Vrijheid Vastgoed Review van Martijn van den Berg + Ervaringen (2021)

Vrijheid Vastgoed van Martijn van den Berg gaat je alles leren over beleggen in vastgoed. Ben je op zoek naar een praktische vastgoed cursus die je alles leert van A tot Z? Dan ben je hier op de juiste plek beland. Ik neem je uitgebreid mee in deze Vrijheid Vastgoed Review en ervaringen.

Momenteel krijgen we geen spaarrente meer en zijn we druk aan het kijken naar andere manieren om geld te verdienen door te investeren in aandelen, cryptocurrency of vastgoed.

Door het kopen van panden en deze vervolgens doorverhuren kan je dus een passief inkomen creëren dat elke maand terug blijft komen en je vrijheid kan bezorgen.

Ken je Martijn van den Berg nog niet? Download dan nu zijn gratis vastgoed e-book met de 12 makkelijke manieren om te beginnen met beleggen in Vastgoed

Deze cursus heeft een naamswijziging gehad van “De Vastgoed Academy” naar “Vrijheid Vastgoed”. De inhoud van de cursus is hetzelfde gebleven dus dat is de reden dat je soms de oude naam voorbij ziet komen.

Leestijd: 18 minuten


Inhoudsopgave


Wie is Martijn van den Berg?

Martijn van den Berg is bekend als een online ondernemer, public speaker en daarnaast heeft hij een enorme passie als vastgoed beleggingsexpert.

Momenteel bezit Martijn samen met zijn vrouw maar liefst 10 panden die ze binnen anderhalf jaar hebben gekocht met een waarde van totaal 1,5 miljoen euro.

Martijn heeft zelf tientallen cursussen gevolgd over vastgoed maar miste een duidelijk stappenplan en besloot daarom zijn eigen vastgoed cursus op de markt te brengen.

Op deze foto zie je Martijn van den Berg, de oprichter van De Vrijheid Vastgoed
Martijn van den Berg

Daarnaast is Martijn van den Berg eigenaar van Vrijheid Vastgoed en wil hij andere mensen leren om ook die vrijheid te krijgen door middel van zijn “de Vrijheid Vastgoed”


Wat houd de Vrijheid Vastgoed precies in?

De Vrijheid Vastgoed gaat je alles leren over hoe je moet beginnen als vastgoedbeleggen in Nederland.

Deze cursus is voor zowel beginners die hier nog geen ervaring mee hebben maar ook voor mensen die al wel vastgoed bezitten en Martijn hoopt deze mensen met deze cursus nieuwe strategieën over te brengen, rendementen te verbeteren en de portefeuille uit te bouwen.

Dit alles ga je in een mooie online omgeving door waar je les voor les volledig in eigen tempo de cursus kan volgen, dit doe je in maar liefst 12 modules en een paar bonus modules waardoor je op 14 modules en 50 lessen komt met meer dan 20 uur aan video materiaal.

Daarnaast krijg je ook Wekelijkse groepscoaching en kom je in een support community waar je 24/7 je vragen kan stellen. Ook bevat deze vastgoed cursus de nodige waardevolle bonussen om het allemaal compleet te maken.

Daarnaast wil Martijn van de Berg benadrukken dat hij een bewezen systeem gaat overbrengen dat iedereen kan toepassen met juiste mindset. Daarnaast kan je het zelfs toepassen als je een klein of geen startkapitaal hebt.

Op deze foto zie je de online omgeving van De Vrijheid Vastgoed
de vastgoed academy omgeving

Vrijheid Vastgoed Review [VIDEO]

Via onderstaande video neem ik je mee door deze vastgoed cursus zodat je een goed inzicht krijgt wat je allemaal krijgt mocht je besluiten om deze cursus te kopen.

Zoals eerder genoemd heeft deze cursus heeft een naamswijziging gehad van “De Vastgoed Academy” naar “Vrijheid Vastgoed”. De inhoud is wel hetzelfde gebleven vandaar dat ik de video niet hoefde aan te passen.


Voor wie is de Vrijheid Vastgoed geschikt?

