Online geld verdienen startersgids van Mick van Zadelhoff Review

Online geld verdienen komt tegenwoordig steeds vaker voor. Er zijn verschillende vormen van online geld verdienen die kunnen zorgen voor een passief inkomen. In onderstaand review bespreek ik de startersgids van Mick van Zadelhoff

Helaas heeft de schrijver dit product eruit gehaald, gelukkig hebben we ook het boek Online Geld Verdienen in 10 Stappen waarvan ik binnenkort ook een review zal schrijven


Inhoudsopgave


Wie is de verkoper van de Online geld verdienen startersgids?

De verkoper van dit e-book is Mick van zadelhoff, Mick is nog maar 25 jaar en verdient nu al een mooi passief inkomen dankzij de methodes via online geld verdienen.

Mick is ook bekend van de website demodernenomaden.nl waar meerdere blogs op staan die je allemaal kan toepassen op je website. Naast zijn eigen website, schrijft hij lange teksten of het algemeen verbeteren van je website tegen een vergoeding.

Mick van Zadelhoff reist de hele wereld af, en ondertussen verdient hij een passief inkomen dankzij de methodes die hij in de startersgids heeft vermeld.

Mick van zadelhoff

Wat is de Startersgids ?

De Startersgids Online Geld Verdienen is een e-book van 52 pagina’s waarin alle methodes worden besproken waarin Mick zijn passief inkomen creëert.

Zo komen er 12 manieren aan bod die kunnen zorgen voor een passief inkomen, en waar de Startersgids weer dieper op in gaat, en uitleg geeft hoe je dit zelf kunt toepassen. Ook komen er verschillende tips voorbij die je zelf kunt toepassen.

Met al mijn reviews geef ik je een inkijkje in het product, en zal ik hier de 12 methodes bespreken en daar een korte samenvatting van geven.

Waar gaat de Online geld verdienen startersgids precies over ?

#1 Een Eigen Website Als Verdienmodel

De meest voorkomende manier van online geld verdienen is als je een eigen website hebt. Heb je een eigen website, dan zijn er verschillende manieren om voor een passief inkomen te zorgen.

In dit hoofdstuk worden onder andere Google adsense, affiliate marketing, advertenties of een eigen product verkopen besproken als opties voor je eigen website.

#2 Bloggen En Geld Verdienen

Hoe leuk is het om je passie te delen en hier over te bloggen! Dit kan zijn sport, reizen, voeding en nog zoveel meer onderwerpen.

De verschillende verdienmodellen worden uitgebreid besproken, zodat jij kan bloggen en ondertussen geld kan verdienen aan deze blogs.

#3 Online Marketing Voor Bedrijven.

Ook heb je de mogelijkheid om voor andere bedrijven aan de gang gaan als je bijvoorbeeld marketingtechnisch goed in elkaar zit.

Je zal dan locatie onafhankelijk aan de gang gaan voor bedrijven om te zorgen dat mensen bekent worden met het bedrijf, waarvoor je dan werkt, en dat ze daar producten gaan kopen. Je doel je dus om de verkopen omhoog te werken van de opdrachtgever.

#4 Verdienen Met Je Instagram Profiel

Als je veel volgers hebt op Instagram, dan kan je deze vorm van social media ook gebruiken om extra inkomsten te genereren.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het vooral veel barterdeals zijn, waarbij je dus via Instagram bijvoorbeeld reclame maakt voor een horloge en daarmee het horloge gratis krijgt, of dat je reclame maakt voor een sportschool en daar dan gratis mag sporten.

Kom je op een punt waarbij je meer dan 20.000 volgers hebt, dan komt er naar mijn mening pas echt geld bij kijken.

#5 Web Teksten Vertalen En Geld Verdienen

Heb jij een talenknobbel? Dan zijn er platforms die mensen zoeken om bijvoorbeeld een hele website te vertalen van Nederlands naar Frans.

Je kan gemiddeld tussen de 8 en 12 cent per woord vragen waardoor je met een gemiddelde blog van 1000 woorden 100 euro krijgt.

Eenboek van 55.000 woorden, daar krijg je al snel 5000,00 euro voor.

#6 Een E-book Schrijven En Geld Verdienen

Als je veel kennis hebt over een bepaald onderwerp, dan kan je er ook voor kiezen om een e-book uit te brengen. Dit kan een e-book zijn van tussen de 10.000 en 15.000 woorden.

Door er een aantrekkelijke prijs voor te vragen, kan het passief inkomen al snel oplopen van de mensen die jouw e-book opvragen.

#7 Geld Verdienen Met Affiliate Marketing

Ik vind dit de beste manier van online geld verdienen. Zoals nu, ik schrijf een review over een boek, en daar zou je dan een klein bedrag van kunnen krijgen zodra mensen het kopen via je review of blog.

Het is wel van belang om je website op orde te hebben. Een overzichtelijke website zal meer bezoekers trekken en zorgen voor meer inkomen.

Deze manier van geld verdienen kost veel tijd maar kan uiteindelijk voor een blijvend inkomen zorgen.

Op deze foto zie je een hoofdstuk uit het boek Online geld verdienen startersgids

#8 Facebook Pagina’s En Geld Verdienen

Facebook is nog steeds groot! Je kan deze vorm van social media gebruiken om bijvoorbeeld facebook ads op te zetten voor je eigen blog. Maar je kan ook aan de gang gaan voor een andere werkgever.

#9 Geld Verdienen Met YouTube En Memberships

Nog een bekende, en dat is Youtube! Via Youtube kan je zeker voor een voor een passief inkomen zorgen. Hoe meer views je krijgt op video’s hoe meer geld je krijgt.

Dus heb jij een passie en vind je het leuk om dit over te brengen op video? Dan zou dit zeker een mooie manier zijn om online geld te verdienen.

Er zijn ook verschillende andere vormen van geld verdienen via Youtube en die worden allemaal besproken.

#10 Studenten Ondersteunen Met Begeleiding In Hun Studie

Hier ga je als studiebegeleider aan de gang. Hoe hoger je leerling scoort, hoe meer geld jij kunt verdienen. Dit is overigens geen vorm van online geld verdienen.

#11 Het Coachen Van Mensen En Geld Verdienen

Heb jij kennis over een bepaald onderwerp en is het echt een passie, dan kan je er ook voor kiezen om andere te motiveren in de vorm van coaching.

Dit kan coaching zijn op het gebied van afvallen of bijvoorbeeld het verbeteren van websites.

#12 Het Maken Van Een Videocursus

In tegenstelling tot #11 ga je met methode 12 alles op video zetten, en kan je deze video of video’s verkopen op een platform. Zo zou je 20 kleine video’s kunnen maken die over afvallen gaan of over het bouwen van een website.


Prijs

De prijs voor dit e-book is € 27,00. Daarvoor krijg je een e-book met 57 pagina’s vol met informatie waarbij ik zeker weet dat er wel 1 of meerdere manieren van online geld verdienen bij zit die jij kan toepassen.


Online geld verdienen startersgids Ervaringen

Ik ben zelf al een tijdje een bekende op het gebied van Online geld verdienen en moet zeggen dat er handige tips in stonden die ik nog niet toepas en nog kan gaan toepassen zodat ik een hoger passief inkomen kan gaan creëren.

Dit e-book is echt ideaal voor mensen die bijvoorbeeld net een website zijn begonnen of een website willen gaan starten of een snelle indruk willen krijgen wat er precies mogelijk is op het gebied van online geld verdienen.

Alles is op een duidelijke manier uitgelegd, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het te ingewikkeld is.

Het enige nadeel wat ik me kan bedenken is dat ze het over de top 3 affilate programma’s hebben waar ze bol.com, Plus500 en Udemy noemen.

Als je mijn persoonlijke top 3 zou vragen dan zou Paypro daar ook in staan. De commissies liggen daar namelijk hoger wat voor een hoger passief inkomen gaat zorgen.

Ik kan je in elk geval zeggen dat je de prijs van € 27,00 er snel hebt uitgehaald na het toepassen van de mogelijkheden uit deze startersgids


Print Friendly, PDF & Email
Marc
Volg Marc

Marc

Marc, een blogger die ervan houd op reviews te schrijven en het liefst zo uitgebreid mogelijk zodat jij daarna zeker weet of het de moeite waard is om te kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *