Vastgoed Community Review Van Thierry Stokkink (Thuiz Hypotheken) + Ervaringen (2022)

Vastgoed Community van Thierry Stokkink (Thuiz Hypotheken) laat zien dat je geen dure cursus van 1000 euro nodig hebt om op te hoogte te blijven van Vastgoed.

In deze Vastgoed Community Review deel ik mijn ervaringen en bevindingen over dit uitgebreide vastgoed platform vol met modules met lessen en een uitgebreide community met meer dan 2000 leden.

Deze Community zou je overigens ook kunnen zien als een aanvulling nadat je een cursus hebt gedaan, ook heb je verschillende keuzes nog om uit te breiden zoals bijvoorbeeld Before-market deals waar je al zicht hebt op woningen voordat ze de markt op komen.

Leestijd: 12 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Thierry Stokkink van Thuiz Hypotheken?

Vastgoed Community is opgericht door Thierry Stokkink en Thierry is eigenaar van Thuiz Hypotheken.

Thuiz Hypotheken is een adviesbureau dat onderhand al heel veel startende beleggen en succesvolle ondernemers heeft geholpen met advies over het aanschaffen aan vastgoed.

Thierry doet dit zelfs al 12 jaar en zo is eindelijk het idee ontstaan om een Vastgoed Community op te starten en deze te vullen met masterclasses want hij kreeg vaak dezelfde vragen en al deze vragen zijn nu beantwoord binnen deze Community.

Thierry Stokkink vindt het geweldig om zijn kennis over vastgoed te delen en is dan ook erg actief binnen de Community.

Daarnaast heeft hij een erg leuke casy study gedaan hoe hij van 12 panden ging in 4 maanden en dit zijn 12 erg waardevolle video’s geworden.

Op deze foto zie je Thierry Stokkink van Thuiz Hypotheken, de oprichter van Vastgoed Community
Thierry Stokkink van Thuiz Hypotheken

Wat houd de Vastgoed Community precies in?

De Vastgoed Community is zoals de naam al doet vermoeden een Community die de focus legt op vastgoed.

Daarnaast is het zeker niet alleen een simpele Community, maandelijkse worden er nieuwe live masterclasses toegevoegd en Strategiesessies zoals het vinden van deals of hoe verbouwen in zijn werk gaat.

Tot die alles heb je al toegang voor 45 euro per maand of 450 euro op jaarbasis en dan krijg je 2 maanden gratis.

Het mooie van dit platform is vooral het netwerken met gelijkstemde en bijvoorbeeld eerder op de hoogte zijn van deals omdat je voldoende kennis en vermogen hebt.

Momenteel zitten er al 2134 leden in de Vastgoed Community dus dit zorgt voor een goede sfeer. Daardoor zijn er ook veel experts altijd aanwezig voor eventuele vragen en dit leidt weer dat jij uiteindelijk ook beginners kan helpen.

Daarnaast heb je nog de keuze om uit te breiden naar verschillende vastgoed producten maar daarover later meer.

In onderstaande afbeelding zie je de online omgeving gemaakt met huddle van IMU. En in het volgende hoofdstuk ga dieper op alles in met mijn video review.

Op deze foto zie je de online omgeving van de Vastgoed Community

Vastgoed Community Review [VIDEO]

In onderstaande video neem ik je mee door het stukje Vastgoed Community.

Extra opties:

Before Market Deals

Vastgoed & Vermogen Blauwdruk

Cashflowboost training 


Voor wie is de Vastgoed Community geschikt?

De Vastgoed Community is een mooie manier om te netwerken op het gebied van vastgoed. Deze keuze kan je maken omdat je eraan zit te denken om te starten met het investeren in vastgoed, of wellicht omdat je de cursus Masters of Property hebt gedaan en nu wilt uitbreiden naar nog meer ervaring.

Dit zorgt ervoor dat het niet alleen geschikt is voor startende vastgoed investeerders maar ook zeker meer ervaren. Uiteindelijk is het belangrijkste dat je omringt ben door gelijkgestemde die ook bezig zijn of gaan met vastgoed.

Daarnaast kan je ervoor kiezen om gewoon met het basispakket te beginnen en op de duur uit te breiden met Before Market Deals of een Vastgoed en Vermogen Blauwdruk voor nog meer ervaring.


Wat krijg je allemaal met de Vastgoed Community?

