Bol Masterclass 4.0 Review van Winston Zwemmer + Ervaringen (2021) (bol masterclass is niet meer te koop)

Bol masterclass gaat je alles leren over hoe jij producten kunt inkopen en via private labeling je eigen merk eraan kunt hangen en deze door kunt verkopen via bol.com.

Ik neem je mee met mijn bol masterclass review die momenteel word ingesproken door Winstom Zwemmer. De oorspronkelijke bedenker van deze uitgebreide cursus is niemand minder dan Jia Ruan van Team Unstoppable.

Doordat jij dit product maar éénmalig hoeft aan te schaffen krijg je levenslang toegang en dus ook updates. Ik zal deze Bol Masterclass review altijd een update geven van de laatste versie aangezien ik dit product ook heb gekocht.

Mocht je andere reviews zien waar ze het nog hebben over Jia Ruan. Die kloppen dus niet.

Update december 2021: Bol Masterclass is niet meer te koop. Links gaan dus naar vervangende cursus.

Ken je Winston Zwemmer nog niet? Doe hier dan zijn gratis webinair waarin je al een goede indruk en goede tips krijgt en korting op de BOL Masterclass.

Leestijd: 19 minuten


Inhoudsopgave


Wie is de oprichter van de Bol Masterclass?

Waar Winston Zwemmer het gezicht is van de huidige versie is de oorspronkelijke oprichter niemand minder dan Jia Ruan van Team Unstoppable.

Jia is nog maar 22 jaar oud en heeft al een goedlopend bedrijf dat gebruik maakt van het kopen en verkopen van producten met een flinke winstmarge en is daarmee ook de bedenker van deze uitgebreide training.

Dit bedrijf is hij in 2017 begonnen en sindsdien weet hij alles op het gebied van e-commerce.

Het inkopen en verkopen werd zo’n groot succes dat hij besloot om al zijn kennis te stoppen in deze cursus in de vorm van 5 modules en meer dan 32 video’s. In totaal meer dan 20 uur lesmateriaal.

Naast dat hij erg bekend is geworden door deze Bol masterclass cursus geeft hij ook veel begeleiding over hun mindset, evenementen, trainingen en zelfs podcast.

Zoals eerder vermeld is Winston Zwemmer het nieuwe gezicht van de Bol Masterclass en gaat Jia Ruan op de achtergrond aan het werk.

Jia is namelijk druk bezig met het bedenken van toekomstige projecten dus hij zit zeker niet stil.

Op deze foto zie je Jia Ruan, oprichter van de bol masterclass
Het gaat zo goed dankzij de bol masterclass dat Jia elke maand op vakantie zou kunnen

Wat houd de Bol Masterclass precies in?

De Bol Masterclass 4.1 gaat je alles leren hoe jij producten kunt gaan verkopen met een hogere prijs dan je dit hebt ingekocht.

Het Businessmodel van deze cursus is daarom ook het voorbrengen van goederen of diensten waarmee je dus de consument gaat voorzien van hun behoeftes. Consumenten kopen namelijk steeds vaker goederen of diensten om hun behoefte te bevredigen en daar ga jij mooi op inspelen.

Dit alles ga je leren in een duidelijke online omgeving waar je maar liefst meer dan 20 uur aan video’s kunt bekijken in 5 modules en 38 lessen.

Na deze cursus weet jij dus hoe je goedlopende producten in Azië kunt inkopen en weer weet te verkopen via bol.com. Uiteraard tegen een veel hogere prijs.

Dit omdat je namelijk rechtstreeks bij de fabriek inkoopt, er zijn dus geen tussenpartijen.

Hieronder zie je een voorbeeld van de online omgeving en daarna volgt mijn Bol Masterclass Video Review zodat jij en goed beeld krijgt van deze cursus.

Op deze foto zie je de online omgeving van de Bol Masterclass
Online omgeving waarin Winston Zwemmer zich voorstelt

BOL Masterclass 4.0 Review [VIDEO]

Zoals eerder vermeld is Winston Zwemmer momenteel het gezicht achter de Bol Masterclass en zit hij ook in de video’s van de huidige versie. In de vorige versie was Vince de Ruiter de spreker.

Aangezien de inhoud van de cursus niet veranderd is behalve de spreker heb ik de video review nog even gelaten zoals hij is omdat er behalve Winstom Zwemmer in plaats van Vince de Ruiter niks veranderd is.

