Affiliate Marketing Revolutie Review van Jacko Meijaard + Ervaringen & Resultaten (2021)

Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard gaat je alles leren over deze mooie manier van online geld verdienen. Hierbij mijn review en ervaringen over dit product.

Momenteel heb ik al 6 websites die zijn ontstaan uit deze cursus en heb ik meer dan 10k aan wederkerende commissies en is mijn hoogste commissie zelfs € 1200,00. Ik deel in deze review dan ook zeker mijn eigen Affiliate marketing resultaten en ervaringen.

En dit alles heb ik 2 jaar geleden geleerd via de Affiliate Marketing Revolutie voor slechts 47,00 euro.

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard (1991) draait al een tijdje mee in de wereld van Affiliate marketing, namelijk al meer dan 10 jaar. Jacko is hier al namelijk al mee begonnen toen hij 18 jaar oud was.

Daarnaast is hij erg bekend van de website internetsuccesgids.nl die vol staat met goede artikelen

Het feit dat hij momenteel nog steeds bezig met Affiliate marketing betekent wel dat het een succesvol programma is. Jacko verdient er een mooi passief inkomen mee.

Op deze foto zie je Jacko Meijaard, oprichter van de affiliate marketing revolutie
Jacko Meijaard

Dat deze training bestaat komt omdat Jacko besloten heeft om ook anderen te helpen in de wereld van Affiliate marketing.

Ik kan uit ervaring zeggen dat ook ik er ondertussen al een leuk passief inkomen aan heb overgehouden.


Wat houd de cursus Affiliate Marketing Revolutie precies in?

De Affiliate Marketing Revolutie bestaat uit een grote online omgeving waarbij je toegang krijgt tot meer dan 80 video’s waar alles duidelijk uitgelegd wordt op het gebied van Affiliate marketing.

Deze omgeving kan je volledig in eigen tempo volgen en gaat je alles leren over het opzetten van een eigen website en het toepassen van affiliate marketing. Daarnaast gaat deze cursus ook veel verder, denk bijvoorbeeld aan hoe je hoog moet scoren op google of het maken van je eigen nieuwsbrief

Je gaat dus stap voor stap alles leren over affiliate marketing, het maken van blogs en het zorgen dat mensen je website gaan vinden. Vanuit daar ga je affiliate marketing toepassen en dit zal uiteindelijk leiden naar heel veel commissies die je alleen maar kan stapelen. Er is geen limiet aan dit mooie verdienmodel.

Deze uitgebreide cursus hoef je slechts 1 keer aan te schaffen en je krijgt levenslang toegang, daarnaast zitten we momenteel al op versie Affiliate Marketing Revolutie 4.0 en is Jacko Meijaard regelmatig bezig met een nieuwe update.


Affiliate Marketing Revolutie Review video

Zojuist mijn 2e video review opgenomen. Hoop de komende jaren de kwaliteit steeds hoger te krijgen.

Hopelijk geeft het je een goed inzicht in de cursus en ik vind het zelf zeker van toegevoegde waarde op deze review want ik ga door de gehele cursus en wie weet besluit je nu al om de cursus aan te schaffen 😉


Wat is Affiliate marketing?

Even een korte samenvatting wat Affiliate marketing nou precies is. Je promoot een product wat dicht bij jou ligt. Mocht hier een verkoop uit komen dan zal je hier een kleine commissie voor krijgen.

Dit is zowel voor de blogger als verkoper voordelig. De blogger hoeft namelijk geen product in te kopen (hier doe ik dat overigens wel voor de review) en de verkoper betaald alleen commissie als een product ook daadwerkelijk verkocht is.

Hier rechts zie je hoe Affiliate marketing in de praktijk werkt en hoe dit kan leiden naar een passief inkomen.

Als ik naar mezelf kijk, ben regelmatig in de sportschool wanneer ik een mail krijg dat ik een commissie heb gekregen voor een review die ik maanden geleden heb geschreven.

Dat is het mooie van deze manier van geld verdienen, en deze cursus Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard gaat alles stap voor stap uitleggen!

Op deze foto zie je het Affiliate marketing stappenplan
Een kind kan de was doen 😉

Wat is het doel van de Affiliate Marketing Revolutie cursus?

Het doel van deze uitgebreide video cursus van Jacko Meijaard is jouw kennis te laten gaan maken met Affiliate Marketing en vooral hoe dit verdien model achter de schermen in elkaar zit.

Mocht je de Affiliate Marketing Revolutie kopen dan kan jij na deze training je eigen website in elkaar zetten, artikelen schrijven met goede SEO en daarnaast Affiliate Marketing gaan toepassen als verdienmodel.

Zie dit dus echt als een beginnerscursus waarin jij stap voor stap alles gaat leren wat er te leren valt.

Zijn kennis pas ik momenteel al toe op 4 pagina’s en je zou kunnen zeggen dat ik er een leuk inkomen uit haal.


Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie geschikt?

Deze videocursus is vooral geschikt voor mensen die bijvoorbeeld nog geen ervaring hebben met het bouwen van websites of dit verdienmodel.

Daarnaast heb ik er ook super veel van geleerd en had ik al een eigen website, dus uiteindelijk is deze videocursus voor iedereen geschikt en ook als je al een website hebt kun je echt de puntjes op de i gaan zetten en een nog groter succes maken van je website.

En daardoor meer bezoekers en nog meer commissies.


Wat krijg je allemaal in de Affiliate Marketing Revolutie?

De cursus bestaat uit allemaal verschillende modules. Deze modules bevatten erg veel video’s over alle soorten onderwerpen die van toepassing zijn voor het hebben van een eigen website.

Zie onderstaand de module die gemaakt is met Huddle

Op deze foto zie je de online module van de Affiliate marketing

Ik zal uiteraard zoals in al mijn reviews iets dieper ingaan op het product en de modules.


Notitie:

Deze training geeft je in het begin met de video’s de keuze om voor het Marketheme te gaan of verder te gaan met een eigen thema.

Het Marketheme is een thema waar je per maand voor betaald maar deze is volledig kant en klaar en inclusief hosting en speciale marketing addons. Die is ook echt gericht om geld te verdienen via je website.

En een eigen thema moet je volledig zelf inrichten maar daar word je ook bij geholpen.


Inspiratie & Motivatie

Zoals de meeste Masterclasses of Trainingen met Mindset beginnen doet de Affiliate Marketing Revolutie dit ook.

We beginnen namelijk met 10 video’s die zich gaan richten op de mindset. Zoals je in onderstaande bijlage kunt zien en de titels die erbij staan zijn het allemaal handige tips die je mee gaat nemen in het proces.

Op deze foto zie je de module Inspiratie & Motivatie uit de affiliate marketing revolutie
Inspiratie & Motivatie (afbeelding is aan te klikken voor groter scherm)

Module 1: Starten met Affiliate marketing.

Deze training gaat je alles leren op het gebied van Affiliate marketing, maar dat is nog niet alles, je gaat ook leren hoe je een eigen website gaat starten en hoe je een domeinnaam gaat vastleggen.

Alles komt ter sprake in module 1, en niet geheel onbelangrijk, je gaat ook kijken welk product je wilt promoten of reviewen of over schrijven.

Daarnaast word je ook al wijs gemaakt in de wereld van WordPress, waar je je website kan ontwerpen.

Op deze foto zie we module 1 van de Affiliate Marketing Revolutie
Starten met Affiliate marketing

Module 2: Je Website Inrichten

Mijn 1e website (fitness blog) bestond al voordat ik deze training ging doen, en het eerste wat Jacko tegen me zei over mijn website: Het lijkt wel een kermis (veel te druk en veel te veel reclame)

In module 2 ga je aan de gang om je website in te richten, en video 2 heeft de titel: Maak er geen kermis van. Als ik deze training eerder had gedaan, dan had ik zoveel dingen anders gedaan.