Je moet de Vastgoed Community echt zien als een platform waar je ook meerdere keuzes hebt, dus je kan mooi zelf kijken wat je te besteden hebt zodat jij het maximale eruit kan halen op het gebied van vastgoed.

Ik ga hieronder eerst in op de Vastgoed Community en daarna bespreek ik de opties De Vastgoed & Vermogen Blauwdruk en Before-Market Deals.

Vastgoed Community

Dit is eigenlijk het standaard product van Thuiz Hypotheken en dit zorgt echt voor een compleet vastgoed netwerk.

Je krijgt toegang tot een Vastgoed Community Forum met maar liefst 24 verschillende onderwerpen en daarna worden er maandelijks vastgoed masterclasses live gegeven en opgenomen.

Vastgoed Community Forum

Hier vind ik het super fijn om op een Community aanwezig te zijn met gelijkgestemde over een bepaald onderwerp, zo zit ik op een Community op het gebied van affiliate marketing en op een crypto Community.

Hoe fijn is het om te brainstormen over trends of ontwikkelingen en nieuws over een bepaald onderwerp en dat is met dit Vastgoed Community net zo.

Op moment van schrijven zitten er maar liefst 2134 leden op het forum en er komen er dagelijks nog meer bij, je bent dus nooit alleen en je kan al je vragen hier stellen.

Je hebt de volgende onderwerpen:

Op deze foto zie je het Vastgoed Community Forum

Maandelijkse Live masterclass 

Aangezien het product in abonnement vorm is doen ze er alles aan om je maximaal waarde te blijven geven, dit doen ze uiteraard met het Vastgoed Community Forum maar ook met de masterclasses.

Elke maand zijn er live masterclass die erg bekend zijn met vastgoed en wellicht ook al veel panden hebben, hier kan je dus enorm veel van leren.

Mocht je er 1 missen, dan kan je gewoon de opname op een gewenst moment terugkijken. Moment staan er 12 online maar wellicht als jij Vastgoed Community koopt staan er al 20 online.

Op deze foto zie je de Maandelijkse Live masterclass van de Vastgoed Community

Mastermind Groepen

Binnen de Community heb je ook de keuze voor mastermind groepen, dit zijn groepen die zijn opgezet door mede vastgoed leden en bevatten interessante onderwerpen waar jij je voor kan aanmelden.

Denk aan onderwerpen zoals:

 • Investeren in Engeland
 • Projectontwikkeling
 • Investeren in Spanje
 • Investeren in Zuid-Holland
 • En nog veel meer.
Op deze foto zie je de Mastermind Groepen binnen de Vastgoed Community

Vastgoed Community extra opties

Uiteindelijk heb je ook nog 2 verschillende keuzes om in uit te breiden om zo nog meer te profiteren van de vastgoedmarkt.

Je hebt de volgende 2 opties:

Before Market Deals

Zoals de naam al doet vermoeden krijg je met dit abonnement woningen aangeboden één of meerdere dagen voordat ze op Funda staan. Dit is dus zeker een aanrader als je nooit meer naast woningen wilt vissen.

Dit zorgt er dus in de praktijk voor dat je nooit meer te laat bent voor een bezichtigingen en altijd kans hebt op een goede deal.

Daarnaast kan je zelfs filters op deze tool inschakelen of email meldingen zodat je altijd op de hoogte bent.

In onderstaande Webinar zie je alle functies en voorbeelden hoe dit in de praktijk werkt.


Hoeveel kost Before-Market Deals?

Mocht je nooit meer een woning willen missen en maximaal profiteren van deze uitgebreide tool, dan heb je 2 verschillende opties:

 • Per kwartaal 114,95 euro
 • Of je betaalt per jaar 423,50 euro.

Je kan vanuit dit pakket ook toegang krijgen tot de Vastgoed Community en dan krijg je een extra korting.

Klik hier voor Before-Market Deals.


Vastgoed & Vermogen Blauwdruk

Mocht je de keuze maken om te investeren in vastgoed dan is het uiteraard erg interessant om precies te zien hoeveel je kunt investeren en een blauwdruk hebt van je persoonlijk situatie.

Met de Vastgoed & Vermogen Blauwdruk heb je een financiële verkenning van je persoonlijke situatie en zie je precies voor hoeveel je kan investeren in vastgoed.

Dit ziet er als volgt uit:

Op deze foto zie je Vastgoed vermogen blauwdruk als extra optie op Vastgoed Community

Daarnaast krijg je ook een overzicht met het volgende:

 • Hoeveel je per maand kan verdienen
 • Wat de eventuele bijkomende kosten zijn
 • Hoeveel je eigen inleg dient te zijn
 • De financiële situatie van je huidige situatie
 • Overzicht hoeveel je nog kan groeien de komende jaren.

Hoeveel kost de kost de Vastgoed & Vermogen Blauwdruk?

Deze blauwdruk door middel van een gesprek met een vastgoedhypotheekadviseur van Thuiz Hypotheken waar ook naar je wensen en mogelijkheden wordt gekeken heb je al voor een prijs van 295 euro.


Cashflowboost training 

Uiteraard kan het ook zijn dat investeren in vastgoed helemaal niet bij je past, dat is de reden dat Thierry Stokkink deze training al heeft ontwikkeld.

Voor slechts 95 euro ga jij namelijk ontdekken hoe jij kunt gaan investeren in vastgoed, ook ga je een betere mindset ontwikkelen en hoe je kan opschalen.

Op deze foto zie je Cashflowboost als extra optie op Vastgoed Community

Dit alles ga je ontdekken in 8 modules:

Module 1: Wat wil je bereiken?

In module 1 ga je kijken wat je wilt in het leven en welke dromen je nog hebt. Je krijgt een stukje bewustwording en dat gaat ervoor zorgen dat je gemakkelijker je doelen gaat halen.

Module 2: Hoe goed heb je het voor elkaar?

Uiteindelijk is het erg belangrijk dat je financieel gezond bent voordat je een stap gaat maken om bijvoorbeeld te investeren. In deze module ga je naar je eigen financiële situatie kijken.

Module 3: Geld in je stenen

In deze module ga je kennis maken met vastgoed en de voordelen ervan. Hoe kan je een passief inkomen creëren met vastgoed. Dat leer je allemaal in deze module.

Module 4: Andermans geld inzetten

Ook als je nog niet veel eigen vermogen hebt kan je al stappen gaan zetten in beleggen in vastgoed. In module 5 ga je de opties hiervan leren.

Module 5: In de startblokken

Je hebt te maken met veel concurrentie want vastgoed is enorm populair aan het worden, in module 5 ga je alles leren hoe jij sneller dan je concurrent kan blijven en snel keuzes maken.

Module 6: Bij wie moet ik zijn?

Financiering is enorm belangrijk en in deze module ga je precies leren waar je moet zijn voor een hypotheek bijvoorbeeld.

Module 7: Het complete plaatje

Na het stukje theorie is het nu tijd voor actie. In module 7 ga je leren hoe jij werkelijkheid kan maken in de wereld van beleggen en hoe je dit kunt doen zonder geldzorgen.

Module 8: Opschalen

Bij je eerste pand stopt het uiteraard niet, je gaat nu kijken wat voor opties er zijn om op te schalen.


Cashflowboost review: Ervaringen van andere

Online zijn er genoeg positieve ervaringen te vinden over deze training of over Thierry van Thuiz Hypotheken:

Op deze foto zie je een Cashflowboost ervaring
Op deze foto zie je Thuiz Hypotheken ervaringen

Hoeveel kost de Cashflowboost training?

Mocht je besluiten om je inkomen een boost te geven en los te komen van eventuele geldzorgen, dan kan dit al voor 95 euro.

Thierry Stokkink heeft expres besloten om het zo goedkoop te maken zodat uiteindelijk iedereen kan beginnen met investeren in vastgoed en deze training is daar een mooie stap van.


Vastgoed Community ervaringen

Hieronder nog enkele Vastgoed Community ervaringen vanuit google. Zelf ben ik ook erg tevreden en dat zijn deze ervaringen niet anders:

Op deze foto zie je Vastgoed Community ervaringen

Zijn er nog andere vastgoed cursussen?

Kijken we puur naar een Community dan is deze review marktleider op dat gebied. Wil je juist veel meer leren nog over vastgoed dan heb je 3 keuzes:

 • Masters Of Property: In deze vastgoed cursus ga je in maar liefst 12 modules en 6 weken tijd alles leren over hoe jij kunt gaan beleggen in vastgoed. Deze staat op mijn nummer 1 vast beste 5 vastgoed cursussen vanwege de gunstige prijs en kennis van beide heren. Lees hier mijn review over de Masters of Property.
 • IBA Vastgoed Cursus: Deze staat op mijn nummer #2 vanwege de persoonlijke Touch en dat ze maar liefst 10 jaar ervaring hebben met vastgoed. Daarnaast gaat deze cursus uitgebreid in hoe jij zonder veel eigen vermogen toch kunt gaan investeren in vastgoed. Doe hun dagelijkse gratis training. Deze cursus is wel de duurste van allemaal maar ik vind het de investering zeker waard.

Wat zijn de Vastgoed Community voor- en nadelen?

Voordelen:

 • Mooie cursus omgeving die is gemaakt met huddle van IMU.
 • Zowel een erg uitgebreide Vastgoed Community als masterclasses waar elke maand live experts worden uitgenodigd.
 • Momenteel al 2136 leden met een passie voor vastgoed.
 • Toegang tot een enorme documenten bibliotheek die je kunt gebruiken.
 • Erg actieve Community voor zowel beginners als meer ervaren beleggers.
 • Toegang tot netwerken op het gebied van vastgoed.
 • Keuze uit verschillende aanvullende pakketten op het gebied van vastgoed.

Nadelen:

 • Betreft echt een aanvulling op vastgoed kennis, betreft geen beginnerscursus. Zie daarvoor bijvoorbeeld mijn Masters of Property Review.
 • Abonnement

Hoeveel kost de Vastgoed Community?

Mocht je gewoon de Vastgoed Community als basis willen hebben, dan heb je de volgende 2 opties om te betalen:

 • Per maand 45 euro
 • Of per kwartaal 125 euro
 • Per jaar 450,00 (je krijgt dan 2 maanden gratis)

Mocht je de keuze maken om per maand te gaan, dan kan je dus ook gewoon maandelijks opzeggen, per kwartaal is dit per kwartaal en per jaar kan je dus na 1 jaar opzeggen.

Ongeacht of het abonnement omhooggaat in de toekomst, je betaalt altijd de prijs waar je voor bent ingestapt.


Eindoordeel van mijn Vastgoed Community Review

Vastgoed Community is een erg mooie aanvulling op de kennis die je zelf al hebt opgedaan, je krijgt de kans om te netwerken en daarnaast zit je met allemaal gelijkgestemde met dezelfde passie om te investeren in vastgoed.

Maandelijks worden er nieuwe masterclasses aangevuld en Thierry Stokkink (Thuiz Hypotheken) doet constant zijn best om maximale waarde te blijven geven zodat mensen ook lid blijven.

Momenteel zijn er al meer dan 2000 mensen lid dus dat zegt wel iets over hoe ontzettend compleet deze Vastgoed Community is.

Ben jij iemand die een waardevol netwerk wil en nog meer wil leren op het gebied van vastgoed? Wacht dan niet langer en start nu met de Vastgoed Community!


Vastgoed Community FAQ (veel gestelde vragen)

 • Is de Vastgoed Community ook geschikt voor beginners?

Ja, de Vastgoed Community is zeker ook geschikt voor beginners. Wel moet je rekening houden dat dit geen beginnerscursus is die je van A tot Z alles leert over beleggen in vastgoed.

Wel komt er heel veel informatie voorbij en kan je netwerken met andere beginners of experts.

 • Is er een Vastgoed Community kortingspagina?

Ja, Thuiz Hypotheken heeft een speciale kortingspagina waar je ook 10% korting krijgt bij aanschaf van de Vastgoed Community.

 • Kan ik de Vastgoed Community elk moment opzeggen?

Dit hangt af van het abonnement wat je afsluit. Kies je het maandabonnement dan kan je inderdaad per maand opzeggen, anders per kwartaal of per jaar.

 • Wat zijn de extra opties naast de Vastgoed Community?

Op dit moment heb je 3 verschillende opties om meer inzicht te krijgen om te beleggen in vastgoed:

Print Friendly, PDF & Email

Vastgoed Community

45 euro per maand
8.9

Inhoud

9.0/10

Presentatie

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

9.0/10

Pluspunten

 • Krijg toegang tot een Vastgoed Community met meer dan 2000 leden
 • Zowel een Vastgoed Community als masterclasses en heel veel informatie
 • Online omgeving gemaakt met huddle en ook beschikbaar op app op je mobiel
 • Veel extra opties op het gebied van vastgoed
 • Heel veel gratis documenten tot je beschikking

Minpunten

 • Geen beginnerscursus.
 • Abonnement

Plaats een reactie