddle en Plug & Pay, ontwikkeld door IMU: eigenlijk is dat al veelzeggend voor de hoge kwaliteit van deze software.

Maar, is het écht aan te raden om met Phoenix jouw eigen website te ontwikkelen? Je gaat het in deze uitgebreide Phoenix review lezen. In deze review vertel ik je veel feitelijke informatie over deze software, maar ik deel ook mijn eigen ervaringen met je.

In de afgelopen jaren ben ik actief in de online business. Gedurende deze periode heb ik meerdere websites met Phoenix gemaakt, waardoor ik als geen ander weet hoe dit systeem werkt. Mocht je mogelijk ook met dit systeem aan de slag willen gaan, kun je dus een beroep doen op mijn eigen ervaringen. Je weet in ieder geval nu al dat deze onafhankelijke en eerlijke review voor jou van meerwaarde gaat zijn!

Leestijd: 12 minuten


Nee bedankt, ik probeer eerst graag de gratis trial!

Inhoudsopgave


Wat is de Phoenix website software precies?

Heb je interesse om met jouw eigen online business aan de slag te gaan? Dan weet je op voorhand dat je hier drie dingen voor nodig hebt: een goed idee, voldoende tijd en een goede website. Deze goede website kun je nu zelf met Phoenix gaan maken.

Met dit systeem ben je namelijk in staat om een eigen website te maken. Een website die geoptimaliseerd is voor jouw bezoekers, maar ook een website die geoptimaliseerd is voor Google. Een dergelijke website is tamelijk uniek te noemen, maar kun je nu dus gaan maken met behulp van Phoenix.

Daarbij is het ook nog goed om te weten dat je zelf alle inspraak hebt. Je doet een beroep op deze software, maar je bepaalt wél zelf hoe je nou jouw eigen website wilt laten ogen. Voor welke template wil je gaan? Voor welke kleuren wil je gaan? En welke look and feel wil je aan de website meegeven? Met de Phoenix website software kun je dus stuk voor stuk voor jezelf bepalen.

Heb je echt nog nooit zelf een eigen website gemaakt? Dan is het ook ideaal om met Phoenix aan de slag te gaan. Met behulp van deze software hoef je namelijk geen beroep te doen op technische kennis. Ook als je écht 0,0 kennis hebt, kun je prima uit de voeten met deze software.

Phoenix is echter meer dan alleen software waar je websites mee kunt maken. Eigenlijk biedt Phoenix veel soorten mogelijkheden/functies aan, waarover ik je in deze review uitgebreid wil informeren.


Phoenix Review [VIDEO]

Naast deze geschreven review laat ik je ook kort zien hoe deze software eruit ziet.

of ga gelijk naar de actiepagina


Gratis e-books downloaden van Phoenix

De mannen van IMU hebben 2 gratis e-books beschikbaar gemaakt waarmee je al kennis maakt met de functies van hun phoenix software zoals hoger komen in google voor gratis bezoekers:


Wat zijn de Phoenix website software functies?

Zelf een website maken

Het belangrijkste kenmerk van Phoenix is toch wel dat je hier een eigen website mee kunt maken. Je doet dit volledig online, je hebt de keus uit veel verschillende templates en je kunt de website volledig naar wens maken. Je doet dit op een aangename en snelle manier.

Bij het maken van deze website hoef je zelf dus niet over technische kennis te beschikken. Nee, je doet een beroep op alle tools van de Phoenix website software, waarbij je van nog meer voordelen geniet. Zo word je volledig ontzorgd op het gebied van hosting, updates en uitbreidingen. Ook weet je zeker dat jouw website direct mobielvriendelijk is. Dit betekent dat jouw website ook goed op een smartphone en tablet weergegeven wordt. Echt ideaal!

Daarnaast is je website daarna direct online en heb je geen technische kennis nodig.


Hoger scoren in Google

Heb je eenmaal de website met Phoenix gemaakt? Dan ben je al een heel eind op weg. Het maken van een website is echter niet de specialisatie van de Internet Marketing Unie. Nee, de ontwikkelaar van deze software is gespecialiseerd in de wereld van SEO. Oftewel: in de wereld van zoekmachineoptimalisatie.

Gelukkig kun je met deze software ook direct aan de slag met jouw positie binnen Google. Je kunt namelijk allerlei zaken op jouw website moeiteloos optimaliseren. Hierbij kun je denken aan afbeeldingen, de content, de koppen, de interne links, de externe links, de meta data, de titels en aanverwante onderdelen van een website. Door dergelijke onderdelen te optimaliseren, hecht Google al direct meer waarde aan jouw website.

Daarbij is het ook van belang dat je voortdurend interne links toe blijft voegen. Nou, daar hoef je bij Phoenix in principe niks zelf voor te doen. Dit systeem is namelijk in staat om alle interne links automatisch toe te voegen aan jouw content. Hiermee profiteer je direct van alle mogelijke voordelen van interne links.

Zie onderstaande video om een goede indruk te krijgen.

Richt jij je met jouw bedrijf vooral op lokale gebieden? Dan je middels Phoenix ook direct met Local SEO aan de slag gaan. Met dank aan speciale semantic mark-up kun je ook beter gaan scoren in de lokale zoekresultaten. Met name als je diensten verleent (of producten verkoopt) in bepaalde regionen is dit ideaal te noemen.

Wil je graag dat jouw bezoekers ook via hun smartphone of tablet jouw website kunnen bekijken? Ook dat is dus mogelijk dankzij Phoenix. Je ontwikkelt de website niet alleen mobielvriendelijk, maar de website wordt ook direct geoptimaliseerd voor de website. Dit is te houden aan de techniek waar deze software mee werkt.

Deze techniek brengt overigens nog een belangrijk voordeel met zich mee: Phoenix maakt uitsluitend gebruik van schone code. Wat dit betekent? Dit betekent dat de website alleen een beroep doet op code die daadwerkelijk gebruikt moet worden. De website blijft hierdoor snel én wordt hierdoor ook goed gewaardeerd door Google.

Al met al kun je dus alle kanten op met Phoenix. Je kunt jouw eigen website met deze software ontwikkelen, waarna je jouw website ook direct voor Google kunt optimaliseren. Maar, daar blijft het niet bij. Hieronder vertel ik je graag meer over nóg meer functies van Phoenix.


Landingspagina’s maken

Wat is het doel van jouw eigen website? Hoogstwaarschijnlijk wil je hier geld mee gaan verdienen. Om geld te kunnen verdienen, moet je de juiste bezoekers op de juiste plek op jouw website krijgen. Middels adverteren kun je de bezoekers naar jouw website trekken, waarna het de bedoeling is dat ze op een geweldige landingspagina terecht komen. Juist díe landingspagina kun je maken met behulp van Phoenix.

Voor het maken van deze landingspagina’s maak je gebruik van kant-en-klare templates. Deze templates zijn al geoptimaliseerd, waarna jij ze alleen maar ‘aan hoeft te kleden’. De ervaring leert dat deze templates al de beste effectiviteit met zich meebrengen, waardoor je min of meer van de beste resultaten ‘verzekerd’ bent.

Aan deze landingspagina’s kun je ook nog testimonials toevoegen. Dit zijn ervaringen van reeds bestaande klanten. Door deze ervaringen op jouw website te tonen, laat je aan jouw bezoekers zien dat je (veel) tevreden klanten hebt. Dat spreekt iedereen direct aan!

Bij een landingspagina is het ook van belang dat de snelheid perfect is. Nou, daarover hoef je je ook geen zorgen te maken dankzij Phoenix. Met Phoenix ben je namelijk in staat om altijd van een snelle laadtijd te genieten. Daar geniet niet alleen jij van, maar ook al jouw bezoekers. Ideaal!

Tevens kun je een zogeheten countdown aan de landingspagina toe te voegen. Met deze countdown kun je jouw bezoekers wijzen op een bepaalde urgentie. Door deze urgentie zijn jouw bezoekers eerder geneigd om daadwerkelijk een bestelling te plaatsen.

Tot slot kun je ook nog met opt-ins en met pricing aan de slag gaan. Ook dit zijn weer mogelijkheden waarmee je jouw landingspagina kunt optimaliseren. Het optimaliseren van de landingspagina zie je uiteindelijk in het conversiepercentage terug. Daarbij wil ik graag opmerken dat Phoenix nóg meer mogelijkheden biedt om de conversie te verhogen. Daar vertel ik je hieronder graag nog iets over.

Op deze foto zie je het Phoenix Dashboard
Phoenix Dashboard

Conversie tools

Met de Phoenix software kun je ook met meerdere conversie tools aan de slag gaan. Deze conversie tools hebben stuk voor stuk aantrekkelijke namen gekregen en verhogen de conversie voor je:

 • Pop-up: hiermee kun je middels een pop-up venster jouw bezoekers kennis laten maken met nieuwe aanbiedingen of nieuwe producten.
 • Ribbon: dit is een horizontale variant van een pop-up, welke een stuk minder opvallend/storend is.
 • Magnet: dit is een pop-up die bijvoorbeeld rechtsonder in het scherm tevoorschijn komt. Een dergelijke pop-up is ook een stuk minder storend.
 • BoomBox: hierbij toon je op het gehele scherm opeens bijvoorbeeld een fel gekleurd vak met daarin de huidige aanbieding. Een vrij agressieve conversie tool.
 • Inline CTA: hierbij kun je bijvoorbeeld een aanbiedingen middels een banner of opt-in formulier in een blogpost verwerken.
 • 2-step CTA: hierbij toon je een pop-up met jouw aanbod/aanbiedingen nadat jouw bezoekers op een bepaalde button of link heeft geklikt.

Al met al kun je met deze conversie tools heel veel kanten op. Iets wat sowieso wel past bij de Phoenix website software. Zoals je tot op heden in deze Phoenix website software review hebt kunnen lezen, is deze software gewoonweg heel uitgebreid te noemen.

Dit alles in binnen het dasboard in te stellen onder Phoenix Forge:

Op deze foto zie je de Phoenix Forge waar je popups kunt maken

Productlanceringen

Zo, het is tijd om de laatste functie van Phoenix te bespreken: de productlanceringen. Heb jij recentelijk hard aan een nieuwe dienst of een nieuw product gewerkt? Dan wil je ongetwijfeld zoveel mogelijk mensen hier kennis mee laten maken. Dat kun je doen middels de productlanceringen tool van Phoenix.

Met deze tool kun je jouw doelgroep perfect op gaan warmen. Je kunt hen van prelaunch content voorzien, je kunt een klok op jouw website plaatsen en je kunt vervolgens het product of de dienst lanceren. Dit laatste doe je met behulp van de launch templates, waarmee je direct naar de best mogelijke conversie toewerkt.

Tot slot kun je met de postlaunch triggers de gehele lancering afsluiten. Het doel daarbij is om uiteindelijk te genieten van een omzetpiek aan het einde van de lancering. Met behulp van de productlanceringen tool van Phoenix moet dat zeker gaan lukken. Ik ben fan in ieder geval!


Wat vind ik alle functies van Phoenix?

Zo, je hebt hierboven kennis kunnen maken met alle functies van Phoenix. Een terechte vraag nu is wat ik nou precies van deze functies vind. Nou, ik kan je nu alvast één ding verklappen: ik ben echt ongekend tevreden met deze functies.

Waarom? Vooral omdat je met deze functies van het totaalplaatje geniet. Ik ben wel eens met andere websitebuilders aan de slag gegaan, maar daarbij stokte het al snel. Zo was het bijvoorbeeld niet mogelijk om direct met de conversie aan de slag te gaan.

Dat dit bij Phoenix wél kan, is wat mij betreft een zwaarwegend voordeel van deze software. Daarbij ben ik ook te spreken over de mogelijkheden tot het maken van landingspagina’s en de mogelijkheden met betrekking tot het lanceren van nieuwe producten.

Onder aan de streep ben ik echt te spreken over alle functies. Je hebt niet alleen de beschikking over veel functies en tools, maar deze werken ook nog eens feilloos. Eigenlijk kan ik met mijn ogen blind vertrouwen op deze software; dat is wat mij betreft echt uniek te noemen.


Phoenix Website Voorbeelden

Nu je weet wat je er precies allemaal mee kan is het tijd om enkele websites met je te delen zodat jij precies kunt zien hoe een website eruit kan komen te zien.


Voor wie is Phoenix website software geschikt?

Is het nou dat iedereen met Phoenix aan de slag kan gaan? Nou, eigenlijk komt het daar in de basis wel op neer. Als je een online ondernemer bent, kun je met Phoenix prima aan de slag. Wil je hobbymatig jouw eigen website ontwikkelen? Ook dan biedt Phoenix daar alle mogelijkheden voor.

Met andere woorden: in mijn ogen is Phoenix voor een breed publiek geschikt. Hierbij is het ook een voordeel dat je uit meerdere functies en tools kunt kiezen. Juist doordat je zoveel keuze hebt, is deze software eigenlijk wel voor iedereen geschikt.

