KWfinder Review + Ervaringen (2022)

KWfinder, een tool die zeker onmisbaar is voor iedereen die een website heeft en hoog wil scoren op google door middel van zoekwoorden onderzoek voor een betere SEO. In deze KWfinder review neem ik je uitgebreid mee naar deze keyword tool van Mangools en deel ik mijn ervaringen.

Hier maak ik gebruik voor maar liefst 4 websites van dit ultieme zoekwoorden tool en sta daardoor regelmatig op de 1e pagina op google en dat is precies wat je wilt als je een blog hebt.

Leestijd: 10 minuten


Inhoudsopgave


Wie zijn Mangools?

Mangools is het bedrijf dat achter deze geweldige SEO tool zit, want dankzij KWfinder ga je alles leren hoe hoog je gaat scoren op zoekwoorden en hoe jij ervoor kan zorgen dat je maximaal waardevolle informatie kan brengen in je artikel.

Mangools bestaat al sinds 2014 en is opgericht door 4 mannen en 2 vrouwen uit Slovenië.

Dit bedrijf is onderhand ontzettend populair geworden want steeds meer mensen maken gebruik van Zoekwoorden onderzoek websites zoals KWfinder.


Wat houd KWfinder precies in?

Het doel van KWfinder is dat je makkelijker zult ranken op google, door middel van zoekwoord onderzoek zul je zien waarop mensen zoeken op google en wanneer je die gebruikt in je blog of review dan zul je dus sneller gevonden worden.

Ook zal je je concurrenten beter leren kennen want je ziet precies de top 20 van een bepaald onderwerp en of review en daardoor kan je ook zien waar jij aan moet voldoen als je hoger zou willen scoren.

Je ziet bijvoorbeeld ook de PA en DA waarde van andere websites, dus dan weet je dat mocht je met positie in de buurt willen komen dat jouw website dan enigszins in de buurt moet komen.

Anders zal je nooit de eerste pagina van google bereiken. En tegenwoordig moet je echt niet met minder dan die 1e pagina een genoegen nemen, anders raad ik je aan om je ergens anders op te focussen.

Zie hieronder mijn Kwfinder video Review om je een beetje een indruk te geven hoe het er allemaal uitziet als je wellicht net als ik wilt beginnen met zoekwoorden onderzoek.


Kwfinder Review [VIDEO]


Voor wie is een Zoekwoorden CEO-tool geschikt?

Een zoekwoorden CEO-tool zoals KWfinder is eigenlijk voor iedereen geschikt, je leert namelijk veel meer over bepaalde informatie waar bezoekers naar op zoek zijn en dit kan je dan toepassen op je website.

Dit kunnen kennisbankpagina’s zijn over een bepaald onderwerp of een review waar je iets meer informatie over het product wilt toepassen.

Ik kan je zoekwoorden onderzoek echt aanraden, je gaat veel meer waardevolle informatie toepassen op je artikelen en dit zal leiden naar veel meer gratis bezoekers omdat zij deze informatie zoeken.


Hoe werkt KWfinder?

Het gebruik van KWfinder is erg makkelijk, je wilt dus weten hoe bepaalde zoekwoorden het doen op google en hoe jij daarop kunt inspelen in je artikel.

Het zou natuurlijk zonde zijn als je een artikel maakt en zoekwoorden niet meeneemt die kunnen leiden naar meer gratis bezoekers en ook zeker toegevoegde waarde leveren aan je artikel.

Hieronder kan je het zelf testen hoe dit in de praktijk werkt:


Wat zijn de functies van KWfinder?

Wanneer je besluit om gebruik te maken van deze keyword research tools, dan krijg je toegang tot maar liefst 5 websites waar je gebruik van mag maken.

Deze websites hebben allemaal betrekking op zoekwoorden onderzoek. Hier gebruik ik overigens alleen Kwfinder en de SERP websites om mijn website en concurrenten beter te leren kennen.

Als voorbeeld nemen we mijn “Geld verdienen met opties Review” hoe ik te werk ben gegaan om uiteindelijk op meerdere termen binnen de top 5 te scoren binnen google en dus dagelijks gratis bezoekers te krijgen naar dit product.

En dit is slechts 1 voorbeeld van een zoektermen, dit kan jij dus zelf op elk artikel toepassen om ook zo hoog te scoren.

Ik zoek dus puur op zoekwoorden “geld verdienen met opties” en laat review even buitenweg.

