Review: Bol Masterclass van Jia Ruan

Bol masterclass zie je overal, hoog tijd om hier dieper in te duiken wat dit product precies is door middel van mijn review. Deze Masterclass van Jia Ruan zou ervoor zorgen dat je vanachter je laptop inkopen en verkopen kunt beheren en daarnaast van een passief inkomen kan genieten.

De Bol Masterclass is razend populair, dit zie ik ook aan de hoeveelheid mensen die in onze facebook groep erbij komen. In deze Review lees je er alles over en hopelijk neem jij net als ik ook de stap!


Inhoudsopgave


Wie is de verkoper van de Bol Masterclass?

Jia Ruan is nog maar 22 jaar oud en heeft al een goedlopend bedrijf dat gebruik maakt van het kopen en verkopen van producten met een flinke winstmarge en is daarmee ook de bedenker van deze uitgebreide training

Dit bedrijf is hij in 2017 begonnen en sindsdien weet hij alles op het gebied van e-commerce.

Mocht je Jia Ruan nog niet kennen, doe hier dan zijn bol masterclass gratis webinair waarin hij al verschillende tips geeft.

Het inkopen en verkopen werd zo’n groot succes dat hij besloot om al zijn kennis te stoppen in deze cursus in de vorm van 8 modules en meer dan 30 video’s. In totaal meer dan 20 uur lesmateriaal.

Naast dat hij erg bekend is geworden door deze Bol masterclass cursus geeft hij ook veel begeleiding over hun mindset, evenementen, trainingen en zelfs podcast.

Het feit dat Jia Ruan zoveel doet geeft aan dat hij ook goed weet wat hij aan het doen is. Hoe leuk is het dan om ook die kennis te krijgen en te gaan werken naar de mogelijkheid om een passief inkomen te krijgen.

Het gaat zo goed dankzij de bol masterclass dat Jia elke maand op vakantie zou kunnen

Wat houd de Bol Masterclass precies in?

Je gaat, door middel van een duidelijk programma van meer dan 20 uur, video’s bekijken hoe je goedlopende producten in Azië kunt inkopen en weer weet te verkopen via bol.com. Uiteraard tegen een veel hogere prijs.

 • Je begint met het kijken van goedlopende producten op de bekendere websites. Dit kan overigens ook spontaan zijn waar je een product ziet wat niet veel kost en waar veel vraag naar is.
 • Vervolgens ga je kijken of dit product al op bol.com staat. Zo niet dan kan je je slag slaan en dan hoef je met niemand te concurreren. Zo wel dan kan je alsnog het product gaan verkopen met een iets minder hogere winstmarge.
 • In deze training ga je precies leren hoe je een leverancier vindt en alle technische handelingen die hierbij komen kijken.
 • Laat vervolgens bol.com de rest doen, denk hierbij aan logistiek en opslag. Je kan zelfs het stukje klantenservice uit handen geven zodat jij je volledig kan gaan richten op het zoeken van nieuwe producten, of de focus kan leggen op 1 product.
 • En ga vervolgens een mooi passief inkomen verdienen vanaf je laptop waar je ook maar wilt!

Wat krijg je precies?

Zoals hierboven al vermeld bestaat deze training dus uit een grote hoeveelheid video’s waarbij je stap voor stap word begeleid naar het succesvol* kopen en verkopen van producten.

*ik gebruik deze term omdat ik meerdere video’s van de cursus heb gevolgd die alles uitleggen over mindset. Bij het zien van deze video’s zul je merken dat jouw mindset nog meer de juiste kant wordt opgestuurd. Daarnaast zijn er ook video’s waarbij ‘geduld’ uitgebreid wordt besproken. Het komt je niet aanwaaien, je moet er veel, heel veel tijd en energie in steken, wat uiteindelijk ook jou succesvol gaat maken.

De video cursus bestaat uit 8 modules en in totaal 30 lessen, ik ga in deze review uiteraard wat dieper in op deze lessen aangezien ik enkele weken toegang heb gekregen tot deze Masterclass.


Module 1: Welcome to the winning team

Module 1 bestaat uit 5 lessen namelijk de volgende:

 1. De Weg naar Succes
 2. Het Voertuig naar Vrijheid
 3. The New Paradigm
 4. De 100k Mindset
 5. Quest Unlocked

Je gaat in de eerste module vooral dieper om de mindset in, je moet namelijk veel groter gaan denken dat niks onmogelijk is.

Hierin word je voorbereid op de transformatie, door te beginnen van deze training, de kennis die je krijgt en de stappen die je gaan ondernemen naar een passief inkomen.  