Of ga direct naar zijn actiepagina


Hoe ga je producten verkopen via bol.com?

De Bol Masterclass cursus richt zich op Private Labeling, je gaat bestaande producten branden (eigen merk van maken) en verkopen. Deze producten worden ook beschikbaar gesteld om onder eigen merknaam.

Winston Zwemmer legt uitgebreid uit waarom ze dit het beste business model vinden zodat ook jij weet waarom je deze manier van verkopen gaat hanteren. Je gaat ook je producten inkopen op een speciaal platform hiervoor.

De reden dat ze voor private labeling hebben gekozen is omdat fabrieken dan doen waarin ze goed zijn namelijk produceren, en wij worden goed in branden en verkopen.

Je gaat dus producten eigen maken bij een fabriek en deze fabriek maakt en verzend vervolgens de producten. Volgens plaats je deze producten bij bol.com en zo zal de consument de producten bestellen.

Dit alles ga je doen via een goede presentatie en branding van je product wat zorgt voor meer vertrouwen bij de consument en dus meer verkopen.

Hieronder zie je een mooie voorbeeld en gelijk de winstmarge:

Op deze foto zie je een voorbeeld van winstmarge van product bij bol masterclass
Bol Masterclass voorbeeld van het winstmarge

Voor wie is de BOL Masterclass geschikt?

De bol masterclass is eigenlijk voor iedereen geschikt en vooral omdat je geen eigen website hoeft te maken zoals dat gaat bij dropshipping. Je kan namelijk alles volledig uit handen geven via bol.com dus dit zorgt ervoor dat je met veel gemak kunt verkopen.

Hier betaal je uiteraard wel een fee voor maar deze cursus gaat je precies uitleggen hoe jij ervoor kunt zorgen dat je nog genoeg winst marge gaat pakken zodat je kunt profiteren van dit e-commerce businessmodel.

Daarnaast zijn er heel veel fabrieken in bijvoorbeeld China die hun producten beschikbaar stellen en hier krijg je alle tips voor in deze cursus.


Bol Masterclass stappenplan:

 • Je begint met het kijken van goedlopende producten op de bekendere websites. Dit kan overigens ook spontaan zijn waar je een product ziet wat niet veel kost en waar veel vraag naar is.
 • Vervolgens ga je kijken of dit product al op bol.com staat. Zo niet dan kan je je slag slaan en dan hoef je met niemand te concurreren. Zo wel dan kan je alsnog het product gaan verkopen met een iets minder hogere winstmarge.
 • In deze training ga je precies leren hoe je een leverancier vindt en alle technische handelingen die hierbij komen kijken.
 • Laat vervolgens bol.com de rest doen, denk hierbij aan logistiek en opslag. Je kan zelfs het stukje klantenservice uit handen geven zodat jij je volledig kan gaan richten op het zoeken van nieuwe producten, of de focus kan leggen op 1 product.
 • En ga vervolgens een mooi passief inkomen verdienen vanaf je laptop waar je ook maar wilt!

Wat krijg je precies?

Zoals hierboven al vermeld bestaat deze training dus uit een grote hoeveelheid video’s waarbij je stap voor stap word begeleid naar het succesvol* kopen en verkopen van producten.

*ik gebruik deze term omdat ik meerdere video’s van de cursus heb gevolgd die alles uitleggen over mindset. Bij het zien van deze video’s zal je merken dat jouw mindset nog meer de juiste kant wordt opgestuurd.

Daarnaast zijn er ook video’s waarbij ‘geduld’ uitgebreid wordt besproken. Het komt je niet aanwaaien, je moet er veel, heel veel tijd en energie in steken, wat uiteindelijk ook jou succesvol gaat maken.

De video cursus bestaat uit 5 modules en in totaal 32 lessen, ik ga in deze review uiteraard wat dieper in op deze lessen aangezien ik enige tijd geleden besloten heb de bol masterclass te kopen.

De 5 modules zijn eigenlijk het ontstaan van een appel boom. We beginnen bij de grond en eindigen met de appel.


Module 1: Grond

De Bol Masterclass begint uiteraard met het leggen van de grond, ook wel de basis waarvan we kunnen gaan beginnen. Winston legt ons uitgebreid uit wat hun businessmodel is en we gaan alles leren over Private Labeling.

Hoe vet is het dat jij straks producten gaat inkopen bij een fabriek en je hier je eigen label aan gaat hangen om vervolgens te verkopen via bol.com.

