SMMB Masterclass Review van Boyd Hoek + Ervaringen (2021)

SMMB Masterclass gaat je leren hoe je een winstgevend Social Media Marketing Bureau moet starten en Boyd Hoek begeleid je stap voor stap.

In deze SMMB Masterclass review deel ik mijn ervaringen en bevindingen en laat ik je uitgebreid deze cursus zien en de modules die er allemaal bij zitten.

Mocht je Boyd Hoek nog niet kennen? Doe dan vooral zijn Gratis Training vol met tips en krijg een aanbod op de cursus. Boyd heeft geen homepagina meer, dus mocht je de cursus willen kopen dan kan dit via zijn gratis training.

Leestijd: 15 minuten


Inhoudsopgave


Wie is de verkoper van de SMMB Masterclass?

De man achter deze uitgebreide Cursus is Boyd Hoek, Boyd is jong (hij is in 2020 een prachtige leeftijd van 20 jaar geworden) maar heeft al heel succes gemaakt via de online marketing via facebook en instagram.

Boyd woont zelfs in Bali en zijn bedrijf is begonnen in 2018.

Zoals ook de Agency Masterclass ook laat zien, heel veel bedrijven willen veel geld betalen aan iemand die succesvol kan adverteren voor hun bedrijf zodat zij meer klanten binnen krijgen.

Daardoor is dit echt een goed verdienmodel.

Boyd Hoek

Wat houd de SMMB Masterclass precies in?

Deze uitgebreide masterclass gaat je stap voor stap in het hele proces helpen wat er allemaal bij komt kijken bij het opzetten van een Social Media Marketing Bureau.

Deze training gaat ervoor zorgen dat jij in 6 weken alles gaat leren van deze vorm van marketing en geld verdienen door middel van een online omgeving waarin je heel veel video’s en informatie gaat krijgen.

Dit alles doe je door middel van 11 modules en 31 lessen, deze cursus is sinds kort zelfs op SMMB masterclass 2.0 beland en zal daardoor nog regelmatig nieuwe updates krijgen.

Een Social Media Marketing Bureau doet dus het gehele promotiewerk van iemand anders die daar geen verstand van heeft zoals Facebook en Instagram. Jij gaat dus alles hierover leren en zelfs hoe jij ook klanten moet aantrekken waar je de promotie voor kan doen.

Dit alles doe je via een mooie online omgeving die gemaakt is met Huddle van IMU. Hierdoor kan je alle lessen volledig in eigen tempo volgen en gemakkelijk via je computer, tabblad of mobiele telefoon.

Hieronder zie je een voorbeeld van de online omgeving.

Op deze foto zie je de online omgeving van de SMMB masterclass

SMMB masterclass Review [VIDEO]

Helaas loop ik nog iets achter met mijn video reviews, dus hieronder een video review die ik ook erg goed vind en de cursus erg uitgebreid laat zien zoals ik hem zou laten zien. Mijn SMMB masterclass video review volgt spoedig.


Voor wie is de SMMB masterclass geschikt?

Naar mijn mening is de SMMB masterclass niet zo maar voor iedereen geschikt, die heeft ermee te maken dat je jezelf wel moet pitchen en dus ook moet kunnen verkopen.

Dit is wel iets wat Boyd je ook uitgebreid gaat leren maar als jij zelf erg verlegen bent of echt niet durft te bellen dan raad ik je deze cursus helaas niet aan.

Alles wat komt kijken bij een Social Media Marketing Bureau en hoe jij klanten kan vinden waar je opdrachten voor kunt doen ga je leren, wel zal je uiteindelijk zelf deze klanten moeten benaderen dus dat moet je zeker ook liggen.

Ben jij bijvoorbeeld al erg goed met social media dan is dit zeker een pluspunt bij het opzetten van een SMMB.


Via onderstaande video leer je Boyd nog iets meter kennen en maakt hij erg duidelijk hoe de manier van geld verdienen met een SMMB werkt.

Ook zie je dan gelijk hoe duidelijk hij praat en dat komt dus ook terug in deze training.

https://youtu.be/sbatWRLXYyw

Wat is een SMMB in het kort?

Een SMMB staat voor Social Media Marketing Bureau, dit betekent dat jij een eigen bedrijf gaat opzetten dat alles gaat leren over het succesvol adverteren voor andere bedrijven.