Je gaat leren hoe je van een rups naar een vlinder gaat

Jia gaat je ook leren hoe je over de aangeleerde blokkades heen moet stappen en de juiste persoon gaat worden voor dit programma. Dat je in de toekomst nooit meer last hebt van blokkades en er gelijk voor kan gaan. Net als het kopen van deze training een hoge blokkade wellicht voor je kan zijn.


Module 2: Ground Zero

Module 2 bestaat uit 4 lessen namelijk de volgende:

 1. E-Commerce 101
 2. Het Businessmodel
 3. De Platformen
 4. Gebruikmaken van Bol.com

Bol Masterclass gaat over inkopen en verkopen, dit betekend dat je je eigen onderneming gaat krijgen en in deze module krijg je alles te horen wat daarbij komt kijken.

Ook word hier de alles uitgelegd hoe deze manier van online geld verdienen werkt en van welke platformen je gebruik maakt.

Ondernemer worden is het meest waardevolle leerproces dat je ooit zult ervaren. Waarom wil je een ondernemer worden? En hoe hoe ziet het dagelijkse leven er dan uit? Dit soort vragen worden allemaal besproken. Wat de meeste mensen denken – en waarom ze met deze mindset geen resultaten gaan behalen

Zoals al eerder vermeld draait alles om de mindset en 200% geven! Aan deze mindset moet gewerkt worden,maar daar gaat deze Bol masterclass jou bij helpen.


Module 3: The Goldmine

In module 3 ga je leren ervoor te zorgen dat klanten jouw producten gaan kopen in plaats van iemand anders.

Daarnaast ga je dus leren zoals de titel al zegt hoe je ervoor kunt zorgen dat jij de goudmijn in handen hebt door de juiste verkoop skills te leren.

De module bevat de volgende lessen:


Module 4: Artificial Intelligence

Nu je alles hebt geleerd over de verkoop platformen en hoe je jezelf moet verkopen ga je nu over naar het zoeken van de juiste leveranciers.

Welke leveranciers zijn de goede en welke passen bij jouw onderneming. In deze module ga je ook leren wat de juiste marges zijn zodat je ervoor kan zorgen dat je maximale winst krijgt over elk product.

De volgende 4 lessen worden besproken:

 1. DNA voor Succes
 2. Data Verzamelen
 3. De Juiste Leverancier
 4. The Golden Calculator

Module 5: Showtime

Showtime! Alle lessen die jij hiervoor hebt geleerd ga je nu in de praktijk brengen, je gaat namelijk leren inkopen en verkopen.

Uiteindelijk moet jij zelf gaan kijken welke producten je wilt gaan inkopen en verkopen en hoe je de logistiek ook uit handen kan geven bij bol.com

Deze module gaan we ook enkele test producten in de verkoop zetten om er later achter te komen of dit succesvol was.

Module 5 bestaat uit 3 lessen en een paar extra’s:


Module 6: Monk Like Patience

Deze module bevat maar 1 les maar wel gelijk een belangrijke namelijk geduld. Iets waar ik mezelf regelmatig tegenkom.

Je gaat dus leren om geduld te hebben zodat je erachter gaat komen of je de test producten die je in week 5 in de verkoop hebt gezet succesvol gaat verkopen.

 1. Monk Like Patience

Module 7: The Next Apple

Het bouwen van je eigen merk kan beginnen, dit ga je namelijk allemaal leren in module 7.

Vanaf nu ga je namelijk je eigen naam en logo op de pakketjes doen en dit word nu jouw product, dit betekend dan ook gelijk dat je meer geld kan vragen.

Deze module bestaat uit 4 lessen:

 1. De Basis voor Private Labels
 2. Jouw Merk Creëren
 3. Merkregistratie
 4. De Omschakeling

Module 1: Veel groter leren denken dan je nu doet! 100k mindset

Module 8: 10X Time

De laatste module, hier ga je de puntjes op de i zetten van je business en je gaat leren hoe je hoger kan schalen en meer kan automatiseren.

In deze module kan je zien hoe uitgebreid deze Bol Masterclass is want ze gaan je ook echt helpen met het uitbreiden van je onderneming en de stappen die je hierbij kunt nemen.


Al overtuigd van deze Bol masterclass? Begin nu de gratis webinair om een indruk te krijgen!


Overzicht 10 weken

Deze training zit goed in elkaar. Je begint bij het leggen van de fundering en het krijgen van een goede mindset. Met als uiteindelijk doel dat je in week 10 een goedlopende geldmachine gaat worden.

Week 6 tm week 8 ga je het product online verkopen en geld verdienen. Vanaf week 9 ga je leren hoe je een goedlopende geldmachine kan worden en eventueel een passief inkomen gaat krijgen.