Tijdens deze module gaan we ook kennis maken met hoe e-commerce is ontstaan en gaan we kennismaken met de 4 platformen waar we gebruik van gaan maken. Dit zijn de volgende platformen:

 • Bol.com

Hier gaan uiteraard op verkopen maar dat niet alleen, we gaan namelijk ook marktonderzoek doen via bol.com om te kijken waar veel vraag naar is. We zullen dus de meeste tijd besteden op bol.com

 • Alibaba.com

Alibaba is een platform voor ondernemers puur gericht op business2business. Dit houd in dat je hier de fabrieken gaat vinden die uiteindelijk je artikel gaat maken.

 • Amazon

Amazon ga je puur gebruiken om inspiratie op te doen.

 • AliExpress

AliExpress is ook onderdeel van Alibaba en ook hier gaan we marktonderzoek doen. Het is ook een soort bol.com maar dan in de Aziatische markt.

Op deze foto zie je module 1 Grond en les 2 van de Bol Masterclass
De taken die bol.com uit handen neemt

Module 1 bestaat uit 5 lessen en een quiz.

 • Les 1: Welcome to the winning team
 • Les 2: The Business Model
 • Les 3: Course Overview
 • Les 4: De Foundation
 • Les 5: Consument Naar Producent
 • Quiz: Test je kennis module 1

Module 2: Zaadje

Nadat je in module 1 hebt geleerd hoe je de basis moest leggen is het tijd om op een hele andere manier naar bol.com te gaan kijken. In module 2 gaan we namelijk leren hoe jij succesvolle artikelen moet herkennen.

Winston gaat uitgebreid uitleggen waar een geschikt product aan moet voldoen en wat dus ook gegarandeerd geld gaat opleveren. Daarnaast maken we ook kennis met verschillende eisen zoals trends en keuringsdiensten bijvoorbeeld.

Je gaat daarnaast ook echt leren om als producent te kijken naar de website van bol en vooral waarom een product bijvoorbeeld op nr 1 staat en wat jij eraan kunt doen om ook een product te vinden die hieraan kan voldoen.

Wat ik ook erg positief vond van les 7 van deze module is dat Winston je live meeneemt hoe hij research doet naar een product. Hier leer je echt super veel van!

Module 2 bevat de volgende 7 lessen:

 • Les 1: Product Research Roadmap
 • Les 2: Het Geschikte Product
 • Les 3: De Perfecte Listing
 • Les 4: De Juiste Categorie
 • Les 5: Het Ultieme Product
 • Les 6: Product Research Met Sellevate
 • Les 7: Live Research Training
 • Quiz: Test je Kennis Module 2

Module 3: Plant

In module 3 gaan we over naar het inkoopproces. Je gaat dus leren hoe je een goede leverancier moet vinden en vooral ook waar hij aan moet voldoen.

Hier had ik zelf het meeste moeite om contact op te nemen met een leverancier en die stap te nemen, sommige mensen zijn hier beter in dan andere. Gelukkig doet Winston er alles aan om je deze “skill” aan te leren.

Vanuit een akkoord met de leverancier kan je de bestelling plaatsen en gaat het echte werk beginnen!

Daarnaast gaat Winston in deze module ook erg uitgebreid uitleggen hoe wij onze winsten moeten uitrekenen, dit doen we door middel van een programma waar we de inkoopkosten invullen en eventuele kosten en dan komt onze winst er overzichtelijk uit.

Daarnaast ga je ook alles leren over verzendmethodes vanuit China hoe dit werkt als we kijken naar de kosten en naar de levertijden.

Op deze foto zie je module 3 Plant en les 3 van de Bol Masterclass

Module 3 bevat de volgende lessen:

 • Les 1: De Juiste Leverancier
 • Les 2: Het Contactproces
 • Les 3: De Order Plaatsen
 • Les 4: Winsten Berekenen
 • Quiz: Test je kennis Module 3

Module 4: Boom

Het is tijd om de boom te planten. We gaan in module 4 namelijk precies leren hoe wij onze producten op bol.com gaan zetten en waar de titels en afbeeldingen bijvoorbeeld aan moeten voldoen.

Ons product kan nog zo goed zijn, als vervolgens de presentatie niet goed is dan zullen mensen alsnog niet gaan bestellen.

Daarnaast gaan we ook precies leren hoe we ons product moeten lanceren om maximaal resultaat te behalen.

Ook heb je met de BOL Masterclass 2 opties voor verzending

 • Optie 1: Product verzenden vanuit huis
 • Optie 2: Product verzenden naar LvB (logistiek bol.com)

Module 4 bevat de volgende lessen:

 • Les 1: Fundering Voor Het Lanceren
 • Les 2: Optimale Titel
 • Les 3: Optimale Afbeeldingen
 • Les 4: Optimale Productbeschrijving
 • Les 5: Product Lanceren
 • Les 6: Product Verzenden Vanuit Huis
 • Les 7: Product Verzenden naar LvB
 • Quiz: Test je Kennis Module 4

Module 5: Appel

In module 5 gaan we alles leren hoe we met concurrenten om moeten gaan, zodra wij namelijk een succesvol product hebben dan is de kans groot dat iemand ook dat product in andere vorm wil gaan verkopen.

Winston gaat ons gelukkig duidelijk vertellen wat we kunnen doen om de branding zo goed mogelijk kunnen maken en daardoor de concurrentie voor kunnen blijven.

Ook ga jij leren hoe je door middel van Bolliewood een mail naar je klanten kan sturen met bijvoorbeeld enkele tips die horen bij het artikel en daarin kan je ze vragen om een review te plaatsen.

Zo krijg je dus sneller reviews en zal je ook hoger gaan scoren binnen bol.com.

Ook ga je leren hoe merkregistratie werkt en ga je dus echt je eigen merk vastleggen zodat niemand dat zo kan overnemen.

Daarnaast ga je in deze laatste module ook uitgebreid in hoe je kan opschalen.

Op deze foto zie je module 5 Appel en les 8 van de Bol Masterclass
Module 5: les 8 Opschalen

De laatste module van de BOL Masterclass bevat maar liefst 8 lessen en dit zijn de volgende:

 • Les 1: Branding Met Private Label
 • Les 2: Reviews Boosten met Bolliewood
 • Les 3: Merkregistratie met BOIP
 • Les 4: Listing Beschermen
 • Les 5: Voorraadbeheer
 • Les 6: Je Eerste Bol Factuur
 • Les 7: Klantenservice
 • Les 8: Opschalen
 • Quiz: Test je Kennis Module 5


Wat zijn de BOL Masterclass gratis bonussen?

Met deze training sta je er niet alleen voor! Je komt namelijk terecht op een community van allemaal mensen die het product ook hebben gekocht en die dezelfde stap hebben genomen, namelijk een passief inkomen creëren en wie weet zelfs zelfstandig ondernemer.

Daarnaast krijg je ook meerdere gratis extra’s en die zal ik kort bespreken:


Bonus 1: Kvk ‘succes checklist’

Bij het kopen en verkopen hoort een eigen bedrijf bij, via deze checklist word jij stap voor stap geholpen om dit proces heel gemakkelijk te maken.

Je weet na deze checklist alles om je in te schrijven bij de kamer van koophandel!


Bonus 2: Wekelijkse groepscoaching

Winston Zwemmer en zijn team gaan je wekelijks groepscoaching geven zodat je altijd up to date zal blijven van alle ontwikkelingen en alle vragen kan stellen die je eventueel nog hebt.

Je doet het dus altijd samen met andere mensen die ook deze training aan het doen zijn.

Op deze foto zie je de wekelijkse groepscoaching van de bol masterclass
Groepscoaching met Jia Ruan

Bonus 3: Lifetime membership

De Bol Masterclass is voor altijd!, dit betekend dat je voor altijd de coaching gaat krijgen, voor altijd toegang hebt tot het online platform en dat je voor altijd samen bent met andere.

Hier ben ik ingestapt bij versie 2.0 en we zitten momenteel al op versie 4.0. Ze kijken elk jaar naar wat er veranderd op de markt en spelen hier op in door het vernieuwen van de lessen.

Jij bent dus altijd in het bezit van de laatste trends op de markt.


Bonus 4: Facebook Community The Tribe

Er zullen genoeg momenten zijn dat je het even niet ziet zitten of even een dipje hebt dat je met andere mensen wilt delen. Gelukkig krijg je toegang tot de facebook groep The Tribe.

Hier zitten momenteel al 6.200 leden in en ik zie er bijna elke dag wel een paar bij komen, zo enorm populair is de BOL masterclass.

Hieronder een screenshot van mijn facebook zodat je ook ziet dat ik in de groep zit. Al hoef ik je vast niet meer te overtuigen door deze uitgebreide review.

Zoals je ook aan het eerste bericht kunt zien is Winston Zwemmer momenteel al het gezicht binnen de facebook groep, ik vind hem persoonlijk erg goed!

Op deze foto zie je de facebook groep The Tribe van de Bol masterclass
Facebook groep The Tribe

Bonus 5: De Golden Calculator

Deze bonus is een calculator die heel makkelijk door kan rekenen om maximale winst te produceren. Daardoor zie je gelijk wat de winstmarge is en dan je daarop doorbouwen.

Bonus 6: €0-€100K Case Study

In deze bonus krijg je een Case Study hoe 1 van de Bol Masterclass Studenten een strategie deelt waarmee je vanaf € 0,00 naar € 100.000 kunt opschalen in 6 maanden tijd. Aanrader!

Op deze foto zie je een gratis bonus van de bol masterclass

#En nog enkele extra’s

 • Een leverancier scrips waarbij je altijd inzicht hebt op de beste leveranciers.
 • Extra bonus trainingen die nog bovenop de masterclass zitten
 • Maandelijkse meeting tussen mede-genoten die deze training ook volgen, en exclusieve uitnodigingen.

Wat zijn de BOL masterclass plus en minpunten?

Hieronder nog even ik positief en negatief vond van deze cursus:

Pluspunten:

 • Duidelijke cursus waar je stap voor stap alles leert over verkopen via bol.com
 • De lessen zijn goed verdeeld in sheets en Winston die spreekt
 • Winston Zwemmer heeft al anderhalf miljoen verdiend en daar krijg jij les van!
 • Je hoeft geen eigen website te bouwen zoals bij dropshipping
 • 1 keer BOL masterclass kopen is voor altijd toegang en updates
 • Toegang tot de facebook groep “The Tribe”
 • Veel handige bonussen zoals kvk en Case Study €100.000 p/m

Minpunten:

 • Het is een aardig proces om uiteindelijk tot een product en leverancier te komen, kost dus veel tijd.
 • Was eerst gewend aan Jia, dus moest even wennen aan Winston maar hij doet het super.
 • Aardig wat concurrentie, maar gelukkig komen er ook steeds meer producten die je kunt verkopen.
 • Prijs: Maar dat is persoonlijk. Elke training met kwaliteit kost tegenwoordig rond de € 1000,00

Zijn er nog andere webshop cursussen?

Als we kijken of er nog andere cursussen kijken op het gebied van bol.com dan is de BOL Masterclass marktleider. Kijken we naar dropshippen waar je dus wel een eigen website moet bouwen, dan heb je de volgende opties:

 • Dropship Academy 4.0: In deze dropshipping cursus krijg je les van Joshua Kaats en ga je in 70 video’s alles leren over Low ticket dropshipping met het verkopen van producten tussen de € 10,00 en € 30,00. Joshua geeft ook een gratis webinair hiervan.

  Zie hier mijn Dropship Academy review

Wat zijn de Bol Masterclass Ervaringen?

Mijn ervaringen zijn er positief, gelukkig zijn er online ook genoeg positieve ervaringen te vinden. Als we bijvoorbeeld kijken naar Trustpilot, een website met alleen geverifieerde klantervaringen dan scoren ze 4.7/5

Winston Zwemmer heeft enorm veel kennis en dit betaald zich ook uit in veel positieve ervaringen.

Op deze foto zie je bol masterclass ervaringen van de website Trustpilot

Wat zijn de resultaten?

Ik heb uiteraard toegang gekregen tot de facebook groep zoals je ook hebt kunnen zien bij #bonus4 en in deze groep The Tribe worden regelmatig resultaten gedeeld van bol masterclass studenten.

Hierbij deel ik er een paar zodat je alleen nog maar meer gemotiveerd kan worden om net als ik de stap te nemen!

Op deze foto zie je bol masterclass restulaten
Op deze foto zie je bol masterclass restulaten

Leer in onderstaande video de oprichter van de Bol Masterclass Jia Ruan iets beter kennen.


Hoeveel kost de Bol Masterclass 4.0?

Mocht je de bol masterclass kopen dan heb je 2 opties:

 1. Je hebt de mogelijkheid om de cursus in 1 keer te betalen, je betaald dan 997,00 euro

2. Of je betaald in 5 termijnen van € 250,00 (maar dan ben je ook 250.00 duurder uit)

Het is een flink bedrag waarover je goed moet nadenken. Uiteindelijk ben ik blij dat ik deze cursus heb gekocht en al enkele producten heb die goed verkopen via bol.com.