Een bedrijf gaat jou dus inhuren om een advertentie op te zetten zodat het bedrijf meer klanten krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een sportschool.

Uiteindelijk hoef jij geen geld neer te leggen en bepaal je ook je eigen tarief. Uiteraard klinkt dit allemaal makkelijker dan het is, en zul je eerst bedrijven moeten aanschrijven en sterk overkomen.


Waar bestaat de SMMB masterclass uit uit?

Mocht je besluiten om deze cursus te gaan doen, dan ga je door een periode van 6 weken lang door een e-leaning systeem die overal te openen is zoals computer, laptop en tablet.

Uiteraard zijn de lessen volledig in eigen tempo te volgen dus het is ook heel goed mogelijk om het in bijvoorbeeld 3 weken te doen.

Hieronder een korte inhoud van wat je allemaal krijgt en waar het precies over gaat.


Week 1: Je fundering beginnen

Alles draait uiteraard om de fundering, in de eerste week ga je de basis leggen van het bedrijf dat jij gaat creëren.

Uiteraard draait deze Masterclass om geld verdienen dus je gaat ook uitgebreid kijken welk businessmodel winstgevend kan zijn en welke niet.

Deze module word afgesloten met mindset en ik blijf dit een erg belangrijk punt vinden, zowel deze Masterclass als Agency Masterclass van Mitchell Weijerman besteden veel tijd aan mindset en uiteindelijk zal een juiste mindset je maken of breken.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Je fundering leggen
 • Het business model
 • Je markt, service en aanbod
 • Je markt leren kennen
 • Mindset
Op deze foto zie je Week 1: Je fundering beginnen van de SMMB masterclass

Week 2: Resultaten behalen

Resultaten komen niet uit het niets, je moet er hard voor gaan werken en daar zal deze SMMB Masterclass je gelukkig mee gaan helpen.

Waar week 1 nog relatief rustig begon gaan we in week 2 door 11 lessen en ga jij alles leren over facebook en over hoe jij ads moet gaan opzetten.

De eerste les heet “Het facebook Algoritme” en Boyd Hoek is zo aardig geweest om deze les met jou te delen zodat jij een goed idee alvast krijgt over deze Masterclass.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=640&v=OVi0yLGjU10&feature=emb_logo

Deze week bestaat uit de volgende lessen:

Op deze foto zie je week 2 van de SMMB Masterclass
Voorbeeld lessen week 2

Week 3: Je eerste klant

Je eerste klant, een spannend moment! Als je namelijk 1 klant kan krijgen, dan kan je er ook meer krijgen. In deze week ga je aan de slag om jou bedrijf vorm te geven en krijg je dus maar 2 lessen, namelijk de volgende:

 • Je eerste klant
 • Proefperiode resultaten

Week 4: Sales

De voorbereiding zit erop en het echte werk kan beginnen! In deze week ga je namelijk alles leren over hoe jij die sales binnen krijgt.

Gemakkelijk is het zeker niet maar gelukkig komt Boyd met een duidelijke en goede methode om de leads tot een succes te maken via facebook en LinkedIn of instagram.

Wat ik persoonlijk ook als positief heb ervaren tijdens deze week is dat Boyd Hoek ook verschuilende live calls met bedrijven deelt waar hij uiteindelijk sales uit heeft gekregen.

Dus je ondervindt live hoe een bedrijf kan reageren en daar kan je super veel van leren!

Deze week ga je ook dieper in op het contact met een klant en hoe je uiteindelijk een samenwerking aangaat die voor beide partijen goed is.

Op deze foto zie je week 3 en 4 van de SMMB Masterclass
Voorbeeld module week 3 en 4

Week 5: Systemen & Processen

De SMMB Masterclass laat je zeker niet in de steek nadat je je klanten binnen hebt weten te halen, vanaf dan gaan we namelijk dieper op alles wat daarna komt kijken.

Denk hierbij aan het op orde maken van je administratie of hoe je bijvoorbeeld heel veel kan autoriseren.

Uiteindelijk is je doel niet om slechts 1 klant binnen te krijgen maar meerdere maar hoe houd je de kwaliteit even hoog, dit wordt ook allemaal uitgebreid besproken in deze week.

En nog het belangrijkste is ook hoe blijf je goed zorgen voor de klant en laat je het niet versloffen.

Op deze foto zie je week 5 en 6 van de SMMB Masterclass
Voorbeeld module week 5 en 6

Week 6: Passief maken & schalen

Week 6 en daarmee ook gelijk de laatste week, in deze week zet je de puntjes op de i en ga je kijken hoe je nog meer kan automatiseren en hoe dat tot een passief inkomen kan leiden waardoor je minder hoeft te doen.

Je gaat ook kijken hoe je het nog uitgebreider kan schalen en hoe je freelancers kan inzetten in je bedrijf. Een goede laatste week dus.

Deze module bevat 1 les:

Op deze foto zie je Week 6: Passief maken & schalen van de SMMB masterclass

Wat voor bonussen krijg je bij deze SMMB Masterclass?

Bonussen, ze zijn bijna vanzelfsprekend als je kijkt naar de hoeveelheid cursussen of masterclassen.

Maar ze bieden vaak toch een enorme toegevoegde waarde bij de aanschaf.

In dit deel bespreek ik de extra’s.

Gratis bonus #1: Wekelijkse Groepscoaching Met Boyd Zelf

De cursus is natuurlijk bedoeld om een goede basis te leggen, maar daarna komt het echte werk en daar krijg je alle hulp bij.

Iedereen die deze Masterclass heeft aangeschaft krijgt wekelijkse groepscoaching met Boyd, waar jij al je vragen op kan afvuren.

Dat is nog eens een bonus!

Wekelijkse Groepscoaching

Gratis bonus #2: Levenslang Toegang Tot Exclusieve Mastermind Facebook En Whatsapp Groep

Het gevoel dat je er nooit alleen voor staat! Daar gaat deze masterclass voor zorgen namelijk.

Je krijgt zowel toegang tot een Facebook groep en een whatsapp groep zodat je het echt met zijn allen doet.


Gratis bonus #3: Kant-en-klare funnels & ads 

Boyd zit uiteraard al jaren in deze wereld en heeft daardoor tienduizenden euro’s besteed om de beste resultaten te behalen.

Deze deelt hij allemaal als bonus zodat jij gelijk goede resultaten voor je klanten kunt behalen!


#Daarnaast de volgende bonussen

 • Live Meetups & Exclusieve Uitnodigingen
 • Ultieme Sales Scripts
 • Boyds eigen live sales calls
 • Kant-en-klaar Contract
 • Persoonlijke Accountability Coach
 • Certificaat Van Deelname
 • KVK & Ondernemersloket Cheatsheet
 • Kant-en-Klare Website
Op deze foto zie je Boyd een eigen sales video geven.
Boyds eigen live sales calls

Wat zijn de SMMB Masterclass ervaringen van klanten?

De SMMB Masterclass bestaat al best even, daardoor zijn er best wat reacties van mensen, ook omdat alle klanten samen een whatsapp groep delen.

Hieronder een paar reacties van mensen die in die whatsapp groep zitten.

Uiteraard lees je hier alleen positieve reacties, de negatieve reacties zie je vaak niet, en zijn er vast ook zeker.

Op deze foto zie je SMMB Masterclass ervaringen
Op deze foto zie je SMMB Masterclass ervaringen
Op deze foto zie je SMMB Masterclass ervaringen

Wat zijn de voor- en nadelen van de SMMB Masterclass?

Voordelen:

 • Boyd Hoek heeft enorm veel kennis en daar krijg jij les van. Boyd woont zelfs nu in Bali.
 • Mooie online omgeving waar je alle lessen volledig in eigen tempo kunt doen. Deze cursus is gemaakt met Huddle van IMU.
 • Heel veel extra bonussen, daarnaast doet Boyd de wekelijkse groepscoaching zelf en deze worden ook opgenomen.
 • Boyd deelt ook veel praktijkvoorbeelden zodat jij gaat leren hoe je een SMMB kan toepassen in de praktijk.
 • Regelmatig nieuwe updates en levenslang toegang.

Nadelen:

 • Het moet je wel liggen, je moet uiteindelijk zelf bedrijven aanschrijven of bellen en jezelf goed kunnen verkopen. Veel ga je leren maar jij zal het uiteindelijk wel moeten doen.