Wat voor extra’s krijg je met de Bol Masterclass?

Met deze training sta je er niet alleen voor! Je komt namelijk terecht op een community van allemaal mensen die het product ook hebben gekocht en die dezelfde stap hebben genomen, namelijk een passief inkomen creëren en wie weet zelfs zelfstandig ondernemer.


#Kvk ‘succes checklist’

Bij het kopen en verkopen hoort een eigen bedrijf bij, via deze checklist word jij stap voor stap geholpen om dit proces heel gemakkelijk te maken. Je weet na deze checklist alles om je in te schrijven bij de kamer van koophandel!


#Wekelijkse groepscoaching

Jia Ruan gaat je wekelijks groepscoaching geven zodat je altijd up to date zal blijven van alle ontwikkelingen en alle vragen kan stellen die je eventueel nog hebt. Je doet het dus altijd samen met andere mensen die ook deze training aan het doen zijn.

Groepscoaching met Jia Ruan

#Lifetime membership

De Bol Masterclass is voor altijd!, dit betekend dat je voor altijd de coaching gaat krijgen, voor altijd toegang hebt tot het online platform en dat je voor altijd samen bent met andere.


#En nog enkele extra’s

 • Een handige calculator dat precies uitrekenend hoeveel winstmarge er op een product zit als je de eventuele kosten eraf haalt.
 • Een leverancier scrips waarbij je altijd inzicht hebt op de beste leveranciers.
 • Extra bonus trainingen die nog bovenop de masterclass zitten
 • Maandelijkse meeting tussen mede-genoten die deze training ook volgen, en exclusieve uitnodigingen.
De Golden Calculator

Wat zijn de Bol Masterclass resultaten?

Ik heb uiteraard toegang gekregen tot de facebook groep van mede bol masterclass genoten en genoeg goede resultaten gezien!

Hierbij deel ik er een paar zodat je alleen nog maar meer gemotiveerd kan worden om net als ik de stap te nemen!


Wat betaal je voor deze Masterclass?

Het mag duidelijk zijn dat je tijdens de training veel kennis gaat krijgen en uiteindelijk gaat werken naar een een vast passief inkomen.

Je hebt de mogelijkheid om de cursus in 1 keer te betalen, je betaald dan 997,00.

In termijnen is ook mogelijk, per maand betaal je dan 250.00.

Het is een flink bedrag waarover je goed moet nadenken. Uiteindelijk ben ik blij dat ik toegang heb gekregen tot deze Bol Masterclass zodat ik jullie een complete review kan bieden.

Daarnaast mag je 21% BTW terug vragen voor alles wat je gebruikt voor je onderneming dus jij kan ook nog eens € 203,37 terug krijgen waardoor je feitelijk maar € 787,63 betaald.


Bol Masterclass ervaring en conclusie

Deze review over de Bol Masterclass wil ik afsluiten in de hoop dat er veel successen worden gedeeld. Met de juiste mindset en het geduld om ergens voor te gaan kan jou anderen weer inspireren.

Ook worden er veel Bol Masterclass ervaringen gedeeld in het forum die jou zullen motiveren naar succes. Deze training word ook constant vernieuwd waardoor je altijd up to date bent!

Is het niet deze training, blijf jezelf investeren met steeds meer kennis. Gebruik die kennis om uit je comfort zone te gaan en er niet in te blijven hangen.

Update: Hier heb ik al een erg leuk bedrag verdiend, je hoeft maar 1 product te vinden wat niemand verkoopt en je verdient een erg lekkere marge erop!

Met de Bol masterclass ben ik nu al meerdere keren uit mijn comfort zone gestapt. Wacht niet langer en begin nu!

Begin net als 3.000 andere cursisten aan de bol Masterclass

Of doe zijn gratis webinair


Zie hier mijn totale review overzicht


Ik hoop je in mijn Bol Masterclass Review antwoord te hebben gegevens op de volgende vragen, mocht je nog meer vragen hebben stel ze dan hieronder.

 • Wat is de Bol Masterclass?
 • Wie is Jia Ruan?
 • Is Jia Ruan betrouwbaar? 
 • Wat krijg je allemaal met de Bol Masterclass?
 • Wat zijn de Bol Masterclass ervaringen?
 • Hoeveel kost de Bol Masterclass?

Print Friendly, PDF & Email
Marc
Volg Marc

Marc

Marc, een blogger die ervan houd op reviews te schrijven en het liefst zo uitgebreid mogelijk zodat jij daarna zeker weet of het de moeite waard is om te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *