Beleggen.com Review & Ervaringen

In deze Beleggen.com review bespreek ik uitgebreid de website van Harm van Wijk en deel ik je mijn ervaringen.

Wil je iets nuttigs met jouw spaargeld gaan doen? Wil je jouw spaargeld méér waard laten worden in plaats van minder waard? Dan is het interessant om met jouw spaargeld te gaan beleggen. Een terechte vraag hierbij is wel waar je nou het beste in kunt beleggen. Het antwoord op die vraag ga je mogelijk op de website Beleggen.com vinden.

Deze website van Harm van Wijk is in de afgelopen jaren eigenlijk uitgegroeid tot een autoriteit in de wereld van beleggen. Maar, wat is dit nou precies voor website? Voor wat kun je allemaal terecht op deze website? Wie heeft deze website ontwikkeld? En wat is mijn persoonlijke indruk van deze website? Op al deze vragen ga je een compleet antwoord vinden in deze Beleggen.com review.

Zelf maak ik al jarenlang gebruik van de producten van Harm van Wijk van Beleggen.com. Ook heb ik al een lange tijd intensief contact met de grote man achter deze website, waardoor ik een compleet beeld van Beleggen.com heb gekregen.

Dit heeft mij dan ook doen besloten om deze Beleggen.com review te schrijven, zodat ik je op de juiste manier kan informeren over deze website en uiteraard Harm van Wijk

Leestijd: 16 minuten


Inhoudsopgave


Wat is de Beleggen.com website precies?

Als je een kijkje op de website Beleggen.com neemt, zie je direct de volgende woorden naar voren komen: tips over beleggen in aandelen, opties en meer! Uit deze woorden blijkt eigenlijk direct dat deze website zich volledig richt op het beleggen in verschillende producten.

In de menubalk van de website zie je ook direct meerdere items naar voren komen. Zo kun je direct een gratis training volgen, kun je met één klik op de muisknop naar de Beleggen.com community gaan en kun je ook gebruik maken van een zogeheten optiecalculator. Verder kun je ook nog kiezen voor ‘Coaching’, ‘Blog’ en ‘Rendement’. Per optie vind je in ieder geval interessante informatie én interessante producten.

Zelf maak ik dus al geruime tijd gebruik van deze website. Dit doe ik omdat ik op de website veel nuttige informatie kan vinden, maar ook omdat je via de website bij tal van cursussen en trainingen uitkomt.

Deze cursussen en trainingen heb ik ook met veel plezier gevolgd, waardoor ik je ook hier uitgebreid over kan informeren. Dat is dan ook iets wat ik graag doe in deze Beleggen.com review!


Gratis training – Beleggen.com

Zodra je op de website Beleggen.com terecht komt, krijg je eigenlijk direct de mogelijkheid te zien om je aan te melden voor een gratis beleggen training. Deze training is ontwikkeld door Harm van Wijk; hij is het grote gezicht achter de website Beleggen.com.

Zelf maakte hij al ongeveer 20 jaar lang 20,6% rendement op de aandelenbeurs per jaar. Deze kennis wil hij graag met je delen en dat doet hij deels al met je in deze gratis training. In deze gratis training ga je eigenlijk direct drie dingen leren:

 • Hoe je met een klein budget een mooi rendement op de aandelenbeurs kunt behalen
 • Hoe je jouw aandelenportefeuille in slechts 5 minuten per week kunt beheren
 • Hoe je jouw rendement kunt verhogen door eenvoudige software te gebruiken

Al met al lijkt deze gratis training op voorhand zeer interessant te zijn. Ik kan eigenlijk alleen maar bevestigen dat deze gratis training inderdaad heel interessant is.

Deze gratis training is niet alleen zeer leerzaam, maar is ook nog eens vrij uitgebreid te noemen en geeft je al veel tips over aandelen en opties.


Wat zijn de producten van Harm van Wijk van Beleggen.com?

Harm van Wijk heeft op dit moment meerdere producten maar 2 springen er wel echt uit, dit is namelijk zijn Trading Navigator Methode waarmee je gaat leren beleggen in aandelen en opties met een hoog mogelijk rendement.

Daarnaast heeft hij sinds kort zijn nieuwe Crypto cursus uitgebracht onder de naam “X10 met crypto” en hier gaat Harm van Wijk samen aan de slag met crypto expert Jan Robert Schutte en laten ze je precies zien wat ze doen en waarom en dit kan jij zo overnemen om ook aan de slag te gaan met cryptomunten.

Ik bespreek ze hieronder even kort zodat je alvast een goede indruk krijgt. Hoe meer producten je uiteindelijk koopt, je vind ze uiteindelijk allemaal in dezelfde online omgeving zoals je bij mij kunt zien hieronder.

Op deze foto zie je de beleggen.com online omgeving

Daarnaast bied beleggen.com ook heel veel gratis e-books met waardevolle informatie over bijvoorbeeld beleggen of bitcoin. Deze deel ik ook met je.


Beleggen.com Online programma’s

Beleggen.com heeft vooral naam gemaakt met de Trading Navigator Methode. Dit ontzettend populaire programma gaat je alles leren over beleggen in aandelen en opties.

Sinds kort hebben ze ook het nieuwe programma X10 met crypto uitgebracht en gaan ze al hun kennis over cryptomunten met je delen. Hieronder bespreek ik beide.

Trading Navigator Methode

Nadat je de gratis beleggen training gevolgd hebt, wil je ongetwijfeld direct aan de slag met het beleggen in aandelen. Als je echt een hoog rendement wilt behalen, is het daarvoor wel wenselijk dat je veel kennis op doet.

Vanuit de gratis training vol met tips over beleggen heb je ook de mogelijkheid om de Trading Navigator Methode te kopen met korting.

Deze online cursus is ook volledig door Harm van Wijk ontwikkeld en is onwijs waardevol. In deze online cursus vind je tal van nuttige tips, ga je uitgebreid kennis maken met de unieke software en ga je simpelweg heel veel leren. Je gaat zelfs zoveel leren dat je binnen de kortste keren in staat bent om een rendement van meer dan 20% per jaar te behalen. Dat is niet alleen mijn eigen indruk, maar wordt ook benadrukt door veel andere volgers van deze online cursus.

Op deze foto zie je de Trading Navigator Methode omgeving van beleggen.com
Voorbeeld online omgeving Trading Navigator Methode week 1

Daarbovenop komt ook nog eens dat de videocursus onwijs leuk is om te volgen. Veel cursussen zijn vrij droog van stof, maar dat is bij deze cursus absoluut niet het geval. Nee, Harm van Wijk heeft er alles aan gedaan om de cursus zo leuk mogelijk te maken. Nou, dat is hem bijzonder goed gelukt! Als je eenmaal de eerste module van de Trading Navigator Methode hebt gevolgd, wil je niks anders meer.

In mijn ogen is de Trading Navigator Methode het meest waardevolle onderdeel van de website Beleggen.com. Simpelweg geen andere cursus kan aan de inhoud en het niveau van deze cursus tippen. Indien je graag met het beleggen in aandelen aan de slag wilt gaan, is de Trading Navigator Methode dus absoluut geschikt voor jou!

Lees meer in mijn uitgebreide Trading Navigator Methode Review waar ik deze methode uitgebreid bespreek en een rondleiding geef door deze cursus.


X10 met crypto

Recentelijk heeft Harm van Wijk namelijk wederom een nieuwe dienst ontwikkeld: X10 met crypto. In dit online product vind je de volgende onderdelen terug:

 • Meerdere onderzoeksrapporten met concrete posities die wij zelf innemen
 • 6-weekse online beginnerscursus om geld te verdienen met crypto
 • Live Q & A sessie met experts waarbij je al jouw vragen kunt stellen
 • 12 maanden toegang tot 3 crypto portefeuilles
 • Toegang tot de Telegram groep ‘Live Crypto Trading’
 • 12 maanden Premium Crypto Coaching Service voor Elite Traders
 • 2 jaar VIP toegang tot mijn.beleggen.com
 • Trading updates en kansen van een ervaren crypto expert

Ook over dit nieuwe programma van Harm van Wijk ben ik zeer te spreken. In mijn ogen is dit op het moment zelfs de meest interessante cursus op het gebied van crypto naast de Crypto Masterclass uiteraard.

Deze cursus doet Harm van Wijk overigens niet alleen, hij doet dit samen met Jan Robert Schutte van CryptoAcademy.

Ben zelf momenteel druk bezig met mijn X10 met crypto Review maar ondertussen bied Harm van Wijk je al wel een waardevol e-book aan onder de naam “Handleiding geld verdienen met Bitcoin en Ethereum

Mocht je nog in bijvoorbeeld Bitcoin of in één van de altcoins willen investeren, is het interessant om te kiezen voor de X10 met crypto Review van Harm van Wijk!

Op deze foto zie je het online programma X10 met crypto van beleggen.com
X10 met crypto omgeving

Wat zijn de gratis beleggen.com e-books van Harm van Wijk?

E-book ‘Ultieme beleggers Gids Bundel’

Sinds kort kun je via de website Beleggen.com ook een gratis pakket aanvragen. Dit pakket heeft de toepasselijke naam ‘Ultieme beleggers gids bundel‘ gekregen. In deze bundel vind je 5 waardevolle rapporten én vind je een gratis online training. Dit is de online training waarover ik je eerder in deze Beleggen.com review al meer heb verteld.

Daarnaast krijg je ook nog de Mijn.Beleggen.com Expert kansen voor 2021 aangereikt binnen deze bundel. Deze kansen zijn door Harm van Wijk zelf opgesteld en zijn dus op voorhand al zeer waardevol te noemen. Het belangrijkste voordeel van deze bundel is wellicht het prijskaartje: 0,0 euro!

Op deze foto zie je het gratis E-book 'Ultieme beleggers Gids Bundel' van beleggen.com
Download gratis

E-book ‘Hoe selecteer je 30 aandelen in 5 minuten’?

In de afgelopen jaren heeft Harm van Wijk ook meerdere e-books op de markt gebracht. Het meest waardevolle e-book in mijn ogen is het boek ‘Hoe selecteer je 30 aandelen in 5 minuten’. In dit e-book laat Harm van Wijk je zien hoe je 30 winstgevende aandelen kunt selecteren én hoe je hier geld aan kunt verdienen.

In dit e-book ga je eigenlijk meerdere dingen leren:

 • Je gaat leren van de beste beleggers; een goed voorbeeld doet volgen
 • Je gaat leren van welke sites je het beste gebruik kunt maken
 • Je gaat leren hoe je dure van goedkope aandelen kunt gaan onderscheiden
 • Je gaat leren hoe je jouw rendement kunt verhogen én jouw risico kunt verlagen.
Op deze foto zie je het gratis E-book ‘Hoe selecteer je 30 aandelen in 5 minuten’? van beleggen.com
Download gratis

Wellicht verwacht je het niet, maar ook dit e-book is volledig gratis. Harm van Wijk wil je met dit boek ook kennis laten maken met het beleggen in aandelen en met zijn website Beleggen.com. Ik kan alleen maar benadrukken dat hij dit op een prima manier weet te doen. De recensies over dit boek zijn onwijs positief te noemen en dat is uiteraard niet zonder reden!


E-book ‘Geld verdienen met Bitcoin en Ethereum’

Richt Harm van Wijk zich alleen op het beleggen in aandelen? Nee, zeker niet. Hij heeft ook de markt van cryptovaluta tijdig ingezien. Om je ook hiermee te helpen, heeft hij het boek ‘Geld verdienen met Bitcoin en Ethereum’ geschreven.