Hoeveel kost de SMMB Masterclass?

Zoals je in mijn review kan lezen gaat dit product je levenslange toegang geven, je betaalt hier € 997,00 voor. Je kan er ook voor kiezen om het in 3 termijnen te betalen en dan betaal je € 397,00 per termijn. Wel ben je dan € 200,00 duurder uit.

Ik zal nooit een mening geven of iets duur of goedkoop is, een investering in jezelf daarin tegen kan ik alleen maar aanraden.

Mocht je een goed gevoel hebben voor online marketing dan is dit product daar zeker helemaal geschikt voor en bestaan er zeker mogelijkheden om dit tot een succes te breien.

Daarnaast is deze cursus inclusief 21% btw, dit betekend dus dat je nog 21% kan terug vragen als investering in je bedrijf. Dus als je in 1 keer betaald dan betaal je feitelijk € 787,63


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Je zit in dubio om deze Masterclass te gaan beginnen maar je twijfelt toch een beetje?

Gelukkig biedt deze Masterclass je de kans mocht je niet tevreden zijn in 14 dagen, dan krijg je al je geld terug!

Klik afbeelding op naar de Actie pagina te gaan

Conclusie: SMMB Masterclass kopen of niet?

Het mag duidelijk zijn dat Boyd Hoek al naam heeft gemaakt door het neerzetten van zo’n uitgebreide Masterclass op het gebied van advertising.

Dit product doet daarom zeker niet onder als je het vergelijkt met de Agency Masterclass van Mitchel Weijerman.

Persoonlijk vond ik deze Masterclass nog iets beter omdat de Agency Masterclass iets te uitgebreid in ging op het stukje mindset. Boyd heeft ervoor gekozen om het iets korter en krachtiger te houden.

Deze Masterclass legt veel meer focus ook op de praktische kant en alles wat erbij komt kijken als jij een eigen bedrijf krijgt, wat mij betreft zeker een pluspunt!

Uiteraard is geen investering zeker en zal je hard moeten werken en zeker ook de mindset hebben om er een succes van te maken, maar SMMB Masterclass doet er in elk geval alles aan om dat over te brengen.

Het product zit uitgebreid in elkaar en naast alle modules en extra’s is het een zeer compleet pakket, uiteindelijk blijft het een investering in jezelf, en jij bent de enige die kan beslissen of je die wilt maken.


Ik hoop dat ik je in deze SMMB Masterclass Review antwoord te hebben gegeven op de volgende vragen, mocht je nog meer vragen hebben stel ze dan hieronder.

 • Wie is Boyd Hoek?
 • Is Boyd Hoek betrouwbaar?
 • Wat is een Social Media Marketing Bureau?
 • Hoeveel kost de SMMB Masterclass?
 • Wat zijn de SMMB ervaringen?

SMMB Masterclass FAQ (veel gestelde vragen)

 • Kan je de SMMB masterclass in termijnen betalen?

Ja, Boyd geeft ook de optie om in 3 termijnen te betalen van € 397,00. Dan ben je wel duurder uit dus in 1 keer betalen is wel voordeliger.

 • Wat is de betekenis voor SMMB?

SMMB staat voor Social Media Marketing Bureau, je zal dus het promotiewerk of klantenwerving doen voor een ander bedrijf.

 • Hoeveel tijd heb ik nodig om een SMMB te starten?

Een smmb starten is prima te doen als je bijvoorbeeld nog op school zit, de meeste studenten gaan er pas full-time mee aan de slag zodra ze ca. €3000 p/m hebben bereikt. Ook heb je levenslang toegang tot de course, je kunt dus op je eigen tempo gaan.

Print Friendly, PDF & Email

SMMB Masterclass

997 euro
8.6

Inhoud

9.0/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

8.5/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Boyd Hoek is zelf enorm succesvol en daar krijg jij les van
 • Mooie online omgeving waar je alle lessen volledig in eigen tempo kan doen
 • Veel waardevolle bonussen zoals Wekelijkse Groepscoaching Met Boyd
 • Regelmatig updates en levenslang toegang
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Je zal zelf actie moeten ondernemen en bedrijven aanschrijven of bellen

Plaats een reactie