Hier leer je pagina’s en menu’s aanmaken, het verschil tussen pagina’s en berichten tot het maken van een eigen logo. Een uitgebreide module als je alle puntjes op de ‘i’ wilt zetten op je website.

Je leert hier echt alles en het is veel klantvriendelijker dan je het zelf zou doen. De volgende video’s worden besproken:

Op deze foto zie we module 2 van de Affiliate Marketing Revolutie
Je Website Inrichten

Module 3: Hoog Scoren In Google

Er komt zoveel bij kijken om mensen naar je website te krijgen, daar denk je helemaal niet over na als je begint met een eigen website.

Gelukkig hebben we module 3 ;). De Affiliate Marketing Revolutie gaat je hier namelijk alles leren waar jij op moet letten om hoger te scoren op google zodat jij uiteindelijk gevonden gaat worden en je gratis mensen via google naar je website krijgt.

Je gaat bijvoorbeeld leren hoe je SEO moet toepassen tot het gebruiken in je berichten van zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. En niet geheel onbelangrijk, je gaat leren hoe je een verdien model aan een blog of review kan toepassen.

Voor mij 1 van de belangrijkste modules aangezien ik meer bezig was met mijn blogs dan Google. Hier leer je hoe belangrijk zoekwoorden zijn tot de teksten optimaliseren. Dit alles leidt tot heel veel mensen die je pagina zullen vinden vanuit Google.

Op deze foto zie we module 3 van de Affiliate Marketing Revolutie
Hoog Scoren In Google

Module 4: Website Live Zetten

Alle voorbereidingen en het harde werk ga je nu live zetten, vanaf nu zullen er mensen vanaf google gaan komen.

Vanaf nu als je bijvoorbeeld al enkele reviews of blogs online hebt staan is het zelfs al mogelijk om passief geld te gaan verdienen. Het is namelijk mogelijk om bijvoorbeeld geld te krijgen van een blog die je 1 week geleden hebt geschreven.

Deze module bestaat uit de volgende 3 video’s:

Op deze foto zie we module 4 van de Affiliate Marketing Revolutie
Website Live Zetten

Ben je al overtuigd? wacht dan niet langer en neem de stap naar een passief inkomen!


Module 5: Meten Is Weten

In deze korte maar krachtige module ga je leren wat je pagina’s zijn die goed lopen en welke pagina’s je eventueel moet verbeteren.

Via Google Analytics meet je namelijk alles vanaf google tot je website en zo kan je je website nog beter optimaliseren.

Op deze foto zie we module 5 van de Affiliate Marketing Revolutie
Meten Is Weten

Module 6: Puntjes Op De i

Vanaf nu gaan we de puntjes op de i zetten, dit betekent dat we aan de slag gaan met categorieën en buttoms die ervoor kunnen zorgen dat bezoekers het product gaan kopen.

Uiteindelijk draait het om de inhoud, ik doe zelf ook mijn uiterste best om jou zo goed mogelijk te informeren over een product, en mocht je dan deze training kopen, dan krijg ik daar een kleine commissie van en dat zie ik als een beloning voor mijn harde werk.

Op deze foto zie we module 6 van de Affiliate Marketing Revolutie
Puntjes Op De i

Module 7: Afronding

Je hebt alles geleerd wat er te leren valt over een eigen website beginnen die kan leiden tot een manier van passief geld verdienen via Affiliate Marketing.

Nog een paar puntjes op de i en je bent helemaal klaar.

Hier bestaat ook de mogelijkheid clarity call in te plannen waar jij je plannen in kan bespreken met iemand van het team van Jacko Meijaard. Eventuele verdere plannen zijn wel tegen een meerprijs.


Wat voor bonussen krijg je bij de Affiliate Marketing Revolutie?