Martijn heeft deze vastgoed cursus zo gemaakt dat deze cursus voor zowel complete beginners als mensen die al vastgoed in bezit hebben van waardevolle informatie wordt voorzien.

Mocht je de eerste stappen willen gaan zetten in investeren in vastgoed dan ben je met deze cursus op het juiste adres, Martijn miste namelijk heel vaak een duidelijk stappenplan van de cursussen die hij heeft gedaan dus die zit hier uitgebreid in.

Deze cursus hoef je maar 1 keer aan te schaffen en geeft je voor altijd toegang, dit geeft als voordeel dat je ook heel veel kunt leren als je nog maar een klein of geen startkapitaal hebt en dit later wilt gaan toepassen.

Daarnaast wil Martijn van den Berg vooral overbrengen hoe je een passief inkomen kunt creëren door middel van vastgoed en vrijheid kunt creëren.

Deze vastgoedcursus is erg vergelijkbaar met Masters Of Property, alleen is die iets goedkoper.


Wat krijg je allemaal?

Zoals eerder vermeld krijg je toegang tot 14 uitgebreide modules en ga je maar liefst 50 lessen door om alles te leren over investeren in vastgoed. Nadat je alle lessen hebt gevolgd begint het eigenlijk pas want je krijgt wekelijkse groepscoaching en diverse bonussen die je ver gaan brengen en veel informatie geven.

Hieronder zal ik de 14 modules kort bespreken zodat jij precies weet wat je allemaal gaat leren mocht je deze vastgoed cursus gaan kopen.

Module 1: Introductie

Tijdens de introductie maken we kennis met Martijn van den Berg en zijn vrouw Helena en de achtergrond hoe ze uiteindelijk het vastgoed in zijn gegaan.

Martijn is namelijk ook op zoek gegaan naar financiële vrijheid om te doen en laten wat ze wouden en dat was samen reizen en minimaal 200 euro per maand aan goede doelen geven.

Waar Martijn vroeger beter was in geld uitgeven, investeert hij nu enorm in zichzelf en heeft hij zelfs een volledig jaar een persoonlijke vastgoed coach gehad. Van een studieschuld van €30.000 naar maar liefst 9 panden in bezit die ze verhuren.

Wat kan je verwachten van De Vastgoed Academy?

 • Basiskennis beleggen in vastgoed
 • Uitdagen & laten nadenken
 • 100% geven
 • De beste Strategieën
 • Geen geheimen
 • Antwoorden op alle vragen

Daarnaast komt een samenwerking vanuit 2 kanten en onderstaande afbeelding geeft mooi weer wat er van ons verwacht word als vastgoed cursist.

Op deze foto zie je module 1: Introductie van De Vrijheid Vastgoed

Module 1 bevat 2 lessen en een korte welkom video.

 • Les 1: Welkom
 • Les 2: Indeling en praktische informatie over de cursus

Module 2: De Bouwgrond

Tijdens module 2 gaan we de historie leren over de Nederlandse vastgoed. Uiteindelijk is het altijd handig om de achtergrond te leren kennen voordat je een product gaat verkopen en dat is met beleggen in vastgoed niet anders.

Daarnaast gaan we ook in deze module uitgebreid kijken naar de kansen en trens zodat je precies weet hoe je hierop moet inspelen.

Ook deelt Martijn hier ook verschillende strategieën en een duidelijk stappenplan waarmee we actie kunnen ondernemen. Martijn miste namelijk het stappenplan in verschillende cursussen die hij had gedaan en daar heeft hij hier extra aandacht aan gegeven.

Tijdens de 6e les krijg je namelijk een 7 stappenplan waarin je gaat leren hoe je kunt investeren in vastgoed. Als je deze stappen goed zult volgen, dan kan je echt succesvol gaan worden want Martijn volgt deze stappen zelf ook.