In dit boek vind je eigenlijk alle informatie over het handelen in cryptocurrency. Zo legt Harm van Wijk uit hoe je dit kunt doen, wat je hiermee kunt bereiken en waar je zoal rekening mee moet houden.

In mijn ogen is óók dit e-book van een hoog niveau en daarmee zeer waardevol.

Daarnaast geeft dit e-book je een indruk van zijn nieuwe X10 met crypto programma.

Op deze foto zie je het gratis E-book ‘Geld verdienen met Bitcoin en Ethereum’ van beleggen.com
Download nu gratis

E-book ‘7 geheimen van succesvol beleggen’

In de afgelopen 20 á 30 jaar heeft Harm van Wijk ongekende rendementen op de aandelenbeurs weten te behalen. Is dat ook jouw grote wens?

Dan is het aan te raden om dit e-book van Harm van Wijk op je gemakje door te nemen. In dit e-book laat Harm van Wijk je namelijk kennis maken met zijn 7 grootste geheimen. Dankzij deze geheimen weet hij keer op keer de gewenste rendementen te behalen.

Eigenlijk ga je in dit e-book op de volgende vragen een passend antwoord vinden:

 • Wat werkt wel op de beurs?
 • Wat werkt niet op de beurs?
 • Hoe kun je onnodige verliezen zoveel mogelijk voorkomen?
 • Waarom verliezen veel beginnende beleggers hun geld?
Op deze foto zie je het gratis E-book ‘7 geheimen van succesvol beleggen’ van beleggen.com
Download nu gratis

Het is wellicht geen verrassing meer, maar ook over dit e-book ben ik uitermate te spreken. Het boek is van een hoog niveau, het boek kent verrassende invalshoeken en het boek leest lekker weg. Chapeau Harm van Wijk!


E-book ‘Investeren in gouden en zilveren munten’

In de afgelopen jaren heeft Harm van Wijk zich in meerdere vakgebieden gespecialiseerd. Zo weet hij vele over het beleggen in aandelen, maar ook over het beleggen in goud en zilver. Met dit e-book wil hij jou op een laagdrempelige manier kennis laten maken met het investeren in gouden munten en in zilveren munten.

In dit e-book ga je op de volgende vragen een antwoord vinden:

 • Hoe werkt het investeren in gouden en zilveren munten?
 • Wat zijn de belangrijkste valkuilen bij het investeren in goud en zilver?
 • Hoe winstgevend kan het investeren in goud en zilver zijn?

Download nu het gratis e-book Investeren in gouden en zilveren munten.

Op deze foto zie je het gratis E-book ‘Investeren in gouden en zilveren munten’ van beleggen.com
E-book ‘Investeren in gouden en zilveren munten’

Mijn.beleggen.com community

Zo, je hebt hierboven kennis kunnen maken met veel diensten en producten van Beleggen.com. Wat denk je vooralsnog van al deze online producten? Zoals je in deze Beleggen.com review al hebt kunnen lezen, ben ik in ieder geval erg te spreken over de online producten en diensten. Dat ben ik ook over de online community van Beleggen.com.

Deze community heeft de naam ‘Mijn.beleggen.com’ gekregen en is onwaarschijnlijk populair geworden. Deze populariteit komt onder meer doordat de community volledig gesloten is, waardoor je echt exclusieve toegang tot de community moet krijgen. Hoe je deze toegang kunt krijgen? Die toegang krijg je als je één van de online producten of diensten van Beleggen.com aanschaft.

Harm van Wijk is hier zelf ook erg actief op en reageert op reacties en wil ook echt helpen als je ergens vragen over hebt.

Op deze manier vind je in deze community eigenlijk alleen maar gelijkgestemden terug. Dat zijn ook mensen die iets nuttigs met hun geld willen doen, die graag in bijvoorbeeld aandelen of crypto willen beleggen en die geïnspireerd willen raken. Want, dat is in mijn ogen absoluut een feit; via de Mijn.beleggen.com community kun je zeer geïnspireerd raken. Ik ben in ieder geval fan van deze community!

Op deze foto zie je de Mijn.beleggen.com community

Harm van Wijk

In deze Beleggen.com review heb je uitgebreid kennis kunnen maken met tal van diensten en producten van deze website. Daarbij heb ik ook al benoemd dat de heer Harm van Wijk het grote gezicht is achter deze website. Maar, wie is Harm van Wijk nou precies? En is hij betrouwbaar?

Harm van Wijk is een zeer intelligente, vakkundige en ervaren belegger. Hij is namelijk al zo’n 30 jaar actief in het vak en heeft indrukkwekkende rendementen weten te behalen. Hij maakt jaarlijks een rendement van pakweg 20%, waardoor hij een flink vermogen op heeft weten te bouwen.

Op deze foto zie je Harm van Wijk van Beleggen.com
Harm van Wijk

Jarenlang is Harm van Wijk werkzaam geweest voor grote instanties en banken. Zo heeft hij onder meer bij SNS gewerkt, terwijl hij ook aan het hoofd van de Financiële Telegraaf stond. Bij deze werkgevers heeft hij veel ervaring op kunnen doen én heeft hij ook veel indruk achter weten te laten.

Na verloop van tijd vond Harm van Wijk het echter mooi geweest. Hij wilde niet meer voor een baas werken, maar hij wilde vooral doen wat hij leuk vond. Dat was een combinatie van het beleggen én het helpen van andere mensen. Om die droom te kunnen verwezenlijken, startte Harm van Wijk met zijn website Beleggen.com. Al snel wist deze website behoorlijk populair te worden, waardoor Harm van Wijk ook in staat was om tal van online producten en diensten op de markt te brengen.

Op dit moment is Harm van Wijk eigenlijk een semi bekende Nederlander. Hij is in de wereld van beleggen een graag geziene gast én hij helpt graag andere mensen. Met name dat laatste punt is in mijn ogen onwijs nobel te noemen. Hij had zijn eigen kennis voor zichzelf kunnen houden, maar hij wil graag andere mensen ook van zijn succes laten profiteren. Hoe mooi is dat?


Is Harm van Wijk betrouwbaar?

Is het zo dat je zonder na te denken een product of dienst van Harm van Wijk kunt kopen? Ja, dat is zeker het geval. In de afgelopen jaren is namelijk gebleken dat hij onwijs betrouwbaar is. Ik durf zelfs te stellen dat Harm van Wijk voor 110% betrouwbaar is; hij doet er bovendien alles aan om ook jou tevreden te stellen.

Persoonlijk heb ik ook al geruime tijd veelvuldig contact met Harm van Wijk. Door dit intensieve contact kan ik ook stellen dat Harm van Wijk sympathiek, vriendelijk en meedenkend is. Hij doet er echt alles aan om andere mensen te helpen en dat siert hem.

Ook is het een goed teken dat Harm van Wijk super transparant is. Op het internet kun je alle informatie over hem en over zijn bedrijf vinden. Daarnaast heeft hij op zijn eigen website ook een foto van zichzelf geplaatst; ook hiermee weet Harm van Wijk betrouwbaar en transparant over te komen.

Onder aan de streep kan ik met geen kwaad woord over Harm van Wijk reppen. Hij is vakkundig, hij is sympathiek en hij is bovenal onwijs vriendelijk. Dit blijkt niet alleen uit de manier waarop hij communiceert, maar ook om het feit dat hij andere mensen wil helpen. Hadden we maar mensen zoals Harm van Wijk op deze aardbol!

En onderstaand deel ik nog enkele Harm van Wijk ervaringen van klanten.

Op deze foto zie je Harm van Wijk ervaringen

Wat vinden andere mensen van de producten van Beleggen.com?