Keywords

Op deze foto zie je de functie Keywords in kwfinder

Uiteindelijk krijg ik een lijst van 37 termen die te maken hebben met dit onderwerp. Hoe specifieker jij zoekt hoe meer termen je krijgt. Dus je kan ervoor kiezen om zinnen of woorden te gebruiken

Trend: 

Dit is een grafiek op jaarbasis, je ziet dus precies in wat voor maand er bijvoorbeeld vaker wordt gezocht.

Zo zie je bepaalde zoektermen die het hele jaar populair zijn en soms zie je dat het juist begin van het jaar als het gaat om afvallen of goede voornemens gaat.

Het voordeel van het weten van de trend is dat jij hier dan op kan inspelen door bijvoorbeeld gebruik te maken van adverteren in de populaire maanden.

Search:

Dit is het aantal zoekopdrachten per maand, als voorbeeld zien we de term geld verdienen met opties pdf. Daar wordt 10 keer per maand opgezocht.

Dit lijkt uiteraard niet zoveel maar als jij uiteindelijk meerdere termen hoog scoort, dan wordt dit alleen maar hoger.

CPC:

Cost per Click. Dit is van toepassing online adverteren en is een gemiddelde wat adverteerders zouden betalen per klik.

Hier zie je dus feitelijk hoe populair een bepaald zoekwoord is mocht je besluiten om hierop te adverteren

PPC:

Pay-Per-Click. Ook dit heeft weer toepassing op het adverteren. Dit is een cijfer tussen 0 en 100 en hoe hoger dit getal is hoe meer concurrentie je hebt mocht je besluiten te adverteren.

KD:

Keyword Difficulty:

Hier kijk ik persoonlijk zelf het meeste naar, hier zie je namelijk hoe makkelijk of moeilijk je kan scoren op bepaalde zoekwoorden.

Je krijg hier ook advies of het onbegonnen werk is of dat het wel mogelijk is.

Als we mijn voorbeeld nemen dan zie je dat het een makkelijk onderwerp is om te scoren op google en dat doe ik dan ook.

Keyword Difficulty
Op deze foto zie je de functie Keywords Difficulty in kwfinder
Keyword Difficulty

Zo kan je dus feitelijk meerdere zoekwoorden in je blog of review verwerken en daar zal je dan ook op scoren, hier heb ik bijvoorbeeld onderstaande zoekwoorden gebruikt en daardoor sta ik op nummer 3 op google.

Zoekt iemand naar die bepaalde zoekwoorden, dan ziet hij of zij dus mijn review op nummer 3 staan en heb ik feitelijk een grote kans dat die persoon uiteindelijk op mijn website terecht komt.

Op nummer 3 in google op deze specifieke zoekwoorden

Autocomplete

Wellicht maak jij ook wel eens gebruik van de Autocomplete functie bij google, je begint het typen van bepaalde zoekwoorden en vervolgens maakt google je zin af met allemaal resultaten waar mensen op zoeken.

Goed nieuws want deze functie zit ook in KWfinder. Mijn voorbeeldzin is al vrij lang waardoor je dus minder resultaten krijgt.

Maar als je bijvoorbeeld alleen zoekt op crypto, dan krijg je vervolgens allemaal voorbeelden van termen waar mensen op zoeken.

Deze lijst sorteer je vervolgens op keyword difficulty en je ziet precies waar jij goede kans maakt om op te scoren.

Op deze foto zie je de functie Autocomplete in kwfinder
KWfinder functie Autocomplete

Questions

Ook van deze functie maak ik regelmatig gebruik, je hebt ook de optie om te zoeken op vragen die mensen stellen bepaald een onderwerp.

Kijken we bijvoorbeeld weer naar aandelen, dan komen er allemaal vragen tevoorschijn die mensen vragen als het om aandelen gaat.

En daar moet jij op inspelen door deze vragen te beantwoorden in je blog of precies zo te stellen met het antwoord erbij.

Op deze foto zie je de functie Questions in kwfinder
KWfinder functie Questions

SERP 

Daarnaast krijg je toegang tot 5 verschillende modules van Mangools.

Serpwatcher is er ook 1 van. Daar kan je namelijk onderzoek doen naar je eigen website en hoe jij scoort op zoekwoorden.

Ook kan je zoals eerder zei precies de DA en PA waarde zien van de top 10 websites waar jij tussen wilt komen. Zo kan je dus precies zien hoe groot je kans is om ertussen te komen.

Hieronder een voorbeeld van een review:

Zoekwoorden: Crypto portfolio review.

Hier heb ik dus eerst gekeken naar mijn concurrenten wat hun DA en PA waarde was. Mijn waardes zijn maar 3 dus niet erg hoog, dus dan zal ik ook mijn producten reviews moeten kiezen.

Zodra je weet wat je waarde is, dan weet je dus hoe hoog kan je kan komen op google. En laat ik nu mijn review te hebben geperfectioneerd door middel van veel zoekwoorden onderzoek en op de 1e plek ben terecht gekomen

Zoekwoordonderzoek beloont echt!

Zoekwoorden: Geld verdienen met opties Review

Ook hier heb ik weer gekeken naar mijn concurrenten en ben ik uiteindelijk heel diep gaan kijken naar zoekwoorden die ik kon gebruiken.

Uiteindelijk zag ik al snel dat de DA en PA waarde van mijn concurrenten een stuk hoger waren dan die van mij en dan kan je niet meer doen dan het maximale eruit halen.

Met als resultaat dat ik op de 4e plek sta met een lagere DA waarde dan veel concurrenten tussen plek 5 en 10 en daar ben ik al erg blij mee!


Wat zijn de voor- en nadelen van KWfinder

Voordelen:

 • Makkelijk opzoeken van Keywords waar mensen op zoeken en deze toepassen.
 • Je ziet de PA en DA waarde van je concurrenten en daardoor weet je hoeveel kans je hebt om hoog te scoren op die eerste pagina van google.
 • Het gebruik van 5 verschillende websites voor 1 prijs zoals KWfinder en SerpWatcher
 • Heel veel functies waar je dus gebruik van kan maken
 • Scherpe prijs, goedkoopste op de markt
 • Goede support, reageert snel op mails

Nadelen:

 • Verschillende abonnementen. Ik heb de goedkoopste.
 • Competitie onderzoek had iets uitgebreider gemogen zoals aantal woorden e.d.
 • Limiet keywords aan het plan dat je hebt.

Wat kost KWFinder?

Waar de meeste professionele SEO pakketten al gauw richting de €100,00 gaan ben je hier gelukkig goedkoper uit, want je hebt al KWfinder voor €29,90 per maand.

Hier kun je de meest actuele prijzen vinden.

Op deze foto zie je de KWfinder prijzen

Grote voordeel is een CEO tool als deze is dat je sneller gevonden gaat worden waardoor sneller gratis bezoekers krijgt en dat leidt weer naar meer verkopen.

Dit geld verdien je dus dubbel en dwars eruit!


KWfinder Ervaringen + Conclusie

Mijn KWfinder ervaringen zijn echt super goed, je kan echt super veel opzoeken en daardoor kan je veel meer waarde geven aan je artikelen.

Dit zorgt er weer voor dat je meer mensen gaat bereiken en dit zorgt weer voor gratis bezoekers op je website en dat is precies wat je wilt als je een eigen blog of zoals ik een review website begint.

Geen zoekwoord onderzoek kan echt leiden dat je een stuk vaker op de 2e pagina van google terecht gaat komen en daardoor zal je constant naast de boot vissen.

Bezoekers klikken vele male vaker op de 1e pagina van google, ook is het super interessant om te kijken waar mensen naar op zoek zijn als ze bijvoorbeeld willen afvallen, geld willen verdienen met opties of crypto willen kopen.

Met KWfinder kan je inspelen op wat de bezoeker wil of zoekt. Wacht niet langer en begin net als ik met deze keyword research tool.

Start nu jou gratis KWfinder proefperiode!

Print Friendly, PDF & Email

KWfinder

29,90
9

Inhoud

9.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Opties

9.5/10

Support

8.5/10

Gemak

9.0/10

Pluspunten

 • Makkelijk opzoeken van Keywords waar mensen op zoeken en deze toepassen.
 • Je ziet de PA en DA waarde van je concurrenten en daardoor weet je hoeveel kans je hebt om hoog te scoren op die eerste pagina van google.
 • Het gebruik van 5 verschillende websites voor 1 prijs zoals KWfinder en SerpWatcher
 • Goede support, reageert snel op mails
 • Scherpe prijs, goedkoopste op de markt

Minpunten

 • Verschillende abonnementen. Ik heb de goedkoopste.

Plaats een reactie