Uiteindelijk ben jij de enige die kan beslissen hoeveel je in jezelf wilt investeren. Daarnaast krijg je ook voor altijd toegang dus het is echt een éénmalige aanschaf!

Daarnaast mag je 21% BTW terug vragen voor alles wat je gebruikt voor je onderneming dus jij kan ook nog eens €203,37 terug krijgen waardoor je feitelijk maar 787,63 euro betaald.


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet goed-geld-terug-garantie!

Mocht je van mening zijn dat de cursus toch niet is wat je dacht dat het was, dan krijg je gewoon netjes je geld terug binnen 14 dagen.


Wat is mijn Bol Masterclass Review Eindoordeel?

Ik hoop je een goed beeld te hebben gegeven van deze Bol Masterclass 4.1 Review, ik vond hem persoonlijk erg goed omdat Winston op een duidelijke manier praat en hij wisselt het praten ook veel af met afbeeldingen waardoor het erg goed te volgen is.

Daarnaast weet Winston ook ontzettend veel over verkopen via bol.com en heeft zelfs nog meer succes geboekt dan Vince Ruiter die de vorige versie deed, dus het komt helemaal goed met deze cursus.

Daarnaast krijg je levenslang toegang dus dat maakt het echt de moeite waard.

Deze cursus is momenteel al beland op versie 4.1 en je zal de Bol Masterclass maar 1 keer hoeven te kopen en je krijgt dan voor altijd nieuwe updates en lessen.

Ook worden er veel Bol Masterclass ervaringen gedeeld de facebook groep The Tribe en dat motiveert echt enorm om andere successen te zien. Al heb ik wel geleerd om je eigen “journey” niet met andere te vergelijken.

Met de Bol masterclass ben ik nu al meerdere keren uit mijn comfort zone gestapt. Wacht niet langer en begin nu! Begin net als 6.000 andere cursisten aan de bol Masterclass.

Of doe de gratis webinair van Winston


Neem hier zeker een kijkje bij al mijn Marketing Reviews


Ik hoop je in mijn Bol Masterclass Review antwoord te hebben gegevens op de volgende vragen, mocht je nog meer vragen hebben stel ze dan hieronder.

 • Wat is de Bol Masterclass?
 • Wie is Jia Ruan?
 • Is Jia Ruan betrouwbaar? 
 • Wat krijg je allemaal met de Bol Masterclass?
 • Wie is de oprichter van de Bol Masterclass?
 • Wat zijn de Bol Masterclass ervaringen?
 • Wie is Winston Zwemmer?
 • Hoeveel kost de Bol Masterclass?

BOL Masterclass FAQ (meest gestelde vragen)

 • Wie geeft de BOL Masterclass?

Versie 4.1 wordt gegeven door Winston Zwemmer, versie 4.0 werd nog gegeven door Vince de Ruiter.

 • Mocht ik de BOL Masterclass kopen, wat moet ik dan betalen?

Momenteel is de prijs van de Bol Masterclass 997 euro voor levenslang toegang, je kan ook kiezen voor 5 termijnen van €250,00 euro maar dan betaal je ook €250,00 meer dus ik zou persoonlijk voor die éénmalige aanschaf gaan.

 • Kan ik een refund krijgen?

De BOL masterclass biedt een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dus mocht deze cursus toch niet zijn wat je dacht dat het was, dan krijg je binnen die 14 dagen netjes je geld terug.

 • Waar moet ik inloggen bij de cursus?

Wanneer je ervoor hebt gekozen om de BOL Masterclass te kopen, dan krijg je inlog gegevens per mail. Via deze pagina kun je inloggen bij de BOL Masterclass.

 • Is er een BOL Masterclass kortingscode?

Doordat je levenslang toegang krijgt, heb je altijd via deze pagina de beste prijs en zit de korting vaak al erbij in.


Print Friendly, PDF & Email

BOL Masterclass

997,00 euro
8.8

Inhoud

9.0/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Enorm veel informatie van A tot Z over verkopen via bol.com
 • Eigen product verkopen via Private Label
 • Duidelijke online omgeving waarin je de lessen volledig in eigen tempo kunt doen
 • Veel bonussen en updates en levenslang toegang
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Verdienmodel met een lange adem
 • Om kunnen gaan met concurrentie

Plaats een reactie