Module 2 bestaat uit de volgende 7 lessen:

 • Les 1: Wat maakt vastgoed goed?
 • Les 2: De Nederlandse huizenmarkt
 • Les 3: Type vastgoed en cyclus
 • Les 4: Kansen, trends en toekomstvisie
 • Les 5: Vastgoed strategieën
 • Les 6: Investeringsstappenplan
 • Les 7: Samenvatting

Module 3: Een goede fundering

Module 3 is de welbekende mindset module waarvan ik vind dat deze in elke cursus moet zitten en gelukkig bevat De Vastgoed Academy ook deze module.

In wat voor tak van sport je ook wilt beginnen met geld verdienen, je hebt altijd een bepaalde winning mindset nodig om het te gaan overleven.

Of je nu stapt met geld verdienen met affiliate markeing of je begint met dropshipping of zoals hier beleggen in vastgoed, je hebt een bepaalde hoeveelheid discipline nodig en geen opgevers mentaliteit.

En dat is precies wat Martijn je gaat leren in deze module. Je gaat een goede fundering in jezelf leggen.

Daarnaast ga je ook kijken hoe je mooiste leven eruitziet, dit zorgt namelijk voor het hebben van een doel en het bereiken van successen.

Daardoor moet je gaan bepalen hoeveel geld jij nodig hebt om financiële vrijheid te hebben.

Op deze foto zie je module 3: Een goede fundering van De Vrijheid Vastgoed
Ook voor een baas werken geeft geen zekerheid

Module 3 bevat de volgende 5 lessen:

 • Les 1: Wakker worden
 • Les 2: Doelen stellen en strategie bepalen
 • Les 3: Wat is je waarom?
 • Les 4: Financieel management
 • Les 5: Samenvatting

Module 4: Vind je eigen goudmijn

In module 4 ga je leren hoe jij je eigen goudmijn kunt gaan ontdekken, denk bijvoorbeeld aan het vinden van een goede stad of dorp waar je kunt beginnen met het beleggen in vastgoed.

Dit is eigenlijk ook wel het doen van marktonderzoek en dit werkt eigenlijk op elke manier van geld verdienen. Je gaat dus onderzoeken hoe jij de perfecte woningen kunt gaan ontdekken en eventuele tips om rode vlaggen te ontwijken.

Ook ga je leren hoe je off-market deals kunt vinden, deze staan dus nog niet op Funda en daar kan je dus goed op inspelen.

Module 4 bevat de volgende 5 lessen:

 • Les 1: Het ideale plaatje
 • Les 2: Vastgoed kopen onder de marktwaarde
 • Les 3: Off market deals vinden
 • Les 4: Je eigen winning flyer
 • Les 5: Samenvatting

Module 5: Deal or no deal

In module 5 gaat Martijn ons alles leren over de beste berekeningen die we moeten maken in vastgoed, daarnaast ga je alles leren over hoe je bezichtigingen gaat doen en hoe je uiteindelijk een bod kunt doen.

Als je eenmaal je eerste pand hebt gekocht dan wil je uiteraard ook weten voor hoeveel je dit kunt gaan verhuren, Martijn gaat deze punten met je bespreken zodat jij daarna tot de beste huurprijs kunt komen.

Ook gaan we uitgebreid leren hoe we om moeten gaan met de makelaar en het belangrijkste, uiteindelijk ga je leren hoe jij de keuze kunt maken tussen deal or no deal.

Wat ik ook leuk vond aan deze module dat Martijn ook voorbeeld geeft, we gaan hier namelijk naar zijn eerst pand in het vastgoed en gaan daar dus veel van leren.

Daarnaast zit er ook een hele strategie achter het bezichtigen en onderhandelen wat uiteindelijk tot een koop kan leiden, gelukkig gaan we deze strategie ook leren wat zeker kan leiden tot de koop van ons eerste vastgoed.

Op deze foto zie je module 5: Deal or no deal van De Vrijheid Vastgoed
Het herkennen van rode vlaggen

Module 5 bevat de volgende 5 lessen:

 • Les 1: Huurprijs en servicekosten
 • Les 2: De belangrijkste formules
 • Les 3: Voordat je koopt
 • Les 4: Bezichtigingen, bieden, onderhandelen en kopen?
 • Les 5: Samenvatting

Module 6: Show me the money

Zoals in het begin is gezegd is deze cursus ook zeker geschikt als je nog niet veel eigen vermogen hebt.