Alsof bovenstaande modules nog niet genoeg zijn, zitten er ook nog een ontzettend uitgebreid forum bij:


Bonus #1: Forum

Op dit forum komt iedereen die de Affiliate marketing revolutie heeft aangeschaft en zo ben je dus met zijn allen bezig om een succes te maken van je website.

In dit forum zijn er verschillende topics waar mensen zich bijvoorbeeld voor kunnen stellen tot het delen van succes of voor het stellen van vragen.

Je bent nooit alleen in dit topic en dat voelt zeker goed als je met Affiliate marketing begint.

Op deze foto zie je het forum van de affiliate marketing revolutie

De voor en nadelen van de Affiliate Marketing Revolutie

Voordelen

+ Zeer complete videocursus waar je alles leert van A tot Z over Affiliate Marketing
+ Cursus is ook echt gericht op beginners, je begint dus echt bij stap 1 met een website bouwen tot het goed scoren op google tot je eerste commissies binnenhalen
+ Gezellig forum erbij waar iedereen zijn vragen en successen deelt.
+ Jaarlijks worden de video’s voorzien van nieuwe informatie. Momenteel al versie 4.0
+ Geen technische kennis nodig.

Nadelen

– Affiliate Marketing kost tijd, heel veel tijd en doorzettingsvermogen.
– Dit zorgt ervoor dat je nooit weet wanneer je je eerste commissie gaat krijgen *hij zal echter zeker gaan komen
– Steeds meer concurrentie. Als voorbeeld mijn review website. Er zijn momenteel 100 review websites waarmee ik moet concurreren.


Mijn Affiliate Marketing Revolutie resultaten

Hierbij mijn saldo op dit moment (neem het regelmatig op), en de mails die ik krijg van paypro met datums erbij als bewijs.

Voor € 47,00 kan je het echt niet laten.

De leukste mails die je kan krijgen

Affiliate marketing December 2020 Resultaten

In 2020 had ik 4 websites en zie hieronder de maand December 2020, dit is alleen van Paypro al meer dan 2k, daarnaast heb ik ook nog plug & Pay die ook weer andere producten aanbieden.

Op deze foto zie je Mijn Affiliate Marketing Revolutie resultaten

Affiliate marketing Juni 2021 Resultaten

In 2021 heb ik 2 websites erbij genomen en ben ik me gaan focussen op het stukje passief geld verdienen. Daardoor heb ik momenteel al 10k aan terugkerende commissies op jaarbasis en verwacht rond juni 2022 zeker de 25k voorbij te gaan.

Alleen in juni 2021 heb ik al 4k aan wederkerende abbo’s opgebouwd, reken maar uit als je straks 10 maanden verder bent.

Genoeg bewijs lijkt me dat deze éénmalige aanschaf zijn prijs meer dan waard kan zijn.


Hoeveel kost de Affiliate Marketing Revolutie?

De prijs voor deze cursus is € 47,00 en naar mijn mening haal je dat er makkelijk uit. Er zijn zoveel video’s online te zien en allemaal in goede kwaliteit.

Ook is dit een éénmalige prijs waarbij je voor altijd toegang hebt tot de video’s en het forum.

Alle video’s beginnen vanaf het begin zodat je dus als starter van een website de kans hebt en Jacko jou steeds een stapje verder gaat helpen in de verdere opbouw van jouw website en dit allemaal in duidelijke taal.

Als jij deze cursus goed volgt en de mensen komen naar je website, dan kan je deze prijs er binnen weken tot een maand al uit hebben.


Bevalt het product niet? Maak dan gebruik van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Het kan me bijna niet voorstellen dat deze training niet gaat bevallen, want je krijgt zoveel waar voor je geld.

Maar mocht het niet bevallen, dan kan je je geld terugkrijgen door Jacko een mailtje te sturen.


Conclusie: Affiliate Marketing Revolutie kopen of niet?

Ik hoop oprecht dat ik je in deze Affiliate Marketing Revolutie Review mijn enorme passie heb kunnen overbrengen voor dit mooie verdienmodel. Dit verdienmodel is overigens zeker hard werken in de beginperiode want kreeg pas na 7 maanden mijn eerste commissie.

Gelukkig ben je met deze cursus goed voorzien van alle informatie en kan je in het forum vragen stellen en krijg je antwoord van Jacko Meijaard zelf of andere meer ervaren mensen zoals ik momenteel.

Het mooie is ook dat je deze training slechts 1 keer hoeft te kopen en levenslang toegang hebt en dus altijd de nieuwste updates krijgt. Momenteel zitten we al op versie 4.0.

Feitelijk kan iedereen een succes maken van Affiliate marketing, het enige wat je moet doen is de stap nemen en ook zeker geduld hebben. Succes is niet van 1 op de andere dag, maar zodra de mensen jouw website eenmaal weten te vinden, kan er niet veel meer misgaan en kun je verder gaan bouwen.

Waar Jacko Meijaard ook aandacht aan heeft besteed is mindset, 10 video’s heeft hij besteed aan opmerkingen als “geen tijd hebben” tot maak het jezelf niet te moeilijk” tot “behoud je focus op 1 site”.

Wacht niet langer en stap net als ik in de mooie wereld van de hele dag mails met commissies die je hebt verdiend!


Zie hier al mijn reviews in 1 review overzicht.


Ik hoop je in deze Affiliate Marketing Revolutie Review antwoord te hebben gegeven op de volgende vragen. Mocht je nog meer vragen hebben, stel die dan hieronder.

 • Wie is Jacko Meijaard?
 • Is Jacko Meijaard betrouwbaar?
 • Wat is Affiliate marketing?
 • Kan Affiliate marketing leiden naar een passief inkomen?
 • Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?
 • Is de Affiliate Marketing Revolutie het kopen waard?
 • Hoeveel kost Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate Marketing Revolutie FAQ

Hieronder bespreek ik nog een paar meest gevraagde vragen die ik regelmatig voorbij zie komen.

 • Wanneer krijg ik mijn eerste commissie?

Uit ervaring kan ik zeggen dat het tussen de 2 en 8 maanden kan duren voordat jij je eerste commissie zult krijgen. Hoe specifieker je schrijft, hoe eerder dit het geval zal zijn.

 • Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Jacko Meijaard is zeker betrouwbaar, hier word ik zelfs al 1 jaar begeleid in de 10k groep waar we aan het werken zijn naar 10k per maand. Ik spreek Jacko dus dagelijks over het verbeteren van mijn websites

 • Is een passief inkomen mogelijk?

Affiliate Marketing kan zeker passief worden, al zal je wel werk moeten blijven verrichten om het passief te houden. Dus elke week een nieuw artikel online blijven zetten en je website voorzien van waardevolle informatie.

Daarnaast zijn er veel producten in abonnement vorm die je kan promoten, dit betekent dat zolang mensen lid blijven van dit product, jij commissies blijft krijgen zonder dat je er nog wat aan hoeft te doen.

 • Waar moet ik bij de Affiliate Marketing Revolutie inloggen?

Moet je besloten hebben om te beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie, dan krijg je de inlog gegevens zodat je hier kan inloggen. Hier heb je toegang tot zowel het forum als de modules.

Print Friendly, PDF & Email

Affiliate Marketing Revolutie

47 euro
9.3

Inhoud

9.5/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

9.0/10

Prijs

10.0/10

Pluspunten

 • Les van Jacko Meijaard die meer dan 10 jaar ervaring heeft met Affiliate marketing
 • Zeer complete videocursus waar je alles leert van A tot Z over Affiliate Marketing
 • Geen technische kennis nodig, slechts een domeinnaam en hosting.
 • Levenslang toegang voor slechts 47 euro
 • Erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

 • Affiliate Marketing kost tijd, heel veel tijd en doorzettingsvermogen.
 • Veel concurrentie

Plaats een reactie