Denk je even snel geld te kunnen verdienen via het internet? Dan is de Phoenix software niet voor je geschikt. Dit heeft echter niks met de software te maken, maar meer met jouw verwachtingspatroon. Slapend rijk worden is namelijk niet mogelijk via het internet. Zoals ik eerder in deze Phoenix review al aangaf, moet je hiervoor drie dingen nodig hebben: een goed idee, voldoende tijd en een goede website. Dat laatste krijg je voor elkaar met Phoenix, maar voor de twee andere elementen moet je zelf zorgen.

Overigens maakt het niet precies uit wát je via het internet doet. Verkoop je online diensten? Dan kun je prima met Phoenix aan de slag. Verkoop je producten? Ook dan kun je prima met Phoenix aan de slag. Heb je eigenlijk alleen een informatieve website? Ook dan kun je prima met Phoenix uit de voeten.

Met andere woorden: de Phoenix software is eigenlijk voor alle digitale ondernemers geschikt. Houd er wel rekening mee dat je een bepaalde investering moet doen, maar dat lijkt mij eigenlijk wel logisch. Als je eenmaal van deze software gebruik maakt, is het overigens ook interessant om voor één van bovengenoemde softwaresystemen te kiezen. Met Huddle of Plug & Pay kun je jouw website/online business helemaal afmaken.


Wie heeft Phoenix software ontwikkeld?

Spreekt de Phoenix software jou vooralsnog aan? Dat kan ik me heel goed voorstellen. Toen ik voor het eerst met deze software in aanraking kwam, werd ik direct enthousiast. Dit was niet alleen aan de software zelf te danken, maar ook aan de ontwikkelaars. De Phoenix software is namelijk ontwikkeld door de heren van de Internet Marketing Unie.

Wat de Internet Marketing Unie is? Nou, dit is eigenlijk het grootste online marketingplatform van Nederland. Het is een bedrijf dat meerdere softwarepakketten ontwikkeld heeft, dat meerdere cursussen aanbiedt en dat meerdere e-books geschreven heeft.

Voorheen was de Internet Marketing Unie een bedrijf dat zich richtte op SEO. Het bedrijf zette zichzelf in om andere bedrijven te helpen op het gebied van SEO. Door de jaren heen is dit meer en meer veranderd naar het helpen van alle digitale ondernemers. Als je een digitale ondernemer bent, kun je daarom altijd een beroep doen op de kennis en kunde van de Internet Marketing Unie.

Door wie de Internet Marketing Unie ontwikkeld is? Nou, dat is wel een leuk verhaal. Hieronder vertel ik je daarom graag meer over de beide eigenaren van de Internet Marketing Unie; Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren.


Tonny Loorbach

Het bedrijf de Internet Marketing Unie werd in eerste instantie door Tonny Loorbach opgericht. Hij had veel kennis van SEO en ging deze kennis inzetten voor andere bedrijven. Dit deed hij met veel passie en deed hij ook behoorlijk succesvol.

Juist doordat hij zo succesvol was, ging hij naar andere elementen kijken. Al snel kwam zijn focus te liggen op digitale ondernemers. Of beter gezegd: op ondernemers die willen groeien op het internet. Hij besloot daarom dat hij zich méér daar op ging richten.

Die keuze heeft goed uitgepakt. Tonny Loorbach staat nu aan het hoofd van een gigantisch bedrijf.

Een bedrijf dat zich op een unieke manier bezighoudt met online marketing én veel ondernemers weet te helpen. Dit doet Tonny Loorbach onder meer met e-books, cursussen en de verschillende softwaresystemen.

Phoenix is daar een voorbeeld van, maar Huddle (voor het bouwen van een online training/community) en Plug & Pay (voor het maken van een betaalpagina) ook.

Op deze foto zie je Tonny Loorbach, 1 van de 2 ontwikkelaars van de Phoenix software
Tonny Loorbach

Persoonlijk heb ik Tonny meerdere keren mogen ontmoeten. Tijdens deze ontmoetingen viel mij vooral op dat hij erg sympathiek is. Hij is succesvol, maar dat zie je nergens aan terug. Hij is echt heel normaal gebleven én hij doet er alles aan om je te helpen. Eigenlijk voel je rondom Tonny Loorbach direct een positieve vibe hangen. Juist dát spreekt mij zo erg aan.


Martijn van Tongeren

Toen Tonny Loorbach zich nog specifiek op SEO richtte, was Martijn van Tongeren één van zijn eerste klanten. Beide heren hadden al snel een klik, waarna Martijn voor Tonny kwam werken. Door de jaren heen heeft Martijn zich echter flink omhoog weten te werken binnen de Internet Marketing Unie.

Dit heeft uiteindelijk ervoor gezorgd dat hij nu mede-eigenaar van de Internet Marketing Unie. Daarbij richt Martijn zich vooral op de zaken in het heden, terwijl Tonny zich vooral met de toekomst bezighoudt.

Voor eigenlijk alle producten en diensten die door de Internet Marketing Unie aangeboden worden, is Martijn verantwoordelijk.

Heb ik Martijn ook meerdere keren mogen ontmoeten? Ja, zeker. Net zoals over Tonny ben ik over Martijn ook erg te spreken. Hij is vakkundig, hij weet echt veel en hij is nog steeds leergierig. Ondertussen doet hij er gewoonweg alles aan om digitale ondernemers te helpen. Te helpen om te groeien én te scoren op het internet.

In mijn ogen vormen Martijn en Tonny een perfect team. Ze hebben gezamenlijk veel kennis en ze weten elkaar perfect aan te vullen. Dit blijkt ook wel uit de successen van de Internet Marketing Unie; in de afgelopen jaren is dit bedrijf echt fors gegroeid.

Op deze foto zie je Martijn van Tongeren, 1 van de 2 ontwikkelaars van de Phoenix software
Martijn van Tongeren

De software van de Internet Marketing Unie

Graag wil ik je nogmaals wijzen op de andere softwaresystemen van de Internet Marketing Unie:

 • Huddle: met deze software ben je in staat om jouw eigen online training of community te ontwikkelen. Dit doe je geheel online, doe je zonder enige kennis nodig te hebben en doe je behoorlijk makkelijk en efficiënt. De kans is groot dat je – dankzij Huddle – veel geld aan jouw training gaat verdienen.
 • Plug & Pay: heb je een eigen webshop of verkoop je bepaalde online diensten? In al deze situaties heb je een goede betaalpagina nodig, welke je met Plug & Pay kunt maken. De betaalpagina is dan direct geoptimaliseerd, terwijl je hiermee ook de conversie flink weet te verhogen. Wat wil een ondernemer nog meer?

Wil je graag meer weten over Huddle en/of Plug & Pay? Over beide softwaresystemen heb ik reeds uitgebreide reviews geschreven. Check hier de Plug & Pay review en check hier de Huddle review.


Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers van de Phoenix website software?

De Internet Marketing Unie heeft in de afgelopen jaren behoorlijk naam gemaakt. Dit is onder meer te danken aan de cursussen, maar ook aan bijvoorbeeld de events en de e-books. Met name in de afgelopen jaren zijn de verschillende softwaresystemen van de IMU echter ook bijzonder populair geworden.

Geldt dit ook voor Phoenix? Ja, dit geldt zeker voor Phoenix. Door de jaren heen zijn meer en meer ondernemers gebruik van deze software gaan maken. Dit blijkt onder meer uit de online beoordelingen die ik online tegengekomen ben. Graag wil ik je kennis laten maken met enkele van deze beoordelingen:

Op deze foto zie je de Phoenix ervaringen van klanten

Dit zijn slechts twee van de vele positieve beoordelingen die ik tegengekomen ben. Ze hebben zelfs een Phoenix ervaringen website opgericht, die kun je hier vinden.

Echt heel veel ondernemers zijn namelijk bijzonder te spreken over de Phoenix software. Als ik deze beoordelingen zo doorlees, is het ook echt iets waar ik me zelf in kan vinden. Eigenlijk sluiten de beoordelingen over Phoenix naadloos aan op mijn eigen beoordelingen.

Zijn er online ook nog negatieve beoordelingen te vinden? Ja, her en der. Ik vermoed echter dat dit personen zijn die níet de gewenste resultaten met Phoenix hebben weten te boeken. In de meeste gevallen ligt dit echter aan de persoon of het idee zelf en niet aan Phoenix. Eigenlijk kan ik dus wel stellen dat de meeste gebruikers bijzonder tevreden zijn over Phoenix.


Voor- en nadelen van Phoenix

Wat zijn de voordelen van Phoenix?

In deze Phoenix review heb je reeds veel informatie over deze software kunnen vinden. Her en der heb je ook al mijn persoonlijke bevindingen kunnen vinden, maar die wil ik graag nog iets uitgebreider met je delen. Dat doe ik aan de hand van het benoemen van alle voor- en nadelen van deze software. Te beginnen met de voordelen van Phoenix:

 • Ontwikkeld door vak experts. Ik kan gerust stellen dat Tonny en Martijn vak experts zijn. Zij weten als geen ander wat het belang van een goede website is én stellen jou direct in staat om die goede website te maken. Ook als je een vraag hebt, kun je bij het team van de Internet Marketing Unie terecht.
 • Ongekend uitgebreid. Het belangrijkste voordeel van Phoenix is mogelijk wel dat deze software ongekend uitgebreid is. Bij deze software gaat het niet alleen om het bouwen van een website, maar ook om het optimaliseren van de website. Die combinatie is in mijn ogen echt heel uniek te noemen.
 • Geen technische kennis nodig. Wil je graag direct met Phoenix aan de slag? Dat is mogelijk zonder dat je daarvoor enige technische kennis nodig hebt. Je kunt gewoon met 0,0 technische kennis aan de slag gaan; dit systeem regelt eigenlijk alle technische zaken automatisch voor je.
 • Keuze uit twee pakketten. Ook vind ik het handig dat de Internet Marketing Unie twee pakketten aanbiedt. Beide pakketten bieden zo hun voor en tegens, maar niet beide pakketten zijn voor een ieder geschikt. Doordat je de keuze uit twee pakketten hebt, kun je voor jezelf in ieder geval de juiste keuze gaan maken.
 • Conversie verhogend. Tot slot vind ik het ook super datje met deze software gericht aan jouw conversie kunt werken. Persoonlijk ben ik van mening dat je met Phoenix jouw inkomsten echt naar een hoger niveau kunt tillen. Ik treed liever niet tot in detail, maar dat is mij ook gelukt. Met alle dank aan Phoenix en de andere softwaresystemen van de Internet Marketing Unie.

Wat zijn de nadelen van Phoenix?

Brengt Phoenix ook nog bepaalde nadelen met zich mee? Ja, toch wel. Tijdens het uitproberen van dit softwaresysteem ben ik persoonlijk tegen twee nadelen aangelopen. Over deze nadelen wil ik je graag ook informeren in deze Phoenix review:

 • Soms een ‘overload’ aan functies en mogelijkheden. Toen ik voor het eerst gebruik van Phoenix ging maken, wist ik echt niet waar ik moest kijken. Ik had namelijk de keus uit ongekend veel functies en mogelijkheden. Gaandeweg ben ik m’n weg in deze software gaan vinden, maar dit had wel enige tijd nodig. Mogelijk heb jij hier ook last van.
 • Niet goedkoop. Ook kan ik gerust stellen dat Phoenix niet super goedkoop is. Over de kosten kom ik graag verderop in deze review nog even terug, maar je kunt bij deze software niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Wel kun je deze software als een pure investering zien; als het goed is, ga je immers met deze software alleen maar geld verdienen!

Wat zijn de Phoenix website kosten?

Spreken alle voordelen van Phoenix jou aan? Heb je daarom interesse om met deze software aan de slag te gaan? Zoals ik hierboven al aangegeven heb, is deze software wel vrij prijzig te noemen. Maar, om welke bedragen gaat het dan precies? En tussen welke pakketten kun je nou precies kiezen?

Als je met één van deze twee pakketten aan de slag gaat, kun je je hier direct voor aanmelden. Nadat je dat gedaan hebt, start direct een gratis proefperiode van 14 dagen. Tijdens deze 14 dagen kun je het systeem uitproberen, waarna je alsnog jouw aanmelding kunt annuleren. Doe je dat niet? Dan incasseert de Internet Marketing Unie na deze 14 dagen direct het eerste maandtarief. Wel krijg je bij de 13e dag nog een herinnering of je door wilt gaan of wilt stoppen.

Bij de drie pakketten kun je uitgaan van de volgende kosten als je kiest voor een jaar:

 • Phoenix Lite: 19 euro exclusief BTW per maand
 • Phoenix Premium: 49 euro exclusief BTW per maand
 • Phoenix Ultimate: 97 euro exclusief BTW per maand

Onderstaand zie je wat je er allemaal bij krijgt. Via de afbeelding kom je op de website, daar kan je ook zien wat je betaald als je kiest voor de maandelijkse optie.

Op deze foto zie je de Phoenix prijzen

Zoals je kunt zien, is het Phoenix Ultimate abonnement nóg uitgebreider te noemen. Dat is echter ook in het prijskaartje terug te zien.

Hieronder zie je hoe de trial in de praktijk werkt zodat je dit met een goed gevoel kunt doen.

Op deze foto zie je een voorbeeld van een trial

Garantie

Zoals ik hierboven in deze Phoenix review al aangaf, kun je gebruik maken van een proefperiode van 14 dagen. Tijdens deze periode kun je geheel kosteloos afzien van jouw aanmelding voor dit softwaresysteem.


Mijn eindconclusie over de Phoenix Review

Het einde van deze Phoenix review komt in beeld. Om deze review waardig af te sluiten, wil ik graag mijn aanbeveling met je delen. Als je deze review geheel doorgenomen hebt, is mijn aanbeveling ongetwijfeld geen verrassing voor je: ik kan je van harte aanraden om met deze software aan de slag te gaan.

Persoonlijk ben ik het volgende van mening: deze website software staat echt aan de basis van jouw online succes. Als je op de juiste manier met deze software aan de slag gaat, ga je dit aan meerdere zaken merken. Aan de hoeveelheid bezoekers op jouw website, aan de conversie, aan de orders, aan de winst en aan de groei.

Je krijgt de kennis van Tonny Loorbach tot je beschikking die je naar mijn mening toch wel de koning van goede SEO mag noemen. Dit zorgt ervoor dat je alle tools krijgt om hoog te gaan scoren en daarnaast krijg je de beschikking over een zeer snelle website aangezien de hosting erbij zit.

Wil jij met jouw online business gaan groeien? Dan doe je er uiterst verstandig aan om direct met de Phoenix software aan de slag te gaan. Maak je eigen website, optimaliseer je eigen website en blijf je website aanvullen. Echt een geweldig systeem, waarvoor je helaas wel relatief diep in de buidel moet tasten.

Of probeer het eerst 14 dagen uit zonder verplichtingen

Of download hun gratis SEO e-book “Winnen in Google” en Conversie e-book “De Conversie Code”.


Gratis downloads:


Meer van de IMU?


Phoenix FAQ (Veelgestelde vragen)

 • Kun je Phoenix gratis uitproberen?

Ja, het is mogelijk om Phoenix voor 14 dagen gratis uit te proberen. Als je een abonnement afsluit, start deze gratis proefperiode direct. Binnen 14 dagen kun je uiteindelijk van jouw abonnement afzien. Als je jouw abonnement niet binnen 14 opzegt, loopt het abonnement automatisch over in een betaald abonnement.

 • Wat kost Phoenix?

De kosten voor Phoenix zijn afhankelijk van het pakket waar je voor kiest. Voor het Premium pakket betaal je maandelijks 59 euro exclusief BTW. Voor het Ultimate pakket betaal je maandelijks 197 euro exclusief BTW. Het Ultimate pakket is dus fors duurder, maar is ook een stuk uitgebreider.

 • Hoe werkt Phoenix?

Als je een abonnement voor Phoenix afsluit, krijg je direct toegang tot een online omgeving. In deze online omgeving kun je direct aan de slag met het ontwikkelen van jouw website. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een keuze maken tussen 70 templates. Deze templates kun je vervolgens geheel naar wens aanpassen.

 • Kun je Phoenix koppelen aan andere systemen?

Ja, je kunt Phoenix bijvoorbeeld aan Huddle en Plug & Pay koppelen. Dit zijn twee andere softwaresystemen van de Internet Marketing Unie. Daarbij kan ik overigens aangeven dat ook deze twee softwaresystemen behoorlijk populair zijn. Als ik naar mijn eigen ervaringen kijk, kan ik maar al te goed begrijpen waarom dat zo is!

Print Friendly, PDF & Email

Phoenix

497 euro
9.1

Kwaliteit

9.0/10

Opties

9.5/10

Support

9.0/10

Gebruiksvriendelijkheid

9.5/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Ontzettend gebruiksvriendelijk en geen technische kennis nodig
 • Gericht om hoog te scoren op google
 • Heel veel opties
 • Keuze uit 2 paketten
 • IMU staat voor kwaliteit

Minpunten

 • Erg veel opties en wellicht teveel
 • Niet goedkoop (al is prijs persoonlijk)

Plaats een reactie