Je gaat namelijk leren in deze module hoe je kunt financieren en hoe je bijvoorbeeld crowdfunding kan gebruiken voor het financieren van je vastgoed.

Ook ga je leren zoals ik al eerder heb vermeld hoe je aankopen kunt gaan doen zonder of weinig eigen geld en hoe je dit op een verantwoorde manier kunt doen.

En de grootste les is hoe jij een zo hoog mogelijk rendement kunt gaan behalen.

Martijn heeft zelf ook ervaringen met de trajecten om te beleggen in vastgoed door middel van crowdfunding en dit traject gaat hij uitgebreid met ons delen in module 6.

Ook gaan we alles leren over het taxeren van je pand en waar je allemaal aan moet voldoen om hier goed door te komen en hier het meeste rendement uit kunt halen.

Module 6 bevat de volgende 6 lessen:

 • Les 1: Een lesje over geld
 • les 2: Beleggingshypotheek
 • Les 3: Crowdfunding
 • Les 4: JV deals
 • Les 5: Taxeren
 • Les 6: Samenvatting

Module 7: Slim zijn

In module 7 gaan we leren hoe we slim kunnen verbouwen met zo weinig mogelijk investeringen.

Martijn heeft namelijk ook veel ervaring met Fix&Flip. Je koopt dan een vastgoed, vervolgens verbouw je het voor minimale investering en je verkoopt het voor meer winst. Ook dit ga je uitgebreid leren in De Vastgoed Academy.

Daarnaast leren we in deze module niet geheel onbelangrijk alles over wet en regelgeving zodat we ook daadwerkelijk iets aan het doen zijn wat ook legaal is.

Na deze module ben je ook een goede boekhouder want je gaat uitgebreid leren hoe jij je eigen administratie moet doen door middel van bijvoorbeeld een vastgoed app, maar er worden ook verschillende manieren verteld.

Gelukkig kan je dit ook prima uit handen geven mocht je dat willen.

Op deze foto zie je module 7: Slim zijn van De Vrijheid Vastgoed
Martijn legt verschillende manieren waarop je waarde kan toevoegen aan vastgoed

Module 7 bevat de volgende 5 lessen:

 • Les 1: Waarde toevoegen/verbouwen
 • Les 2: Wet en regelgeving
 • Les 3: Administratie
 • Les 4: Belasting en Privé of BV?
 • Les 5: Samenvatting

Module 8: Verhuren zonder hoofdpijn

In module 8 gaan we alles leren om te zorgen dat we geen hoofdpijn krijgen van onze huurders, daarnaast ga je kijken hoe je zonder problemen kunt verhuren en welke doelgroepen je precies hebt.

Ook leren we in deze module alles over adverteren, bezichtigen en screenen van eventuele klanten.

Module 8 bevat de volgende 5 lessen:

 • Les 1: De Ideale huurder
 • Les 2: Typen huurders & Huurder is King
 • Les 3: Bezichtigen en screenen
 • Les 4: Beheer en management
 • Les 5: Samenvatting

Module 9: Bouw je eigen stad

Elke vorm van geld verdienen kan je uiteindelijk gaan opschalen en dat is met beleggen in vastgoed gelukkig niet anders. Martijn gaat je namelijk alles vertellen hoe je uiteindelijk kunt schalen naar 5,10 of zelfs 100 panden.

Ook ga je leren hoe jij je eigen team hiervoor kunt bouwen en hoe je zoveel mogelijk kunt automatiseren met als uiteindelijk doel om een vastgoed expert te gaan worden.

Module 9 bevat de volgende 4 lessen:

 • Les 1: Team bouwen, automatiseren en schalen
 • Les 2: Netwerken
 • Les 3: Onze grootste “f*ck ups”
 • Les 4: Samenvatting

Module 10: De Kennisbank

De kennisbank bevat ontzettend veel waardevolle bestanden die je goed gaan helpen met het beleggen in vastgoed.

Denk bijvoorbeeld aan stappenplannen, checklists of voorbeeld contracten.

Allemaal waardevolle documenten die je gaan helpen met je vastgoed avontuur.

08 Verhuren zonder hoofdpijn bevat bijvoorbeeld:

 • Voorbeeld advertentie
 • Huurder Check
 • Hoe je een huurcontract moet invullen
 • Voorbeeld energielabel
 • Incheck oplevering formulier.
Op deze foto zie je de bonus kennisbank van De Vrijheid Vastgoed

Module 11: FAQ en succeswens

Module 11 krijg je de succeswens vanuit Martijn, daarnaast krijg je te horen dat je al je vragen kunt stellen in de community maar ook tijdens de wekelijkse groepscoaching gesprekken.


Module 12: Bonus module: Een steengoede mindset

Ze module kon ik niet helemaal plaatsen want we hebben al een goede mindset module gehad in module 3 en module 12 bevat dus maar 1 video van 35 minuten die dieper in gaat op mindset.

Wat mij betreft had deze les dus zeker bij module 3 gekund, al met al is het uiteraard niet erg waar je hem doet en het hebben van een extra mindset les heeft naar mijn mening altijd toegevoegde waarde.


Download nu zijn gratis vastgoed e-book met de 12 makkelijke manieren om te beginnen met beleggen in Vastgoed.


Wat zijn Vrijheid Vastgoed bonussen?

Ik vind de bonussen die er tegenwoordig bij zitten steeds meer waarde hebben, dit heeft er ook mee te maken dat je nog zoveel informatie kunt krijgen, uiteindelijk zal je ook actie moeten ondernemen zelf.

En daar gaan deze bonussen zeker bij helpen om makkelijker stappen te zetten. Je krijgt de volgende bonussen erbij:

Bonus #1: De Vastgoed Community Family Members

Hier hecht ik zelf veel waarde aan deze vastgoed Community, sommige zeggen het is maar een facebook groep maar ik haal er echt een goede mindset uit door in een groep te zitten die allemaal met hetzelfde bezig te zijn.

Je kan hier lekker sparren met andere De Vastgoed Academy deelnemers, vragen stellen die 24/7 worden beantwoord door Martijn zelf of andere deelnemers en successen worden veel gedeeld van mensen die bijvoorbeeld hun eerste vastgoed hebben gekocht.

Naar mijn mening is een goede Community echt veel waard en ik ben er persoonlijk erg blij mee.

Grappig feit als je goed kijkt zie je dat Jia Ruan van de Bol masterclass ook in deze groep zit, hij is 1 jaar geleden al lid geworden.

Op deze foto zie je De Vastgoed Academy facebook community
vastgoed Community

Bonus #2: Wekelijkse groepscoaching

De groepscoaching is naar mijn mening ook erg waardevol. Je kan hier alle vragen stellen aan Martijn en daarnaast worden er elke week trends, strategieën en tactieken gedeeld waar je echt veel waarde uit kunt halen.

Ook zorgen dat gesprekken dat je gemotiveerd blijft en zeker een succes wil gaan maken met vastgoed. Wat ik persoonlijk ook leuk vind is dat Martijn regelmatig gastsprekers uitnodigt die allemaal hun eigen specialiteit hebben.

Dit zorgt ervoor dat de groepscoaching verfrissend blijft. Daarnaast worden ze ook allemaal opgenomen dus mocht je er een week niet bij kunnen zijn, dan kan je het altijd terug kijken.

Op deze foto zie je De Vrijheid Vastgoed groepscoaching
groepscoaching

Bonus #3: De Cashflow Calculator

Deze tool gaat je heel veel werk uit handen nemen, deze calculator gaat namelijk je maximale rendement uitrekenen.

Daardoor kan je precies zien hoe groot je winst is, hoeveel de maandelijkse huuropbrengst is of het rendement op je eigen vermogen.

Zo kan je dus deze calculator gebruiken op elke vastgoed die je voor ogen hebt en krijg je makkelijk te zien of het voor groene cijfers gaat zorgen of voor rode cijfers.

Op deze foto zie je de bonus Cashflow Calculator uit De Vrijheid Vastgoed
De Cashflow Calculator

Bonus #4: Hefboom Roadmap

Deze bonus zal je een roadmap geven van de financiering die je voor ogen hebt op een bepaald pand.

Zo kan je dus precies zien welke gevolgen een bepaalde financiering heeft o je maandelijkse cashflow en wat uiteindelijk de beste beslissing is.

Zo kom je er ook achter hoeveel eigen inbreng je nodig hebt voor een bepaald pand of dat een lineaire of annuïtaire hypotheek beter is.


Bonus #5: Kennisbank vol documenten, formules, koopaktes, overeenkomsten.

Ondanks dat ik deze ook gemeld heb bij module 10 is het eigenlijk gewoon een dikke bonus waar je ontzettend veel aan hebt.

Je krijgt namelijk toegang tot maar liefst 70 documenten die je allemaal kunt gebruiken bij het beginnen met beleggen in vastgoed.

Denk bijvoorbeeld aan voorbeelden van formules, koopaktes en huurovereenkomsten. Dit gaat je echt heel veel werk uit handen nemen en ik vind het een zeer waardevolle bonus.


Bonus #6: Meetups & exclusieve uitnodigingen

En als laatste bonus organiseert Martijn van de Berg 4 keer per jaar ergens in het midden van het land een meetup waar je elkaar live kunt zien en ook vragen kunt stellen aan Martijn.

Uiteraard staat dit even op pauze momenteel door de situatie waarin we zitten door de lockdown, maar de meetups en exclusieve uitnodigen zullen snel weer komen zodra dit mogelijk is.


De Vrijheid Vastgoed Ervaringen

Deze vastgoed cursus bestaat al enige tijd en daardoor zijn er erg veel positieve ervaringen te vinden, neem zeker even een kijkje op de verkooppagina zelf.

Hier kan je naar beneden scrollen en hebben veel deelnemers video ervaringen ingesproken.

Wat ik wel erg leuk vond is dat Harm van Wijk van zijn Trading Navigator Methode‘ ook tussen de reacties staat. Harm heeft zelf ontzettend veel verstand van beleggen in aandelen en opties en is dus ook bezig met vastgoed.

Dat zegt genoeg over de kwaliteit van deze vastgoed cursus.

Hieronder deel ik 2 video’s die je ook op hun website kunt zien.


Wat zijn de Voor- & nadelen van deze vastgoed cursus?

Hieronder bespreek ik nog enkele Vastgoed Academy voor- en nadelen die ik heb ervaren.

Voordelen:

 • Martijn van den Berg houd geen geheimen voor zich, hij deelt alle vastgoed strategieën en technieken.
 • Duidelijke online omgeving met een goede basiskennis beleggen in vastgoed en vooral een duidelijk stappenplan.
 • Elk moment vragen kunnen stellen, zowel in de community als de groepscoaching.
 • Goede garantieregeling van 14 dagen (mits je niet meer dan 5 video’s kijkt)
 • Verschillende experts die hun vakgebied delen.

Nadelen:

 • Modules geven wel onderwerpen aan maar lessen niet.
 • Elke vorm van beleggen brengt risico’s met zich mee. Gelukkig zorgt Martijn van den Berg dat deze minimaal zijn.

Zijn er nog andere vastgoed trainingen?

Op mijn review website probeer ik ook altijd een vergelijking te maken tussen andere trainingen van hetzelfde product en heb er momenteel maar 1 gevonden. Deze review volgt nog over enkele weken.

 • IBA Coaching Vastgoed cursus: Deze cursus valt momenteel in het betere segment en dit heeft ook te maken dat de oprichters meer dan 10 jaar ervaring hebben in vastgoed en de coaching is erg persoonlijk. Dit maakt de cursus ook duurder dan andere maar zou het echt zien als een investering. Doe zeker hun gratis training om een indruk te krijgen.

Wat zijn de kosten mocht je De Vrijheid Vastgoed kopen?

Mocht je de Vrijheid Vastgoed kopen, dan kan je al beginnen voor 997 euro. Daarnaast heb je ook de optie om dit in 3 termijnen te doen en dan betaal je 397 euro per termijn.

Daarnaast is het een éénmalige aanschaf en heb je voor altijd toegang inclusief alle toekomstige updates.

Ook is het zo dat mocht je een eigen bedrijf hebben, dan is dit een investering in je bedrijf en kan je dus 21% btw terugvragen. Dit betekent dat je dan feitelijk nog een korting krijgt van €210,00


Bevalt het product niet? Maak gebruik van de 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Daarnaast biedt Martijn van den Berg je een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Dit betekent dat mocht deze vastgoed cursus toch niet zijn wat je dacht dat het was, dan krijg je gewoon netjes je geld terug.

Er wel de voorwaarde aan dat je niet meer dan 5 video’s hebt bekeken. Er zijn namelijk ook mensen die een gehele cursus gaan kijken en vervolgens geld terugvragen.

Op deze foto zie je 14 dagen niet goed geld terug garantie van De Vastgoed Academy

Eindoordeel van mijn Vrijheid Vastgoed Review

Hopelijk heb ik je in deze Vrijheid Vastgoed Review een goede indruk te hebben gegeven over deze uitgebreide vastgoed cursus.

De kwaliteit ligt daardoor erg hoog en Martijn komt met veel waarde tijdens de bonussen en de wekelijkse groepscoaching en besteed extra veel aandacht aan De Vastgoed Academy Family Members community facebook groep.

Het feit dat Martijn van den Berg de #1 vastgoed cursus van Nederland wil worden is een erg goed teken.

Uiteindelijk zal je het wel echt zelf moeten doen, maar de Vastgoed Academy zal er alles aan doen om je deze tools te geven zodat jij ook jij kunt beginnen met beleggen in vastgoed en een passief inkomen kunt creëren door het verhuren van gekochte panden.

Daarnaast vind ik het erg positief dat er geen geheimen zijn, Martijn deelt alle informatie die hij zelf ook toepast en zal niks achterhouden. Zijn genoeg cursussen die dit helaas wel doen.

Wacht niet langer en stap in deze mooie wereld van Vastgoed samen met Martijn van den Berg! Start nu!

Of doe zijn gratis webinair of download zijn e-book


Vrijheid Vastgoed FAQ (veel gestelde vragen)

 • Wie is Martijn van den Berg?

Martijn van den berg is ondertussen erg bekend in de vastgoedwereld, hij heeft daarnaast bijna 10 panden in bezit en heeft de Vastgoed Academy opgericht met zijn bedrijf vrijheid vastgoed

 • Waar moet ik bij de Vastgoed Academy inloggen?

Mocht je het besluiten de Vastgoed Academy te kopen, dan krijg je de inlog gegevens en kan je hier inloggen. Vanuit daar kom je in de online omgeving vol met modules en lessen.

 • Hoeveel kost de Vrijheid Vastgoed cursus?

Deze vastgoed cursus kost €997,00. Daarnaast heb je ook de optie om in 3 termijnen te betalen van € 397 euro. Dan betaal je wellicht iets meer maar dit is voor veel mensen beter te doen.

Print Friendly, PDF & Email

Vrijheid Vastgoed

997.00 euro
8.7

Inhoud

9.0/10

Presentatie

8.5/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Garantieregeling

8.5/10

Prijs

8.5/10

Pluspunten

 • Martijn van den Berg is de vastgoed expert en daar krijg jij les van.
 • Volledige online omgeving waar je in eigen tempo alles van A tot Z kunt leren over vastgoed.
 • Meerdere bonussen zoals een vastgoed community en groepscoaching.
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Minpunten

 • Modules geven wel onderwerpen aan maar lessen niet (kan voor klein beetje onduidelijkheid zorgen)
 • Beleggen blijft altijd een risico, gelukkig weet Martijn van den Berg deze te beperken

Plaats een reactie