In de afgelopen jaren is gebleken dat de producten en diensten van Harm van Wijk vrij populair blijkt. Dit blijkt onder meer uit de volgende cijfers:

 • Harm van Wijk heeft ruim 30 jaar ervaring in de wereld van beleggen
 • Harm van Wijk heeft al meer dan 13.000 beleggers geholpen
 • Harm van Wijk heeft meer dan 2300 blogs over beleggen geschreven
 • Bij het laatste live event van Beleggen.com waren 49 beleggers aanwezig

Ook uit de online beoordelingen blijkt dat Beleggen.com behoorlijk populair is. Uit deze beoordelingen blijkt tegelijkertijd ook dat de meeste beoordelingen onwijs positief te noemen zijn. Om je hier een indruk van te geven, heb ik enkele beoordelingen voor je op een rijtje gezet:

Op deze foto zie je beleggen.com ervaringen
Op deze foto zie je beleggen.com ervaringen

Over het algemeen kan ik stellen dat de meeste beoordelingen over Harm van Wijk én Beleggen.com super positief zijn. Dit is voor mij persoonlijk ook prettig om te lezen; ik ben namelijk niet de enige die zo te spreken is over Harm van Wijk en over de producten die hij op de markt heeft gebracht.


Hoe kun je je aanmelden voor een online product via Beleggen.com?

Heb je interesse om je aan te melden voor één van de online producten van Beleggen.com? Dat kan ik me maar al te goed voorstellen. Deze online producten zijn van een hoge kwaliteit, zijn leuk om te volgen en zijn ook nog eens gunstig geprijsd.

Als je je voor één van de online producten aan wilt melden, kun je dit razendsnel via het internet doen of uiteraard via de informatie die je op deze review hebt gevonden of de actiepagina’s.

Je komt al snel op de betaalpagina uit, waarbij je uit meerdere betaalmogelijkheden kunt kiezen. Nadat je betaald hebt, krijg je hier direct een bevestiging van. Met dank aan deze bevestiging kun je ook direct gebruik maken van de online dienst.

Ben je uiteindelijk niet helemaal tevreden? Je kunt dit binnen een termijn van 14 dagen aan Harm van Wijk laten maken. Hij zorgt er dan voor dat jij jouw volledige aankoopbedrag retour krijgt.

Indien je één van de online producten van Beleggen.com aan gaat kopen, hoef je dus niet bang te zijn voor een ‘kat in de zak’. Nee, als je niet tevreden bent, kun je altijd nog jouw geld terugvragen!

Daarnaast bied Harm van Wijk ook een VIP-lidmaatschap aan waar je constant op de hoogte wordt gehouden over trades en waar er Q&A’s worden gehouden.


Mijn persoonlijke bevindingen over Beleggen.com

Zo, deze Beleggen.com review loop alweer richting het einde. Als afsluiter van deze uitgebreide review wil ik graag mijn persoonlijke bevindingen met je delen. Als je deze review doorgenomen hebt, zal het geen verrassing meer zijn als ik aangeef dat ik echt onder de indruk ben.

Ik ben onder de indruk van Harm van Wijk, maar ik ben ook onder de indruk van datgene wat hij in relatief korte tijd opgebouwd heeft. Daarnaast is hij erg betrokken en persoonlijk.

Ik wil je dan ook van harte aanraden om gebruik te maken van de online producten van Beleggen.com of de e-books te downloaden. Deze producten gaan je echt verder helpen. Verder helpen om iets nuttigs met jouw spaargeld te doen én om veel meer geld te gaan verdienen.

Mocht dat bij jou als muziek in de oren klinken, is het aan te raden om je direct voor één van de online producten aan te melden, laat je inspireren en motiveren door de producten die op deze pagina staan en wie weet start jij straks ook met beleggen met Harm van Wijk.

Neem anders zeker een kijkje bij mijn uitgebreide Trading Navigator Methode Review van Harm van Wijk of doe zijn gratis beleggen training. Of neem een kijkje bij mijn X10 met crypto Review

Print Friendly, PDF & Email

Plaats een reactie